Relax

Met welke vriendin proost jij op 2017?

2017 is nu echt aan. Een jaar met een schone lei en nieuwe kansen. Het is de tijd van de goede voornemens en de tijd van nieuwjaarsborrels. Om te proosten op dit nieuwe jaar. Dat kun je natuurlijk doen met collega’s. Of met de leden van de oudercommissie. Maar daar mijn eigen goede voornemen is ‘meer aandacht voor mijn vriendinnen’, gun ik jou ook een Nieuwjaarsborrel met je beste vriendin, je verre vriendin of je (schande, schande!) verwaarloosde vriendin.

Met wie wil jij het liefst proosten op het nieuwe jaar? Wie heb je misschien te weinig gezien dit jaar (omdat je te druk was met moederen en werken)? Met welke vriendin moet je dit jaar hoognodig goed afsluiten? In samenwerking met Licor43 mag ik vier nieuwjaars-proost-pakketten weggeven. Licor43 bracht dit jaar een nieuw drankje op de markt, Licor43 Orochata: een aperitief gebaseerd op een Zuid-Spaans drankje dat ‘Horchata’ heet (een frisse mix die wordt gemaakt op basis van aardamandelen, oftewel ‘Horchata de Chufa’).

Edit: wat veel leuke en lieve reacties! Ik heb inmiddels vier prijswinnaars geselecteerd. Zij hebben een mailtje van mij ontvangen.

Het proostpakket

Op basis van de smaak van deze nieuwe likeur heb ik een proostpakket samengesteld. Ik heb de likeur natuurlijk eerst even zelf geproefd (ja, ja iemand moet het doen) en ben daarna op zoek gegaan naar mijn ideale proostpakket dat er bij past. Omdat het een Zuid-Spaans drankje is heb ik mij laten inspireren door de Spaanse keuken. En zo kwam ik op dit pakket uit!

plankje-1

Wat er in zit?

– Manchego met membrillo (kweeperengelei)

– Serrano ham

– Chorizo

– Pinchos met geroosterde paprika, een sardientje en olijf

– Dadels gevuld met roomkaas en serranoham

–  Bakje zoute amandeltjes

En bij al deze hele lekkere dingen, ontvang je van ons twee mooie Licor43-glazen om mee te proosten, een mooie plank om je hapjes op neer te leggen en het Relax Mama-kwartetspel voor het geval je gewoon zin hebt om te lachen om je eigen ellende 😉

Hoe maak je kans op het Nieuwjaars-proost-pakket?

Vertel onderaan dit blog met wie jij graag wilt proosten op het nieuwe jaar. Of misschien juist op het afgelopen jaar. Ik ga dat dan aankomende maandag eens op mijn gemakje allemaal lezen en dan beslissen wie ik het pakket allemaal ga toesturen.

pakketGeen 18? Geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Licor43.

 

 

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

473 Reacties

 • Reageer Corrinne 4 januari 2017 at 20:36

  Oh wat een heerlijkheid! Dit pakketje zou ik met Moniek oppeuzelen en drinken. Bijna tegelijkertijd mama geworden van 2 dotjes van meiden. Maar nu is het ook tijd voor ons zelf een x.

  • Reageer Ingrid van de Louw 4 januari 2017 at 20:55

   Ik zou dit graag willen delen met mijn vriendin Mirjam. Heb haar amper gezien dit jaar door allerlei omstandigheden waardoor het steeds niet lukt… en nu gaat ze in februari haar droom verwezenlijken en emigreren naar Zuid Afrika. Voor die tijd zou ik zo graag nog een avondje plannen. Dit pakket zou leuk zijn daarbij

  • Reageer Ramona Rijndertse 4 januari 2017 at 20:57

   Ik zou dit pakket samen met mijn vriendin Kelly willen delen. We zijn allebei vorig jaar bevallen. Ik van een zoontje en zijn van haar tweeling, ook 2 jongens. Binnenkort gaan we eindelijk ons eerste nachtje weg, even samen eruit als vriendinnen. Spannend, maar ook erg lekker. Daarom komt dit pakket goed van pas, kunnen we lekker picknicken op onze kamer.

   • Reageer Maaike 4 januari 2017 at 22:02

    Ik zou graag van dit pakket willen genieten met mijn beste vriendin Evy. We zijn ongeveer al 12 jaar beste vriendinnen en ondertussen ook twee mama’s. Wij proberen nog steeds elke maand bij elkaar te komen eten. Natuurlijk met heel de kroost erbij. We zien elkaar ook nog eens tussendoor voor andere gelegenheden. Ben ook meter van haar tweede kindje. We hebben samen al heel wat meegemaakt, zowel positief als negatief. Maar nooit tussen ons. En toen zij voor hun derde en laatste kindje gingen. Zijn we samen zwanger geweest. Grappig genoeg zelfs uitgerekend met twee weken verschil. Bij haar bleek het een tweeling te worden. Bij ons ons allereerste ukje. Ik heb dus ook ongelooflijk veel respect voor hoe zij alles klaar krijgt met de 4 Kids die zij nu heeft. Ze heeft ook bewust gekozen voor huismoeder te zijn, want het brengt natuurlijk heel veel werk mee! Ondanks dat alles, zal zij ook altijd klaar staan voor ons. Soms zien we elkaar veel, soms veel minder. Maar zou ze niet uit mijn leven kunnen missen. Daarvoor verdient ze deze borrel wel! Xxx

  • Reageer Carlijn 4 januari 2017 at 21:09

   Dat ziet er heerlijk uit! Ik zou heel graag op het nieuwe jaar proosten met mijn vriendin Inge. Sinds we allebei moeder zijn (zij 8 maanden en ik een jaar) hebben we elkaar veel te weinig gezien. Hoog tijd voor gezelligheid met z’n tweetjes!

  • Reageer Sophie 4 januari 2017 at 21:15

   Deze heerlijkheid zou ik graag willen delen met mijn lieve oude tot in den eeuwigheid vriendinnetje Jiska.
   We zijn inderdaad heel druk geweest met moederen en nog steeds, is de ene klaar met een studie begint de ander weer….
   En sja werk, werk, werk… eindeloos maar ja hey dat hoort erbij!
   Waarschijnlijk zal 2017 net zo turbulent zijn als afgelopen jaar maar dan hopelijk met nog meer lol en bijna in je broek piesen van lachen momenten!!!

  • Reageer Sylvia zeegers 4 januari 2017 at 21:16

   Wil dit pakket graag winnen om te delen met mijn dinnetje Ingrid Rozendaal. Van de zomer op de boot het heerlijke licor 43 orochatta leren drinken. En nu de kinderen wat groter zijn hebben we meer tijd voor onszelf om af en toe een lekker avondje te plannen om leuke dingen te gaan doen en te genieten. Zo blijven we ook leuke en relaxte moeders ?

  • Reageer Ellen 4 januari 2017 at 21:27

   Dit pakket wil ik heel graag met mijn lieve vriendinnetje Denise uitproberen. We kennen elkaar al heel lang en ik heb veel steun aan haar.

  • Reageer Ilona 4 januari 2017 at 21:27

   Met mijn buurvrouw/vriendin omdat ik op het moment dat ik dit schrijf aan het oppassen bent op haar 2 jarig zoontje omdat ze met haar 6 mnd oude baby op de spoedeisende hulp zit met ademhalings problemen en ik het ons gun ( zelf moeder van dochtertje 2 die slecht slaapt ) ff te relaxen als alles straks weer goed is met de baby.

  • Reageer Willy Tukker 4 januari 2017 at 21:30

   Ik zou heel graag dit pakketje winnen voor mijn vriendin Monique de Geus! Zij is de allerbeste vriendin die ik me kan wensen en staat altijd voor me klaar! Ik ben altijd met mijn dochter bij haar gezin welkom en zij cijfert zichzelf vaak weg en vergeet zichzelf regelmatig omdat ze altijd voor anderen klaarstaat! Zij mag ook weleens in ’t zonnetje worden gezet omdat ze een goed mens is en ook weleens iets meer aan zichzelf mag denken! Ze is een supervriendin en ik hoop dat we nog jaren vriendinnen blijven!

  • Reageer Marlies 4 januari 2017 at 21:33

   Met m’n lieve vriendin Fleur. Te veel gebeurd in 2016, te weinig tijd gehad om alles samen door te maken en elkaar te steunen. Dit pakket zou perfect zijn om 2017 positief te starten!

  • Reageer Renate 4 januari 2017 at 21:35

   Mijn vriendinnetje Natasja (al meer dan 20 jaar). Lief en leed delen we samen. Is er altijd voor mij en ik voor haar. Hoe mooier is het om met dit fantastische pakket er weer een jaar vriendschap aan te plakken! Proost…

  • Reageer Stephanie Enninga 4 januari 2017 at 21:39

   Ik zou proosten op de geboorte van de tweeling van mn beste vriendin Bo Gorter de Roode. Ze is 2 maanden te vroeg bevallen dus helaas liggen de kindjes nog een paar weken in het ziekenhuis. Zodra ze naar huis mogen proost ik graag op haar en haar gezin 🙂

  • Reageer Edith van Uden 4 januari 2017 at 21:40

   Hoi,
   Ik wil graag proosten met Monique Krieken, Monique is een relaxte mamma een powermoeder, een paar jaar single working mama, die ook nog eens studeert , superknap want ik zou niet weten hoe t moet, ze sport ook nog, gaat als de kids bij pappa zijn lekker met ons op stap maar kan ook genieten met n glas wijn liggend op de trampoline, die leuke spontane ongecompliceerde vent(als ze bestaan?), is nog niet gevonden!
   Ik wil gezellig met haar proosten n avondje heerlijk hapjes eten, en kletsen , het is zo’n leuke vrouw ik gun haar de wereld maar voor nu een heerlijke borrel!
   Ps, toch raar dat ik haar dat nooit zo eerlijk vertel,maar als ik win voor haar ga ik dat zeker doen!!

  • Reageer Laura aarts 4 januari 2017 at 21:41

   Met mijn beste vriendin Manon Rebers- weimar gewoon omdat wij moeders af en toe wat lekkers nodig hebben en we er altijd voor elkaar staan dag en nacht! En omdat ze me na mijn operatie enorm geholpen heeft met de kleine van school halen!!! Ze is een topper

  • Reageer Ramona Bugdaybey 4 januari 2017 at 21:43

   Ik zou dit heerlijke pakketje willen versnaperen met mijn allerbeste vriendin Nienke Stegeman. Zij is in januari jarig en ik in februari en dit vieren we altijd dmv een lekkere borrel en eten. MAAR dit jaar een tikkeltje extra omdat we 20 jaar beste vriendinnetjes zijn?

  • Reageer Mirjam 4 januari 2017 at 21:57

   Ik wil samen met mijn collegadinnetje Annette proosten op een nieuw jaar! Twee jaar geleden ben ik gescheiden, zij heeft net voor de kerst de knoop doorgehakt om alleen verder te gaan. Ik gun haar dit lekkers en gezelligs om los te komen van alle ellende waar ze nu door heen gaat en om vooruit te kijken naar een goed nieuw jaar.

  • Reageer Martine van der Woude 4 januari 2017 at 22:01

   Santé!!!
   Jaaa dit heerlijke pakket deel ik graag met mijn lieve vriendin en zus Lies! Zij is op vakantie en we hebben elkaar nog niet gezien, dus dat wordt een feestje om het nieuwe jaar in te luiden. Inclusief de Spaanse traditie met de 12 druiven, ik beloof dat we daarvan een foto posten 😉

  • Reageer Masja Oosterbroek 4 januari 2017 at 22:03

   Zalig! Ik zou met mijn vriendin Eveline proosten op het nieuwe jaar! We hebben beide een paar pittige jaren achter de rug – met name op het gebied van werk. En ik heb eindelijk een baan gevonden! Depressies, onzekerheid en nu weer zicht op een frisse start! Ook Eveline is druk bezig uit het dal te kruipen. Ik gun haar dan ook een spetterend 2017 waarin ook zij weer een nieuwe start mag gaan maken! Daar moet natuurlijk op geproost worden! *klink* ^-^

  • Reageer Dianne 4 januari 2017 at 22:03

   Mijn lieve vriendin is afgelopen jaar uit Valencia (waar ik voor het eerst Horchata heb geproefd) naar Barcelona verhuisd en daar voor de tweede keer mama geworden. Een pittige tijd, waarin ze opnieuw netwerk moest op ouwen, wennen aan een nieuwe werkomgeving en dat allemaal in Spanje. En het lukt haar! Ik ben zo trots op haar!
   Ik gun haar dit pakketje om (na de bv) samen met manlief of een andere beschikbare vriendin of misschien ikzelf wel, wanneer ik hen weeen ga bezoeken van te kunnen genieten. En dan goede herinneringen ophalen uit Valencia, waar ze nog altijd een huis hebben en warme herinneringen koesteren van een (kinderloze) heerlijke eerste tijd samen.
   Dus niet voor mij, maar voor mijn lieve naamgenootje met wie ik al 17 jaar bevriend ben!

  • Reageer Sabrina 4 januari 2017 at 22:08

   Ik zou dit delen met Ramona mijn beste vriendin , omdat we lief en leed delen ,en elkaar steunen of de waarheid zeggen , om daarna vreselijk in lachen uit te kunnen barsten , en met dit pakket meteen weer een excuus om niet te fache timen maar om heen te gaan XXX

  • Reageer Desiree 4 januari 2017 at 22:57

   Ik wil proosten op 2017 met mijn (schande schande schande) verwaarloosde vriendin Anja. She is like my sister en staat altijd klaar; OOK voor mij (een vriendin die zo goed mogelijk probeert een relaxte mama te zijn, wat soms heel goed lukt ? Maar soms ook echt ff hardop moet schreeuwen ?)

  • Reageer Elza van Ravenhorst 4 januari 2017 at 23:03

   Met lonneke en annette. 2super lieve vriendinnen!

  • Reageer Sabine 4 januari 2017 at 23:52

   Ik zou graag willen proosten op aankomend jaar samen met mijn vriend, omdat we gaan samenwonen en we allebei gek op liqor 43 zijn!

  • Reageer Marlien 4 januari 2017 at 23:54

   Met mijn zus. Omdat we heel veel borrels in te halen hebben door mijn zwangerschap. Ik ben maandag bevallen, dus kom maar door. ?

  • Reageer Judith 5 januari 2017 at 00:39

   Ik zou graag met mijn vriendin José van dit pakket genieten! We hebben eind vorig jaar besloten dat dit ons nieuwe favo-drankje is geworden, hij smaakt zo goed naast onze koffie!

  • Reageer Hanneke Berkvens 5 januari 2017 at 01:03

   Niet met eentje maar met al mn vriendinnetjes natuurlijk!!! Omdat we samen geen oud & nieuw gevierd hebben… en al vriendinnen zijn vanaf de middelbare school. En nu allemaal hippe leuke en lieve moeders. Dan gaan we dat maar eens vieren op ons meidenweekend in Mstricht! Lonneke Linden Annemijn van den Eerenbeemt Myra Dickhoff Sabrine Klinkhamer Elke Kunen en Elly.

  • Reageer José 5 januari 2017 at 02:21

   Ik wil graag proosten op het nieuwe jaar met mijn zusje Mariska en mijn vriendinnen Danielle, Monique, Sandy en Veronique in Nederland! Allemaal heel relaxte moeders! Ik woon in Hong Kong en heb ze al zo lang niet gezien! In april ga ik ze allemaal opzoeken! Ik begrijp natuurlijk dat het pakket niet voor zo’n hele club samengesteld is, maar ik zorg wel dat we niets te kort komen!

  • Reageer Ingrid 5 januari 2017 at 05:41

   Kan niet anders dan met Lieneke Plas! Omdat we veels te ver weg wonen om regelmatig met elkaar te borrelen kan dit alleen als ik in Nederland ben. En dat is in de zomer. Geen idee of de hapjes zo lang houdbaar zijn 😉

  • Reageer Marga van den Berg 5 januari 2017 at 07:53

   Dit proostpakket zou ik willen delen met mijn vriendin Mariella. Zij staat sinds de geboorte van mijn zoon altijd voor me klaar. Ze is altijd bereid om op te passen. Dit waardeer ik ontzettend. Eens zonder kind erbij samen proosten, zoals ‘vroeger’ heeft ze dan ook wel verdiend. Bovendien is Licor43 haar favoriete drankje. Dat komt dus goed uit 😉

  • Reageer Kelly Bakker 5 januari 2017 at 07:56

   Hmmm ziet er heerlijk uit! Ik zou het pakket graag willen winnen om te kunnen proosten met mn vriend waarmee ik 5 en half jaar samen ben en 2 prachtige dochters rijker inmiddels. (1 van net 3 weken, dus proosten komt nu helemaal goed uit?)

  • Reageer Milou Hamels 5 januari 2017 at 10:06

   Ik zou graag samen met mijn vriendin Marcia met dit pakketje willen proosten op 2017. Afgelopen jaren waren voor ons gezin best zwaar omdat eerst mijn man werd behandeld voor lymfeklierkanker en vlak daarna ikzelf voor borstkanker. Marcia is altijd erg betrokken geweest en liet regelmatig weten dat ze aan ons dacht. En toch hebben we elkaar eigenlijk te weinig gezien in die periode om eens gewoon lekker bij te kletsen (met beide kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd is dat toch altijd weer een uitdaging). Proosten op een beter nieuw jaar met lekkere hapjes en drankjes zou daarom echt fijn zijn. Daarnaast gaat Marcia in 2017 trouwen, dus nog een extra reden om te proosten!

  • Reageer Danielle 5 januari 2017 at 10:37

   Ik proost graag op het nieuwe jaar met mijn lieve vriendin Nicolette. Ze heeft me na de breuk met mijn ex en een lastige periode erna door dik en dun gesteund. Met een dikke babybuik heeft ze me helpen verhuizen om mijn spulletjes terug te krijgen. Ze weet precies wanneer ze wat moet zeggen. Het wordt proosten op een nieuwe start voor mij en de kindjes en op haar als nieuwe moeder. Dit jaar wordt ons jaar en dat mag gevierd worden!

  • Reageer Eva 5 januari 2017 at 12:07

   Ik zou graag met mijn beste vriendin proosten op het nieuwe jaar, omdat ze veel voor haar opa van 92 jaar doet, en voor iedereen klaar staat! En gewoon een lieverd is?

  • Reageer Veronika boer 5 januari 2017 at 15:42

   Mijn allerliefst vriendin Jose Cuccomazzo strijd al twee kaar tegen kanker. Helaas gaat ze de strijd niet winnen. Ze is zo sterk en moedig en doet alles met een glimlach ondanks dat ze straks twee kinderen en een lieve man achterlaat. Al jaren drinken we met vriendinnen licor 43, zelf onze gezamenlijke groepsapp draagt deze naam. Hoe fantastich zou t zijn te toosten op 2017 en we nog de laatste mooiste herinneringen kunnen maken!

   • Reageer Wendy 27 januari 2017 at 21:15

    Helemaal mee eens Veronika……. Als er iemand is die allerlei goeie en mooie momenten verdiend is het wel José Cuccomazzo van Mutsenclub afslag 43…..!! Onze kanjer!!!

  • Reageer Miranda Berhitu-Labrujère 5 januari 2017 at 15:42

   Samen met mijn beste vriendin Kim Schetters-Jansen! Omdat we niet dichtbij elkaar worden zien we elkaar helaas veel te weinig! Vooral sinds haar oudste zoontje en mijn jongste (en natuurlijk oudste) zoontje sinds vorig jaar allemaal naar school gaan. Nu is het met wisselende roosters en schooltijden nog veel lastiger om af te spreken 🙁

  • Reageer Chan 10 januari 2017 at 20:52

   Ik zou hem graag willen gebruiken met alette we wonen een eind bij elkaar vandaan, dus zien elkaar al weinig zo’n ,3 x per jaar, en allebei een rot jaar achter de rug, waaronder zij haar vader verloren op haar verjaardag, dus op naar een gezellige 2017

  • Reageer Rowena Rennen 10 januari 2017 at 22:42

   Met mijn vriendin Tamara. Zij heeft een eigen zaak en werkt zich daarvoor ontzettend uit de naad en moet hiervoor haar dochter 6 dagen in de week weg brengen. Als er tijd is voor een borreltje samen genieten wij altijd van dit soort lekkernijen. Als iemand dit dik verdiend is zij het wel!

  • Reageer Naomi van den Bovenkamp 11 januari 2017 at 05:36

   Ik moet nog even wachten met het drinken. We zitten al een week in spanning wanneer onze boef zich nou eindelijk meldt. Maar ik wil dit graag met mijn zusje Charessa drinken. Ze is er altijd en ook al zie ik haar veel minder doordat ze helemaal in antwerpen is gaan studeren, kan ik toch altijd bij haar terecht. Ze is niet alleen maar m’n zusje, maar ook mijn beste vriendin!

  • Reageer Aniek ten Zende 11 januari 2017 at 10:01

   Met al m’n vriendinnetjes en met Sonja in het bijzonder, omdat ze 2016 eindigde met een nare val door de gladheid en 2017 dus begon met een gebroken schouder. Arm ding! Dus een beetje verdoving en proosten op betere tijden zijn welkom (naast bingewatching op Netflix omdat ze wel zeker 6 weken in huis moet zitten ?)

  • Reageer Sophia Peeters 12 januari 2017 at 17:57

   Toevallig heb ik en mijn vriendinnetjes 11 februari vastgelegd om te proosten op het nieuwe jaar..aangezien er 15 dames bij mij komen, zou dit superleuk zijn…en blijf ik deze dag voor mijn kids (en manlief) een Relaxte Mama 😉

 • Reageer Yolanda ter Horst 4 januari 2017 at 20:37

  Ik wil dit pakket graag delen met mijn vriendinnen Anja, Sanne en Willy. Al 20 jaar vriendinnen, maar in 2016 elkaar veel te weinig gezien. Allemaal 30-ers met (op 1 na) een zoon van 3 en ik ook nog een dochter van 6. Allemaal een drukke baan en sportieve hobby’s. De relatie is wat verwaterd maar toevallig vandaag hebben we afgesproken om op 11 februari met elkaar een hapje te gaan eten. Waarschijnlijk gewoon bij een van ons thuis, omdat er altijd iemand is zonder oppas…
  Wat zou ik de meiden graag verrassen door dit mee te kunnen nemen. Heerlijk een hapje en drankje om samen herinneringen bij op te halen!

 • Reageer Maaike 4 januari 2017 at 20:37

  Jaaaaa met mijn allerliefste vriendin Jacquelien. Met allebei 2 kids van 6 en 2 kunnen wij wel (minstens) 1 avondje relaxen gebruiken

 • Reageer Marieke van Lienen 4 januari 2017 at 20:37

  Leuk pakket!! Samen met mijn man en de liefste buuf zou ik graag willen toosten tijdens een van onze spelletjes avonden. Het kwartet komt dan meteen goed van pas!

 • Reageer Martine Tigelaar 4 januari 2017 at 20:38

  Ik zou graag met vriendin Jacqueline Bronsema proosten op het komende jaar. We hadden het voornemen gemaakt om vaker een meidenavond te plannen in 2017 en hier mee maken we een top begin van die avondjes! Dat er nog veel mogen volgen! Avondjes waarop we het leven delen, samen lachen en samen huilen.

 • Reageer Laurie de vroom 4 januari 2017 at 20:38

  Zo!! Dit pakket is wel heel gaaf!! Afgelopen jaar is ons buurvrouwenclubje allemaal (op 1 na) naar een ander huis verhuisd, waardoor we nu echt moeten afspreken om te borrelen i.p.v. bij elkaar binnen lopen! Maar we proberen dit met regelmaat te blijven doen! Met dit pakket hebben we een mooie gelegenheid om de nieuwjaarsborrel bij een van ons te organiseren!

 • Reageer Sarron Tomei 4 januari 2017 at 20:38

  Ik zou graag met mijn 2 beste vriendinnen samen een film meiden avondje doen. De laatste tijd zijn we alleen maar samen met een grote groep en mis het om alleen met hen te zijn. Er isVorig jaar bij allemaal veel gebeurd en het helpt altijd om even met zijn drieën te klagen en lachen. Mis de avonden met alleen mijn meiden

 • Reageer Evelien Schaafsma 4 januari 2017 at 20:39

  Wat een heeeerlijk pakket! Daar weten mijn lieve vriendin Simone en ik wel raad mee! Gezellig een avondje bijkletsen en genieten van deze lekkernijen..! Doen we veel te weinig.

  • Reageer Deborah Van schoonhoven 4 januari 2017 at 20:58

   Ik zou graag met mijn man willen Proosten op een nieuw jaar en een nieuwe start voor ons samen… en dat we dan 2016 volledig achter ons kunnen laten

 • Reageer Nikki Geldof 4 januari 2017 at 20:40

  Ik zou dit graag willen delen met mijn lieve vriendinnetje Johanna. Al 23 jaar vriendinnen (vanaf ons 4e), en wonen vlak bij elkaar. Hemelsbreed 100m maar doordat ze nu haar droombaan heeft (promotie op haar werk, *trots*), & ik te druk met moederen op mijn 2 mooie kindjes lukt het maar niet om af te spreken. Laten we nu beide dol zijn op 43 en lopend naar huis kunnen daarna ?.

  Ik ga duimen!

 • Reageer Ester 4 januari 2017 at 20:40

  Samen met mijn vriendin Mirjam. Allebei 2 kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd en de twee jongste…pfff die maken ons echt gek af en toe. Wij kunnen dus wel een momentje voor ons zelf gebruiken ?

 • Reageer Annet 4 januari 2017 at 20:40

  Ik zou dit pakket graag willen delen met mijn 3 vriendinnen. We zijn allemaal het afgelopen jaar bevallen, 1 in februari, 1 in juni, 1 in augustus en ik in november. Dus we mogen nu weer een lekker drankje en het lijkt me supergezellig om dat dan met elkaar te doen!

 • Reageer Caroline Toorneman 4 januari 2017 at 20:40

  Met mijn vriendin Ankie. 7 januari is het tien jaar geleden dat haar man, en onze beste vriend, overleed. Het laatste jaar hebben we elkaar veel te weinig gezien en ik zou zo graag weer een avondje met haar borrelen om te lachen en te huilen.

 • Reageer Jeanet 4 januari 2017 at 20:40

  Ik zou proosten met mijn zus. Ze is de allerliefste zus die ik maar kan wensen. Ondanks dat ze zelf een moeilijk jaar heeft gehad, staat ze voor iedereen klaar! Ze verdient dit zo erg!!

 • Reageer Miranda Baelemans 4 januari 2017 at 20:40

  Ik wil graag met mijn vriendin Belinda proosten op een beter jaar dan 2016.
  In de herfstvakantie miste is zij van de 1e trede! van de trap gevallen en sindsdien nog amper thuis geweest door allerlei complicaties. Wij zijn allebei moeder van een 13- jarige puberzoon. Belinda hoort gewoon thuis op de bank te zitten als ik moet praten! Ik wil haar graag met dit pakket verrassen in het revalidatie centrum. De “43” mag ze nu nog niet hebben, maar ze heeft wel een meevallertje verdiend! We gaan gewoon proosten!

 • Reageer Rebecca van vloten 4 januari 2017 at 20:40

  Dit Proost pakket wil ik samen met mijn liefste vriendinnetje linde delen. Ondanks dat we tegenwoordig verder uit elkaar wonen en met werk,man en kinderen, een date moeilijker te plannen is,doen we er allebei moeite voor en dat werkt. En we raken na al die tijd toch nooit uitgesproken met elkaar. Een proostdate komt zeker uit. ❤

 • Reageer Marjolein 4 januari 2017 at 20:40

  Met pakket wil ik graag met Renate proosten! In 2016 kregen we beide in dezelfde maand onze (tweede) zoon en in 2017 gaan we in dezelfde straat wonen. Ik zeg proost!

 • Reageer Judith verdouw 4 januari 2017 at 20:41

  Met mijn lieve vriendin mara weijers. Mijn sister from another mister, we kennen elkaar pas 2 jaar, maar het voelt zó ontzettend vertrouwd met haar, alsof ik haar al jaren ken. Ik kan altijd op haar terug vallen en op haar rekenen, ze is een ontzettende steun geweest in een hele moeilijke tijd voor mij. Dat betekent veel voor mij: als je aan het begin van een vriendschap staat en al zoveel tijd en energie erin stopt. En met haar heb ik mijn allereerste hardloopwedstrijd gelopen: een ontzettende overwinning voor ons beide. Kortom: ik ben onwijs trots op haar en onze vriendschap en ik wil toosten op de vele gezellige, leuke jaren die nog voor ons liggen.

 • Reageer Tamara 4 januari 2017 at 20:41

  Oh wauw, wat een heerlijk proostpakket!
  Ik zou graag samen met mijn lieve moeder van dit pakket genieten. Zij is enorm fan van Liqor 43, maar heeft deze smaak nog niet durven proeven.
  Mijn moeder is er altijd voor mij en mijn 4 kinderen. Ze denkt nooit aan zichzelf al is dit ondertussen best eens nodig…
  Ik gun het haar enorm.
  Liefs Tamara

 • Reageer Madelon 4 januari 2017 at 20:41

  Ik zou graag met m’n zus op het nieuwe jaar proosten!
  Naast werk en gezin komen we te weinig toe aan gezellig samen leuke dingen doen, dit zou zeker een mooi begin zijn

 • Reageer M lindeman 4 januari 2017 at 20:41

  Gelukkig nieuwjaar!
  Ik hoop zo dat dit jaar ons gelukkig gaat maken. Het jaar 2016 was niet voor mijn vriend en ik. Zijn moeder is overleden, veel ziekte, inbraak in huis…. en dat terwijl we eigenlijk het gevoel hebben dat we niet optimaal hebben kunnen genieten van onze dochter die in augustus 2015 is geboren. ( we hebben ook een super dochter uit 2010) nou begint 2017 minder, na 9,5 jaar dienstverband ben ik mijn baan kwijt… wilden we verhuizen ( nee dus) ppfff ik hoop zo dat ze elende over gaat . Ik wil hem verrassen, proosten op ons jaar. Er iets super moois van maken. Gelukkig zijn samen en met onze meiden….
  alvast bedankt voor het lezen!

 • Reageer Danielle 4 januari 2017 at 20:41

  Ooooh die wil ik graag winnen! Nadat mijn beste vriendin is overleden, spreek ik nog altijd periodiek af met haar 2 zussen en haar moeder! Sinds ik moeder ben geworden van een tweeling 1,5 jaar geleden schiet afspreken er nog wel eens bij in… maar deze dates moet ik echt niet gaan overslaan! Het pakket is een mooi moment om weer een avondje te borrelen! ??

 • Reageer Sanne 4 januari 2017 at 20:41

  Heel graag met mijn lieve buuf dominiek Tap. Om onze nieuwe vriendschap te vieren♡ Sinds kort borrelen we samen en dit helpt er natuurlijk goed bij;) we zijn samen GEK op de originele maar deze moet natuurlijk ook geproeft! PROOST!!!

 • Reageer Ilse Wagenaar 4 januari 2017 at 20:41

  Ik wil dit pakket graag delen met mijn vriendinnen Pauline en Frederique. Mijn vriend en ik zijn het enige stelletje met een kindje in de vriendengroep en de borrelavondjes zijn dus wat beperkter geworden. Met dit heerlijke pakket wil ik dit een beetje goedmaken/inhalen.

 • Reageer Sjura 4 januari 2017 at 20:42

  Ik wil samen met mijn lieve zusje/vriendinnetje proosten op het nieuwe jaar. We wonen net te ver weg bij elkaar om zo even een bakkie thee te doen. Dus dit is een goed excuus om samen te borrelen en dan ook te blijven slapen en dan de volgende dag nog even verder te kletsen samen.

 • Reageer Jolanda 4 januari 2017 at 20:42

  Ik las ’troostpakket’ :’-) zou het graag delen met mijn lieve buurvrouw Janine, om te proosten dat we in 2016 allebei voor de tweede keer mama zijn geworden (en te troosten omdat we nu in de tropenjaren zitten met een baby en een peuter van 2 jaar :-))

 • Reageer Belinda 4 januari 2017 at 20:43

  Ik wil dit graag delen met m’n vriendin Alies. Het wordt echt tijd dat wij weer eens een borrel drinken samen. Moeten dan maar een ouderwets logeerpartijtje plannen, want Eesveen-Nunspeet lukt niet op de fiets ?
  Ik haal dan wel wat extra kaas/groenvoer, en dan eet ik alle worst zelf, want ze eet geen vlees ?

 • Reageer Tamara 4 januari 2017 at 20:43

  Ik zou dit pakket samen met mijn man delen met onze nieuwbakken vrienden Jeroen en Lieke. Met wie een vriendschap van bijna een jaar al zo sterk voelt alsof we al jaren bij elkaar de deur platlopen. Alles kan en mag en wordt geaccepteerd. En vooral we waarderen elkaar! Echte toppers zijn het. Dus wij proosten met dit pakketje op ons jubileum!

 • Reageer Liesbeth Gerritsen 4 januari 2017 at 20:43

  Nice! Eigenlijk met mijn man, maar ja hij is een man, mag niet mee in de hardloopclub en ook niet proosten, dus mag zelf iemand zoeken ;).
  Dan dus mijn lieve vriendin Astrid, aka tante Assie voor de kids. Met kerst 2015 is haar lieve man veel te vroeg overleden en vorig jaar was alles weer de eerste keer. Ik hoop voor haar dat dit jaar weer wat lichter mag zijn en dat er weer ruimte is om soms ook weer even te genieten van alles. Het motto van haar en Richard was “vier het leven” en daar proost ik graag op! Enne… het geeft weer een extra motivatie daarna te gaan hardlopen om al dat lekkers er weer af te trainen hihi

 • Reageer Trudy 4 januari 2017 at 20:45

  Met mijn vriendin Mandy van Ooijen zou ik dit pakketje oppeuzelen en opnieuw proosten op 2017! Om klokslag 12u zaten wij namelijk op de snelweg terug naar huis van het dierenziekenhuis met een injectie voor mijn zieke hond. Een oud en nieuw om niet te vergeten, dat wel.. maar er mag best even opnieuw getroost worden!

 • Reageer Diana Schrama-Sterken 4 januari 2017 at 20:46

  Ik zou dit pakket heeeeel graag delen met Jolanda van Wordragen. Om te proosten op 2017, dat het voor haar en haar gezinnetje een gezond en gelukkig jaar mag worden. Met een jaar vol spannende momenten voor ons beiden. Leuk en minder leuk. Jolanda is fan van Licor 43. Het perfecte pakket voor ons. Proost op al jaren een mooie vriendschap, op 2017, op de kids, de mannen maar vooral even proosten op onszelf!

  • Reageer Jolanda van Wordragen 4 januari 2017 at 21:28

   Al 20 jaar zijn we vriendinnen en daar kunnen nog heel wat jaartjes bij! We proosten op 2017 maar ook op 2016. De leuke dingen blijven we koesteren en de minder leuke dingen hebben we een plek gegeven. We zijn het waard om een keer op onszelf te proosten!

 • Reageer Sanne Overkamp-Berrelkamp 4 januari 2017 at 20:46

  Ik zou samen met mijn man proosten op een mooi nieuw jaar. We hebben ons droomhuis gekocht en gaan 1 maart verhuizen. En we proosten op alle goede dingen in het leven, want met een auto immuunziekte zoal ik heb moet je de dag plukken en genieten van de kleine dingen ♡

 • Reageer Marijke steen 4 januari 2017 at 20:46

  Heel graag zou ik dit super mooie, lekkere paket winnen om met mijn vriendin sifra die nu in een wat moeilijke periode zit lekker op te peuzelen op een RELAX meiden avondje met z’n tweeën.

 • Reageer Sarah 4 januari 2017 at 20:46

  Wat een geweldig pakket! Ik zou dit bovenhalen met mijn vriendin Anne die er de afgelopen maanden voor mij geweest is. We plannen een spelletje salons, een lekker glaasje 43 en hapjes bij is altijd welkom ?

  • Reageer P van jeveren 4 januari 2017 at 21:06

   Met jolanda van Kesteren!
   Druk jaar moeilijk een afspraak te plannen en de Spaanse keuken is toevallig iets waar je ons beide erg blij mee maakt! ♡♡

   • Reageer Jolanda vanka 4 januari 2017 at 22:18

    Ik wil
    Heeel graag met mijn beste vriendin Prescilla proosten op het nieuwe jaar…. 2017 gaat vooral in de eerste maanden voor mij een zwaar begin worden. .zou het heel fijn vinden om ergens in die periode een moment te hebben om samen met Prescilla even echt te kunnen ontspannen en even te ontkomen aan alle stress en versiet van aller dag. 2017 star voor mij in het teken van versie 4.0

 • Reageer Linda 4 januari 2017 at 20:46

  Ik zou graag proosten met m’n twee vriendinnen, Nelleke en Rajenne. We gaan het laatste weekend van januari drie dagen er samen op uit om het nieuwe jaar goed te starten. Ons voornemen is meer tijd en aandacht voor onszelf. Hoe kunnen we dat beter beklinken dan met dit heerlijke pakket!

 • Reageer Nayomi 4 januari 2017 at 20:46

  Met Ilona! Ik zie haar nu minder en vind dat zo jammer! Net als ik houdt ze van drank en lekker eten. We hebben elkaar nog niet gezien in het nieuwe jaar dus dit zou fantastisch zijn!

 • Reageer Paula 4 januari 2017 at 20:46

  Met mijn liefste moeder en dit heerlijke pakket, in gedachten terug naar mijn roots; “España mia”.
  De oppas die zij voor onze 2 kinderen doet is onbetaalbaar en omdat de vakantie nog even op zich laat wachten…..komen we hiermee de koude maanden goed door!

 • Reageer Elise Huisman 4 januari 2017 at 20:46

  ik zou met dit pakket gaan proosten met Carina. wij zijn twee relaxte mamas en vriendinnen. Onze dochters Sofia en Nicia zijn ook sinds ze baby zijn beste vriendinnetjes, inmiddels zijn ze beide bijna 8! We hebben elkaar leren kennen toen we beide netmama waren geworden en mekaar zagen lopen met de kinderwagen in de wijk. Beide waren we jonge single mamas en nog studerende. we hebben altijd veel steun aan elkaar gehad! We zijn inmiddels al meerdere keren met z’n 4 en op vakantie geweest. En eten elke maandag samen. Super gezellig! De meiden lekker naar bed brengen en dan samen genieten van dit pakket op de bank! Heerlijk!

 • Reageer Myrthe 4 januari 2017 at 20:46

  Jaaaa lekker proosten met mijn eigen mama! Als mijn kindjes dan op bed liggen, kunnen wij heerlijk een glaasje Licor drinken! En de lekkere vleeshapjes mogen zij en mn vader dan opeten, aangezien ik vegetarisch ben hahaha

 • Reageer Ellis Verbruggen 4 januari 2017 at 20:46

  Hoi Elsbeth,
  Ik zou graag mijn lieve vriendin willeke willen verrassen met dit heerlijke proostpakket! Zij heeft een enorm zwaar jaar achter de rug met haar zoon! Hij is zijn vader verloren doordat hij zelfmoord heeft gepleegd en hij is daarna zelf in een spiraal naar beneden gevallen ( drank, drugs, stelen enz) en dat heeft mijn vriendin heel veel verdriet gedaan. Het gaat sinds afgelopen december heel voorzichtig iets de goede kant weer op en daarom zou ik graag met haar een toost willen maken op de toekomst en dat 2017 voor haar een jaar word van vooruitgang, hoop en liefde!
  Met nog een klein detail; Ik ben echt dol op licor 43 en wil die nieuwe smaak ook graag eens testen 🙂

  Groet,
  Ellis Verbruggen

 • Reageer Mariska 4 januari 2017 at 20:47

  Ik wil dit pakket graag delen met Gabriëlle. Sinds ik een dochter heb, heb ik veel te weinig tijd gemaakt voor haar… Met dit pakket kunnen we weer eens gezellig proosten en bijkletsen!

 • Reageer Ghis 4 januari 2017 at 20:47

  Heel graag zou ik dit pakket nuttigen met mijn vriend,gewoon ouderwets samen op de bank. Met 2 jonge kinderen en allebei ons werk leven we soms langs elkaar heen. Daarom hebben we ons voorgenomen dit jaar meer bewuste tijd aan elkaar te besteden en dit zou een goede eerste stap zijn!

 • Reageer Linda van delden 4 januari 2017 at 20:47

  Oeh lekker samen met mijn beste vriendin die tevens getuige was op onze bruiloft en daarmee een zeer belangrijke taak had. We zien elkaar veel te weinig dus mrt dit pakket maken we gewoon bewust even tijd voor elkaar vrij voor een gezellige avond samen

 • Reageer Sanne 4 januari 2017 at 20:47

  Ik zou graag willen proosten op t nieuwe jaar en tegelijkertijd 2016 afwillen sluiten met Harriet. Wij hebben elkaar in 2016 op de ic in Maastricht leren kennen omdat onze beide kindjes daar lagen. We hebben een (op zijn zachts gezegd) een heftig jaar achter de rug en nooit meer door t ziek zijn van de kindjes de mogelijk heid gekregen om af te spreken. Dit pakket maakt dit hopelijk wel mogelijk!!

 • Reageer Francis 4 januari 2017 at 20:47

  Ik zou met mijn vriendin Nicole willen proosten op een beter jaar voor ons beide. Herstellende van een burn out tot doodongelukkig zijn op je werk. Je kunt wel zeggen dat wij een lekker drankje kunnen gebruiken! Maar we gaan dit allemaal achter ons laten en in 2017 opnieuw beginnen! Ik heb een nieuwe baan in het vooruitzicht en die burn outs ebben langzaam maar gestaag weg! Wij gaan proosten op een nieuw jaar en een nieuw begin!

 • Reageer Andrea 4 januari 2017 at 20:47

  Ik zou hem delen met 3 ex-collega’s. Na 6 jaar samen op de werkvloer lief en leed delen, kerstborrels en nieuwjaarsborrels, geboorte of huwelijksborrels, nu al een jaar niet gedaan omdat we wegens bezuinigingen sinds januari 2016 allemaal op een andere werkplek zitten. Mooie gelegenheid om weer eens met zn 4tjes af te spreken!

 • Reageer Jacqueline Dolstra 4 januari 2017 at 20:47

  Ik wil heel graag proosten op het nieuwe jaar met mijn bestie Laura. We kennen elkaar al vanaf de basisschool en nu dus al 24 jaar. Beide mama van mooie kindjes waar we enorm van genieten. Maar zo nu en dan is het tijd voor onszelf. 1 van mijn goede voornemens van het nieuwe jaar was meer genieten van de kleine dingen. Met dit pakket zou het een geweldige start van 2017 worden.

 • Reageer Jackie nollen 4 januari 2017 at 20:48

  Wat ziet dat er goed uit!!
  Ik zou graag met mijn bestie amanda willen proosten op het nieuwe jaar! Dat we maar weer veel leuke dingen samen gaan doen elkaar trooste als dat nodig is en elkaar aanhoren als we ff flink willen klagen over alles.?

 • Reageer iet 4 januari 2017 at 20:48

  Ik wil graag met mijn liefste vriendinnen Hanneke en Jacqueline proosten op het nieuwe jaar. Het jaar waarin mijn vriend en ik ons 17jarig verliefdzijn gaan omzetten in een huwelijk. Die dag vieren we de liefde en proosten we op ons geluk samen en onze allerliefste aapjes Matthijs & Kristian. Han en Jacq heb ik gekozen als mijn 2 getuigen. Een hele weloverwogen en bewuste keuze. Zij nemen mij zoals ik ben, (ver)oordelen mij niet en hebben altijd het beste met mij voor. Ze zijn realistisch, open en eerlijk, maar bovenal 2 hele belangrijke vriendinnen in mijn leven. Ik heb ze graag om mij heen, maar hoef ze ook weer niet dagelijks te spreken of te zien. Vriendschap is liefde. Die liefde vieren wij komende zomer, met hen. ❤

 • Reageer Linda 4 januari 2017 at 20:48

  Met mijn moeder, mijn liefste vriendin. Ze staat altijd voor me klaar, letterlijk elk moment van de dag. Past op, luistert, anticipeert. In de hectiek van ons jonge gezin is zij onmisbaar. Ik zou echt niet weten hoe ik het zonder haar moet doen. En in die hectiek spreek ik haar te weinig écht. Gewoon even zitten en kletsen. Ik heb, of eigenlijk neem, er te weinig tijd voor. Deze tropenjaren gaan zo snel. Zo vaak vraagt ze als we daar weer even snel een hapje mee mogen eten na een werkdag, “neem je anders nog even een wijntje?”, maar ik moet dan nog rijden , of baby is overstuur, of peuter wil helemaal niks meer… Dus het komt er niet van ! Ik zou haar heel blij mee maken met een borrel. Dan laat ik haar dit verhaal lezen en proosten we op het leven, op genieten van alles en van elkaar 🙂

 • Reageer Elseline van der Horst 4 januari 2017 at 20:49

  Bijna al mijn vriendinnen wonen buiten mijn woonplaats Woerden. Het wordt dus lastig kiezen met wie ik dit pakket zou willen delen. Maar volgens mij zit er genoeg in om met Mariska, Danielle, Nicole, Stephanie, Marjolein en Nicolette te kunnen borrelen, bijkletsen én proosten op het nieuwe jaar!

 • Reageer Evelyn 4 januari 2017 at 20:49

  Oh heerlijk! Genoeg liefhebbers om mee te proosten hier denk ik met al dat lekkers… Ik zou deze met mijn vriendin Sabine opsmikkelen, omdat we elkaar tegenwoordig veel te weinig zien en als we elkaar zien het eigenlijk altijd op een verjaardag oid is… Tijd om met zijn tweetjes bij te kletsen en te proosten op 2017!

 • Reageer Marjan 4 januari 2017 at 20:49

  Wat een leuk pakket. Ik zou graag willen proosten met 2 vriendinnen. We proberen om om de zoveel tijd iets leuks te doen.. uit eten en/of film maar door drukte van gezin werk enzo is het altijd lastig om zelf maar een datum te prikken ( iets van 2 maanden van te voren plannen we al) ik hen zelf 2 Kids. De ene vriendin heeft er ook 2 en de andere zelfs 4 dus af en toe moeten we gewoon tijd voor ons zelf vrij maken en dan dit pakket te testen zouden we helemaal niet erg vinden

 • Reageer Marlon Kok-Toet 4 januari 2017 at 20:49

  Wat n gaaf pakketje!!! Helemaal op ons lijf geschreven…voor mijn vriendinnetje Francis en mij 🙂
  Al zoveel jaar vriendinnen, inmiddels ook al een paar jaar buurvriendinnetjes, en altijd in voor een borrel en een hapje op donderdagavond, onze horrornight!!

  Dusssssss….hopelijk winnen wij jouw fantastische pakket en maken we er een feessie van!! En ja we zullen ook leuke foto’s maken 😉

 • Reageer Lesly 4 januari 2017 at 20:50

  Ik zou heel graag willen nieuwjaarsproosten (of troosten) met mn hele lieve zusje Susanne. Zelf ging ik alle feestdagen van ramp naar ramp (zelfs met ambulance, ondergelopen ruimtes, griep, en een auto die stuk ging. Wist ik veel dat ik bij haar voor hulp aanklopte op haar eindelijk vrije 3e kerstdag (ze werkt in de horeca). Heeft ze zelfs staan klussen aan mn auto!! Het door jouw samengestelde pakket zal zeker gewaardeerd worden om samen te genieten en vooruit te kijken op wat komen gaat….

 • Reageer Danielle van wezenberg 4 januari 2017 at 20:50

  Met mijn moeder. Die zeker 1 van mijn beste vriendinnen is. In 2016 is ze haar man verloren. Mijn pa dus. Mijn relatie is stuk gelopen na 17 jaar dus we kunnen allebei wel een positief begin van 2017 gebruiken. Wij zijn beide ook heel positief ingesteld hoor. Dus zielig zijn we zeker niet. Maar lusten zeker wel wat lekkers?

 • Reageer Wendy van Vliet 4 januari 2017 at 20:50

  Met mijn buurmeisjes van vroeger. We wonen door het hele land en proberen 2 a 3 x per jaar af te spreken. Helaas is dat in 2016 niet gelukt. Nu staat het in de planning voor 14 januari. Zou mooi zijn om het pakket dan mee te kunnen nemen.

 • Reageer Nadine Erhardt 4 januari 2017 at 20:50

  Dit pakket kan ik goed gebruiken als Myrthe, Annemieke, Nicole en ik deze maand onze Londen reis gaan plannen. Met tickets voor Adele in Wembley in de pocket gaan we er super weekend van maken en maar moeten we wel wat voor regelen. Dus kom maar door met die voorpret onder het genot van een hapje en Licor43! London baby!

 • Reageer Silvia Middag 4 januari 2017 at 20:51

  Oh wat lijkt mij dat gaaf om samen met Shirley (Confettihoofd op Instagram) te proosten op het afgelopen jaar. En op het nieuwe jaar! Op naar vele mooie jaren met onze vriendschap. Die ondanks de afstand(uur rijden) echt super is! ?

 • Reageer Carien de Graaf 4 januari 2017 at 20:52

  Ja Rianne mijn vriendin verdient wel een avondje toasten met mij. Afgelopen jaar werkt ze hard en doet de opleiding om op de ambulance te gaan werken en heeft 3 kids (net als ik) waarvan de jongste net 1 is geworden. Ik ben ape trots op haar en geen moment heb ik me als vriendin verwaarloosd gevoeld. En dat vind ik echt knap en gun haar wen relaxe 2017!

 • Reageer Liesbeth 4 januari 2017 at 20:52

  Ik zou hiervan willen genieten met sjoeke, mijn vriendin heeft in juli een prachtig mooi meisje gekregen met een flinke bos haar! Haar man (een echte stoere vent) blijkt een hele lieve vader te zijn 😉 Met zijn zevenen (zij met hun dochter mirte en wij met onze kinderen djurre en nyncke) zijn we afgelopen september naar centerparcs geweest! Heerlijk zwemmen en genieten van onze gezinnen <3
  Hoog tijd om weer eens gezellig samen een avondje te zitten!

 • Reageer Laura van Lanen 4 januari 2017 at 20:52

  Met mijn moeder, helaas 2 weken geleden afscheid van mijn oma moet nemen. Daardoor niet lekker de feestdagen doorgekomen en ook aan oud en nieuw had een bittere nasmaak. Met dit pakket kunnen we prima over een paar weekjes alsnog het nieuwe jaar inluiden!!!

 • Reageer Margo 4 januari 2017 at 20:52

  Met mijn lieve vriendin Dominique. Zijn in 2016 al gestart en inmiddels aardig goed op weg. Waarmee? Wat kilootjes eraf, samen sporten en het allerbelangrijkste, meer tijd nemen voor onszelf. Daar past natuurlijk zo’n tof borrelpakket zeker bij. De kilootjes vergeten we dan even maar even samen genieten van al het lekkers. Want we zijn en blijven tenslotte bourgondiërs ?

 • Reageer Anneke Smits 4 januari 2017 at 20:52

  Met vriendin Janet! Ze heeft zo lang in het buitenland gewoond, we raken maar niet bijgekletst ? dit pakket komt dus wel op!

 • Reageer Liesbeth 4 januari 2017 at 20:52

  Zonder twijfel met mijn relax-mamma vriendinnen Leoni en Rudi. Omdat we alledrie van die (eigelijk stiekem niet zo) relaxde mammas zijn. Even pauze, stilstaan bij wat we hebben en genieten van elkaar en ons favoriete drankje. Om onze vriendschap te vieren!! En het feit dat er zulke leuke mede-moeders zijn om lief en leed mee te delen. Waar die kinderen al niet goed voor zijn…

 • Reageer Jessica 4 januari 2017 at 20:53

  Heel graag met mijn lieve vriendin Laura. Omdat zij er voor mij is in goede en in slechte tijden. Onze kinderen zijn behoorlijke druktemakers en een relaxmomentje is altijd goed voor ons.

 • Reageer Noa 4 januari 2017 at 20:53

  Wauw wat ziet dit er allemaal heerlijk uit!! Ik zou graag proosten samen met mijn lieve vriend. A.s. zaterdag uitgerekend van ons 2e wonder na een zware zwangerschap. Lijkt me heerlijk om na de geboorte een momentje (voor hoe lang het duurt) qualitytime te hebben als de kindjes liggen te slapen. Verheug me er nu al op stiekem.

 • Reageer Femke van der Gaarden 4 januari 2017 at 20:53

  Ik zou dit pakket willen delen met Monique en Heleen. Sinds 2012 zijn wij om en om zwanger geweest en hebben we veel (heftige) dingen meegemaakt. Nu wil ik samen met heb proosten op een mooie vriendschap, lieve kids en hopelijk een mooi en rustig jaar.

 • Reageer Afke Huveneers 4 januari 2017 at 20:53

  Samen met mijn lieve vriendinnetjes Claudia en Caitlin!
  Om onze vriendschap te vieren…eigenlijk zouden we met onze 3 prachtige gezinnen op vakantie gaan komende zomer! Helaas gaan we niet compleet dit jaar naar Italië. Als troost maken we met z’n 3e een gezellige avond met dit pakketje om te proosten!! Love you girls ?

 • Reageer Anita 4 januari 2017 at 20:54

  Hoi, ik zou hem graag met mijn dinnetjes marjan en ingrid willen delen. Ik sta mijn 43 dan af aan een van hen….;)
  Het zijn mijn 2 beste dinnetjes en zie ze veel te weinig….

 • Reageer Marjolein 4 januari 2017 at 20:54

  Ik zou het meenemen naar Frankrijk naar mijn lieve vriendinnetje Julia. Doordat ik mijn enkel heb gebroken en zij heel druk was met verhuizen hebben we niet goed gedag kunnen zeggen. Ik wil bij haar langsgaan als ik weer goed kan lopen. Dit pakketje zou dan zeker goed uitkomen!

 • Reageer Maartje 4 januari 2017 at 20:54

  Ik zou heel graag willen proosten met mijn vriendin Maartje (we hebben dezelfde naam ja ;-)) omdat ze een heel rot jaar achter de rug heeft. Haar moeder is heel plotseling overleden en daardoor gaat het niet goed met haar. Ze is ontzettend verdrietig, gehuld in rouw…we zijn al vriendinnen sinds we 12 zijn en ze heeft nog nooit een verjaardag van me gemist, behalve mijn 40e verjaardag, heel kort geleden. Misschien dat een paar drankjes haar gedachten even doet afdwalen…ik hoop het…

 • Reageer Neeltje van de Laar 4 januari 2017 at 20:54

  Met mijn lieve vriendin Janneke. We zijn al ruim 20 jaar vriendinnen en hebben lief, maar ook aardig wat leed meegemaakt. Waar iedereen om haar heen kindjes kreeg, moest zij vijf jaar wachten vanwege die stomme k-ziekte. Inmiddels heeft ze groen licht gekregen en hoop ik met heel mijn hart dat zij nog dit jaar een kindje in háár hart en armen kan sluiten. Maar tot die tijd mag ze natuurlijk nog gewoon alcohol, dus kunnen we samen van dit heerlijke pakket genieten. Daar plak ik graag de borrel-sticker voor in mijn Relax Mama!-agenda ?

 • Reageer Danielle 4 januari 2017 at 20:54

  Met wie niet ..! In ieder geval als eerst met m’n vent, op ons kadootje!
  Ik kan m’n geduld nauwelijks meer opbrengen, om te proosten om nieuw leven: ons kadootje ♥
  Verwacht in februari, na een lange weg via ivf uiteindelijk waar geworden ♥

 • Reageer Marloes 4 januari 2017 at 20:55

  Met mijn lieve vriendin en mede-mama Paulien, die al 8 jaar mijn lieve vriendinnetje is maar waarmee ik bovenal ook al (bijna) twee jaar alle mama-lief-en-leed kan delen! Proost! Omdat we al twee jaar van die enorm relaxte mama’s zijn, daar mogen we best trots op zijn! ??

 • Reageer Machteld de Wit 4 januari 2017 at 20:55

  Het lijkt me geweldig om dit pakket met mijn vriendinnetjes Hanneke en Jelly te delen. Ten eerste omdat we heerlijk kunnen praten, lachen en huilen met elkaar. Maar ten tweede omdat zij altijd klaar staan voor mijn gezin en mij en dat geldt ook omgekeerd! Heerlijk om deze meiden in mijn leven te hebben!! En daar proost ik graag samen met hun op!

 • Reageer Wanda van Buël 4 januari 2017 at 20:55

  Sophie&ik al 24 jaar vriendinnetjes. Nu in de fase dat we allebei een jong gezin hebben. En nog steeds is zij de eerste die ik om raad vraag.
  Ik zou met niemand anders dit proostpakket willen delen dan met haar. Anders zuip en vreet ik het liever alleen op?

 • Reageer Bianca van Schijndel 4 januari 2017 at 20:55

  Ik wil hem graag winnen voor mijn vriendin.

  Een typisch geval van alles voor andere doen en altijd maar door gaan. Veel mensen doen dat, mooie eigenschappen maar ze vergeten daardoor zichzelf.
  De afgelopen jaren zijn pittig geweest voor haar en haar gezin. Maar dit alles zonder een dag klagen, het siert haar zo die sterke vrouw.

  Dingen aannemen zijn ook moeilijk voor haar, zowel hulp als cadeautjes. Maar ik vind dat ze om dit mooie pakket niet heen kan, ik heb er tenslotte alleen maar voor hoeven zeggen wat voor mooi mens zij is.

 • Reageer Cynthia 4 januari 2017 at 20:55

  Ik wil dit pakket graag delen met mijn lieve man Kevin! We hebben net de sleutel van ons nieuwe huis gehad en samen met onze jongens (5 jaar en 10 maanden) maken we er echt een paleis van! Ohh en ik ben bijna jarig? Een betere start dan met dit pakket is er niet!

 • Reageer Helen 4 januari 2017 at 20:55

  Ik zou dit delen met Wendy en Maxime,als onze mannen een mannenuitje hebben,de beide likeuren zijn al in huis, vooral de witte likeur 43 is favoriet bij ons mmmm

 • Reageer Wendy 4 januari 2017 at 20:55

  Jaaaaaa lekker kletsen zonder kinderen met mijn “fit na de bevalling” vriendinnen Kim, Hanne en Masja. Heerlijk!

 • Reageer Dorien 4 januari 2017 at 20:56

  Voor lieve Leonie!! Mijn lieve dinnethe! We vieren vaak oud&nieuw samen, maar vorig jaar ging het (omdat hun zoontje niet kon slapen bij ons) mis. Ze gingen noodgedwongen naar huis.. Dit jaar lukte het óók niet..Dus hadden we afgesproken om tussen kerst en oud&nieuw een lekker dagje weg te gaan met onze gezinnetjes en daarna lekker ergens eten. Dat ging niet door vanwege een buikgriep van mij en oudste dochter.
  Helaas dit jaar óók niet samen uit kunnen zitten met oud&nieuw en doordat jongste dochter 40 sec vóór 12 uur wakker werd, was het een totaal andere jaarwisseling dan gedacht.
  Normaliter nieuwjaarsdag dan even visiten en proosten, maar leonie moest werken. En deze week lukte het visiten óók niet vanwege buikgriep bij hun.. sjongejonge het is nét een soap! Dus ik zou heel graag eens lekker proosten (zonder kindjes.. lekker een écht bijkletsen) op het nieuwe jaar en haar een dikke knuffel geven!

 • Reageer Simone 4 januari 2017 at 20:56

  Super! Dit zou ik super graag willen winnen met mijn zusje en twee nichten we gaan veel met elkaar om als vriendinnen en ieder jaar gaan we naar hzh in amsterdam en blijven dan ook altijd gezellig een nachtje slapen! Met zoveel lol en plezier leef er iedere keer na toe.. Dus zou dit plankje goed van pas komen als voorafje❤

 • Reageer Marjolein 4 januari 2017 at 20:56

  Jaaaaaaaaaaaaa!!! Dat moet met Sandra Koppen gebeuren!!!
  Omdat wij met de jaarwisseling niet thuis waren, hebben we onze traditie, de 1-januari-borrel helaas moeten missen. We gaan dat uiteraard nog wel inhalen. Dus proost!!!!
  O, enne, die manchego, die zal wel in beslag genomen worden door mijn bijna-9-jarig-kaasmonster! Maar dat is hem van harte gegund… ?

  Natuurlijk ook de beste wensen voor jullie…

  Groetjes Marjolein

 • Reageer Laura Brouwer 4 januari 2017 at 20:57

  Jaaaaa! Dit pakket kunnen mijn vriendin Natasja en ik goed gebruiken bij onze nieuwjaarsborrel die we gepland hebben op 28 januari! We zijn al 100 jaar vriendinnen maar zien elkaar maar een paar keer per jaar omdat we elkaar verwaarlozen ? Maar als we dan eens afspreken gaat dat altijd samen met een paar glazen Licor43! Ik zeg proost!

 • Reageer Jolanda Groen 4 januari 2017 at 20:57

  Mariëlle Heslinga-Groen en Evelyn Schipper….ik drink zelf niet maar dit zijn wel hele relaxte moeders die dit verdienen?

 • Reageer Mariska 4 januari 2017 at 20:57

  Wat een leuk idee en lekker pakket! Als ik win, dan ga ik hier lekker van genieten met mijn schoonzus Judith. Zij gaat deze maand bevallen en heeft daarna vast trek in een borrel. En dan kunnen we gelijk weer eens bijkletsen (helaas wonen we niet bij elkaar om de hoek).

 • Reageer Marlies 4 januari 2017 at 20:57

  Oh wat fijn om dit samen met mijn vriendin te doen. (Dorien). Ze is vorig jaar verhuisd, waardoor we elkaar toch net te weinig zien. Samen even borrelen is daarom kon al veel te lang geleden. Dus ja! Kom maar op. ?

 • Reageer Simone van Noort 4 januari 2017 at 20:57

  met Kimm, mijn beste vriendin. Zij heeft mij door 2016 heen gesleept en samen met haar wil ik proosten op een prachtig 2017!

 • Reageer Willemijn Janssen 4 januari 2017 at 20:58

  Ik wil wel proosten met mijn man Stefan, op onze lieve kinderen. Stefan heeft altijd energie over als die van mij op is om te poetsen, te stofzuigen en zelfs ons huis helemaal op te knappen. Hij drinkt nooit, dus is altijd mijn bob, maar toen hij met kerst de nieuwe Orochata proefde was hij verkocht! Dat vond hij heerlijk. Dus ik zou hem helemaal de koning te rijk maken met dit pakket. Mijn lieve man verdient dit absoluut!

 • Reageer Elaine 4 januari 2017 at 20:58

  Hoi!

  Ik zou hier ontzettend van genieten met mijn vriendinnetje Marjolein! Wij hadden altijd een vaste borrel avond maar ik ben verhuisd en dat borrelen schiet er helaas bij in. Wij hebben wel 1x per jaar een no-mommy weekend en daar zou dit heel erg van pas komen!

 • Reageer Susanne 4 januari 2017 at 20:58

  Met mijn twee vriendinnetjes!!! Marijke Weller-van Delft is aan het herstellen van het verwijderen van 1 long door longkanker en Anita Kampman zit nog vol in de chemo… zij hebben echt ( na de chemo) ontspanning verdiend!!!!

 • Reageer Petra 4 januari 2017 at 20:58

  Ik zou het pakket graag delen met een aantal lieve collega’s die tevens vriendinnen zijn! We kunnen altijd bij elkaar terecht voor werk en prive zaken.
  Echt een stel toppers!

 • Reageer Thea Stoeten 4 januari 2017 at 20:58

  Iemand die dit pakket zo verdiend, is Marieke. Haar zoon van 14 maanden is al 2 weken in een zwaan-kleef-aan bui. Niemand is goed, behalve mama. Ik duim voor haar dat hij, als we het pakket krijgen, inmiddels weer ook fan is van andere mensen. En dat ik dan met haar herinneringen kan ophalen waar toch vaak genoeg 43 ook van de partij was.

 • Reageer Stephanie van der Staal 4 januari 2017 at 20:58

  Ik zou dit pakket met mijn vriend willen delen.
  Afgelopen maandag heeft hij na zes jaar een geweldige papa voor mijn bijna 7 jarige dochter te zijn, haar erkent. Een dag waar we erg naar uitgekeken hebben. Vooral mijn dochter, voor haar is hij haar papa en nu ook voor de wet. Oh en daaarnaast maar gelijk gaan samen wonen, dus dit pakket zou mooi zijn omdat we binnenkort nog een weekendje weg willen en we er dan samen nog eens op kunnen proosten, het zal vooral voor hem een erg leuke verrassing zijn!

 • Reageer Marja 4 januari 2017 at 20:58

  Deze zou ik graag delen met vriendin Edith Met ieder 3 zonen komen we om in t testeron, stapels vuile voetbalwas, sowieso ook veel te veel gewone was, ze zijn tussen de 7 en 12 jaar dus ukkepukken die groot worden en jochies die pubers worden. Dussss een avond waarop t gros naar t voetbalstadion gaat met de papa’s, de ukkies nog te paaien zijn met mooie film willen wij wel eens vrij zijn van koken en met de benen omhoog lekker optimaal “relax-mama” zijn!!

 • Reageer Froukje 4 januari 2017 at 20:58

  Ik het pakket willen delen met Evelien en Tamara.
  Tot we kinderen kregen waren onze belangrijkste gespreksonderwerpen eten en drinken. En nu gaat het over wat de kinderen eten en drinken. En dus gaat het nooit over tapas en licor43! Kom maar door met die heerlijkheden voor een avondje ouderwets smikkelen en smullen.

 • Reageer Sandra koeken 4 januari 2017 at 20:58

  Omdat Linda van Rijsbergen (een hele goede vriendin) en ik de laatste jaren elkaar heel goed konden troosten. Wordt het tijd dat we in 2017 kunnen proosten!

 • Reageer Leonie 4 januari 2017 at 20:58

  Ik zelf drink eigenlijk nooit. Mijn vriendinnen (we noemen ons the flaming pink flamingo’s of kortweg de flamingo’s) wel. ?Heel af en toe drink ik wel een glaasje 43. Hoe gaaf zou het zijn om hun en mezelf een avondje te verwennen met dit heerlijke pakket. Onze groep is ontstaan doordat we allemaal moeder zijn en ons eigenlijk via de kids hebben leren kennen. Die zaten bij elkaar in de klas. Als dat geen relaxte club moeders is. ?????

 • Reageer Vera 4 januari 2017 at 20:59

  Ik wil graag proosten samen met mijn vriendinnetje Angela! Buiten dat dit een van haar favoriete drankje is en we er samen al heel wat achter de kiezen hebben vind ik dat ze een relax avondje verdient. Ze is een hardwerkende moeder en maakt veeeeeeel te weinig tijd voor zichzelf om echt te genieten. Ik ben haar gewoon heel dankbaar dat ze mijn vriendin is.❣

 • Reageer Demelza van den Heuvel 4 januari 2017 at 20:59

  Oh ja, supergraag! Samen met Daniëlle, die ik al 15 jaar ken. Op 31 dec ben ik 30 geworden en zij vandaag, dus als kersverse 30ers moeten we het leed een beetje verzachten!
  Daarnaast ben ik inmiddels zelf moeder van 2 kids, waardoor ik haar afgelopen jaar weinig heb gezien.
  Ook gaat zij komend jaar verhuizen naar een nieuwbouwwoning, dus genoeg redenen om te proosten op het nieuwe jaar!

 • Reageer Marianne 4 januari 2017 at 20:59

  Dat kan maar met een persoon zijn. Mijn man. Allebei ontslagen in 2016 en ik zat met een heftige ontsteking in mijn buik. Wij hebben 2016 achter ons gelaten en gaan, samen met onze kleuter en peuter (beide jongens) voor een positief 2017! En daar kunnen we niet vaak genoeg op proosten zou ik zo zeggen ?

 • Reageer Sharon 4 januari 2017 at 20:59

  Met Michelle natuurlijk. We zijn al bijna 40 jaar vriendinnen (en zijn zelf 41!!). We hebben allebei een druk leven en elkaar en de kinderen zien lukt niet altijd. Daarom is onze goede voornemen voor 2017: minimaal elk kwartaal afspreken. Date 1 staat al en dan zou dit natuurlijk heel erg goed van pas komen.

 • Reageer Non 4 januari 2017 at 21:00

  Lekker relaxen met lekkere hapjes en drankjes met mijn vriendin Fenna. Dat lijkt me een goede start van het nieuwe jaar. Eetdate stond al in de planning maar eerst borrelen dan??

 • Reageer Maria van der Meer 4 januari 2017 at 21:00

  Ik wil graag samen met mijn vriendin Shannon het nieuwe jaar inluiden. We beginnen dit jaar beide mei een nieuwe baan, wat al reden genoeg is om weer eens samen het glas te heffen. We zien elkaar niet vaak, maar als we elkaar zien is het goed. Al 11 jaar vriendinnen en nog vele jaren te gaan 🙂

 • Reageer Judith 4 januari 2017 at 21:00

  Wat leuk??!!!
  Ik zou op het nieuwe jaar proosten met m’n zus en tevens vriendin Natasja ♡!!!
  We zien elkaar veel te weinig en dat wil ik in 2017 helemaal anders doen : veel meer tijd met elkaar doorbrengen!!!

 • Reageer Monique Zwart 4 januari 2017 at 21:00

  Dit pakket zou ik willen delen met mijn vriendin Donja. Zij is net als ik een single mom. Zij is 3 januari jarig en ik vandaag 4 januari. We roepen altijd dat we daar samen dan een keer een borrel op gaan drinken maar vaak verdwijnt die belofte in de drukte met de kinderen. Een avondje borrelen en bijkletsen single mom to single mom zou een mooi verjaardagscadeau zijn!

 • Reageer Claire van Baarsen 4 januari 2017 at 21:01

  Ik zou het heel graag willen delen met mijn zusje. Met onze drukke gezinnen (4&5 kids) hebben we veel te weinig tijd voor een borrel samen. Mijn zus is vanaf 1 jan. haar eigen assurantiekatoor begonnen en ik ben dan ook super trots op haar!!

 • Reageer Jelske 4 januari 2017 at 21:01

  Met Lizanne! Sinds dit jaar trotse eigenaresse van haar eigen salon en daardoor binnenkort wel behoeftig aan een avondje relaxen… Daarnaast parttime stiefmoeder, wat ze fantastisch doet. En de liefste vriendin, die écht voor me klaarstaat als het moet. Die zelfs stiekem naar mijn huis toegereden komt om te zien of ik me wel echt zo goed voel als dat ik app.

  We genoeg om op te proosten samen! ?

 • Reageer Kimberly 4 januari 2017 at 21:02

  Wow hé, kan dat pakket niet nu gelijk bij me afgeleverd worden?! Dat ziet er ontzettend goed uit zeg ? Ik zou het pakket met m’n vriendin Joyce willen delen. Dat is nou gewoon een ontzettend goede vriendin, lieve mama, steunende mama/ vriendin waardoor ik weet dat ik niet de enige ben die soms wat strubbelingen heeft. Dat spel zou natuurlijk geweldig zijn om te spelen samen met het heerlijke pakket erbij ?

 • Reageer Bianca Pijnenburg 4 januari 2017 at 21:02

  Oh wat n heerlijk pakket! Ik wil graag met m’n lieve vriendin Karlijn proosten. Voor onze heerlijke avondjes samen waar we over alles een mening hebben ?
  Lijkt me super ?

 • Reageer Ilonka 4 januari 2017 at 21:02

  Zou graag weer eens een avondje willen doorzakken met Linda, mijn vriendinnetje vanaf de brugklas! Afgelopen jaar veeeeeeeel te weinig tijd voor haar gehad, door ongeluk met een lange revalidatieperiode van mijn vriend en daarna een brand op de bovenste verdieping van ons huis wat betekent dat eind van deze maand een grote verbouwing plaats gaat vinden. Als we nou voor die tijd samen die fles likeur soldaat gaan maken, kunnen we daarna weer met frisse moed verder!! ?

 • Reageer Suzette Kruft 4 januari 2017 at 21:02

  Met mijn lieve vriendin Jo zou ik dit pakket wel willen delen! Oud en nieuw hebben we samen gevierd met onze gezinnen. We hadden het nog over de nieuwe smaak van 43, die moeten we snel eens proeven! Over ruim 3 weken hebben we ons jaarlijkse vrouwenweekend, even samen weg van de dagelijkse dingen. Dit pakket nemen we graag mee voor extra gezelligheid!

  • Reageer femke 4 januari 2017 at 21:12

   Lijkt me heerlijk met mijn liefste schoonzus en vriendin, met wie ik al heel veel leuke en minder leuke dingen heb meegemaakt onder andere het samen zwanger zijn van onze kinderen die nu inmiddels alweer 13 zijn.

 • Reageer Maartje 4 januari 2017 at 21:02

  Met Angelique wil ik graag proosten en borrelen. Tien jaar geleden vriendinnen geworden terwijl we dezelfde bijzondere stageplaats hadden. Vanaf toen veel lief en veel leed gedeeld. Inmiddels allebei trotse moeders van kleine draakjes van kinderen waar we veel van houden en die we soms even achter het behang willen plakken 🙂

 • Reageer Melanie van Leusden 4 januari 2017 at 21:03

  Ik wil graag proosten met mijn Allerliefste Norma. Samen al veel meegemaakt en zoveel sterker uit gekomen. En ook al is het soms allemaal passen en meten we maken altijd tijd voor elkaar. ❤

 • Reageer Edith widdershoven 4 januari 2017 at 21:03

  Met mijn lieve zusje. Na een aantal pittige maanden, start het nieuwe jaar ook niet zo lekker. Haar man is met een gebroken bekken opgenomen in het ziekenhuis. Tijd voor ontspanning is er de komende tijd weinig. Zou graag met haar willen proosten op de betere tijden, die zeker gaan komen.

 • Reageer Denise Boskers 4 januari 2017 at 21:03

  Samen met mijn vriendin Jantine. Samen met onze kinderen altijd een gezellige chaos. “Kan jij mijn Kids ook ff meenemen? ” , samen langs de lijn, “Hoe laat hebben wel nou afgesproken? “, ” wat zeg je?? Kinderen zijn wat lawaaierig ” .
  Gelukkig lachen we er altijd om. En zijn we trots op de meiden. Die dankzij onze vriendschap ook vriendinnen voor het leven zijn. En daar proosten we dan ook graag op! Hebben we toch maar ff gedaan ?

 • Reageer Karla Santos-Heinsmann 4 januari 2017 at 21:03

  Voordat ik kinderen kreeg hadden we mijn vriendinnen, soms collega’s voor wie ik kookte wel maandelijks langs. Na een kindje werd de frequentie wat minder maar ik zag ze nog regelmatig. Nu heb 3 kindjes (een tweeling van 2 jaar) en ik moet eerlijk bekennen: ons levens draait om onze kinderen….niets mis mee maar soms zijn we gewoon te moe om ‘vrije tijd’ in te plannen….dit pakket zou ik delen met 3 superlieve dames die ik de afgelopen jaar te weinig heb gezien!!!

 • Reageer Evelien Olierook 4 januari 2017 at 21:03

  Ik wil dit pakket graag delen met mijn zusje Michelle. Afgelopen jaar is zij verhuist naar de achterhoek vanwege de liefde! Ik woon zelf in Noord holland. Wij zijn altijd erg close geweest. En ik mis haar enorm. Met drie kinderen rijd je de rit van 2.5 uur niet weekelijks. En is dat uiteraard niet mogelijk met sporten school feestjes. Michelle is 17 januari jarig een goed excuus om dit dan met haar te delen!;-)

 • Reageer Janneke dolman 4 januari 2017 at 21:03

  Ik zou het geweldig vinden om dit pakket te winnen met mijn lieve vriendin Nancy Mons.. Zij heeft net een nieuwe baan!! Maar vooral omdat wij moeders zijn van allebei 2 heerlijke drukke jongens!! En samen altijd heerlijk tot rust komen met een hapje en een drankje

 • Reageer Sanne 4 januari 2017 at 21:04

  Met mijn lieve vriendin Dominique die nu voor een korte vakantie in NL is en in Spanje woont met haar man en kind.. Beide een pittig jaar achter de rug met familie, werk enz. Normaal zouden we elkaar in de zomervakantie een week in Frankrijk zien maar door omstandigheden gaat dit in 2017 niet door.. Dus om het vorig jaar knallend uit te luiden en vooral een goede start voor dit jaar te maken: graag!!

 • Reageer Karen Herrebrugh 4 januari 2017 at 21:04

  Dit proostpakket zou ik graag nuttigen met mijn aanstaande man en mijn schoonzussen die we met kerst gevraagd hebben of ze onze ceremoniemeesters wilden zijn. Ik ben erg benieuwd of wij onder het genot van een drankje en hapje een heel relaxed en geslaagd bruiloftsfeest kunnen realiseren.

 • Reageer Anouk Doornkamp 4 januari 2017 at 21:04

  Ik zou dit delen met mijn beste vriendin Joyce. Wij zijn al bijna 12.5 jaar vriendinnen en zou het zo gaaf vinden als onze meiden ook beste vriendinnen worden. 2016 was gezondheidsgewijs een baggerjaar, voor onze meiden (ziekenhuisopnames, fikse griepen) en voor ons. Dus we proosten dan op een gezonder jaar en nog vele jaren erbij.

 • Reageer Margo Claessen-Peeters 4 januari 2017 at 21:04

  Leuke actie!! ???
  Ik zou heel graag willen winnen en delen met mijn vriendinnen Arlette en Jessica. We zijn oude studie maatjes en al jaren goede vriendinnen. Sinds een paar jaar zijn we ook moeders wat onze band alleen maar versterkt heeft: we noemen ons zelf namelijk ook de ‘relaxte moeders’. Met dit cadeau kunnen we weer een mooi jaar vol moeder,- en vriendschap inluiden!

 • Reageer Jolanda van der Linden 4 januari 2017 at 21:04

  Ik hoop zo het pakket te winnen! Ik zou het dan graag delen met Donna Herman. Zij heeft vorig jaar een zware operatie gehad en maandenlang in een rolstoel gezeten. Veel pijn en therapie. En veel moois moeten missen. Gelukkig gaat het inmiddels wat beter. Een gezellig avondje met een hapje en een drankje en vooral veel plezier zou een goede start zijn voor dit jaar!

 • Reageer Deesje 4 januari 2017 at 21:04

  Met mijn allerliefste vriendin Jorien! Die wel wat verwennerij (en een borrel) kan gebruiken na ziekenhuistoestanden met de-met-32-weken-geboren-maar-oh-zo-heerlijke Babs, die als klap op de vuurpijl daarna nog een RS virus voor haar kiezen (en dus nog wat ziekenhuis erbij) kreeg. Op oudejaarsavond mochten ze naar huis. Ik zou graag met haar proosten op 2017!!

 • Reageer Marleen 4 januari 2017 at 21:05

  Ik wil dit pakket graag delen met mijn vriendin Marieke, die ik al vanaf de brugklas ken. Ondanks ups en downs in onze vriendschap en sinds een aantal jaren de grote afstand heeft ze aan een half woord van mij genoeg om mij te begrijpen. Lief!!!

 • Reageer Natasja de Wolf 4 januari 2017 at 21:05

  Ik zou met Samantha willen proosten op het nieuwe jaar. Samen hopen we dat het een jaar zal worden zonder dat onze ouders in het ziekenhuis belanden of dat ze geopereerd moeten worden. Na een paar jaren met vele ziekenhuisopnames en vele operaties van onze ouders zijn we wel toe aan een jaar, liefst jaren zonder.

 • Reageer Naomi Rog 4 januari 2017 at 21:05

  Ik wil dit winnen voor m’n vriendjes Danielle en Mike, ik ben momenteel zwanger dus zal ik met een cola toekijken hoe er wordt gegeten en gedronken. Dan kunnen zij mooi voor mij voorproeven en kunnen we dit met zijn 3en herhalen als ik ben bevallen.

 • Reageer Shirley Pietersen 4 januari 2017 at 21:05

  Graag met Marleen Snaak en onze mannen om weer even bij te kletsen en plannen te maken om nu eindelijk eens met onze gezinnen op wintersport te gaan!

 • Reageer Cindy 4 januari 2017 at 21:05

  Met mijn lieve vriendinnetje Esther! We gaan al bijna 15 jaar elk jaar een weekendje samen weg. Van vrijgezel naar getrouwd en moeder. De afgelopen twee jaar waren helaas niet makkelijk, waardoor we onze weekendjes al 2x moesten afzeggen. In feb. gaan we eindelijk weer! En deze lekkere hapjes en drankjes maken het nog gezelliger!

 • Reageer Dieuwertje 4 januari 2017 at 21:05

  Wat een geweldig pakket? Ik zou graag willen proosten met mijn man en onze lieve vrienden Nico en Maaike omdat we allemaal net ouders zijn geworden van twee prachtige jongens! Hoe mooi kan het nieuwe jaar beginnen❤

 • Reageer Laura Piontek 4 januari 2017 at 21:06

  Ik zou dit pakket met mijn vriendin Anne willen delen. We hebben elkaar al 5 jaar niet gezien en dit jaar zijn we beide weer eens tegelijk in NL! Momentje van vieren waard, toch ;-)!

 • Reageer Mara 4 januari 2017 at 21:06

  Wat een top pakket! Dit zou ik graag met mijn man willen delen! Ik ben zo trots en blij met hem. Hij heeft mij zo erg gesteund in een voor mij zwaar 2016. Van dit pakket met heerlijkheden kunnen we dan op date night samen heerlijk genieten.

 • Reageer Kelly 4 januari 2017 at 21:06

  Met vriendinnetje Daphne, door onze jobs (stewardess en kantoorbaan) lopen onze roosters niet gelijk en zien we elkaar minder vaak dan we willen. Door de komst van mijn dochtertje is het helemaal wat sober geworden in combi met werk en sport… met haar wil ik dit graag delen…

 • Reageer Tjitske Groen 4 januari 2017 at 21:06

  Heerlijk met mijn vriendin Rixt zou ik dit pakket delen. Afgelopen jaar veel te weinig tijd voor elkaar vrij kunnen maken door werk en de kinderen. We hebben afgesproken meer tijd voor elkaar vrij te maken en met dit heerlijke pakket zou het een geweldig begin zijn van ons goede voornemen.

 • Reageer Maaike 4 januari 2017 at 21:06

  Ik zou dit graag willen delen met mijn 3 beste vriendinnen. We hebben allemaal andere drukke levens maar zijn er wel voor elkaar in goede en slechte tijden. Dit jaar was voor ons allemaal bijzonder. Twee van ons kregen een kindje (ook ik), beide zware zwangerschappen met complicaties, 2 van ons verhuisden, een kreeg een nieuwe baan en 1 besloot te gaan scheiden. Grote levensveranderende dingen dus. Ik hoop dat 2017 voor ons allemaal rust gaat brengen en daar wil ik graag op proosten!
  Daarnaast gaan we dit weekend praten over of we groot project gezamenlijk wonen (dichtbij elkaar met hopelijk wat faciliteiten samen maar iederen eigen huis met ons eventuele gezin) een vervolg gaan geven en dit bespreken onder het genot van een drankje en hapje lijkt mee ook heel goed!

 • Reageer Krissy Roeffen 4 januari 2017 at 21:07

  Samen met Angelique .. normaal zover weg .. Australië .. nu door omstandigheden hier .. ze kan deze oppepper goed gebruiken ? ! En ik kan je zeggen hij is heerlijk !

 • Reageer Joyce Heurter-Wong 4 januari 2017 at 21:07

  Er zijn al mega veel reacties op deze geweldige actie en ieder zal zo echt wel zijn/haar redenen hebben en iedereen gunt het zijn/haar verdien. Toch ga ik het proberen. Ik gun het eigenlijk 3 vriendinnen en allemaal zijn ze me heel veel waard.Ze staan altijd voor ons klaar en willen daar nooit iets voor terug. En ik wil graag met hun alle 3 proosten op het afgelopen en daarmee dankjewel zeggen en proosten op het komend jaar/toekomst en hopen dat de vriendschap die er nu is nog een eeuwigheid mag duren ❤️?

 • Reageer Ilse 4 januari 2017 at 21:07

  Wat een goed voornemen: meer aandacht en tijd voor mijn vriendinnen! Om de daad bij het woord te voegen wil ik dit pakket graag delen met mijn vriendin Jorieke. Ik ben zelf al bijna 5 jaar moeder en zij is sinds april 2016 trotse moeder. En we hebben nog niet één keer weer apart met elkaar afgesproken sinds het kraambezoek. Erg zeg! Dus tijd voor qualitytime en relaxtime met haar. Hoe leuk zou het zijn om met de nieuwe Licor43 te proosten op onze 20-jarige vriendschap!?

 • Reageer Laura 4 januari 2017 at 21:08

  Met mijn lieve vriendin die toevallig ook mijn schoonzus is.
  Oud & Nieuw zouden we nu eindelijk eens samen vieren, joggingpak verplicht, met een borrelplank en sushi etc. Ze zouden blijven slapen, lekker met zijn allen ontbijten, krijg ik me toch een griep! En haar vriend ook ziek dus allemaal thuisgebleven en door alles heen geslapen. We gaan het zondag overdoen min het slapen, maar wil het best nog een keer doen met dit pakket hoor! Vieren we zondag oud en met dit pakket nieuw!
  Gezelligheid kent geen tijd!

 • Reageer Tiffanie 4 januari 2017 at 21:08

  Ik zou dit pakket delen met vriendin Nikè. Ze werd ongeveer twee jaar geleden de meter van mijn jongste zoon Bent en het afgelopen jaar zelf mama van Milou. We zien elkaar weinig dus misschien een extra reden om eens af te spreken als we winnen.

 • Reageer Nadine de Heer 4 januari 2017 at 21:08

  Ik wil dit pakket graag winnen en dan delen met niet 1 maar 2 vriendinnen (we regelen zelf een 3e glaasje ?).
  We hebben een gezellig 2016 gezet met leuke uitjes. Helaas hebben we Oudjaarsnacht niet met elkaar kunnen vieren. Wij wouden met het nieuwe jaar inluiden graag bij onze dochters zijn. En toen we om 01.00 uur nog even naar marijke gingen was mirjam helaas alweer weg ivm koe die een kalfje kreeg. Dus nog geen kans gehad om 2017 samen in te luiden. Dit pakketje zou dus goed terecht komen ?

 • Reageer Bauke 4 januari 2017 at 21:08

  Ik zou proosten met Petra. Door omstandigheden kunnen wij alleen kletsen op de speelafspraakjes van onze oudsten (nu 8 en 9, kennen elkaar nog van het kdv, wij ondertussen verhuisd naar andere plaats maar nog steeds contact) Maar sinds onze jongsten (3 en 1,5) er bij zijn is er niet al te veel tijd om te kletsen. Hoog tijd om samen een avondje te kletsen en met het kwartet onze ‘moeder-peuter- en pre-puber- perikelen’ te bespreken en er hartelijk om te lachen!

 • Reageer Angelique oppeneer 4 januari 2017 at 21:08

  Proosten op een nieuw jaar met vriendinnen, carnaval vieren, feesten, zomers avond gin tonic doen. Samen met Jessica, Brenda, Petra, Patricia .

 • Reageer Willemijn 4 januari 2017 at 21:08

  Wat een leuke actie! Ik zou dit pakket graag samen met mijn sportmaatje Danielle wil delen omdat we al jaren samen sporten en te weinig samen borrelen. Zie ik haar ook weer eens in jeans ??

 • Reageer Patty de Roode 4 januari 2017 at 21:08

  Wat zou ik dit graag willen delen met mijn vriendin Petra! Wij kennen elkaar sinds de middelbare school. Hebben lief en leed gedeeld. Zijn 2 totaal verschillende types, maar steunen elkaar door dik en dun. Vroeger dronken we samen tot in de vroege uurtjes in een kroeg en maakte we grapjes over over stomme vriendjes. Tegenwoordig drinken we overdag thee en maken we grapjes over het moeder zijn, terwijl de kinderen op de achtergrond spelen, huilen, schateren, pesten, krijsen en lachen. Zou graag weer een keer samen met haar ouderwets samen een drankje willen doen, en grapjes over mannen maken! Hebben we beide wel samen verdiend

 • Reageer Gerdia 4 januari 2017 at 21:09

  Dit proost pakket verdient Laurens En Demelza ! Omdat ze afgelopen jaar wederom ontzettend veel voor ons gezin heeft betekend! Toen ik afgelopen oktober onverwacht tijdens de zwangerschap in het ziekenhuis terecht kwam, stond ze er meteen ❤️ terwijl ze zelf mama van 3 is reisde ze toch ruim een uur met het hele gezin om er voor ons te zijn. En om uiteindelijk ons kereltje te bewonderen. Elke week staat er een bak lekkere koffie klaar en klagen/lachen we om het moeder zijn terwijl onze (in totaal) 6 kinderen letterlijk het huis afbreken! We roepen al maanden dat we een x samen aan de drank moeten, maar helaas nog niet kunnen plannen! Demelza je bent m’n held, en heb enorm veel respect voor je als mams en vriendin❤️?

 • Reageer Suzan 4 januari 2017 at 21:09

  Mijn vriendin en ik proosten maar wat al te graag op onze grote en kleine successen. Maar ja…..nu heeft ze het goede voornemen om januari geen wijn te drinken. Dus komt dit proost pakket goed van pas; kan zij zich aan haar voornemen houden en hebben we een lekker alternatief om mee te proosten! ???

 • Reageer Sandra Bos 4 januari 2017 at 21:09

  Oh wow dat ziet er heerlijk uit!
  Graag zou ik proosten op het nieuwe jaar met mijn lieve vriendin Ellen.
  Ellen is afgelopen jaar bevallen van een prachtige dochter, Elien, ze bleek het downsyndroom te hebben en Ellen en haar man doen werkelijk alles voor dit kleine meisje.. Alles om haar een zo mooi en gelukkig leven te geven.
  Ziekenhuis bezoekjes zijn eerder regelmaat dan uitzondering maar ze doen alles met een lach op hun gezicht. Ook hebben zij nog 2 andere prinsesjes en ook zij krijgen alle liefde die ze nodig hebben.
  Naast een fantastische moeder is ze ook nog eens een hele lieve vriendin.
  Dit jaar gaan we flink samen sporten (ons goede voornemen;)) & na dat harde werken hebben we wel een heerlijke borrel verdiend!

 • Reageer Lianne de Jong 4 januari 2017 at 21:09

  Voor een mooie avond samen met mijn vriendin Ilse, die toen ik haar twee jaar geleden ontmoette regelrecht mijn hart binnen kwam. Een bevlogen kleuterjuf met drie lieve kinderen thuis en een druk sociaal leven kan wel een relax momentje gebruiken vind ik, zeker omdat ze ondanks dat altijd haar deur voor iedereen open heeft.

 • Reageer Ingeborg 4 januari 2017 at 21:09

  Ik wil proosten met mijn lieve vriendin Henriette. Vorig jaar hadden we een intensief jaar samen. Ze had een uitzaaiing in haar heup en deze gebroken. Dat was zwaar voor haar en haar jonge gezin. Samen hebben we intens de samenloop voor hoop beleefd. We hebben oudejaarsavond samen geproost op het nieuwe jaar, niet wetend wat dit jaar gaat brengen. Ik zou graag dit pakket gebruiken om nogmaals te proosten en samen te genieten !!

 • Reageer Annemieke 4 januari 2017 at 21:09

  Met Simone, ookal woon je maar 15 km weg we zien elkaar veel te weinig!! Van voorheen 2x per week samen sporten zien we elkaar nu nog 6x per jaar. Te druk met onze levens als werkende moeders! 9ouderweys bijborrelen, daar heb ik zin in!!

 • Reageer Ingrid van den Bergh 4 januari 2017 at 21:10

  Met een lieve vriendin (moeder & kapster)

  Haar dochters (10 & 8) en mijn dochter van 9 zijn elkaars steun en toeverlaat. (BFF’s heet dat mammmm!) Haar oudste zat 3 jaar lang bij mijn dochter in klas, ze gingen door het vuur voor elkaar. Vriendinnetje werd regelmatig gepest, en mijn dochter werd haar held door elke keer voor haar op te komen. Vriendinnetje ging halverwege vorig jaar naar speciaal onderwijs en met tranen en tuiten afscheid moeten nemen, maar de vriendschap bleef. Eind van vorig schooljaar de moeilijke beslissing moeten nemen om dochterlief het jaar over te laten doen, maar wie ontving haar met open armen in haar nieuwe klas…….precies de jongste van vriendin. En ook zij werden BFF’s en zij steunen elkaar nu ook door dik en dun……vooral nu de verkeringsperikelen zijn begonnen in de klas is zo’n BFF wel handig ;-). Enne ik ben 2e kerstdag ten huwelijk gevraagd dus kunnen we mooi met een borrel en hapjes het bruidskapsel en kapsels van de bruidsmeisjes bespreken 😀

 • Reageer Baukje 4 januari 2017 at 21:10

  Met mijn beste vriendin marcella die ik veel te weinig zie! Goed verhaal, lekker kort ook.

 • Reageer Diana 4 januari 2017 at 21:10

  Met mijn vriendinnen Marianne, Marielle en Esther. We hebben elkaar leren kennen door onze zwangerschap, tijdens het zwemmen. Ondertussen hebben we eind 2016 4 prachtige baby’s op de wereld gezet. Een proost waard! En we delen de drank, want borstvoeding ;).

 • Reageer Marion 4 januari 2017 at 21:10

  Met mijn zusje die zat te pochen op dit drankje. Ik hoop in februari te bevallen, en kan daarna eindelijk met haar proosten op haar nieuwe huisje. En excuseren dat ik niet kon helpen met de verhuizing. 🙂

 • Reageer Cindy van Os 4 januari 2017 at 21:11

  Jeetje…wat een reacties al! Maar oh wat zou ik graag met mijn beste vriendin een avondje proosten! Of toch troosten?? Ze is in oktober door een malloot van de weg gereden en krabbelt nu langzaam weer op. Het herstel gaat nog lang duren, maar als het goed is komt het uiteindelijk helemaal weer goed.
  ik gun het haar om eens lekker een avondje te ontspannen met een lekker hapje en drankje. Om te vieren dat ze er nog is, want ik zou niet weten wat ik zonder haar moet 🙁

 • Reageer Tanja Daanen 4 januari 2017 at 21:11

  20 jaar geleden leerde mijn vriendin en ik elkaar kennen , veel stormen doorstaan samen
  Inmiddels allebei gezegend met een lieve man en kids
  Dit jaar wil ik graag met haar onze vriendschap vieren
  Dus een proostpakketje zou daarbij welkom zijn
  Grietje op naar de volgende 20 jaar Proost !!!

 • Reageer Karin 4 januari 2017 at 21:11

  Jeetje wat een leuke reacties, maar ik waag toch maar een gokje. Delen met de oudercommissie zou zomaar kunnen, want daar maak je soms dingen mee waardoor je wel een borrel kunt gebruiken haha. Maar serieus, ik zou dit pakket delen met mijn lieve vriendinnetje Vanessa. Eindelijk weer eens gezellig bijpraten en we houden allebei wel van een hapje en drankje. Ik heb de laatste tijd regelmatig moeten afzeggen omdat ik het te druk had met de zorg voor mijn moeder. Die is druk aan het revalideren na een bovenbeenbreuk 🙁 Gelukkig gaat het een stuk beter op het moment, dus me-time samen met dit mooie pakket en mijn allerbeste vriendin!

 • Reageer Helma Keijzer 4 januari 2017 at 21:12

  Soms besef je, in dit geval ikzelf, dat dingen gaan zoals ze gaan maar dat het toch niet goed voelt. Een beetje op de automatische piloot, door gaan en ojee als er iets mis gaat. In die fase zit ik nu. Een nieuw huis, een lieve vriend, twee mooie schatten van dochters maar waar ben ik zelf? Ik ben te druk geweest, niet lief voor mezelf en ook te weinig me time en vriendinnen tijd gemaakt. Ik zou het graag vieren met mijn twee vriendinnen die ik nog ken van de middelbare. We weten dat het soms even niet lukt met afspreken. En dat een lief appje genoeg is. Maar ik wil meer en wie weet is dit pakket de beste stap voor betere tijden voor mij en mijn naasten. Ik weet dat alcohol niet de oplossing is, maar voor een keer een feestje aan mijn nieuwe kookeiland! Ik doe graag mee. Op weg naar het terug vinden van mezelf. Zucht ik word oud. Ik ga stiekem toch meer op mijn moeder lijken.

 • Reageer Carima 4 januari 2017 at 21:12

  Met Jolanda Kamperman, we hebben beide een voorliefde voor Spanje en dus komt deze heel goed van pas! Al bijna 25 jaar vriendinnen, in goede en in slechte tijden en daar mag best weer eens op geproost worden!! ☺️?

 • Reageer Marieke 4 januari 2017 at 21:12

  Wat een geweldig pakket!
  Dat moet gewoon gedeeld worden met mijn lieve, dappere, grappige vriendin Mayo. 2017 is ons jubileumjaar; al 25 jaar vriendinnen!
  Met hele andere levens (zij in het westen zonder kids, ik in het oosten met 3) maar beide proberen we relaxt te zijn en samen lukt dat altijd. Vooral met drank en voer erbij (we zijn toch brabanders van oorsprong).

 • Reageer Roxanne 4 januari 2017 at 21:13

  Met mijn lieve vriendinnetje Tamara! Ze is sinds 31 december ook eindelijk mama geworden van een prachtig ventje. Zo leuk om saampjes weer te proosten en lekker bij te kletsen. Wie weet wordt zij net zo’n fan van relax mama als ik! Bijkletsen en proosten gaan we zeker en vast toch wel doen, maar zo’n pakket maakt t natuurlijk wel extra leuk! Geen excuses ff relaxte mama’s tijd!! ❤️Hihi. Wij gaan duimen. Succes! Liefs Roxanne

 • Reageer Karolien 4 januari 2017 at 21:13

  Met mijn 2 lieve collega’s Janneke & Stephanie die inmiddels ook vriendinnen zij geworden 🙂 En ze zijn beiden zwanger, dus we moeten voor hun verlof nog effe borrelen vooraleer ik eenzaam achter blijf op kantoor! Zij mogen losgaan met de hapjes, ik offer me dan wel op voor de 43 🙂

 • Reageer moniek bechthum 4 januari 2017 at 21:13

  Voor mijn lieve vriendin. Viola cennini. Die een zeer eigenwillige dame van 2 oovoed en een eigen bedrijf start. Wauw echt wauw. Zodat we weer eens saampjes even time out hebben.

 • Reageer Cindy 4 januari 2017 at 21:13

  Oh dit zou geweldig zijn voor mijn beste vriendin en mij.
  We zijn van zo niet relaxte moeders getransformeerd in wat meer relaxte moeders en ik denk dat daat wel op getoost mag worden!

 • Reageer Lizet Van Gestel 4 januari 2017 at 21:13

  Wat een leuk idee dit proostpakket!
  Ik zou het graag willen delen met mijn vriendin @Nathalie.
  We zijn allebei druk met onze dames, druk met werk, druk met helpen op school en ”s avonds nog ff gezellig kletsen aan de telefoon en ’t weekend weer druk want dan zijn de mannen thuis en daardoor is ’t al weer even geleden dat we quality time voor ons samen hebben gehad.
  Met dit pakket moeten we toch echt die agenda’s open gooien en een datum vastleggen, want ook wij hebben tijd samen nodig om er weer voor iedereen te zijn.

 • Reageer Naomi Verhoeve 4 januari 2017 at 21:14

  Vandaag heb ik me laten vertellen dat de hersenen van mannen verdeeld zijn in boxen. Elke box is gevuld met maar één thema, bijvoorbeeld één voor werk, één voor de auto etc. Maar ze hebben ook een zogenaamde NOTHINGbox, daar willen ze eigenlijk het liefst de hele dag zijn met hun gedachten. Even helemaal aan niks (nothing) hoeven denken en doen. Wij vrouwen blijken geen boxen te hebben, maar één drukke boel met van alles door elkaar. Dat komt de meeste moeders vast bekend voor! 😉
  Graag zou ik samen met mijn vriendin Marielle eens kennis willen maken met het gevoel wat mannen ervaren als ze zichzelf in die NOTHINGbox terug trekken. Mij lijkt zo’n fles licor 43 met heerlijke spaanse hapjes de ideale gelegenheid om ons verstand op nul te zetten en te proberen zo’n nothingbox in ons hoofd te creëren!!

 • Reageer Daphne van Bree 4 januari 2017 at 21:14

  Heerlijk voor mijn eigen verwaarloosde vriendin Albertine. We zijn al ruim 10 jaar beste vriendinnen, hebben samengewoond en lief en leed met elkaar gedeeld. Ik kon niet bij haar verjaardag zijn, maar zou dit pakket graag tijdens een heerlijk avondje samen met haar burgermeester maken. Op naar nog meer jaren vrienschap?

 • Reageer Denise 4 januari 2017 at 21:14

  Met Claudia! Omdat ze een super moeder is en een leuke lieve vriendin. We zijn gek op proosten met lekkere hapjes. Dit pakket zouden we zo zelf gekozen kunnen hebben.
  Ik zit nu al te watertanden!

 • Reageer Merel 4 januari 2017 at 21:14

  Met Baukje, Rian, Jeannette, Joëlle, Bianca, Elga, Mascha en Yvonne. Afgelopen 2 jaar ruk jaren… Scheiding, een monsterlijke ex, kinderen die een ‘wolmerkje’ hebben met speciale aandacht… En dan zelf in de put, 2 verhuizingen achter de rug en een heleboel zorgen. Mislukte dates, onbereikbare liefdes ach ja… Do I need to say more?! Mijn vriendinnen hebben het te verduren gehad met mijn verhalen. Ik wil ze bedanken en dat ga ik ook zeker doen! In februari geef ik een high tea voor ze… Deze high tea kan vlekkeloos overgaan in een high wine enne daar kan liqor 43 best bij 😉 heerlijke hapjes voor hele fijne vriendinnen die wél in mijn leven bleven… Sommige “vriendinnen” vonden mijn leven te veel soap (alsof ik daar voor kies…) En die lieten mij dus vallen als een baksteen. Koester degene die ook bij je blijven tijdens lastige tijden!!

 • Reageer Milou Poppelaars 4 januari 2017 at 21:15

  Ik, mama van Sem (2 jaar) en Sofie (3,5 maand) zou dit graag willen drinken met mijn beste vriendinnetjes Monique en Monique! Monique, oftewel Moos, is precies een week voor mij bevallen van een mooie tweeling. Monie moet al onze verhalen aanhoren;) momenteel geef ik nog borstvoeding, maar over een paar maandjes ga ik mijn eerste drankje met hun doen! Wat zou dit pakket hier goed bij passen!

 • Reageer Marja 4 januari 2017 at 21:15

  Ik wil proosten met de dames van mijn borstkanker lotgenotengroep. Binnenkort hebben we onze tweede nieuwjaarsborrel en we hopen dat er nog velen volgen.

 • Reageer Sanne 4 januari 2017 at 21:15

  Met mijn man Vincent, na 5 verhuizingen binnen 1 jaar met 2 kleine dames, nu heerlijk gesetteld in ons nieuwe huis, en ziet eruit als prefect pakket en drankje om over 2 weken zijn veertigste verjaardag in te luiden!!! ?

 • Reageer Danielle Leber 4 januari 2017 at 21:15

  Ik zou graag dit pakketje samen met wendel de boer delen. We zouden met oud en nieuw na een lange tijd weer samen een borrel drinken maar dat kon helaas niet door gaan vanwege zieke kindjes en buikgriep

 • Reageer Naomi van Pinxteren 4 januari 2017 at 21:15

  Gaaaf!!!!
  “Planken” op deze manier is echt onze hobby!!
  Zelfs mijn dochter Luus van 5 vraagt in het weekend of we gezellig gaan planken.
  Ik kan hier wel allerlei “redenen” gaan opsommen waarom wij graag dit pakket zouden willen winnen, maar dat ga ik niet doen :-)))
  Maar mocht ik winnen, dan ga ik dit pakket delen met mijn Luus en nodig ik een vriendin uit die ook deze chronische aandoening heeft voor “planken/borrelen”
  LiefsXX Naomi

 • Reageer Hanneke van Hooijdonk 4 januari 2017 at 21:16

  Happy New Year! Daar moet op geproost worden,
  Het liefst met dit pakket met mijn lieve vriendinnen Ineke en Rieneke,
  We zien elkaar door onze drukke levens en afstand veel te weinig, maar weten dat we al 25 jaar altijd voor elkaar klaar staan! ?

 • Reageer Inge 4 januari 2017 at 21:16

  Ik zou graag toasten op 2017 met mijn lieve vriendin Caroline. We kennen elkaar sinds 1995 en sinds al die tijd bevriend. Veel lief en leed gedeeld en eigenlijk nog steeds. Helaas zien we elkaar momenteel te weinig door beide een drukke baan gecombineerd met twee kleine kinderen.

 • Reageer Patty van Vuuren 4 januari 2017 at 21:17

  Dit pakket ziet er heerlijk uit en zou ik graag willen delen met mijn zusje. Helaas zien we elkaar veel te weinig en helaas ligt dat aan mijn veel te drukke leven. Daar heb ik best wel spijt van. Dus het wordt tijd voor een relaxter leven! Stapje terug en genieten!

 • Reageer Chelsey deiana 4 januari 2017 at 21:17

  Ik zou dit heel graag willen delen met mijn 2 oudste vriendinnen. Dit jaar zijn we al 25jaar bevriend, vanaf de luiers dus al. We hebben zoveel lief en leed gedeeld en kunnen altijd op elkaar rekenen. Maar helaas zien we elkaar te weinig. Met een pakket als deze moéten we wel afspreken!

 • Reageer Joyce Mets 4 januari 2017 at 21:17

  Ik zou heel graag willen proosten met mijn vriendin Sanne die, as we speak, aan het bevallen is van haar 2e zoon!
  Als iemand een heerlijke borrel incl hapjes verdiend is zij het wel, na weer zo’n top prestatie ♡

 • Reageer Wilma van Goor 4 januari 2017 at 21:17

  Met Lisa Pieters ! Geen lang verhaal, gewoon proosten op het nieuwe jaar met heerlijk voedsel en super gezelschap #ilike

 • Reageer Joyce Jordaans 4 januari 2017 at 21:18

  Met mijn vriendinnetje Kim Kroon. Het afgelopen jaar mocht ik na een missed abortion (gelukkig al snel) weer zwanger zijn van een prachtig jongetje. De eerste maanden was ik zo ontzettend bang, mede omdat ik dit keer ook bloedverlies had na 7 weken.
  Omdat ze zelf als een echte sherlock achter mijn zwangerschap was gekomen is zij die periode slachtoffer geweest van al mijn paniekaanvallen die ze braaf heeft aangehoord en voor iedere echo was ze er nog even extra, ondanks dat ze zelf op dat moment ook zwanger was en daar eigenlijk ook al haar handen aan vol had.

  Toen ik eindelijk durfde te vertellen dat ik weer zwanger was hebben mijn andere vriendinnen me ook ontzettend bijgestaan. Grote kans dat we het pakket dus aanvullen en er met z’n vijven een gezellige avond van zouden maken!

 • Reageer johanna 4 januari 2017 at 21:18

  Jammie ik zou proosten met mijn lieve vriendinnetjes Marieke en Tamara. Even een momentje voor onszelf?

 • Reageer Sandy van Benthem 4 januari 2017 at 21:18

  Ik wil graag proosten met Stella, Deborah,Beppie en Sonja
  Dat de operatie van Sonja slaagd en haar tumoren uit haar hoofd gaan
  Dat we daarna een super avond kunnen hebben met alle buurvrouwen
  Gr sandy

 • Reageer Claudia 4 januari 2017 at 21:18

  Proosten samen met vriendin Bianca Berendsen. Heb haar al veel te lang niet gezien. Druk, druk, druk met onze mannen en kids. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Aangezien we allebei komend jaar 40 kaarsen mogen uitblazen willen we samen nog lekker genieten van ons leven als dertigers. Heerlijk een avondje doorzakken en good old memories naar boven halen ???

 • Reageer Anita H. 4 januari 2017 at 21:18

  Nee, niet op het afgelopen jaar. Dat was niet zo heel denderend. Graag proost ik op 2017, samen met mijn vriendinnen (onder andere Rita; “Greetje” op Facebook). Leuke film erbij (comedy); maken we er een avondvullend programma van.

 • Reageer Denise 4 januari 2017 at 21:19

  Met mijn lieve vriendinnetje Cindy. We hebben elkaar afgelopen jaar veel te weinig gezien. Ze verdient ook wel een gezellige avond na een vervelende scheiding waardoor ze het nog drukker heeft met 2 kids. Samen genieten van zo’n heerlijk pakket kan ze wel gebruiken 🙂

 • Reageer Patricia 4 januari 2017 at 21:19

  Ja, relaxen met zo’n heerlijk pakket is altijd een goed idee. Dan graag samen van genieten met mijn vriendinnen Anselma en Fràncis. Door verhuizingen, een nieuwe baan, drukke banen en vele andere (leuke) verplichtingen, hebben we elkaar de afgelopen periode minder gezien. Dit is een goede aanleiding om het nieuwe jaar goed samen te beginnen!

 • Reageer Kirsten 4 januari 2017 at 21:19

  Met mijn lieve zus Karen. Omdat ze er altijd voor me is en omdat we zoveel lol samen hebben. En natuurlijk omdat onze kinderen beste vriendjes zijn! Als die samen spelen kunnen wij samen lekker borrelen.

 • Reageer Annemiek 4 januari 2017 at 21:20

  Top! Ik wil graag met mijn eigen ‘relaxte moeder’ proosten omdat zij me sinds de geboorte van onze tweeling al zo veel heeft geholpen. .. van het heen en weer rijden naar het ziekenhuis tot het bereiden van ons kerstdiner!

 • Reageer Arianne van Duijn 4 januari 2017 at 21:21

  Met mijn moeder, mijn lieve zussen en beste vriendin. Als dank voor hun onvoorwaardelijke steun toen het tweede deel van mijn zwangerschap totaal niet verliep zoals gehoopt. Een kindje met een behoorlijke hersenafwijking werd verwacht, maar mij steunde in het gevoel dat het allemaal wel mee zou vallen ondanks wat er op de echo niet te zien was. Op 1 juni werd onze held geboren en ontwikkelt zich tot nu toe normaal. Een groot wonder. Met hun proost ik op hun steun voor afgelopen jaar waarin we veel spanning hadden om onze zoon, hun troost en steun toen mijn schoonvader overleed vlak nadat we besloten hadden dat onze zoon welkom zou zijn zoals hij was én hun hulp tijdens drie verhuizingen voordat we in ons prachtige nieuwbouwhuis konden gaan wonen. Ook proost ik met hun op de toekomst: op nog mooie jaren met elkaar en onze gezinnen.

 • Reageer Melissa 4 januari 2017 at 21:21

  Met m’n lieve vriendinnetje Lobke. 2016 was een verschrikkelijk rotjaar voor haar, en het enige wat ik nu nog wil is samen met haar proosten op een gelukkig 2017!

 • Reageer Laura van der Vlugt 4 januari 2017 at 21:21

  Mijn buuf Linda Vermeer is mijn 43 vriendin. Maar nu is zij een verre vriendin want ze is lekker op vakantie naar de andere kant van de wereld. Aangezien wij met kerst in Londen zaten en zij op vakantie ging hebben we dit jaar niet geproost met n lekkere 43. Dus dit heerlijke pakket komt goed van pas als ze terug komt ?.

 • Reageer Yanda van Dijk 4 januari 2017 at 21:21

  Dankzij Sijtske zag ik deze superleuke (en vooral lekkere!) actie. Sijtske, Sabine, Marloes en Carolien heb ik afgelopen jaar leren kennen. We zijn alle 5 actief in de Oudercommissie van het kinderdagverblijf waar onze kinderen naar toe gaan. Maar naast dit “zakelijke” vrijwilligerswerk lachen we heel veel met elkaar. Dankzij deze meiden en deze avondjes voel ik me weer een relaxte mama. Zou toch leuk zijn om onze eerste vergadering eind januari te kunnen starten met heerlijke hapjes en een lekker drankje. Proost! ?

 • Reageer Alexandra van der Kraan-Boer 4 januari 2017 at 21:21

  Ik zou graag met mn beste vriendin die niet in de buurt woont een nieuwjaarsproost doen. We zijn al meer dan 20 jaar vriendinnen, maar zien elkaar niet meer zo vaak als We zouden willen i.v.m drukke gezinsleven, werken en de afstand tussen ons. Ze heeft net een nieuw huis, waarin ze flink aan t klussen is. Wat is nou mooier als ik straks met dit mooie pakket dr huis kan bekijken en kan proosten op een mooi, gezond en gezellig jaar waarin We elkaar weer wat vaker gaan zien!!!

 • Reageer Strelicija van de Groep-Gabelic 4 januari 2017 at 21:21

  Het zou fantastisch zijn om mijn vriendin Simone te verrassen hiermee. We wonen ver uit elkaar (Waddinxveen en Den Helder). Allebei gezin met jonge kinderen, werk etc, welbekende taferelen. Ik wil zo graag meer tijd aan haar besteden omdat haar huwelijk gestrand is. Er is geen tijd om elkaar te zien, met elkaar te lachen en te huilen. Hart onder de riem steken en zeggen dat het allemaal wel goed komt!!

 • Reageer Marcia Kool 4 januari 2017 at 21:22

  Wat zou ik graag samen met mijn hartsvriendin Jolien willen proosten! Dit jaar kunnen we vieren dat we al 20 jaar vriendinnen zijn door dik en dun. Altijd staat ze voor mij klaar. Tijdens mijn scheiding, tijdens de geboorte van mijn derde kindje ving ze midden in de nacht mijn twee andere kinderen op en dat terwijl ze zelf al vier prachtige dochters heeft! Wij passen ook op elkaars kinderen en toen mijn gastouder er mee stopte, en wij met ons handen in het haar zaten, bood ze aan mijn jongste elke woensdag van school (10 minuten rijden) te halen en bij haar te laten spelen. Wij voelen elkaar feilloos aan en weten op afstand wanneer we elkaar nodig hebben. Een telefoontje komt dan altijd op het goede moment! wij hebben echt een “lijntje”
  Nu is ze vegetarisch dus ik eet het lekkers wel op en krijgt zij een extra glaasje 43 ??

 • Reageer Annamarie Zuidema 4 januari 2017 at 21:22

  Met mijn vriendin Melany, omdat ons nieuwjaarslunch in het water viel. Mijn oudste viel en moest naar de eerste hulp in plaats van samen lunchen.

 • Reageer Hillie Zoetelief 4 januari 2017 at 21:23

  Ik zou heeeeeel graag willen proosten met mijn vriendinnen Tatiana en Karlijn. We zijn ontzettend fanatieke borrel liefhebbers en deden dit jarenlang minstens 1x per week. We borrelden voornamelijk in Italiaanse sfeer dus een Spaanse borrel is leuk voor de afwisseling. De afgelopen 3,5 jaar was er steeds wel 1 van ons 3 zwanger en werd er weinig geborreld en gefeest dus hoog tijd om daar verandering in te brengen nu we alledrie weer mogen drinken. En aangezien ik verantwoordelijk ben voor 2 vd 4 zwangerschappen lijkt het me fair dat ik de borrel regel 🙂

 • Reageer Jantine 4 januari 2017 at 21:23

  Voor mijn lieve vriendin Jaimy. Toen ik 3 jaar geleden beviel van mijn eerste dochtertje, kon zij door omstandigheden er niet voor mij zijn. Nu 3 jaar later sta ik weer op het punt om te bevallen. Zij voelt zich nog steeds schuldig over het feit dat ze er 3 jaar geleden niet voor mij was. Ik wil haar met dit pakket laten zien dat we opnieuw beginnen en het verleden achter ons ligt!!♡♡♡

 • Reageer Anke Paulissen 4 januari 2017 at 21:24

  Ik wil proosten op een mooi nieuw jaar met mijn vriendin Mirjam. Zij heeft een pittig jaar achter de rug met een burn out door een baan waarin veel te veel van haar gevraagd werd. En doordat ze zo’n topwijf is, deed ze alles wat gevraagd werd ondanks dat dat niet reëel was. Gelukkig is ze daar nu weg en heeft ze een leuke, relaxte nieuwe baan waardoor ze weer een relaxte mama is. Dus ik wil graag proosten op een relaxt jaar voor ons beiden!

 • Reageer Inge 4 januari 2017 at 21:24

  Jaaa! Even helemaal niks, relaaaax! Wat heerlijk om te delen met vriendin Sanne, na allebei een eerste jaar als mama overleefd te hebben! Rond de jaarwisseling werd mijn baby een dreumes. Na een intense bevalling en een baby met standje intens+, hebben wij dit wel verdiend! Tijd voor een beetje échte moedermelk!

 • Reageer Sanne 4 januari 2017 at 21:24

  Met mijn vriendin Joyce! Altijd attent naar anderen. Steekt liefde en aandacht in alles wat zij doet. Ze is moeder van Saar 4 en Teun 1, vrouw van vrachtwagenchauffeur dus doet veel alleen en juf van groep 7 en 8. Ze vergeet vaak zichzelf. Daarom een relax borrel momentje voor haar!

 • Reageer Judith 4 januari 2017 at 21:24

  Met mijn vent Norbert Alvarez wil ik alles delen.. mijn Spanjaard die nu op uitzending is .. en ik gelukkig in februari weer in mijn armen mag sluiten. Hij maakt mij, wanneer hij thuis is, een relaxte mama! Respect voor alle alleenstaande ouders! Na vier maanden alleen met prepubert en 9 jarige verlang ik echt naar mijn vent en de kids naar hun papa. Met dit pakket zouden we zijn thuiskomst op Spaanse wijze mooi kunnen vieren.
  ¡ SALUD !

 • Reageer Ilona 4 januari 2017 at 21:24

  Ik zou het graag met 3 oud collega’s willen delen, Simone, Sandra en Esther. We hebben contact met elkaar via een groeps app, club van relaxte moeders 😉 .
  We zijn alle 4 moeder van ieder 1 kindje maar wonen niet echt bij elkaar in de buurt; Alkmaar, Monnickendam, Haarlem en Brussel. Het wordt écht tijd dat we weer een keertje samen komen en dan zou zo’n pakket erbij wel heel erg lekker zijn!

 • Reageer Maaike 4 januari 2017 at 21:24

  Ik zou dit pakket graag willen delen met ilona en Astrid. Onze gezamenlijke app is hilarisch. Wat wij hier ingooien aan moeder leed en vreugde daar kan een boek mee gevuld worden ( nee dat is te gênant en doen we echt niet! )
  Een mooi moment om onder het genot van een likeurtje 43 terug te kijken op de appjes van afgelopen jaar en te bedenken wat we totaal anders gaan doen zodat we relaxte moeders gaan worden. Proost

 • Reageer Karin van Tuijl 4 januari 2017 at 21:25

  Met mijn aller, aller, allerbeste vriendinnetje Elianne ❤
  Omdat ze me altijd steunt en voor me klaarstaat, wat er ook gebeurt! Ook al heeft ze allang voorspeld dat het zou gaan gebeuren, ze zal niet zomaar zeggen “ik zei het je toch” (terwijl ze het echt al wel gezegd heeft hoor!), maar laat me dan gewoon in mijn waarde en steunt me waar nodig ❤
  Ze heeft zelf geen kinderen, maar mijn zoontje en ik zijn altijd welkom bij haar en haar vriend! Ongekend hoe blij ik met haar ben!
  Ik zou super graag met haar proosten op een jaar waarin ik hopelijk de juiste man ga vinden en we eindelijk een goede dubbeldate kunnen plannen!

  • Reageer Karin van Tuijl 4 januari 2017 at 21:29

   En niet te vergeten trouwens, een van onze waardevolle momenten is de steun aan elkaar bij een tattoo sessie ? ik mag 4 februari haar hand weer fijn knijpen, haha!

 • Reageer Marieke 4 januari 2017 at 21:25

  Sterke drank en lekker vlees is mijn schoonzusje op het lijf geschreven (qua uitdrukking dan ….).
  En 2016 was een jaar met veel verdriet in het moederschap voor haar. Relaxt zijn valt dan niet mee. Toch blijft ze sterk en lachen. Ontzettend trots op haar!
  Samen eten, drinken, lachen en huilen doen we al. Dit pakket maakt het nog net wat fijner

 • Reageer Marije Boogmans 4 januari 2017 at 21:25

  Ik zou het delen met Kirsten..Na mijn hersenbloeding op 29 feb heb ik elkemaand van haar een lief kaartje gekregen met daarop een boodschap. Door mijn herstel hebben we elkaar weinig gezien. Dit zou een fijne manier zijn om haar daarvoor te bedanken. En natuurlijk ook omdat dit een lekkere manier is om haar te bedanken…wij zijn echte lekkerbekken!!??

 • Reageer Sanneke 4 januari 2017 at 21:25

  Januari 2016 heeft mijn ‘buuf’ en vriendin Nancy afscheid moeten nemen van haar dochtertje Djonna (7). Ze is vroegtijdig overleden aan de gevolgen van een spierziekte, in combinatie met een longontsteking. Deze weken van het nieuwe jaar zijn dus erg zwaar, en daar kunnen we wel een lekkere borrel bij gebruiken…

 • Reageer Joyce Phernambucq 4 januari 2017 at 21:25

  Ik heb 3 vriendinnetjes met wie ik graag dit wil delen… ik kan en ga niet kiezen…. met Gitty omdat zij al jaar en dag mijn hardloop maatje is en we samen weer de 10 km in Rotterdam gaan lopen. Met Wendy omdat zij al 11 jaar mijn vriendinnetje is,we hebben elkaar leren kennen bij zwangerschapszwemmen van onze oudste zoons en met Coline; mijn getuige en supervriendinnetje al voor 20 jaar… helaas wonen we ver uit elkaar om even bij elkaar zomaar op de koffie te komen. … ik zie haar helaas te weinig…?

 • Reageer Denise 4 januari 2017 at 21:26

  Super leuk ! Ik zou het willen delen met mijn vriendin Barbara die in één jaar zo veel meer voor mij is gaan en het momenteel niet zo makkelijk heeft….Dus even samen kletsen en giechelen onder het genot van dit pakket zou een hele leuke afleiding zijn <3

 • Reageer Yvette Huitema 4 januari 2017 at 21:26

  Met femke en jeroen….Onze overbuurtjes op de camping 2016 in de belgische ardennen.
  Mama praat, maar niet de koetjess en kalfjes praat. Aan het likeurtje….sorry ik had het nog nooit gehad?….maar mmmm….2 weken bijzondere gesprekken en plezier…..De camping viel ons beide tegen, maar met elkaar was het een leuke vakantie. Samen in 2017 de vakantie verhalen herbeleven en de mama praat….Hoe is het nu…..

 • Reageer Sarah Molenkamp 4 januari 2017 at 21:26

  Met mijn lieve ernstig verwaarloosde vriendin Natasja. We zijn al 10 jaar bevriend en hebben veel overleefd samen. Het vergeten van een verjaardag, het ernietaantoegekomentezijntebellengedurendezevenmaanden. We zien elkaar veel te weinig en wonen toch op maar tien minuten van elkaar af. Een mooie kans dit!

 • Reageer Arles 4 januari 2017 at 21:26

  Met Marionneke omdat we elkaar veel te weinig zien!!!! Maar ik weet wel dat ze voor altijd mijn vriendin zal zijn!!!

 • Reageer Sam 4 januari 2017 at 21:28

  Met mijn vriendin Marjolein!!! Om te vieren dat we bijna een jaar nu toch maar mooi alles er af sporten!!! We willen al een hele tijd badmoms kijken, echt een film met ons type humor. Hij is nu op dvd dus als we dit pakket winnen dan is ons avondje compleet!!! Wat voelde ik me afgelopen jaar eenzaam op het schoolplein! Hyperventilatie had ik er van! Wat ben ik blij dat wij gingen kletsen en dat we zo klikken met elkaar!!! Zelfde gevoel voor humor en de zelfde mindset!!! Dat we maar heel veel jaartjes nog gezellig mogen sporten, kletsen en lief en leed mogen delen!!! Love you ?

 • Reageer Nathalie 4 januari 2017 at 21:28

  ?Dit proost?Pakket wil ik wel ??winnen??? en delen met me Doosje ( vriendinnetje Wendy)?Weer een keer een ander melkie dan de Melk?Van haar zoontje ?
  ?Wieweetwinnenwe????

 • Reageer Kim Bot 4 januari 2017 at 21:28

  Ik kan een heel leuk, grappig, relaxed, ontroerend, ongeloofwaardig verzonnen verhaaltje gaan schrijven, maar dat kost teveel tijd voor deze drukke moeder. Dus gewoon samen met Karen zou ik hier heerlijk van kunnen genieten!!

 • Reageer Xaviera Jamie Jansen 4 januari 2017 at 21:28

  Wat een lekkernijen en ik doe graag mee want mijn vriendinnen komen eind januari op nieuwjaarsvisite en ik wil ze “dol-fijn” verwennen met deze lekkernijen en ik ben dan een zeer relaxte moeder! Ik kan me er nu al op verheugen! Geen gedoe met het verzinnen van iets lekkers maar hoppa alles in een pakket! Geen getob hierover ’s nachts in bed!

 • Reageer Femke Fokkema 4 januari 2017 at 21:28

  Met mijn vriendin Corine Rotteveel. Dit is ons lievelingsdrankje. We hebben een heftig jaar achter de rug. Beiden veel meegemaakt. Gelukkig hebben we door nieuwe keuzes een goede start 2017 kunnen maken. Ik wil dan ook graag met haar proosten op dit mooie nieuwe jaar.

  Proost!! Xxx

 • Reageer Gerrie 4 januari 2017 at 21:28

  Ik zou dit graag willen delen met mijn vriendin Helen om te kunnen proosten op een goed 2017, en dat we 2016 snel achter ons laten.
  Voor ons beide was het een rot jaar. Zij ligt in scheiding en uiteraard was ik er voor haar. Ze heeft bij ons gelogeerd (dankzij haar hebben we eindelijk de logeerkamer die ik al lang wilde. 😉 )
  En zij was er nog vaker voor mij. Na het overlijden van mijn man zijn opa, daarna terug moeten komen van vakantie omdat er bij ons was ingebroken, en dan eind november de rug operatie van mijn dochter. Zij stond elke keer weer voor me klaar. Was het niet om op te passen, dan was het wel om lekker uit eten te gaan. Dit jaar staan we uiteraard ook weer elkaar klaar, maar dan graag alleen voor de leuke dingen.

 • Reageer Marjolein vermeulen 4 januari 2017 at 21:29

  Met mijn vriendinnetje patricia omdat we altijd zo gezellig kunnen kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

 • Reageer Debra 4 januari 2017 at 21:29

  Ooooohhh zo leuk voor mij en me bff van alweer 26jaar! Beide moeilijke jaren achter de rug.. Me oma (80) en moeder (54) 6mnd na elkaar verloren aan de vreselijke ziekte kanker, zij is alleenstaande moeder geworden en we proberen ons er door te bikkelen, dit zou echt fantastisch voor ons zijn, een nieuw jaar, hopelijk een goed jaar, met dit pakket begint het tenminste goed!

 • Reageer Ilse 4 januari 2017 at 21:29

  Met Mijn vriendin Evy. We zien elkaar te weinig maar weten dat we altijd op elkaar kunnen rekenen. Dit zou zekenr een mooie gelegeheid zijn om hun caravan in Luxemburg te bezoeken en na een stevige wandeling, gezellig bij te babbelen.

 • Reageer Renee 4 januari 2017 at 21:29

  Oh! Deze zou ik graag winnen om samen met mijn (sorry.. schaam schaam) verwaarloosde vriendin Simone het nieuwe jaar goed te beginnen! We zien elkaar veel te weinig door alle drukke agenda’s..

  Liefs Renée

 • Reageer Marloes 4 januari 2017 at 21:31

  Met jasmijn! Al vriendinnen sinds het kassadraaien en vakkenvullen. En mijn dochter van 6 is stapelverliefd op haar zoon van 7. Dit weekend hadden we het nog over liqor 43 en deze versie!

 • Reageer Denise Boejoekoe 4 januari 2017 at 21:31

  Ohh wat zou ik graag met mijn zusje willen proosten op een nieuw en mooi 2017! Wij zorgen al ruim 8 jaar voor mijn zusje die op haar twaalfde bij ons is komen wonen ik zelf was toen ook pas 25. Ze doet het zo goed op school dit jaar haalt ze haar mbo diploma! Reden voor een feestje! Wij zijn mega trots op haar en op ons zelf dat ze zo goed terecht is gekomen!

 • Reageer Nikki Craveirinha 4 januari 2017 at 21:32

  met mijn ´BFF´ Susan Stuivenwold omdat ik haar ontzettend mis nu we “zover” (Eindhoven-Eelde) van elkaar vandaan wonen terwijl we vroeger maar 2 huizen tussen ons hadden staan .. Proost op het nieuwe jaar! Dat we elkaar maar weer heel veel mogen zien in het nieuwe jaar.

 • Reageer Mariska 4 januari 2017 at 21:32

  Ga samen met vriendin L, haar man en kinderen en ons gezin op vakantie naar winterberg. Relax een weekje voordat de oudsten 5 zijn. Dus als die mannen nou met die Kids buiten zijn, kunnen wij bij het haardvuur lekker hier aan beginnen. #licorcuarentayrelax

 • Reageer Anneloes 4 januari 2017 at 21:34

  Ik zou hier samen met mijn vriend van willen genieten op onze eerste Date Night sinds we 7 weken geleden ouders zijn geworden van ons eerste kindje. Daarbij is mijn borstvoeding ineens van volle stuwing naar nauwelijks 2 voedingen per dag gekelderd, daar kan je van huilen of van het voordeel genieten onder het genot van een lekker likeurtje (een kleintje na zó lang geen alcohol gedronken te hebben ^^).

 • Reageer Linda 4 januari 2017 at 21:34

  Lekker!! Met m’n mattie Eva zou ik proosten op het nieuwe jaar. We hebben allebei een pittig jaar achter de rug, ieder op een heel ander vlak, maar toch. We zijn er voor elkaar door dik en dun. Lange gesprekken met een lekkere borrel kunnen wij wel gebruiken..hihi. Proostend op een fijn en ‘rustig’ 2017!

 • Reageer Jildu van Duijvenvoorde 4 januari 2017 at 21:34

  Heel graag met Denise. We kennen elkaar 15 jaar zijn twee keer samen zwanger geweest en delen lief en leed over onze kids. We hebben een speciale klaagapp omdat het ook lang niet altijd leuk en makkelijk is. Voor haar extra zwaar omdat ze haar moeder is verloren en dus de dingen niet meer met haar kan delen. Als vriendin voel ik me soms enorm machteloos als ik haar verdrietig zie.
  Dit pakket spreekt speciaal aan omdat Licor43 de enige drank is die zij echt lekker vindt dus de enige drank waarmee wij samen kunnen proosten op een goed nieuw jaar.

 • Reageer Liesbeth Bennink 4 januari 2017 at 21:34

  Ik zou graag op 2017 willen troosten met Carola Özkan-Houwer. Omdat zij een naar jaar heeft gehad door ziekte en ik graag samen met haar een flinke borrel wil drinken op haar gezondheid! Gewoon twee mama’s die samen een leuke avond hebben zonder zorgen en die beide heel toevallig ook nog eens de leeftijd van 43 benaderen. Van voren of achteren, dat laat ik even in het midden ?

 • Reageer Mieke van der Horn 4 januari 2017 at 21:36

  Ik zou het pakketje heel graag delen met mijn lieve vriendin Marije. Ten eerste omdat ik haar te weinig zie en wij het altijd geweldig leuk hebben samen en ten tweede omdat Marije net bevallen is van haar eerste en dat is HET moment om niet te vergeten het leven te vieren. Ik heb zelf vergeleken bij vriendinnen vroeg kinderen gekregen, die inmiddels 5 en 9 zijn. Mijn vriendinnen beginnen ‘nu’ pas. Ze hebben altijd gezegd dat ze hopen het net zoals mij te doen. Moederen, maar ook dingen voor jezelf blijven doen. Mooie kans om haar gelijk aan te leren dat we naast moeder, ook nog een gekke vrouw mogen blijven!

 • Reageer Sandra Poppe 4 januari 2017 at 21:36

  Samen met Jolette en Charlotte!! Ipv een high tea een high43!!!

 • Reageer Simone Langelaar-Duiker 4 januari 2017 at 21:36

  Ik zou graag proosten met mijn lieve vriendin Esther . Ze is zelf geen moeder maar ze is juf van groep 8. Voor haar is relaxen dus ook echt zo nu en dan nodig. Dus dan kunnen we dat mooi saampjes doen.

 • Reageer Angela Jager 4 januari 2017 at 21:37

  Ik zou dit een heerlijke verrassing vinden voor mijn aller beste vriendinnetje Patricia. Wij kennen elkaar al meer dan 20 jaar en hebben letterlijk lief en leed gedeelt. Alleen het afgelopen jaar al ging haar huwelijk wat moeizaam, kreeg ik een miskraam, moest mijn man op zijn 33e een hartoperatie ondergaan na plots een lekkende klep en heeft haar zoon precies vandaag zijn been op 2 plaatsen gebroken. Ik vind zelf dus wel ( net als iedereen die hier reageerd ) dat wij wel een lekkere verrassing gebruiken hebben verdiend.

 • Reageer Sarah 4 januari 2017 at 21:37

  Ik wildit borrelpakket graag delen met mijn collega en inmiddels vriendin marianne. Wat begon als collega’s is gegroeid naar vriendschap. In 2016 zijn we beide mama geworden zij van de eerste ik van de tweede, zij een jongen ik een meisje. Vanaf februari 2017 zal Marianne geen collega meer zijn. Ik zal haar ontzettend missen. Ze stopt niet alleen met werken maar vertrekt ook met haar mooie gezinnetje naar Frankrijk, waar haar toekomst helemaal open ligt. Ik zou graag met haar proosten op een mooie toekomst en een mooie vriendschap die hopelijk nog heel lang mag duren.

 • Reageer Linda Heeren-Pol 4 januari 2017 at 21:38

  Van dit pakket zou ik heel graag met mijn lieve vriendin mijn steun en toeverlaat karin genieten. Alle 2 gestopt met roken dus een borrel en een hapje kunnen we wel gebruiken. Ennnnnn op ons verlanglijstje staat een weekendje valencia, de stad van de heerlijkste hammen en de lekkere horchata! Kunnen we al vast in de stemming komen.

 • Reageer Angelique 4 januari 2017 at 21:38

  Dit prosstpakket wil ik wel winnen! Ik wil wel graag toosten met mijn vriendin Lia met wie ik vorig jaar een ‘bedrijfje’ ben gestart. Tussen aanhalingstekens, want het voelt nog steeds heel onwerkelijk dat onze zelfgemaakte spulletje zo goed aanslaan. Eind 2016 hebben we het erg druk gehad met fairs en markten en ik vind ons succes wel een toast waard, een feestje en tegelijk een momentje van rust, want op dit moment zijn we druk met de zomercollectie bezig, werken we beide, maar bovenal hebben we beide de zorg voor een gezin (iets met moeders en onmisbaar ?)

 • Reageer Simone de Best 4 januari 2017 at 21:38

  Ik zou heel graag met mij vriendin Titia toosten op 2017! Zij is mijn vriendin, mijn borrelmaatje, mijn luisterend oor en mijn hardloop maatje. Dit laatste doen we al even niet meer samen want ze is al meer dan een jaar geblesseerd. En daarom gun ik haar dit zo. En dan hopen dat 2017 echt weer het hardloop jaar wordt. Voor haar. ?
  Oh ja en ondanks dat ze minder kan hardlopen is ze ook nog eens meer dan 10 kg afgevallen! Dus nu maar weer eens lekker eten en drinken ?

 • Reageer Wis 4 januari 2017 at 21:39

  Met Femke en Stephan, aangezien we allebei afgelopen jaar ons derde kindje mochten verwelkomen en de beide dames niet alles vanzelfsprekend makkelijk vinden qua indrukken en prikkels. Dus samen een avondje ontspannen en bijtanken en proosten op een spetterend nieuw jaar zou heel welkom zijn!

 • Reageer Lysanne Post 4 januari 2017 at 21:40

  Met Jolanda Berbée, groot fan van Liquor 43 en erg benieuwd naar de crème variant!!! En met die lekkere borrelhapjes zijn we ook niet onbekend ? Dit is onze favoriete zondagmiddag besteding met de spelende (=rotzooi makende) kindjes op de achtergrond!

 • Reageer jessica Nieuwland 4 januari 2017 at 21:40

  Ik wik wel proosten met Marisja Bos. Allebei een heftig jaar achter de rug. Ik heb mijn vader (61) en collega verloren binnen 6 weken en Marisja is aan het vechten tegen kanker. Ze blijft optimistisch en sterk terwijl haar lichaam haar zo in de steek laat. Ze blijft vechten voor haar jone gezin met 3 kinderen en kan wel wat gezelligheid en ontspannen avondje gebruiken.

 • Reageer Jet 4 januari 2017 at 21:40

  Oh jaaa lekker glaasje en hapjes, die deel ik dan graag met Jikke! We gaan beiden, waarschijnlijk voor de maandag dat je de berichten gaat doornemen, bevallen. Jikke wordt ingeleid komende donderdag en ik ben inmiddels 5 dagen overtijd. Hoog tijd voor een lekkere borrel om de kraamtijd mee af te sluiten!

 • Reageer Heleen Makkinga 4 januari 2017 at 21:40

  Hoei, da’s niet moeilijk. Met mijn beste vriendin! Degene met wie ik dit jaar écht weer op reis ga. Omdat het moet, omdat we dat verdienen. Kunnen we tijdens het nuttigen van dit pakket mooi bespreken waarheen we gaan ?

 • Reageer Femia 4 januari 2017 at 21:41

  Met mijn man Jan-Willem wil ik proosten! Eindelijk na 6 maanden in conclaaf met de monumenten commissie is de vergunning rond. En kunnen we ons momument verbouwen tot een fijn familie huis!

 • Reageer Kim Vrugteveen 4 januari 2017 at 21:41

  Graag proost ik met mijn vriendinnetje Inge op het nieuwe jaar, ik kijk graag vooruit, proost graag op alle positieve vooruitzichten maar vooral proosten wij samen graag op de gezelligheid en onze vriendschap. Dat er maar weer veel gezellige borrelavondjes mogen komen in het nieuwe jaar! Daar zou deze actie een super leuke aftrap van zijn 🙂

  Liefs, ook namens Inge ;),
  Kim

 • Reageer Clair 4 januari 2017 at 21:42

  Heerlijk! Heb met Oud & Nieuw een fles Orochata gedeeld met mijn zusje en schoonzus en dat smaakte !!!!
  Heb toen niks over gelaten voor mijn lieve partner Roger, dus ik zal deze keer de fles met hem delen ☺
  Heb laatst een lekker recept langs zien komen op de Facebook pagina van Foodness: After dinner koffie met Licor 43 Orochata. Dat ga ik dan meteen eens uitproberen!

 • Reageer Janneke 4 januari 2017 at 21:43

  Samen met mijn vriendin Marjon, die nu met gezin op vakantie in Egypte is. Ze zijn 1 januari vertrokken, maar normaal komen we altijd even op nieuwjaarsdag altijd even bij elkaar en toasten op het nieuwe jaar. Maar dat is nu nog niet gebeurd, dus kunnen we dit nog even alsnog gezellig onder het genot van een lekker hapje en drankje doen.

 • Reageer Angelique de klein 4 januari 2017 at 21:43

  Ik zou hier op proosten met 3 vriendinnen (Amber, Cindy en Natasja). We hebben alle 4 geen makkelijk jaar achter de rug en hopen op een mooi en beter 2017 waarbij we onder andere hopelijk bij Amber een kleine baby mogen verwelkomen.

  En ook al zou het geen makkelijk jaar worden in 2017, is het een mooi moment om even stil te staan bij een prachtige vriendschap door dik en dun. Want we racen al veel te veel door het leven.

 • Reageer Geesje 4 januari 2017 at 21:44

  Met mijn vrouw Marjon!
  Ik drink wijn, bier, whiskey en eigenlijk wel alles met alcohol. Maar mijn vrouw lust alleen cola. Cola én Licor 43!
  Wil ik een avondje door met m’n meisje, dan moet er 43 op tafel. Proosten met oud&nieuw klokslag twaalf? Niks geen champagne voor mijn vrouw. De kids kregen Jip en Janneke bruisend appelsap. Wij hebben geproost met 43!!

 • Reageer Marit Kroes 4 januari 2017 at 21:44

  Ik zou samen met mn vriendin Marijke willen genieten van dit pakket!
  Als 2 druk bezette moeders, die vaak een bakje doen mèt de kinderen, is het ook wel eens fijn om een avondje met zn 2en te borrelen.
  En als bedankje voor haar fijne vriendschap.

 • Reageer Nikki Figee 4 januari 2017 at 21:44

  Proosten samen met mijn lieve tweelingzus Sandy! Ze is echt mij beste vriendin en sinds kort ook zakenpartner. Dus proosten we samen, wanneer onze kleine mini dametjes in dromenland zijn, op de start van onze gezamelijke droom!
  Niks mooiers dan samen delen wat je liefhebt..

 • Reageer Ilse 4 januari 2017 at 21:45

  Ik zou met dit mooie pakket graag het nieuwe jaar in willen toasten met mijn vriendin/ex collega Mariska om verschillende redenen.Ten 1e omdat ik haar vreselijk mis als collega en dus niet meer iedere dag de lol kan hebben op het werk dat wij hadden en elkaars steun en toeverlaat nadat wij met z’n 2e op kerstavond 2015 onze collega hebben moeten reanimeren en beademen en 2 maanden daarna moest zij ons team verlaten en ten 2e omdat ik hoop dat 2017 en top jaar gaat worden en dat ik alle shit uit 2016 kan proberen achter me te laten.Het afgelopen jaar was echt een shit jaar ik hoopte na het nare einde van 2015 in een beter jaar 2016 te komen maar dat jaar werdt steeds maar erger mijn vader die ongeneeslijk ziek blijkt te zijn en toen kreeg ik er nog een hele heftige miskraam achteraan en toen 1 maand daarna kwam mijn aller liefste oma ook nog te overlijden alsof het nog niet genoeg was.Dus daarom zou ik heel graag met dit pakket een super gezond en mooi en vrolijk en vruchtbaar jaar in willen toasten met mijn vriendin Mariska.

 • Reageer Judith 4 januari 2017 at 21:45

  Ik zou het pakket graag winnen…. en samen met mijn vriendin Margreet van genieten
  2016 was voor mij een heel zwaar jaar. Mijn schoonmoeder, mijn rots in de branding, mijn klankbord, onze oppas voor de kids, die altijd voor ons klaar stond is begin 2016 ernstig ziek geworden en helaas overleden. Relaxen als mama zijnde is er afgelopen jaar daardoor ernstig aan tekort geschoten. Met mijn partner samen heb ik 2 Kids waar we veel van houden, maar 1 van de 2 heeft veel extra aandacht nodig vanwege haar ADHD. Waar we voorheen op mijn schoonmoeder konden terugvallen en even konden relaxen is dat er op dit moment helaas niet meer bij.
  Mijn lieve vriendinnetje Margreet heeft mij emotioneel heel erg goed gesteund en aangezien we binnenkort samen een dagje gaan plannen om even heerlijk te relaxen…. even geen mama zijn…. even genieten zou ik haar graag willen verassen met dit pakket. Niet om iets te krijgen, maar vooral om iets terug te geven.
  Groetjes Judith

 • Reageer Gabby van Bilsen 4 januari 2017 at 21:46

  Samen met mijn vriendin Marit Versteeg, onze mannen en 6 kindjes luiden wij (bijna) elke Vrijdag het weekend in. De ene keer wordt er gekookt, dan weer iets gehaald en soms ook gewoon van alles lekkers op tafel gezet. Een lekker drankje ontbreekt daarbij niet. Laatst zeiden we toevallig, we moeten die witte Liqor 43 eens testen. Marit staat altijd voor me klaar! Het lijkt me daarom super leuk om haar te verrassen met dit heerlijke borrel pakket.

 • Reageer rosalie 4 januari 2017 at 21:47

  dat zou nog eens leuk zijn voor mijn vriendin Sigrid ( en mij )! Om samen van te genieten na de verhuizing & verbouwing waar zij nu middenin zit. Die kan wel een opkikkertje gebruiken! 🙂

 • Reageer Lieve Vanhoucke 4 januari 2017 at 21:48

  Dit pakket schreeuwt “Lieve en Leen”! Sinds 2001 zijn we maatjes en de nodige drankjes en hapjes zijn daarbij al de revue gepasseerd. Waar het vroeger dansen en drinken was, zijn het nu playdates en proberen een gesprek te voeren met peuters en kleuters op de achtergrond. Met onze 4 jongens onder de 4, kunnen we wel even een break gebruiken en dit lijkt me in alle opzichten de ideale kans!

 • Reageer Lonneke 4 januari 2017 at 21:48

  Oh wauw wat een reacties. Veel plezier met alles lezen 😉
  Ik laat mezelf niet ontmoedigen door al deze leuke en lieve reacties en reageer zelf ook nog even.
  ik zou dit pakket graag delen met mijn bff (haha) Debbie. Vriendinnen sinds ons 4de jaar en nog steeds zijn we elkaar niet beu 🙂 (we zijn nu 32 maar mocht iemand er om vragen worden we niet ouder dan 28) ik hou van haar en haar gezin. En ik vind het super mooi om te zien hoe gek mijn meiden op haar zijn. We lunchen regelmatig samen met de kids op onze gezamenlijke vrije dag. Maar een avondje samen kletsen zonder kids vinden we ook niet erg. Onze goede voornemen van dit jaar is om NOG meer samen te doen , een avondje met dit pakketje zou een gezellige start zijn.

 • Reageer Annamarie 4 januari 2017 at 21:48

  Eindelijk hadden we vandaag een moment dat we alle vijf konden afspreken. Wel met thee en chocolade want het was 10 uur in de ochtend en de kinderen zouden er ook bij zijn.
  Klonk ideaal…. Totdat mijn zoon een ondertemperatuur bleek te hebben en ik toch naar de huisarts moest gaan #evennietzorelaxtmama. Vriendinnen namen dochter mee en ik ben met zieke zoon op de bank geploft. 27 januari herkansing, alle vijf en in de avond!

  Proosten op een nieuw jaar, vijfjarige vriendschap en onze kinderen!

 • Reageer Liesbeth Breuring 4 januari 2017 at 21:49

  Dit pakket zou ik heel graag soldaat willen maken met m’n lieve vriendin Janet!! Ze is een enorme Spanje fan. ???? Heeft er zelfs een tijdje gewoond en ik heb haar daar toen opgezocht. ?Ze is eerder terug gekomen dan gepland voor de liefde. ❤️ Is getrouwd en kreeg twee prachtige kids. Helaas hield het huwelijk geen stand. Sinds afgelopen jaar is ze een alleenstaande moeder en dat doet ze super goed! Ze verdient pluim ? (en een lekker Spaans pakket)!! ???

 • Reageer Wendy 4 januari 2017 at 21:49

  Ik zou graag willen proosten met mijn lieve vriendinnetje Lieke!! Ze heeft 3 kindjes en een eigen zaak en ik heb zelf 2 kindjes en een eigen zaak. Dus beide super druk!!! Nu hebben we het goede voornemen om zeker 1 keer per maand te daten met minimaal 1 alcoholisch drankje. Hoe kunnen we dit nou beter beginnen dan met dit pakket!!!! Liefs Wendy

 • Reageer Anouk Roest 4 januari 2017 at 21:50

  Met mijn liefste vriendinnetje Fieke, omdat dit het laatste jaar is dat we 1,5 minuut bij elkaar vandaan wonen. Straks is dat 1,5 uur 🙁
  Ook niet leuk voor onze dochters, die dikke vriendinnen zijn!
  Dus we moeten dit jaar goed benutten met (o.a) gezellige borrels!

 • Reageer Kim Huys 4 januari 2017 at 21:50

  Dit is echt wat om te proberen met Diana. We wonen tegenover elkaar, maar zien elkaar veel te weinig. Druk met elk 3 kinderen, werk enz. enz. Als we dit pakket winnen, hebben we een supergoed excuus om tijd voor elkaar te maken!

 • Reageer Yolande 4 januari 2017 at 21:50

  Met mijn beste vriendin die toevallig ook mijn moeder is, omdat ze ondanks dat ze er nu alleen voor staat nog steeds een waanzinnige vriendin, moeder en oma is!!!!

 • Reageer Janet van der Stoep 4 januari 2017 at 21:51

  Ik zou heel graag met Lisette en Ceciel proosten op een nieuw sportief jaar. Op het gebied van bootcamp en daarnaast hardlopen halen we het beste in elkaar naar boven. En na het sporten is heerlijk relaxen erg belangrijk

 • Reageer Emmie 4 januari 2017 at 21:51

  Met mijn beste vriendin Vanda! Proosten op onze 24jarige vriendschap, proosten op mijn toekomstig huwelijk september 2017 waarbij zij mijn getuigen mag zijn! En omdat we ons niet vaak kunnen zien ivm de afstand. Gezellig bijkletsen en borrelen, lijkt me heerlijk!

 • Reageer Linda 4 januari 2017 at 21:52

  WoW, wat een te gek pakket!!
  Ik zou heel graag willen proosten met mijn vriendinnen Leonie, Aukje, Petra en Marije op onze reeds geplande nieuwjaarsborrel 21/1!
  Waarom; omdat het voor deze meiden een heel mooi nieuw jaar mag worden. Met nieuwe kansen op geluk en liefde, maar zeker proosten we op gezondheid en dat komend jaar maar veel wijsheid op dit vlak mag brengen!

 • Reageer Kim de Meulder 4 januari 2017 at 21:52

  Voor mijn man Dennis en ik. Ik vermoed dat we voor komende maandag voor de tweede keer ouders worden. Dus we hebben wel wat om op te proosten dan!!!

 • Reageer Susanne Oudenaarde 4 januari 2017 at 21:53

  Ik zou dit pakket heel graag willen delen met mijn vriendin Remke Vos. We spreken elkaar te weinig. Dit zou een mooi excuus zijn om elkaar te zien en echt te spreken zonder onze dochters met grote oortjes. Ze is verhuisd, heeft een verantwoordelijke baan, een eigen bedrijf en 2 dochters. Super bewondering voor haar hoe ze het doet. Zij verdient even tijd voor een goede borrel, een lekker hapje en goed gesprek. Even niet aan de lijn denken ?

 • Reageer Joanne 4 januari 2017 at 21:53

  Ik zou heel graag met mijn vriendin Yvonne het afgelopen jaar goed afsluiten & beginnen!
  Ze heeft na 11 jaar studeren haar diploma als huisarts gehaald (al een hele prestatie op zich!) en in de tussentijd 2 kindjes gekregen!
  En voor mij zelf 2e baby op de wereld gezet en studeerplannen! Vind dat we ‘m samen wel hebben verdiend! ☺️❤️

 • Reageer Sbc 4 januari 2017 at 21:54

  Oh wat heerlijk zou dat zijn, even weer bijkletsen met de mama groep die we over gehouden hebben aan het zwangerzwemmen en babyzwemmen. Doen we veel te weinig en juist nu er een aantal weer moeder zijn geworden zou het super leuk zijn weer eens ff lekker bij te teuten onder genot van lekker eten en drinken

 • Reageer Diane 4 januari 2017 at 21:55

  Ik zou graag willen proosten met mijn lieve vriendin Maureen. Die altijd begrijpt dat mijn leven met kids soms niet zo relaxt is als het was zonder en nooit klaagt als ik even geen tijd had. En ook omdat ik zo trots op haar ben dat ze alle kansen grijpt en het aankomende jaar een half jaar vertrekt naar Corfu en ik haar daarom gigantisch ga missen.

 • Reageer Agnes 4 januari 2017 at 21:55

  Wil graag dit pakket winnen voor me vriendin annemarie haar man is op uitzending en onze mannen hebben elkaar afgelost en wil graag proosten op onze vriendschap dat we echt dag en nacht voor elkaar klaar staan. 1 woord genoeg. 1 blik nodig en we weten wat we bedoelen. Echt zo geweldige vriendschap

 • Reageer Esther Boeijen 4 januari 2017 at 21:55

  Met Nynke wil ik proosten op onze hele lange vriendschap. In goede en slechte tijden er voor elkaar zijn.
  Niet door elke dag bij elkaar te zijn maar bij elkaar te zijn als t nodig is en altijd wetende dat de ander er is.
  Afgelopen jaar was heftig en komend jaar wordt zwaar voor haar.

 • Reageer Lieke 4 januari 2017 at 21:56

  Jaaa dit past perfect bij het goede voornemen van Wendy en mij! We zijn al 100 jaar vriendinnen maar zien elkaar echt te weinig door 5 kinders en beide een eigen zaak! Maar daar gaan we dit jaar eens verandering in brengen! Mommy time!

 • Reageer Anne-Marie Vlot 4 januari 2017 at 21:56

  Ik vind dat Soesja van Dijk dit zwaar verdiend heeft omdat ze altijd voor me klaar staat met raad, tips, advies en een luisterend oor. Moeder zijn is echt zo prachtig, maar soms toch ook wel eens pittig. Zij veroordeeld me nooit als ik weer eens loop te mopperen en soms mag mijn dochter bij haar logeren zodat ik eens lekker bij kan slapen. Als dat geen ware vriendin is… dan weet ik het ook niet meer!

 • Reageer Benita van Binsbergen 4 januari 2017 at 21:57

  Vooral om te proosten op het leven met onze lieve vrienden! 2016 wat was jij een ontzettend zwaar jaar. By far het zwaarste jaar van mijn leven tot nu toe. Laten we hier en nu afspreken dat dit het was in de categorie zwaarste jaar. Naast de ontzettend diepe dalen in 2016 waren er ook pieken en momenten van trots in 2016. Het jaar begon met een enorme oneerlijke struggle op mijn werk, wat me uiteindelijk mijn baan heeft gekost. Het positieve hieraan is de tijd, ruimte& energie die ik voor mezelf, gezin & vrienden had hierdoor. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en ik kan nu zeggen: ik ben enorm blij en trots dat ik de stap heb genomen mijn baan op te zeggen! Het jaar waarin ik herstelde van mijn whiplash door auto ongeluk. Mede door doorzettingsvermogen en heel veel liefde& support van mijn gezin, vrienden en fysio. Het jaar waarin onze Sanne als brugpieper de wereld verder ontdekt en naar het VWO (2talig) ging en het hier zo ontzettend goed doet en zo op haar plek is wat mij doet stralen en genieten! Het jaar van afscheid nemen. Het verlies van Nienke (schoonzus) uitgezaaide borstkanker en na 2.5 jaar vechten werd ze maar 41 jaar. Het meest heftigste verlies ever en de pijn& verdriet zijn enorm. De leegte die zij achterlaat is onbeschrijfelijk. Wat een prachtmens en tot op het laatst vol power&liefde! Het jaar waarin ik enorm heb genoten van allerlei reizen naar Ibiza waar mijn broer met gezin woont en ik quality time door heb gebracht. De zomervakantie naar Italië met de liefste vrienden die er zijn. Alleen met onze kanjers van meiden naar Ibiza. Kampeerweekend met super gezinnen in NL. Naar Parijs met mijn vader alleen een paar dagen, once in a life time! Het jaar waarin ik 40 werd en dit met de liefsten heb gevierd en geproost op het leven. Het jaar wat ik afsluit met mijn lieve gezin en lieve vrienden. Het jaar wat me heeft geleerd geniet van elk moment en vier het leven. Dit is mijn motto voor 2017  #genietenwatjegenietenkan #vierhetleven

 • Reageer Maaike van der Hagen 4 januari 2017 at 21:58

  Ik zou graag proosten met mijn vriendin Janneke. We zien elkaar veel te weinig door drukte van werk, studie en onze gezinnen. We hebben kids in verschillende leeftijdsfase waardoor we in een andere fase zitten als moeder en afspreken nog minder makkelijk gaat. Gisteren werd ze 40. Dit jaar gaat ze trouwen na jaaaaren wachten 🙂 en ik ben getuige! 🙂 Dus we moeten alle ins en outs natuurlijk wel bespreken! Hoe heerlijk zou het zijn om dit te doen onder t genot van licor43 en lekkere hapjes. Vooruitblikken om wat komen gaat en bijkletsen over wat geweest is. Wie weet wordt het dan vaste prik om eens in de zoveel tijd de licor43 glaasjes
  tevoorschijn te halen. 😉

 • Reageer Mariken Verhoog 4 januari 2017 at 21:58

  Ik zou dit pakket erg graag willen delen met mijn buurvrouw en vriendin Monique Plugge. Zij heeft sinds de geboorte van mijn kinderen in 2008, 2010 en 2012 mij vaak ontlast wanneer stucwerk de enige oplossing leek omdat behang niet voldeed. In geval van ophaalstress aan school mag ik haar altijd bellen en dankzij haar voorbeeld ben ik een stuk relaxter geworden, vooral met mijn oudste. Nu zij het heel druk heeft met werk, puberende kinderen en (schoon)ouders zou dit een erg leuke attentie zijn om haar mee te verrassen!

 • Reageer Reineke Bierma 4 januari 2017 at 21:58

  Wat een heerlijk pakket heb je samengesteld! Lijkt me genieten om te delen met Patricia van Someren, sinds 5 jaar m’n buurvrouw. We gaan veel op pad samen met onze 3 meiden (& de mannen) maar de tijd met z’n tweeen die schiet er nog weleens bij in. Proost!

 • Reageer Mandy 4 januari 2017 at 21:59

  Het lijkt mij heel leuk om op het afgelopen jaar te proosten met mijn vriendinnen Nathalie en Daniëlle, omdat ook Nathalie eind 2016 mama is geworden. Nu kunnen we lekker met z’n drieën ervaringen uitwisselen en uiteraard ook relaxen en dat wordt nog leuker met dit heerlijke pakket!

 • Reageer Mariska van der Molen 4 januari 2017 at 22:00

  Ik zou heel graag willen proosten met mijn hardloopmaatje Marieke van der Kolk.. op 2016 omdat we samen kilometers getraind hebben voor de halve marathon en deze volbracht hebben met een big smile 🙂 Tijdens onze trainingsloopjes hadden we ff tijd voor ons zelf. Gezellige momenten maar waar we ook onze klaagzang ff kwijt konden. Ik hoop in 2017 ook op deze momenten.. maar niet alleen tijdens het hardlopen ?
  Proost!!! Met Licor 43 die ons aan Mallorca helpt herinneren, het mooie spaanse eiland waar onze vriendschap ontstaan is ? (terwijl we in dezelfde woonplaats wonen en elkaar nog nooit ontmoet hadden ?)

 • Reageer Leentje Bogaerts 4 januari 2017 at 22:02

  Waarom? Heel eenvoudig, mijn nummer 1 voornemen voor 2017 is meer tijd doorbrengen met de mensen die ik graag zie! 2016 was het derde jaar op rij waarin ik veel te veel gewerkt en gestudeerd heb en daardoor vooral te weinig aandacht heb gegeven aan mijn omgeving. Hoewel zij mij onvoorwaardelijk zijn blijven steunen 🙂 Zowel mijn allerliefste vriend, mijn 3 kindjes en bovenal, mijn beste vriendin Vanessa. Haar heb ik het meest verwaarloosd in 2016 en haar ga ik het snelst terug de verdiende aandacht geven. Met dit pakket, zou top zijn!!!

 • Reageer Sher 4 januari 2017 at 22:05

  Oh lekker!!! Samen met mijn moeder. Nu ik zelf een dochter heb, merk ik hoe belangrijk die moeder-dochter tijd is. Zou fijn zijn met ook nog lekkere hapjes erbij.

 • Reageer Nynke 4 januari 2017 at 22:06

  Lijkt me leuk om dit heerlijke pakket te delen met mijn vriendinnetje Carolien! We wonen erg ver uit elkaar en zien elkaar daardoor veel te weinig! Dit is een hele goede reden om weer een datum te prikken, en lekker bij te kletsen!!

 • Reageer Ariati Arends 4 januari 2017 at 22:06

  Top samengesteld pakket! Hier zouden mijn vriendin Joyce en ik samen van genieten, lekker kletsend over het bijzondere afgelopen jaar. Beiden zijn we voor de tweede keer mama geworden en beiden van een te vroeg geboren kindje. We hebben elkaar kunnen steunen omdat we precies wisten wat de ander meemaakte. In het bijzonder Joyce, die dit traject voor een tweede keer onder ging. Ik heb enorm veel steun aan haar gehad! In alle drukte kunnen we niet zo vaak als we willen de tijd vinden om samen ongestoord te kunnen bankhangen en het over de afgelopen gebeurtenissen na te praten.
  #graagwinnen!

 • Reageer Lieke Michiels van Kessenich 4 januari 2017 at 22:09

  Met Sabine Bovendeaard! En er is veel te weinig ruimte om hier uit te leggen waarom zij mijn liefste vriendinnetje is. Luv u meis! <3

 • Reageer Reshma Chand 4 januari 2017 at 22:10

  Ik zou het lekker delen met mn zusje Ash die altijd geweldig klaarstaat voor mij en mn dochtertje . En toevallig stond deze nog op mn verlanglijstje. Ojaaa en om een heerlijk avondje de relaxte moeder uit te hangen natuurlijk. Want het valt niet mee om nu al de hele dag NEE te moeten horen ( ze is pas 4 dagen 2 jaar )

 • Reageer Matthea 4 januari 2017 at 22:12

  Wat een heerlijk pakket! Graag zou ik gaan proosten met Liselot. 20 jaar geleden in 3 havo kwamen we bij elkaar in de klas, kwamen we erachter dat we een halve dag schelen in leeftijd, we hebben dezelfde studie gedaan, zijn in hetzelfde jaar getrouwd, hebben allebei twee mooie jongens gekregen (onze oudsten in 2013, de jongsten in 2016) en nu wonen we helaas een eindje bij elkaar vandaan en spreken we elkaar veel minder dan we willen. Dit is de ideale gelegenheid om samen te proosten op 20 jaar vriendschap, onze verjaardagen over twee week en uitgebreid bij te kletsen!

 • Reageer Babette 4 januari 2017 at 22:12

  Elsbeth, vergeet je niet een lekker chipje oid in de voorraadkast te leggen?Dat miste ik net dus toen ik alle lieve bericht/verzoeken etc aan het lezen was. (Stiekum hopend mijn vriendinnetje haar naam tegen te komen; omdat ze graag met mij een drankje wilt drinken…hahaha Ach..keep on dreaming. Misschien nog 25jaar dan praten wij wel bij.) Dus..zo’n pakket..tja heerlijk blijft dat 25jaar goed? (heb de gewone hier al staan.die witte ..tja wat de boer niet kent 😉
  Nou veel succes met alle leuke berichten lezen en..ga zo door!! Ik ben fan 🙂

 • Reageer Jonne Kronemeijer 4 januari 2017 at 22:12

  Ik zou dit heerlijke pakketje graag willen delen met mijn vriendinnetjes Hanna, Romina en Manon. Wij hebben elkaar leren kennis bij de zwangerschaps-cursus en zijn inmiddels een hecht (vriendinnen)clubje-van-relaxte-moeders geworden.
  Omdat we allevier te maken hebben met verschillende slaapschema’s van onze kindjes, drukke banen en mannen die ook nog aandacht behoeven, zien we elkaar minder vaak dan we zouden willen. We hebben natuurlijk een levendig (en vaak hilarisch) groepsgesprek op Whatsapp, maar dat haalt het natuurlijk niet bij het echte werk: borrelen, kletsen en heel veel lachen!

 • Reageer Rianne Prummel 4 januari 2017 at 22:12

  Met mijn vriendin Amber elkaar leren kennen via de kinderopvang onze kinderen hadden en hebben nog steeds een mega cruch op elkaar!! Zo lief!!! En goed voor hij klikt het tussen de mama’s ook enorm goed! Na een heftig druk jaar voor mij en een geweldig jaar voor haar (geboorte dochtertje) zijn we toe aan een borrel op een niet te vergeten jaar 2016!!! En proosten op nog vele jaren samen!! En wie weet worden we ooit familie ??

 • Reageer Marijn 4 januari 2017 at 22:13

  Ja! Ik weet het! Op de zwangerschapsgym 4 jaar geleden klikte het meteen met lieve Lotte Wienen. Nu zegt dat meteen genoeg: we waren allebei zwanger. Dus. Onze levens stonden al snel helemaal op zn kop. En dat deden we allebei 2 à 3 jaar later nog eens dunnetjes over. Ondertussen appen we ons suf. En zijn we mét kinderen al eens naar Tivoli geweest. En drinken we sporadisch nog wel eens gezapig thee. Maar ik vermoed dat we beiden ver van gezapig zijn, en dat pakket zou een prima hulpmiddel zijn om dat eens flink aan de dag (nacht) te laten komen! Whoehoe!

 • Reageer lutske goubitz 4 januari 2017 at 22:14

  Wat een gave actie! Ik zou graag op het nieuwe jaar proosten met mijn goede vriendin en collega Ilse. Ruim een jaar geleden hebben wij een eigen bedrijfje opgericht en ook al zitten we nog steeds in de opstartfase, we vinden het fantastisch en hebben enorme lol samen! Nu ik over een paar weken ben uitgerekend van mijn tweede kindje lijkt het me super om na de geboorte lekker met haar van zo’n plankje te kunnen snoepen en te kunnen proosten op een nieuw jaar met een bijzondere vriendschap en vruchtbare samenwerking!

 • Reageer Dorien 4 januari 2017 at 22:16

  Omdat mijn beste vriendin en ik niet meer bij elkaar om te hoek wonen. Ik ben nu een dorp verderop gaan wonen en de dates moeten dus nu echt gepland worden. Dat schiet er veel te vaak bij in, zeker omdat wij partners hebben met onregelmatige banen en zelf alle ballen omhoog moeten houden voor het gezin.
  Heerlijk om even bewust vriendinnentijd te plannen en met dit heerlijke verwenpakketje hebben we DE reden om dit snel weet te doen.

 • Reageer Sara Van Landegem 4 januari 2017 at 22:17

  Wow, wat een fantastisch uitziende lekkernij! Het zou geweldig zijn dit te kunnen delen met een super vriendin, Annelies Kennes. Zelf hebben we net een kleintje gekregen, Luka, vandaag is ze 3 maanden en 2 dagen oud, en Annelies heeft reeds een puike zoon van 4 jaar. We hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen, ze is trouw, geeft altijd goed advies en is gewoon een top persoon.

 • Reageer Gesine 4 januari 2017 at 22:17

  Ik zou graag willen proosten met m’n zussie. Zij heeft afgelopen jaren t nodige voor de kiezen gehad en nu nog. Uit elkaar, rechtszaken, met name door ex die niet meewerkt met bijvoorbeeld verkoop huis en daardoor financiële zorgen, neefje dat adhd en nodige allergieën heeft dus wat meer aandacht vergt als alleenstaande moeder moet ze t allemaal maar doen. Ondanks alles kan ik enorm met haar lachen en om elkaar. Wat man man man wat lijken we op elkaar qua niet zo snuggere acties. En we zijn allebei dol op 43 dus de nieuwe variant moet ook getest worden natuurlijk! Gun t m’n zus enorm en mezelf ook natuurlijk. Maar de olijven zijn voor mij!

 • Reageer Ilse de Jong 4 januari 2017 at 22:18

  Jantine Franken verdient dit pakket dubbel en dwars! Ze is een geweldige moeder en zij inspireert mij onwijs!

  Ik help natuurlijk graag mee <:o)

  Dikke kus!

 • Reageer Hennie 4 januari 2017 at 22:18

  Ik graagenda met mijn nieuwe dinnetjes Baukje Dorinda en Mienie. Ik hoop samen met jullie leuke dingen te doen en beleven. Jullie zijn nu vooral een steun voor mij in deze moeilijke tijd. Nu mijn moeder zo ernstig ziek is en met mezelf soms niet zo gaat ben ik er achter op wie ik aan kan. Love you

 • Reageer Mandy Vink-Splitthoff 4 januari 2017 at 22:19

  Wauww wat een reacties!

  We zouden eigenlijk met z’n allen een borrel moeten doen!

  Graag zou ik meedoen voor mijn zusje en tevens beste vriendin. Het einde van 2016 is op zijn zachtst gezegd klote geweest.
  Mijn zus heeft me gigantisch gesteund, nog meer dan anders. Ik kijk uit naar een avondje goed doorzakken saampjes, even alles vergeten en proosten op onze band en op een mooi 2017!

 • Reageer Charlotte de Wit 4 januari 2017 at 22:20

  Dat leuke en lekkere pakket zou ik wel willen winnen om te proosten met mijn beste vriendin en aller liefste tante van mijn meisjes! Eindelijk komt ze over 2 weken weer thuis na 5 maanden te hebben gewerkt op Curacao! Cheers op haar thuiskomst!

 • Reageer Sigrid 4 januari 2017 at 22:20

  Met mijn vriendin Linda moet ik hoog nodig ‘bijborrelen’. We zijn dit jaar 25 jaar vriendinnen, maar door veel tegenslag in mijn privé situatie, onze drukke banen, onze jonge gezinnen en vooral de afstand tussen ons (110km) maakt dat we niet met z’n tweeën hebben kunnen afspreken het afgelopen half jaar. En ik mis haar zó. Gewoon even bijkletsen zonder de kinderen en de mannen…. Dus hup, het pakket achterin de auto, kinderen thuis bij de papa’s en op naar een huisje aan de kust. Een geweldig excuus en we hebben het gewoon nodig: quality time!

 • Reageer Mariska 4 januari 2017 at 22:22

  Met mijn nieuwe vriendinnetje Marja! Omdat we samen aan t zwangeren waren tijdens laatste zwangerschap en zij mij veel plezier brengt! Ze heeft het moederschap-werken-huishouden-partner-me_time ballen hoog houden uitgevonden en verdiend wel een avondje gezelligheid na nog n verhuizing als toetje

 • Reageer willen van rooijen 4 januari 2017 at 22:22

  Dit heerlijke pakket zou ik graag delen met mijn lieve vriendin gerijke. Zij heeft het al veel te lang moeilijk en ondanks alles is zij een voorbeeld moeder. Niks is haar teveel en als iemand het ècht verdient is zij het!

 • Reageer Maxime Kartutu 4 januari 2017 at 22:24

  Ik zou dit pakket delen met mijn drie schoonzussen. Wij mogen ein-de-lijk weer drinken, nadat wij alle vier dit jaar (oké, de laatste op 01-01-2017) zijn bevallen! Binnen een jaar vier baby’s, 3 jongens en een meisje. Zo bijzonder om dit te mogen delen met de schoonzussen!

 • Reageer Marlieke hulstein 4 januari 2017 at 22:25

  Ik wil dit winnen samen met mirella! Omdat ze dol is op liqor en zeker een relaxte mama is. wij hebben elkaar afgelopen jaar steeds beter hebben leren kennen. Heel blij dat we vriendinnetjes zijn. Ook dit jaar gaan we er samen tegen aan in de sportschool.

 • Reageer Aukje 4 januari 2017 at 22:26

  Wauw wat een leuke top prijs.
  Ik ben erg slecht in het verzinnen maken van orginele reactie.
  Daarom maar gewoon kort en bondig, ik zou heel graag met mijn lieve vriendinnen Linda,marije,petra en leonie willen proosten op 2017, omdat ze toppers zijn en er altijd zijn door dik en dun, voor de leuke momenten en ook op de mindere momenten.

 • Reageer Manon Böse 4 januari 2017 at 22:28

  Dit fantastische pakketje zou ik met mijn vriendin Dianne ”man” maken. Na 15 jaar een onvervulde kinderwens te hebben gehad, besloten om zonder partner alsnog te proberen een kindje te mogen verwelkomen. In 2016 is deze grootste wens uitgekomen met mijn allerliefste dochtertje Jule. Dianne heeft mij in alles gesteund. Van kinderkamer, hormoonhuishouding, gebroken vliezen, de bevalling en daarna met heerlijke maaltijden. Ze was er steeds voor me. Dat naast haar eigen gezin en een fulltime baan. Hoe rijk ben je met zon vriendin, daar proost en hap ik graag op met haar!

 • Reageer Ciska 4 januari 2017 at 22:29

  Samen met Anne heerlijk proosten op het nieuwe jaar en alle nieuwe kansen. En vorig jaar ook laten voor wat het is. Even heerlijk bijkletsen en wat quality time voor elkaar zodat we ook weer energie opdoen voor die kleine lieve draakjes

 • Reageer Marielle van der Schans 4 januari 2017 at 22:30

  Graag wil ik proosten met mn lieve vriendin Christel om 4 redenen: 1. Ze heeft afgelopen hectisch jaar overleefd. Gezin met 2 meiden woonde in bij dr schoonouders in de zomer en inde winter in een vakantiewoning omdat huis al verkocht was en het nieuwbouw huis nog niet opgeleverd. 2. Op dr nieuwe plek. Het huis is
  Opgeleverd en ze is hard aan het klussen, maar ze hebben snel weer wen plek voor zichzelf!
  3. Omdat ik dr afgelopen jaar veel te weinig heb gezien en gesproken, omdat ze ipv 10 minuten rijden, nu 45 minuten rijden bij me vandaan woont.
  4. Ik dr wil bedankt voor het zijn van mn klankbord en klaagpaal. 3 jaar terug heb ik een zoontje (Stijn) gekregen met syndroom van down, dit wisten we niet van te voren en we schrokken omdat we niet wisten wat het inhield. 1,5 week na de geboorte van Stijn is mijn moeder overleden. Dit heeft me even gekost om te verwerken maar Christel was mn positieve rots in de branding, die eten maakte dat we konden opwarmen in het ziekenhuis of met me ging wandelen of hardlopen zodat ik in de tussentijd mn ei bij dr kwijt kon. Of te wel echt een vriendin die ik in het zonnetje wil zetten!

 • Reageer Liesbeth Dun 4 januari 2017 at 22:31

  Ik wil het graag met mijn vriendinnetje Kim doen! In de afgelopen 4 jaar is er veel gebeurd en heb ik heel lang niet veel aandacht gegeven ,sinds mijn gehandicapte dochter is geboren. We zijn allebei door moeilijke tijden heen gegaan maar we hebben gelukkig nog steeds contact. Het zou leuk zijn om weer eens af te spreken met z’n tweetjes!

 • Reageer Elise 4 januari 2017 at 22:32

  Ik zou graag proosten met mijn moeder, omdat ze de beste en liefste moeder is! Ze staat altijd voor me klaar en zorgt er voor dat ik zorgeloos kan werken en mijn ding doen. Er staat altijd eten voor me klaar en ze zorgt voor de huishouding. Daarnaast kan ik ook altijd mijn verhaal bij haar kwijt. Ook zou ik graag proosten met mijn schoonvader omdat mijn schoonmoeder niet meer leeft. Wij hebben het huis van hem over mogen nemen. Wil hem graag een hart onder de riem steken voor hoe hij dit oppakt. Hij heeft nogal moeten wennen aan de situatie.

 • Reageer Paulien 4 januari 2017 at 22:33

  Janny, zus en vriendin, ik wil dit met jou delen! Na alle ellende van afgelopen jaar is dit meer dan verdient!!
  Ik hoop dat we snel weer een gezellige date kunnen plannen en wie weet met dit lekkers! ?

 • Reageer Sanne Zonnenberg 4 januari 2017 at 22:33

  Jaa wat onwijs leuk! Ik zou heel graag willen proosten met mijn lieve vriendin Marilisa! Op afgelopen jaar, omdat ik in 2016 voor het eerst moeder ben geworden van een heerlijk mannetje Steef. En op komend jaar, omdat dat hopelijk Marilisa haar jaar wordt! Helaas is de relatie van Marilisa afgelopen jaar niet leuk geeindigd… na 7 jaar (heel gelukkig dacht marilisa) kwam dat als donderslag bij heldere hemel. Ik gun het haar van harte dat 2017 HAAR jaar wordt!!

 • Reageer Aniek 4 januari 2017 at 22:34

  Ik zou het delen met mijn beste vriendinnetje in Gelderland. We wonen dik 2 uur rijden van elkaar weg, maar zijn ondanks dat echt altijd op 1 lijn. We hebben elkaar het nieuwe jaar nog niet gezien, en dit zou toch echt wel een mooi cadeautje erbij zijn om het weer zien weer te vieren! Ik hoop dat we kans maken op dit pakket, het ziet er heerlijk uit!!!

 • Reageer Mariska van der Schans 4 januari 2017 at 22:35

  Tjeetje … wat een reacties allemaal.
  Dit pakketje zou ik wilen delen met Gaby mijn overbuurvrouw. Ik hoop dat zij in 2017 een hele goede vriendin gaat worden. Onze kids zijn ruim 3 jaar geleden 1 dag na elkaar geboren en het eerste contact was gelegd. De Kids werden groter en zijn nu beste vriendjes. Ze spelen om de haverklap met elkaar en we gaan leuke dingen met ze doen. Gaby is een super leuke meid maar beide zijn we wat terughoudend om meer als een theetje als de Kids samen spelen te doen. Ik zou het leuk vinden om samen met haar ’s avonds als de Kids op bed liggen het proost pakket te winnen. Elkaar beter te leren kennen en te kletsen zonder Kids en dus afleiding erbij. En hopelijk een mooie vriendschap op te bouwen.

 • Reageer Marleen 4 januari 2017 at 22:38

  Ik wil graag proosten met mijn lieve vriendinnetje Suzanne omdat zij eind januari voor 1,5 jaar naar Amerika gaat met haar gezinnetje en ik haar heel erg ga missen

 • Reageer Wencke 4 januari 2017 at 22:39

  Happy always!
  Dit pakket is ideaal voor Nicole en Ilse! Twee fantastische, sterke, zorgzame mama’s en tegelijk twee lieve, gekke, betrouwbare vriendinnen waarmee ik als ‘mama’s op stap’ nog regelmatig de kroeg in ga om een likeur 43 te drinken!

 • Reageer Ida 4 januari 2017 at 22:40

  Ik zou dit pakket graag willen delen met mijn digi-vriendinnetje Brigitte. We hebben elkaar in 2008 leren kennen op een Hyves-pagina over trouwen. We zijn allebei getrouwd in oktober 2009, hebben allebei ons eerste kindje gekregen in de zomer van 2011 en onze tweede in het eerste kwartaal van 2014. We wonen ver van elkaar vandaan waardoor we elkaar maar 1 keer gezien hebben (in 2013). Ondanks dat hebben we veel steun aan elkaar als het nodig is en hebben we online nog steeds regelmatig contact. We proberen nu al weer 2 jaar een nieuwe date te plannen. Dit pakketje kan ons steuntje in de rug zijn 🙂

 • Reageer Renate 4 januari 2017 at 22:41

  Met Pauline, gewoon omdat het gezellig is! ?

 • Reageer Oda 4 januari 2017 at 22:42

  Met mijn liefde! Omdat we binnenkort na 9 maanden zwanger en een jaar borstvoeding eindelijk weer lekker samen op de bank drankjes kunnen drinken zonder de uren tot een volgende voeding te tellen!

 • Reageer Nicolette van der Lugt 4 januari 2017 at 22:45

  Ik zou dit pakket graag willen winnen om eens een avondje fijn bij te kletsen met m’n vriendin Marit. Ze ligt in scheiding en heeft een zwaar aantal maanden achter de rug en nog een hoop te regelen de komende tijd. Met beiden jonge kinderen en een (drukke) baan lukt het maar niet om een date te plannen om eens bij te kletsen… En dat vind ik hard nodig! ☺ Dit mooie pakket zou dan zeker een stok achter de deur zijn! Mooi niet dat ik zo’n lekker pakket met iemand anders (lees:manlief ?) deel! ?

 • Reageer Jani Hagens 4 januari 2017 at 22:51

  Met mijn lieve vriendinnetje Inge, omdat ik haar na mijn verhuizing niet vaak meer zie en sinds de geboorte van mijn zoontje nog minder, omdat we allebei vaak druk zijn met andere dingen. Toch staat ze altijd voor mij en voor anderen klaar, zorgt ze voor de kinderen van anderen om te ontlasten, is ze een fantastische juf voor de kids in haar klas en is een goeie borrel samen veeeeel te lang geleden!

 • Reageer Nicole 4 januari 2017 at 22:51

  Ik wil dit graag delen met mijn ver-weg vriendin helga groen. We zien elkaar maar 2 keer per jaar en dit is een mooie reden om elkaar nog een keer extra te zien. Ik acht de kans klein met de vele reacties.

 • Reageer Agnes 4 januari 2017 at 22:59

  Ik zou dit pakket graag delen met mijn zus en beste vriendin Els. Allebei super drukke mama’s en ondanks dat we elkaar wel vaak zien omdat we op elkaars kinderen passen, spreken we elkaar toch te weinig. Want ja, met 4 van die kleine drukte makers om ons heen komt het dan niet echt tot een goed gesprek. Dus met zo’n pakket kunnen we mooi eens een avondje plannen lekker bij te kletsen?

 • Reageer Brenda Van Den Berg 4 januari 2017 at 23:00

  Ik zou dit pakket erg graag delen met mijn allerbeste vriendin die ik echt als mijn zus beschouw. We wonen 2 uur van elkaar vandaan dus als we samen iets leuks gaan doen “vieren” we dat echt!!! En hoe leuk zou dat zijn als we het kunnen vieren met dit super vriendinnen pakket. We genieten als we samen zijn en dat kan dubbelop als we dit met orrochata kunnen vieren ????

 • Reageer marianne 4 januari 2017 at 23:02

  zou heerlijk zijn om dit te mogen delen met doreen! onze moeders zijn vriendinnen, wij zijn bevriend en onze dochters spelen samen.. twee keer tegelijk zwanger geweest en ervaringen lief en leed met elkaar gedeeld. dan wordt het wel eens tijd om samen iets lekkers te delen en te relaxen! we zijn erg benieuwd naar de nieuwe licor 43.

 • Reageer Sandra 4 januari 2017 at 23:03

  Met mijn zusdinnetje Su, naast alleenstaande moeder van een zoon is ze ook vader, dochter, vriendin, collega, behulpzame buurvrouw en rots in de branding. Ze klust er aardig op los om van hun nieuwe huis een thuis te maken. Helaas zien we elkaar door onze drukke levens niet zovaak als we zouden willen. Lekker “us time” met al deze lekkernijen, onderuit op de bank om bij te kletsen, te roddelen, frustraties, verdriet maar ook de leuke dingen te delen♡ te proosten op ons zusdinnetjes, onze speciale band!

 • Reageer Brenda 4 januari 2017 at 23:04

  Dat lijkt mij echt een heerlijk pakket om samen met mijn beste vriendin Krista van te genieten. Wij zijn het nieuwe jaar al met de orochata begonnen om een waardeloos jaar 2016 maar heel snel te vergeten. Een jaar waarin wij elkaar veel te weinig hebben gezien, waarin ook onze vriendschap door een diep dal is gegaan maar ook een jaar waarin zij heeft laten zien dat ik op niemand meer kan bouwen dan op haar. We zijn het nieuwe jaar begonnen met het oplaten van een wensballon. De wens om voor altijd beste vriendinnen te blijven. Met deze heerlijke borrel en hapjes kunnen wij gelijk aan ons beste voornemen van 2017 werken en dat is naast het moederen vooral ook veel tijd aan elkaar besteden.

 • Reageer Nancy Mons 4 januari 2017 at 23:04

  Jaaaaaaaaaa heel graag met mijn lieve vriendin Janneke. We zijn allebei moeders van jongens, 3 en 1, enorm drukke tijd. Kunnen wel wat tijd gebruiken voor onzelf ?. Bovendien kennen we elkaar ook al 15 jaar dus genoeg reden voor een feestje ?

 • Reageer Melanie 4 januari 2017 at 23:08

  Met mijn vriendin Deborah van Haren, omdat wij dol zijn op tappas maken en daarbij graag een nieuw drankje willen proberen. Dat gebeurd niet vaak omdat we 150 km van elkaar af wonen.

 • Reageer Ellen 4 januari 2017 at 23:11

  Pakket voor een avond met mijn lieve vriendin Ilse Kaiser. Een van de weinigen die op kerstvakantie dagen gewoon om 13.15 u mee aan de gluhwein gaat. Als de kinderen in het reuzenrad hangen… En een onvermoeibare positiviteit en liefde in zich heeft. En heel veel zelfspot en humor. Gelukkig ❤️

 • Reageer Roos 4 januari 2017 at 23:12

  Hoi!
  Ik zou het aan mijn vriendin Sadewi willen schenken. Zij is echt gek op deze likeur!
  Zij heeft t lichamelijk erg slecht gehad de laatste tijd dus een beste borrel tegen de pijn is wel welkom!! Uiteraard drink ik graag met haar mee ;)…..
  En zo kennen we nog wel een paar vriendinnen die wel mee willen drinken. No problem 🙂
  Een ding, bij ons komt ie echt wel goed terrecht.

  Groetjes Rosalie

 • Reageer Maria 4 januari 2017 at 23:14

  Ik zou heel graag proosten met mijn vriendin Hanneke! Licor43 altijd een feest, maar dit jaar zijn we 25 jaar vriendinnen dit zou het extra feestelijk maken! !!

 • Reageer Linda Peeters 4 januari 2017 at 23:15

  Ik zou heel graag hiervan willen genieten samen met m’n lieve vriendinnetje Saskia. Waarom? Om meerdere redenen eigenlijk.
  -> Omdat ze me gesteund heeft, ondanks haar drukke leven met een baan en 3 kids, tijdens mijn burn-out afgelopen jaar.
  -> omdat ik soms jaloers ben, hoe relaxt zij is met haar 3 kids. Ik heb 1 kind en zij is voor mij een inspiratie / voorbeeld hoe het ook kan.
  -> ze per 1 januari eigenaar is van een eigen
  bedrijf. Ze heeft haar baan opgezegd en een bedrijfje overgenomen. En dat moet gevierd worden. Ik ben trots op haar.
  -> omdat ik langzaam aan het opbouwen ben en daarvan wil genieten
  -> omdat ik afgelopen jaar 40 geworden ben, maar vanwege m’n burn-out, het niet gevierd heb
  -> en uiteraard omdat Saskia me heel dierbaar is.

 • Reageer Nienke Castelijns 4 januari 2017 at 23:18

  Ik zou heel graag proosten met mijn moeder Ine. Geen vriendin dus.. Maar wel de belangrijkste en liefste vrouw in mijn leven. Omdat ze altijd voor me klaar staat, bijv als de kinderen weer eens slecht geslapen hebben en ik verander in n labiele, klunzige, vergeetachtige moeder met kort lontje en ik mijn sleutels in de koelkast terug vind en met sloffen in de auto naar mijn werk rij. Gelukkig komt het meestal niet zo ver, want dan heeft ze dat allang gezien en mag ik even bijtanken terwijl de kinderen bij haar logeren. Het is een lang verhaal, maar ik ben dan ook toe aan een borrel ;)!!! DESPERATELY

 • Reageer Marleen 4 januari 2017 at 23:19

  Met mijn liefste vriendin Denise, nu bijna 1 jaar moeder van een prachtig mannetje Sasha en ik inmiddels ruim 2 jaar van Xavi. We wonen sinds een paar jaar op 1 uur rijden van elkaar waar we elkaar voorheen een paar keer per week zagen. Hoog tijd om onder genot van al deze lekker dingen weer eens echt bij te kletsen! Want dat schiet er echt nog wel eens bij in, we hebben mooie herrineringen aan een Barcelona trip (vóór onze mannen en kids) en mèt heerlijke tapas en drankjes en zo kunnen we dat onbezorgde en vooral zonnige gevoel weer even terug halen! Dan zijn we weer echte relax mama’s.

 • Reageer Krista Nagelhout 4 januari 2017 at 23:19

  Ik zou heel graag dit pakket samen met mijn allerliefste beste vriendinnetje Brenda willen delen! Ze heeft hierboven al iets geschreven en de tranen rollen over m’n wangen… onze vriendschap heeft zich in het jaar 2016 wel bewezen.. 2016 was gewoon een kut jaar waarin we allebei de weg naar elkaar weer moesten vinden door omstandigheden. Maar eerlijk is eerlijk ik kan niet zonder haar!! Dus bij deze nogmaals ik hou van jou chick! Op naar nog heel veel jaren vriendschap.. till death do us part ❤❤

 • Reageer Irma 4 januari 2017 at 23:21

  Zo zeg, je mag wel extra tijd inplannen voor het lezen van de reacies.
  Ik wil dit pakket graag meester maken samen met mijn vriendin Anouschka. Nadat we er allebei alleen voor kwamen te staan met een baby, hebben we eerst moeten ploeteren (niks relax mama!), en hebben we er, na een paar jaar, allebei ervoor gekozen om een opleiding te gaan doen. Nu we eindelijk allebei klaar zijn, kunnen we weer wat meer relaxed genieten van onze vrije tijd.
  Zo’n leuk pakket is dus zeer welkom bij ons.

 • Reageer Marielle Witte 4 januari 2017 at 23:25

  Dit pakket móet gewoon gedeeld worden met Naomi.
  Zij is mijn vriendin vanaf de verpleegkunde opleiding, dit jaar al 17 jaar! We wonen wat van elkaar af, maar als we elkaar zien is het direct goed.
  Als ik met Naomi ben:
  …hebben we aan 1 woord genoeg,
  …kunnen we lachen om de stomste dingen zo immens lang
  …voelen we nooit als we genoeg alcohol hebben gehad totdat we de foto’s van die avond terugzien (inmiddels van geleerd ?)
  …kunnen we samen huilen en weten we van elkaar waarom
  …gaan we samen naar een concert/ theater
  …waardeer ik onze vriendschap nog meer
  …zijn we weer die meiden van de vpk-opleiding en even geen moeder
  …beseffen we dat we een heel leuk bestaan hebben
  …maken we altijd weer plannen voor een volgend activiteit samen

  Afgelopen jaar is Naomi getrouwd, die dag heb ik heel intens mee mogen maken, wat voor nog meer intensiteit van onze vriendschap heeft gezorgd. Kortom; ik ben gewoon heel blij met Naomi. ( en de likeur en hapjesplank kunnen dat compleet maken ?)

 • Reageer Mieke 4 januari 2017 at 23:34

  Mijn lieve echtgenoot. Omdat hij mij super hard steunt in mijn ambities. Wanneer ik in het buitenland ben hij de zorg voor onze kindjes en huishouden volledig op zich neemt en zijn eigen hobby’s hiervoor op een laag pitje zet. Het zou super zijn om eens een avondje een lekker aperitiefje met hapjes te kunnen nuttigen in alle rust.

 • Reageer Diana 4 januari 2017 at 23:45

  Lijkt me fijn samen met mijn beste vriendinnetje Ilona. Samen veel meegemaakt, ook samen zwanger geweest van de eerste en onze zoontjes zijn als broertjes voor elkaar. We vinden het moederschap fantastisch maar kunnen ook erg lachen om alle grillen van onze kids. “Je krijgt er zooooo veel voor terug” is onze favoriete quote met een knipoog. Soms hebben we gewoon een flinke borrel nodig. Door omstandigheden waren we kerstavond en oudejaarsavond niet bij elkaar, wat normaal traditiegetrouw wel zo is. Graag proost ik daarom met haar op het nieuwe jaar (en ook zonder dit pakket gaan we dat wel doen haha 😉

 • Reageer Sanne 4 januari 2017 at 23:46

  Jaaaaa ik proost graag met mede levensgenieter Jill Quant! Omdat we in 2016 niet eens fatsoenlijk geproost hebben op de start van haar eigen bedrijf. Terwijl ik het echt super stoer vind dat ze die stap heeft gezet! Ik ben ook wel toe aan een beetje we-time, daar wordt ik nou een relaxte moeder van. En is dat niet waar het uiteindelijk allemaal om draait? Dus please laat ons winnen, daar worden niet alleen wij maar ook onze kinderen beter van!

 • Reageer Kitty van der Sman 4 januari 2017 at 23:58

  Wat een heerlijk pakket, wat ik graag zou delen met mijn lieve schoonzus Yvonne! Zij is 2e Kerstdag voor de 1e keer mama geworden, en ik word binnen ca. 4 weken voor de 2e keer mama! In dit mooie nieuwe jaar samen proosten op nieuw leven, mooier kan toch niet? Daarnaast kijk ik erg uit naar alles weer zorgeloos mogen eten en drinken (wat de komende weken nog extra in de gaten gehouden wordt ivm zwangerschapsdiabetes…)
  Hopelijk kunnen wij binnenkort proosten!

 • Reageer Jolanda de Roos 5 januari 2017 at 00:00

  Ik zou dit samen met vriendin Daniëlle willen doen. Als we geluk hebben zien we elkaar in Spanje waar we gezellige avondjes gehad hebben met flessen 43 orchata. Maar zou leuk zijn dit ook in Nederland te kunnen doen.

 • Reageer Erica van Dam 5 januari 2017 at 00:02

  Oh wat een heerlijk pakket. Daar zou ik mezelf en mijn beste vriendin heel veel plezier mee doen. We zien elkaar regelmatig, maar vaak vanwege de kinderen. Oppassen en regeldingetjes. Ze is een zeemansvrouw en steeds staat ze er drie maanden alleen voor. Vlak voor de kerst is haar man weer vertrokken en toen had zij een dipje en zag kerst niet meer zitten. Lijkt me heel leuk om met haar dit pakket te gebruiken om haar een hartverwarmend nieuwjaar te wensen!
  Liefs van Erica

 • Reageer Irene Luijendijk 5 januari 2017 at 00:16

  Met mijn moeder! Sinds ik zelf moeder ben waardeer ik haar nog meer dan ik al deed. En tegelijk hou ik steeds een beetje meer van haar sinds ik haar ken als de oma van mijn kinderen. Prachtig mens! ♡

 • Reageer Ypie 5 januari 2017 at 00:29

  Ik zou het graag willen delen met m’n vriendinnen. Maart 2016 ben ik bevallen van een tweede kerngezonde dochter waar we heel blij mee zijn maar m’n sociale leven schiet er bij in de laatste tijd. Ook omdat ik nog partime 28 onregelmatig werk. Savonds doordeweeks en weekends ben ik aan het werk zodat ik sochtends met m’n kinderen nog samen kan zijn. Als ik win hou ik dan een avondje / dag vrij zodat we lekker kunnen bijkletsen.

 • Reageer Rieneke 5 januari 2017 at 00:34

  Heel graag zou ik dit Proostpakket delen met lieve vriendinnen Hanneke en Ineke. Wat zou het heerlijk en goed zijn om hier samen van te genieten, in alle rust eens ouderwets bijkletsen. Even tijd voor ons samen, zonder dat de kindjes om de twee zinnen om onze aandacht vragen. Dat soort momenten hebben we tegenwoordig veel te weinig! In de afgelopen 25 jaar hebben we veel lief en leed gedeeld samen en het lijkt me fijn om vooruit te blikken op een 2017 wat hopelijk voor ons alledrie mooie dingen zal brengen.

 • Reageer Dominique 5 januari 2017 at 00:34

  Giovanna Honig omdat we elkaar te lang niet hebben gezien. Zo heeft ze nog steeds niet mn kleine babytje gezien die ondertussen 8 weken is geweest. Er komt iedere x wat tussen en dat is niet leuk. Hopelijk zien we elkaar bij poging 300 volgend weekend op jaimy zn verjaardag. Wij willen niet verzuipen! Haha. ????

 • Reageer E.Ernst 5 januari 2017 at 01:37

  Waar moet ik beginnen?
  Ik kan een heel verhaal gaan vertellen, wat ik en mijn beste vriendin allemaal hebben meegemaakt in 2016.
  Maar waarom terug kijken?
  Ik kijk liever met haar vooruit.
  Ze is er voor mij, zoals ik er voor haar ben.
  Soms leent ze mijn zoon voor de Bios.
  En leen ik haar dochter voor de kinderboerderij.
  ( Ze is bang voor vogels, hihi.)
  Beide moeder, en proud of it.
  Maar soms verdienen moeders ook ff een onderonsje zonder kids.
  Nou daar past dit pakket goed bij!
  En ik hou zo van Licor 43. My favorite!
  En deze heb ik nog niet geproeft! ?

 • Reageer Inge 5 januari 2017 at 02:04

  Ziet er super lekker uit! Ik ga over een paar weekjes naar Nederland (woon in de USA) voor een ruime week. Daarvan ga ik een weekendje weg met met allerliefste en beste vriendinnetjes S, M, L, Y, M, K, D en A die ik al ruim een jaar niet heb gezien. We kunnen heel goed samen delen, dus dit pakketje zou een geweldig kadootje zijn op ons eerste avondje samen. Voordat ik verhuisde naar het buitenland spraken we een aantal keer per jaar af, maar dit wordt het eerste weekendje weg en hopelijk zullen er nog vele volgen!

 • Reageer Sylvia 5 januari 2017 at 02:20

  Dit pakket ziet er echt superlekker uit! Ik zou proosten met mijn man op een fantastisch 2017! In 2016 was ik ziek maar vorige week hoorden we dat het nu goed gaat en ik niet verder behandeld hoef te worden. Mijn super-man heeft al die tijd ons gezin gerund en nooit geklaagd, ik gun hem deze heerlijke verrassing waarmee wij op ons nieuwe leven samen (beetje cheesy maar zo voelt het echt) zouden kunnen proosten 🙂

 • Reageer Henriette 5 januari 2017 at 04:45

  Ik proost samen met mijn schoonzusje het nieuwe jaar in. Ze heeft 2016 niet zo goed afgesloten, en is 2017 nog niet echt gestart. Met dit proostpakket geven we het nieuwe jaar een slinger en kan ze er (hopelijk) weer helemaal tegenaan!

 • Reageer Ellemieke 5 januari 2017 at 06:09

  Samen met 43-fan José en een paar vriendinnen wil ik proosten op vriendschap en liefde ’till the end of times’. Dit proostpakket zal meer een troostpakket zijn, nu haar ziekte steeds sneller en harder gaat en we haar los moeten gaan laten.

 • Reageer Miriam 5 januari 2017 at 06:55

  Ook ik zou graag een gokje wagen om samen met mijn vriendin Renate eens een avondje gezellig bij te kletsen. We zijn na de zomer samen gestart met een master opleiding. Hoe leuk zou het zijn in eens een avondje te kletsen zonder het over de studie te hebben?

 • Reageer Eline Baan 5 januari 2017 at 08:29

  Wat een geweldig pakket!! Het lijkt me heerlijk om te proosten met mijn vriendinnen Rieke, Henrike en Marijke. Samen maken we, midden in alle drukte rondom onze kinderen, geregeld tijd voor een goed gesprek over al die momenten van geluk én van irritatie, onzekerheid of wanhoop. De dingen waar je als moeder tegenaan loopt, worden makkelijker als je ze deelt. In 2017 gaan we er weer tegenaan! Proost lieve meiden!

 • Reageer Bianca van Houte 5 januari 2017 at 08:57

  Wat een geweldig leuke actie zo. Ik wil graag proosten met mijn zusje die ook mijn vriendin is. Ze is pas 10 weken te vroeg bevallen van een tweeling dus kunnen onverwachts al eerder een borreltje drinken samen en natuurlijk omdat ik het haar zo gun na best wel een stress volle periode. Even tijd voor de mama’s ?? en proosten op 2017

 • Reageer Tanja dil 5 januari 2017 at 09:11

  Ik wil graag proosten met mijn beste vriendin Ellen Stoevelaar, zij staat dag en nacht voor mij klaar. Als er iets is met de kinderen, man ,relatie of het maakt niet uit! Zij steunt mij waar het nodig is en geeft d’r mening en kritiek als het niet eens is met mij. In mijn strijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa komt zij met de meest geniale ideeën en plannen. Kortom samen hebben wij het mooiste huwelijk wat er bestaat en zou ik haar echt niet kunnen missen

 • Reageer Dianne Kilsdonk 5 januari 2017 at 09:29

  Ik zou graag proosten op het nieuwe jaar met mijn allerbeste vriend, mijn eigen man Mark!
  Met 2 kinderen, onze banen en huisdieren, onze sociale verplichtingen vergeten we ook wel eens quality time met elkaar in te plannen. Met dit pakket hebben we tijd voor elkaar en kunnen we ook nog eens smullen van alle lekkernijen.

 • Reageer Evelien Hoekstra 5 januari 2017 at 09:33

  Ik zou het graag willen delen met Sietske schreur. Al meer dan 20 jaar zijn we vriendinnen. We zien elkaar niet veel, kids druk leven, wonen niet in de buurt. Maar als het er echt op aan komt, is ze er voor mij.
  Eigenlijk drink ik bijna nooit alcohol, lust geen bier en wijn, maar een likeurtje, zo nu en dan lijkt me lekker.

 • Reageer marloes brokers 5 januari 2017 at 09:36

  MMMMM, dat wordt moeilijk. Heb meerdere vriendinnen die L43 heerlijk vinden. Zelf ben ik verzot op de regular-variant en erg benieuwd naar deze creamy-versie…. Als ik dan toch moet kiezen (en de grootste liefhebber van L43): Petra, na een niet te vrolijke 2016, wil ik graag met haar het eerste positieve ‘2017-ding’ delen. En als ik (we) maandag (de 9e) uitgekozen wordt, heb ik direct een verjaardagscadeau (nog geen 43, maar bereik dan wel de magische 40)

 • Reageer Ineke 5 januari 2017 at 09:47

  Wat een leuke actie! Ik wil graag meedoen om het pakket te delen met mijn vriendin Marjet. Ik ken haar al sinds de brugklas, maar sinds ik kinderen heb zien we elkaar veel te weinig. Als ik zo’n pakket zou winnen voor ons dan heb ik gelijk een goede reden om de boel even de boel te laten en uitgebreid te gaan bijkletsen met Marjet!

 • Reageer Daphne Oostenrijk 5 januari 2017 at 10:08

  Ik zou heel graag met Marije willen proosten op het afgelopen jaar! We zijn allebei een baby rijker…, Maar ze mag er ook samen met haar moeder van genieten. Haar moeder is ernstig ziek en heeft boven alle verwachtingen heel 2016 mogen volmaken waarin ook de geboorte van haar kleinkind Mette viel (Marije haar dochter)! Ik hoop dan ook dat ze samen nog een zo groot mogelijk gedeelte van 2017 mogen genieten! Daar kan dit pakketje ze vast wel bij helpen!

 • Reageer Sandra 5 januari 2017 at 10:20

  Jaaaaaa dat ziet er perfect uit voor de nieuwjaarsborrel met mijn lieve vriendin Hella. We hebben afgelopen jaar elkaar veel te weinig gezien en al helemaal te weinig geborreld!!!
  Dus dat hebben we wel verdiend, zeg ik zo!!

 • Reageer Suzanne vd Laar 5 januari 2017 at 10:23

  Met mijn lieve vriendin Dianne, ze is afgelopen jaar weer terug verhuisd naar ons dorp na 10 jaar aan de andere kant van nederland te hebben gewoond. Ze laat daar alles achter en begint hier weer opnieuw samen met haar vriend en dochter die net zo oud is als onze zoon.

  Tevens zal 2017 in het teken staan van onze zoon. Die in maart na 2 jaar begandeling voor leukemie klaar is. En we met volle moet het leven weer gaan oppakken en vertrouwen gaan krijgen in het nieuwe jaar zonder chemo’s.
  Mijn vriendin is er in al die tijd voor ons geweest! En wil graag met haar proosten op ons nieuwe begin!

 • Reageer Marloes Poldervaart 5 januari 2017 at 10:25

  Ik zou dit heerlijke pakketje verorberen met mijn lieve vriendin Jacqueline. We hebben samen zoveel meegemaakt in onze burn-out het afgelopen jaar, daardoor een knots van een vriendschap opgebouwd en nu het is tijd om onszelf te verwennen, want dat hebben we verdiend. Om te vieren dat het komende jaar echt beter gaat worden dan het afgelopen jaar, dat we zoveel geleerd hebben het afgelopen jaar en dat we al zover zijn gekomen, maar er nog lang niet zijn maar dat dat helemaal niks uitmaakt, want zelfs een ieniminiestapje vooruit, is en blijft vooruit.
  Ik weet het, het is een vaagverhaal, maar toch… we verdienen het!

 • Reageer Krista 5 januari 2017 at 10:46

  Ik zou dit graag met vriendin judith schalkwijk willen delen. Samen al meerdere keren met de gezinnen naar Spanje op vakantie geweest. Afgelopen jaar elkaar helaas te weinig gezien. Dit jaar wie weet weer samen met de mannen en Kids naar Spanje. Daar zou ik op willen proosten.

 • Reageer Priscilla 5 januari 2017 at 10:48

  Dit pakket zou ik graag delen met mijn vriendin Jenny. We hebben samen het oude jaar afgesloten met onze vrienden en gezinnen. Het begin van het nieuwe jaar begon voor onze meiden heel leuk…de logeerpartijtjes. Nu vonden ze het wel erg leuk om bij elkaar hun haren te knippen….#nachtmerrie #zonietleuk #happeninhethaar. Mijn vriendin is kapster en kwam als een speer natuurlijk om te kijken of er nog iets aan het fatsoeneren valt….Bij mijn dochtertje viel het enigszins mee, bij die van haar (haar groeit langzaam, was eindelijk op een leuke lengte) moest er toch een stuk vanaf. Over 5 maanden is onze trouwdag en hopen we dat het allemaal netjes is bijgegroeid. Mijn vriendin is nog steeds aan het bijkomen dus waar kan dat nou beter mee dan dit heerlijk troost-uhhh proostpakket.

 • Reageer Anja den Toom 5 januari 2017 at 11:30

  Petri! Op onze twintigjarige vriendschap waarin we zoveel hebben meegemaakt dat we boeken zouden kunnen schrijven erover! Doen we lekker niet, hahaha, we kijken vooruit en moeten nodig op 2017 proosten! ?

 • Reageer Patricia boekhout 5 januari 2017 at 11:43

  Ik wil dit samen zusje angela willen doen.
  Zij zit nu thuis met haar die heeft een operatie ondergaan.
  En ik zit voor mijn knul thuis want die heeft gisteren zijn been gebroken.
  Samen proosten op onze vriendschap en op het nieuwe jaar

 • Reageer Sandy 5 januari 2017 at 11:51

  Ik zou dit pakket delen met Astrid. We gaan snel weer eens bijkletsen en dat kan natuurlijk het beste met zo’n mooi pakket. Kan ik mooi de datum in mijn clubvanrelaxtemoeders-agenda schrijven. Die ligt sinds 5 december al op mij te wachten en ik ben zo blij dat ik hem sinds een paar dagen eindelijk mag gebruiken.

 • Reageer Amber Vermeulen 5 januari 2017 at 11:58

  Met mijn lieve vriendinnetje Samantha!
  Na elkaar al zeker 15 jaar te kennen hebben we het contact afgelopen jaar weer opgepakt en mijn goede voornemen is dit vooral zo vast te houden. Het is een geweldig mens en met dit pakket hebben we gelijk een goed excuus om.elkaar dit jaar weer te zien 😉

 • Reageer Leonie 5 januari 2017 at 12:08

  Ik wil dit pakket over enkele maanden graag delen met mijn beste vriendin rianne. Ik ben momenteel 32 weken zwanger dus moet de 43 helaas nog even laten staan maar als de kleine straks geboren is wordt het tijd dat we weer een keertje samen aan de borrel gaan. Ik heb veel steun aan haar nu ik al vanaf vroeg in de zwangerschap flinke bekkenklachten heb. Ze luisterd naar mijn gezeur en geeft me goede raad. Zelf weet ze helaas precies wat ik mee maak. Zou dus leuk zijn om een borrelavondje samen te hebben. O en zijn de hapjes niet lang genoeg goed, dan vervroegen we die gewoon hoor. Eet ik de hapjes vast op met een sapje en bewaren we de drank voor de volgende keer en dan maak ik de hapjes zelf :).

 • Reageer Hanneke 5 januari 2017 at 13:14

  Ik zou dit pakket delen met mijn lieve vriendin Cindy. Afgelopen jaren waren niet de meest gemakkelijke voor haar. Afgelopen jaar is ze moeder geworden van een prachtige dochter Liviya. Door dit cadeau wil ik haar laten weten hoe ongelofelijk trots ik op haar ben!

 • Reageer Esther Pigmans 5 januari 2017 at 13:21

  Ik zou dit pakket graag willen delen met mijn lieve vriendinnetjes Debby, Joyce en Marieke. Eind februari gaan we een weekend weg met zijn allen! Afgelopen jaar (september) hebben Joyce en Roy hun ruim 4 maanden oude zoon Sven verloren aan een klassieke wiegendood! Dit heeft ons allemaal erg aangegrepen. Na jaren proberen, eindelijk zwanger en een gezonde zoon op de wereld gezet, zo iets moeten meemaken is onmenselijk! We zouden eind februari graag proosten of een goed, vruchtbaar en gezond nieuwjaar voor Joyce en Roy!

  Ps: we nemen zelf wel 2 extra glazen mee!

 • Reageer Kim Strijthaegen 5 januari 2017 at 13:37

  Met mijn moeder! Omdat ze, behalve mijn vriendin ook mijn rots in de branding is, en ook de grote liefde van mijn zoon. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor hoeveel ze voor ons doet ❤

 • Reageer Marlies 5 januari 2017 at 14:26

  Ik zou het delen met mijn collega vriendin waar ik ook weer het afgelopen jaar zo fijn, gezellig en leuk mee samen heb gewerkt. Waar ik mee kan lachen tot dat de tranen over mijn wangen lopen, en mee kan huilen tot dat ik weer moet lachen. Beide zijn we werkende moeders en doen zoveel meer buiten die ‘slechts’ 24 uur om. Dat wordt enorm gewaardeerd door onze baas maar hoe leuk zou hee zijn om die waardering eens zo te delen….en te proosten

 • Reageer Laura 5 januari 2017 at 15:06

  Dit pakket zou ik graag willen winnen om samen met mijn nicht 2016 af te sluiten en 2017 te vieren.
  Gewoon omdat zij het verdient om 1000en redenen.

 • Reageer Angela 5 januari 2017 at 15:13

  Wat een tof pakket!
  Ik zou het graag met m’n liefste vriendin Els opeten en -drinken. We spreken elkaar regelmatig, maar helaas veel via telefoon en app. Ondanks dat we in hetzelfde dorp wonen, blijkt het lastig om samen tijd te reserven. Onze levens zijn verschillend en onze kinderen schelen te veel in leeftijd om samen te spelen (2&4 en 9&11). Gelukkig is ze altijd daar als het nodig is ❤️

 • Reageer Helga 5 januari 2017 at 15:34

  Met mijn vriendin Judith. We houden allebei van eten en drinken, dus dit pakket zou een geweldige reden zijn voor een bijkletsavond 🙂

 • Reageer Angelique Berends 5 januari 2017 at 16:36

  Met mijn zusje Debby Termeer die ook nog eens 40 is geworden vandaag. Gezellig samen borrelen,op een mooi nieuwjaar (zonder al te veel ellende)

 • Reageer Loes Masselink 5 januari 2017 at 17:03

  Met mijn lieve vriendin iris.. drinkend op het fijne jaar 2016. En proostend op het jaar 2017 waarbij we de relaxte borrelmomenten voort zetten. Op een knotsgek relax 2017

 • Reageer Monique 5 januari 2017 at 17:09

  Ik zou willen proosten op 2017 met Mireille, vriendin en collega. In de hoop dat 2017 een beter jaar wordt dan 2016. Mireille en ik zijn al bijna 18 jaar vriendinnen en collega’s. Soms spraken we elkaar een tijdje niet maar bleven altijd in elkaars gedachten. De laatste jaren is onze vriendschap weer opgebloeid door onze scheidingen en zorg voor de kinderen. Geen kerst of oud en nieuw wordt alleen gevierd. Mireille zit altijd klaar met een wijntje, een hapje en een luisterend oor.

 • Reageer Céline Duijsens-Rondagh 5 januari 2017 at 17:52

  O! Absoluut met mijn beste vriendin Linda! We worden dit jaar allebei 43, hoe is het mogelijk ;). Verder allebei helemaal gek op horchata, wat we tijdens een vakantie in Spanje 20 jaar geleden hebben leren kennen, helaas nooit meer zoiets lekkers geproefd hier… Dit lijkt me een heerlijke vervanger! Stond al op mijn verlanglijstje… ben zó benieuwd!

 • Reageer Caroline Offermanns 5 januari 2017 at 19:53

  Ik wil graag proosten met mijn beste vriendin Anita. Zij sukkelt al 2 jaar met haar gezondheid, is inmiddels ruim 50 kilo afgevallen. En alsof dat nog niet genoeg is heeft ze vorig jaar ook nog haar schoonmoeder verloren. Omdat ik sinds september weer werk heb komen we helaas niet meer zo vaak bij elkaar op de koffie, maar ze staan wel altijd voor ons klaar en wij voor hun. Met dit pakket kunnen we weer eens echt bijkletsen of genieten in stilte. Ook zonder woorden begrijpen wij elkaar…..

 • Reageer Simone 5 januari 2017 at 19:59

  Ik proost graag met m’n liefste vriendinnetje Marije op 2017.
  Met beide 3 kinderen, waarvan ook allebei een tweeling onder de 4 jaar, hebben we af en toe wel een borrel nodig om stoom af te blazen. Om elkaar tegelijkertijd te vertellen hoe trots we zijn op onze kinderen. ?

 • Reageer Sandra 5 januari 2017 at 20:06

  Hallo, ik zou graag willen proosten met mijnvriendin Corlien op 2017. Dat het een beter jaar mag worden dan 2016. Ze is net bevallen van de derde en haar halve zwangerschap heeft ze in het ziekenhuis doorgebracht naast haar dochter van bijna 3 waarbij leukemie geconstateerd is. Samen met mijn en haar man en nog wat vrienden doen we er alles aan om haar ook te laten genieten van de mooie momenten en van de nieuwe baby. Dit zou ook weer een mooie gelegenheid zijn om de mooie kanten van het leven te benadrukken en haar kracht te geven om samen met haar dochtertje de leukemie verder te bestrijden.

 • Reageer Maartje 5 januari 2017 at 20:17

  Met mijn aller beste vriendin Sabine! Sinds we beiden mama zijn borrelen we veel te weinig, altijd is er een zwanger of aan de borstvoeding, wij zijn klaar met de thee en willen met dit heerlijke licor drankje 2017 inluiden!

 • Reageer Anika Mulder 5 januari 2017 at 20:30

  Met mijn vriendin Amanda, ze heeft een rotjaar achter de rug en in het nieuwe jaar zal het ook allemaal nog wel z’n tijd nodig hebben. Maar we kunnen proosten op een beter en rustiger 2017, want dat is haar enorm gegund (en dat ik verzot ben op de nieuwe Liqor 43 is ook leuk meegenomen ? haha)

 • Reageer Mathilde de Jong 5 januari 2017 at 20:35

  Met mijn lieve drinkmaatje Femmie wil ik heeeeeeel graag proosten op 2017!! Vooral ook omdat zij de fles 43 al had weggegeven voordat ik deze heb kunnen proeven op oudejaarsavond en we daardoor niet konden proosten. Mooie herkansing dan dus voor deze twee vriendinnen ?

 • Reageer Maxime 5 januari 2017 at 21:11

  En zo las ik net dat je al 435 reacties door moet worstelen???
  Allereerst succes daarmee! Maar als ik dan toch wellicht opval tussen al deze prachtige verhalen dan kies ik ervoor om te proosten met een vriendin van vroeger, Rebecca. Wij hebben samen in een soort van meiden studentenhuis gewoond. Heb van haar met eieren uit het raam leren gooien, foute muziek leren waarderen en goldstrike leren drinken. Topwijf dus! We hebben sinds enige tijd via Facebook weer contact, maar van een live afspraak is het nog niet gekomen! Bij deze dus de uitnodiging voor jou Rebecca!!

 • Reageer Marjan 5 januari 2017 at 21:28

  Ja gezellig! Met al mijn vriendinnen! Verwaarloosd of ook niet, omdat we allemaal druk zijn in deze fase van ons leven en allemaal ergens anders wonen ; dus Arianne, Maaike, Maartje, Marije, Linda, Sjoukje, Karin, Mariska en nog veel meer gezelligerds die kabel te weinig zie omdat we allemaal zo druk zijn. Time to Chill?

 • Reageer Pauline 5 januari 2017 at 21:35

  Halleluja mama, respect dat je werkelijk tot hier gekomen bent! En daarom, bij hoge uitzondering, geef ik mijn pakketje terug en mag jij het lekker oppeuzelen en tutteren met wie je maar wilt! Kun je ook nog enigszins relaxed aan het nieuwe jaar beginnen. Met mij en mijn vriendinnen loopt het wel los. ?

 • Reageer Rosette 5 januari 2017 at 22:13

  Dit is voor het eerst dat ik me laat verleiden, dit pakket is super lekker.ik zou graag met mijn zus willen borrelen, dan wel zonder kids. Kunnen we eens uitgebreid praten over al het leuke en ondeugendheden van de kinderen Maar ook hoe we het contact met onze ouders instandhouding kunnen houden. Ze wonen 900km hier vandaan en kunnen om gezondheids redenen niet meer hier komen. Dus misschien moet ik het pakket gewoon meenemen naar mijn ouders en het daar samen met mijn zus nutiggen .zit ik nu ineens te denken.

 • Reageer Monique van de klift 5 januari 2017 at 23:07

  Ik zou graag willen proosten met 3 vriendinnen. Anouk Ria en Naomi. Door een hardloop groep op Facebook elkaar gevonden. We wonen verspreid door heel het land. Een app groep zorgt voor dagelijks contact. Grootse hardloop doelen ( de marathon) zorgt voor verbondenheid. Dit alles heeft er voor gezorgd dat er eind januari ons eerste vriendinnen weekend hebben. Super gaaf als we dit kunnen vieren met al dat lekkers. De meiden verdienen het ook echt. Al 2 jaar bieden ze een luisterend oor. En heb ik ontzettend veel steun aan ze. Zou het leuk vinden om ze zo te kunnen bedanken.

 • Reageer Marloes van Gemert 6 januari 2017 at 00:09

  Er zijn van die vriendinnen met wie je op alles wel zou kunnen proosten: op jullie vriendschap, op geweldige kids, op gezellige stap-avondjes met hilarische taxi-ritjes, op burgerlijke thee met chocolademomenten, op pareltjes uit de kringloopwinkel, op nieuwe telefoonhoesjes, op prachtige bloemenmeisjes, op onze succesvolle mannen, op de kerstverlichting, op nieuwe keukens, op Nielson en Sanne, het delen van lekkere recepten, op elektriciteitsstoringen, op geplande vakanties, op noodweer tijdens een bezoek aan de grotten van Han en zelfs op het letterlijk overtypen van dit bericht omdat ik het niet kom kopiëren vanaf Instagram! 😉 Lieve Marlies de Wijs, jij bent die ene vriendin met wie ik op alles, groot of klein, wel zou kunnen proosten!! X

 • Reageer Iris van Mastrigt 6 januari 2017 at 10:48

  Met mijn vriendin Mascha wil in graag bijkletsen! Veel te weinig tijd voor gehad en beide zoveel behoefte aan. Afgelopen jaar weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt dat je goed vork jezelf moet zorgen om dat ook voor een ander te kunnen. Dus, meer borreltijd plannen!

 • Reageer Léonie 7 januari 2017 at 23:56

  Dit super-duper-whoop-whoop-ik-ga-er-spontaan-een-dansje-van-doen-pakket zou ik heel graag willen delen met mijn lieve vriendinnetje Tamara. Sinds ik haar heb ontmoet tijdens de Centering Pregnacy bijeenkomsten op de verloskundige praktijk, toen we allebei zwanger waren van de eerste, zijn we goede vriendinnen geworden. We zien elkaar bijna iedere week, al is het voor een bakkie of een middagje spelen met de Kids. En ook drinken wij graag op vrijdagavond, na de hectiek van de week, een wijntje.. bij haar thuis…in onze kloffies! Dan kletsen we bij en kijken half een film! Ze staat altijd voor ons klaar, en ik mag ook haar helpen en bijstaan in moeilijke tijden! Ik ben blij en dankbaar voor onze vriendschap en daar mag op getoost worden ?
  Btw dank voor je leuke post, die relativeren zo lekker ?

 • Reageer Janneke Schreuders 8 januari 2017 at 21:36

  Te lekker!! Heel graag delen met vriendinnen. We proberen iedere maand een date te plannen. Dit pakket zou een mooie aanleiding zijn om weer eens lekker bij te kletsen! Wat een heerlijkheid!!

 • Reageer Barbara van Riemsdijk 9 januari 2017 at 18:34

  Ik wil met Mariska proosten… Allebei een groot druk gezin. En na een heel weekend allemaal ziek stond zij vanmorgen om zes uur op haar werk en ik deed net de negende was in machine… We hebben een pauze nodig!! En een algeheel verbod op spuugvirusjes… En kinderen die in de emmer kunnen mikken!!

 • Reageer Denise Hofman 10 januari 2017 at 15:23

  Ik wil graag met Patricia proosten… hebben de laatste 2 jaar een klote tijd gehad en eigenlijk zit zij er nog midden in.
  Allebei bij de vaders van onze kinderen weg gegaan. Elkaar er gesteund in de strijd bij het ouderschapsplan
  Haar ex is wel in hoger beroep gegaan en dit gaat in februari plaatsvinden…
  Hoe fijn zou het zijn dat we kunnen proosten op een “positieve” afloop. Hopen dat dat zal zijn…
  En met dit pakket is het vast een “positievere” start…. #goedbegin

 • Reageer Esther 10 januari 2017 at 19:18

  Ik zou gaan proosten met vriendinnetje Debby! Afgeopen jaar is zij verhuist waardoor we elkaar minder vaak zien. Het proosten word dan wel ergens vanaf mei, want nu ben ik nog zwanger ? Maar daarna houden wij beide wel van een gezellig avondje borrelen!

 • Reageer Ilona 10 januari 2017 at 19:24

  Ik zou hem delen met mijn liefste vriendin Jolan, mijn steun en toeverlaat ?
  Ze steunde mij (ons) door het jarenlange gevecht dat we vochten om zwanger te worden en toen ik na 6 lange jaren eindelijk kon vertellen dat HET streepje op de test stond kwamen bij beide de tranen. De keus om haar en haar man als voogd voor onze zoon te vragen was dan ook snel gemaakt en het antwoord was volmondig JA ? Alleen moet dit nog geregeld worden, en dit pakket zou een heerlijke toevoeging zijn op zo’n bijzonder avond!
  Ze is er gewoon altijd zichtbaar en ontzichtbaar ❤ echte vriendschap

 • Reageer Ineke Folkertsma 10 januari 2017 at 20:34

  Met mijn lieve vriendin Jolanda! We denken aan elkaar, maar zien elkaar veel te weinig. Zeker nu we geen collega’s meer zijn 🙁 Wij houden wel van Licor 43 en ander lekkers 😉 Dus dit zou geweldig zijn om te winnen!

 • Reageer Naomi van der Laan 10 januari 2017 at 23:26

  Oh wow wat een gave actie!!
  En wat een taak om straks alle reacties te lezen.. Je zou bijna zelf de drank pakken haha
  Maar oké, mijn buddy zou mijn vriendin Mandy zijn. Om het jaar gezellig af te sluiten. Ze beviel 13 weken te vroeg van haar zoontje en daardoor hebben we elkaar niet veel gezien. Ze is veel in het ziekenhuis geweest, van ziekenhuis bij dr zoontje naar huis bij dr dochtertje. Gelukkig zijn ze nu alweer een paar maandjes met z’n allen thuis. Tijd om saampjes te relaxen en wat mama tijd te hebben. Lijkt me super gezellig!! 🙂 🙂

 • Reageer Marit 11 januari 2017 at 10:24

  Wat ziet dat pakket er heerlijk uit! Dit zou ik graag met mijn vriendin Claudia!
  Omdat ze zo lief is en omdat ze de kartrekker voor haar man en drie kindjes is. Het afgelopen jaar was soms best pittig voor haar gezin.
  Lekker een momentje voor ons samen, al ruim 33 jaar vriendinnetjes! Wat een mooie actie, leuk!

 • Reageer Myrthe Bonder 11 januari 2017 at 12:56

  Mijn vriendin barbara ten berge vediend dit omdat zei mijn rots in de branding is altijd voor mij klaar staat. Graag proost ik met haar op de komende 100 jaar vriendschap!!

 • Reageer Natalie 11 januari 2017 at 15:23

  Ik zou graag willen proosten met mijn moeder broer en schoonzus. 24 december is namelijk plotseling mijn vader overleden. We zijn hierdoor allemaal erg van overstuur en hebben niks meer mee gekregen van de feestdagen.

 • Reageer Sanne 11 januari 2017 at 16:10

  Superleuk! Ik zou willen proosten met mijn vriendinnen Hanneke en Loes, omdat onze ‘babypraat-app’ vol staat met herkenning bij aaarghh-momenten, vragen en tips voor elkaar en vooral ook hilarische fotos/situaties van onze kids! Zijn er inmiddels 6 dus me-time is zeer welkom en leuk met dit pakket!

 • Reageer Marlon 11 januari 2017 at 16:38

  Met de ‘T9M-moeders’. Ik hoop dat we binnenkort echt eens kunnen afspreken, samen met onze dochters met de zeldzame chromosoomafwijking Trisomie 9 mozaïek. Het zijn stuk voor stuk kanjers, met allemaal hun eigen verhaal. Lijkt me heel bijzonder!!

 • Reageer Marloes 11 januari 2017 at 17:36

  Ik zou graag proosten met mijn beste vriendin Miriam. Op haar omdat ze dit jaar de reis van haar dromen gaat maken. Op mij omdat ik een nieuwe baan heb en eindelijk mijn droom na jaag. Maar vooral om dat Miriam als kinderloze vriendin altijd alle begrip heeft voor mijn gezinssituatie. En ik weet hoe lastig dit soms moet zijn ? En op zulke vriendinnen moet je proosten, want die zijn schaars! ❤

 • Reageer Jessica Wiekeraad 11 januari 2017 at 20:06

  Ik zou het willen delen net 2 hele lieve vriendinnen. Gewoon om het leven te vieren! Te vieren dat hoe dan ook we er voor elkaar zijn. En kunnen genieten van elkaar als hele relaxte moeders en vriendinnen.

 • Reageer Marieke 11 januari 2017 at 20:47

  Met mijn vriendinnen Doortje Marieke en Wendy. 3 van de 4 zijn afgelopen jaar weer begonnen met studeren naast een baan en gezin en kunnen wel een avondje ontspanning gebruiken.

 • Reageer Monique 11 januari 2017 at 21:56

  Met mijn partner in crime Tamara! Ik heb haar leren kennen via de pufclub toen we allebei zwanger waren van ons eerste kindje. Inmiddels ben ik er drie keer in getrapt (terwijl ik bij alle 3 de bevallingen geroepen heb: ik doe dit NOOOOOIT meer)… Bij mijn vriendin is het tot op heden bij 1 gebleven. De liefde van haar leven besloot tijdens Sinterklaas met de Noorderzon te vertrekken. Dus ja, Tamara kan wel wat afleiding en good company gebruiken. Met dat spelletje erbij onder het genot van een hapje en een drankje hoop ik dat ze zich (voor even.. maar hopelijk weer snel voor altijd!) weer wat beter voelt en dat er op den duur weer iets moois met iemand op kan bloeien.

 • Reageer Catharina 12 januari 2017 at 13:47

  Lieve Elsbeth,

  Jij zei ’t al eens; het is een fase – het is een fase – het is een fase. Misschien kun jij deze fase voor ons gevoel even stil laten staan, met deze verwennerij. Ik zou het delen met mijn vriendin. Toevallig beiden jongensmamas van 2 jongens; 2 baby’s en 2 peuters, heel toevallig elkaar tegengekomen op de psz (hoe kan het ook anders ;)) en na heel veel toevalligheden weet ik zeker dat we deze interesse zeker ook delen! Doe er een vleugje oestrogeen bij i.p.v. testosteron aub! 😉

 • Reageer Natascha 12 januari 2017 at 14:53

  Ik zou het delen met mijn man 29 dec 2016 zijn wij getrouwd,wij zijn al 23 jaar samen en trotse ouders van vier kinderen ik proost met hem op het afgelopen jaar en op onze mooie trouwdag waar we omringd waren door alle mensen die ons dierbaar zijn

 • Reageer Mirjam 12 januari 2017 at 17:06

  Met mijn lieve vriendin Tanja Buskohl. Ik ben in 2016 gescheiden en in januari zou alles rond moeten zijn! Zij heeft mij echt door mijn naarste periodes gezeuld en samen mijn 3 kids opgevangen als ik daar behoefte aan had.

  Deze power vrouw verdiend het om mee te proosten op 2017!!

 • Reageer Dionne 12 januari 2017 at 17:42

  Ik zou dit pakket graag samen met een aantal moeders en de juf van mijn dochtertje nuttigen. Samen zijn we continu thuis en op school op zoek naar wat onze kids nodig hebben qua onderwijs, begeleiding en/of therapie, allesbehalve relaxed dus.

  Zou graag met hen dit pakket opmaken zodat we kunnen proosten op een (hopelijk) relaxter 2017. Maar met dit pakket in ieder geval zeker 1 relaxte avond hebben ;-).

 • Reageer Winnie 12 januari 2017 at 19:09

  Met Nicole en Tanja!
  Omdat ze het gewoon verdienen allebei op hun eigen manier.
  En omdat het er te vaak niet van komt om bin te kletsen en het vaak bij praktische afspraken blijft.
  En avond zonder kindjes en met lekkers en een drankje lijkt mij een ultieme manier om even weer echt tijd aan elkaar te besteden!

 • Reageer Laura 12 januari 2017 at 19:13

  Al zolang als ik me kan herinneren deel ik lief en leed met mijn vriendinnetje Michelle. We werden bij onze oma’s (dat waren buren) bij elkaar in de box gezet. En we moesten het er maar mee doen haha. Hebben heel wat verhuizingen mee gemaakt. Ver weg, maar soms alleen maar de straat uit. Gelukkig konden we elkaar altijd blijven zien en hoewel het contact soms wat minder was, was het altijd goed. Nu we sinds een aantal jaartjes een half uur bij elkaar vandaan wonen zien we elkaar helaas niet wekelijks, maar appen elkaar bijna dagelijks. Zij is vorig jaar mama geworden (een hele relaxte, meestal dan). Ik was het al 2 jaartjes eerder. We zouden weer wat vaker leuke dingen samen moeten doen: zoals proosten op onze vriendschap en het mooie jaar in het vooruitzicht! Prooooost!!

 • Reageer Inge de Groot 13 januari 2017 at 11:50

  Ik zou dat opmaken met drie goede vriendinnen, Natas, Maud en Ryanne. Die laatste verwacht in februari haar eerste kindje, dan kan ze eindelijk meepraten of over ons gesnark van de kinderen? Dan zullen we elkaar nog beter begrijpen?
  Een goed begin van t nieuwe jaar!

 • Reageer Claudia 13 januari 2017 at 16:09

  Nou Merel Uittenhout, dit lijkt mij wel iets voor ons.. Vriendinnen, maar zien elkaar nauwelijks door de drukte van alledag (gezin, Kids, studie en werk) Als wij elkaar vorig jaar 4 keer hebben gezien ja het veel!. Onlangs via de app elkaar gelukkig nieuw jaar gewenst en gezegt dat we moeten plannen… maar als dat net zo gaat als vorig jaar… Als wij dit pakket winnen, gaan wij meteen een datum pinnen! Gezellig samen aan de borrel met dit pakket, wordt dikke pret!!

 • Laat je reactie achter