Relax

2 minuten poetsen? Zo lukt het ons wel!

Vorig jaar schreef ik al over het feest dat tandenpoetsen heet. Over die twee minuten die je moet poetsen en het drama om dat voor elkaar te krijgen. Ik probeerde het aanvankelijk met liedjes zingen, met rare geluiden en met gekke bekken trekken, maar de oplossing bleek te komen van buitenaf, namelijk van een tandenpoets-app: de gratis Oral-B Magic Timer App. 

Met deze app lukte het me wél om Teun twee minuten te laten poetsen en werd het ritueel nog leuk ook. Maar…. de lange zomervakantie waarin we van allerlei rituelen afweken gooide roet in het eten. De ‘gewone’ tandenborstel die we mee hadden, werd door de zes-jarige vakantieganger (die al van kleins af aan gewend is om elektrisch te poetsen) niet gewaardeerd, de buitenlandse tandpasta was ‘echt vies’ en ik zat er zelf minder bovenop in die toiletgebouwen op de campings in Frankrijk en Spanje. Met alle gevolgen van dien (lees: kokhalzen en afraffelen).

Dat komt thuis wel weer, dacht ik. En dat kwam inderdaad thuis wel weer. Want juist op dat moment vroeg Oral-B mij of ik de update van de Magic Timer app en de nieuwe KIDS STAGES-producten onder de aandacht wilde brengen. Jaaaaaa! Goed idee. Een stok achter de deur helpt tenslotte altijd bij de minder leuke klusjes. We kregen een nieuwe tandenborstel en bijpassende tandpasta toegestuurd en met hernieuwd enthousiasme gingen we aan de bak.

Wat is de Oral-B Magic Timer app?

Het idee van de app is super simpel. Op het beeldscherm verschijnt een tandenborstel die in twee minuten het beeldscherm schoonpoetst. In die twee minuten verschijnt er langzaam een Disney-plaatje. Na een volledige poetsbeurt van twee minuten heb je een sticker verdiend en die gaat in het virtuele stickerboek.

En wat een feest toen bleek dat ons eerste plakboek gelijk Star Wars was! Op die stickers zaten we al een tijdje te wachten. Een serie bestaat uit 18 plaatjes, dus 9 dagen poetsen. Andere series die in de app zitten zijn onder andere: Cars, Frozen, en Monsters University.

Hoe werkt het?
 • Downloaden de in de app-store door te zoeken naar Disney Magic Timer.
 • Geef in de app aan om welke poetser het gaat door te klikken op ‘Select your brusher’ en wijs aan jouw poetser een eigen Disney-character toe.
 • Klik op de naam van jouw poetser
 • Klik daar op het tandenborsteltje links boven en houd vervolgens je de tablet of telefoon boven de tandenborstel zodat hij hem kan scannen.
 • Klik op oké en start met poetsen.
 • De timer telt af naar nul en het Disney-plaatje op de app komt langzaam tevoorschijn.
 • Als je twee minuten hebt gepoetst is het plaatje klaar.
 • Dan krijg je een sticker in het fotoboek. Tot het boek vol is en je aan een nieuwe serie mag beginnen.
De tandenborstel

Wij kregen van Oral-B Stages Power Disney Star Wars-tandenborstel. Deze tandenborstel is speciaal voor kinderen is gemaakt en die je kind vanaf de leeftijd van drie jaar kan gebruiken. Deze speciaal voor kinderen ontworpen tandenborstel heeft een smallere borstelkop zodat de achterste tanden in een kleine mond goed bereikt kunnen worden, heeft zachtere haartjes in vergelijking met volwassen producten en een speciaal ontwikkeld borstelharenpatroon.

Winnen!

Is het wat voor jouw zoon of dochter denk je? Geef dat dan hieronder in het reactieveld aan. Ik mag twee Frozen en twee Star Wars tandenborstels weggeven. 

Edit: de winactie is inmiddels gesloten. De vier winnaars hebben een mailtje van mij ontvangen.

Prijzen en beschikbaarheid
 • De Oral-B Stages Power Disney Star Wars elektrische tandenborstel is hier beschikbaar.
 • De Oral-B Stages Power Kids met Frozen-figuren is hier verkrijgbaar.

Dit blog heb ik geschreven in samenwerking met Oral-B.

 

 

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

182 Reacties

 • Reageer Graciëlla 13 november 2017 at 12:18

  Hoi,

  Ik denk dat wat voor mijn zoontje van 4 zou zijn. Allemaal voordelen biedt deze tandenborstel, de timer (niet meer na 30 sec ik ben al klaar hoor), geen batterijen (die moeten er nu wel in) en je kunt de borstel vervangen ( kan met zijn huidige niet en wat knabbelt hij graag op z’n tandenborstel?). Ik hoop dat ik hem binnenkort hiermee kan verrassen! Groetjes Graciëlla

  • Reageer Martine 13 november 2017 at 13:35

   Mijn 3 kleintjes van 4, 3 en 2 jaar kost best wat tijd om al hun tandjes te poetsen als er eentje nou met een filmpje zelf poetst scheelt me dat al tijd. En met een elektrische gewonnen borstel zal ze het helemaal geweldig vinden!

   • Reageer Shirley van Asperen 13 november 2017 at 17:46

    Wauw wat een super coole tandenborstel, de app hebben we al geïnstalleerd.
    Hier is het poetsen idd ook een drama maar we hopen dat het met de app en deze gave tandenborstel tot het verleden behoort.

  • Reageer Kirsten 13 november 2017 at 13:37

   Dankzij jou blog van een tijd geleden de app gaan gebruiken voor onze meisjes. Na een tijdje niet meer, maar toen het poetsen bij onze 3jarige weer wat lastiger werd, toch weer die app uit de kast gehaald en het werkt echt heel goed! Een mooie tandenborstel er bij zou het feest compleet maken ??

  • Reageer Marjolein 13 november 2017 at 13:41

   Dat zou mooi zijn voor m’n jongste dochter Sterre van 2,5 jaar. Tandenpoetsen is regelmatig een gevecht, waardoor de kwaliteit behoorlijk te wensen over laat. Verder is ze wel lief hoor ? en zeker weten dat een “laat het los”tandenborstel (zoals ze alles van frozen noemt) net dat extra zetje om goed te poetsen zou geven! Die app gaan we zkeer proberen, ook voor broer en zus!

  • Reageer Evelien 13 november 2017 at 13:52

   Zo’n tandenborstel van Frozen zou super zijn! Daar zou t tandenpoetsen een stuk leuker mee worden.
   En die app gaan we zeker proberen. ?

   Groetjes Evelien

  • Reageer Marlijn Bökkerink 13 november 2017 at 14:04

   Bij ons is tandenpoetsen echt een drama! Onze zoon vindt het verschrikkelijk. We zijn echt ten einde raad en hebben al vanalles geprobeerd om het leuker te maken. Leuk of niet leuk het blijft een drama.

   We zijn gelukkig zo ver dat hij zijn eigen tanden poetst, maar dan alleen met onze Braun electrische tandenborstel, we mogen niet helpen dan wordt hij boos. Hij heeft zelf ook een elektrische tandenborstel, niet van Braun maar die hoeft hij niet.

   Kortom handen in het haar! We willen dus dolgraag deze tandenborstel winnen in de hoop dat het plezier in het tandenpoetsen terug komt! We gaan duimen! ?

   Groeten, Marlijn

  • Reageer Tamara 13 november 2017 at 14:04

   Graag de Frozen voor 1 van mijn 3 dames! Poetsen is soms een waar gevecht hier?, ik heb de app gedownload, wat een uitvinding??, dus errug benieuwd! Met nieuwe borstel kunnen we er een feestje van maken?.

  • Reageer Sandra Hendriks Swijen 13 november 2017 at 14:16

   Jaaa dat is pas een uitkomst. Dit zou echt iets voor mijn dochter van 5 en zoontje van 3 zijn.? 2 minuten poetsen vinden ze altijd te lang maar dan vast niet meer.

  • Reageer Fabienne Parreira da Silva 13 november 2017 at 14:18

   Jaaaa,heel graag voor mijn meisje! Ze voelt zichzelf nu echt groot,want is sinds vorige week zindelijk. En nu wil ze graag een elektrische tandenborstel net als haar grote broer 🙂

  • Reageer Jessica 13 november 2017 at 14:36

   Noor (3 jaar) is een echte Frozen fan en haar mama een echte clubvanrelaxtemoeders fan.
   Wij doen dus heel graag mee met deze toffe winactie!

  • Reageer Elsemiek van Gaalen 13 november 2017 at 14:55

   Onze Pepijn is bijna 4 en is helemaal fan van StarWars, met deze tandenborstel wordt poetsen een feestje!

  • Reageer Anita de man 13 november 2017 at 15:16

   Jaah zou super zijn voor onze grote man van net 4 tanden poetsen is hier nog steeds een drama. Dus we kunnen deze prijs goed gebruiken om het tandenpoets ritueel leuker te maken!

  • Reageer Danielle Nagtegaal 13 november 2017 at 15:41

   Lijkt me ook voor in ons meidengezin super! Roep al paar maanden dat er een elektrische moet komen, maar is nog niet gelukt ?. Maar zo’n app is helemaal te gek zeg. Heb alleen 3 meiden van 4-6-7, dus zal vechten worden haha. Of wie weet waar Sint mee aankomt!

  • Reageer Suus 13 november 2017 at 16:01

   Ja leuk voor mijn zoon! Net onder veel protest poetsles gehad bij de tandarts. Het moet een elektrische tandenborstel worden vanwege problemen met motoriek. Zon StarWars tandenborstel zou perfect zijn!

  • Reageer Nicole 13 november 2017 at 16:04

   Wat leuk! Het poetsen met onze peuter (3) gaat momenteel ook moeizaam. Eerst kon ik het dmv liedjes zingt volhouden maar hier komt ook langzaam de klad er in. Woensdag a.s komt er op de peuterschool iemand van Jeugdtandzorg uitleggen hoe je goed poetst. Wat zou deze Star Wars tandenborstel daar een mooie en leerzame aanvulling op zijn!!

  • Reageer Anita 13 november 2017 at 16:11

   Wat super handig deze app. Die ga ik vanavond natuurlijk gelijk uitproberen. Zo’n elektrische tandenborstel zou een mooi cadeau zijn voor mijn eigenwijze dochter van 5 die altijd heel lastig vind om tanden te poetsen.

  • Reageer Sarina Beijer 13 november 2017 at 18:19

   Onze dochter wordt in januari 4, ze is wel al volop aan het poetsen maar heeft nog geen elektrische tandenborstel. En in combinatie met deze app zal het zorgen voor het beste poetsresultaat en nog meer plezier tijdens het poetsen. De app is al geïnstalleerd alleen mist nu de tandenborstel nog

  • Reageer Talitha 13 november 2017 at 19:25

   Ik loot graag mee! Mijn zoontje van bijna drie (goed cadeau!) zal hierdoor hopelijk wél fan worden van tandenpoetsen 😉 De star wars variant zal dan wel goed passen gok ik!
   Succes met loten ??

  • Reageer Henrieke Scheers 13 november 2017 at 20:02

   Wat cool! Gaan we ook eens proberen! Dochter Danthe (5) zou die tandenborstel helemaal geweldig vinden, en zoon Tijn (2,5) die echt een hekel aan tandenpoetsen heeft waarschijnlijk nog meer! We winnen er heel graag 1! ?

  • Reageer Joyce 14 november 2017 at 07:27

   Wat een uitvinding! Dat maakt het tandenpoets-leven van een (soms niet zo relaxte) mama heel wat makkelijker ? Nice!! Vooral StarWars voor mijn stoere meisje dat liever een jongetje wil zijn ✨❤️??

  • Reageer Mariska papo 14 november 2017 at 16:28

   Wat een super leuk stuk, zo herkenbaar ook! Hier een jongentje met een eigenwilletje, 2 minuten poetsen zou op deze manier prima gaan! Hij zou er zelfs heel veel plezier in beleven!

   Ik duim mee voor de star wars variant!

  • Reageer Romana 14 november 2017 at 20:22

   We vangen hier elke avond kabouters uit een peutermond….de kabouters worden opgevangen en door de gootsteen gespoeld.
   Maar soms zijn de kabouters niet genoeg om Mila te laten poetsen en dan zou een mooie frozen tandenborstel wel super zijn (al is het alleen omdat haar zus dezelfde heeft).
   Dus wij willen heeeeel graag winnen??

  • Reageer Pam 12 december 2017 at 19:23

   Wat leuk dat dit werkt. Zou het graag eens uitproberen voor mijn oudste zoontje. Ik loot dus ook graag mee 🙂

 • Reageer Linda 13 november 2017 at 13:09

  Ooooeee ik denk dat mijn zoontje helemaal blij gaat worden van een star wars tandenborstel. We gaan lig de app installeren en kijken of het bij ons ook zo’n succes Is! Dank je wel voor de tip alvast!

 • Reageer AIU Zegwaard 13 november 2017 at 13:09

  Dit zal de oplossing zijn voor mijn zoontje van bijna 3. Nu ook iedere keer liedjes, meedoen met poetsen en gekke gezichten. Maar meneertje ‘ik wil alles zelf doen’ zet het op een protesteren als er nagepoetst moet worden.. Hopelijk kan ik hem hiermee verrassen!! Groetjes Aruna

 • Reageer Lotte van dongen 13 november 2017 at 13:11

  Hey,

  Bij ons is het tandenpoetsen iedere dag weer een nieuw avontuur.
  Soms lukt het om alle tanden te pakken te krijgen andere keren ben ik al blij als we een paar tanden schoon krijgen.
  Ik ben nu dus echt op zoek naar een manier/ tandenborstel die echt werkt voor mijn dochters. Deze tandenborstel spreekt mij erg aan en ik denk dat het een gat in de markt is en hopelijk blijft het gat in de tanden daarmee weg.
  Groetjes lotte

 • Reageer Helene Kuijpers erven 13 november 2017 at 13:12

  Geweldig leuk! Maar ook effectief 2 minuten poetsen is zo voorbij. Wij gebruiken de app hier en met veel plezier wordt er tanden gepoetst.

  Dus dolgraag win ik de starwars elektrische tandenborstel voor mijn hem.
  ??

 • Reageer Diana Heuvelman 13 november 2017 at 13:14

  Wauw wat een leuke app.
  Die wil ik zeker proberen eens echt 2 minuten poetsen.
  Zo’n mooie Frozen borstel erbij en hopelijk kan ik haar dan zo motiveren om de tijd vol te maken.
  Mijn prinsesje met een prinsessen borstel en geen stress en strijd meer. Ik ga duimen.

 • Reageer Miriam vermeulen 13 november 2017 at 13:16

  Met twee stuiterende boefjes is tandenpoetsen altijd een flinke uitdaging. We hebben geoefend en Vivienne heeft al een Elsa opzetstukje gekregen voor de elektrische tandenborstel maar hij is nog niet compleet. Pax heeft nog een babyborstel en is ook toe aan een stoere star wars borstel. Zo wordt poetsen plezier en gaan ze allebei met schoongepoetste tandjes naar bed. Ze kunnen goed samen delen samen spelen dus de winnende oral b krijgt zeker een mooi plekje in onze badkamer. ??

 • Reageer Latifa 13 november 2017 at 13:18

  Dit zou DE oplossing zijn voor de zich steeds herhalende discussie tijdens het tanden poetsen (“maar mama, ik heb ECHT al heeeeeel lang gepoetst hoor”)! En aangezien onze dochter helemaal dol is van Frozen zal de tandenborstel haar ook heel blij maken.. wat wil een mama nog meer?

 • Reageer Miranda rispens 13 november 2017 at 13:18

  Wat een super idee een speciale app.Hier is tandenpoetsen ook een drama,elke dag weer.Maar een elektrische tandenborstel zouden wij wel willen uitproberen en dat ze nu tandenpoetsen wel leuk vinden.Ik heb 2 zoontjes dan zou een StarWars tandenborstel helemaal super zijn.

 • Reageer Riekje Berends 13 november 2017 at 13:21

  Wat een fantastische app!! Wij gaan dat hier zeker proberen. Wat lijkt het me fijn om niet zo te hoeven dwingen om te poetsen.
  Mijn jongens zijn net 3 en 6 jaar geworden (op dezelfde dag!!) En na al die snoeperij die bij verjaardagen en Sint Maarten hoort, kan een nieuwe star wars tandenborstel zeker geen kwaad!
  Groetjes Riekje

 • Reageer Linda Goorts 13 november 2017 at 13:22

  Oeh onze Lana (a.k.a. Elsa) zal de tandenborstel van Frozen geweldig vinden! Samen met de leuke app moet tandenpoetsen dan toch echt een klein feestje worden voor het naar bed gaan ?

 • Reageer Iris 13 november 2017 at 13:24

  Voor onze kleine meid graag een frozen tandenborstel. Hoe toepasselijk nu ze vandaag voor het eerst naar de tandarts is geweest en ze deed het fantastisch!!

 • Reageer Anita 13 november 2017 at 13:26

  Lijkt me ideaal voor mijn mannetje van 4, normaliter jaagt hij z’n tandenborstel in een paar seconden door zijn mond en roept ‘klaar’, napoetsen mag ik niet doen omdat meneertje ‘goed gepoetst’ heeft

 • Reageer Maartje 13 november 2017 at 13:27

  Joehee, graag!!! Die van Frozen zou geweldig zijn voor mijn poetsmonster.

 • Reageer Claire Rust 13 november 2017 at 13:28

  Wat een gave actie!! Dat zou ons zoontje super vinden, wij loten graag mee! ?

 • Reageer Monique Locci 13 november 2017 at 13:28

  Ik heb 2 meiden die tanden poetsen geen enkel probleem vinden. Met zo’n mooie Frozen tandenborstel zal het elke dag wel helemaal een feest worden.

 • Reageer Annemiek 13 november 2017 at 13:29

  Hoewel mijn Mees al 8 is zou dit denk ik nog geweldig werken , elke keer weer een uitdaging om hem lang genoeg te laten poetsen! Star wars zou te gek zijn want ik kreeg vd week toevallig klachten. Een cars opzetborstel kan écht niet meer !

 • Reageer Kim 13 november 2017 at 13:30

  Ja leuk een frozen tandenborstel voor mijn dochter. En ik ga zeker die app dowloaden.

 • Reageer Melissa Wolf 13 november 2017 at 13:30

  Heel tof voor onze dochter Femke de Frozen tandenborstel! We wilden juist gaan overstappen op elektrisch poetsen dus komt zeer goed van pas nu! Wij duimen ?

 • Reageer Miriam 13 november 2017 at 13:32

  Onze Teun (6jr) zou het geweldig vinden om met de Star Wars tandenborstel te poetsen!!!

 • Reageer Joyce 13 november 2017 at 13:33

  de starwars zou super goed uitkomen. kids hebben een hekel aan poetsen. hopelijk zo geen strijd en zijn de 2 min zo om

 • Reageer Elvira 13 november 2017 at 13:34

  Die zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Tandenpoetsen is nog altijd een drama (voor haar en daardoor ook voor ons). En hopelijk gaat het elektrisch een stuk makkelijker.

 • Reageer Charlotte Gohl 13 november 2017 at 13:34

  Ik doe graag mee voor onze zoon van 4.
  Helaas moest hij 11 tanden en kiezen laten trekken. Door tandbederf.
  Gelukkig heeft hij nog een rij ondertanden en kiezen, en moeten we grondig poetsen!
  Het liefst electrisch, daarom doe ik graag mee voor hem.

 • Reageer Carolien 13 november 2017 at 13:36

  Oh, ik vind tandenpoetsen met onze 3 écht het meest vreselijke moment van de dag… en aangezien ik er door evacuatie na hurricane Irma tijdelijk alleen voor sta, moet ík het ook elke dag doen. ? Heb me al vaak afgevraagd of een elektrische tandenborstel dit dagelijkse ritueel makkelijker zou maken, maar ik ga in elk geval beginnen met de app!

 • Reageer Ilona 13 november 2017 at 13:37

  Graag zou ik de starwars versie willen winnen voor onze zoontje Luuk. Het tandenpoetsen moet bij hem altijd zo snel mogelijk. Hij heeft er echt geen zin in.

 • Reageer Magda 13 november 2017 at 13:37

  Ja heel graag!! Voor mijn zoon van 5 of dochter van bijna 4.

 • Reageer Hilde 13 november 2017 at 13:38

  Wat leuk! Ook onze zoon Dex van 7 wil heel graag een electrische tandenborstel net als zn broers. Maar we hebben gezegd dat hij ook zelf moet poetsen en niet alleen de borstel in je mond houden.. We gaan de app zeker inzetten en wat zou zo’n stoere tandenborstel dan een leuke verrassing zijn!

 • Reageer Therese Blum 13 november 2017 at 13:39

  Hier ein-de-lijk een (bijna) 5 jarige kleuter aan de op batterijen tandenborstel gekregen. Weliswaar een goedkope, omdat meneer jaren ervoor geen trillende tandenborstel bliefte…want…hij kreeg er de slappe lach van ?
  Nu eindelijk dus gelukt, maar de 2 minuten volhouden is een op zichzelf staand drama. Ik loot graag mee en pak dit het liefst professioneel aan. Volgende maand is die draak jarig…dus dat zou een origineel cadeau zijn voor mini Blüm ?

 • Reageer Mieke herpers 13 november 2017 at 13:40

  Wauw wat handig die app! Hier poetsen we nu nog met de hand maar een elektrische tandenborstel is altijd beter natuurlijk. Ik loot graag mee voor de starwars tandenborstel voor mijn 6jarige just!

 • Reageer Anneleen mellink 13 november 2017 at 13:42

  Dit is wat voor mijn oudste zoon, het poetsen ging best goed, tot het moment dat hij naar de 5+ tandpasta ging. De smaak is niet lekker en het uitspugen niet fijn.
  Wie weet is deze tandenborstel met app wel de oplossing.

 • Reageer Samantha 13 november 2017 at 13:42

  Zou supergaaf voor mijn 4 kids zijn.

  De jongste van 3 vind poetsen een hel.
  Elke dag een strijd etc en gedoe wie weet met de elektrische tandenborstel is het een leuk iets voor hem.

 • Reageer Chantal de Kovel 13 november 2017 at 13:43

  Ohh super leuk zeg! Mijn dochter van 6 vind tandenpoetsen helemaal niet erg, maar mijn zoontje van 3 heeft er zo’n hekel aan. Dit zou echt een uitkomst zijn voor Livio!

 • Reageer Melanie 13 november 2017 at 13:43

  Jeh ik heb de app gedownload, nu zou het helemaal super zijn om een tandenborstel voor 1 van mijn twee jongens (4&6) te winnen

 • Reageer Sanne de Keijzer 13 november 2017 at 13:44

  Ha super leuk! Ik had al de Aquafresh app geprobeerd maar die raakten mijn dames al snel beu haha. Aangezien ik maar 1 elektrisch borstel heb en 2 meiden is dit altijd wel een gedoetje (lees strijd haha) over wie de borstel als eerst mag. Daarom zou een 2e borstel ideaal zijn!!!! Ik loot dus graag mee ?

 • Reageer Kristy 13 november 2017 at 13:44

  Goeie tip, ga de app gelijk downloaden! En met een mooie frozen tandenborstel moet het helemaal goedkomen voor ons meisje van 4! Ik ga duimen!

 • Reageer Veronique 13 november 2017 at 13:45

  Jaaaaa!!! ?Wat een geweldige app die ga ik zoiezo vanavond al gebruiken ?
  Elektrisch poetsen daar wil ik ook aan beginnen dus kom maar op met zon geweldig gave tandenpoets machine ?. Op naar een tip top goed verzorgd gebit met app en tandenborstel . En ga zo doorrelaxte moeders ?

 • Reageer Marlinda Toft 13 november 2017 at 13:45

  Wat zou dit een mooie uitkomst zijn voor onze driejarige dochter ? Tanden poetsen is elke avond een horde die genomen moet worden ? Of ze het nu zelf mag doen of wij het doen. Liedjes mogen we niet meer zingen van haar en gekke bekken trekken al helemaal niet. Ik heb de tandenborstel al op het verlanglijstje van 5 december staan, dus het cadeautje is bijzonder welkom ?Frozen is dan de favoriet.

 • Reageer Monique kwant 13 november 2017 at 13:46

  De star wars zou super zijn voor mijn zoontje. Hopen dat dit nog beter werkt dan een gewone tandenborstel. Mooie kans om uit te proberen? gaan de app zeker installeren!

 • Reageer Liesbet De Meester 13 november 2017 at 13:47

  Hier twee kerels van 4 en 6 die net van de tandarts gehoord hebben dat ze supergoed moeten poetsen omdat ze heel gevoelig glazuur hebben. Omdat we tijdelijk bij oma en opa wonen hebben we kinderborstels voor hun elektrische tandenborstel gekocht (voor die van mama en papa bestaan er geen kindvriendelijke borstelkopjes) en nu vinden ze het veel leuker! Maar nu we binnenkort kunnen verhuizen naar ons nieuwe huisje is het hopen op de goedheiligman of op jullie, om verder goed te poetsen en die graatjes te vermijden!

 • Reageer vera bark 13 november 2017 at 13:47

  Vijf en een half was ze, mijn Renée, toen ze haar eerste ondertandje wisselde. De “hoera-voor-mijn-tanden-sfeer sloeg echter een uurtje later drast8sch om toen om volstrekt onduidelijke redenen haar kies deels afbrak. Natuurlijk gebeurt zoiets altijd in het weekend, en natuurlijk had onze eigen, kindvriendelijke, tandarts geen weekenddienst. De tandarts die wel dienst had, zag maar 1 oplossing; trekken. Nou, heb je wel eens de wortels aan een kinderkies gezien? Die zijn grotesk, zo groot. Dat trekken was dus makkelijker gezegd dan gedaan, en laat ik het erbij houden dan mijn meisje die zo dapper huppelend en honderduit kletsend de tandartspraktijk binnenging, er witjes uitgedragen werd. In één dag was ze twee gebitselementen armer en een tandartstrauma rijker. Alles wat er in haar mond gebeurd, is sindsdien akelig. Tandenpoetsen is een noodzakelijk kwaad. Wisselen is allang niet leuk meer, en de tandenfee vindt ze ook maar een stomme rotelf. Hoe fijn zou het zijn als ze in december, voor haar zesde verjaardag, een tandenborstel zou krijgen die haar zou helpen om over dit nare gevoel heen te komen, zodat ze haar volgende levensjaar weer vol vertrouwen haar tanden in het leven durft te zetten. Laat dat fietsenrek dan maar komen….

