Relax

Loop je mee?

Vorig jaar heeft het gewerkt: hier aankondigen dat ik het hardlopen weer op zou gaan pakken en om loopmaatjes vragen. En zo liep ik in mei van 2016 met een heleboel andere relaxte moeders de Marikenloop in Nijmegen. Niet alleen voor mijzelf bleek deze stok achter de deur heel goed te werken, voor een heleboel moeders door het hele land bleek het (virtuele) ‘Club van Relaxte Moeders-hardloopteam’ en de inschrijving aan de Marikenloop dé stok te zijn die ze nodig hadden om het hardlopen weer op te pakken of door te zetten. Doe jij dit jaar ook mee?

Vorig jaar benaderde Optimel mij of ik in mei samen met een aantal andere relaxte moeders met hun team wil meedoen aan de Marikenloop in Nijmegen. Een vrouwenloop van vijf of tien kilometer (en dit jaar ook 7,5 kilometer!). Dat was toen precies wat ik nodig had om weer te starten met hardlopen. Want ik was toen juist op zoek naar een stok achter de deur om mij van die bank af te slaan.

En zo startte het Club van Relaxte Moeders Optimel-team: een besloten Facebook-groep waarin we elkaar online stimuleren bij het lopen, ervaringen en tips uitwisselen, trainingsschema’s, tips over hardloopkleding, schoenen etcetera. Niet wetende waar we aan begonnen, groeide deze groep binnen een paar weken uit tot de meest lieve, grappige, gezellige en motiverende groep die ik ken. Of je nu een startende, beginnende, of ervaren loper bent, in deze groep kun je je hart luchten, je motivatie zoeken en krijg je altijd een enorm hart onder de riem terug. Wat ik had gehoopt gebeurde, maar dan nog veel beter.

Een nieuwe stok

Alhoewel de besloten FB-groep ook na de Marikenloop actief bleef en een aantal van de dames elkaar gedurende het hele jaar bleef vinden voor verschillende loopjes, is mijn loopschema na het behalen van die prestatie in mei behoorlijk ingezakt. Dus mijn goede voornemen van vorig jaar pak ik nu gewoon weer vrolijk op: ik ga opnieuw trainen voor de Marikenloop. Doe jij mee?

Wat is het idee?

Als je het leuk vindt om met een club andere moeders op 21 mei mee te doen aan de Marikenloop te gaan lopen (5 km, 7,5 km of 10 km), kom dan gezellig bij onze besloten Facebookgroep het Club van Relaxte Moeders Optimel-team.

Als je je via Optimel inschrijft voor de loop, dan loop je 21 mei in ons team. Je krijgt dan €1,75 korting op het inschrijfgeld van de Marikenloop, een gratis teamshirt, een speciaal Relax Mama goodie en je kunt nog een keer (gratis) meedoen aan een gezamenlijk trainingsochtend in het midden van het land.

Het werkt als volgt:

  • je spaart vier actiecodes van de pakken
  • met de actiecodes bestel je op Optimel.nl een kortingsvoucher voor de Marikenloop
  • met deze kortingsvoucher schrijf je je met korting van €1,75 in voor de Marikenloop én krijg je een gratis teamshirt.

Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Optimel.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter