Relax

Boeken voor vaders en moeders

Donderdag 8 december verzorgde ik samen met auteur Willem Bisseling het webinar ‘Relaxed de eerste duizend dagen door.’ Ben (of ken) je een jonge ouder die nog wel wat steun kan gebruiken bij het prille ouderschap? Hulp kan je op allerlei manier bieden of vragen. Bijvoorbeeld in de vorm van een boek! Check hieronder de boeken van de Club en die van Willem!

Relax Mama!

Relax Mama! is een boek met 101 tips om een relaxte moeder te worden, te zijn & te blijven. Het zijn niet alleen 101 grapjes, one liners en hart-onder-de-riemen, maar stiekem heb ik met spreuken als Die andere moeders doen ook maar wat en Slapen is het nieuwe seksen ook een heuse boodschap: ik hoop dat dit boek kersverse ouders helpt om af en toe het stressventiel open te kunnen draaien. Dat het je helpt om je situatie met een lach te kunnen blijven zien, maar dat je ook jezelf blijft zien. Inmiddels is Relax Mama! ruim 25.000 keer verkocht en hoor ik af en toe nog steeds: ‘Relax Mama? Dat is echt mijn bijbel!’ Het kost €14,99 en je koopt het boek onder andere hier.

Vader op komst

Alles wat je als moderne vader wilt weten staat in dit leuke en praktische boek. De meeste informatie is nog altijd vrijwel uitsluitend op de moeder gericht, maar dit boek is er uitdrukkelijk voor de vaders die goed geïnformeerd willen zijn tijdens die eerste periode. Want waar loop je tijdens (en vlak na) de zwangerschap allemaal tegenaan? Wat is ontsluiting precies en wat moet je inkopen bijvoorbeeld? Vader op komst staat boordevol handige tips, checklists en grappige verhalen, speciaal voor aanstaande vaders. Het boek kost €20,00 en je vindt het onder andere hier.

Meer Geluk in werk & ouderschap met Mom You Can

Heb je soms het idee dat je te hard aan het rennen bent? Dat je net te kort schiet op je werk of misschien juist voor je kinderen? In het boek Mom You Can vind je hét succesrecept om je verschillende rollen te combineren, zodat alles allemaal iets relaxter voelt en meer in balans is. Is dat geen mooi voornemen voor 2023? Het boek kost €20,00 en koop je onder andere hier.

Columnboek: Die andere moeders doen ook maar wat

Toen Relax Mama! in de winkels kwam, richtte ik ook de Club van Relaxte Moeders op. Runde ik de Club eerst in mijn eentje, inmiddels is er een heel bloggersteam aan verbonden en zijn we honderden columns verder. En uit al die columns van mij en van de andere moeders hebben we de leukste, mooiste, beste 39 gebundeld in het boek Die andere moeders doen ook maar wat. 39 korte verhaaltjes, die je prima kan lezen als je je even op de wc hebt verstopt. 

Broertje of zusje op komst?

Afgelopen jaar kwam het boek Maakt me niet uit wie er begon! uit dat ik schreef samen met opvoedkundige Eva Bronsveld. In vertellen we hoe je kinderen – broers, zussen en vriendjes – kunt helpen al vroeg een goede band met elkaar te krijgen. Daarmee geef je kinderen een stevige sociale basis. We geven tips over wanneer en hoe je moet ingrijpen, wat je moet doen als je kind fysiek wordt, wat het nut is van ruziemaken en nog veel meer. Met toegankelijke achtergrondinformatie, herkenbare ervaringsverhalen en praktische tips. Zo wordt het gezelliger in huis! Dit boek kost €20,99 en je koopt hij bijvoorbeeld hier.

Relax Mama in de keuken

Heb je soms geen idee meer wat je moet koken nu je kinderen hebt? Dat overkwam mij ook. Stond ik al wéér aardappeltjes met boontjes te maken. Toen besloot ik succesrecepten van andere moeders te verzamelen. En zo ontstond het boek Relax Mama in de keuken. Met 50 succesrecepten van andere moeders. En met vijf columns van mij, met handige tips van deskundigen, en natuurlijk met Relax Mama-spreuken en grapjes. Het boek is verkrijgbaar bij onder andere bol.com en bij verschillende boekwinkels en kost €12,50.

Lijstjes en planners

Wij houden van lijstjes en planners! Daarom hebben we nu vier verschillende. Naast de Relax Mama Agenda en de Relax Mama Gezinsplanner zijn er nu ook de Relax Mama Mealplanner (voor maar €8,99!) en de Relax Mama dagplanner (slechts €7,99). Als dat geen leuke schoencadeautjes zijn…. Je koopt ze bijvoorbeeld hier.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter