Relax

Dag 2 van de feest-traktatie-week

Gisteren trapte ik af met dag 1 van de feestweek. Mocht je die gemist hebben: het is feest omdat de Club van Relaxte Moeders officieel vijf jaar bestaat. Het begon ooit allemaal met het boek Relax Mama! maar daarna volgde nog heel wat meer boeken, én kwam 2,5 jaar geleden de Relax Mama Zwangerschapskalender uit.

Ik maakte deze kalender voor alle zwangeren. Om de zwangerschap te vieren, maar ook om te laten weten dat het niet erg is als je niet 24/7 met een zwangerschapsgloed en gelukzalige glimlach rondloopt. En dat je niet de enige bent die in paniek schiet als je even niets voelt, die baalt van opgezwollen voeten of die de nieuwe versie van zichzelf niet altijd herkent.
Met deze kalender wil ik iedere zwangere wekelijks een hart onder de riem en een glimlach geven. Want hoe fijn zou het zijn als je wel 42 weken blijft lachen?

Dus… ben je zwanger of ken je een zwangere die je deze kalender gunt? Doe dan mee met de winactie van vandaag, want ik geef vijf kalenders weg, met daarbij een rompertje naar keuze uit de nieuwe Shop van Relaxte Moeders!

Laat hieronder in het reactieveld weten voor wie je dit pakketje wilt winnen.

Benieuwd waar we de rest van de week nog op trakteren? Nou, dan staan deze traktaties op het programma:

 • Woensdag: 5 x Mom You Can & een Club-shirt
 • Donderdag: 3 x Keukenschort & Relax Mama in de keuken
 • Vrijdag: 5 relax-pakketjes met een mok, een reep chocola, een Club van Relaxte Moeders-columnboek en een tasje.

Je kunt ook nog meedoen met de winactie van gisteren als je kans wilt maken op mijn eerste boek Relax Mama! Of op de Relax Mama agenda of gezinsplanner.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

48 Reacties

 • Reageer Linda Wagner-Singer 8 december 2020 at 12:16

  Ik zou dit echt heel graag willen winnen voor mijn zwangere vriendin. Ze verwacht namelijk een tweeling en het zijn haar eerste kindjes 🥰.

 • Reageer De Club is jarig en dat vieren we! - Club van relaxte moeders 8 december 2020 at 12:19

  […] 5 zwangerschapspakketjes met de Relax Mama Zwangerschapskalender en een Relax Mama rompertje naar […]

  • Reageer Hendrike 8 december 2020 at 22:08

   Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn vriendin die eindelijk zwanger is van haar eerste kindje. Na een aantal ivf pogingen.

 • Reageer Kim 8 december 2020 at 12:21

  Ik doe graag mee met de winactie! Zwanger van ons eerste kindje😍

  • Reageer Annika 8 december 2020 at 16:50

   Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje, ze is zwanger van haar eerste kindje en kan wel iets leuks gebruiken in deze pittige tijd.

   • Reageer Marion 8 december 2020 at 20:10

    Ik doe heel graag mee voor mijn zusje Ingrid. Zij is zwanger van de tweede en ik zou haar heel graag verassen met iets leuks in deze rare tijd. Ze heeft geen makkelijke zwangerschap en ik kan haar nu niet eens even een bemoedigende knuffel geven. Dit zou dus heel gaaf zijn!

  • Reageer Jojanneke 8 december 2020 at 17:33

   Wat een toepasbaar pakket voor mijn zusje! Zwanger van een tweeling, terwijl er nog een peuter en kleuter lopen 😱. Die kan wel wat relax mama gebruiken!!

 • Reageer Danielle 8 december 2020 at 12:23

  Ik doe graag mee voor mezelf. Baby twee is onderweg voor deze BAM

  • Reageer Anne 8 december 2020 at 16:39

   Voor mijn vriendin en schoonzus Nicky. Die met 32 wk bevallen is en morgen eindelijk thuis komt!

 • Reageer Roos 8 december 2020 at 13:12

  Voor mijn vriendin, die zwanger is van haar eerste. En die 10 jaar geleden eerder terug gekomen is van vakantie om er te zijn bij de bevalling van mijn eerste.

 • Reageer Janise 8 december 2020 at 13:16

  Ik doe graag mee voor mezelf. juni 2021 💙

 • Reageer Liesbeth 8 december 2020 at 13:18

  Mijn vriendinnetje Renee is voor het eerst zwanger. Het is al super bijzonder dat we tegelijk zwanger zijn. Voor haar wil ik dit pakket winnen.

 • Reageer Sanne 8 december 2020 at 13:31

  Het lijkt mij super leuk om mijn nichtje of de eigenaresse van de fantastische bSO van mijn eigen kids te nomineren voor een prijzenpakket!! Beide zwanger van hun eerste kindje en beide deze maand uitgerekend…. en dat is net even anders in Corona tijd!!😍

  • Reageer Renata 8 december 2020 at 19:31

   Ik doe graag mee voor mijn vriendin die bij Barcelona woont en in deze vreemde tijd zwanger is van haar eerste kindje en veel binnen moet zitten.

   Ik gun haar deze hart onder de riem.

 • Reageer Linda de Graaff 8 december 2020 at 13:44

  Ja voor mijn beste vriendin! Uitgekerend in maart! En geen makkelijke zwangerschap! Dus een beetje relativeren kan geen kwaad!

 • Reageer Janneke 8 december 2020 at 14:10

  Voor mijn zus, die zwanger is van haar eerste!

 • Reageer Nienke van Panhuis - Poelstra 8 december 2020 at 14:22

  Ik doe graag mee, 22 weken zwanger nu.

 • Reageer Annemieke 8 december 2020 at 14:44

  Zwanger van de 3e en het valt zo enorm tegen. Al drie maanden in een enorme verbouwing/rommel waarin heel veel mis ging, waardoor ik niets anders kan dan mezelf overleveren. Normaal zou ik alles al op orde hebben en me bewust zijn van het kleintje in mijn buik. Helaas nog geen moment kunnen genieten van de baby en natuurlijk bijbehorende schuldgevoelens. Tijd om het roer om te gooien.

 • Reageer Sophie 8 december 2020 at 14:44

  Hiii! Gefeliciteerd met jullie jubileum en wat een gave win-acties!! Wil graag meedoen voor mijn zwangere vriendin Lisa Durian-de Koning! Ze is nu 28 weken zwanger en verdient wel zo’n leuk pakket! Liefs

 • Reageer Marieke Oevering 8 december 2020 at 15:07

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendin Anouk die momenteel 34 weken zwanger is van de tweede. Haar oudste is net een jaar oud en deze tweede zwangerschap valt haar erg zwaar. Zij kan een hart onder de riem zeker gebruiken!

  • Reageer Kaniknunognietzeggen 8 december 2020 at 19:33

   Gefeliciteerd met jullie jubileum.

   Ik doe voor mij zelf mee, ben nu 10 weken zwanger van ons derde kindje vandaar ook niet mijn echte naam in de post 😊

 • Reageer Kim 8 december 2020 at 15:10

  Ik doe ook graag mee! Super leuke winactie, erg benieuwd naar de kalender. In verwachting van mijn tweede kindje 😍

 • Reageer Vivian 8 december 2020 at 15:18

  Voor mijn liefste collega Cindy, die ondertussen zoveel meer is dan een collega. Ze staat altijd voor iedereen klaar, weer overal een antwoord op. Zorgt voor peuter van bijna 3 en voor manlief die hard werkt. Een schat van een meid dus! Zij verdient dit zo, omdat zij het is. De moeder, partner, vriendin, collega. Maar bovenal, mijn sparringpartner als t gaat over peuter streken, gekke acties en liefde.

 • Reageer Mariska van Eijden 8 december 2020 at 15:29

  Ik doe graag voor mezelf mee! Ben nu 14 weken zwanger van nr 4. Ik heb al 3 super leuke boys jan’17 jun’18 dec’19 en nu uitgerekend weer in juni! We weten nog niet of we weer een jongen krijgen maar we gaan er wel vanuit! Dus ja ik zou wel graag winnen 🙂

 • Reageer Nathalie 8 december 2020 at 16:40

  Ik doe graag mee voor mezelf. Ik ben een paar weken zwanger van ons 2e kindje en die eerste weken vallen me weer behoorlijk zwaar met die misselijkheid. Ik kan dus wel wat vrolijke noten gebuiken 🙂

 • Reageer Matthea 8 december 2020 at 17:00

  Ik doe heel graag mee voor een vriendin die net zwanger is van haar vierde kindje en weer onwijs misselijk, dus een hele pittige zwangerschap tegemoet gaat.

 • Reageer Bauke 8 december 2020 at 18:16

  Zou willen dat dit pakket er 12 jaar geleden als was 😉 Had ik best kunnen gebruiken. Maar nu hun ik het de leidster van mijn jongste op het kinderdagverblijf! Voor alle goede zorgen voor mijn kinderen en omdat het super fijn is voor haar dat ze het jaar op zo’n positieve manier af gaat sluiten (want ja, sommige dingen gaan niet vanzelf)

 • Reageer Tessa Rutgers 8 december 2020 at 18:22

  Voor mijn zus die binnen twee weken is uitgerekend!!!

 • Reageer Marjon 8 december 2020 at 18:34

  Ik zou dit gunnen aan mijn lieve collega Leanne. Ze werkt dag in dag uit keihard om het 18 bewoners met Korsakov en dementie naar hun zin te maken. Er valt nooit een onvertogen woord. Ondanks dat ze het privé heel zwaar heeft gehad met een verhuizing, brand in haar appartementencomplex, mantelzorg voor haar doodzieke lievelingstante die een paar maanden geleden overleed, mantelzorgen voor haar ernstig zieke moeder… en dan heeft ze ook nog een miskraam gehad. Als ik het zo opschrijf dan snap ik niet hoe ze het doet. Momenteel is ze zo’n 3 maanden zwanger en ik gun haar alle geluk van de wereld!

 • Reageer Gerike 8 december 2020 at 18:44

  Winnen! Leuk!!

 • Reageer Janneke 8 december 2020 at 18:47

  Ik doe graag zelf mee! 23 weken zwanger van ons derde kindje en mijn lijf begint nogal te piepen en kraken 😉
  Boks voor alle zwangeren: we zijn 24/7 keihard aan het werk!

 • Reageer nienke 8 december 2020 at 18:59

  Ik wil dit pakket winnen voor mijn schoonzusje en zwager! Het is hun eerste kindje ze zullen dus wat hulp kunnen gebruiken om relaxed te blijven….

 • Reageer Tessa 8 december 2020 at 19:25

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin die afgelopen weekend vertelde dat ze zwanger is van haar eerste kind! Zooo leuk!!

 • Reageer Laura Van Dam 8 december 2020 at 20:14

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere vriendin die dmv een fertiliteitstraject zwanger is van een tweede 💕. Zou super zijn om dit wonder te mogen vieren.

 • Reageer Tamara van Malsen 8 december 2020 at 20:45

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn zusdinnetje marieke. Ze vindt het moeilijk om te genieten van haar zwangerschap nadat begin dit jaar haar moeder overleden is. Dus zou het leuk zijn om haar hiermee te verrassen.

 • Reageer Marcia 8 december 2020 at 21:23

  Ik doe mee voor mijn zwangere schoonzus Merel! Ze is zwanger van haar eerste kindje, en is in januari uitgerekend 🥰

 • Reageer Tamara 8 december 2020 at 21:34

  Gefeliciteerd met het jubileum! Ik doe graag zelf mee. Ben 24 weken zwanger van ons 2e wondertje.

 • Reageer Sanne Steunebrink 8 december 2020 at 21:55

  Wat ontzettend leuk!! Ik doe graag mee voor mezelf:) moeder van een bijna kleuter en peuter, en zwanger van de derde!🥰

 • Reageer Kirsten van Herwijnen 8 december 2020 at 22:31

  Ik doe graag mee voor mezelf. Ik ben 26 weken zwanger van de derde en nadat de eerste zwangerschap vrij zwaar was en de tweede een eitje is deze een uitputtingsslag 😓. Sinds mijn eerste kind is mijn motto “die andere moeders doen ook maar wat”, dus een bijpassend “die andere baby’s doen ook maar wat”-rompertje zou super leuk zijn 🤗

 • Reageer Irene Augusteijn 8 december 2020 at 22:37

  Jaaaaaa! Voor mijn vriendinnetje Annemijn die zwanger is van haar eerste kindje. Ze heeft een Cubaanse man die de taal heel hard aan het leren is dus moet veel zaken zelf regelen. Een relaxte moeders pakket zou dan ook wel heel gaaf zijn!

 • Reageer Dag 3 van de feest-traktatie-week - Club van relaxte moeders 9 december 2020 at 12:35

  […] kunt ook nog meedoen met de winactie van gisteren of eergisteren als je kans wilt maken op mijn eerste boek Relax Mama! Of op de Relax Mama agenda of gezinsplanner. […]

 • Reageer Sigrid 9 december 2020 at 16:44

  Onze fijne buurtjes zijn na een lang traject in verwachting. Zó mooi, zó geliefd, zó gewild…
  Ik wens onze lieve buurvrouw dan ook zo’n prachtig pakket.

 • Reageer Jola de Leede 9 december 2020 at 16:59

  Ik loot graag mee voor mijn jongste zusje. Nadat ze een prematuur baby’tje heeft gekregen 1,5 jaar geleden (met alle stress van dien), is ze nu zwanger van haar tweede. Ik gun haar een relaxte zwangerschap en prachtig moederschap 🙂

 • Reageer Suzanne 9 december 2020 at 18:25

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve zwangere collega Rosina! Ze kan soms niet geloven wat haar lichaam allemaal kan en dat is zo hilarisch. Ze heeft veel humor en dit zou ZO goed bij haar passen op dit moment!

 • Reageer Janique Luijkx 9 december 2020 at 18:31

  Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin Joyce. We waren eigenlijk 2 weken na elkaar uitgerekend (zij van haar eerste, ik van mijn tweede kindje). Helaas is het bij mij misgegaan, al voor de tweede keer. Ondanks alles zijn we met elkaar blijven praten zodat dit niet tussen ons in kwam staan. Dit was niet makkelijk want wij zijn al 3 jaar bezig voor baby 2. Ik vind het erg bijzonder dat dit zo goed gaat en wil haar zo bedanken voor 15 jaar vriendschap!

 • Reageer Corné Bassa 10 december 2020 at 19:07

  Voor mijn collega kimia van der lee momenteel zwanger en besmet met corona spannende tijden dus en ik gun het haar als lieve collega natuurlijk ook

 • Reageer DAG 4 VAN DE FEEST-TRAKTATIE-WEEK - Club van relaxte moeders 10 december 2020 at 20:09

  […] dinsdag: 5 zwangerschapspakketjes met de Relax Mama Zwangerschapskalender en een Relax Mama […]

 • Reageer Audrey bink 12 december 2020 at 08:09

  Ja! Voor de dochter van mijn zus! Zo leuk!!

 • Laat je reactie achter