Leer

Online lezing: Meer zelfvertrouwen voor je kind (en voor jou!)

Als hij maar gelukkig is! Dat willen we allemaal het liefst voor onze koters. Als ouder heb je hier natuurlijk niet alle invloed op, maar we kunnen wel veel doen om onze kinderen een positief zelfbeeld te geven en een gezond zelfvertrouwen. 

Een kind dat uitdagingen durft aan te gaan, goed in zijn vel zit en dat zich prettig voelt onder leeftijdsgenoten. Dat de wereld met vertrouwen tegemoet treedt. In deze derde aflevering van de webinarserie Opvoeden en relaxt blijven (of worden) geven opvoedkundige Tischa Neve en ik tips over hoe je kind hierin kunt helpen groeien.

  • Hoe help je je kind aan meer zelfvertrouwen en bestaat er ook zoiets als teveel complimenten geven?
  • Hoe draagt jouw vertrouwen in jezelf en hoe jij in het leven staat ook bij aan het zelfvertrouwen van je kind? En wat kun je daaraan doen?
  • Hoe stimuleer ik mijn (faalangstige) kind nieuwe dingen uit te proberen zonder te pushen?
  • Hoe creëer je een omgeving waarin je kind kan opbloeien?
  • Hoe ga je om met druk op schoolprestaties en bijvoorbeeld schoonheidsidealen op social media?

Voor ouders van kinderen tot ongeveer 14 jaar

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Tischa en mij, we hebben polls onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders is in deze tijd werd heel duidelijk tijdens onze vorige webinars. Anderhalf uur in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en van de lezingen van Tischa: open en eerlijk en heerlijk praktisch en met een lach. En… met een zucht van verlichting. Want, you’re not alone out there!

Na afloop krijg je een hand-out met de belangrijkste punten die aan bod zijn gekomen. Die kun je als reminder op de koelkast hangen. Of onder je kussen leggen.

Zin om mee te doen?

Heb jij het idee dat je wel wat achtergrondinformatie en tips kunt gebruiken op dit onderwerp? Wil jij inspiratie opdoen tijdens een gezellig uurtje online? Meld je dan snel aan voor dit webinar bomvol inspiratie en tips!

Deze aflevering van de webinarserie is dinsdag 22 september van 20.30 tot 22.00 uur. Hij is gericht op ouders met kinderen tot een jaar of 14. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €6,95. Zin in? Geef je dan op via deze link: https://groot-en-klein.webinargeek.com/meer-zelfvertrouwen-voor-je-kind-en-voor-jou

Kan je de dinsdag de 22e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname. 

Welke webinars volgen er nog meer dit najaar?

Na het succes van de webinars in het voorjaar hebben Tischa en Elsbeth een nieuwe reeks samengesteld. Na deze derde webinar volgen nog deze twee onderwerpen: 

webinar 4: “En nu is het genoeg!” Over grenzen aangeven en afspraken maken – 22 oktober

webinar 5: Hoe houden we het gezellig? Over broers en zussen en ruzies sussen – 9 november

In dit blog kun je meer lezen over deze webinars en je alvast opgeven.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter