Relax

Relax Mama Gezinsagenda 2017

Anderhalve maand geleden liet ik jullie op Facebook helemaal blij de omslag van de Relax Mama gezinsagenda 2017 zien. Ik had twee dummies van de agenda binnengekregen. Daarop heel veel enthousiaste reacties, maar ook reacties over de ‘gezinssamenstelling’ op de voorzijde. ‘Leuke agenda, maar ik ben alleenstaande moeder, dus voel me niet aangesproken.’ Of: ‘Wij hebben vier kinderen!’ En zo kwamen er meer allerlei hele zinnige dingen, waar ik niet eerder over had nagedacht.

De cover van de agenda zoals ik hem in april binnen kreeg.

De cover van de agenda zoals ik hem in april binnen kreeg.

Een of twee moeders kwamen met de suggestie van stickervellen om kinderen bij te plakken. Ik vond het een super tof idee, maar was eigenlijk bang dat het te laat was. Ik had die dingen tenslotte al in mijn handen. Maar niets bleek minder waar! Aanpassen was nog mogelijk. Dus ging Moniek Bouwmeester, mijn vaste Relax Mama-illustrator, aan de slag. En zo ontstond er een nieuw cover én een stickervel met gezichtjes.Nu kun je de agenda helemaal op maat maken. Heb jij drie kinderen? Plak er gewoon een kindje bij. Heb je een bril? Plak een moeder met bril op de voorkant. Woon je niet met een man, maar met een vrouw of alleen met de kinderen? Geen probleem plak die man gewoon lekker weg.

Dit zijn alle stickers:

Schermafbeelding 2016-06-03 om 12.03.04

De agenda is er in de kleuren bruin (met een groen elastiek) of roze (met fuchsia) elastiek.

Schermafbeelding 2016-06-03 om 12.17.01

De agenda is vanaf eind augustus verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Sissy Boy, de betere boekwinkel en uiteraard online. Ik hou jullie op de hoogte als het zo ver is!

De agenda wordt uitgegeven door BacktoBasiX in samenwerking met Uitgeverij Snor.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

21 Reacties

 • Reageer Lieneke 3 juni 2016 at 11:35

  Leuke agenda!
  Ik heb nu de agenda van Flow Magazine met links de week en rechts een lege pagina. Perfect om tegelijk als dagboek te gebruiken.
  Ga je dat ook in de binnenkant doen?

  • Reageer Elsbeth Teeling 3 juni 2016 at 12:38

   Nee, deze is anders ingedeeld. Uit mijn hoofd: op de linkerpagina vier kolommen van maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. En rechts vrijdag, zaterdag en zondag en één kolom voor aantekeningen. Ik vind het zelf wel een fijne indeling. Het is de standaard indeling van deze uitgever. Ik gebruik dit jaar de J/M-agenda van hun met deze indeling.

  • Reageer Elsbeth Teeling 3 juni 2016 at 12:38

   Ik ga even kijken of ik van de binnenzijde ook wat van kan laten zien. Volgt later!

  • Reageer Elsbeth Teeling 6 juli 2016 at 22:09

   Ha Lieneke, Ik had je nog een inkijkje in de binnenkant van de agenda beloofd. Hier meer: https://clubvanrelaxtemoeders.nl/relax-mama-agenda-de-binnenkant/

 • Reageer Diana Schwaneberg 3 juni 2016 at 13:42

  Super leuk! Die gaat er hier zeker komen. Kan niet wachten.

 • Reageer Kirsten 3 juni 2016 at 20:06

  Is hij groot of kan hij makkelijk in een tas overal mee naartoe genomen worden? Ik heb misschien nog niet goed gelezen, maar hoeveel gaat hij kosten?

  • Reageer Elsbeth Teeling 4 juni 2016 at 21:50

   Ligt er natuurlijk aan hoe groot je tas is ;). Hij is iets kleiner dan een A4!

 • Reageer Lianne 22 september 2016 at 19:53

  Hallo, vandaag heb ik de geweldige Relax mama agenda ontvangen.
  Maar: het stickervel is anders dan op de afbeelding. Ik heb 1 dochter, maar zie niet de stickers waar ik de andere 2 kinderafbeeldingen kan afplakken (zoals de snoepjes)? Klopt dat?
  Jammer! Groetjes Lianne

 • Reageer Monique 19 oktober 2016 at 14:59

  Ik heb 2 jaar de j/m agenda gehad.IDEAAL Alleen is deze niet meer te koop….
  Ik las dat jullie dezelfde indeling gebruiken.
  Betekent dit dat er Achterin de agenda af en toe een plastic hoesjes in agenda zit om bijv. Belangrijke papiertjes in op te bergen? Ook werkte de j/m agenda met losse stickers die je zelf bij iedere maand als tab moest plakken..ik wacht met spanning jullie antwoord af…

  • Reageer Esther 5 november 2016 at 16:03

   Hoi Monique!

   Hoop dat je inmiddels deze agenda hebt gekocht….
   Ik had precies hetzelfde “probleem”…
   Overgestapt en bevalt prima. Ook plastic hoesjes achterin. Mis alleen wat extra stickers, dan maar opschrijven ?

   • Reageer Elsbeth Teeling 6 november 2016 at 22:03

    Ha Esther en Monique,
    Ik zie jullie reacties nu pas!
    Jaaaaa, die hoedjes achterin vind ik inderdaad ook fijn. Ik gebruik dit jaar ook de J/M-agenda (zodat ik hem zelf al kon testen).
    En Etsher: het aantal stickers valt mij inderdaad ook wat tegen. Ik dacht dat er meer in zouden komen. Hmmm… verbeterpuntje voor de volgende agenda zullen we maar zeggen 😉
    Groetjes, Elsbeth

 • Reageer Jessica 21 oktober 2016 at 15:22

  In de boekwinkel kwam nota bene me man aanZetten met deze agenda.
  Thuis lekker doorgebladerd , wat een geweldig ding! Zo mooi van binnen en buiten en wat een fijne oppeppers kan je er in lezen. Mooie opmaak lekker veel ruimte, kortom kan niet wachten op het nieuwe jaar met n betere planning voor ons gezin!! :D:D

 • Reageer Jessica 21 oktober 2016 at 15:24

  In de boekwinkel kwam nota bene mn man aanzetten met deze agenda.
  Thuis lekker doorgebladerd , wat een geweldig ding! Zo mooi van binnen en buiten en wat een fijne oppeppers kan je er in lezen. Mooie opmaak lekker veel ruimte, kortom kan niet wachten op het nieuwe jaar met n betere planning voor ons gezin!! :D:D

 • Reageer Sanne smedinga 14 januari 2017 at 10:44

  Ik heb gister de agenda ontvangen maar de agenda ligt helemaal los in de kaft. Hoe krijg ik ‘m aan de kaft bevestigt? ?

  • Reageer Elsbeth Teeling 17 januari 2017 at 14:47

   Wat goed dat je me dit bericht achterlaat. Er zijn namelijk een paar agenda’s die een productiefout hebben. En jij hebt die dus helaas gekregen. Heel vervelend. Maar je krijgt zeker een nieuwe, want dit is niet de bedoeling natuurlijk.

   Zou je een mail willen sturen met je adres naar verkoop@backtobasix.com? Daar zorgt Tessa er voor dat je dan een nieuwe -goede- agenda krijgt. Je kunt aangeven dat je hun mailadres van mij hebt gekregen nadat je mij vertelde dat jij zo’n agenda hebt gekocht met kapotte spiraal.

   Laat je weten of het goed is gekomen?

   Groetjes,
   Elsbeth

   • Reageer Sanne smedinga 20 januari 2017 at 20:47

    Bedankt voor je reactie Elsbeth!
    Ik heb maandag contact met ze gehad en zouden me dinsdag een nieuwe sturen maar helaas nog steeds niet ontvangen…:(
    Ik zal een email sturen naar Tessa 🙂
    Bedankt!
    Ik zal je de afloop laten weten 🙂
    Groetjes Sanne

 • Reageer Sanne smedinga 31 januari 2017 at 12:55

  Inmiddels heb ik de agenda ontvangen 🙂
  Bedankt voor je hulp!
  Groeten,
  Sanne

 • Reageer Lisette 17 april 2017 at 07:07

  Ik heb hier eerder een reactie achter gelaten maar geen reactie op gehad en de reactie is ook weg? Mijn agenda heb ik gehad met kerst en is ook al 3 keer uit elkaar gevallen, jammer..

 • Reageer Lisette 17 april 2017 at 07:10

  Verder is het namelijk een super ding maar vind het gepruts om ze elke keer weer in elkaar te zetten dus maar mee gestopt ?☺️

 • Reageer Melanie 8 mei 2017 at 10:23

  Hier valt de agenda helaas ook telkens uit elkaar. Al een paar keer geprutst om hem weer in elkaar te zetten. Heel jammer want verder is het gewoon een hele fijne agenda.

  • Reageer Elsbeth Teeling 8 mei 2017 at 11:02

   Ha Melanie, wat vervelend om te horen, maar goed dat je het laat weten. Er zijn namelijk een paar agenda’s die een productiefout hebben. En jij hebt die dus helaas gekregen. Heel vervelend. Maar je krijgt zeker een nieuwe, want dit is niet de bedoeling natuurlijk.

   Zou je een mail willen sturen met je adres naar info@backtobasix.com? Daar zorgen ze er voor dat je dan een nieuwe -goede- agenda krijgt. Je kunt aangeven dat je hun mailadres van mij hebt gekregen nadat je mij vertelde dat jij zo’n agenda hebt gekocht met kapotte spiraal.

   Laat je weten of het goed is gekomen via elsbeth@clubvanrelaxtemoeders.nl?

   Groetjes,
   Elsbeth

  Laat je reactie achter