 • Reageer Erika 13 november 2017 at 13:47

  Ja leuk voor onze 3e die in Januari 3 word.. Hy vind poetsen geen probleem.. het liefst met de elektrische borstel van zijn broer.. die dan weer bos word want dat is zijn borstel. Zou dus mooi zijn om onze 3e zijn eigen elektrische borstel te hebben

 • Reageer Nienke van der Schaaf 13 november 2017 at 13:49

  Ik probeer graag de StarWars tandenborstel. Het is een strijd het tandenpoetsen hier. Zoonlief van 4 vindt t niet leuk. Dit zou een mooie kans zijn om t leuk te maken!

 • Reageer Joyce 13 november 2017 at 13:49

  Jaaaaaaaaa wij willen graag mee doen aan deze actie. Voor Steyn die nu 6 jaar is en die bij het tandenpoetsen niet altijd mee werkt ?.. op zijn tandenborstel bijt etc..
  Maar ook willen wij mee doen voor onze dochter Thirza, bijna 3 jaar die afgelopen week in het ziekenhuis heeft gelegen en 4 stalen kronen heeft gekregen omdat ze kaaskiezen had. . En hopelijk maakt dit voor haar weer leuk om te poetsen.

 • Reageer Layk 13 november 2017 at 13:50

  Mij oudste zoon kregen we ook goed aan het poetsen met de oral b app, ik heb hier niet meer aan gedacht totdat ik jou blog las. Bedankt hiervoor! Ik hoop het jongste telg van bijna 3 hier ook mee om te kunnen kopen, met een star wars tandenborstel zou dat helemaal goed lukken ?

 • Reageer Therese 13 november 2017 at 13:50

  Wauw dit ga ik vanavond meteen proberen! Ben zo klaar met die strijd elke avond!!

  En de tandenborstel zouden we ook super gaaf vinden!
  Daar word mijn tweeling wel blij van!!

 • Reageer Hilda de Geus 13 november 2017 at 13:51

  Wat een super leuke actie! Ik zou heel graag mee loten voor mijn kleine meisje. Dit gaat het tandenpoetsen voor haar zoveel leuker maken!
  We proberen het nu met liedjes maar af en toe is het wel heel moeilijk om het goed te doen.

 • Reageer Petra van Berkel 13 november 2017 at 13:51

  Nou dat lijkt mij geniaal.
  Wat een goede oplossing om kinderen zo aan het tandenpoetsen te krijgen.
  Onze Jurian kan er wel zo 1 gebruiken, die heeft echt nooit zin in tandenpoetsen. Maar met zo’n filmpje en muziekje wil ik het graag proberen.

  Vr gr Petra van Berkel

 • Reageer Roos 13 november 2017 at 13:51

  Ja graag voor mijn zoontje van5. Gewoon omdat het een handige tandenborstel is 🙂

 • Reageer Stèphanie 13 november 2017 at 13:52

  Ow wat zou ik die frozen graag winnen voor 1 van mijn zoons. Tandenpoetsen is hier een drama dus ga de app eens downloaden kijken of we dan aan de 2 minuten komen.

 • Reageer Annelies Bertels 13 november 2017 at 13:54

  Mijn knappe 3jarige dochter poetst graag maar heeft de techniek nog lang niet onder de knie(logisch)! Ze heeft geen al te mooi gebit (genetisch kado & enorm verslaafd aan de tut). Elke paar weken moet ik een nieuwe tandenborstel kopen want ze knabbelt ze stuk. Binnenkort neemt de Sint haar tutjes mee en een bezoek aan de tandarts in januari vind ik redenen zat om fijn elektrisch te gaan poetsen om haar melkgebit toch mooi te houden. Bovendien heeft ze nog maar net Anna & Elsa ontdekt ???!

 • Reageer aniek 13 november 2017 at 13:54

  Jaa leuk voor onze Jax! Sinds hij geholpen is aan zijn zuigfles cariës, is dit dé manier om juist te kunnen poetsen!!

 • Reageer Celine van Unen 13 november 2017 at 13:56

  Wat zou ik deze graag winnen voor onze 3 kindjes! Onze middelste dochter heeft een onwijs problematisch gebitje. Wij poetsen al sinds kleins elke dag 2/3x per dag en poetsen is eigenlijk geen feestje meer. Wat zal ze trots zijn op een Frozen tandenborstel en helemaal met zo’n leuke app erbij. Dan voor onze jongens zo’n stoere Star Wars en poetsen is weer leuk!

 • Reageer Celine de Haan 13 november 2017 at 13:57

  Dat lijkt ons wel wat! Met de Star Wars tandenborstel zou tandenpoetsen en naar bed gaan een feestje kunnen worden voor onze Lars van 6.

 • Reageer Marion booister 13 november 2017 at 13:58

  Wooow top top..
  Wij loten graag mee…
  Hier met de jongste ook een tanden poets probleem…. en gaan dit zeker proberen

 • Reageer Naomi Laan 13 november 2017 at 13:58

  Wat een vette actie!! Mn dochter heeft al wel zo’n mooie frozen borstel, maar voor mn zoontje nog een gewone. Zou super zijn om hem ook een elektrische te kunnen geven. Hij vind dat toch ook wel super leuk!! Hij vind poetsen nog best spannend.. ook al doen we het 2x per dag?? Maar zo’n gave Star Wars is de oplossing, ik zie het al helemaal voor me!!??

 • Reageer LUUK Elena en Sara 13 november 2017 at 14:00

  Super met 3 kleine kindjes ideaal
  En wat leuk de app wij gaan hem vanavond proberen.
  Met deze tandborstel word poetsen weer een feest

 • Reageer Carla 13 november 2017 at 14:04

  Wat een geweldige actie.
  Van de app had ik echt nog nooit gehoord! We gaan vanavond gelijk testen. We hebben hier een hele fanatieke poetser maar ook eentje die het niet volhoud met de zandloper, hij heeft altijd wel een smoesjes waarom het weer niet is gelukt. “Mam dit ligt niet aan mij hoor” Nee, nee!! De star wars tandenborstel zou echt fantastisch zijn. We gaan vandaag starten met de app en duimen voor deze prachtige tandenborstel??

 • Reageer Shirley 13 november 2017 at 14:05

  Dat zou heel leuk zijn voor mijn zoontje lukas (3,5), die ook heel graag een “echte” tandenborstel wil ?

 • Reageer Michelle 13 november 2017 at 14:08

  Oh ik zou daar heel erg blij mee zijn voor m’n zoon van 8 die zoveel moeite heeft met de 2 minuten volhouden !! Hij heeft bijna alleen maar grote tanden nu en nog een aantal melk kiezen, dus het is ZO belangrijk.

 • Reageer Esther 13 november 2017 at 14:09

  Jaa! Een StarWars tandenborstel zal voor onze zoon echt super zijn. Zeker nu een echte tanden door beginnen te komen… Laatst bij de tandarts eeer gemerkt dat onze manier van poetsen toch niet altijd genoeg is…

 • Reageer Pamela van lijf 13 november 2017 at 14:11

  Star wars ? maar dan wel voor mijn 2 dametjes , tanden poetsen is vooral voor mijn meisje met autisme een groot probleem , de app gaan we meteen proberen , want stickers verdienen dat willen we hier wel!!!!!

 • Reageer Loes van Rijsingen 13 november 2017 at 14:12

  Vanwege zijn taalontwikkelingsstoornis (minder goede mondmotoriek) vindt onze zoon tanden poetsen heel vervelend. Zo’n mooie nieuwe tandenborstel zou daarbij zeker kunnen helpen om ook de 2 min vol te maken. Heel graag wagen we een gokje:)

 • Reageer Lobke Kriele 13 november 2017 at 14:15

  Voor mijn lieve vriendin Aukje zou dit heel fijn zijn! Zij heeft een dochter van 4 jaar en eentje van 2 jaar. Het dochtertje van 2 jaar is erg zorgintensief, omdat zij gehandicapt is. Ze zouden heeeeeeel blij zijn met twee Frozen tandenborstels. Dat weet ik zeker!

