Relax

DAG 4 VAN DE FEEST-TRAKTATIE-WEEK

Het is je vast niet ontgaan: de Club bestaat officieel vijf jaar en dat vieren we met een feestweek! Iedere dag trakteer ik op iets wat met de Club te maken heeft. Mocht je dat gemist hebben, kijk dan hier. Vandaag is het thema…. de keuken! Ik geeft vier zeldzame exemplaren van het boek relax Mama in de Keuken weg, samen met een die-andere-moeders-doen-ook-maar-wat-keukenschort.

Het boek Relax Mama in de Keuken kwam in 2016 uit. Rond die tijd begon ik ook met iedere week een weekmenu publiceren. Het boek ontstond doordat ik merkte dat ik door het moederschap steeds makkelijker en saaier was gaan koken. Met het boek en het weekmenu wilde ik mezelf (en degenen die dit herkenden) inspireren om weer dingen te gaan maken waar je zelf ook van geniet (en niet die eeuwige aardappeltjes met sperziebonen).

Inspiratie nodig?

We zijn ruim vier jaar en 237 weekmenu’s verder en bij ons is dat gelukt. Ik ben inmiddels wel een relaxte moeder in de keuken, wat in mijn geval nogal makkelijk is want bij ons is de keuken het afgelopen jaar overgenomen door mijn man Henno. Voor wie de inspiratie uit dit boek nog wel kan gebruiken geef ik nu de allerlaatste vier exemplaren van het kookboek Relax Mama in Keuken weg. De laatste ja, want alle exemplaren zijn overal op en hij wordt niet meer herdrukt…

hdrpl

Misschien had je het al gezien, maar sinds er een Shop van Relaxte Moeders is, zijn er ook keukenschorten. Dus natuurlijk krijgt degene die een boek wint er zo’n bijpassend schort bij. Wil je kans maken op één van die vier boeken en een schort? Laat het hieronder weten!

Alle traktaties van de feestweek op een rij:

Benieuwd waar we de rest van de week op trakteren en morgen nog op trakteren?

 • Op maandag: 5 x het boek Relax Mama! en 5 agenda’s en planners
 • Op dinsdag: 5 zwangerschapspakketjes met de Relax Mama Zwangerschapskalender en een Relax Mama rompertje naar keuze
 • Woensdag: 5 x Mom You Can & een Club-shirt
 • Vrijdag: 5 relax-pakketjes met een mok, een reep chocola, een Club van relaxte Moeders-columnboek en een tasje.

Je kunt gewoon nog meedoen met de winactie van eerder deze week als je kans wilt maken op die spullen.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

65 Reacties

 • Reageer Lia Heikoop 10 december 2020 at 20:18

  Zo’n zeldzaam exemplaar met makkelijke gerechten zou heel welkom zijn. Tot nu doen ik het met de losse gerechten van de site. Maar een compleet boek met als klap op de vuurpijl een mooi short zo super zijn.

  • Reageer Judith Adriaanse 10 december 2020 at 22:06

   Een beetje relaxed koken zou wel bij mij passen!
   Dus heel graag waag ik n gokje om m’n dochters blij te maken met snel en lekker eten.

   • Reageer Anouchka 11 december 2020 at 13:18

    Altijd leuk om iets te winnen. Ik doe dus mee!

  • Reageer Tamara 11 december 2020 at 11:14

   Yes ma’am! 😍

  • Reageer Jill Adams 11 december 2020 at 12:04

   Ik zou super graag winnen, inspiratie kan ik erg goed gebruiken. Ik heb de luxe dat mijn man voornamelijk kookt maar als ik dan moet koken is het vaak hetzelfde.

  • Reageer Hilde van Dijk 11 december 2020 at 13:09

   Ik lees iedere week de recepten en maak er geregeld gebruik van. Meestal moeten we voor onze dochter de recepten nog iets aanpassen zodat ze glutenvrij zijn. Elke makkelijke tip om anders te eten dan ons vaste riedeltje is welkom en de recepten op de site zijn vaak heel bruikbaar! Ik heb al es bedacht om het boek te kopen, dus cadeau is helemaal mooi!

 • Reageer Maartje Visser 10 december 2020 at 20:42

  Dat zou wel fijn zijn. De jongste begint eindelijk wat beter te eten en de oudste probeert steeds vaker wat anders. Een beetje extra inspiratie kan geen kwaad.

  • Reageer Natalie 10 december 2020 at 21:03

   Jaaa ik wil super graag winnen!!😱 Kan wel wat inspiratie (en een schort) gebruiken! 💕

   • Reageer Natalie 10 december 2020 at 21:05

    Volgens mij heb ik met mijn suffe moederhoofd op iemand gereageerd in plaats van een eigen bericht te plaatsen🙈 sorry! Ik kan het niet weghalen maar probeer het hieronder nog eens.

  • Reageer Esther 10 december 2020 at 21:23

   Yes please!! Omdat elke avond aardappel, groente en vlees/vis/Vega mij de neus uitkomen maar dat het enige is wat mijn kids een beetje eten.. Variatie is nodig! Alleen al om mijn eigen sanity te bewaren…

  • Reageer Angelique de klein 11 december 2020 at 07:00

   Dat zou gaaf zijn! Kom graag met de Kids. Dit zou een leuke 7 uitdaging zijn om eens iets anders met ze te doen dan bakken. En dan ook nog in stijl gekleed!

 • Reageer Marije 10 december 2020 at 20:45

  Ik zou graag relaxed koken uit het kookboek om relaxed de avond in te gaan. Bij voorkeur de puber vriendelijke recepten, dan is het gezellig aan tafel. En heel misschien kunnen zij het boek eens van me lenen.

 • Reageer Minke 10 december 2020 at 20:47

  Oh dit zou ik heel graag in mijn keuken willen hebben 🥰

 • Reageer Joke Braakman 10 december 2020 at 20:48

  Ja, ik zou het kookboek met schort heeeeeeeeeel graag winnen. Ik kan zeker af en toe een beetje inspiratie gebruiken.

  • Reageer Nancy 11 december 2020 at 08:59

   Dat schort 🧡 deze regel heb ik zo vaak als mantra gebruikt als ik andere “wel toffe, prima of perfecte moeders” zag of als ik wat onzeker over het moederschap was. Gaaf om die tekst op mijn lijf te kunnen dragen, omdat hij eigenlijk op mijn lijf geschreven is 😊☺️😅

  • Reageer Inge kiers 11 december 2020 at 12:42

   Joehoe! Het boek al een keer cadeau gedaan maar zou ook in eigen kast goed staan ;). Toch altijd een dingetje, proberen te ontspullen en weer nieuwe spullen in huis halen… Maar jaaa ik ga ervoor 🙂

 • Reageer Brenda den Boer 10 december 2020 at 20:53

  Ben erg blij met de weekmenu’s dus dit kookboek zou een mooie aanvulling zijn. Vaak zoekende naar inspiratie omdat we vaak veel van hetzelfde eten omdat onze jongste zoals ze zelf zegt: allergisch voor groente is (als ze het niet lust). Dus zo’n kookboek zou erg fijn zijn.

 • Reageer Heidy 10 december 2020 at 20:53

  Heel graag, mijn kookunsten gaan er dan zeker op vooruit, en dat is hard nodig zeggen mijn jongens🤭…hieruit kan ik genoeg inspiratie opdoen! 😉
  En dat schort zou het helemaal afmaken..😊

  Gefeliciteerd met je jubileum, ga vooral zo door, volg je met heel veel plezier!

 • Reageer Marleen 10 december 2020 at 20:55

  Jaaa!
  Heb nu een veel te groot kookschort van een één of ander kaasmerk en ik lust helemaal geen kaas!
  Nee, deze lijkt mij vééél toffer!

 • Reageer Jolanda 10 december 2020 at 20:55

  Ja ik wil! Volg je al een paar jaar en gebruik veel recepten (vandaag nog de brocolitaart!) sommige recepten halen het zelfs tot de MoDieDe eetlijst (wij zijn een samengesteld gezin en dit zijn de eerste letters van onze achternamen, op deze lijst staan de topreceoten) zoals de couscous met broccoli. Meer inspiratie is altijd welkom!

 • Reageer Sabine Mussert 10 december 2020 at 21:01

  Dat zou ik erg leuk vinden!
  Mijn schort is in de verhuizing kwijt geraakt, dus een nieuwe is erg welkom!

  Het boek is ook tof!
  Volgens mijn man ligt de klemtoon trouwens helemaal verkeerd, en moet je het anders uitspreken:
  1) relax! Mama in de keuken.
  Als zijnde naar zoonlief dat het wel goedkomt, als mama in de keuken staat kan de rest relaxen.

  Of

  2) Relax mama! In de keuken!
  Als gebiedende wijs als ik me ergens mee bemoei. Houdt je koest en ga op je plaats. 😝

  Je begrijpt dat ie met die tweede strafpunten verdient, maar ik moet er stiekem ook wel erg om lachen hoe hij de titel verandert. 😂😂😂

 • Reageer San 10 december 2020 at 21:02

  Gewoon een gokje op een baaldag wie weet 😃

 • Reageer Judith 10 december 2020 at 21:02

  Ja met deze wil ik ook wel graag meedoen 😊 het blijft soms een lastige uitdaging met kieskeurige eters in huis (niet alleen de kinderen, ook manlief 🙄)!

 • Reageer Martine Weerstand 10 december 2020 at 21:05

  Inmiddels heb ik de mok ‘die andere moeders doen ook maar wat’ thuis. Met thee/koffie in de beruchte mok lees ik elke week het Relax mama werkmenu. Bijpassend schort en kookboek kunnen natuurlijk niet ontbreken… (ps. Ik wacht op het tweede kookboek 😁)

 • Reageer Natalie 10 december 2020 at 21:09

  Jaaa ik wil super graag winnen!!😱 Kan wel wat inspiratie (en een schort) gebruiken! 💕 (Sorry als dit nu meerdere keren geplaatst is. Mijn moederhoofd werkt niet mee vandaag 🙈)

 • Reageer Carolien 10 december 2020 at 21:09

  Nou graag! Ons standaard repertoire gaat vervelen bij mij

 • Reageer Liesbeth 10 december 2020 at 21:22

  Na het succes van de spinazietaart ben ik wel erg nieuwsgierig naar de andere te recepten. Met 2 kleine alleseters is het leuk om te koken, met nog meer recepten nog leuker! 😊

 • Reageer Marjolein 10 december 2020 at 21:23

  Haha ik waag graag een kansje…. want eten koken vind ik echt een opgave met een peuter en een baby 🤪 ik zal maar niet vertellen hoe vaak
  Ik de afgelopen maanden iets heb laten aanbranden 🙈

 • Reageer Suus 10 december 2020 at 21:23

  Jaaaa een stapel recepten lekker in de hand! Het is me soms een raadsel waar ik de inspiratie vandaan moet halen. Dus dan hup naar de week menu’s…. en dan ja hoor “hm lekker mama.”
  Relax mama keukenprinses!

 • Reageer Pauline 10 december 2020 at 21:31

  Jaaaa, van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
  Ik zou ontzettend blij worden van dit kookboek. Ik ben namelijk wel zo’n saaie kok geworden en ik kom niet veel verder dan worteltjes, bloemkool en boontjes…ik heb echt behoefte aan inspiratie en als ik de weekmenu’s elke keer zie, komt die inspiratie vast als ik dit boek in mijn keuken heb liggen!

 • Reageer Janneke 10 december 2020 at 21:32

  Ja graag! Ook in de keuken doe ik maar wat 😁 Heb de laatste tijd het idee dat we iedere week hetzelfde eten, dus inspiratie is zeker welkom!

 • Reageer Inge 10 december 2020 at 21:34

  Ja!! Misschien kan ik dan nog eens leren koken, of tenminste relaxed koken 😇.

 • Reageer Rozemarijn 10 december 2020 at 21:34

  Jaa lijkt me leuk!

 • Reageer Willemien Uijl 10 december 2020 at 21:34

  Dat zou hier heel goed van pas komen! Kinderen roepen vaak lus ik nie, wil ik nie, hoef ik nie…daardoor is de inspiratie ver te zoeken, terwijl ik koken wel heel erg leuk vind om te doen…

 • Reageer Sophie 10 december 2020 at 21:54

  Heel leuk deze winactie!! Ook hier doe ik vrolijk aan mee vandaag, want deze keukenprinses kan wel wat hulp gebruiken in de keuken 😉
  Thank you!! En ga zo door! Liefs

 • Reageer Kitty kemp 10 december 2020 at 21:58

  Zo relaxed ben ik nog niet in de keuken dus vandaar vaak hetzelfde op het menu. Manlief is helaas ook geen keukenprins zoals Henno dus wat relaxte inspiratie is welkom en zo’n schort hoort er wel bij voor het totale perfecte plaatje 😜

 • Reageer Laura liemburg 10 december 2020 at 22:03

  Relax in de keuken? Yes please!

 • Reageer Joyce 10 december 2020 at 22:03

  Oooooh, lijkt me heerlijk én handig om de weekmenu’s altijd bij de hand te hebben. Ik lees nog altijd het liefst op papier in plaats van digitaal. En dat schort 🤩 te leuk natuurlijk!

 • Reageer Brigit 10 december 2020 at 22:04

  Als officieel kookboeken-verzamelaarster ontbreekt deze nog in mijn verzameling! Dus ja, graag!

 • Reageer Chantal Oosterhuis 10 december 2020 at 22:13

  Hoe tof zou dat zijn, dat kookboek.
  Straks eindelijk een neiwue keuken en dan helemaal los gaan met recepten die de kids hopelijk ook willen eten.
  Wish me luck!

 • Reageer Jose 10 december 2020 at 22:14

  Ja leuk! 3 slechte eters hier dus wie weet gaat dit wonderen verrichten!

 • Reageer Susanne Blauwhoff 10 december 2020 at 22:21

  Jaa heel graag! De agenda voor volgend jaar heb ik al, mooie toevoeging!

 • Reageer Wikke 10 december 2020 at 22:29

  Ha dit kookboek en schort. Daar wacht ik de hele feestweek al op. Lijkt me geweldig dat ook mijn middelste dochter eens lekker leert eten.

 • Reageer Demelza van den Heuvel 10 december 2020 at 22:29

  Ja, heel graag! Koken doe ik graag en inspiratie haal ik al jaren uit jullie weekmenu’s!
  Dat schort is heel erg welkom, sinds onze nieuwe hond de vorige keukenschorten (meervoud ja!) gesloopt heeft 😅
  Inmiddels hangt het keukentje hoger, maar is het haakje van het keukenschort nog leeg…

  • Reageer Demelza van den Heuvel 10 december 2020 at 22:32

   Keukentje moest dus rekje zijn… deze moeder kan niet zo goed multitasken 🤣

 • Reageer Katinka 10 december 2020 at 22:33

  Ooooooh dat zou wel heel erg leuk zijn om te winnen!!! Ik begin het plezier in koken weer een beetje terug te krijgen nu de bewuste tropenjaren voorbij lijken te zijn. Ik ben klaar voor nieuwe relaxte recepten!!

 • Reageer Josine 10 december 2020 at 22:53

  Jaaaaa ik zou heel graag het kookboek willen winnen! Ik maak regelmatig recepten uit de weekmenu’s en deze zijn meestal een succes. Dus een papieren versie van de succesnummers is zeker welkom! 🙂

 • Reageer Nele 10 december 2020 at 23:07

  Heel graag!! 🥳🥳

 • Reageer Neeltje Huirne 10 december 2020 at 23:23

  Ikke! Ikke! Ikke! Want dit boek is het enige dag ik nog niet van je heb! (En dan maak ik nog een keer een werkmenu voor je. Of twee. Beloofd!) 🙂

 • Reageer Natasja 10 december 2020 at 23:53

  Ja!!! Weer zo’n toffe prijs. Deze ontbreekt nog in de collectie! #fanvandezetoffeclub

 • Reageer Moniek 11 december 2020 at 08:21

  De moeilijkste vraag van de dag blijft natuurlijk: wat eten we vandaag? Hoewel gezegend met goede eters, zou ik ook wel graag weer eens buiten de gebaande wegen koken, dus ik doe graag mee

 • Reageer Annis 11 december 2020 at 08:45

  Jaaa ik doe graag mee. De weekmenu’s zijn vaste prik om te bekijken als ik boodschappen bestel. Bedankt voor alle inspiratie!!!

 • Reageer Tonia 11 december 2020 at 09:35

  Ja…die zou ik graag willen winnen! M’n man is al relaxed in de keuken…nu ik nog. Ik gebruik jullie weekmenu heel graag voor recepten, en doe er graag ideeën mee op. Oh…en het schort is dan voor m’n man…idee kan zo heerlijk knoeien😉

 • Reageer Fiona 11 december 2020 at 09:41

  Dat lijkt me heel leuk om aan mijn man kado te doen die wat vaker in de keuken staat tegenwoordig omdat ik een nieuwe baan heb.

 • Reageer Linda 11 december 2020 at 11:06

  Hier loot ik heel graag voor mee! Ik zoek regelmatig recepten uit jullie menu’s op, dus een boek zou ideaal zijn. En dat schort maakt het helemaal af. Moet die uitspraak afgelopen dagen vaak tegen mezelf zeggen als alles weer niet gaat zoals ik had bedacht 😬

 • Reageer Tamara 11 december 2020 at 11:15

  Yes ma’am! Heel graag 😍

 • Reageer nienke 11 december 2020 at 12:17

  Kindvriendelijke kook inspiratie is altijd gewenst!

 • Reageer Patricia van Leeuwen 11 december 2020 at 14:05

  Heel graag!

 • Reageer Sanne 11 december 2020 at 16:31

  Dat zou fijn zijn! We blijven een beetje hangen in de standaard dingen en met een zoon met een koemelk- en soja allergie zijn alle ideeën welkom die een beetje makkelijk te maken zijn 🙂

 • Reageer Hanneke 11 december 2020 at 20:44

  Gefeliciteerd met het jubileum!

  Ooh ja zo’n zeldzaam exemplaar lijkt mij ideaal. Ik heb 3 zeldzame exemplaren van kinderen met elk hun eigen smaakvoorkeur … en ’s avonds als de lontjes korter worden is de rek er aardig uit bij mama…

  Dus ik doe graag mee

 • Reageer Audrey bink 12 december 2020 at 08:02

  Ik gebruik al jaren op zaterdagochtend jouw nieuwsbrief om mijn week te plannen. Any book zou welkom zijn!!!

 • Reageer Elise 12 december 2020 at 13:18

  Met twee kids (17 mnd en 4 jaar) is koken niet relaxed, vaak is het ‘mama ik heb honger wanneer is het eten klaar’ gehuil vd jongste wat maakt dat ik denk aaaargh. Dus ik ben heel benieuwd naar het kookboek en de tips die daarin staan 🙂

 • Reageer Diana 12 december 2020 at 13:47

  Ik hoop dat ik nog mee kan doen.
  Mijn 2 jongens hebben altijd honger. En de inspiratie om iedere keer iets nieuws en gezonds op tafel te zetten raakt behoorlijk uitgeput. Dus dit zou heel welkom zijn.

 • Reageer Clarissa de Jong 13 december 2020 at 19:19

  Het zou wel lekker zijn om wat relaxter een gevarieerd weekmenu uit te zoeken uit een boek! Best moeilijk om origineel te blijven. Zeker met een moeilijke eter en eentje die net besloten heeft vegetarisch te zijn. Minder vlees eten vinden we allemaal prima, maar daar kunnen we nog wel wat inspiratie bij gebruiken, dus zo’n relaxed boek is meer dan welkom!

 • Reageer Samira 13 december 2020 at 22:19

  Ik loot ook heel graag mee voor het kookboek.. soms vraag ik me af hoe verzin je het. Hoe kom je erbij om juist dat te maken. K vindt hey fassineerend om jou recepten te gebruiken. En Tjah een boek zou heel fijn zijn in plaats van alle screenshots…. gefeliciteerd op na vele mooie jaren.

 • Laat je reactie achter