Relax

Kerstcadeau ideeën voor moeders!

All I want for Christmas is…. In dit blog vind je tips voor moeders, vriendinnen, buurvrouwen en collega’s. Voor al die moeders die ‘ook maar wat doen’ en die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken…

Nieuw! De Relax Mama verjaardagskalender

Dit jaar is de Relax Mama verjaardagskalender uitgekomen! Een verjaardagskalender zoals elke andere, maar dan met die leuke, grappige, herkenbare illustraties van Relax Mama. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van de oom van het vriendinnetje van de buurman van je dochter. Of wel, als je ‘m er niet op zet natuurlijk… 🙂

Het ‘die andere moeders doen ook maar wat’ schort (in prijs verlaagt)

Relaxen in de keuken? Tijdens de feestdagen?? Hopelijk kan dit schoort een fijne reminder zijn!

Die andere moeders doen ook maar wat, ook in de keuken. Of je kinderen nou vegetarisch zijn, glutenvrij, echte carnivoren of de slechtste eters ooit. Hopelijk biedt dit schort je enige troost in barre tijden in de keuken. Je kan dit fijne schort voor € 19,95 bestellen in onze webshop. We hebben hem ook met clublogo!

De fijnste koffie- of theemok

Met deze mok is het pas lekker wakker worden! De mok met onze club-spreuk hebben we in emaille, maar ook als stenen mok met de vintage uitstraling van een emaille beker. Beiden kosten €14,95. Best een leuke prijsje voor een Sinterklaas-cadeautje toch? Hij is hier te bestellen.

Relax Mama in de keuken

We hebben allemaal wel één of twee succesnummers: gerechten die kinderen altijd eten. Maar met twee recepten heb je nog geen heel weekmenu, natuurlijk. Daarom verzamelde Elsbeth de beste recepten van andere ouders en bundelde ze in het boek Relax Mama in de keuken. Voor € 12,50 koop je hier dit relaxte kookboek, heerlijk cadeautje voor onder de boom toch?

Mom You Can

2023 met frisse moed beginnen? Mijn boek Mom You Can helpt om je meer geluk in werk en moederschap te geven. Wil je komend jaar meer balans, en alles relaxter aanpakken? In Mom You Can lees je wat de negen succesfactoren voor een betere balans tussen werk en ouderschap. Zo word je niet alleen een gelukkigere moeder, maar ook een gelukkigere werknemer of ondernemer.

Mom You Can kost €20,00 en is verkrijgbaar in alle boekwinkels, of hier online.

Relax Mama Kaartenboekje

Het kaartenboekje is hét perfecte cadeautje. De kaarten zijn samengesteld uit de leukste uitspraken en pagina’s van het boek Relax Mama! Om kersverse moeders een hart onder de riem te steken, kun je natuurlijk een whatsappje sturen maar een kaartje met teksten als: ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ of ‘Je bent een supermoeder!’ is natuurlijk extra fijn om te ontvangen. Of om lekker zelf te houden en op te hangen 😉 Het Relax mama kaartenboekje koop je hier voor €12,50.

‘Die andere moeders doen ook maar wat’ Hoodie of Crewneck

Dé die andere moeders doen ook maar wat-hoodie! In deze trui word (en blijf) je zéker relaxt. Zeker nu ze in prijs verlaagd zijn…

De hoodie heeft een dubbele stoffen capuchon, een fijne buidel en veterkoorden. De crewneck, een fijne trui zonder capuchon is gemaakt van 85% biologisch katoen! Als je hier niet relaxt in wordt….

In de shop kun beide truien vinden! De truien zijn er in blauw en groen voor € 35,00. De roze hoodie is in de super-aanbieding voor € 25,00.

Maaltijdplanner of Dagplanner

Als je dan toch zo lekker aan het plannen bent… had je de Relax Mama Maaltijdplanner en de Relax Mama Dagplanner al gezien? Die zijn ook zo leuk én handig en.. met een prima prijsje voor een cadeautje onder de boom.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

2 Reacties

  • Reageer Koeka 29 december 2021 at 09:53

    Leuke blog! Moeders mogen zeker niet vergeten worden met kerst.

  • Reageer Kalendergigant 13 april 2023 at 10:50

    Leuke blog en goede ideeën! Ik ga voor mijn moeder ook een kalender kopen
    – Carla

  • Laat je reactie achter