Relax

Check de vijf Relax Mama -cadeaupakketten

Heb je een zwangere, net bevallen, of jarige collega, vriendin of buurtgenoot die je een relaxt cadeau wil geven? Of een hart onder de riem? Misschien is een Relax Mama cadeaupakket dan nét wat jij zoekt!

Wij pakken het feestelijk voor je in en schrijven er een tof Relax Mama-kaartje bij met de tekst die jij er op wilt hebben. Als dat geen feest is om te ontvangen.

1.Relax Mama Zwanger Cadeaupakket

Hoera! Er is iemand zwanger. Met deze zwangerschapskalender geef je je vriendin, collega, zus of buurvrouw iedere week een vrolijke hart onder de riem. En met de romper erbij kan ze alvast een beetje wennen. Je kunt kiezen uit een rompertje met het logo van de club, de romper van de foto, of een rompertje met de tekst: het is een fase, het is een fase, het is een monster.

Het Relax Mama zwanger cadeaupakket met de zwangerschapskalender en het rompertje kost €29,95 en je kunt het hier bestellen.

2. Relax Mama Kraamcadeaupakket

Is je collega, teamgenoot, vriendin, of nichtje bevallen? Gun haar dit fijne kraampakket. Met het boek Relax Mama! (Met 101 hart onder de riem). En gun de nieuwe baby zo’n relaxt rompertje. Je hebt keuze uit drie soorten: het rompertje met het logo van de club, met de tekst ‘die andere baby’s doen ook maar wat’ en natuurlijk die met de tekst ‘het is een fase, het is een fase, het is een monster’. Dit pakket kun je ook nog met de relaxte mok bestellen. Zodat de nieuwbakken moeder er elke dag aan wordt herinnert dat ‘die andere moeders ook maar wat doen.’.

Het kraamcadeaupakket zonder de mok kost €29,95 en mét mok €44,95. Je kunt het hier bestellen.

3. Relax Mama op het strand-duo

In het columnboek van de Club van Relaxte Moeders lees en ontdek je dat die andere moeders ook maar wat doen. En het mooie van dit boek is dat je het kunt lezen, zelfs als er een kind ‘Mama, mama’ doorheen roept. Want het zijn korte verhaaltjes vol herkenning.
En als dagelijkse reminder drukten we deze fijne lijfspreuk ook op een tas. Een tas met een lekker kleurtje en ook nog eens van organisch katoen. Met dit duo is je strand, zwembad, park, of speeltuin dag helemaal compleet. Perfect dus voor iemand die je een hart onder de riem en een glimlach gunt. Je koopt het Relax Mama op het strand-duo hier voor €25,95.

4. Relax mama in de keuken Pakket: kookboek én schort

Voor iedereen die graag in de keuken staat. Of misschien juist voor degenen die de moed een beetje hebben verloren: Het Relax Mama in de keuken kookboek (met 50 succesrecepten van andere moeders) geeft inspiratie en hulp. Want koken terwijl er één of meerdere kinderen aan je broek hangen, is niet altijd relaxt. Maar in combinatie met ons fijne denimschort wordt het misschien nét iets relaxter…. Bestel het fijne duo in de webshop voor € 25,45.

5. Relax Mama Hoodie Cadeaupakket

Met deze hoodie moet je wel relaxt worden…. Gun je vriendin, collega, zus of buurvrouw een fijne trui, waarmee ze lekker opde bank kan hangen of kan shinen op het schoolplein. In combinatie met het boek Relax Mama! geef je eigenlijk een perfecte avond op de bank cadeau. Het Relax Mama hoodie pakket koop je in onze shop voor €59,95.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter