Lees

Gas terug

‘Ik wil die paarse met glitters!’ schreeuwt de vijfjarige naar zijn bemoeizuchtige driejarige zusje. Ik zie nog net hoe het desbetreffende zusje ‘de paarse met glitters’ uit de handen van haar hebzuchtige broer rukt.

Vanuit mijn positie achter de strijkplank observeer ik mijn twee kinderen die zich in een voor hen onoplosbare situatie bevinden en kijk ik soms bewust weg naar het vrolijke blouseje dat ik iets minder vrolijk sta te strijken. Maar de berg strijkgoed ten spijt, lijkt geen enkele taak op aarde nu belangrijker dan het oplossen van dit gigantisch probleem tussen beide kleuters die elkaar nog net niet te lijf gaan. Knielend neem ik naast ze op de grond plaats en kijk bewonderend naar het door de twee creatievelingen gebouwde Hot Wheels-parcours dat bestaat uit loopings, bochtjes en omhoog wijzende parkeerzones.

‘Wow,’ zeg ik. En ik meen het. Aan de vier fonkelende trotse ogen die mijn kant op kijken, zie ik dat zij zien dat ik onder de indruk ben.

De paarse auto met glitters wordt op de grond gelegd, mijn afleidingsmanoeuvre lijkt te werken. Vol enthousiasme krijg ik uitleg over de richting van het parcours, de crashzones, de stoplichten (die ik overigens niet zie, maar zij gelukkig wel), de loopings en de finish.

‘Mag ik eens proberen?’ vraag ik.

Ik krijg de paarse auto met glitters bemoedigend in mijn hand gedrukt. Ik rijd mijn auto met bijbehorend geluid richting de lancering. ‘Tellen jullie af?’ vraag ik ongeduldig.

‘Wacht mama, wij doen ook mee! Ik moet nog wel even tanken.’

Mijn zoon pakt zonder aarzeling de donkergroene auto met daarop het cijfer achtendertig en mijn dochter de gele. Met vlammen. En ik, ik ben de trotse eigenaar van ‘de paarse met glitters’. Maar daar bekommert geen mens zich meer om.

Wachtend op mijn medecoureurs, met mijn achterwielen drukkend tegen de oranje katapult, realiseer ik me hoe gelukkig ik ben op dit moment. De ruzie is net zo snel verdwenen als hij kwam. We spelen samen, we lossen op, we complimenteren elkaar en bewonderen elkaar. We zien niet dat het stoplicht in feite een cherrytomaat is, we zien elkaar.

‘3,2,1, start!’

Met een druk op de zwarte pijl breng ik ‘de paarse met glitters’ in beweging. Ik ben niet de snelste, maar ik ben ook niet de enige die niet te snelste is. Er kan er maar één van ons drieën de snelste zijn. En díe snelste is vooral niet bezig met de snelste te zijn. Díe roept heel aanmoedigend ‘kom op mama en Wiep! Jullie kunnen het! Goed zo!’

Ik ben overtuigd. Dit is waar het om gaat. Die strijkplank loopt niet weg (al zou ik daar ook niet rouwig om zijn). Ik neem wat gas terug in de strijk, de was en de vaat die me nog aanstaart en ga me vermaken met jullie spel. Want als ik net zo goed wil worden als jullie, moet daar geloof ik nog wat gas bij.

Maak ook kans op zo’n set van Hot Wheels!

Dit blog werd mede mogelijk gemaakt door Hot Wheels in het kader van de campagne Uitdaging aanvaard!

Edit: De winactie die bij dit blog liep is inmiddels gesloten. De twee winnaars hebben een bericht in hun mail ontvangen. 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

124 Reacties

 • Reageer Anke 27 september 2018 at 19:59

  Wat een toffe actie! Ik zou graag samen met onze jongste (5) willen spelen, maar denk dat grote broer en zus er stiekem ook nog wel mee willen spelen. Samen genieten met elkaar en van elkaar, dat is het belangrijkste! 💙

  • Reageer Mariska van Toosendaal 28 september 2018 at 21:14

   Ik wil wel heel graag tegen mijn zoontje van (bijna) willen racen! Hij vindt auto’s helemaal te gek en die Hot Wheels passen er perfect bij!

  • Reageer Wendy Horstik 29 september 2018 at 06:43

   Hoi,

   Ik zou heel graag tegen mijn dochter Tijne van 3 en zoon Jip van 5 willen racen… de strijkplank en de vaat inderdaad laten staan en met m’n kinderen spelen, zoals in de blog. Duimen dat we winnen!! 🍀🍀🍀

 • Reageer Vera 27 september 2018 at 22:32

  Ja, die mooie Hot Wheels set komt hier wel van pas! Met twee actieve jongens van drie en zes jaar is bovenstaande situatie bij Lisa thuis ook bij ons heel herkenbaar. Gelukkig geniet ik zelf ook van spelen met auto’s. Graag zou ik willen racen tegen mijn twee zoons en hopelijk maken jullie ons blij met deze kurkentrekker crash set.

 • Reageer Natasja 28 september 2018 at 06:15

  Hier een meisje die autootjes ook heel leuk vindt😍!

 • Reageer Anne 28 september 2018 at 06:15

  Ik zou gaan racen met mijn twee meiden van 3 en 1.5! Net als jullie: even een momentje (rustig) samen spelen.

 • Reageer Nicole 28 september 2018 at 06:15

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoon. Die nu met zn baby broer toch wat aandacht moet missen. Hij zou het geweldig vinden van mama te kunnen winnen.

 • Reageer Judith Rijsterborgh 28 september 2018 at 06:17

  Wat gaaf!! Ik zou graag willen racen met mijn zoon Finn die bijna 6 wordt en al jaren vraagt naar een hotwheelbaan! Ik was niet overtuigd, maar nu ik dit lees, super gaaf! En ik denk dat mijn stoere dochter die bijna 4 wordt er ook heel blij van wordt!

 • Reageer Natasja baan 28 september 2018 at 06:17

  Zoon van 5 is gek van auto’s en racen. Zou super zijn om samen met hem te racen 😁 én zijn vader wil dan ook vast mee doen.

 • Reageer Ydwine 28 september 2018 at 06:18

  Ik heb hier twee jongens van 2 en 6 jaar. Auto’s zijn bij beide favoriet, maar volgens de 2-jarige is alles “mij”. Hiermee kunnen ze zich samen helemaal uitleven.

 • Reageer Yvonne 28 september 2018 at 06:18

  Wauw! Wat een topactie! Hier een jongen van 6 en een meisje van 4 die heel graag samen spelen met de paar hot Wheels autootjes die we hebben.. deze uitbreiding zouden ze heel gaaf vinden! En mama ook 😉

 • Reageer Sylvia Mijatovic-Lindeman 28 september 2018 at 06:23

  Met 2 hotwheels fans van 4 en 7 jaar testen wij heel graag deze gave baan! Papa racet ook graag met zijn jongens met hothweels, dus ik zou mijn 3 mannen hier dolgelukkig mee maken.

 • Reageer C. Kerkhof 28 september 2018 at 06:25

  Hele gave actie! Mijn jongens van 5 en 7 gaan geen enkele uitdaging uit de weg, hebben ze van mama, maar stiekem wil ik ook wel tegen papa racen. We zijn veder totaal niet competitief ingesteld hoor!

 • Reageer Desiree Bremen 28 september 2018 at 06:26

  Ik zou gaan racen met mijn zoon(8), is gek op alles wat snel en hard gaat, al zal zijn grote zus(10) ook zeker mee willen spelen om te probeten te winnen om de snelste te zijn!

 • Reageer Laura 28 september 2018 at 06:29

  Supergraag voor mijn zoon van vier en zijn Papa! Twee auto fanaten 🙂 Mama is momenteel zwanger van de tweede dus die is iets minder actief en minder gezellig met spelen. Deze gave baan zou dus zeker van pas komen voor de herfstdagen die er aan komen.

 • Reageer Marion 28 september 2018 at 06:29

  Samen met mijn 2 jongens van 3 en 5, ze zijn helemaal vancauto’s en racen!

 • Reageer Daisy 28 september 2018 at 06:31

  Heel graag met mijn zoontje, fan No 1! Van hot wheels. Zou echt te gek zijn om op deze baan tegen elkaar te strijden 🙂

 • Reageer Saskia 28 september 2018 at 06:31

  Ik zou gaan racen met mijn zoon Mats van bijna vier zodat we tijdens het spelen zijn eerste schooldagen door kunnen nemen.
  Zijn zussen van acht en tien willen vast ook wel een potje meedoen!

 • Reageer Jacintha Smit 28 september 2018 at 06:31

  Drie stoere boys die aan elkaar gewaagd zijn, dat vraagt om een degelijk stuk speelgoed voor uren plezier! Als mama dan ook nog mee speelt, is het feest compleet! Al mag ik dan natuurlik niet winnen 🙂

 • Reageer Suzanne 28 september 2018 at 06:35

  Oooohh!! Zo’n baan wilde ik vroeger, maar kreeg ik nooit…Was gek van auto’s en racen toen ik een kleuter was.
  Ik zou graag racen tegen mijn man en dochter van bijna 5, ik weet zeker dat we dat alledrie heel leuk vinden!

 • Reageer Ciska 28 september 2018 at 06:36

  Heel tof! Het mannenteam (vriend en zoonlief) neemt het graag op tegen het vrouwenteam (dochterlief en ikzelf).

 • Reageer Esther van doeveren 28 september 2018 at 06:38

  Wat zou ik graag willen racen met mijn dochter Fenne van zes en haar papa 😍! Dit weekend een baan proberen te bouwen van kartonnen stroken over de meubels heen maar dat werkte toch niet zoals verwacht 🙈 en nu staat er een racebaan op het verlanglijstje! Doe dus heeeel graag mee!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reageer Sandra 28 september 2018 at 06:38

  Ja, ontzettend leuk voor mijn twee kleine mannen van 3 en 5 en natuurlijk voor ons als ouders 😉!

 • Reageer Edith 28 september 2018 at 06:39

  Gaaf! Ik wil graag racen met mijn twee jongens van 4 en 6. De jongste heeft moeite met delen en wil alles voor zichzelf houden en de oudste zou juist wel wat assertiever mogen zijn. Samen spelen, samen leren en voor mij een goed excuus om vooral niet te strijken 😊

 • Reageer Pleuni 28 september 2018 at 06:43

  Mijn zoontje heeft op de camping elke dag gespeeld met de hot weels van de stoere buurjongens, wat zou het leuk zijn om er nu thuis ook mee te kunnen spelen!

 • Reageer Patricia 28 september 2018 at 06:43

  Supercool! Mijn jongen van 4 had voorheen nooit belangstelling voor auto’s, maar sinds kort alleen maar. En hoe gaaf is het al we dan met deze baan echt kunnen racen nu, lijkt me heerlijke ervaring!!!!

 • Reageer Joyce Kieft 28 september 2018 at 06:45

  Wat een heerlijkheid om zo te kunnen spelen. Ik hou ervan!
  Mijn zoontje Teun speelt bijna alleen maar met auto’s. Hij zou zo blij zijn met deze onwijs gave hotweelsbaan, dus ik doe graag mee…

 • Reageer Jessica 28 september 2018 at 06:46

  Ik neem het graag op tegen mijn 6-jarige zoon die echt heel fanatiek is als het om racen gaat en heel graag wil dat mama met hem meespeelt!

 • Reageer Sonja 28 september 2018 at 06:48

  Ik wil wel eens tegen onze autofan Tijn racen!

 • Reageer Jill Quant 28 september 2018 at 06:50

  Gas terug? Gas erop zul je bedoelen! Uitdaging aanvaard! Ik neem het graag op tegen Skip en Lewis, van 6 en 3. Mijn twee lieve jongens die nu al roepen dat ze deze baan aan Sinterklaas gaan vragen. Enne die strijk loopt heus niet weg!

 • Reageer Ilona Nesselaar de leer 28 september 2018 at 06:50

  Ik wil het wel graag opnemen tegen mijn man en zoon van bijna 5.
  Volgens mijn zoon kunnen mama’s niet met auto’s spelen!
  Dus ik zal hem het tegendeel bewijzen haha

 • Reageer Tanja 28 september 2018 at 06:51

  Ik zou graag racen tegen mijn hotwheels fan Thijs (6) en zijn zus van 9 wil stiekeme vast ook mee doen 😀

 • Reageer Debbie 28 september 2018 at 06:54

  Oh die uitdaging ga ik dan aan met mijn zoontje van 3, die dol is op racen! Nu met een nieuw kleintje in huis, heb ik soms weinig tijd over om lekker te spelen. Dus hoe tof als we die momenten die we wel hebben met de hot wheels kunnen doorbrengen!

 • Reageer Ilja 28 september 2018 at 07:00

  Oh ja mijn zoon die morgen 3 wordt is helemaal gek van auto’s en heeft al weet ik t hoeveel hotwheels auto’s maar nog geen baan. Zou een mooie aanvulling zijn voor hem!!!

 • Reageer Anneke 28 september 2018 at 07:01

  Oh ik doe graag een poging zodat ik kan racen tegen mijn lieve jongen van bijna 5 en zijn grote zus. 🍀

 • Reageer Simone 28 september 2018 at 07:04

  Leuk, ik zou gaan racen met onze dochter Sanne (3,5) ,maar papa André moet ook zeker meedoen. Doordat hij altijd eigen regeltjes verzint,wordt het spelplezier nog groter. 😊

 • Reageer B.smit 28 september 2018 at 07:09

  Heel herkenbaar. Bij mijn zoon en dochter is het soms ook water en vuur. Als papa of mama mee gaan doen met waar ze mee spelen dan is het direct over en spelen ze lief met elkaar en zijn dan erg fanatiek. Dus de hotwheels zouden erg van pas zijn bij ons om samen familiespeeldag te bevorderen

 • Reageer Tamara 28 september 2018 at 07:09

  Ik zou samen met mijn 4 jarige zoon wel tegen zijn papa en broertje willen racen. Je bent ongemerkt de hele dag bezig met dingen die belangrijk lijken voor je maar eigenlijk is dat niet zo. Even met elkaar zijn, echt aandacht voor elkaar en samen spelen. Dit lijkt me een heel goed speelgoed om dit te kunnen bewerkstelligen. Dus heel erg welkom #todolistdedeuruit

 • Reageer Karen Rutten-Herrebrugh 28 september 2018 at 07:13

  Die uitdaging neem ik graag aan, deze moeder wil ook wel heel gelukkig op haar knieën willen winnen met een potje hotwheelsrace. Even kijken of ik tegen mijn jongens op kan. Mijn jongens kunnen inderdaad ook ruzie maken omdat ze allebei met hetzelfde autootje willen doorwerken. Soms vraag ik me af of het niet puur te doen is om hun broer(tje) dwars te zitten.
  Kom maar op, ik schuif mijn strijkplank vast aan de kant!

 • Reageer Lotte 28 september 2018 at 07:13

  Samen met mijn zoon van 5 leggen we graag al het andere werk, tv, tablet, vijfdehands autootjes en groene drakenslijm opzij voor een mooie hotwheels racewedstrijd! Met een beetje mazzel wil kat joepie ook meedoen; in elk geval als toeschouwer en ‘uitsmijter’.

 • Reageer Anne-Marije 28 september 2018 at 07:24

  Gaaf! Ik wil racen tegen (en verliezen van) mijn zoontje Roan van 4 die autogek is en dol op zijn ‘HAK WIEEELZ’. Met een baby erbij, alles wat erbij komt kijken (ook in huis) en herstellen, wordt het hoog tijd voor meer quality time. Over een paar jaar kan hij met zijn broertje Niam racen 🙂
  Groetjes, Anne-Marije

 • Reageer Birgit 28 september 2018 at 07:26

  Hot weels auto’s genoeg in huis, maar een baan vinden de jongens (bijna 7 en 2) vast fantastisch om mee te spelen. Wij hadden ons al voorgenomen om (nog) vaker mee te spelen, ik zie ons 4 al liggen op de vloer.

 • Reageer Monique 28 september 2018 at 07:35

  Als je vader 5 maanden op uitzending voor zijn werk weg is, zou dit toch super zijn als je straks weer samen kunt racen! 5 jaar Hotwheels is lang, maar 5 maanden net zo lang als je 7 jaar bent!

 • Reageer nina de graaff 28 september 2018 at 07:36

  Ik wil heel graag racen tegen Jesse van 5, net verhuisd en nog een beetje wennen, maar zeeën van ruimte voor een uitbreidung op onze hotwheels baan!

 • Reageer Shern 28 september 2018 at 07:42

  Jaaaa eindelijk een leuke aktie voor jongens. Hij is voor mijn zoontje die gaat racen tegen iedereen die bij hem komt spelen. Maar eerst daag ik mijn broertje uit omdat hij een snelle motorrijder is😂

 • Reageer Linda Niesthoven 28 september 2018 at 07:46

  Wow! Wat een mooie set! Ons pleegzoontje is gek op auto’s. Wat zal het leuk zijn als ik samen met hem en zijn twee broers hiermee kan spelen 😍

 • Reageer Clarissa 28 september 2018 at 07:57

  Wat een leuke actie! Ik neem het graag op tegen mijn jongste dochter Ella van 5. Een nieuwe racebaan staat bovenaan haar verlanglijstje. De oude is voor baby’s… Ik ben wel bang dat we dan gevaarlijke dino’s gaan tegenkomen tijdens de race! En misschien wordt de vloer wel ineens lava o_O!! Wedden dat ze wint!

 • Reageer Simone gerrits-peters 28 september 2018 at 07:57

  Ik zou racen met Mats (7) en Saar (8)
  De kurketrekker staat al op ons verlanglijstje, dus dat zou een gave verrassing zijn ☺️

 • Reageer Lieke 28 september 2018 at 07:59

  Oeh!! Uitdaging aanvaard! Mijn tweeling dames van 5 zijn echt dol op auto’s. Voor hun 5e verjaardag stond al een racebaan op de verjaardagslijst, maar die zat niet tussen de cadeaus. Nu een hot wheels baan zou echt te gek zijn, dan maken we er een papa/Elyn tegen mama/Nola race van!

 • Reageer Marina Hartman 28 september 2018 at 07:59

  Wat gaaf ik neem het graag op tegen mijn zoontje Harry en zijn vader Marco. En later tegen onze kleine huilbaby. Maar die moet nu nog ff wachten 😉.

 • Reageer Esther 28 september 2018 at 08:08

  Ik wil het graag opnemen tegen mijn man. Vooral bij speelgoed waar je mee kunt bouwen, hebben wij er soms moeite mee om onze kinderen te laten spelen. Als wij klaar zijn dan neem ik het op tegen mijn zoon en dochter. En natuurlijk ga ik winnen, want mama is de beste! 😉

 • Reageer Mariska 28 september 2018 at 08:10

  Uitdaging aanvaard! Dat huishouden kan best wat minder(hoe moeilijk ook) maar zal zeker nog een uitdaging worden, die ik graag aan wil gaan met mijn twee zoons. Tijd voor elkaar en racen maar!

 • Reageer Sanderijn 28 september 2018 at 08:12

  Oeh, ik doe ook graag mee! Zoon van 7 en dochter van bijna 5 spelen graag met de Hot Wheels in combinatie met de lego. Een set met loopings zou het wel echt super maken!

 • Reageer Heleen van Buuren 28 september 2018 at 08:26

  Nou, ik wil winnen omdat ik met verschillende racefans in huis en een zeer eigenwijze strijkbout en strijkplank, ook veel liever race en speel dan strijk… Het zou super zijn.

 • Reageer Linda Pepping 28 september 2018 at 08:28

  Met mijn 2 pleegzoons van 8 en 9 die samen spelen heel lastig vinden, maar zich verbonden voelen door auto’s en hotwheels. Mama doet dan natuurlijk mee om alles in goede banen te leiden😉

 • Reageer Danielle 28 september 2018 at 08:31

  Oh die hot wheelbaan staat al even op het verlanglijstje van mijn zoon van bijna 6 (op die van zijn verjaardag op 2/12 en op die van de sint). Zou fantastisch zijn om zijn enorm blije gezicht te zien als hij er samen met zijn broertje en met mij of mijn man mee kan spelen.

 • Reageer Bieke 28 september 2018 at 08:36

  Ik ga ook de uitdaging aan! Ik vind het zowiso belangrijk dat ze alleen leren spelen maar eens zo belangrijk om ook samen te spelen en het is een goede ontstresser voor mama ook! En mijn 2 jarig zoontje heeft geen broertjes of zusjes om mee te spelen en alleen is maar alleen. Strijken, dat gebeurd hier al maanden niet meer, als je de hemden snel genoeg uit de droogkast haalt en ophangt zien die er ook goed uit 😉

 • Reageer Inge 28 september 2018 at 08:41

  Dat ziet er wel stoer uit! Kunnen broer en zus tegen elkaar racen. En als ze savonds op bed liggen, ga ik stiekem tegen papa racen. Eens kijken of mama dan kan winnen :-).

 • Reageer Wendy Wammes 28 september 2018 at 08:48

  Jaaa, lekker racen met mijn jongste zoon van 4 jaar die alles wat wielen heeft geweldig vindt. En vooruit, s avonds nog even een wedstrijdje met mijn man 😀

 • Reageer Samira 28 september 2018 at 08:53

  Leuk!

  Met Koningsdag had mijn zoon (4) een baan gekocht van zijn eigen geld, maar eenmaal thuis ontbrak de ‘start’. Het is dus een beetje een treurig ‘broem, broem, broehoemmmn!’ ding geworden met handmatige aandrijving 😬

  Ik zou het wel heel tof vinden om dat bekkie te zien als er bij wakker worden ineens een echt werkende Hotwheels baan in de kamer staat. Ik heb namelijk niet verteld hoe het echt hoort te gaan en dat er een onderdeel ontbrak, dus mijn zoon heeft geen idee!

 • Reageer Lizette 28 september 2018 at 08:59

  Wat leuk!! Zou heel graag racen tegen mijn eigen racemonster Wessel! 💪

 • Reageer Nanett Smit 28 september 2018 at 09:17

  Wat een leuke actie! En een mooi verhaal. Ik denk dat elke ouder hier wel eens tegen aan loopt. Meer genieten van vrije tijd met de kinderen en je minder druk maken om alles wat nog moet. Heb zelf een zoon van 6 en dochter van 2 die elkaar ook wel eens in de haren vliegen. Zo kunnen ze mooi samen tegen elkaar racen en misschien mag mama ook een keer meedoen

 • Reageer Janine Maas 28 september 2018 at 09:27

  Oh wat gaaf! Mijn zoontje Thijs van 5 is helemaal gek op auto’s en op Hotwheels. Ik zou graag samen met hem gaan racen op de hotwheels baan. En zijn zus Julia van 7 wil ook heel graag racen 😁

 • Reageer Anja 28 september 2018 at 09:27

  Met mijn Daan van 4! Hij gaat nergens heen zonder hotwheels auto in zijn zak.

 • Reageer Anita Hoogerdijk 28 september 2018 at 09:36

  Herken dit wel, wat is nou echt belangrijk?: Tijd met je kind doorbrengen! Mijn dochter Elise zal deze racebaan superleuk vinden. En ik ook trouwens haha

 • Reageer Jelein 28 september 2018 at 09:42

  Ik zou graag tegen m’n jongste zoon van 2,5 racen. Als de oudere broer (9) en zus (7) naar school zijn speelt hij stiekem met hun speelgoed. Een eigen racebaan zou geweldig zijn! (En dan mogen broer en zus na schooltijd natuurlijk ook wel eens een keer) 😊

 • Reageer Maria van der Meij 28 september 2018 at 10:03

  Jaaa gezellig met mijn kids Luca (6) en Lisa (bijna 3)! Alles wat hard en snel gaat vinden ze geweldig! En mama ook hahaha!!!

 • Reageer Debbie 28 september 2018 at 10:08

  Heerlijk hè dat meespelen. Ik moet daar ook bewust meer tijd voor maken. Ga zo makkelijk mee in de drukte van de dag.
  Ik race graag tegen mijn twee jongens van 7 en 5. Alhoewel ik de kans misschien niet krijg, want zusje van bijna 2 speelt op dit moment met niks anders dan auto’s.

 • Reageer Ilona 28 september 2018 at 10:28

  Ik zou hier graag samen met mijn zoon mee willen spelen. En dan zou ik mijn man uitdagen om ook mee te spelen in plaats van zich druk te maken om het huishouden. En als onze dochter zo oud is weet ik zeker dat zij zich hier ook geweldig mee vermaakt.

 • Reageer Laura 28 september 2018 at 10:34

  Oh ik zou graag met mijn twee jongens ermee willen spelen, die dan hopelijk ook fijn samen kunnen spelen. Want als je 7 en 3 (bijna 4) bent is dat soms best lastig! En het zou natuurlijk een fantastische uitbreiding zijn voor de al aanwezige hot wheels!
  #challenge accepted

 • Reageer e de roode 28 september 2018 at 10:52

  Tegen mijn mannen… 4 en 6 zijn de heren en ze zijn dol op hotweels! Wat zou het gaaf zijn als ook mama een autootje bij de verzameling kan voegen en dat we dan urenlang samen de meest spectaculaire races kunnen houden! Love 2 play💙💚
  #hotweels #uitdaging.aanvaard!

 • Reageer Rolien 28 september 2018 at 10:54

  Mijn zoontje is gek op hotwheels en met deze nieuwe racebaan kunnen mijn zoon en ik mooi samen spelen.

 • Reageer Mariska 28 september 2018 at 11:24

  Wat een gave uitdaging! Zoonlief heeft sinds een half jaar een fascinatie voor auto’s ontwikkeld en vraagt mij regelmatig om samen met hem te racen. Een echte racebaan zou dan helemaal te gek zijn! Ik kan enorm genieten van het samen spelen met hem. Ik word steeds bewuster van het naderende moment dat hij naar school gaat en we meer moeten gaan zoeken naar speeltijd samen. Het lijkt me heel erg fijn om samen met hem deze racebaan te bouwen en daarna te racen. Uitdaging geaccepteerd hoor 😀

 • Reageer Marion 28 september 2018 at 11:45

  Wat leuk! Graag race ik ook met mijn 2 kinderen (6 en 3).
  Goed argument om de boel de boel te laten, heerlijk!

 • Reageer Lien 28 september 2018 at 11:55

  Cool Cool en nog eens cool! Met mijn spelletjes en samen speel gekke zoontje Raphael en zijn grootste uitdager (alias plager) mijn vriend Virgil. Kom maar op met die baan! Kan ik ze tonen dat ik mijn mannetje kan staan!

  Bewuste aandacht daar gaan we elke dag voor. Samen een potje uno spelen, stoeien, racen of de natuur in. De baan is ideaal met de winter die voor de deur staat!

 • Reageer Denise Hoogervorst-Duijnisveld 28 september 2018 at 11:59

  Wat een geweldige actie! Super leuk! Ik zeg dan natuurlijk dat ik met mijn twee kids wil racen wat zeker weten elke dag zal moeten als ze die baan gewonnen hebben, maar stiekem wil ik toch echt tegen mijn man gaan racen als de kids op bed liggen dat is toch helemaal geweldig 😂

 • Reageer Deborah 28 september 2018 at 12:01

  Geweldig zeg! Mijn zoon Stijn van 5 heeft al een heleboel hotwheels maar nog geen racebaan. Ik zou graag met hem racen op deze gave baan!

 • Reageer Sabine 28 september 2018 at 12:03

  Jaaaaa, graag winnen!
  Meespelen rulez, zolang ik niet alleen broembroem hoef te zeggen en te botsen.
  Die Hotwheels banen bouwen is tenminste een beetje leuk meespelen.

  En de was/huishouden? Die doe ik zo min mogelijk. Voor iedereen het meest relaxed. 😁

 • Reageer Sarah 28 september 2018 at 12:08

  ZALIG! Ik zou graag racen tegen mijn zoon Seppe, 5 jaar en wat vliegt de tijd. Ook zus zou zeker meedoen. Geen tijd meer om samen te spelen na het werk en in het weekend moeten altijd allerlei klusjes gebeuren. Gas minderen in karweitjes en op de speelmat deze auto’s uittesten lijkt me dan ook ook schitterend idee. De oogjes zullen meer blinken dan de prachtige auto.

 • Reageer Manon 28 september 2018 at 12:12

  Ik zou mijn kids tegen elkaar willen laten racen, met mama als scheidsrechter.. Of papa tegen mama, met de kinderen als scheids..

 • Reageer Elizabeth 28 september 2018 at 12:23

  Toffe actie! Ik zou graag samen met mijn 2 kleuters willen racen! Die zullen dit uren kunnen doen. En mama (en papa) vinden het stiekem ook heel leuk ;-).

 • Reageer Anne 28 september 2018 at 12:32

  Wat een leuke actie! Die uitdaging neem ik aan. Ik wil wel graag met mijn zoontje hiermee spelen. Nu de tweede op komst is, heeft hij veel behoefte aan knuffel- en speeltijd.

 • Reageer Roelien 28 september 2018 at 12:43

  Deze uitdaging durf ik aan te gaan met mijn 2 oudste zonen. (4jr en 6jr)
  Mocht ik het kunstje onder de knie krijgen dan kan zoon (baby) nummer 3 over een paar jaar ook gezellig mee spelen! #mannenhuis

 • Reageer Judith 28 september 2018 at 12:52

  Ik wil wel racen met mijn zoons van 7 en 9! Ze bouwen hele mooie banen met de Hot Wheels en een kurketrekker kunnen ze goed gebruiken om de héle kamer om te bouwen in een race circuit. Logisch dat daar dan geen strijkplank meer bij past! 😉

 • Reageer Debby 28 september 2018 at 13:08

  Zou fijn zijn om lekker met mijn zoontje (4 jr) mee te kunnen spelen als zijn pasgeboren zusje lekker ligt te slapen. Het is zo’n super lieve grote broer, die verdient vooral nu alle mama tijd die ‘over is’! En hij is super fanatiek, dus een uitdaging wordt het zeker.

 • Reageer Marion van den Berg 28 september 2018 at 13:12

  Ik zou graag samen met mijn zoontje racen tegen mijn man!

 • Reageer Els 28 september 2018 at 13:38

  Wow! Ik zou graag racen tegen mijn zoontje (wordt 2 november 2) en dochter van 3,5 😊. Zoonlief is gek van alles met wielen, maar vooral auto’s en “racen mama”. Dus die zou het te gek vinden 😅. Ik ga de uitdaging aan!

 • Reageer Esmee Smolders 28 september 2018 at 13:44

  Gaaf verhaal! Ik heb bewust mijn was en strijk al een week aan de kant laten liggen (met als gevolg dat we ‘uit de wasmand’ leven op het moment) mijn oudste dochter van bijna 3 vind het heel lastig om de aandacht met pasgeboren zus te delen. Dus dan maar niet wassen en strijken en opruimen maar alle momenten dat het kan met haar bezig zijn om deze enorme verandering acceptabel voor haar te maken. Een leuke racebaan zou daarmee goed helpen!

 • Reageer Marjoke Verberg 28 september 2018 at 14:32

  Heeel graag met mijn zoontjes van 6 en 3,5. Hier is ook vaak ruzie om de auto’s. Zo’n baan zou geweldig zijn!!

 • Reageer Vicky 28 september 2018 at 15:19

  Hotwheels zijn hier ook heel populair! Samen racen met Thor (7) en Kars (5) zou het ideale excuus zijn om de strijkplank even aan de kant te laten staan!

 • Reageer Judith van der Velden 28 september 2018 at 16:12

  Dit zou ik geweldig vinden met mijn 3 jongens van 4,6 en 7. Maar nog belangrijker, mijn jongens zouden hier nog het meest van genieten. Mama die mee gaat racen! Dan heb je echt wel de coolste mama van de hele school!! Een les in samenwerking en oplossingen bedenken kan hier sowieso geen kwaad met zo’n dosis testosteron in huis 😉

 • Reageer Femke Van Oppen-Lington 28 september 2018 at 16:47

  Ja! Ik zou heel graag racen met mijn Huub van 6 en Lily van 4. Zij racen regelmatig recht tegen elkaar in en kunnen tegelijkertijd zo mooi fanatiek samen gaan voor hetzelfde doel. Allebei even stoer. En zo fijn om dat met elkaar te doen! Dat maakt spelen zo waardevol en zou ik veel vaker moeten doen 🙂

 • Reageer Mandy serrarens 28 september 2018 at 17:42

  Ik wil graag racen tegen Martin mijn man. In het kader van leuke dingen samen doen,
  als Eva en Sophie in bed liggen .😜

 • Reageer Femke Bors 28 september 2018 at 19:37

  Ik ga racen tegen mezelf om heerlijk koffie te maken en m’n boek te pakken terwijl zoonlief van vijf zich mag verliezen in hotwheels land met zijn vriendjes. 😁😁😁

 • Reageer Marieke kuijer 28 september 2018 at 19:55

  Aangezien mijn 2 druktemakers van 3 en 5 jaar overal een wedstrijd van maken ga ik graag de strijd aan! Of het nu gaat om wie het eerste zijn kleding aan heeft, wie het eerste zijn melk op heeft of wie het eerste thuis is het maakt hier niet uit, maar de strijd aangaan met auto’s blijft toch de favoriet hier!

 • Reageer Patricia Kort 28 september 2018 at 20:19

  Ja!! Mijn zoon van 5 maakt de hele dag zelf gebouwde racebanen en lanceringen! Dan heb ik eindelijk mijn kussens en stoelen weer terug en kan hij racen tegen zijn lieve grote zus! Na mijn bakkie koffie doen we dan jongens tegen de meiden met papa erbij! 😉

 • Reageer Fleur Haulussy 28 september 2018 at 20:31

  Yes Yes! Samen racen met m’n twee jongens van 5 en 8! We racen alle dagen naar school, zwemles, sport, speelafspraken.. jaja soms wil ik gewoon even thuis racen en de jongens waarderen dat ook. Met deze baan kan dat zeker wel! Super tof die hete wielen!

 • Reageer Maatje 28 september 2018 at 20:39

  Mer spelletjes is het bij ons thuis vaak de kinderen tegen de ouders. Nu ben ik bang dat met deze gave baan de oudjes het onderspit gaan delven :-))

 • Reageer Anne de Jong 28 september 2018 at 20:56

  Ik zou heel graag tegen mijn 4,5 jarige zoon Levi willen racen. Levi is een heel lief en rustig jongetje die helaas soms de strijd om aandacht/speelgoed verliest van zijn zusje van 1,5 jaar 😅. Het zou super zijn als ik hem mag verassen met zo’n racebaan en dat we echt even samen kunnen racen.

 • Reageer Mariska van Roosendaal 28 september 2018 at 21:17

  Ik zou dolgraag tegen mijn zoontje van (bijna) 4 willen racen! Hij heeft al een paar Hot Wheels, maar nog geen racebaan. Die zou goed van pas komen, mijn zoontje is dol op racen!

 • Reageer Rolanda Nijmeijer 28 september 2018 at 23:12

  Dat lijkt me echt super ik kan ook nog wel een lesje in gas terugnemen gebruiken. Mijn meiden van 3 en 6 zouden dit heel graag samen met mij en hun vader doen en wij met hen. Family time is hier schaars momenteel.

 • Reageer Naomi Baksteen-Thielsch 28 september 2018 at 23:39

  Ik zou heel graag met mijn zoontje van bijna 3 (30 oktober) willen racen. Hij kan elk moment grote broer worden, dus denk dat dit nu extra leuk voor hem is. Ook denk ik dat papa hier graag samen mee wilt spelen 🙂

 • Reageer CArolien 29 september 2018 at 04:58

  Ik wil heel graag nog meer tijd vrij maken voor mijn zoontje. Ik wil uren lang tegen hem racen met hotwheels nu de race van het leven hem (nu al) tegenvalt 😢

 • Reageer Zulema 29 september 2018 at 05:13

  Ja hier zou deze ook goed van pas komen aangezien laatst de looping is verloren in de speeltuin. Ja lang verhaal maar we zijn een deel van de baan kwijt en dit zou een cool verjaardags cadeau zijn. Voor Mr M als hij 5 wordt.

 • Reageer Melissa 29 september 2018 at 06:22

  Mijn oudste zou dit helemaal geweldig vinden, hij vindt auto’s en racebanen super gaaf! En dan racen tegen papa of mama en dan ook nog eens winnen (of miss stiekem mama 😏)…van samen spelen wordt hij in ieder geval heel vrolijk🙌🏽

 • Reageer Kirsten 29 september 2018 at 06:59

  Gaaf! Ik denk dat het een racecompetitie wordt met het hele gezin! Met een zoon die niet tegen zijn verlies kan, een zoon die gewoon wil racen en twee enorm competitieve ouders 😉 Wat zal er worden van het zusje dat elk moment geboren kan worden… Ik duim voor dit gave gezinsvermaak!!

 • Reageer Frederike 29 september 2018 at 07:00

  Geweldige actie! Ik wil héél graag racen tegen mijn man en onze zoon Nyls. Eens kijken welke van de 3 autofans de snelste coureur is! 😎

 • Reageer Annika 29 september 2018 at 07:17

  Ja!!! Ik neem de uitdaging aan! Ik wil graag racen tegen mijn zoontjes Luca (2,5,) en mitch (bijna 5). Beide nu gek van hotwheels maar een baan hebben ze nog niet!

 • Reageer Vin 29 september 2018 at 07:24

  Mijn zoon van 5 zou het waarschijnlijk erg fijn vinden als ik met hem met Hotwheels zou spelen. Sinds een half jaar heeft hij een broertje en is mama soms te druk met flesjes, luiers verschonen, babyhapjes maken enzv om eens lekker met hem op de grond te komen spelen. Mijn zoontje houd erg veel van racen met zijn autootjes en zou het heel leuk vinden om zijn hotwheels autootjes eens op een echte racebaan te mogen laten rijden. En dan wil ik ook eens proberen, want dat vind ik zelf ook supertof!

 • Reageer Kristel Reijenga 29 september 2018 at 07:28

  Ik ga de uitdaging aan! Samen met… mijn zoontje Dain! Hij wordt 28 okt alweer 4 jaar, een hele spannende tijd breekt aan dus! Hoe gaaf is het om hem hiermee te verrassen!

  Het is inderdaad zo hoor.. we nemen eigenlijk alles een beetje voor lief. Maar we zouden wat meer tijd en energie in de kleine (SUPERFANTASTISCHE) momenten moeten steken! Maak van je dag een dag met een gouden randje, door heerlijk met je kind SAMEN te spelen! Geniet van elkaar en leer van elkaar!

 • Reageer Martine 29 september 2018 at 07:40

  Stiekem vind ik de hotwheels net zo leuk als mijn zoon van bijna 6. Als hij een baan heeft gemaakt kom ik altijd even een auto afschieten. Of samen experimenteren met wat er nog meer afgeschoten kan worden 😀
  Dus ik zou deze graag willen winnen voor mezelf en dan mogen mijn kinderen af en toe ook wel eens meespelen.

 • Reageer Rosalie 29 september 2018 at 10:37

  Jaaaa supertof!😍😍Mijn eerste gedachte was om met mijn middelste zoon jack van bijna 4 een gave baan op te zetten, maar mijn zoon van 7 een dochter van 2 zullen zeker niet alleen maar willen toekijken🤗🤗

 • Reageer Mara Wijers 29 september 2018 at 11:08

  Uiteraard wil ik deze winnen!!! Heb hier 2 jongens van 4 en 8 die altijd in zijn voor spelen (en ik al snel iets een goede reden om niet te hoeven strijken 😜)

 • Reageer Susanne 29 september 2018 at 12:55

  Lijkt me echt de hoofdprijs met 2 jongens die gek zijn op alles wat de bocht uit vliegt haha. Dan geniet ik weer van hun plezier!!

 • Reageer Margriet Stein 29 september 2018 at 13:04

  Wauw! Ik geniet ook van het spelen met mijn zoontje van 4 een ik weet zeker dat hij dit heel tof zou vinden!! En strijken die ik wel als hij in bed ligt.

 • Reageer Floortje van de Kerkhof 29 september 2018 at 21:27

  Hoe herkenbaar dit verhaal! Ik meen zelf ook altijd dat ik nog eerst even MOET stofzuigen, poetsen, wassen en dus ook brandjes blussen tussen draakje Femke(6) en draakje Joep(5). Terwijl als je ze even aandacht geeft en met ze speelt dit van alle kanten zo fijn voelt, dat het eigenlijk belachelijk is dat je toch steeds in de valkuil van het huishouden trapt. Uiteindelijk moet t toch eens gebeuren, maar laat mij maar lekker racen met mijn schatten!

 • Reageer Loes 29 september 2018 at 23:02

  Jaa hier twee hot wheel fans en mama racet regelmatig mee 😉
  Dit zou super zijn voor Tijmen 7 en Silvijn 4!

 • Reageer Daisy 30 september 2018 at 07:19

  Racen tegen mijn mini man van 5 en mijn meisje van 7. Heel herkenbaar deze column, teveel met het huishouden bezig en kindjes die ruzie maken.
  Challenge accepted!!

 • Reageer Anne Martine 30 september 2018 at 18:21

  Ik zou wel willen racen tegen mijn 4 (EN EEN Half 😂) jarige kleuter. Die kan sinds kort écht samen spelen met zijn beste vriendje Niek en dat gebeurd dan ook met veel overgave, mini ruzies, paniek en vooral veel fantasie. Die hot wheels set Zou gaan rouleren tussen de twee huizen, daar komen we wel uit als twee draken plezier hebben dan hebben 2 sets ouders dat ook! En meespelen is het belangrijkste van alles.

 • Reageer Kim Ramaekers 30 september 2018 at 20:00

  Oohh dat zou goed van pas komen!! Ik had het er net met manlief over hoe lastig ik de ruzies vind tussen onze jongens.. Eigenlijk zo opgelost met samen spelen maar dit ook werkelijk doen is vaak lastiger.🤔 Dit zou dus super zijn om dit veel meer te doen!!

 • Reageer Anke 30 september 2018 at 20:38

  Hier in huis zijn we allemaal dol op auto’s, dol op spelletjes en dol op een flinke competitie. Ik verheug me al op zondagochtenden in pyjama racen met z’n allen 🙂

 • Reageer Linda Goorts 30 september 2018 at 21:51

  Ja leuk om samen met mijn dochter Lana (4) te racen, een echt stoer meisje die voor de speelgoedochtend op school geen pop meenam zoals alle andere meisjes, maar graag twee race-auto’s mee nam. Lijkt mij ook veiliger om hier mee te racen dan met onze echte auto……enthousiast hoor ik vaak vanaf de achterbank “nu een stukje racen mama” 🙈😂

 • Reageer Riekje Berends 1 oktober 2018 at 16:47

  Ik zou heel graag tegen of met mijn 2 zoons willen racen. We zitten midden in een verhuizing en hoewel ik probeer ze daar zoveel mogelijk bij te betrekken, krijgen ze daardoor een stuk minder aandacht dan ze gewend zijn. En ze zijn deze maand ook nog allebei jarig, op dezelfde dag!
  De Hotwheels racebaan zou hier dus zeer welkom zijn!

 • Reageer Miranda van der Sluis 3 oktober 2018 at 17:56

  Ik zou dan met mijn oudste zoon racen. Hij is een enorme fan van auto’s. Hij kan uren met zijn Hotwheels spelen en heeft bij elke auto een apart verhaal. Er komen ook vaak vriendjes met de auto’s spelen en dan staat er een file door de hele kamer heen.

 • Laat je reactie achter