Relax

Bestel het Club van Relaxte Moeders hardloopshirt voor maandag!

Ik ga weer een nieuwe lichting Club van Relaxte Moeders-loopshirts bestellen. Wil je ook zo’n shirt? Dat kan. Lees hieronder meer over het shirt en hoe je er aan komt.
Het shirt

We hebben gekozen voor een getailleerd hardloopshirt in de kleur King Blue. Op de voorzijde het logo van onze club en op de achterzijde de spreuk: ‘Who run the world? Moms.’

Het shirt is verkrijgbaar in de maten: S, M, L en XL. Weet je niet zeker welke maat voor jou geschikt is? Kijk dan even in deze tabel:

Verdere kenmerken van het shirt: stretch stof, raglan mouwen, contrasterende nekband (cyber yellow), decoratieve platte naden, zijnaden, grammage: 140 g/m², materiaal: 100% polyester (gaatjesstof).

De prijs

Het shirt kost €24,00 voor degenen die op zondag 19 mei meedoen met de Marikenloop (ik neem je shirt dan mee naar Nijmegen) en €28,50 als ik hem naar je op moet sturen (dat is dus inclusief verzendkosten).

Bestellen doe je zo

Wil je hem graag bestellen? Dat kan tot uiterlijk maandag 22 april (want ik moet ze op tijd bestellen voor de Marikenloop!)

 • Maak uiterlijk 22 april €24,00 of  €28,50 over op mijn bedrijfsrekening.
 • Dat is rekeningnummer NL60 INGB 0006 0193 42 t.a.v. Helder Verhaal (mijn bedrijfsnaam).
 • Noteer bij het betalingskenmerk: Hardloopshirt + welke maat je wilt + je naam en adres (als ik hem op moet sturen).
 • Ik verwacht de shirts dan in de week van 13 mei binnen te hebben. Dan doe ik ze zo snel mogelijk op de post of neem ze mee naar de Marikenloop.

Zit je niet bij ons virtuele hardloopteam, maar begint het door dit shirt wel te kriebelen? Lees hier meer over ons superfijne (virtuele) hardloopteam (voor ieder niveau).

Wil je nooit meer een bericht missen van de Club van Relaxte Moeders? We versturen ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs en spreuken die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, abonneer je dan nu gratis via onderstaande formuliertje!
 

Ja, ik wil de nieuwsbrief van de Club van Relaxte Moeders graag ontvangen!

* indicates required
Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

3 Reacties

 • Reageer Anne 14 november 2018 at 11:04

  Al een tijdje lees ik mee met de Club van relaxte moeders hardloopteam. Sinds vorige week ben ik voorzichtig begonnen met lopen (ik ben creatief in het verzinnen van excuses om niet te gaan ). Moet dus een stok achter de deur hebben. De Marikenloop in mei is dat misschien wel en een shirt misschien ook wel maar Ehm, de maattabel is voor mij niet zichtbaar.

 • Reageer Anne 14 november 2018 at 12:51

  Bedankt. Nu is de tabel wél zichtbaar

 • Reageer Mar 28 november 2018 at 18:13

  Ben ik dan echt de enige relaxte moeder die zó relaxed is dat ze nu niet meer in maat XL past maar wel graag sport om dat wel weer te kunnen???? 🤔
  Jammer dus dat de shirts er niet tot bv maat xxl of xxxl zijn… 😬

 • Laat je reactie achter