Relax

Dit zijn de modetrends voor kinderen van dit voorjaar

Houd jij van leuke outfits samenstellen? Houd je de nieuwste trends in de gaten en pas je daar je outfits op aan? En jouw zoon of dochter? Lopen jouw kinderen er ook graag leuk en stijlvol bij? Daar kun jij ze goed bij helpen. Wij verklappen je hier de modetrends van dit voorjaar. Benieuwd welke outfits jij jouw kinderen dit jaar aantrekt? Lees dan snel verder!

Klassiek en netjes
Ten eerste houden we nog altijd van klassieke en nette looks. Ook dit voorjaar zie je dat bij kindermode steeds vaker terugkomen. Houd het minimalistisch en ga voor een rustige look. Denk aan mooie jurken voor meisjes of een nette pantalon voor jongens. Met een mooie combinatie van beige en een pasteltint kun je bijna niet de mist in gaan. Kleed ze dus in minimalistische outfits, maar wel met nette details.

Kleurrijk en vrolijk
Houden jij en je kind echt niet van een rustige en klassieke outfit? Maak je dan geen zorgen. Dit jaar kun je juist ook voor een hoop kleur gaan. Met maximalisme, de tegenhanger van minimalisme, kies je juist felle kleuren en leuke toevoegingen als rouches of prints. Wel gaan we dan vaak voor één opvallende kleur en combineren we dit met rustig wit. Zoals je ziet, kun je het op dit gebied vrijwel niet verkeerd doen!

Stoere outfits
Daarnaast zul je stoere outfits steeds vaker tegenkomen. De baseball jackets trend die bij volwassenen gaande is, is ook dit jaar weer bij kinderen in de mode. Combineer ze met een stoere spijkerbroek met scheuren en coole sneakers voor jongens of meisjes. Ook een denim tuinbroek of jas geeft ze een stoere uitstraling. Maak de outfit af met een mysterieuze zonnebril. Je kiest hierbij niet alleen voor zwart. Ook met kleuren als blauw, groen en wit creëer je een stoere look.

Back to the basics
at tot slot elk jaar terugkomt, zijn de basics. Dit zijn kledingstukken die werken voor vrijwel elke gelegenheid. Deze kunnen ze echt niet missen in hun kledingkast. Denk aan een simpel t-shirt en een goedzittende jeans. Daar horen ook een net overhemd en mooie schoenen bij. Daarnaast combineer je deze kledingstukken goed met andere items. Ze vormen een goede basis voor een stijlvolle outfit.   Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden dit jaar eindeloos. Of je nou gaat voor een rustige, nette outfit of een stoere look. Je kind loopt er geheid stijlvol bij. Begin met een mooie basis en maak het af met de leukste accessoires. Zo gaat ook jouw kind modieus het leven door!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter