Relax

Het Club van Relaxte Moeders hardloopshirt is er weer!

Yes! Er komt een nieuwe lichting Club van Relaxte Moeders-loopshirts aan. We lieten hem afgelopen jaar maken voor de Marikenloop, maar eigenlijk is hij veel te leuk voor één zo’n event. Wil je ook zo’n shirt? Dat kan. Lees hieronder meer over het shirt en hoe je er aan komt.
Het shirt

We hebben gekozen voor een getailleerd hardloopshirt in de kleur King Blue. Op de voorzijde het logo van onze club en op de achterzijde de spreuk: ‘Who run the world? Moms.’

Het shirt is verkrijgbaar in de maten: S, M, L en XL. Weet je niet zeker welke maat voor jou geschikt is? Kijk dan even in deze tabel:

Verdere kenmerken van het shirt: stretch stof, raglan mouwen, contrasterende nekband (cyber yellow), decoratieve platte naden, zijnaden, grammage: 140 g/m², materiaal: 100% polyester (gaatjesstof).

De prijs

Het shirt kost €28,50 inclusief verzendkosten.

Bestellen doe je zo

Je kan het shirt bij mij bestellen door (uiterlijk 1 december) €28,50 over te maken op mijn bedrijfsrekening. Dat is rekeningnummer NL60 INGB 0006 0193 42 t.a.v. Helder Verhaal (mijn bedrijfsnaam). Noteer bij het betalingskenmerk: Hardloopshirt + welke maat je wilt + je naam en adres. Wij doen het shirt voor je op de post en dan zal je die in de laatste week van december of de eerste week van januari thuis ontvangen.

Zo kun je met al je goede voornemens in het nieuwe jaar de kerstkilo’s eraf rennen in je nieuwe shirt! 🙂

Omdat we alles in één keer bestellen kun je het geld overmaken uiterlijk tot en met 1 december 2018. 

Zit je niet bij ons virtuele hardloopteam, maar begint het door dit shirt wel te kriebelen? Lees hier meer over ons superfijne (virtuele) hardloopteam (voor ieder niveau).

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

3 Reacties

 • Reageer Anne 14 november 2018 at 11:04

  Al een tijdje lees ik mee met de Club van relaxte moeders hardloopteam. Sinds vorige week ben ik voorzichtig begonnen met lopen (ik ben creatief in het verzinnen van excuses om niet te gaan ). Moet dus een stok achter de deur hebben. De Marikenloop in mei is dat misschien wel en een shirt misschien ook wel maar Ehm, de maattabel is voor mij niet zichtbaar.

 • Reageer Anne 14 november 2018 at 12:51

  Bedankt. Nu is de tabel wél zichtbaar

 • Reageer Mar 28 november 2018 at 18:13

  Ben ik dan echt de enige relaxte moeder die zó relaxed is dat ze nu niet meer in maat XL past maar wel graag sport om dat wel weer te kunnen???? 🤔
  Jammer dus dat de shirts er niet tot bv maat xxl of xxxl zijn… 😬

 • Laat je reactie achter