Relax

Kerstcadeau ideeën voor moeders!

En dan opeens staat kerst al weer bijna voor de deur! In dit blog vindt tips voor moeders, vriendinnen, buurvrouwen en collega’s. Voor al die moeders die ‘ook maar wat doen’ en die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken…

Het ‘die andere moeders doen ook maar wat’ schort

Relaxen in de keuken? Tijdens de feestdagen?? Hopelijk kan dit schoort een fijne reminder zijn!

Die andere moeders doen ook maar wat, ook in de keuken. Of je kinderen nou vegetarisch zijn, glutenvrij, echte carnivoren of de slechtste eters ooit. Hopelijk biedt dit schort je enige troost in barre tijden in de keuken. Je kan dit fijne schort voor € 19,95 bestellen in onze webshop. We hebben hem ook met clublogo!

De fijnste koffie- of theemok

Met deze mok is het pas lekker wakker worden! De mok met onze club-spreuk hebben we in emaille, maar ook als stenen mok met de vintage uitstraling van een emaille beker. Beiden kosten €14,95. Best een leuke prijsje voor een Sinterklaas-cadeautje toch? Hij is hier te bestellen.

Relax Mama in de keuken

We hebben allemaal wel één of twee succesnummers: gerechten die kinderen altijd eten. Maar met twee recepten heb je nog geen heel weekmenu, natuurlijk. Daarom verzamelde Elsbeth de beste recepten van andere ouders en bundelde ze in het boek Relax Mama in de keuken. Voor € 9,99 koop je hier dit relaxte kookboek, heerlijk cadeautje voor onder de boom toch?

‘Die andere moeders doen ook maar wat’ tas

Deze linnen tas is net wat ruimer en steviger dan het gemiddelde linnen tasje. Echt handig (en leuk) voor een paar boodschappen dus! En hij heeft ook nog eens een fijne spreuk, én van organisch katoen. Daar kan je wel mee gezien worden hoor.

De tas is 42 x 12 x 35cm groot. Het organische canvaskatoen is 340 grams/m2 en dus zwaarder en steviger dan een ‘gewoon’ linnen tasje.

Mom You Can

2022 met frisse moed beginnen? Mijn boek Mom You Can helpt om je meer geluk in werk en moederschap te geven. Wil je komend jaar meer balans, en alles relaxter aanpakken? In Mom You Can lees je wat de negen succesfactoren voor een betere balans tussen werk en ouderschap. Zo word je niet alleen een gelukkigere moeder, maar ook een gelukkigere werknemer of ondernemer.

Mom You Can kost €20,00 en is verkrijgbaar in alle boekwinkels, of hier online.

Relax Mama Kaartenboekje

Het kaartenboekje is hét perfecte cadeautje. De kaarten zijn samengesteld uit de leukste uitspraken en pagina’s van het boek Relax Mama! Om kersverse moeders een hart onder de riem te steken, kun je natuurlijk een whatsappje sturen maar een kaartje met teksten als: ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ of ‘Je bent een supermoeder!’ is natuurlijk extra fijn om te ontvangen. Of om lekker zelf te houden en op te hangen 😉 Het Relax mama kaartenboekje koop je hier voor €9,99.

‘Die andere moeders doen ook maar wat’ Hoodie of Crewneck

Dé die andere moeders doen ook maar wat-hoodie! In deze trui word (en blijf) je zéker relaxt. 

De hoodie heeft een dubbele stoffen capuchon, een fijne buidel en veterkoorden. De crewneck, een fijne trui zonder capuchon is gemaakt van 85% biologisch katoen! Als je hier niet relaxt in wordt….

In de shop kun beide truien vinden! De hoodie hebben we in lichtblauw, lichtgroen, roze, grijs en zwart voor € 44,95. De crewneck hebben we in donkerblauw en lichtgroen en die kost € 43,99.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Koeka 29 december 2021 at 09:53

    Leuke blog! Moeders mogen zeker niet vergeten worden met kerst.

  • Laat je reactie achter