Relax

Fijne Moederdag winactie!

Moederdag is in aantocht en ik mag van Uitgeverij Snor drie exemplaren van het Relax Mama-boek weggeven, drie Relax Mama agenda’s, drie exemplaren van Relax Mama in de keuken, drie Relax Mama Zwangerschapskalenders en drie exemplaren van het nieuwste ‘Die andere moeders doen ook maar wat’-columnboekje! Dus 15 boeken in totaal!

Edit: Dank voor al jullie leuke reacties! De 15 winnaars zijn inmiddels gekozen. Als je hebt gewonnen, dan heb je een berichtje van me gekregen.

Relax Mama – het boek

cover_Relax mamaRelax Mama! is een boek met 101 tips om een relaxte moeder te worden, te zijn en te blijven. Het is vooral leuk als je nog niet zo heel lang moeder bent. (Het is ook een heel fijn kraamcadeautje!) Als je net moeder bent geworden lijkt het wel eens of de hele wereld op zijn kop staat. Dit boek helpt je om af en toe dat stressventiel open te draaien. Met de tips en inzichten uit Relax Mama kun je de hele wereld aan: ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Ga die dansvloer op!’ De boog kan niet altijd gespannen zijn.

RelaxMama_3DRelax Mama in de Keuken

Het boek Relax Mama in de keuken is een boek met 50 succesrecepten van andere moeders. En met vijf columns van mij, met handige tips van deskundigen, en natuurlijk met Relax Mama-spreuken en grapjes, én de kanskaarten

De Relax Mama  Zwangerschapskalendercover4

Afgelopen jaar kwam de Relax Mama  Zwangerschapskalender uit. Het is een kalendertje om neer te zetten met 42 hart onder de riemen, spreuken en plaatjes die ervoor zorgen dat je kunt blijven lachen om jezelf en je hormonen.

De Relax Mama gezinsagenda

Oké, we zitten al bijna halverwege het jaar, maar misschien kom je er nu toch achter dat je alsnog een agenda nodig hebt voor het hele gezin. In de Relax Mama Gezinsagenda heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En bij het begin van iedere maand vind je een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. Wat ik zelf nog steeds het leukste vind van de agenda is dat je op de voorkant je eigen gezin kunt samenstellen met de stickers die je erbij krijgt.

Het ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ -column boek

Als moeder zit je in een rollercoaster van gevoelens: het ene moment juich je voor een eerste stapje, het andere moment sta je met je handen in het haar (of in de spuitpoep). Soms vraag je je misschien af hoe die andere moeders het allemaal op orde kunnen hebben. Is het weer zo’n dag? Pak dan dit boekje erbij en verstop jezelf op de wc. Lees en ontdek: die andere moeders doen ook maar wat. Echt!

Relax Mama-kaartenboekje

relax+mama+kaartenboekjeEn omdat de uitspraken uit Relax Mama zich eigenlijk heel goed lenen als kaarten, hebben we ook het Relax Mama kaartenboekje gemaakt. Om kersverse moeders een hart onder de riem te steken. Zodat je ze niet alleen lieve whatsappjes kunt sturen, maar ook kaartjes om wat nieuwe moed of inspiratie uit te putten.

De kaarten zijn samengesteld uit de leukste uitspraken en pagina’s van het boek Relax Mama! en nog wat uitspraken die ik daarna nog heb verzonnen voor de Facebook-pagina van de club van relaxte moeders. Het bestaat uit een boekje met 32 kaarten die je eruit kan scheuren.

RelaxMama boek, kookboek, kaartenboekje, zwangerschapskalender, agenda of columnboekje winnen?

Wil je kans maken op één van deze 18 prijzen? Vertel onder dit blog welke van de zes jij het liefst wilt winnen en waarom jij daar zo’n goede reden voor hebt! In de week van 30 mei maak ik de winnaars bekend, zodat de winnaars de prijs nog voor moederdag kunnen ontvangen.

Het boek Relax Mama is ooit de aanleiding geweest om de Club van Relaxte Moeders te beginnen. Nieuwsgierig naar hoe de club uiteindelijk de club is geworden? Dat schreef ik vorig jaar allemaal op in dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

293 Reacties

 • Reageer Alice Ermes 25 april 2018 at 09:03

  Ja Hee. Ik kan toch helemaal niet kiezen!
  Maal mij maar blij met wat die andere moeders niet willen ?

  • Reageer Tamara 26 april 2018 at 05:45

   Ik zou heel graag het kookboek willen winnen. Hik er iedere week weer tegenaan wat ik nu weer op tafel moet zetten. Ik ben mijn inspiratie samen met mijn nachtrust ergens along the way verloren ?. Heel erg welkom dus!

  • Reageer Lindsey van de Luitgaarden 1 mei 2018 at 10:48

   Graag het relax mama boek omdat ik soms niet zoo relax ben 😉

  • Reageer Tea Dzidic 1 mei 2018 at 16:54

   Relax gezinsagenda MAMA! Is goed voor ons allemaal hier in huis. Zo plannen we geen dubbele afspraken en dan kan mama relaxt zijn.?

 • Reageer 'Jolijne' 25 april 2018 at 10:00

  Hoi, ik wil heel graag de Relax Mama Zwangerschapskalenders of het columnboekje ‘Die andere moeders doen ook maar wat. De andere heb ik al thuis… En nu heb ik ontdekt zwanger te zijn van onze nummer 3…. Jippie!!! Maar tis nog niet out in the open, dus geef ik even een schuilnaam…

 • Reageer Nicolet Broek-Otter J 25 april 2018 at 11:03

  Hoi, het kookboek lijkt me geweldig! De andere boeken heb ik erg om gelachen toen ik net mama was. Maar nu moet er serieus gekookt worden haha

 • Reageer Marlo 25 april 2018 at 11:04

  Jahhhh wat super leuk weer!! ?Ik doe heel graag mee voor het kookboek??? Omdat het eten en gerechten van jou er altijd zo super lekker uitzien. Ik zou dat hier ook eens op tafel willen zetten??

 • Reageer Peggy 25 april 2018 at 11:06

  Oooh Relax mama in de keuken,
  Dat zou mijn leven echt opleuken,
  Net mama van onze 2e meid,
  Ben ik wel toe aan wat relaxtheid,
  Een snelle (5 uurtjes) en heftige bevalling is al achter de rug,
  Dus binnenkort wil ik terug,
  Terug de keuken in,
  En met dit boek krijg ik nog meer zin!

 • Reageer Erika van lith 25 april 2018 at 11:06

  Heel graag het kookboek. Eindelijk na 5 jaar wordt er normaal gegeten door mijn meiden(7 en 3) dus kan eindelijk wat anders op tafel als kale spagetti en aardappelen met sperziebonen en diepvries hamburger. Alleen na zoveel jaar ben ik inspiratieloos ??

 • Reageer Michelle vd Laan 25 april 2018 at 11:07

  Oeeh ja het kookboek heel graag! De week voor moederdag begin ik weer met werken na een jaar vanuit huis te hebben gewerkt. Leuk en heeeeel spannend. Opeens weer 28 uur per week werken, en ’s avonds bij thuiskomst twee hongerige kinderen én een hongerige kerel in huis; daar heb ik wel wat hulp bij nodig!

 • Reageer Hannah Kegge 25 april 2018 at 11:08

  Mijn jongste is vandaag 3 weken. Twee kids is even wennen maar tot nu toe gaat het goed! Alleen vind ik het koken elke dag weer een uitdaging, wat gaan we maken en lukt het om te koken op een beetje normale tijd. Ik zou dus graag het kookboek winnen! Dan is het kiezennwat we eten al een stuk makkelijker!

 • Reageer Kirsten 25 april 2018 at 11:09

  Ik doe heel graag mee voor de zwangerschapskalender!

  Het is nog HEEL pril, en eigenlijk weten we het zelf pas net, maar ER ZIT EEN MINIMENS IN MIJN BUIK!

  *doet een dansje!*

 • Reageer Belinda 25 april 2018 at 11:10

  Hoi Elsbeth, wat een leuke winactie! Mijn zoontje van 14 maanden is altijd een goede eter geweest, maar sinds kort is hij kieskeurig! Fruit en groenten worden eerst goed bekeken voor het opgegeten wordt. Ik hoop wat meer variatie en truukjes uit het Relax Mama Kookboek te kunnen halen!

 • Reageer Marjolein 25 april 2018 at 11:11

  Ja!! Maak graag kans op het kookboek! Het relax mama boek heb ik al en op dit moment voor op zoek naar lekkere, makkelijke recepten waar mijn kids ook van zullen genieten. Ik ga duimen! ???

 • Reageer Jeanine Van Camp 25 april 2018 at 11:11

  Wat moet ik hiervoor doen? Is oma worden van je eerste kleinkind genoeg? Ik kijk er zoooo naar uit en zou mijn dochter heel graag ‘Relax mama!’ of ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ gunnen… omdat, vermoed ik, geen betere handleiding is…

 • Reageer Daniela Bodeliet 25 april 2018 at 11:14

  Ik doe heel graag mee voor het kookboek. Het boek vond ik ook helemaal geweldig en voor onze zoon van bijna 2 (nee, nee en neeeeee) kunnen we wel wat inpiratie gebruiken 🙂

 • Reageer Femmy 25 april 2018 at 11:15

  Ik ben om diverse redenen in een burn-out terechtgekomen en zou het super vinden om een kookboek te winnen, nadenken over wat we gaan eten is momenteel enorm vermoeiend dus kan wel wat inspiratie plus makkelijke gerechten gebruiken ?.

 • Reageer Geertje 25 april 2018 at 11:18

  Leuk! De gezinsagenda zou hier heel erg van pas komen. Waarom? Met 2 kleine kabouters in huis vergeet ik weleens iets. De wekelijkse zwemles, verjaardagsfeestjes en andere uitstapjes of de to do’s van mezelf en mij man beter plannen zou al een eerste stap zijn ?. Nooit meer last-minute verrassingen, zoals vorige week toen ik een uitje met vriendinnen glad vergeten was en bijgevolg met mijn werkkleren en 10 minuten te laat in de theaterzaal zat.

 • Reageer Manon Hakkennes 25 april 2018 at 11:20

  Ik zou de Gezinsagenda graag willen winnen voor mijn vriendin Marijke Hulshoff. Ze heeft de mijne gezien en zoekt sindsdien stad en land af om er ook één te bemachtigen! Tot nu toe zonder resultaat.

 • Reageer Tamara 25 april 2018 at 11:20

  Wat leuk! Nu 38 wk zwanger van ons 2e kindje, een kadootje is dan altijd welkon! Graag het kookboek, ben zo inspiratieloos op het moment.

 • Reageer Kim Pruntel 25 april 2018 at 11:20

  Niet voor mezelf, maar voor mijn nicht en neef die zwanger zijn van hun eerste kindje samen zou ik graag hèt Relax mama boek willen winnen! Omdat ze het verdienen, ze weten zelf wel waarom ??

 • Reageer Lieke 25 april 2018 at 11:21

  Het kookboek graag ???????
  Nu 30 weken zwanger van zoon nr 2 dus kom straks handen te kort en dan zijn deze fijne, snelle en lekkere recepten meer dan welkom ?

 • Reageer Lidy 25 april 2018 at 11:21

  Ik doe mee voor de gezinsagenda…
  met een peuter met eigen agenda (psz en peuterdans) en een mama die onregelmatig en weekenden werkt, sporten, doktersafspraken etc (peuter krijgt ook nog KNO afspraken nu) is het een chaos in mijn hoofd om alles voor iedereen (inclusief oppas regelen voor baby) te plannen….

 • Reageer Elke 25 april 2018 at 11:22

  Ik zou graag het relax mama boek winnen voor m’n beste vriendin die na 2 miskramen terug zwanger is en nu al verschrikkelijk aant stressen is dat ze het hele moedergedoe niet gaat kunnen. Door haar dit boek kado te doen wil ik haar tonen dat wij, moeders, maar wat doen 😉

 • Reageer Heidy 25 april 2018 at 11:22

  Mijn kids zijn al 9 en 11 het kookboek zou erg leuk zijn om eens wat variatie te brengen in de maaltijdkeuzes van alle dag ……

 • Reageer Rianne Langelaar 25 april 2018 at 11:22

  Ik doe heel graag mee voor het kookboek. Mijn man werkt heel onregelmatig dus het gebeurt vaak dat ik alleen eet met onze kleine meid. Aangezien zij vaak moe is na een dagje gastouder is het heel fijn om makkelijke en gezonde recepten te hebben om na een werkdag toch een lekker maal neer te zetten. Ook nu ik zwanger ben van de tweede is dit boek helemaal een uitkomst, als ik wat minder energie heb om te koken..

 • Reageer Eva 25 april 2018 at 11:23

  Jaaah! Het kookboek! Waarom: omdat het hier in de keuken zo vaak mis gaat. Daarnaast ben ik zwanger van de tweede en we gaan volgende maand verhuizen. Chaos en hectiek dus hier waarbij een goede maaltijd zo super belangrijk is!

 • Reageer Ester 25 april 2018 at 11:27

  De gezinsagenda zou ik wel willen ontvangen! Ik ben er zo één die er dus inderdaad halverwege het jaar achter komt dat zo’n agenda toch wel handig zou zijn; overzicht, orde, rust, relaxed…

 • Reageer Monique 25 april 2018 at 11:30

  Het kookboek lijkt mij wel wat. Nu ik ben begonnen met een BBL opleiding sta ik niet meer zo relaxed in de keuken. Ik weet soms gewoon even niks meer klaar te maken dan de standaard aardappels, groente en vlees. Maar met jou hulp moet het wel gaan lukken om iets bijzonders op tafel te krijgen zonder dat ik daarvoor uren moet zwoegen maar dat ik gewoon relaxed in de keuken kan staan!

 • Reageer Annemiek 25 april 2018 at 11:32

  Sinds kort ben ik moeder van een dochter.. na de geboorte van onze zoon in 2014 dacht ik nu toch wel alles te weten.. Dit jaar is onze dochter geboren en het tegendeel blijkt waar: jeetje wat is die babytijd toch weer lastig! Het column boek zou zeer welkom zijn, een beetje bevestiging dat die andere moeders ook maar wat doen;-)
  Het is een fase het is een fase.. #zucht

 • Reageer Jonne 25 april 2018 at 11:35

  Oeh la la, ik zou heel graag het kookboek willen winnen omdat het elke week weer een zoektocht is naar nieuwe recepten voor ons weekmenu. Met een man die vegetariër is en een peuter die niks eet, is dat een behoorlijke uitdaging ?

 • Reageer Simone 25 april 2018 at 11:37

  O dat kookboek zou geweldig zijn
  Met 2 meiden die in de avond zeer slecht eten en een drukke baan in de zorg klinkt het kookboek te mooi om waar te zijn
  Kan ik weer lekker koken en kids die gaan eten? Dat zou fijne avonden opleveren zeg

 • Reageer Marie 25 april 2018 at 11:38

  Je bent wat je eet, nou, dan bestaan die drie monstertjes van mij helaas toch minstens voor twee derden uit boterhammen (tijdsgebrek/geen inspiratie/eikes, ik lust dat niet). Die andere moeders doen ook maar wat? Dan wil ik graag uit jouw kookboek leren wat er precies bij hen op tafel komt!

 • Reageer Elke 25 april 2018 at 11:39

  Graag het kookboek. Alles in huis om gezond te koken, maar de inspiratie ontbreekt. hopelijk kan het boek me op goede weg helpen.

 • Reageer Elianne de Kok 25 april 2018 at 11:44

  Het kookboek relax mama. Naast mijn baan als thuiszorg medewerker ben ik bezig om mijn bedrijfje op te richten om kookworkshops te geven. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Met het kookboek kan ik ook een echte mama workshop geven! Zo heb ik nieuwe inspiratie voor thuis en op het werk

 • Reageer Monique 25 april 2018 at 11:44

  Het relaxed mama kaarten boekje zou ik graag willen winnen om leuke kaarten naar mijn vriendinnen te sturen die ook mama zijn.

 • Reageer Anna 25 april 2018 at 11:49

  Heel graag het kookboek. De weekmenu’s op de site zijn goed voor inspiratie, maar bladeren in een papieren boek is onverslaanbaar.

 • Reageer Annabel 25 april 2018 at 11:50

  Ooh het kookboek zou ik wel willen winnen! Als moeder van 2 jongens hoor ik dagelijks: “lust ik niet!” (Vaak om en om). Een paar succesnummers zou ik wel willen hebben!

 • Reageer Joady 25 april 2018 at 11:52

  Oh wat een leuke winactie! Ik ga voor de kaartenset, zodat ik meer mama’s/vriendinnen blij kan maken met een kaartje. Soms omdat het even moeilijk is, maar het is ook oh zo leuk!
  Die andere moeders doen tenslotte ook maar wat!
  Kaartje kan net hetgeen zijn die je er doorheen helpt.

 • Reageer Claudia Muller-Kosters 25 april 2018 at 11:53

  Oh jee, door voor het kookboek te kiezen wordt mijn winkans er niet groter op zie ik al wel… Maar toch, daar ga ik wel voor! Ons meisje van 6 is gek op koken, 1x in de week mag ze een recept uitzoeken, boodschappenlijst maken, haar eigen boodschappen opzoeken in de winkel en daarna ga we samen koken. Extra kids-proof recepten daarvoor zijn altijd welkom ?

 • Reageer Jelka van Nunen 25 april 2018 at 11:54

  Oh, ik zou heel graag het kookboek winnen! Ik heb een peuter in de moeilijk-eten-fase, die door darmproblemen nóg moeilijker is gaan eten. Ik kan elke tip voor succesrecepten dus zeker gebruiken! Ik ga duimen! ?

 • Reageer Ellen Voorn 25 april 2018 at 11:55

  Graag doe ik mee! Het kookboek zou hier wel goed gebruikt gaan worden.

 • Reageer Petra Spaans-Kroon 25 april 2018 at 11:57

  Ik zou dolgraag het kaartenboekje willen winnen! Niet voor mezelf, maar om mijn mamavriendinnen een passend kaartje te sturen. Gewoon zomaar, totaal onverwacht… juist omdat ze dan zo nodig zijn.

 • Reageer Sonja 25 april 2018 at 11:57

  Ik zou heel graag de relax mama in de keuken willen winnen, want als alleenstaande moeder van 3 kids die allemaal een totaal verschillende smaak hebben is het soms echt wel even een uitdaging om iedereen tevreden te houden!

 • Reageer Mariska Sikking 25 april 2018 at 11:58

  Relax mama, het boek lijkt mij geweldig! Ik kan nog een stuk relaxter worden ?! Met een kleuter en een peuterpuber in huis valt het niet altijd mee om het allemaal op een positieve manier onder controle te hebben.

 • Reageer Susanne Ruiter 25 april 2018 at 11:59

  Ik zou graag het relax mama kaarten boekje willen, zodat ik andere niet zo relaxte mama’s een kaartje kan sturen, zodat ze zich ook weer een relaxte mama voelen ?

 • Reageer Jessica Brink 25 april 2018 at 11:59

  Ik zou héél graag de gezinsagenda willen! Dan hoor ik nooit meer de zin: “ Maar dat heb ik echt gezegd hoor, dat ik vanavond weg ben. En zaterdagmiddag. En woensdagmiddag.” Jaja….?

 • Reageer Marije 25 april 2018 at 12:01

  Ik ben heel benieuwd naar de 101 tips in relax mama!. Ik ben al een tijdje moeder maar blijf open staan voor tips en inspiratie om relax te blijven 🙂

 • Reageer Maartje 25 april 2018 at 12:09

  Voor mijn zwangere zus, die het met een echte peuter van bijna 3, soms best zwaar heeft zou ik heel graag relax mama het boek willen winnen!
  Mijn kids zijn al 12 en 9, ik weet alles al ?, maar had zelf ook graag zo’n boek gehad toen ?

 • Reageer Susanne Ruiter 25 april 2018 at 12:10

  Elsbeth, er staat in de week van 30 mei, ik denk dat je 30 april bedoelt… of moeten we wachten tot moederdag 2019? ?

 • Reageer Tine 25 april 2018 at 12:15

  Tijdens de eerste apenarend heb ik veel gehad aan je blog en boek. Ik volg ook je weekmenu’s op de voet en enkele recepten daarvan zijn blijvertjes! Daarom ben ik geïnteresseerd in je kookboek!! Om nog meer fijne tafelmomenten te beleven met mijn kroost!

 • Reageer Jolanda 25 april 2018 at 12:17

  Het kookboek zou ik echt super leuk vinden…! Ik kook graag, maar met drie jongen kinderen is dat niet altijd eenvoudig… Er is altijd wel iemand die ineens bedenkt dat ‘ie iets niet meer lust… Ik zou het dus heel leuk vinden om weer eens nieuwe inspiratie op te doen.

 • Reageer Jolanda 25 april 2018 at 12:26

  Haha, ik zie dat ik niet de enige ben die graag het kookboek zou willen winnen, maar het lijkt me een fantastisch habfig kookboek. Dus hierbij waag ik een kansje.

 • Reageer Fiet 25 april 2018 at 12:28

  Zelf vind ik me op het moment een relaxte mama (lees: meivakantie, niets moet, 3 dagen zon gehad, weer eens goede nachten gehad) dus dat gevoel wil ik graag doorgeven door een kaartje uit het relax mama kaartenboekje. En dan hoop ik weer een kaartje terug te krijgen op een minder relaxed moment ?

 • Reageer Linda 25 april 2018 at 12:29

  De relax mama zwangerschapskalender lijkt me erg leuk, ben nu een aantal weekjes op weg en omdat dit mijn laatste zwangerschap zal zijn ga ik hier heel erg van genieten. Dat zal extra genieten worden met de leuke kalender denk ik!

 • Reageer Yvonne Westerhof 25 april 2018 at 12:31

  Ik heb de gezinsagenda al 3 jaar op een rij, geweldig ding! Zwangerschappen heb ik op mijn 46e wel gehad en daarom zou ik graag gaan voor het kookboek of het kaartenboekje om andere mama’s een hart onder de riem te steken

 • Reageer Fay pels 25 april 2018 at 12:34

  O het kookboek zou hier heel heel erg van pas komen. Inmiddels zo inspiratieloos als het maar kan

 • Reageer Jessica 25 april 2018 at 12:35

  Wat een gave winactie! Als mama van 4 onder de 9 jaar gaan de meeste mensen er vanuit dat je echt wel een heel relaxte mama moet zijn (anders begin je er niet aan of zo?) Nou, ik ben best vaak relaxed (meestal tegen een uur of 22 als ik uitgeput op de bank neerstort ?)
  Ik zou heel graag 1 van de prijzen winnen! Als ik win, mogen jullie kiezen welke het beste bij mijn “profiel” past ?
  Liever NIET de zwangerschapkalender, ik zou niet willen dat mensen me nog relaxter in gaan schatten ???

 • Reageer Noor 25 april 2018 at 12:36

  Ik zou heel graag “die andere moeders doen ook maar wat” willen winnen omdat ik altijd als ik weer een stukje op jullie site heb gelezen, me weer een beetje luchtiger voel 🙂

 • Reageer Cindy Mettepenningen 25 april 2018 at 12:36

  Ik doe mee. Ik denk dat we hier dringend nood hebben aan de gezinsagenda. Het loopt hier al eens in het honderd met drukke agenda’s en drie kinderen met elk hun hobby.

 • Reageer Rienie Pater 25 april 2018 at 12:37

  Supergraag het kookboek!!
  ?
  Zodat ik niet iedere avond hier tegenaan hoef te kijken; ??

  ?????

 • Reageer Claire 25 april 2018 at 12:40

  Het boek ‘die andere moeders doen ook maar wat’ zou ik superleuk vinden! Met 3 kids zit je soms met je handen in je haar en dan is het zo welkom om even te kunnen lezen dat het er bij andere gezinnen net zo aan toe gaat, zodat ik ’s avonds iets relaxter op de bank zit en mezelf niet blijf afvragen waarom het vandaag weer zo een chaotische puinhoop was terwijl ik zoveel structuur had gewild haha.

 • Reageer Yvonne 25 april 2018 at 12:45

  Ik wil HEEEEEL graag de agenda winnen. Ten eerste is hij natuurlijk erg leuk maar de de voornaamste reden is dat ik per ongeluk dit jaar een agenda heb gekocht met allerlei bijbelse bemoedingsteksten. Dit was niet helemaal de bedoeling, ik vond de kleurtjes zo leuk ?.Ik heb toch liever iedere week iets voor mijn neus wat een beetje meer relaxed is

 • Reageer Reinier Peeters 25 april 2018 at 12:48

  Ik zou graag de gezinsagenda winnen voor mijn Michelle. Als mama is ze druk met het plannen van ons gezin (en ze weigert dat digitaal te doen)
  Haar agenda’s worden ook mooier door haar gebruik met plaatjes en kleuren.

  Deze mooie agenda zou een groot genot zijn voor haar (en pluspunten voor papa)
  Jojanneke en ik regelen het ontbijt en de tekening.

 • Reageer Marjolein 25 april 2018 at 12:49

  Ik doe mee voor het columnboekje. Ik zou graag een relaxte moeder zijn, maar met vier kinderen is dat niet altijd makkelijk… Even een momentje met een column geeft vast inspiratie om er weer even tegen aan te kunnen.

 • Reageer Marion 25 april 2018 at 12:54

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de kaartjes! Kan ik mijn vriendinnen en (schoon)zusjes een hart onder de riem steken . En daarnaast hang ik graag mijn ex vol met dingen waar ik blij van word. Zullen deze kaartjes zeker tussen passen.

 • Reageer Manon 25 april 2018 at 12:57

  Ik zou het boek wel willen winnen… Of het kookboek! Waarom? Omdat ik het verdien na het thuiskinderfeestje van mijn dochter die nu bezig is… Wat een drukte!

 • Reageer Suzanne 25 april 2018 at 12:59

  Oh leuk! Ik zou heel graag het kookboek winnen. Ik zie elke keer de weekmenu’s langs komen en denk dan altijd dat ik dat ook eens moet doen. Makkelijk koken maar dan wel gevarieerd bedoel ik dan…Met zo’n relaxed kookboek gaat dat vast wél lukken!

 • Reageer Helga 25 april 2018 at 13:01

  Het kookboek graag, want een beetje relax in de dagelijkse puzzel ‘wat eten we vandaag’ zou hier heel welkom zijn! En mochten ook deze recepten niet worden gewaardeerd door mijn dochters van 3 en 5, dan kan ik het restant in ieder geval relaxed in de kliko schuiven ?

 • Reageer Esther 25 april 2018 at 13:03

  Mijn lieve vriendin woont als Nederlandse in Australie en is net (weer moeder geworden). Wat zou ik haar graag het column-boek of relax-mama sturen voor wat Hollandse nuchterheid daar aan de andere kant van de wereld!

 • Reageer Carolien 25 april 2018 at 13:08

  Ik zou graag de zwangerschapskalender voor mijn lieve vriendin Noor willen winnen die heel stoer in haar eentje haar kinderwens nu toch in vervulling laat gaan. Ik gun haar een hele mooie zwangerschap

 • Reageer Demelza van den Heuvel 25 april 2018 at 13:10

  Oh ja! Het kookboek lijkt mij echt geweldig. Als moeder van 2 kinderen die heel verschillende dingen lekker vinden, is het altijd weer heel lastig iets te koken wat ze allebei lekker vinden. Nieuwe recepten zijn altijd welkom, aangezien we zelf ook niet van eentonigheid houden!

 • Reageer Bauke Vorstenbosch 25 april 2018 at 13:11

  Ooh de agenda zou hier heel welkom zijn met 2 opgroeiende kinderen met de daarbij horende sporten, wedstrijden, speelafspraken en dan ook nog ergens proberen wat quality-time voor gezin maar ook voor partner in te plannen… in zo’n fijne agenda kunnen we gewoon mooi alles vastleggen en is het voor iedereen duidelijk! En kan ik mooi wat lekkere recepten uit het relax mama kookboek inplannen want dat boek is ook een groot succes!! Fijne Moederdag allemaal en we duimen!! Groetjes

 • Reageer Esther 25 april 2018 at 13:25

  Het boek ..omdat ik graag wil weten hoe andere moeders het ouderschap ervaren en hoe ik een relax mama kan zijn. ..

 • Reageer Saskia 25 april 2018 at 13:26

  Ik wil de relax mamma in de keuken wel graag winnen! Ik struggle heel erg met gezond en makkelijk eten, en vaak vinden de kids het te gezond! Jouw menu’s slaan wel aan.
  Dus wil graag inspiratie op doen! ?

 • Reageer Leanne 25 april 2018 at 13:33

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor de kaarten, aangezien al mijn vriendinnen en ik in de zogenaamde tropenjaren zitten. Hart onder de riem steken is dan altijd fijn! Het is 13 mei moederdag dus hopelijk bedoel je in de week van 30 april! 😉

 • Reageer Sanne 25 april 2018 at 13:34

  Super leuk allemaal! Ben al erg blij met de agenda.
  Kookboek, kaartenhoekje of het boek met tips zou erg leuke aanvulling zijn! ??

 • Reageer ilona 25 april 2018 at 13:45

  De agenda kan ik goed gebruiken om een relaxte moeder te blijven nu ik heb besloten weer een fulltime baan te gaan zoeken na 3.5 jaar lekker te hebben genoten van mijn dochertje. Met een mooie agenda kunnen we alles mooi bijhouden en leuke uitjes plannen .

 • Reageer Metha 25 april 2018 at 13:46

  Ik zou het leuk vinden om het boek relax mama in de keuken! te winnen, voor papa. Wat zou het fijn zijn als hij meerdere dagen achter elkaar ziet dat de meiden heerlijk een het smikkelen zijn, want dat is toch echt een uitdaging hier. Hij houdt van koken, maar geniet extra als het gewaardeerd wordt.

 • Reageer Jacquelien 25 april 2018 at 13:50

  Ik zou graag het boek Relax mama! In de keuken willen winnen, omdat ik absoluut geen keukenprinses ben… Ik ben totaal niet creatief en mocht ik eens “wat anders dan anders” bedenken om te eten mislukt het vaak… Ik denk dus dat ik goed uit de voeten kan met het Relax mama! In de keuken kookboek! De andere boeken en kaarten etc heb ik al! Deze staat op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag! (26 juni) Dus hoe leuk als ik deze zou winnen! ??

 • Reageer angelique 25 april 2018 at 14:01

  Oh leuk! Het kookboek zou ik wel voor mezelf willen winnen, of het relax mama boek als kraamcadeautje!

  Die andere moeders doen ook maar wat, dat is wat mij als mama overeind houd 🙂

 • Reageer Elvira Visser 25 april 2018 at 14:05

  Het boek Relax Mama in de keuken ! zou ik heel graag winnen omdat ik met mijn handen in mijn haar zit soms wat ik voor mezelf ga koken sinds mijn zoontje met autisme alleen pannenkoeken en pizza lust en ik hem graag mee wil laten eten maar de praktijk is dat ik in mijn stress ook niet veel meer uit en wil weer enthousiast nieuwe recepten proberen en dat ook uitstralen maar mijn kleine jongen van 6. ☺

 • Reageer Paula ouwerkerk 25 april 2018 at 14:10

  Ik zou heel graag het relaxe kookboek willen winnen.

  Als alleenstaande mama heb ik niet altijd tijd om te bedenken wat ik wil eten met de kids. En finacieel gezien ook niet de middelen heb om heel uitgebreid te koken.
  Dit boek kan mij helpen voor inspiratie.

 • Reageer Liselotte 25 april 2018 at 14:11

  Zo hé ik kan wel wat tips gebruiken na een heel heftig jaar waarin ik switschte van baan en mijn zoontje meerdere malen heel ziek was. Dus relax mama zou een uitkomst wezen.

 • Reageer Anneke Smits 25 april 2018 at 14:11

  Superleuk! Ik geef de verschillende boekjes regelmatig cadeau aan vriendinnen en collega’s. Ik zou het heel tof vinden om ook eens iets uit deze collectie te krijgen. Dus daarom! En omdat ik best relaxed ben, maar het altijd beter kan… En omdat ik gek ben op boeken… En omdat ik de CRM een toffe club vind… En omdat ik altijd heel hard ren bij de Marikenloop… En omdat ik nooit iets win 😉 … Nou ja, om een lang verhaal kort te maken: ik zou heel heel heel graag het kookboek winnen! Of het kaartenboekje, daar ben ik ook gek op! #duimduimduim

 • Reageer Hanneke Derksen 25 april 2018 at 14:14

  HELP…HELP…HELP…
  Ik ben zoooo toe aan dé gezinsagenda…(Need I say more…??)

 • Reageer Annemieke 25 april 2018 at 14:14

  Als moeder van 6 prachtige kinderen zou ik héél graag de agenda willen winnen. Het is altijd een heel georganiseer om alles draaiende te houden en te zorgen dat alles een beetje loopt hier. Daar zou de relax mama agenda me heel goed bij kunnen helpen.??

 • Reageer Jessica Aalberts 25 april 2018 at 14:23

  Ik zou zoooo graag het kookboek willen winnen..!!! Elke dag weer op zoek naar inspiratie om te koken/eten. Heb ook echt geen geduld of zin of tijd om in al die andere kookboeken een gerecht te zoeken die mij toch te moeilijk zijn om te maken.! 😉

 • Reageer Patricia 25 april 2018 at 14:25

  Jaaaaa, leuk! Heel graag het columnboek; even lekker een relax momentje voor jezelf! ?

 • Reageer Jetteke 25 april 2018 at 14:26

  Ik zou graag het kookboek winnen. Met 3 kleine kinderen ben ik altijd wel op zoek recepten die snel en makkelijk te maken zijn ?

 • Reageer Patricia 25 april 2018 at 14:26

  Jaaaaa, leuk! Heel graag het columnboek; even lekker een relax momentje voor jezelf!

 • Reageer Marian zw 25 april 2018 at 14:30

  Ik loot heel graag mee voor het Boek, relax Mama. Ik zou het heel graag kado doen aan mijn zwangere dochter. Met dit boek is het een stuk gemakkelijker op een relaxte mama te worden. Zelf heb ik vier kids…dus heel war stress momentjes meegemaakt…en er zullen er nog heel wat volgen met een jongste van 6 jaar :).

 • Reageer Danielle 25 april 2018 at 14:30

  Jaaa wat moet ik kiezen relax mama?! Ik heb drie kinderen van 10,9&6. Wat denk jij dat ik het beste kan gebruiken? De agenda is heel praktisch. Druk gezinsleven met werk, school en sporten. Of het kookboek? Mijn middelste jongen is geen makkelijke eter, wellicht staan er gerechten in die wel een succes zijn ?. Nu ?? Dat ik een keertje win met een winactie

 • Reageer Monica Buijs 25 april 2018 at 14:40

  Ik zou graag kans willen maken op de gezinsagenda. Sinds het begin van dit jaar ben ik als gevolg van een scheiding single mom. Daardoor sta ik er van maandag tot vrijdag en tijdens sommige weekenden er alleen voor. Met 3 opgroeiende kids in de leeftijd van 7,10 en 12 jaar een hele puzzel om het overzichtelijk te houden. De agenda zou een geweldige uitkomst zijn en ziet er nog een supervrolijk uit, wat af en toe best een opsteker kan zijn.

 • Reageer Diana 25 april 2018 at 14:43

  Graag maak ik kans op “die andere moeders doen ook maar wat”. Dit omdatik me helemaal herken in de beschrijving.

 • Reageer Annelotte 25 april 2018 at 14:44

  Hier vanalles wat, een dochter van bijna 4 die stevig vasthoudt aan de peuterpubertijd, een zoon van 8 die probeert bij zuslief in de gratie te vallen maar vaak hardhandig weggeduwd wordt, en een schat van een man die het huishouden en koken graag aan de mama overlaat, maar eigenlijk ook gewoon maar wat doet, net zoals ik! We zouden met het boek Relax Mama in de keuken samen wat relaxer willen worden!

 • Reageer Sanne 25 april 2018 at 14:54

  Ja! Leuk!
  Ik zou wel graag de zwangerschapkalender willen winnen. Ik ben nu net op de helft van baby nummer 2, maar zwanger zijn is zeg maar niet echt mijn ding.? Ik ben heel blij nog een kindje te mogen krijgen, maar dat zwanger zijn pffff… daar zou deze leuke kalender misschien iets bij kunnen helpen ?

 • Reageer Karine 25 april 2018 at 15:07

  Ik zou heel graag de kaarten winnen. Ik heb het boekje al, maar ze zijn bijna op door de gigantische babyboom in mijn vriendenkring. Zou leuk zijn om nog veel meer mama’s en papa’s een kaartje te kunnen sturen!

 • Reageer Angela van Uden 25 april 2018 at 15:12

  Wat zou het ontzettend leuk/ lekker zijn om het kookboek te winnen. Ben moeder van 3 heerlijke kinderen maar qua koken voel ik me niet echt een keukenprinses. Vooral met trainingen, zwemlessen, school, slaapjes etc kan het best racen zijn waardoor ik achteraf denk…”uhm het eten had net niet de wow factor vandaag”. Dus wie weet kan dit kookboek me van “gewoon” kookmoeder naar keukenprinses helpen te veranderen 😉

 • Reageer Pauline 25 april 2018 at 15:12

  Die andere moeders doen ook maar wat!
  Omdat ik dat heus wel weet maar soms even vergeet. En een goede reden om tijd voor mama te nemen. Even niks met een boek. Dus papa ruim jij even lekker de keuken op?!

 • Reageer Jennifer 25 april 2018 at 15:15

  Oh zou heeeel graag de Relax gezinsagenda willen winnen of anders het Relax Mama boek.
  Zit nu bijna een jaar thuis met een burn-out… beetje structuur in ons drukke gezin met 2 jonge kindjes zou goed zijn haha! En de agenda helpt daar natuurlijk heel goed bij!
  Het boek is natuurlijk ook erg welkom, relaxen schiet er nog vaak bij in. En iedereen hier is gebaat bij een relaxte moeder hihi…..

 • Reageer Melisse 25 april 2018 at 15:16

  Ik zou graag het kookboek willen winnen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten, EN ik ben jarig op Moederdag, hoe leuk is dat!

 • Reageer Judith 25 april 2018 at 15:17

  Hoi! Ik win graag het kookboek, aangezien ik voor mezelf en mijn 2 kindertjes kook is nieuwe gerechten proberen niet heel motiverend ? Dus ik hoop op een heleboel inspiratie om toch eens wat anders én kindvriendelijks te eten!

 • Reageer Reinate 25 april 2018 at 15:23

  Ik doe graag mee voor het kaarten setje. De relax mama heb ik al en vond ik erg leuk en grappig toen ik net moeder was. Als een groot fan van echte post sturen, maak ik graag andere moeders blij met een kaartje.

 • Reageer Jolijn 25 april 2018 at 15:28

  Ik speel mee voor het kookboek omdat het elke dag weer een uitdaging is om iets op tafel te zetten wat lekker, gezond, snel en ook nog kidsproof is! Vooral nu met een 3e op komst zou dit boek daarom voor mij (en ons gezin) een uitkomst zijn!

 • Reageer Femke 25 april 2018 at 15:28

  Na het krijgen van een eerste kind staat je wereld op z’n kop.. maar tot dusver nog wel overzichtelijk.
  Sinds een week heeft de kraamverzorgster voor zoon nr. 2 mij achtergelaten 😉
  Na tig HELP-momenten denk ik dat ik de 101 tips uit ‘Relax-mama!’ heel goed kan gebruiken…

 • Reageer Sanne 25 april 2018 at 15:32

  ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ -column boek
  Lijkt me geweldig om te lezen en daarna te delen met mijn vriendinnen

 • Reageer Kirsten 25 april 2018 at 15:33

  Ik zou heeel graag het kookboek willen winnen, omdat mijn dochtertje steeds meer gaat eten, en ik zo graag inspiratie wil daarvoor! De weekmenu’s zijn altijd al heel fijn, dus dit kookboek moet wel top zijn!

 • Reageer Daphne 25 april 2018 at 15:37

  Het kookboek! Onze zoon Sven van 2 maanden krijgt áltijd honger als ik ga koken, of hij nou 3 uur of een kwartier daarvoor gegeten heeft. Een boek vol mama-proof gerechten zou dan ook als geroepen komen, en hopelijk krijgt hij er straks nog steeds honger van als hij met de pot mee kan eten!

 • Reageer Ilona 25 april 2018 at 15:48

  De relax mama zwangerschapskalender! Dit omdat ik zwanger ben van onze 2e kindje. En zodat ik kan blijven lachen om mijn hormonen die nu door mijn lijf gieren.

 • Reageer Sibel 25 april 2018 at 15:49

  Ik doe graag mee voor het gezinsboekje want ben een peuter in huis kan het soms hectisch zijn ook samen met de persoonlijke afspraken en dit zou echt van pas kunnen komen

 • Reageer Kristel 25 april 2018 at 16:16

  Ik ben volgende week uitgerekend van ons eerste kindje en hoop dus binnenkort mijn eerste Moederdag mee te maken!
  Vooralsnog ben ik redelijk ‘zen’ ..totdat er -steeds vaker nu de datum nadert- ineens kleine paniekmomentjes zijn van “oh mijn God, hoe moet het straks allemaal?!”
  Dus ik denk dat ik na de geboorte wel heel goed de tips en inzichten uit het boek ‘Relax mama’ kan gebruiken voor wanneer mijn stressventiel onder hoogspanning staat!

 • Reageer Sabina 25 april 2018 at 16:31

  Hoi,
  Ik kan het relax mama boek heel erg goed gebruiken met een dochter van 6 en een zoontje van 4!
  Alle tips (en zeker 101 tips!) zijn meer dan welkom (lees nodig, hahaha)
  Groetjs,
  Sabina

 • Reageer Floor 25 april 2018 at 16:35

  Mijn man kookt altijd en ben zelf he-le-maal niet creatief in de keuken! Ik kan dus wel de nodige hulp van het toffe kookboek gebruiken nu mijn dochtertje steeds ouder wordt en met de pot mee eet. Zo weet ik zeker dat ze een lekkere en door mij goed gemaakt eten krijgt. Want zeg nou zelf: ik kan toch niet aankomender een gebakken ei 🙂

 • Reageer Kristy 25 april 2018 at 16:36

  Ik zou heel graag het boek relax mama in de keuken willen winnen, omdat ik soms echt niet meer weet wat ik op tafel moet toveren en wat de kinderen ook nog eens lekker vinden. Blijf daarom heel erg in hetzelfde hangen, terwijl ik juist graag eens wat variatie zou willen. Met dit boek hoop ik weer wat nieuwe recepten uit te kunnen proberen (die mijn kinderen hopelijk wel lusten!).

 • Reageer Arina 25 april 2018 at 16:50

  Wat leuk!
  Na 2 jaar en 3 miskramen verder ben ik nu weer zwanger, 13 weken inmiddels. Ik zou de zwangerschapskalender heel leuk vinden om zo ook steeds meer van deze zwangerschap te kunnen gaan genieten!

 • Reageer Kim Rombouts 25 april 2018 at 17:07

  Het lijkt me leuk om het columnboek aan mijn vriendin cadeau te geven!
  (Om hem dan daarna te lenen 😉 )

 • Reageer Karin 25 april 2018 at 17:10

  Heel super graag het kookboek, zou mij enorm helpen om relaxte het moederschap met werk te combineren. Plus een voordeel om meer ideeën voor voedzame maaltijden voor slechte eters is ook meer dan welkom

 • Reageer Ruth 25 april 2018 at 17:27

  Het is hier weer zo’n dag.. Zo’n dag dat ik alles 100x moet zeggen, iedereen aan tafel liever boterhammen eet dan het eten waar ik 3 kwartier voor in de keuken gestaan heb, zo’n dag dat ik ze *thank God* uiteindelijk toch nog op tijd in bed heb liggen en ik nu net uitgeput op de bank plof! Met een 4-jarige drieling in huis is dit vast ook een fase, maar hoe doen die andere moeders dat toch? Ik ben reuze benieuwd naar het boek ‘Die andere moeders doen ook maar wat’.. Deze mama gaat van de week voor het eerst een reisje zonder kinderen boeken, dus het boek zou ook een welkome verrassing zijn voor in de koffer en mee naar het strand!

 • Reageer Karin Bos 25 april 2018 at 17:29

  Wat een hoop reacties al! Populaire spulletjes geloof ik 🙂

  Ik zou graag de gezinsplanner winnen, manlief en ik zijn niet zo goed in onze afspraken synchroniseren waardoor er vaak verwarring is. Niet handig met 2 ukkies!

 • Reageer Inge 25 april 2018 at 17:37

  Ik zou graag het kookboek willen winnen. Ik vecht momenteel tegen borstkanker en heb af en toe echt geen energie of inspiratie om iets voor het eten te verzinnen na alle ziekenhuis bezoekjes, pillen en therapieën.

 • Reageer Ziarah 25 april 2018 at 17:42

  Het Relax mama kookboek! Ik lees ook altijd de weekmenu’s! Helaas lastige/kieskeurige eters hier, extra inspiratie is dus erg welkom!

 • Reageer Esther 25 april 2018 at 17:43

  Ik ben al heel blij met de gezinsagenda. Wat een handig ding! Ik heb al jaren een familieplanner, maar in A4 format zijn ze zo onhandig om mee te nemen naar mijn werk. De relaxmama agenda is een uitkomst. Het kookboek staat nog op m’n verlanglijstje. Met twee wat grotere kinderen die allebei sporten, zijn we 4 avonden in de week onder de pannen. Inspiratie is erg welkom !

 • Reageer Hanneke 25 april 2018 at 17:49

  Hey wat leuk!

  Nou met een bijna peuter tweeling en een derde minimensje opkomst lijkt het mij heerlijk om te lezen dat andere moeders ook maar wat doen. Als ik zoonlief nog net aan zn been kan grijpen voordat hij vanaf het aankleedkussen de prullenbak in duikt. Ik voor de zoveelste leer in een week tijd de poep van een rug sta te vegen met een vochtig doekje en probeer te bedenken hoe ik dit inmiddels bruine kind uberhaupt voor werktijd nog schoon ga krijgen. Mijn schoonouders onverwachts op de stoep staan en ik bedenk dat de vogelpoep die ze 4 weken geleden zagen zitten op mijn raam inmiddels vermenigvuldigd is. Op zulke momenten vraag ik mij af of dit alleen bij mij zo is of dat dit bij alle moeders zo is.

  Daarom erg graag: die andere moeders doen ook maar wat!

 • Reageer Linda van oosten 25 april 2018 at 17:50

  Het relax mama kookboek zou geweldig zijn. Wij eten dagelijks: lust ik niet, dat is vies; en favoriet bij mijn zoon: bah dat is groen dus dat eet ik niet. Misschien wat nieuwe inspiratie voor lekkere recepten…..

 • Reageer Hanneke 25 april 2018 at 17:50

  Hey wat leuk!

  Nou met een bijna peuter tweeling en een derde minimensje opkomst lijkt het mij heerlijk om te lezen dat andere moeders ook maar wat doen. Als ik zoonlief nog net aan zn been kan grijpen voordat hij vanaf het aankleedkussen de prullenbak in duikt. Ik voor de zoveelste leer in een week tijd de poep van een rug sta te vegen met een vochtig doekje en probeer te bedenken hoe ik dit inmiddels bruine kind uberhaupt voor werktijd nog schoon ga krijgen. Mijn schoonouders onverwachts op de stoep staan en ik bedenk dat de vogelpoep die ze 4 weken geleden zagen zitten op mijn raam inmiddels vermenigvuldigd is. Op zulke momenten vraag ik mij af of dit alleen bij mij zo is of dat dit bij alle moeders zo is.

  Daarom erg graag: die andere moeders doen ook maar wat!

  Groetjes Hanneke

 • Reageer Marian 25 april 2018 at 17:59

  Als oma van een leuk stel kinderen,
  geniet ik volledig ; En het is volstrekt geen hinderen .
  Alleen het koken voor het stel , dat is een heel apart spel !
  Gezond is een must , maar lekker ook ;
  Vandaar dat ik vaak van de relax mamma site kook.
  De verstopte groenten pastasaus is hier een regelrechte hit;
  Vandaar dat relax in de keuken ook in mijn verlanglijstje zit !

 • Reageer Heske 25 april 2018 at 18:03

  Hoi Elsbeth,
  Wat een leuke actie weer! Ik ontvang elke week de weekmenu’s, maar wat zou het handig zijn als ik ook je relax mama in de keuken boek zou winnen. Dan hoef ik voorlopig even niet te printen 🙂

  Succes met het loten van een winnaar!

 • Reageer Geerralde 25 april 2018 at 18:03

  Het ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ -column boek natuurlijk!
  Heerlijk om die herkenning te lezen en te beseffen dat we het allemaal soms niet weten en fouten maken.
  En juist die herkenning zorgt ervoor dat ik me niet zo’n slechte moeder voel hahah.
  Ohh de gezinsagenda is ook handig!!!
  Planner die ik nu heb werkt niet..
  Dus met één van die 2 zou ik heel blij zijn.

 • Reageer Sabrina Schijffers 25 april 2018 at 18:08

  Ik zou graag het kookboek of de agenda winnen, ik hoop alleen wel dat je gaat loten voor moederdag hoor ipv 30 mei anders word het gewoon een moederdagcadeautje voor volgend jaar dat is dan ook weer erg relax….?

 • Reageer Jolanda 25 april 2018 at 18:24

  Wat een fijne en leuke prijzen. ☺ Samen met ons kleine meisje eten en de dag doornemen is soms even een moment van ons drietjes (de rondvliegende pasta, de spinazie op onze kleding, de geplette doperwtjes onder tafel terzijde). ? Om nog relaxter en met nieuwe recepten aan de slag te gaan lijkt me erg leuk. Het lijkt me dan ook heel leuk om het kookboek “Relax Mama in de keuken” eventueel te mogen winnen.

 • Reageer Jeanine 25 april 2018 at 18:27

  Ik zou graag het kaartenboekje winnen! In mijn familie en vriendenkring was ik de eerste die kinderen kreeg en nu zij 6 en 3 zijn begint de rest te volgen. Lijkt me super leuk om hen op een originele manier een hart onder de riem te steken.

 • Reageer Meike 25 april 2018 at 18:39

  Ik zou de gezinskalender heeeel goed kunnen gebruiken nu we in de fase van sportclubjes, zwemlessen en andere activiteiten zijn beland. Hopelijk komt dan iedereen op tijd op de juiste plaats aan..!

 • Reageer Joy 25 april 2018 at 18:46

  Oh de relax mama in de keuken zo echt wen hele fijne aflossing zijn. Inspiratie is zo needed op dit moment.

 • Reageer Laura Jongeneel 25 april 2018 at 18:55

  Wat een leuke actie!!! Ik zou heeel graag juist nog de Relax Mama gezinsagenda willen winnen! Onze dochter gaat naar school na de zomer en de opvang stopt vlak voor de zomer, omdat ze in juli 4 jaar wordt.. je snapt.. een hele planning bij te houden deze zomer én daarna!! Zou er superblij mee zijn 🙂

 • Reageer De keukenkikker ( prinses ) 25 april 2018 at 18:57

  Ik zou voor dat relax boek in de Keuken gaan, geen overbodige luxe : 3 kleine kinderen onder de 5, manlief in een hotel voor zijn werk, na je werkdag thuis komen en geen compleetavondeten in huis hebben, tot de conclusie komen dat iemand het brood heeft opgemaakt dus beschuit en vissticks gegeten ? en een klein frustrerend traantje gelaten, dus kom maar op met dat boek. Dan gebeurt dit vast niet meer.

 • Reageer Emily van Hulzen 25 april 2018 at 18:58

  Super leuk! Ik doe graag mee voor het boek vol met tips. Op dit moment ben ik 38 weken zwanger van mijn eerste kindje (8 mei uitgerekend) en hoop met Moederdag dus moeder te zijn. Hoe fijn om wat tips te kunnen lezen!!

 • Reageer Claudia 25 april 2018 at 19:03

  Jeah? heel heel graag het kookboek.koken is niet mijn sterkste vak en relax koken dus al helemaal niet? hoe fijn zou het zijn als ik het kookboek kan pakken en relax een lekkere en gezonde maaltijd zou kunnen maken?

 • Reageer Sarah deloose 25 april 2018 at 19:12

  Terugtrekken met relax mama het boek op wc?!? Zelfs daar word ik niet gerust gelaten, maar met dit boek weet ik binnenkort wel om tot relaxen op de wc te komen ?

 • Reageer Jolanda 25 april 2018 at 19:12

  Ik zou graag het boek RelaxMama willen winnen zodat ik heerlijk kan genieten van een beetje tijd voor mezelf.

 • Reageer Happy 25 april 2018 at 19:13

  Wat een fijne winactie 🙂
  Zou graag de zwangerschapskalender winnen!

 • Reageer Bianca Hellemons 25 april 2018 at 19:13

  Ik zou heeeel graag de agenda willen winnen. Met drie kinderen, waarvan twee jongens een tweeling, moet je veel plannen. Ik breek af en toe Mn hersenen er over. En een digitale agenda is niets voor mij. Ik wil lekker kunnen bladeren, eens bewust tijd voor mezelf vrij maken en genieten van de heerlijke uitspraken!

 • Reageer Christina 25 april 2018 at 19:19

  Ik doe graag mee voor het kookboek. Ik ben altijd op zoek naar recepten waar de kids van kunnen smullen. Helaas is de oudste een slechte (avond) eter. Hopelijk staan er in dit boek nog wat recepten die haar wel bevallen.

 • Reageer Inge Korten 25 april 2018 at 19:29

  Het kookboek lijkt me fantastisch. Ik ben dol op koken en het bladeren in kookboeken en tijdschriften en daar ook alle pagina’s uitscheuren van gerechten die ik zelden maak want ene dochter lust dit niet en de ander dat niet. En niet te spreken over man-lief…..Dus val je vaak weer terug op de geijkte gerechten. Het lijkt me fijn om een kookboek te hebben met kind vriendelijke gerechten.

 • Reageer Clarieke 25 april 2018 at 19:43

  Als niet meer helemaal kers, maar toch best wel verse moeder kan ik die 101 tips om relaxed te zijn best wel gebruiken. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik toch niet zo relaxed doe als ik zou willen… (denk aan: in de stress schieten van ongevraagde adviezen, poepincidenten, nachtelijke avonturen met de baby, enz)

 • Reageer Evelyn 25 april 2018 at 19:44

  Wow super graag het kookboek! Misschien dat mijn kinderen mijn kookkunsten dan ineens wèl gaan waarderen 😉

 • Reageer Jacqueline 25 april 2018 at 19:46

  De uitspraken kaarten set. Na 8 jaar collega’s nu sinds 3 maanden ook teamleider van de gezelligste collega’s die er zijn. En nu 4 zwanger, 4 peutermoeders en 7 pubermoeders. Ieder met zijn problemen en zorgen en onze locatie die moet verhuizen of opgaan in een andere organisatie, wat zou het super zijn ze allen apart en hart onder de riem-trots-sterkte-herkenning-ga zo door kaart te sturen.

 • Reageer Judith 25 april 2018 at 20:00

  Wow dat klinkt goed: relax mama kookboek. Want ohoh dat dagelijkse gedoe om weer wat op tafel te toveren…. inspiratie altijd welkom dus…. Ik loot graag mee!

 • Reageer Corrina 25 april 2018 at 20:00

  Mama in de keuken zou ik graag willen. Ik ben geen geweldige kok, maar door de makkelijke recepten van dit kookboek gaan mijn kinderen zeker genieten van het eten. Lijkt me super leuk!!

 • Reageer Geeske 25 april 2018 at 20:03

  Ik zou graag kans maken op het kookboek, wie weet eten mijn kinderen dan zonder gezeur hun bordje leeg! ?

 • Reageer Daniëlle 25 april 2018 at 20:13

  Ik zou graag gaan voor het boek ‘Die andere moeders doen ook maar wat’. Als moeder van een zoon van 4,5 jaar had ik de tropenjaren achter de rug. Maar in januari 2018 hebben we na een lang medisch traject toch nog een dochter mogen krijgen. Geweldig, een wonder! Maar tegelijkertijd staat ons leven weer op zijn kop, de ene dag kan ik de hele wereld aan, de andere dag zit alles tegen… Hoop in dit boek wat herkenning te lezen & het gevoel dat ik niet alleen ben hierin 🙂

 • Reageer Daniëlle 25 april 2018 at 20:14

  Ik zou graag gaan voor het boek ‘Die andere moeders doen ook maar wat’. Als moeder van een zoon van 4,5 jaar had ik de tropenjaren achter de rug. Maar in januari 2018 hebben we na een lang medisch traject toch nog een dochter mogen krijgen. Geweldig, een wonder! Maar tegelijkertijd staat ons leven weer op zijn kop, de ene dag kan ik de hele wereld aan, de andere dag zit alles tegen… Hoop in dit boek wat herkenning te lezen & het gevoel dat ik niet alleen ben hierin 🙂

 • Reageer Marijke 25 april 2018 at 20:17

  ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ omdat ik de titel heerlijk blijf vinden. En ik hier regelmatig ook de ‘relaxtemoedersmantra’ uitspreek..’het is een fase het is een fase het is een fase het is een monster het is een fase…:)

 • Reageer Saskia 25 april 2018 at 20:18

  Oeh hoe leuk zou het zijn om t kookboek te winnen! Regelmatig krijg ik van mijn kinderen te horen dat we ALTIJD hetzelfde eten mam….. een beetje variatie is meer dan welkom hier thuis…

 • Reageer Anouk 25 april 2018 at 20:18

  Ik zou heel graag het relax kookboek winnen, om uit het cirkeltje te komen van gerechten die op tafel komen. Ik heb vaak te weinig inspiratie en kan soms moeilijk inschatten of het kidsproof is. De weekmenu’s (op Facebook) helpen ook mee, maarI❤️Hardcopy. Variatie is iets wat er bij inschiet naast een drukke baan en twee geweldige kinderen!

 • Reageer Elsbeth 25 april 2018 at 20:21

  Ik zou heel graag ; Relax mama! willen winnen. Sinds een half jaartje ben ik trotse moeder van m’n lieve dochter. En 101 tips zou ik wel kunnen gebruiken 🙂

 • Reageer J.boersma 25 april 2018 at 20:28

  Oh! Tof! Relax mama: dat denk ik heel vaak als ik mezelf bezig zie 😉 ik zou het boek graag winnen! Na 6 maand burnout ben ik net weer aan het werk maar guttegut… Wat een kunst om een relaxte mama te blijven, naast alle andere rollen als vrouw…
  Oja, het kookboek en de kaarten lijken ook echt heel erg leuk 😉
  Groetjes Jenienke

 • Reageer Allisha Peeters 25 april 2018 at 20:47

  Ik zou graag relax mama- het boek willen winnen.
  Ooit voelde ik me de meest relaxte moettie die je kon vinden (weet je nog, ongeveer 8jr geleden, toen de club vd relaxte moeders een beetje op fb verscheen..) gooide zoon lief afgelopen november mooi roet in het eten.
  Niks meer relaxed, ik ren me rot.
  En dat als BAM’mer..
  Daar zou jij mij mooi mee kunnen helpen!
  Met dat boek zou ik me prins heerlijk op de wc kunnen verstoppen van die twee krijsende draken!
  Gewoon, heel soms even..
  Even ontspannen, en weer door.
  Want hoe graag ik ook bemoeder en verzorg, leuker nog vind ik het lezen van soortgelijke verhalen!

  Groetjes, Allisha Peeters

 • Reageer Kim janssen 25 april 2018 at 20:49

  Het kookboek graag. Misschien dat ik dan wat minder stress met eten verzinnen maken en mijzelf daardoor minder in de weg zit. Dan wordt ik weer een relaxte moeder

 • Reageer Tjitske 25 april 2018 at 20:49

  Ik zou graag het boek relax mama willen winnen. Ben dol op mijn zoon van 7 maanden maarom te zeggen dat ik altijd relexte mama ben. ..
  Graag dus boek met tips want heb nog wel wat mama jaren voor de boeg. Misschien dat er zelfs nog tips in staan voor relax papa

 • Reageer Miranda 25 april 2018 at 20:50

  Heel graag het boek relax mama omdat ik de tips goed kan gebruiken om het hoofd koel te houden bij mijn stuiterbal van 4 en mini-stuiterballetje van 9 maanden

 • Reageer Carlijn 25 april 2018 at 21:01

  Hét boek graag! Mijn verlof zit er bijna op en nu begint het echte leven. Ik denk dat het boek daarbij goed van pas komt 🙂 Ik heb ook veel lol gehad met de zwangerschapskalender, heel herkenbaar allemaal 🙂

 • Reageer Kim 25 april 2018 at 21:17

  Met een verhuizing over 3 dagen kan ik wel wat relax tips gebruiken. Ik wil graag de relax mama! winnen.

 • Reageer Daisy Rieteco 25 april 2018 at 21:19

  Ik zou het boek relax mama! Wel willen winnen.
  Ik ben een alleenstaande moeder van 2 jongens ( 5 en 2 jaar). De papa is niet meer in beeld. Ik doe alles alleen en werk daarnaast ook 30 uur. Ik heb een burn out gehad en ik weet soms niet meer wat ik moet doen. Het ene moment zijn ze heel lief en het andere moment wil ik ze achter het behang plakken. Begrijp me niet verkeerd ik zou ze niet willen missen. Maar dat boek zou echt een uitkomst zijn

 • Reageer Liesbeth 25 april 2018 at 21:19

  In 2015 werd ik mama van een identieke drieling: Emiel & Lowie & Viktor. Drie prachtige jongetjes, drie lieve knuffelaars, drie kleine monstertjes!
  De quotes van Relax Mama zorgen voor een glimlach van (h)erkenning op momenten dat ik het liefst heel hard zou weglopen!
  Het zou heeeeel fijn zijn het kookboek te winnen! Een beetje inspiratie is in alle drukte heeeeeel welkom!

 • Reageer KiM 25 april 2018 at 21:24

  Om de avondspits relax door te komen, graag het kookboek!

 • Reageer Karin 25 april 2018 at 21:40

  Het relax mama boek zou erg leuk zijn! De family agenda heb ik al en bevalt heel erg goed. Sommige uitspraken van relax mama behoren tot mijn vaste vocabulaire (vooral: het is een fase, het is een fase, het is een fase…?). Dit boek zou ik er dus erg graag bij willen hebben!!

 • Reageer Marloes 25 april 2018 at 21:55

  Wat een leuke actie. Ik zou het relax mama kookboek wel willen winnen. Sinds de geboorte van mijn dochter (inmiddels 3) kook ik nooit meer, dat doet mijn man elke dag. Dit zou mij goede inspiratie geven om weer eens te gaan koken!

 • Reageer Marjolein fraanje 25 april 2018 at 22:04

  Yes ! De kookboek! Die moet ik echt zoooo hebben. Serieus vier jongens hier en die bunkeren! Maar Ooh my elke avond weer bedenken :wat zal ik maken!! Liefst willen ze gewoon elke dag stamppot of pannenkoeken of patat en liefst zo elke dag in de volgorde. Nou daar passen we dus voor he. Deze mama houd van lekker gevarieerd eten. Maar liefst niet met een leuk keukenshortje uren in de middag maar gewoon vijf uur spitsuur,half zes aan tafel als even kan ?nog mooier zou zijn als ze dan zonder zeuren ook nog dat bord op eten. Maar he je kan niet alles hebben he ?

 • Reageer Esther 25 april 2018 at 22:08

  Leuk! Ik zou graag het kookboek willen winnen…het blijft een aardige opgave om met weinig tijd na een werkdag toch verantwoorde maaltijden op tafel te zetten…dus ik ben zeker nieuwsgierig naar de recepten aangezien ze hier goed van pas zouden komen!!

 • Reageer Mirjam 25 april 2018 at 22:10

  Wat een leuke agenda! Dat zou misschien helpen om orde in de drukte van een gezin met 4 kinderen, 2 banen en mantelzorg te organiseren… Het is een fase het is een fase… maar toch 😉

 • Reageer Nanette 25 april 2018 at 22:11

  Oh heel graag relax mama in de keuken… want oh wat zou ik graag daar wat winst willen behalen zodat ik me niet zo hoef te stressen soms.

 • Reageer Jantina 25 april 2018 at 22:38

  Oeh leuk! Heel graag het kookboek! Ik haalde nog al eens wat inspiratie uit de weekmenu’s op Facebook, of postte er mijn menu, maar nu ik, zoals ik dat zelf altijd noemde, fb-loze Jantina ben kan ik zo’n fijn boek wel gebruiken!

 • Reageer Anja 25 april 2018 at 22:53

  Hi! Ik ding graag mee voor de agenda, om de zondagavondgesprekken (wie wat waar met welk vervoersmiddel en wat is dan de backup) iets meer sjeu te geven..

 • Reageer Ingrid 25 april 2018 at 22:58

  Ik zou graag Relax mama in de keuken willen winnen. Als werkende alleenstaande moeder ontbreekt het mij vaak aan inspiratie wat ik nu weer op tafel moet zetten als ik thuiskom van mijn werk. En natuurlijk lusten we allemaal wat anders….. wat de een graag lust vindt de ander….. juist….

 • Reageer Jessica 25 april 2018 at 22:59

  Oooh kan niet kiezen! Kookboek lijkt mij geweldig maar de andere boeken als kraamcadeautje lijkt me ook fantastisch!

 • Reageer Wil 25 april 2018 at 23:13

  Het kookboek, omdat ik iedere keer opnieuw het recept voor die heerlijke tomatensoep of gado gado op moet zoeken, maar de kinderen tegelijkertijd ook een filmpje willen kijken.

 • Reageer Helen de Viet 26 april 2018 at 00:08

  Het kaartenhoekje… kan ik al mijn super mama vriendinnetjes een hart onder de riem en een lach op t gezicht toveren met een echt fysiek kaartje met een superroffe tekst

 • Reageer Daniëlle Simonis 26 april 2018 at 04:59

  Oh de gezinsagenda zou perfect zijn voor ons! Onze oudste net 4 dus allemaal schoolactiviteiten, mama net een nieuwe baan en papa werkt in ploegendiensten. Hoe handig is het dan om alles in 1 agenda te schrijven, heerlijk die overzicht!

 • Reageer Miriam van der Linden 26 april 2018 at 05:24

  Het kookboek om relax te kunnen koken of de agenda om relax te kunnen plannen?

 • Reageer Saskia 26 april 2018 at 05:31

  Ik vind ze allemaal leuk en doe graag mee. Ik houd wel van een verassing, dus laat het aan jou over : )
  gr Saskia

 • Reageer Marian 26 april 2018 at 05:56

  De zwangerschapskalender! Omdat ik zwanger ben van de derde en regelmatig de tel in weken kwijt ben lijkt mij die wel handig ?

 • Reageer Tilly 26 april 2018 at 05:59

  Gevonden! daar is het ideale vakantieboek!
  Het boek die andere moeders doen ook maar wat lijkt mij heerlijk om te lezen tijdens de vakantie ??

 • Reageer Marina 26 april 2018 at 05:59

  Ik zou heel graag het column boek winnen. Het kookboek gebruik ik al veel en ben ik erg blij mee. Toen ik vorig jaar met mn twee kids van toen 1 en 3 op vakantie ging was ik echt in de veronderstelling dat alleen mijn kinderen heel soms veranderde in monsters ? hoe lief ze ook alles bedoelde ze dagen elkaar al vanaf het begin uit. Wat een opluchting was het toen we een gezin als buren kregen met ook twee kinderen van dezelfde leeftijd. We zagen nu eindelijk in 1 week dat wij niet de enige waren met dezelfde uitdagingen. Dit zie je niet op Facebook of wanneer ouders hun kinderen bevelen dat ze zich netjes moeten gedragen op verjaardagen. Toch vergeet je wel eens dat andere ook discussies hebben met hun kinderen etc vandaar dat ik heel graag dit boek wil winnen. Dan kan ik erin lezen als het zo’n dag is geweest.

 • Reageer Brenda 26 april 2018 at 06:21

  Het Relax Mama in de keuken kookboek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik heb hem eens gehuurd bij de bibliotheek en vond er erg leuke, makkelijke recepten in staan. De Spaanse aardappels met spinazie kan ik inmiddels uit mijn hoofd, maar voor de andere recepten zou ik graag het boek nog eens willen kunnen pakken.

 • Reageer Ellen 26 april 2018 at 06:38

  Het kookboek, zeker weten. Hier is mama niet zo relaxt in de keuken.

 • Reageer Nora 26 april 2018 at 07:37

  Hoi! Gave actie!
  Ik ga voor 2 boeken: De zwangerschapskalender omdat ik deze tweede keer sinds bijna 2 maanden volledig in de ziektewet zit en pas net na de 24 weken zit. Koken is al een hele uitdaging. En zeker omdat onze driejarige niet goed eet, dus daarom ben ik ook benieuwd naar het Relax mama! Kookboek!
  Relaxen is moeilijk als je zoveel wil.

 • Reageer Marloes 26 april 2018 at 07:47

  Ik zou graag het relax mama boek winnen want die tips kan ik wel gebruiken als first time mom!

 • Reageer Anja van de Loo 26 april 2018 at 08:03

  Het Relax Mama boek of het boek Andere Moeders Doen Ook Maar Wat lijkt me erg leuk! Zou mijn eerste moederdag helemaal af maken natuurlijk ?

 • Reageer Annis 26 april 2018 at 08:22

  Oeee het liefst het kookboek. Ik kijk toch altijd even bij je weekmenu’s voordat ik de onze maak. En die app ik dan weer door aan vriendinnen, zo hoeven we het steeds niet helemaal zelf te bedenken. Het boek lijkt me een goede uitkomst om meer te varieren. Vis eten we bijvoorbeeld weinig. Couscous lusten de kinderen tot nu toe ook niet… nou ja, het kookboek dus!

 • Reageer Eileen 26 april 2018 at 08:35

  Oh wat leuk! Ik ga voor het kookboek. Ik ben nu zwanger van een tweeling en vind het nu al soms lastig te bedenken wat we nu weer gaan eten. Iedere dag een broodje met kaas is ook zo wat, dus ik kan wel wat inspiratie gebruiken.

 • Reageer Anne van de Pol 26 april 2018 at 08:48

  Ik zou graag het ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ -column boek willen winnen! Met 2 kleine meiden vraag ik me erg vaak af hoe die andere moeders het toch allemaal doen, wellicht helpt dit boek me weer wat vaker te relaxen!

 • Reageer Elvira 26 april 2018 at 08:54

  Niet voor mezelf, maar voor mijn schoonzusje! Omdat wij hier ontzettend genieten van het kookboek, gun ik haar dat ook, zeker nu met de tweede opkomst 🙂

 • Reageer Inge 26 april 2018 at 09:30

  Ik zou graag het kaarten boekje winnen. Stuur nog graag kaartjes naar vriendinnen nichtjes etc. Gefeliciteerd met bijna 6 jaar. Ben een trouwe volger en probeer een zo relaxt mogelijke moeder te zijn :).

 • Reageer Anita de Man 26 april 2018 at 09:51

  Ik zou heel graag het kookboek winnen, met een hele kieskeurige kleuter in huis die alles wat groen is zoieso blehh vind en een baby die alles zelf wil eten en daarvan de aardappels op een miraculeuse wijze laat verdwijen (lees alle aardappels gooit ze gewoon in de slap of onder haar stoel)?. Behalve als we pasta eten maarja dat vind haar broer dan weer blehh. Kortom ik kan wel wat inspratie gebruikem om deze 2 eters is samen ergens van te laten smullen?

 • Reageer Elles 26 april 2018 at 10:40

  Leuk allemaal! Ik ga voor het boek met de columns, Die andere moeders doen ook maar wat. Lijkt me heerlijk, verwacht een hoop herkenbare verhalen! Het boek kan straks mooi mee naar de camping. Veel praktischer ook dan een boek met 1 verhaal, omdat je zo tussendoor even een column kunt lezen. Als mama van drie ontbreekt het me vaak aan veel aaneengesloten leestijd 😉

 • Reageer Annemieke 26 april 2018 at 11:13

  Heel graag het kookboek of andere moeders doen ook maar wat. Staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Maar zoals zoveel onrelaxte moeders, gaan de kinderen vaak voor en vergeten we onszelf?

 • Reageer Melissa Kaak 26 april 2018 at 11:28

  Ik zou heel graag het ‘Relax Mama! boek’ winnen voor mijn zus, die na veel moeite en onzekerheid eindelijk zwanger is en mijn dochtertje er dus een neefje of nichtje bij krijgt!

  Het lijkt me zo leuk om haar hiermee te verrassen na alles wat ze voor mij gedaan heeft.

 • Reageer amelua lacna 26 april 2018 at 11:34

  ik weet niet of ik ooit tijd krijg om een boek te lezen of te recept uit te zoeken maar en moederdag kado in welke vorm dan ook is zeer welkom 🙂

 • Reageer Cheyenne Michielse 26 april 2018 at 12:34

  Graag het kookboek! Lijkt me super leuk ?. Ik ben vanaf deze week geen vlees meer gaan eten. Onze meiden wil ik dat ook minder geven. Echter mijn vriend vindt dit de hoofdmaaltijd. Het receptenboek zou dan ons ook erg handig lijken. Voor ons beide lekkere gezonde en soms snelle maaltijden!

  En ik vandaag jarig ben ?

 • Reageer Gaby van Schijndel 26 april 2018 at 14:31

  Ik zou graag het relaxte mama kookboek willen winnen. Ik kook graag en wil zo nu en dan eens iets nieuws uitproberen. Maar omdat het hier rond etenstijd altijd zo hectisch is met een zoon van 6 die ASS heeft een pittige peuter van 3, is het een hele opgaaf om steeds weer iets te bereiden wat niet teveel tijd kost en ook bij ze in de smaak valt? dus dit kookboek zal hier erg gewenst zijn?

 • Reageer Marieke 26 april 2018 at 14:36

  Ben wel heel benieuwd naar het boek die andere moeders doen ook maar wat. Zou hem graag willen winnen.

 • Reageer Wendy 26 april 2018 at 17:47

  Oooh wat leuk!!! Ik ga voor de kaarten! Die mails en appjes ben ik wel ff klaar mee. Gewoon een leuke, handgeschreven kaart is veel leuker!

 • Reageer Nicolette 26 april 2018 at 18:18

  Ik zou heeeeel graag de Relax Mama gezinsagenda willen winnen! De uitgeprinte schoolkalender van mijn twee mannetjes blijkt toch elk jaar weer niet genoeg schrijfruimte te hebben.. ? Dus ik kan wel wat ‘relaxters’ gebruiken! ??

 • Reageer Natasja juist 26 april 2018 at 18:29

  Ow die andere moeders doen dus ook maar wat dus, gelukkig. Door privé omstandigheden kom ik al anderhalf jaar helemaal niet meer aan het lezen en mezelf toe en deze columns zou ik erg graag willen lezen, heb er wel wat gemist.

 • Reageer Evelien Smits 26 april 2018 at 19:33

  Jaaa het kookboek kan ik goed gebruiken.
  Ik ben alleenstaande mam met een drukke baan in de kinderopvang. Vaak laat thuis kleine halen snel eten en door naar de korfbaltraining of scouting.
  Met dit bestaan schiet t er vaak bij in om altijd gezond te eten of we komen op het zelfde neer. Terwijl wat nieuws en snel is zow belangrijk is. Maar ben dan zow inspiratie loos.
  Zoon (8) lief wil ook leren koken dus hoe leuk is het als dat kan uit jouw kookboek

 • Reageer Ashna 26 april 2018 at 19:47

  Ik hou me aanbevolen voor de ‘Relax mama in de keuken’.
  Ik hou van koken (soms met de kleintjes), maar zoals velen schiet het er soms bij in en dan ga je snel voor het snelle/ makkelijke. Heb vaak leuke recepten voorbij zien komen met je week menu’s. Zou wel gaaf zijn om ze in een boek te hebben. 🙂

 • Reageer Liesbeth Dun 26 april 2018 at 20:14

  Ik zou graag het kookboek winnen! Met een eigenwijze peuter en een zwaar gehandicapte dochter kan ik wel wat inspiratie gebruiken . Ze lusten in ieder geval wel allebei alles. Dat wil niet zeggen dat peuterlief altijd eet. Misschien moet ik nieuwe favoriete gerechten zoeken ?

 • Reageer Mieke 26 april 2018 at 21:18

  Ik zou graag relax mama in de keuken, het colimnboekje of kaartenhoekje winnen! Als trouwe fan heb ik de andere dingen al in huis? de kalender gebruik ik momenteel bij de zwangerschap en het is zo leuk om hiermee iedere week af te tellen! Ook de agenda kan ik iedereen aanraden! Zo fijn in gebruik! Dus de andere zouden een prachtige aanvulling zijn!

 • Reageer Annelies van der Zee 26 april 2018 at 21:24

  Heeel graag de kaartjes, die ik dan met mijn vriendinnen en schoonzussen en verdere familie ga delen. Om ervoor te zorgen dat alle supermama’s relaxt blijven!

 • Reageer Mariska 27 april 2018 at 04:57

  Wat een heerlijke actie! Mijn interesse gaat naar “Die andere moeders doen ook maar wat”. Relax mama heb ik in mijn kraamtijd gekregen en van genoten (nog steeds trouwens. “Het is een fase, het is een fase….”).
  Koken gaat hier vooralsnog goed, mijn peuterpuber smikkelt nog lekker van zijn maaltje. Ik maak regelmatig gebruik van de weekmenu’s ter inspiratie van mijn eigen weekmenu.
  Wat mij heerlijk lijkt is wat me-time, maar vaak weet ik dan niet zo goed wat ik moet doen, haha. Dus het boek “Die andere moeders doen ook maar wat” zou dan wel goed van pas komen.

 • Reageer larisa medema 27 april 2018 at 06:26

  ik probeer al 6 jaar angstvallig een te perfecte moeder te zijn. het zou voor mijn zoontje toch fijn zijn als ik gewoon maar eens wat doe.

 • Reageer Karlijn de Boer 27 april 2018 at 06:44

  Wat een toffe winactie! Ik ben zwanger van onze tweede spruit en in mijn omgeving ook veel zwangere meiden! Genoeg materiaal dus om zo’n fantastische kaart uit het kaartenboekje te sturen! Een hart onder de riem kunnen we over een paar maanden vast allemaal wel eens gebruiken..!

 • Reageer Esther Adriaansen 27 april 2018 at 10:23

  Oh een kookboek met tips van relaxte moeders lijkt me zó welkom!! Bij chronisch gebrek aan inspiratie voor een snelle handige gezonde hap…. De eerste 2 jaar was er letterlijk niets wat die kleine niet lustte, maar nu de ‘terrible two’ zijn intreden heeft gedaan, heeft meneer ineens besloten kritisch te worden ? Help!!

 • Reageer Prisca 27 april 2018 at 12:51

  Oew ja het kookboek! Het is soms een hele uitdaging de boel draaiende te houden met 3 kids en een drukke baan en fijn kindvriendelijk eten helpt daar ongetwijfeld bij!!

 • Reageer Esther den Bleker 27 april 2018 at 13:28

  Leuke winactie! Ik zou graag het Relax Mama boek willen winnen. Het is dit jaar mijn eerste moederdag als mama en ik merk dat door de moeilijke start die mijn zoon gehad heeft, ik het soms lastig vind relaxed te blijven. Hopelijk blijf ik dat makkelijker na het lezen van dit boek.

  Overigens, volgens mij is moederdag dit jaar op 13 mei, dus de winnaars in de week van 30 mei bekend maken is na moederdag. Ik denk dat je 30 april bedoelde. ?

 • Reageer Linda van Schaik 27 april 2018 at 14:06

  Wat gaaf! Ik zou heel erg graag de Gezinsagenda willen, omdat ik momenteel probeer overzicht te houden via een stuk papier op de koelkast…!!

 • Reageer Marjolijn 27 april 2018 at 15:28

  Ik zou heel graag de weggeefkaarten willen winnen.
  Mijn moeder heeft tijdens mijn 1e zwangerschap het boek relax mama gegeven. Helaas is ze toen onze oudste 10 maanden was overleden. Ik haal nu zo vaak bij vriendinnen aan ‘het is een fase’ of ‘relax mama, je kind weet later echt niet hoe vaak je gedweild hebt’.

  Ik zou het supertof vinden als ik een klein stukje van de relaxedheid van mijn moeder kan delen met mijn lieve vriendinnen, die soms net zo perfectionist en daardoor onrealistisch zijn als ik ?
  En mocht ik iets voor mijzelf willen winnen, dan het kookboek, want een stukje relaxdheid is soms wel lekker met 2 kids en een man met een eigen zaak☺️

 • Reageer Wendy 27 april 2018 at 16:26

  Leuke winactie! Ik maak graag kans op het RelaxMama boek. Als perfectionist en BAM (bewust alleenstaande moeder) kan ik wel wat tips gebruiken omtrent het worden en blijven van een relaxte mama als mijn zoontje straks geboren is.

 • Reageer Tessa 27 april 2018 at 19:37

  Jaa ik zou heel graag het relax mama boek willen winnen! Ik heb een zoontje van bijna 5 en nu in verwachting van zoontje nummer twee. Manlief zag het alleen niet meer zitten allemaal en we zijn nu bezig de scheiding te regelen, en dat met een lichaam vol hormonen…! Zometeen sta ik er grotendeels alleen voor met een zoon van 5 en een baby, het boek zou dan zeker welkom zijn om de kraamtijd en de maanden daarna toch nog enigszins relaxed door te komen!

 • Reageer Esther 27 april 2018 at 20:44

  Ik geniet altijd erg van de columns, dus Ik zou graag het kaarten boekje willen winnen om de mooiste uitspraken eens goed te kunnen bekijken!

 • Reageer Monique Krijnen 27 april 2018 at 21:00

  Man vertrekt voor zijn werk voor 5 maanden naar het buitenland en dan mag deze mama weer elke dag koken voor 3 superkids. Dat gaat echt niet lukken zonder een relaxt kookboek?.

 • Reageer Anja 27 april 2018 at 21:16

  Jaa, wat een leuke actie. Ik ga graag voor het columnboek, lekker relaxed, herkenbaar en vrolijke noot, dat zie ik terug in jullie leuke site!

 • Reageer Samantha 27 april 2018 at 22:28

  Ik doe graag mee voor het column boek, omdat ik vaak zat maar wat doe! En ik ben zelf van mening wat je ook op welke manier doet zolang je je moederhart volgt doe je het altijd goed.

 • Reageer Linda 27 april 2018 at 23:45

  Oh ja…! Ik ben er zo 1 die er halverwege het jaar achter komt dat een agenda toch eigenlijk best handig is… zwemles, judo, peuterdans, peuterspeelzaal, kinderpartijtjes, verjaardagen… alles raakt verloren in mijn hoofd! ‘Gelukkig’ zei mijn dochter van de week dat ik niet onder haar bed mag kijken omdat ze een vlinder heeft gemaakt voor Moederdag. ‘Tuurlijk niet lieverd, ik weet van niets’ zei ik nog en tegelijkertijd maakte ik een mentale notitie om uit te zoeken wanneer Moederdag is dit jaar… en oh ja, nu ik dit schrijf bedenk ik dat ik nieuwe notitie moet maken om wat te kopen voor (schoon) (o)ma(ma)

 • Reageer Christina 28 april 2018 at 06:01

  Ik zou graag de kaartjes winnen. En beetje Nederlands “relaxte moeder” hier in Duitsland! Ik volg je blog zo graag!!

 • Reageer Juul 28 april 2018 at 06:27

  Wat leuk! Ik vind alles leuk! Sommige dingen voor als ik zelf niet relax ben, andere dingen om m’n vriendinnen een hart onder de riem te steken. Ik denk dat ik uiteindelijk kies voor de kaarten, dan kan ik m’n lieve (mama)vriendinnen af en toe verrassen met een kaartje als ze er even doorheen zitten.

 • Reageer Yvonne 28 april 2018 at 06:52

  Ik zou heel graag het relax mama boek willen winnen met de 101 tips! Merk nu we in een verhuizing zitten met 2 kinderen dat ik niet altijd relax kan zijn! Met dit boek kan ik weer heerlijk relax worden straks in mijn nieuwe huis!

 • Reageer Saskis 28 april 2018 at 06:57

  Het kookboek…. misschien krijgen ze dan eens wat anders binnen dan witte pasta met ketchup ?

 • Reageer Renee van Mildert 28 april 2018 at 09:06

  Het ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ -column boek graag.
  Hopelijk een feest van herkenning, heb vaak het idee dat ik als kip zonder kop doorraas…

 • Reageer Roelien 28 april 2018 at 09:23

  Wauw wat een superleuke actie!!!
  Ik zou heel graag het collum boek willen winnen omdat ik juist niet denk dat de andere moeders zomaar wat doen?.. het zal vast een feest van herkenning zijn hier en zodra ik het uit heb mag mijn beste vriendin het ook gaan lezen… nu hard duimen?

 • Reageer Marjon 28 april 2018 at 09:26

  Als mama moet je veel vooruit denken en plannen. Als mama van 1 kind met autisme en 1 kind met ADD is dit nog veel belangrijker, mijn hoofd zit vaak zo vol met al dat extra denkwerk, dat zoiets relatief simpels als bedenken wat te eten soms wel heul moeilijk is. Dus het kookboek zou erg van pas komen.

 • Reageer Laurie 28 april 2018 at 10:06

  Nu de 3de bijna geboren wordt, kan ik de relax mama agenda wel erg goed gebruiken… Voor 3 kids afspraken bijhouden en voor mezelf afspraken en natuurlijk het weer mogen hardlopen na de bevalling vergt een goede planning, dus een goede agenda ?

 • Reageer Dag 28 april 2018 at 11:16

  Ik doe graag mee voor het kaartenboekje. Ik kan ze goed gebruiken om mezelf en mijn mede-studerende mama’s een opkikker te geven tijdens bijvoorbeeld tentamenweken. Volgend jaar begin ik aan mijn laatste jaar van het hbo dus die steun is heel welkom. Supermama gaat er helemaal voor!

 • Reageer Femke Van Hooff 28 april 2018 at 13:08

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de agenda. Ik dacht dat een gezinsplanner wel voldoende zou zijn maar deze ligt in de keukenla en ik moet nu altijd eerst thuis kijken of ik iets gepland hen of vanuit huis afspraken plannen. Uiteraard vergeet ik dat dan als ik thuis kom ?

 • Reageer Coriline 28 april 2018 at 13:21

  Ik maak graag kans op het boek relax mama voor mijn schoonzus Jenny en misschien kan ik er zelf ook nog tips uit halen voor mijn werk op het kinderdagverblijf!(of tips aan de ouders doorgeven).

 • Reageer Tamara 28 april 2018 at 14:35

  Ik zou heel graag kans maken op het kookboek ? Met een gezellig druk gezin van 5 (3 kinderen) en een zoon die niks lust ? zit ik altijd om inspiratie verlegen.
  Om niet altijd in hetzelfde te vervallen maar nieuwe lekkere recepten op tafel te kunnen zetten zou dit kookboek zeer van pas komen!
  Super leuke actie trouwens ?

 • Reageer Jessamy 28 april 2018 at 19:07

  Wat een super leuke actie!!
  Ik kreeg het ‘relax mama’ boek als kraamcadeau en pak het er nog steeds regelmatig bij!
  Ik zou graag het relax mama-kaartenboek winnen zodat ik mijn lieve (soms gestresste) mede-mama’s eens échte leuke kaartjes kan sturen! Post ontvangen is zó leuk 😀 dat voelt toch altijd een beetje als een cadeautje, en zéker met ‘Relax mama’ kaartjes!
  Duimen maar!!! ???

 • Reageer Femke 28 april 2018 at 19:26

  Hi, ik, zou graag het relax Mama in de Keuken boek willen winnen. Mijn man kookt ook vaak en dan maakt hij vaak hetzelfde. Voor de afwisseling zouden we dit kookboek dus goed kunnen gebruiken 🙂

 • Reageer Annabel 28 april 2018 at 19:31

  Ik doe graag mee voor Die andere moeders doen ook maar wat. Lijkt me een heerlijk boek vol herkenbare verhalen. En als mama van 3 is lezen een uitdaging dus lijkt het me heel fijn om zo af en toe een column te kunnen lezen.

 • Reageer Fleur Bouquet 28 april 2018 at 20:10

  Ja de gezinsagenda zou erg welkom zijn. Ik ben zelf een hele relaxte mama maar sinds de zwangerschap van mijn 2e dochtertje vergeet ik nogal eens een afspraak. O jee, belastingtoeslag vergeten, afspraak voor bet wennen op de creche, belafspraken en pedicure zijn de laatste afspraken diw ik verzaakt heb. Ook voor papa zou dit een goede aanvulling zijn.

 • Reageer Elke 28 april 2018 at 20:55

  Oh, graag het kookboek. Toen de kraamhulp hier stopte, was ik even radeloos. Met een man die telkens zes weken van huis is voor het werk en dan weer zes weken thuis. Had ik die hulp die poetst, strijkt èn kookt erg geapprecieerd! En hoe zou dat gaan… elke avond, helemaal alleen thuis en ook dan toch graag wat vers en lekkers op tafel toveren (tadatadaaaaa supermom!), met een vermoeide, jengelende peuter (nee, zelf en mijn prijken in zijn top vijf woordenlijst) en een baby die ’s avonds graag clustert. Ahja, net voor of tijdens etenstijd! Ik kan de opluchting niet beschrijven toen ik de relax mama weekmenu’s begon te kokkerellen. Zowel kind als mama vinden het lekker en het is echt héél relax. Oef! Vindt deze ploetermoeder! Graag dus een boek met nog meer van dat!

 • Reageer Stefanie 28 april 2018 at 20:55

  Ik vind dit allemaal zo leuk ? het liefst win ik de agenda! Ik wordt gek van mijn kleine agenda… 2 kids een man en dan ook nog cliënten die ik in moet plannen… echt werkelijk alles staat door elkaar en is zo’n chaos! Lijkt mij heerlijk om wat meer orde in de chaos te kunnen scheppen!

 • Reageer Aline 28 april 2018 at 21:13

  Graag zou ik het kookboek willen winnen. Met de menu’s eten we toch gevarieerd en andere dingen dan dat we normaal eten. En zelfs een stuntelkok als ik krijg het voor elkaar een lekkere maaltijd op tafel te krijgen.

 • Reageer Sanne Bisschops 29 april 2018 at 01:25

  Hai! Ik zou graag de agenda willen winnen omdat als chaotische single moeder van een 7-jarige en een 4- maander mijn geheugen te wensen over laat en een zeef is en mijn manier van werken met notitieblaadjes op de koelkast toch echt niet overzichtelijk werkt en een Relax Mama agenda daar vast bij helpt.

 • Reageer Helga 29 april 2018 at 07:03

  Graag zou ik meedoen voor het collumboekje of het relaxte mama’s boek.
  Als alleenstaande moeder van twee kan de opvoeding best pittig en zwaar zijn. Elke dag weer nieuwe uitdagingen. Amper ook tijd om een boek te lezen. Het lijkt me heel fijn om die herkenbare dingen te lezen en er achter te komen hoe andere mama’s het doen.

 • Reageer Julia van der lans 29 april 2018 at 07:48

  Wat leuk! Ik kan niet kiezen tussen de gezinsagenda en het kookboek. Zouden beiden zeer welkom zijn in ons heerlijke drukke gezellige gezin met 3 lieve vrolijke boevige kleine jongens:-)

 • Reageer Marije Woltersom 29 april 2018 at 08:04

  Ik zou héél graag Relax Mama Boek willen winnen voor mijn zusje en schoonzusje. Zij verwachten in oktober hun drie(!!!)ling. Dus wat tips om relaxt te blijven kunnen zij wel gebruiken denk ik 🙂

 • Reageer Jacqueline 29 april 2018 at 09:16

  Ik zou heel graag het kookboek winnen. Ben inmiddels een tikkeltje inspiratie loos aangezien ik alleen met mijn dochter ben en zij enkel “nee mama, niet lekker” inbrengt…?

 • Reageer Ruth 29 april 2018 at 09:18

  Het kookboek! Niet omdat ik niet genoeg kookboeken heb of niet kan koken, maar omdat ik met name voor de kinderen wat nieuwe inspiratie wil opdoen, we blijven momenteel een beetje hangen in de vaste ‘veilige’ recepten. En dan laat ik ze zelf even bladeren en kiezen 😉
  Verder: ik heb al jaren de poster ‘die andere moeders doen ook maar wat’ op mijn koelkast hangen, iets wat me zeker in de beginperiode met de ‘dolle tweeling’ heeft geholpen om alles te relativeren. En de agenda: die heb ik en het is de eerste analoge plan-agenda die ik langer dan 2 maanden volhoud! Hij is precies goed.

 • Reageer Linda Klaucke 29 april 2018 at 10:42

  Als hardwerkende mama van 2 kinderen en 1 bonus kind. Is de inspiratie naar een goed menu ver te zoeken. Het maakt het ook een stuk lastiger met een puber en een 6 jarige die in haar lust ik niet fase zit. De jongste maak ik me niet zo druk om dat is een klein vuilnisbakkie. Ik zou hierom graag kans maken op het kookboek voor ietsje meer inspiratie.

 • Reageer Berber Reitsma 29 april 2018 at 14:19

  Relax mama in de keuken..
  Rond etenstijd is het het ergst. De jongste wil wat van mij, de oudste wil wat van mij..
  Ze maken ruzie.. aahh.. pas op, het vlees bakt aan. Ondertussen komt heit (papa) thuis, die ook zijn verhaal kwijt wil.. Kortom, stress!
  De jongens eten de laatste tijd toch ook niet zo goed.. Dit vind ik niet lekker, dat ziet er jakkie uit.. blegh, wat vies. Ik wil worteltjes..
  Helluuuuup..!
  En waarschijnlijk zal ik zelf een moederdagcadeautje moeten kopen (Of hints geven) want partnerlief zegt het allemaal niet zo veel.. Wat gaaf dat ik dan toch zo’n mooi boek mag winnen, waar iedereen iets aan heeft!

 • Reageer Marijke Mvdb 29 april 2018 at 14:57

  Heel graag het relax mama kaarten boekje!
  Hier zelf mama van 2 eentje van 9 en eentje van bijna 4 die op dit moment maar 1 woord kent en dat is MAMA, mama, MAAAMAAA, mama?!
  Dus relax mama kaarten komen goed van pas! Want het relaxen lukt niet zo hahaha
  En ken nog wel een paar mama’s die ook een relax kaartje van mij kunnen gebruiken. Dus hoe graag wil ik winnen?! Supergraag!!!!

 • Reageer Kathelijne van der Molen 29 april 2018 at 15:36

  Heel graag het kookboek om inspiratie op te doen voor mijn lieve maar nogal kieskeurige dochter Robyn. Ze kan wel iets meer variatie in haar eetpatroon gebruiken. Ben altijd zo blij als ik weer iets ontdek wat ze wel lust! En voor mezelf natuurlijk heel fijn om eens een echt Moederdag cadeautje te ontvangen??

 • Reageer Marieke 29 april 2018 at 18:24

  Het kaartenboekje graag! Ik ben gek op kaartjes sturen dus deze set komt goed van pas voor mijn hobby postcrossing!

 • Reageer Jolanda 29 april 2018 at 19:24

  Ik zou wel graag de kaartjes willen winnen. Ik vind het super belangrijk om regelmatig andere moeders in mijn omgeving te laten weten dat ze het goed doen en dat ik trots op ze ben.

 • Reageer Sanne 29 april 2018 at 19:57

  Oh wat een leuke win actie!! Ik ben al bonusmama van een super lieve kleuter en ben op dit moment 27 weken zwanger van een meisje. We kunnen niet wachten tot ze er is!! Heb zomaar het idee dat ik het boek ‘relax mama’ of het boek ‘die andere moeders doen ook maar wat’ hééél goed kan gebruiken 🙂

 • Reageer Karlijn 29 april 2018 at 19:58

  Ik zou graag het relax mama boek willen winnen. Ben nu 5 jaar stiefmoeder en hopelijk binnen een paar jaar ook zelf mama en af en toe ben ik niet helemaal relaxed…

 • Reageer Marije Falger 29 april 2018 at 21:59

  Hallo hallo, ik zou graag het kookboek willen winnen om wat meer variatie in de keuken te brengen. Zeker nu mijn oudste (6) er steeds meer voor open staat om nieuwe dingen uit te proberen. Vandaag nog een asperge op en wat denk je ze vond het heerlijk. Nu moet ik dus de kans aangrijpen om haar nog meer nieuwe dingen te laten proeven. En de jongste ach die is 3 en dan is niets lekker, maar ja dat gaat vast ook nog wel weer veranderen en dan helpt jou kookboek daar vast wel weer opnieuw mee.

 • Reageer Jannet 29 april 2018 at 22:16

  Het kaartenboekje, leuk!! Als een note to myself in de keuken, auto, wc of op de laptop ? en om m’n mede toffe mama vriendinnen eraan te herinner dat het een *FASE* is!

 • Reageer Marieke de Vries 30 april 2018 at 07:53

  Ik kon heel lang niet kiezen welk boek ik zou willen want ze lijken me allemaal erg gaaf. Nu zag ik op instagram bij 2wmn.nl een paar pagina’s van relax mama in de keuken voorbij komen. Nou ik ben heel benieuwd naar dit boek, want werkt de volgorde tot aan tafel zitten echt? Daarnaast ben ik enorm fan van je weekmenu’s. Mijn oudste, ook een Teun trouwens vind de meeste van jou gerechten vaak ook een succes.

 • Reageer Marije Leegwater 30 april 2018 at 08:58

  Ik wil heel graag het boekje ‘ die andere moeders doen ook maar wat’ winnen! Ooit dacht ik dat de perfecte moeder zou bestaan, nu na 8.5 jaar moeder zijn weet ik wel beter. Iedereen heeft zijn eigen opvoeding en af en toe doen we inderdaad maar wat. Maar uiteindelijk altijd uit liefde voor je kind ( of jezelf ?). ❤

 • Reageer Maureen 30 april 2018 at 09:09

  De kaarten!! Mos def!

  Dat hele relax mama gaat mij heerlijk af. Mede dankzij jullie! (Totdat er 1 ziek wordt…. maar hey, we hebben allemaal een achilleshiel.)

  Alleen die lieve vriendinnen van me kunnen wel een hart onder de riem gebruiken. En ik ❤️ Snailmail!

 • Reageer Eva 30 april 2018 at 11:41

  Ik heb interesse in De Relax Mama Zwangerschapskalender. Niet voor mijzelf maar om kado te geven aan een zwangere dame in mijn omgeving.

 • Reageer Sandra 30 april 2018 at 12:33

  Wát een leuke win-actie ?. Ik kan eigenlijk niet kiezen. Maar als het écht moet, dan graag het kookboek….. En een reden? Ik ben geen keukenprinses, maar heb wél 5 kinderen; alle hulp is welkom ???

 • Reageer Marloes 30 april 2018 at 13:03

  Wat een super leuke actie
  Het kookboek of het kaartenset lijkt me erg leuk om te winnen ? Gewoon om dat ze zo leuk zijn ???

 • Reageer Marjolein 30 april 2018 at 13:26

  Heel graag het columnboekje! Alleen al omdat die ijzersterke titel zo’n geruststellende uitwerking op me heeft. En je andere boeken heb ik allemaal al (behalve de zwangerschapskalender, maar daar heb ik niks meer aan).

 • Reageer demi 30 april 2018 at 14:07

  Hoi hoi
  Wat een gave actie!
  Ik zou graag voor mn moeder willen winnen omdat ze echt superlief is en me heel erg steunt in deze tijd. We hebben echt een hele goede band samen en dat is wel de rede on zo’n gaaf boekje te winnen,toch!?
  Ik zou graag het boekje ‘andere moeders doen ook maar wat’ willen winnen. Zodat mn ma weet dat ze echt niet de enige moeder die struggles heeft met zo’n (soms lastige,haha) puber als ik!!
  Nu duimen….

 • Reageer Jessica van Hasselt 30 april 2018 at 14:50

  Relax Mama!

  Omdat ik na 9 maanden eindelijk weer een eigen huis heb en ik dus lekker kan relaxen!

 • Reageer Margret 30 april 2018 at 15:13

  Ik zou heel graag kans maken op relax mama in de keuken want overal relaxt maar in de keuken blijft het een drama hopelijk geeft dit boek inspiratie en tips hoe om te gaan met zeurende ik lust dit niet kids 😉

 • Reageer Rose van de Burgt 30 april 2018 at 16:23

  Het columnboek ‘die andere moeders doen ook maar wat’, want man, ik doe maar wat. Ga ik me misschien minder lullig voelen dat ik m’n peuter zoontje aan z’n oren aan de waslijn hang nadat hij mijn zwangere buik als springkussen gebruikt (snap ik overigens best, het is ook een serieus kussen geworden). Lekker relativeren met alle verhalen zal me goed doen als ik op m’n kraambed lig, wat trouwens ieder moment kan gebeuren omdat ik 9 mei ben uitgerekend. Dus.

 • Reageer Gwé 30 april 2018 at 17:36

  Het boek Relax Mama! graag voor mijn nichtje die ruim twee weken geleden bevallen is van haar eerste kindje. En dit zal dan ook haar eerste moederdag worden! 🙂

 • Reageer Sanne 30 april 2018 at 18:22

  Ik ben bijna een half jaar moeder en vind het moederschap soms erg ingewikkeld. Het boek Relax mama lijkt me dus erg fijn om te winnen. Al klinkt dat column boek ook fijn om wat herkenning in te vinden.

 • Reageer Kelly Veldhuis 30 april 2018 at 20:11

  Ik heb wekelijks genoten van de heerlijke zwangerschapskalender van club van relaxte moeders! Ik zou mijn kleine meisje nu ze haar eerste hapjes krijgt wel wat lekkers uit het kookboek voor willen schotelen.

  Ps, ben ik in de war, Moederdag is toch 13 mei? ?

 • Reageer Florine Wery 30 april 2018 at 21:29

  Leuke actie! Ik kan eigenlijk niet kiezen en dat komt waarschijnlijk door het feit dat ik hoogzwanger ben, deze week uitgerekend! Ik zou het liefst het boekje ‘alle andere moeders doen ook maar wat’ winnen, maar de gezinsagenda is denk ik nog veel handiger. Juist omdat ons huishouden alles behalve structureel en overzichtelijk is. Die agenda biedt dan hopelijk een soort houvast in alle chaos. Dus liever de gezinsagenda, heb ik toch nog kunnen kiezen. Hoera, er gloort nog hoop voor me 😉

 • Reageer Chris 30 april 2018 at 22:14

  Graag zou ik de agenda willen. Omdat wij afgelopen november de ouders zijn geworden van een prachtige dochter, nadat we een jaar eerder een extreem premature tweeling (24+1w) kregen waarvan we er eentje na 2 dagen en de ander na 4 weken weer moesten inleveren, mogen we ons nu eindelijk bezighouden met normale oudersproblemen.
  Daarnaast zou ik graag mijn beste vriendin nomineren voor het column boek. Ze is zwanger van hun eerste kindje.

 • Reageer Nadine 1 mei 2018 at 08:23

  Ik doe graag mee met de winactie voor het nieuwste colum boek. Waarom? Met een tweeling op komst en een peuter lijkt het me heerlijk om relativerende dingen te lezen. 🙂 heerlijk voor in mijn verlof

 • Reageer Frederique 1 mei 2018 at 08:58

  ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ Voor mijn lieve zusje omdat we ook echt maar wat doen ???

 • Reageer Anne 1 mei 2018 at 09:53

  Graag zou ik in aanmerking willen komen om Relax Mama – het boek te winnen. Dit eigenlijk ook voor mijn kinderen en mijn vriend. Met een kleuter van 4 en een peuter van 3 staat de relaxstand hier nog wel eens uit en we zouden graag met de tips uit het boek de uitdaging aangaan om helemaal (of voor zover mogelijk) zen te worden.

 • Reageer Carla 1 mei 2018 at 11:35

  Relax mama in de keuken! Dat zou een aanwinst zijn! Ik ben uiterst creatief maar in de keuken is het bij mij altijd chaos. Ik weet niet te bedenken wat te eten en blijf altijd maar bij hetzelfde recept. Hoe fijn zou het voor mijn drie mannen zijn als ik een echte relax mama in de keuken zou worden! Ik wil die gezichten wel eens zien.

 • Reageer Evelien van der Vegte 1 mei 2018 at 17:55

  Als verrassing kreeg ik de zwangerschaps kalender, elke week tovert ‘ie weer een lach op mijn gezicht. Want humor is voor mij wel (onder andere) de manier om mijn zwangerschap tot nu toe vlekkeloos door te komen. (Even afkloppen) Dus wat mij betreft zet ik het straks voort mét kleine dreumes en dat oh zo leuke “Relax mama! 102 tips” boek.

 • Reageer Monique 1 mei 2018 at 18:46

  Wat gaaf om deze boeken en kaarten te verloten. Als werkende en studerende moeder van 2 kids van 6 en 8 jaar is er weinig tijd om relaxed te zijn. Binnenkort hopen we ook nog een ander huis te kopen en moet er dus ook nog verhuisd worden ?. Een agenda om wat meer orde en structuur in ons gezinsleven te krijgen zou dus mooi meegenomen zijn. Ga keihard duimen, en voor alle andere mama’s: Yes, we did it!! (Als de kinderen schoon en gevoed op bed liggen en wij op de bank bijkomen met een theetje of wijn!?)

 • Reageer Nicole Heij 1 mei 2018 at 18:51

  Wat een superleuke actie. Ik kijk altijd graag voor inspiratie naar je werkmenu’s. Ik zou dan ook graag meedoen voor het complete kookboek. Ik vind het vooral een uitdaging om een lekker kindvriendelijk eenpans gerecht te maken vanwege de sporters die eerder moeten eten ivm het trainen en hun prutje in de magnetron moeten opwarmen. Je wilt toch wat verantwoordelijks voor ze neerzetten hè..

 • Reageer Nelleke 1 mei 2018 at 21:27

  Ik zou heel graag de kalender winnen. Kan ik de komende maanden goed gebruiken.

 • Reageer Ilonka 1 mei 2018 at 21:47

  Die andere moeders doen ook maar wat! Om me hieraan te gaan blijven herinneren nu mijn zoontje 10mnd is en ik 10wk in verwachting van zn broertje/ zusje ? Of zou ik dan voor het kookboek moeten kiezen? Daar gaan we al, hellup!

 • Reageer Liek 1 mei 2018 at 22:56

  Ik loot héél graag mee voor het kookboek! Ben op het moment alles behalve relaxed in de keuken! Ik zit in een soort survivalmodus, er moet IETS op tafel komen te staan ?? Heb 3 kids waarvan 1 een allergie en 1 fictieve allergie…die weigert ook ineens van alles te eten…gelukkih wat nummer 3 alles wat er op tafel komt! ? Hulptroepen zijn héél erg welkom! ??

 • Reageer Eveline 1 mei 2018 at 23:03

  Kookboek please.
  Na postnatale depressie te hebben overleefd is het tijd voor aandacht en extra liefde zowel voor mezelf als voor het gezin. Ik heb een zoontje van 4 en een vriend en….liefde van de man (nen) gaat door de maag?

 • Reageer sarah Vink 2 mei 2018 at 20:34

  oh wat is kiezen lastig.. geeft keuzestress! Ik heb de tips in het Relax Mama boek hard nodig om te relaxen, ontstressen en de juiste balans tussen werk en privé te krijgen.

 • Reageer Judy Bakker 4 mei 2018 at 22:04

  Heel graag doe ik mee voor het kookboek!!
  Gewoon omdat ik het erg belangrijk vind om mijn zoontje iedere dag een gezonde maar vooral verse maaltijd wil aanbieden.
  Met zijn 9 maand heeft ie tot nu toe nog iedere dag een verse warme hap gekregen.
  En nieuwe recepten en inspiratie zijn altijd welkom!

 • Reageer Pauline 5 mei 2018 at 03:35

  Ik zou heel graag het ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ -column boek willen winnen omdat ik zelf heel vaak het gevoel heb dat ik het niet goed doe als moeder. Ik zou heel graag wat meer willen relativeren en zien dat ik niet de enige ben die soms (lees: heeeeel vaak) geen idee heeft wat ik aan het doen ben.
  Ik smul van de verhalen op jullie site, dus ik kan nier wachten om ze nu in boekvorm te kunnen lezen!

 • Reageer Naomi 5 mei 2018 at 07:35

  Jaaaaa de zwangerschapskalender! Om er elke dag aan herinnert te worden dat er een tweede wonder in mijn buik groeit. Nu voel ik me nog wel eens schuldig dat ik te druk ben met andere dingen en de zwangerschap vergeet. ?

 • Reageer Helen 5 mei 2018 at 12:34

  Ik doe graag mee voor het kaartenboekje. Niet alleen voor mijzelf, maar om de moeders om mij heen een hart onder de riem te kunnen steken en hopelijk een glimlach te geven op soms pittige dagen!

 • Reageer Eline 12 mei 2018 at 15:14

  Die andere moeders doen ook maar wat…echt?! Ik kan het bijna niet geloven. Hope so..!

 • Laat je reactie achter