 • Reageer Femke 13 november 2017 at 14:17

  Jaaaaa, voor Pim van 2 zou dit top zijn. Op zich gaat tandenpoetsen nu best aardig, maar ik merk wel dat ik steeds weer nieuwe konijnen uit de hoge hoed moet toveren. En dit is wel een heeeeeeel leuk konijn!

 • Reageer Miriam vermeulen 13 november 2017 at 14:17

  Trouwens die app is voor papa en mama ook er goed idee. Badderen pyjama aan en tandenpoetsen bij onze twee aapjes is genoeg om het zelf af en toe te vergeten en af te raffelen dus wij willen ook wel een mooie star wars of frozen tandenborstel winnen hoor ?

 • Reageer Monica Knol 13 november 2017 at 14:18

  Zo de app is geïnstalleerd , nu eens kijken of dit wel werkt met die smurf van mij (Rick 5) En met zo’n gave tandenborstel zou het helemaal een feestje moeten worden . Toch? ?

 • Reageer Nicole Pieters 13 november 2017 at 14:26

  Oh ja daar maak je deze moeder wel heel blij mee! Mijn oudste zoon van 6 is nogal lui…wil ook het liefst met peutertandpasta van broertje poetsen zodat hij niet voor de wasbak hoeft te staan en uit te spugen…??

 • Reageer Jolene van der Linden 13 november 2017 at 14:29

  Lijkt mij heul handig met 3 poetsers in huis!! En hiermee wordt het wel heel leuk ?

 • Reageer Leonie 13 november 2017 at 14:33

  Wauw, die app en tandenborstel zou ideaal zijn voor m’n dametje van 5 die denkt dat ze na een halve minuut al klaar is, en dan nog serieus vraagt of haar tanden schoon zijn ?
  Ik denk dat ze met de frozen tandenborstel d’r tandenborstel niet meer weg wil leggen, wie wil die nou niet!!
  Ik ga heel hard duimen (met m’n duimen draaien, duimen is dan weer slecht voor je tanden natuurlijk ?)

 • Reageer Saskia Bosch 13 november 2017 at 14:33

  Wij maken graag een kansje op een elektrische tandenborstel van Frozen voor onze dochter van 6 jaar.
  Het tanden poetsen is nogal een dingetje en hopelijk word het op deze manier leuker en aantrekkelijker

 • Reageer L. Nijveldt-Becker 13 november 2017 at 14:36

  De Frozen tandenborstel lijkt me super leuk voor mijn meiske, om het tandenpoetsfeest helemaal compleet te maken!

 • Reageer Lobke heerspink 13 november 2017 at 14:37

  Ja, die willen we wel! Zoontje van 3 en dochter van 5. Word er vast gezelliger op!

 • Reageer Lieke Beek 13 november 2017 at 14:39

  Wij zouden graag kans maken op de elektrische tandenborstel van Frozen. Mijn dochter van drie is niet echt fan van tandenpoetsen (lees houtgreep) maar wel helemaal fan van Frozen. Inmiddels heeft ze twee broertjes gekregen (twins) en daardoor is onze tijd nog schaarser geworden. Ik denk dat deze app en tandenborstel de oplossing is!

 • Reageer Mirjam Leerlooijer-Esselink 13 november 2017 at 14:43

  Ohhh wauw! Dit zou wel wat zijn voor onze zoon van 4. Tanden poetsen is niet zo’n feestje namelijk….pfff…alles zelf willen doen en de helft overslaan. Soms moet ik hem echt vast houden en dan kan ik zijn tanden poetsen. Maar omdat het allemaal moeizaam gaat, zijn er onlangs al 2 kiezen getrokken, en 2 beginnende gaatjes (alles tegelijk onder narcose) gevuld. Dus hopelijk word het met een elektrische tandenborstel mèt die gave app een stuk leuker! Duimduimduimduim ???

 • Reageer Marlies 13 november 2017 at 14:56

  Oe dat lijkt me erg gaaf en handig voor onze dochter! Tandenpoetsen is letterlijk een dagelijks gevecht met regelmatig de houdgreep en dat is voor niemand leuk. Een spelletje op de iPad is ze dol op, dus die gaan we sowieso proberen en verder heel hard duimen voor die leuke borstel van Frozen 🙂

 • Reageer Marike 13 november 2017 at 14:56

  De Frozentandenborstel zal mijn dochtertje Lot leuk vinden! Ze vindt het soms echt lastig om twee minuten vol te houden omdat ze ook nieuwe kiesjes krijgt en het dan super gevoelig kan zijn. Met veel geduld proberen we toch om alle tanden en kiezen te poetsen maar zo’n mooie tandenborstel gaat daar zeker bij helpen! De app is ook een super tip, die kende ik nog niet…

 • Reageer Rachel 13 november 2017 at 15:01

  Ik weet niet zeker wat er gebeurd met een elektrische-tandenborstel-vol-met-peutertandpasta in het peuterbekkie van mijn dochter als ze “Let it gooooo!!!!” gaat brullen, maar ik ben bereid het te proberen. Ik vermoed dat de rondvliegende klodders leuker zijn dan alle pogingen haar te bewegen haar mondje open te doen. (En wie weet, lukt het dan bij de tandarts ook nog ? Zeg een “goooooooo!!!”)

 • Reageer Rianka 13 november 2017 at 15:07

  Jaaaaaa!!! Rianka hier, moeder van 3 (!) zonen van 9, 7 en 4. Vooral bij de jongste is poetsen vaak een drama… Hij wil het vooral niet 😉 En de oudste twee poetsen wel altijd zelf, maar niet lang en goed genoeg… HELP!!!

 • Reageer Sanne Hezemans 13 november 2017 at 15:09

  WoW, wat een praktische app! Ik ga hem vanavond gelijk uitproberen bij onze drie kinderen (8,6,3). Tandenpoetsen doen ze braaf, nou ja, de tandenborstel in de mond doen dan. Daarna wordt er vrolijk op geknabbeld, de tandpasta er vanaf gegeten of hij wordt alleen roerloos in de mond geklemd…
  Wat zou de combi van een elektrische tandenborstel met deze app fantastisch zijn, zeker als de kinderen de tandenborstel gewonnen hebben ?. Ik durf te wedden dat ze dan iedere ochtend en avond al klaar staan bij de wastafel om te mogen poetsen!

 • Reageer Maaike 13 november 2017 at 15:09

  De Frozen tandenborstel zal mijn dochter helemaal geweldig vinden! Ze is erg groot fan van de prinsesjes een loopt dagelijks met haar elsa-vlecht door huis :). Ze wordt in maart 4 en we poetsen nog handmatig. Het zelf willen doen zal met deze elektrische tandenborstel een stuk makkelijk en leuker gaan :).

 • Reageer Paula Hoogezand 13 november 2017 at 15:10

  Lijkt me ook super voor onze bijna 4 jarige zoon Lukas!

 • Reageer Cynthia Kerkhof 13 november 2017 at 15:16

  OMG dat vinden mijn mannen echt gaaf! Want dat 2 minuten poetsen valt echt niet mee.

 • Reageer Wendy 13 november 2017 at 15:35

  Mijn kleine man van net 3 jaar zou best wel zo’n coole tandenborstel willen winnen.
  We wagen graag een kansje.

 • Reageer Iona Vervelde 13 november 2017 at 15:41

  Dat lijkt mij een heel goed plan voor onze oudste van 8! Zijn tanden zien regelmatig geel als ik het hem zelf laat doen, dus wat aansporing zou geen kwaad kunnen.

 • Reageer Wendy 13 november 2017 at 15:45

  JA! hier heb ik een jongen van 5 die heel graag het star wars setje wil winnen!! Tanden poetsen doet hij wel maar het is al snel even vluvhtig er doorheen. Om het regelmatig toch goed te laten verlopen mag zoonlief mama’s tanden poetsen zodat ik zijn tandjes kan poetsen! Dus wij willen heeel graag het setje winnen!!

 • Reageer Therese van Son 13 november 2017 at 15:46

  Hallo, wat een leuk filmpje. Zo worden die tandjes wel wit. Ik heb een zoontje van 7 die poetsen met een elektrische tandenborstel helemaal te gek vindt. Hij heeft er nu 1 waarvan je de tandenborstel niet kan vervangen dus als die op is, is die ook echt op. Zou het superleuk vinden als hij er 1 mag winnen! Toi, Toi, Toi iedereen!

  • Reageer Therese van Son 13 november 2017 at 15:49

   Leuk om ook te vertellen: ik poets eerst en hij poetst het na. In plaats van andersom!

 • Reageer Veronique Ligthart-Vriend 13 november 2017 at 15:50

  Ja!! Onze zoon zou heel blij worden van de Strar Wars set van Oral B
  Kan ie net als papa en mama electrisch poetsen. En wordt de 2 minuten idd makkelijker gehaald….

 • Reageer Annelies 13 november 2017 at 15:50

  Oh, wat een leuke give-away! Noam (5) is enorm geïnteresseerd in de aarde én de ruimte. Een star-warstandenborstel zou dus zeker een hit zijn. Tanden poetsen is hier al even geen drama meer voor hem (Het was ooit anders, met dagelijkse huilbuien en vast houden), maar een plezier is het nog steeds niet. Ik denk (hoop) dat ik het hem met deze tandenborstel (en app) zelf niet meer hoef te helpen herinneren.

 • Reageer Isra 13 november 2017 at 15:54

  Leuk stukje! Allemaal heel herkenbaar. Mijn dochtertje van 3.5 heeft totaal niet het geduld bij het poetsen. Ze wil het zelf doen maar is dan meer op de borstel aan het kauwen dan dat er iets gebeurd.
  Nu had ik een klein zandlopertje gehaald voor bij het poetsen. Maar door de warmte loopt die ook niet meer door…
  En laat ik nou net de tandenborstel van mijn dochtertje kwijt zijn. Plus dat ze een mega frozen fan is?
  Ik zie veel reacties… Dus op goed geluk!
  Liefs Isra& Kaya

 • Reageer Miriam auwens-ten dam 13 november 2017 at 16:00

  Oh dat is perfect voor mijn zoontje van 4. Dat is een klein stuiterballetjr en twee minuten poetsen is een ware sport…vooral voor mama…die danst en kronkelt twee minuten lang met zoonlief tussen de benen geklemt in de hoop de tandjes goed gepoetst te krijgen. Zo’n app is al fantastisch en dan nog zo’n gave tandenborstel. Daar maak je zoonlief en mams heeeeeel blij mee!!

 • Reageer Linda Koenen 13 november 2017 at 16:52

  Mijn dochter is 4 en kijkt al maanden jaloers naar mijn mooie elektrische tandenborstel. Ze zou er zóó graag ook zo eentje willen. Met de tandenborstel van frozen slaan we 2 vliegen in 1 klap. Anna en Elsa zijn zeker favoriet!
  Ik duim en hoop te winnen!

 • Reageer Corien 13 november 2017 at 17:16

  Wij zoiden super graag de Frozen tandenborstel willen winnen. Tandenpoetsen doet mama en de 2 minuten haal ik nooit (shame on me). In de ochtend de kids aankleden, haren doen, broodje smeren, broodpakketje maken, tandenpoetsen etc. Heb het er al druk genoeg mee. Als er 1 dingetje door haarzelf gedaan kan worden dan ben ik al super blij. We gaan ervoor

 • Reageer Chantal Bosch 13 november 2017 at 17:16

  Hier zou je ons heel gelukkig mee maken. Mijn dochter van 3 is elektrisch poetsen gewend en haar tandenborstel is 2 weken geleden overleden. Helaas niet de financiële middelen voor een nieuwe.
  Duimen maar ☺ Liefs Saforah & Chantal

 • Reageer Mariëlle van Haarst-de Vries 13 november 2017 at 17:44

  Zou geweldig zijn voor mijn 7jarige zoon. Tanden poetsen is namelijk ‘zo-niet-stoer’. Maar op deze manier, met een elektrische star wars tandenborstel, wordt het gewoon een feestje! ??

 • Reageer Najate 13 november 2017 at 17:45

  mijn zoontjes van bijna 5 en 3 jaar kunnen deze tandenborstel goed gebruiken. Tanden poetsen is altijd een gevecht, wij zult ons heel blij meemaken! Wij doen graag mee aan deze actie.

 • Reageer Marjolein Groot Belder 13 november 2017 at 18:34

  Dat zou super zijn voor onze dochter Saar, tanden poetsen is echt een lastig ding hier… Een frozen tandeborstel zou ze zowieso super gaaf vinden dus wie weet word het dan wat makkelijker!

 • Reageer Vanessa Weyers 13 november 2017 at 18:45

  Te gek voor 1 van mijn 2 jongens! En de ander moeten we er dan maar bij kopen. ?. Dus graag maken wij een kansje op de star wars tandenborstel! ??

 • Reageer Fleur 13 november 2017 at 18:52

  Jaaa super leuk een star wars voor onze stoere Boy. Die van hem is bijna aan vervanging toe ☺️ En die app gaan we downloaden! Thanx!!!

 • Reageer Angela Hoen 13 november 2017 at 18:53

  Wij loten heel graag mee voor onze bijna 3-jarige zoon die werkelijk alles in de strijd gooit om maar niet (of hooguit 5 seconde zelf) te hoeven poetsen. Liedjes zingen, gekke bekken trekken, eten van die dag benoemen, zelf meepoetsen, niks helpt. Soms gaat het een paar dagen goed, maar de meeste avonden is het echt een DRAMA. Zijn 6 jarige zus poetst al een tijdje zelf, maar ook zij heeft nog wel wat moeite met die twee minuten. We gaan die app dus zeker uitproberen!!

 • Reageer Eveline 13 november 2017 at 18:56

  Dit zou ook voor ons een hulp-middel zijn! Met een drie jarig meisje dat echt niet graag haar tanden poetst. Zo word ons avond ritueel toch een beetje minder intens en dramatisch… en kan ze lekker relaxed slapen gaan! Wij doen mee voor 1 van de frozen tandenborstels…

 • Reageer Melissa 13 november 2017 at 19:34

  Jaaaa wij winnen super graag zo’n mooie tandenborstel! Onze zoon kijkt altijd erg verlekkerd naar mijn elektrische tandenborstel, dus misschien vindt hij het tanden poetsen een stuk leuker met zo’n mooi apparaat!

 • Reageer Danielle 13 november 2017 at 19:39

  Oww super graag miss dat Mn kleine Elsa fan wel zelf gaat tandenpoetsen tot nu toe alleen maar strijd? Dus duimen omhoog zou echt te leuk zijn?

 • Reageer Inge 13 november 2017 at 19:50

  Onze twee dames zouden vast heel blij zijn met zo’n mooie frozen tandenborstel! Ik heb in ieder geval de app gedownload, die gaan we morgenvroeg maar eens uitproberen. Bedankt voor de tip!

 • Reageer Madeleine Peeters 13 november 2017 at 19:56

  Wat een superuitvinding! Ik heb 4 dochters dus zo’n tandenborstel zou hier echt van pas komen. En als ie bevalt is het ook leuk voor OralB want dan willen ze er waarschijnlijk allemaal een! 😉
  Natuurlijk heb ik me al ingelezen op jouw site over hoe ik het nieuws moet brengen mocht ik er een winnen:
  Yo g, ik heb een master feskulle Frozen tandenborstel voor jou kill. Ki Prank.

 • Reageer Joyce 13 november 2017 at 19:57

  Ja, gaaf voor mijn dochter van vijf en over een tijdje voor onze zoon (nu 1) 😀

 • Reageer Esther 13 november 2017 at 20:06

  Jaha! De kabouter beweert net met stalen gezicht dat zijn mondhoeken uitscheuren omdat hij zijn mond zo ver moet open doen (er zit een verdacht rood plekje in zijn mondhoek) tijdens het poetsen. Hij heeft een paar ‘kaaskiezen’ en -tanden, dus poetsen is heel belangrijk. En al doet hij het echt niet slecht met een ouderwetse zandloper, een beetje vernieuwing in de routine geeft energie!

 • Reageer Jess 13 november 2017 at 20:08

  Heel graag de frozen tandenborstel voor mijn oudste mupke.. bleek laatst bij de tandarts een beginnend gaatje te hebben dus we poetsen ons suf, maar met een elektrische tandenborstel en de oral b app komt het dan hopelijk nog helemaal goed.

 • Reageer Froukje Portena 13 november 2017 at 20:10

  Hoe stoer is dat?! Een echte elektrische tandenborstel net als heit (papa) & mem (mama)! Dan alleen nog de app downloaden en het tanden poetsen wordt één groot feest!! ?

 • Reageer Sarah Bombascha 13 november 2017 at 20:15

  Hier eentje van bijna 2, mag die ook al elektrisch of is dat een no-go? Ik dacht dat ik een uitzonderlijk voorbeeldige zoon had, tot vorige week was tanden poetsen geen probleem, maar daar is plotsklaps verandering in gekomen. Als in, groots drama… Ik heb er zelfs een frozen tandenborstel voor over als dat helpt!

 • Reageer Liesje 13 november 2017 at 20:29

  Jaaa, samen poetsen met Oral B
  Dat wordt gezellig met zijn twee!
  Met de app zijn die twee minuten zo om
  En is tandenpoetsen ineens leuk, en niet meer stom.
  Graag de mooie roze Frozen-variant
  Dan is Eefke de meest trotse poetser van Nederland!

 • Reageer Gerie Lievaart 13 november 2017 at 20:35

  Oh ja zo gaaf!
  Hier wordt onze elektrische borstel altijd ingepikt door onze oudste zoon.
  Zijn zusje wil ook elektrisch poetsen alleen wil ze nooit als tweede aan de beurt zijn. Een toestand van niks maar toch.
  De timer functie ijkt me mega handig. Na 3.vegen hier en 3 aan de andere kant is het voor de kids wel klaar. In combinatie met de app lijkt me dat alleen maar geweldig.
  Hier worden er zeker kinderen blij met zo’n gave borstel!

 • Reageer Y. Klaassens 13 november 2017 at 20:38

  Nou, die App ga ik zo gelijk installeren!
  Met twee echte jongens- jongens klinkt een Star Wars tandenborstel ook écht als een lokkertje. We hebben al een poos een roodblauwe OralB Disney elektrische tandenborstel, maar die moet ondertussen na ieder dagdeel opgeladen worden i.t.t. de vijf dagen bij aanvang! We zouden super blij zijn met dit kado!

 • Reageer Milou Oranje 13 november 2017 at 20:46

  Heel graag voor mijn zoontje van bijna 4! De app gaan we zeker gebruiken!!

 • Reageer Marieke 13 november 2017 at 21:04

  Oh wauw!! Mijn 5-jarige poetst eerder 2 seconden dan 2 minuten. Ik poets ‘na’, maar dat is inderdaad kokhalzen óf een botsing tussen tandenborstel en tandvlees omdat zij niet stilstaat en mama probeert om in die paar seconden zo veel mogelijk vuil weg te poetsen. Zoiets als die app, maar dan dus net niet? Denk daar een ‘wat-mijn-zus-doet-doe-ik-na-dreumes bij en he begrijpt dat tandenpoetsen hier geen pretje is.
  Heel blij dus met de tip van de app! Met een gratis electrische Frozen tandenborstel zou ik SUPERblij worden. Dan wordt poetsen hier vast en zeker een feestje!

 • Reageer Nina 13 november 2017 at 21:31

  Oeh, ik wil wel zo’n elekrische tandenborstel voor mijn dochter. Ze wil elke avond dolgraag tandenpoetsen (lees: de tandpasta van de tandenborstel zuigen). Ik vind haar nu nog te jong voor de app, dus wij poetsen samen voor de spiegel. Ik haar tanden, zij de mijne. Of allebei onze eigen. Als we het op een andere manier doen, is het draaamaaa. Maar wat ze het aller aller liefste doet, is mijn elektrische tandenborstel afpakken om daar zelf mee te poetsen. Maar die is te groot en te hard :-). Ik overweeg al een tijdje om een kinderversie voor haar te kopen, dus dat zou super goed van pas komen!

 • Reageer Femke Hogema 13 november 2017 at 21:35

  Tof blog! En: ik loot graag mee. De oudste is heel gevoelig voor hoe het moet (2 min dus) en de jongste vind het na 12 sec wel genoeg en loopt / rent/huppelt dan gewoon weg!

 • Reageer Sarah 13 november 2017 at 21:47

  Heel herkenbaar! Maar ik denk dat met Anna en Elza mijn dochter het tandenpoetsen ineens een stuk beter af gaat!

 • Reageer Fleur 13 november 2017 at 21:54

  Ooh super leuk! Mijn jongens van 4 en 7 poetsen nog altijd met de hand, elektrisch poetsen met die app aan is super stoer!

 • Reageer Annemarie 13 november 2017 at 21:54

  Onze zoon van 1.5 die ineens niet meer wil tandenpoetsen . . Zus van 3.5 heeft een de roze oral b en dat is toch wel enorm interessant.. toen zuslief in deze fase (tiseenfasetiseenfasetiseenfase) zat, werkte de overstap naar een elektrische tandenborstel geweldig !

 • Reageer Suzanne 13 november 2017 at 22:38

  Met 3 kinderen is tandenpoetsen elke dag weer een uitdaging. Aan de ene kant wil je ze zelfstandig maken en zelf laten poetsen, maar het moet natuurlijk wel goed en lang genoeg gebeuren. De app vind ik daarom echt een uitkomst. Hopelijk kunnen we het binnenkort ook met deze tandenborstel erbij proberen! Zou een mooi cadeautje zijn.

 • Reageer Chantal 13 november 2017 at 23:47

  Wat een plezier in de (mooie?) badkamer zeg. Dat wil ik ook wel, een mooie badkamer en plezier tijdens het tandenpoetsen!! Een badkamer wordt helaas niet weggegeven maar het zou mijn zoon ook een zorg zijn hoe de badkamer eruit ziet. Wat hij wel interessant vindt is hoe zijn tandenborstel eruit ziet. Zeker als er ook nog een 1 of andere superheld op staat afgebeeld. Ik ben erg benieuwd of wij ons drama ook kunnen veranderen in een komedie. Het lijkt mij nu nog een sprookje…Let the story begin.

 • Reageer Marielle 14 november 2017 at 00:28

  Dat zou fantastisch zijn voor mijn 2 boys! De app ga ik meteen downloaden! En ik speel graag mee voor de prijs van een Cars tandenborstel! Hopelijk wordt poetsen dan een feest!!!

 • Reageer Natasa 14 november 2017 at 09:35

  Leuk voor mijn 4 jarig zoontje! Tandenpoetsen doet hij al wel graag. Tijdens het poetsen zoeken we tussen zijn tanden zogenaamd naar al het eten wat hij die dag heeft gegeten; “mam zie je ook het mandarijntje wat ik heb gehad?”. Een tandenborstel met app van cars en frozen zou helemaal een leuke stimulans zijn! 🙂

 • Reageer Ghismoo 14 november 2017 at 11:00

  Die app lijkt me fantastisch en gaan we vanavond meteen proberen bij onze 2 tandenpoetsmonsters. De elektrische tandenborstel zal daar vast en zeker ook bij helpen.

 • Reageer Shannon 14 november 2017 at 11:02

  Heel graag. Mijn zoontje roept elke keer heel enthousiast “Poeten!!!! Maar zodra hij de tandpasta er af gekauwd heeft is het klaarrrr!!! En dan begint de ellende pfffff

 • Reageer Simone 14 november 2017 at 15:53

  In juli hebben ze helaas 2 kiezen moeten trekken bij mijn zoon van 5 (onder narcose) Bij de naconyrole vorige maand bleek dat hij helaas kaaskiezen heeft. Ook zijn blijvende kies is aangetast helaas. Poetsen is nu nog belangrijker dan bij een gezond gebit. Met deze borstel en app word poetsen hopelijk (weer) leuk!

 • Reageer Maartje 14 november 2017 at 15:56

  Momenteel zwanger van de tweede dus ’s avonds vaak moe… maar mijn dochter moet dan toch haar tandjes netjes poetsen! Dit zou mij én mijn dochter enorm helpen! Ze is onwijs fan van Frozen dus dubbel goed!!! Je zou ons érg blij maken met deze mooie tandenborstel!!

 • Reageer Emily 14 november 2017 at 15:57

  Leuk voor onze dochter Jill ze wil gelijk tandjes poetsen als wij dat ook doen maar vooral omdat ze de tandpasta lekker vind?

 • Reageer Rianne Polinder 14 november 2017 at 15:57

  Jaaa! Wat een goed idee!! Mijn meiden (7&5) weten ook wat afraffelen is helaas. Ik ga meteen de app downloaden. Of zou het dan niet werken met een gewone tandenborstel?…. Ik heb er zelf ook 1 en wil niet meer zonder.

 • Reageer Maggie 14 november 2017 at 15:58

  Het kind was gewoon zo lief dit jaar, die heeft wel een borstel verdiend.

 • Reageer Sarah Guennec 14 november 2017 at 16:02

  Hoi mijn Jedi van 7 vind het vooral leuk om zich te begeven aan het randje van de dark side van cariës. Deze Obi-mama zou graag de Oral-B force gebruiken om zijn krachten te sterken.
  Dus erg graag een StarWars magische tandenzwaard.

 • Reageer Esther 14 november 2017 at 16:05

  Oh wat lijkt me dit handig!! Het is zo’n strijd met onze peuter (3 jaar) en door chronische ziekte ben ik vaak kapot eind vd dag (1 strijd minder zou al zo fijn zijn). Dit is echt een uitkomst. We hebben nog nooit elektrisch gepoetst, maar gaan het zeker uitproberen! Dank voor je blog.

 • Reageer Marion Poirot 14 november 2017 at 16:09

  Heel handig voor mijn zoontje Nick van bijna 4. Kan hij “zelfstandig” aan de gang zonder dat wij de app naspelen ?

 • Reageer Ilse 14 november 2017 at 17:18

  Net terug van de tandarts met drie kids (whatwasithinking) en de opdracht gekregen toch een elelektrische tandenborstel te overwegen voor onze oudste (meisje 7 jr) … lees ik bij thuiskomst deze blog via instagram ? … zou dit mij een tripje naar de stad of een avondje online shoppen besparen ???

 • Reageer Esther 14 november 2017 at 18:03

  Dit lijkt me een super cadeau voor onze kids, een meisje van 7 en een jongen van 5. Dus Frozen of Starwars, maakt niet uit. Bij ons zijn ze meer van het tanden aaien ipv poetsen en dan verwachten ze binnen 5 tellen dat wij ze napoetsen. Een beetje tandenpoetsles kunnen we dus wel gebruiken:)

 • Reageer Joyce 14 november 2017 at 19:01

  Dit zou super leuk zijn voor mijn zoontje van 4! Hij (en ik) heeft geen geduld om 2 minuten voor zich uit te kijken met tandenpoetsen. Hier mee wordt het een stuk leuker!

 • Reageer Patricia 14 november 2017 at 19:43

  Thnx voor de tip over de app! Ga hem direct downloaden. Met twee dametjes hier is de Frozen versie zeer welkom 🙂 De jongste heeft zelfs op het lijstje voor Sinterklaas een elektrische tandenborstel staan!

 • Reageer Anke 14 november 2017 at 19:59

  Lauren van 4 heeft al zo een mooie Frozen electrische tandenborstel. Broertje Max is 2 en poetst met een gewone tandenborstel. Binnenkort wordt hij 3 en mag hij ook electrisch poetsen. Dus… helemaal welkom. Lieve groetjes Anke

 • Reageer Samantha van Steenis 14 november 2017 at 20:50

  Oeeee! Boaz zou dit heeeel tof vinden. Enne… Frozen en Star Wars vindt hij allebei cool.

 • Reageer Liza-Beth Peet-Valkema 14 november 2017 at 20:59

  Ooooh die star wars tandenborstel gaan mijn zoontjes helemaal te gek vinden als we er een winnen ! Grote fans van star wars maar niet van poetsen. Wat een leuke uitvinding !

 • Reageer Simone 14 november 2017 at 21:04

  Wauw, wat gaaf dit! Wist helemaal niet dat zo’n app bestond!
  Dit maakt het poetsen stuk-ken leuker, zeker met een jongenstweeling van 4. Een extra borsteltje erbij kopen en je maakt 2 jongens en een mama superblij! Dus graag…! ☺️

 • Reageer Ilse 14 november 2017 at 21:15

  Hihi dat zou erg leuk zijn om deze te winnen. Mijn oudste dochter van 6 jaar had de Frozen tandenborstel en heeft deze in een boze bui in de prullenbak gegooid en ik met mijn moeder dementie ben die er vergeten uit te halen?
  Tranen toen we er later achter kwamen dat die met de vuilniswagen mee is…

  En onze jongste van 1,5 jaar doet niets liever dan de hele dag de elektrische tandenborstel van ons pakken en alles poetsen; het behang, de haren van haar zus, de pop, ..

  Ze zouden allebei dus erg blij zijn met een nieuwe eigen exemplaar! (En wij ook ?)

 • Reageer Marjolijn 14 november 2017 at 22:08

  Mijn jongste zoon van 4 heeft 2 versmolten voortandjes en heel gevoelig voor cariës, hij ging al met 1,5 jaar naar de tandarts omdat zijn versmolten tanden een fluoridebehandeling nodig had om te voorkomen dat de cariës verder zou uitbreiden…nu heeft hij een grote tand met een inkeping, waar hij nog even mee moet doen totdat hij gaat wisselen!
  Zijn broers poetsen al elektrisch, maar hij vindt het nog niks… ga de app zeker proberen!
  Wist niet dat deze bestond, ga hem ook adviseren aan mijn klanten bij Trekpleister als het werkt!!! ?

 • Reageer Sanne 14 november 2017 at 22:47

  Mijn zoontje van 3 is geobsedeerd door tandenborstels! We kunnen geen rek in de supermarkt of drogist voorbij voordat meneer eerst bij de tandenborstels gekeken heeft. Vooral de elektrische kunnen moeten uitgebreid bestudeerd worden. Ik denk dat we geen grotere glimlach op zijn gezicht krijgen dan wanneer hij eindelijk zijn eigen elektronische star wars borstel krijgt!

 • Reageer Patricia Okker 14 november 2017 at 22:49

  Nou, zeker met die grote schaal snoepjes van Sint Maarten kan mijn oudste zoon Morris deze goed gebruiken. Hij is sowieso een vrij luie poetser en heeft een plekje op zijn kies wat ze in de gaten houden. Dus hoe goed zou het zijn als we dit op een leuke manier goed bij kunnen houden! May the smile be with you 😉

 • Reageer Birthe 15 november 2017 at 00:19

  Mijn dochtertje won vorig jaar bij jou de frozen tandenborstel omdat zij zo’n pech heeft gehad met haar gebit. Er is een tand bij haar getrokken omdat die afgebroken was bij een fietsongelukje. En er is ook een kies getrokken omdat daar een gigantisch groot gat in zat, dat voor veel pijn zorgde. Wat was ze blij met haar eigen tandenborstel!! Maar helaas, ze had weer pech: de tandenborstel was van de een op de andere dag spoorloos verdwenen. Waarschijnlijk in het prullenbakje naast haar wastafel gevallen en in de kliko beland. Nu moet ze het dus weer doen met een frozenborsteltje op de tandenborstel van haar broer. Wat zou het leuk zijn als ze weer haar eigen tandenborstel zou winnen! Maar misschien ook wat veel gevraagd… 😉

 • Reageer Kim Kos 15 november 2017 at 10:47

  Wauw! Dat zou echt wat zijn voor onze zoon van 3! Hij heeft een hekel aan tandenpoetsen, en daar gaan zijn tanden nu ook naar zien.. ?
  Misschien is dit de ideale oplossing?

 • Reageer Fenna Kock 15 november 2017 at 11:19

  Dit is precies wat de Sint in gedachten had voor onze zoon voor dit jaar. Net bij de tandarts geweest en mocht hij even oefenen hij vond het top. Hopelijk komt de Sint langs ons huis ?

  Liefs, Fenna

 • Reageer Stephanie 15 november 2017 at 16:51

  Wow wat een leuke winactie! Ik zou heel graag de frozen tandenborstel willen winnen voor mijn dochter.. En de app gaan we zeker downloaden!

 • Reageer Katrijn 16 november 2017 at 16:56

  Die app ga ik zeker eens proberen! Zoon is al overtuigd Oral B gebruiker, met een mooie van Frozen krijg ik onze dochter misschien ook over de streep ?

 • Reageer M Rijkers 17 november 2017 at 01:49

  Ja leuk! Komt hier goed van pas 🙂

 • Reageer Rosemarijn 17 november 2017 at 06:04

  Dat zou goed van pas komen voor onze drama queen Sara van 4.
  Sinds 2 dagen gebruiken we nu de OralB app en ik moet zeggen dat we een hoop drama minder hebben! Goede afleiding en ze is er zelfs trots op. Nu alleen nog een goede tandenborstel erbij, ze heeft nu namelijk nog een gewoontje ?

 • Reageer Fiet van Mourik 18 november 2017 at 05:37

  Net naar school, duimen af ‘moeten’ leren… het leven van een 4 jarige gaat niet over rozen 😉
  Dus ik gun het mijn kleuter dochter (en haar tweeling broer, maar dan koop ik er voor hem nog wel één)

 • Reageer Diana 12 december 2017 at 18:57

  Hoe leuk..! En handig..! Doe heel graag mee voor de frozen versie voor onze 4-jarige Sterre..!

 • Reageer Judith Bijzitter 13 december 2017 at 10:57

  Wauw dat zou gaaf zijn!!
  Onze Brent (4 jaar) kan alles zelf, maar dan duurt het poetsen maar kort! Graag maken we kans op de star wars uitvoering.
  Dan de app nog downloaden dan houd hij.vast een stralend geitje!

 • Reageer Janneke 13 december 2017 at 19:26

  Wat leuk!! Ik ben al tijden op zoek naar ‘iets’ dat werkt. Voor mijn meisje zou ik heel graag de frozenversie winnen. Met de app wordt het vast een prachtige snuit ?!

 • Reageer Judith Grouls 13 december 2017 at 21:34

  Die fantastische Frozen tandenborstel zouden wij zeker graag willen winnen. De 2 minuten vol maken blijven soms toch geregeld een strijd. Met zo’n borstel en de nieuwe poetsapp met stickers zouden geweldig helpen voor onze 4 jarige Noa denk ik.

 • Reageer Esther 23 november 2019 at 20:21

  Wij hebben de app met de tandenborstel inmiddels ookal een poosje.. Net een nieuwe gekocht.. Van cars en nu scant deze niet… Iemand een oplossing zodat de favoriete karakter van ons zoontje nog leuker gaat tandenpoetsen?

 • Laat je reactie achter