Relax

Alone@Home: perfecte date night met je kind

We staan met drie stuiterende jongens in de foyer van de Stadsschouwburg in Utrecht: Jasper van 7, Teun van 8 en Niels van 9 kunnen niet wachten om de zaal in te gaan. Maar de moeders willen eerst nog wat drinken en de voorstelling begint pas over een half uur. We zijn op de premiere van Alone@Home. Een voorstelling met een dikke vette knipoog naar de bekende film.

Naar een premiere gaan in de laatste schoolweek van het jaar, bleek nogal een ambitieus plan. Mijn hoofd was vol, mijn lontje kort en de energie op. Maar ik hees me in een jurk en we fietsten tussen de buien door naar de Stadsschouwburg aan de andere kant van de stad. We hadden immers iets leuks te doen, en bovendien wachtten Joyce en Marieke met hun zoons op de kaartjes die ze hadden gewonnen via de Club op Facebook.

 ‘Wanneer gaan we weer?’ vraagt Niels onomwonden

Zo’n twee uur later stuiteren de jongens nog steeds en ook ik sta met een dikke grijns op mijn gezicht en weer helemaal opgeladen in de foyer. ‘Wanneer gaan we weer?’ vraagt Niels onomwonden. Het moge duidelijk zijn, deze voorstelling was een hit. Voor zowel moeders als zoons (en ja ook leuk voor dochters!).

De voorstelling draait om de twee totaal verschillende meiden Puk (gespeeld door Merel Pauw) en Jip (Soumaya Ahouaoui). Hun ouders zijn verliefd op elkaar geworden en plotseling zijn ze ‘zusjes’. Puk is een jongensachtig meisje dat van Stars Wars houdt en de film Home Alone al honderd keer heeft gezien en Jip houdt er vooral van haar te pesten. Als hun ouders (gespeeld door Femke Arnouts en Martijn Fischer) weggaan omdat ze op een cruiseschip gaan werken zijn ze tot elkaar veroordeeld. Het is uiteraard geen verrassing wat er volgt als de meiden home alone zijn.

Onbekommerd lachen

Een avondje onbekommerd lachen. Gewoon op het rode pluche plaatsnemen, je laten vermaken door alles wat er op het toneel gebeurt en af en toe kijken naar de gezichtsuitdrukkingen van het kind naast je. Ontdekken dat je kinderen lachen bij de scenes waarbij ‘de slechteriken’ een trap op proberen te komen die is ingesmeerd met zeep en dat de lachsalvo’s van de volwassenen om je heen komen bij de iets subtielere grappen en verwijzingen (bijvoorbeeld naar de André Hazes-vertolking van Martijn Fischer).

Ik kom die avond vol energie thuis. Het was de perfecte date night met mijn zoon.

Ook op date night met je zoon of dochter? Ik mag 30 kaarten voor deze toffe voorstelling!

Alone@Home speelt de komende vier maanden nog door het hele land. Ik mag kaarten weggeven voor de voorstelling in Amsterdam, Venray, Almelo, Heerlen, Roosendaal, Sneek, Spijkenisse, Rijswijk en Winterswijk. Zie voor deze data de lijst hieronder en kijk voor de hele speellijst hier. Wil je kans maken op de kaarten? Geef hieronder in het reactieveld aan naar welk theater je graag wilt gaan en waarom!.

Nog helemaal energiek na de voorstelling met Marieke en Jasper, en Joyce en Niels.

2 t/m 4 januari: DeLaMar Theater, Amsterdam – 4 x 2 kaarten
11 januari: Schouwburg Venray – 2 kaarten
12 januari: Theaterhotel Almelo, Almelo  2 x 2 kaarten
13 januari: Theater Heerlen, Heerlen – 2 x 2 kaarten
19 januari: De Kring, Roosendaal  2 x 2 kaarten
24 januari: Cultuur Kwartier Sneek, Sneek- 2 kaarten
27 januari: Theater de Stoep, Spijkenisse- 2 kaarten
6 februari: Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk  2 kaarten
24 februari: Theater De Storm, Winterswijk – 2 kaarten

 

Foto van voorstelling: Raymond van Olphen

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

168 Reacties

 • Reageer Yvonne 24 december 2018 at 20:32

  Ik zou supergraag kaartjes winnen voor Roosendaal! Dan ga ik gezellig samen met mijn dochter van 6, ze is een echte Home Alone-fan! En een echte meid: gek op moeder-dochter uitjes! Super tof kadootje om te laten zien hoe trots ik op haar ben!

  • Reageer Cecile 25 december 2018 at 08:54

   Zou graag met mijn beide zoons van 11 & 8 er graag naar toe willen gaan na het lezen van jou blog. Het theater hotel Almelo is voor ons makkelijk te doen.
   Deze 2 lieverds zitten mekaar net als deze 2 meiden graag mekaar in de weg maar kunnen ook een waar team zijn om bv het huis binnen te komen wanneer ik de sleutel mee heb denk hierbij aan ladders en hoge ramen.
   Af en toe zijn ze ook even alleen thuis en bedenk ik mij wat zullen ze aan het bekokstoven..
   Maar tot op de dag van vandaag nog geen gekheid ontdekt.
   Ze zijn een dag na mekaar jarig op 24 & 25 januari.
   Zou ze dit graag cadeau willen geven inclusief een etentje erbij om ze zo een herinnering voor de rest van hun leven mee te geven.
   En wie weet na deze voorstelling zal alles anders zijn met hun fantasie 😃
   Gr cecile een trotse moeder van 3 musketiers

  • Reageer Marit van Koolwijk 27 december 2018 at 21:59

   ik zou graag met mijn vriendin Lillian van Eijk gaan en de kids in Heerlen omdat ze altijd zo attent is en ik nu graag iets leuks voor hen plan! En omdat ze in het zuiden woont en ik niet en zij altijd naar boven reist, reis ik nu eens naar Heerlen 😍 ps ook lil is groot fan!!!

  • Reageer Greta 28 december 2018 at 22:40

   Graag wil ik met mijn dochter naar de voorstelling in Sneek! Op 21 januari wordt ze 9 jaar en dit lijkt mij een heel leuk kado voor haar!
   Ze moet de hele dag al naar de ‘voorstellingen’ van haar jongere broertje en zusje kijken die de clown uithangen, nu wordt het tijd voor een echte voorstelling!!

  • Reageer Maartje 28 december 2018 at 23:10

   Dit lijkt met ook een heel leuk uitstapje voor oma en kleindochter! Beide zijn begin februari jarig en worden 58 en 8. Dat ze dit samen zouden kunnen vieren in Sneek is toch super gaaf!

 • Reageer Sandra de Ruiter 24 december 2018 at 20:34

  Ik wil graag met mijn dochter naar de voorstelling in spijkenisse.
  Ik ben heel druk bezig met school en de nieuwe baan die daar bij hoort dus iets minder tijd voor haar.
  We maken er dan een feestje van.
  Groetjes Sandra

 • Reageer Saskia 24 december 2018 at 20:37

  Ja ik zou graag kaartjes winnen voor de voorstelling in Venray! Mijn oudste dochter zou dat echt helemaal geweldig vinden!

 • Reageer Marloes 24 december 2018 at 20:37

  Roosendaal! Superleuk, een keertje met mijn dochter weg. Stiekem ben ik meer een jongensmoeder ☺️

 • Reageer Linda 24 december 2018 at 20:38

  Ow wat leuk…..home alone de enige film die ze allebei ( net 7 en 11) te hilarisch vinden, hoe vaak ze ze ook kijken. Zo moeilijk om een voorstelling te vinden die voor allebei leuk is, maar deze klinkt als een hit…en wat heerlijk dat wij als ouders mee kunnen lachen….niks in de buurt maar Amsterdam lijkt me super omdat DeLaMar nog iets extra’s heeft en handig omdat het in de vakantie is…..

 • Reageer Wisman 24 december 2018 at 20:39

  Gezellig met oudste dochter op moeder kind uitje in Rijswijk zou heel welkom zijn!

 • Reageer Jacqueline Oome 24 december 2018 at 20:40

  Ik zou graag kaartjes winnen voor in het DeLaMar theater. Mijn oudste zoon van 8 jaar is gek op theater, gek op home alone (zijn we nu aan het kijken) en mama heeft stiekem een oogje op Martijn Fischer 😊. Dus de ideale combinatie voor een gezellige voorstelling.

 • Reageer Leonie 24 december 2018 at 20:41

  Amsterdam… met een boefje van 6 die van apen streken houdt een leuke bestemming., gezellig met de trein op pad,

 • Reageer Berdien 24 december 2018 at 20:43

  Ow dit zou super zijn. Ze gaan een moeilijk begin maken in het nieuwe jaar.,en dit zal de meiden(4 en 7) goed afleiden.
  Graag Amsterdam zodat we er een volledige dag met leuke activiteiten van kunnen maken.
  *vanaf nu duimend op de bank*

 • Reageer Emmy 24 december 2018 at 20:44

  Leuk! Roosendaal graag voor mij en mijn oudste dochter van 6 jaar! Quality time voor 2! Heerlijk!!

 • Reageer Anouska 24 december 2018 at 20:45

  Lijkt me geweldig voor een date met mijn oudste zoon van 8!! Hij heeft zelf ook veel humor en hij wil graag een keer alleen met mij op pad. Hier zou je ons super blij mee maken!! Onze voorkeur gaat uit naar Spijkenisse.

 • Reageer Marloes Lubbers 24 december 2018 at 20:46

  Jaaa!!! Graag kaartjes voor Almelo. Leuk uitje met de oudste dochter. En misschien kan ik er dan 1 bij kopen voor de andere dochter. Anders krijg ik natuurlijk scheve gezichten😉

 • Reageer Ylja 24 december 2018 at 20:46

  Ik zou heel graag met mijn dochter van 9 naar de voorstelling in rijswijk gaan! Ze vindt het heerlijk om samen weg te gaan en is ook nog eens een enorme fan van voorstellingen!

 • Reageer Sanderijn Schuurink 24 december 2018 at 20:47

  Ja, super leuk. Met mijn zoon van 7 naar Rijswijk. Met alle drukte van deze feestmaand met weinig quality time met z’n 2en, zou dit wel heel erg leuk zijn.

 • Reageer Linda Brouwer-Koek 24 december 2018 at 20:48

  Graaag naar theater Amsterdam met mijn zoon van 12, die gek isnop humor en lachen.
  Eigenlijk heeft hij te weinig alone tijd, dus dit zou perfect zijn!!

 • Reageer Wendy 24 december 2018 at 20:50

  Leuk!
  We zitten nu de film te kijken en beide ( 7 en 10 jaar) vinden vinden hem geweldig. Het zou een geweldige verrassing voor hun zijn als we in Rijswijk kunnen gaan kijken.

 • Reageer Tanja Appels 24 december 2018 at 20:51

  Vandaag voor het eerst Home Alone aan het kijken met mn zoon (nu reclame, dus even tijd om te reageren 😉). Hij zat net al te gillen van de lach. Ik weet zeker dat we samen ook zouden genieten van de voorstelling in het theater in Rijswijk!!!!

 • Reageer Michelle Leijten 24 december 2018 at 20:58

  Super leuk! We zouden super graag naar Amsterdam gaan, want hoewel we al weer een tijd in Utrecht wonen, mist m’n zoon het nog steeds. Perfecte reden om weer eens terug te gaan dus!

 • Reageer Annica 24 december 2018 at 21:02

  Ik zou graag kaartjes winnen voor Sneek. Omdat we na een drukke december maand Vaak weer volop in t gewone leven duiken. En hoe fijn is het om dan eind januari even weer een momentje quality-time te hebben met mijn oudste zoon! 😃

 • Reageer Christa Naves 24 december 2018 at 21:04

  Ieder jaar doen mijn bink van 9 en ik een uitje samen. Dit zou om de hoek in Spijkenisse een Super leuk uitje zijn!!

 • Reageer Suzanne 24 december 2018 at 21:05

  Oooh Roosendaal zou geweldig zijn! We kijken nu de film op tv en wat blijft ie leuk ( ✈️Kevinnn!!!😱). Ik zou zo graag samen met mijn zoon van 8 gaan ❤️.

 • Reageer Juanita 24 december 2018 at 21:09

  Wat lijkt dit me een super leuke voorstelling om met mijn zoontje van 10jr naar toe te gaan!!! Hij heeft alle delen van de film al meerdere keren gezien en we zitten nu ook weer naar de film te kijken 😊 Hij zou het geweldig vinden om de voorstelling in Amsterdam te zien en ik zou het een heel gezellige date met hem vinden!

 • Reageer Deniece 24 december 2018 at 21:09

  Ik zou super graag met mijn dochter naar de voorstelling in Rijswijk gaan. Flore is 11 jaar en na een onrustig jaar met verhuizing, zou ik graag even quality time met haar willen..

 • Reageer Nancy van Driel 24 december 2018 at 21:12

  Spijkenisse of Rijswijk lijkt me te gek!💕 Even heerlijk ontspannen en lachen. Mooi om de jongens even weg te lokken van Fortnite! 🤣😛🤪🤗🤩😜🤠🤓❣❣❣

 • Reageer Malou Vink 24 december 2018 at 21:17

  Ik zou super graag met man en onze twee jongens van 6 en 10 naar Amsterdam gaan. In maart ben ik uitgerekend van de derde jongen en dit zou nog een mooi laatste uitje met z’n vieren zijn!

 • Reageer Inge Huigsloot 24 december 2018 at 21:20

  Jaaa zo leuk! Heerlijk met mijn grote man (6 jr) op stap! Lekker met t ov naar Amsterdam!!!! En dan een fantastische voorstelling kijken! Nu duimen maar. 😁

 • Reageer Sandra 24 december 2018 at 21:22

  Ik zou graag samen met mijn zoon naar de Rijswijkse schouwburg gaan. Zijn zus gaat in februari naar een concert waar hij niet mee naar toe kan ivm het harde geluid. Dit zou een superleuk uitje voor hem zijn.

 • Reageer samantha vd kamp 24 december 2018 at 21:25

  graag zou ik gaan met mijn zoon lennox (7 jaar). hoewel ik altijd probeer qualitytime( wat een butt woord eigenlijk) met al mn 3 jongens te nemen heb ik toch altijd het idee dat het niet genoeg is. samen naar het theater in Kampen zou geweldig zijn zonder dat zijn broertjes de aandacht opeisen. zo leert hij ook dat er eens wat anders is dan entertainment op de ipad/switch whatever. en mischien krijg ik hem dan ook nog een mee naar ballet😇

 • Reageer Karen van der Wiel 24 december 2018 at 21:27

  Ik zou dolgraag met mijn zoon naar de voorstelling in Amsterdam gaan. Vorig jaar heeft hij de film voor het eerst gezien en hij rolde van de bank van het lachen. Met de voorstelling zal ik hem ook een mega groot plezier doen!

 • Reageer Esther Bolman 24 december 2018 at 21:44

  Ik wil heel graag met mijn puberzoon van 11 jaar gaan. Er valt in zijn wereldje een hoop te mopperen en natuurlijk is veel daarvan de schuld van zijn niets begrijpende suffe moeder. Ik hoop hem hiermee ook een leuke avond (in het theater van Rijswijk) met zijn suffe moeder te bezorgen.

 • Reageer Anouk 24 december 2018 at 21:45

  Dat zou geweldig zijn met lieve, koppige, stuiterende Niels van 7. Zo aan vakantie toe, zo stoer en lief tegelijk en zo afzetten tegen mij. 1 op 1 met hem naar deze show lijkt me perfect voor een paar gezellige moeder-zoon uurtjes in Amsterdam, waar hij nog nooit geweest is. Dan kan papa zich ondertussen met de dame van 9 en heer van 4 vermaken. Even geen ruzie voor alle partijen, hoe fijn 😇

 • Reageer Carolien 24 december 2018 at 21:47

  Ohhh wat kan ik mijn buurjongetje Ayoub (9 jaar) hier blij mee maken. Hij is de grootste home alone fan die ik ken. Hij kijkt gerust midden in de zomer naar de film voor de zoveelste keer in het jaar. Daarbij geniet hij zeker van een uitstapje naar een theater samen met zijn moeder. Voorkeur Roosendaal.

 • Reageer Laura Bruil 24 december 2018 at 21:47

  Wat zou dat leuk zijn om
  Met mijn nichtje naar deze voorstelling te gaan, zij is 9 jaar. Ze woont vlakbij Winterswijk en als verrassing is dit natuurlijk super leuk!

 • Reageer Saskia 24 december 2018 at 21:49

  Voorstelling Amsterdam. Omdat ik werk met de kerst en het super leuk zou zijn om dan samen wat leuks te doen om het goed te maken. En hoe leuk is het theater! Het nieuwe jaar goed beginnen met quality time 👍😁 met zoon lief. Duimen maar

 • Reageer Marsha 24 december 2018 at 21:56

  Wauw, wat een leuke actie! Ik zou dolgraag met mijn dochter van 7 deze voorstelling in Sneek willen zien. Ze is gek op theater en ik weet zeker dat ze zo’n avondje uit geweldig zou vinden.

 • Reageer Shern Stoc 24 december 2018 at 21:59

  Wow have aktie. Ik zou deze heeeeeel graag willen winnen en samen met mijn zoon van 12 naar Amsterdam gaan. Hopelijk kan ik hem even wegsleuren van Fortnight 😭 en de liefde voor theater door te geven. Daarna nog een lekker drankje doen in e stad. Gaaf lijkt me dat!!!

 • Reageer DIANE OLSTHOORN 24 december 2018 at 22:15

  Ik zou graag naar Rijswijk gaan, geweldig en dichtbij huis.

  • Reageer DIANE OLSTHOORN 24 december 2018 at 22:18

   Ik schrijf dit terwijl we Home alone kijken op Kerstavond🎅 (in de reclame 😉 )

 • Reageer Barbara Eggink 24 december 2018 at 22:16

  Wow dat klinkt echt super leuk. Een leuk uitje voor mijn dochter Liv van 8! Ik zou dus graag kaartjes willen winnen voor Almelo.

 • Reageer Evelien 24 december 2018 at 22:18

  Wij zouden graag naar Venray gaan. Een leuke moeder/zoon-uitstap met zoon van net 12 jaar die dol is op het theater. Avondje lachen, gieren, brullen is natuurlijk altijd een succes! Dat wordt vast genieten samen!

 • Reageer Sanne 24 december 2018 at 22:19

  Gave actie! Zou een perfect uitje zijn voor vader en zoon! In Almelo.
  Liggen vaak samen dubbel van het lachen om de flauwste grappen😃.
  Dus dat komt bij deze voorstelling vast ook goed!🤞

 • Reageer Wendy Bil 24 december 2018 at 22:23

  Ohhhh, onze Noah zou dit geweldig vinden! Ons mannetje houdt zo van deze humor en een avondje samen met mama op date night zou hem zo goed doen! Wij willen wel naar Almelooooo!!!

 • Reageer Hester 24 december 2018 at 22:27

  Ik zou heel graag naar de voorstelling op 2 jan in Amsterdam willen met mijn zoon van 8, die dolgraag een keer iets leuks met zijn mama zou willen doen zónder zijn kleine zusje 😉

 • Reageer Hester 24 december 2018 at 22:33

  Ik zou graag kaarten voor de voorstelling in Sneek winnen om mijn man en mijn 7-jarige zoon te laten genieten. Mijn man geniet van de flauwe humor van de film en stond erop dat we onze zoon dit jaar eindelijk kennis laten maken met de film. Ze hebben dezelfde humor en verdienen samen een gezellig avondje uit!

 • Reageer Mirjam gielen 24 december 2018 at 22:36

  Heel graag voor Venray. Samen met mijn 3 zoons. Ieder jaar vaste prik vanaf kerstavond wordt de gehele serie weer gevolgd op tv….

 • Reageer Laura Barens 24 december 2018 at 22:38

  Ja! Dat lijkt me leuk! Ik ga graag met mijn zoons (2x) en man naar het Nieuwe De La Mar. De datum maakt ons niks uit, daar ruimen we onze agenda voor leeg. Mijn zoon heeft de films net voor het eerst gekeken en is er helemaal weg van. Zou toch te gek zijn als
  ik hem nu mee kan nemen naar de voorstelling!

 • Reageer Hilde Walstra 24 december 2018 at 22:41

  Heel graag met mijn zoon van 6 jaar naar de voorstelling in Zwolle! We zijn ‘maar’ met zijn 2-en maar wel een superteam en genieten erg van theater en bioscoop uitjes!

 • Reageer Judith 24 december 2018 at 22:45

  O ik zou heel graag met mijn zoon naar de voorstelling in Spijkenisse gaan! Ik zag de film 26 jaar geleden in de bios met mijn man op onze eerste date ❤️.

 • Reageer Marielle van Toor 24 december 2018 at 22:48

  Ik zou hier heel graag heen willen met mijn zoon Milan in het theater van Spijkenisse. De film vind hij geweldig. En dit is een mooi moment om weer herinneringen te maken met elkaar❤️

 • Reageer Henriëtte Van der meulen 24 december 2018 at 22:49

  Dat zou leuk zijn om met mijn meiden naar toe te gaan in het de Lamar theater . In Amsterdam. Op 2 januari. Kopen mijn man een ik gewoon een kaartje erbij.

 • Reageer Diana Van Schie-Propoli 24 december 2018 at 22:49

  Nu even de reactie op de juiste manier ipv Facebook. In deze tijd van iPad, Netflix en YouTube probeer ik mijn 9 jarige dochter regelmatig te verleiden om het digitale leven even neer te leggen. Kan alle hulp gebruiken dus wil heel graag met haar naar DeLaMar, Amsterdam. Theater rules!

  • Reageer Inge 24 december 2018 at 23:31

   Yes Diaan, weg met die verslavende tablet, lekker op het rode pluche!

 • Reageer Maaike 24 december 2018 at 22:49

  Wat zou ik super graag met mijn dochter naar het theater in Sneek gaan! Qualitytime en dat met home alone. De film is al jaren elke kerst onze favoriet, graag zou ik onze dochter hiermee kennis laten maken en haar voor het eerst mee nemen naar het theater. Daar zouden we samen super blij van worden!

 • Reageer Mirelle 24 december 2018 at 22:54

  Haha! Heel graag naar Amsterdam!
  Met twee dochters hier in huis die Puck en Jip heten moeten we hier gewoon heen……. dat kan niet missen! 🙌🏻 Wat zouden ze verrast zijn.

 • Reageer korthof 24 december 2018 at 22:54

  wow zou te gek zijn ! meer mijn jeugdsentiment! theater de stoep in spijkenisse. ! liefs

 • Reageer Josine 24 december 2018 at 23:08

  Leuk!!! Sneek is voor ons het dichtste bij. Ik denk dat mijn oudste zoon van 6 dit fantastisch vindt! En bovendien is het hoog tijd om weer eens met zijn tweetjes op stap te gaan 😍

 • Reageer Suzanne 24 december 2018 at 23:09

  Ooh wat leuk!!! Zou graag gaan met mijn oudste zoon van 8 en dan naar Amsterdam! Als oudste van drie kids ervaart hij soms de nadelen van de oudste zijn en dit zou dan juist een leuk voordeel zijn! Hij geniet enorm van 1 op 1 momentjes en ik ook 🙂

 • Reageer Michelle Molenaar 24 december 2018 at 23:14

  Spijkenisse , Rijswijk en Roosendaal! Alledrie even dichtbij!!
  Ik zou graag met mijn zoon van 8 jaar willen! ! Ik wil ook zo’n leuke date met mijn kind! En lijkt mij heerlijk om samen eens ongestoord te kunne lachen en genieten van wat quality time together! !❤

 • Reageer Marjolein van den Berg 24 december 2018 at 23:17

  Superleuk!! Ik zou heel graag met mijn zoon van 10 naar de voorstelling in Amsterdam willen gaan, een gezellig moeder-zoon uitje in de kerstvakantie!! 🎄♥️

 • Reageer Jorieke 24 december 2018 at 23:18

  Oh dat lijkt me gaaf! Breda of Roosendaal, met mn mannetje van 9 die graag naar voorstellingen gaat en waar we eigenlijk te weinig tijd voor nemen…

  • Reageer Jorieke 24 december 2018 at 23:19

   Spijkenisse of Roosendaal bedoel ik😳

 • Reageer Anita 24 december 2018 at 23:19

  Leuk! Moeder-dochter tijd komt er veel te weinig van helaas. Wij gaan graag naar Venray, een weekje later wordt ze alweer 7 jaar. Dat maakt het extra leuk!

 • Reageer Helma 24 december 2018 at 23:21

  Jaaah! Waarom? Stef, mijn zoon, houdt super van theater! Speelt het liefst theatertje met microfoon, discolampen, zingen en dansen… heerlijk! zou super zijn dat we weer een keertje samen mogen kijken ipv ik naar hem 🤣….
  Toevallig wordt hij 12 januari 7, en wonen we dichtbij venray, we gokken dus op een uitje in Venray op 11 januari 😊

 • Reageer Inge 24 december 2018 at 23:26

  Met mijn graag alleen thuisblijvende dochter van 7jr, als ze er geen gekke ideetjes opdoet… in het DeLaMar omdat het een prachtig theater is als schitterende start van 2019!

  • Reageer Inge 24 december 2018 at 23:29

   En misschien winnen we wel samen met oud-collega Diana en haar dochter die ik al zo lang niet meer heb gezien, maar ook in de reacties zag 😉

 • Reageer Daphne 24 december 2018 at 23:42

  Venray of Heerlen, gewoon een avond met mijn zoon, een keer wat anders als naar de streken op tv kijken, zonder te wachten tot kerst!

 • Reageer J. Hijink 24 december 2018 at 23:43

  Ik zou dolgraag met mijn oudste van (dan) 8 naar de voorstelling in Winterswijk willen gaan. 1 op 1 naar iets voor ‘grote jongens’, hoe leuk! Of zoals hij zou zeggen ‘kapotgaaf’ 😉

  Of misschien neem ik beide jongens mee en koop ik voor mezelf een kaartje, kan ook nog 😎

 • Reageer Dewi 24 december 2018 at 23:48

  Wat leuk! Ik ga graag met mijn zoontje Mees (8) naar de voorstelling in Sneek! Hij kijkt al een tijdje, met zijn zusje Pien, de Home Alone versie van De Zoete Zusjes op YouTube en vindt dat helemaal hilarisch! Hij speelt dit ook graag na waarbij wij, als ouders, dus het slachtoffer zijn😅…Het zou super zijn als hij het nu ‘echt’ zou kunnen zien.

 • Reageer Maureen 24 december 2018 at 23:50

  Winterswijk! Aangezien de rest niet echt in de buurt is. Ik zou met mijn zoon Timo (6) willen gaan, die misschien wel iets in het verhaal herkent met zijn “bonus” broer en zussen. Ineens met zo’n grote club betekent dat 1op1 tijd schaars is en dit is een perfecte reden om dat in te vullen!

 • Reageer Dafne 24 december 2018 at 23:51

  Floor wil graag met Niels op pad. Ons leuke stelletje verdient wel een avondje uit

 • Reageer Karima 24 december 2018 at 23:52

  Heeeel graag met rayan van 8. We zijn 1x naar het theater geweest toen hij kleiner was.. hij heeft het er nu nog over. Hij is net zo’n monster als in de film.

  Graag in sneek!!! Heel graag 😀

 • Reageer Marion 24 december 2018 at 23:59

  Leuk met mijn zoon van 7, in Almelo! Hopelijk steekt hij er niet teveel van op 😉

 • Reageer Marloes van der veen 25 december 2018 at 00:06

  Oh dat zou leuk zijn! Om met mijn dochtertje Linde (9) naartoe te gaan. Ze zit sinds dit jaar op musicalles en dat doet haar zoveel goed. Op school is ze veel minder verlegen, komt veel meer voor zichzelf op en er klinkt nu iedere ochtend gezang uit de badkamer. Ze bloeit helemaal op. We zijn nog nooit naar een echte musical geweest, dat zou ze geweldig vinden! En helemaal naar Home Alone. Dat betekent ook nog eens nieuwe inspiratie voor boodytraps opdoen. 🙂

 • Reageer Danielle Koekenbier 25 december 2018 at 00:17

  Onverwachts de vakantie vrij dus naar een voorstelling in Amsterdam met dochter Jaidy (11jaar) zou een leuke verrassing zijn.

 • Reageer Anke 25 december 2018 at 00:22

  Ik ga heel graag met mijn zoon Sjoerd naar Amsterdam. Dan vieren we dat zijn operatie goed is gegaan en dat hij goed hersteld is. Lachen doet gelukkig inmiddels ook geen pijn meer 😊

 • Reageer Marloes 25 december 2018 at 00:23

  Jaa! Super leuk voor een moeder-dochter uitje!
  Gelukkig zijn mijn meiden te jong om home alone te blijven thuis 😉
  Roosendaal graag!

 • Reageer Nadia Othman 25 december 2018 at 02:13

  Ik zou hier graag in Amsterdam, in het de la mar theater met mijn kleine broertje naartoe willen. Hij heeft de films al meer dan 100 keer gezien. En ieder jaar doet hij een kerstmarathon Home Alone. Omdat de voorstelling is voor een ieder tussen de 8 en 108 lijkt het mij geen probleem deze voorstelling samen te gaan bekijken.

 • Reageer Sandra 25 december 2018 at 04:07

  Graag samen met mijn dochter in Amsterdam.

 • Reageer Martine vd Meer 25 december 2018 at 06:15

  Heel graag zou ik naar deze voorstelling in Sneek willen. Sat zou super tof zijn voor mijn oudste zoontje Jort dan kunnen we echt even samen iets leuks doen zonder dat zijn broertje aandacht vraagt 😉 die kan nl (nog) niet zò goed stil zitten…. ben benieuwd! 😊

 • Reageer Saskia Slot 25 december 2018 at 06:29

  Hallo,
  Graag zou ik kaartjes voor de voorstelling in Almelo willen winnen………

  Mijn dochter is 15 januari jarig🎉en dit zou een super kadoooooo voor haar zijn.

  We duimen🍀

 • Reageer Marjolein Hensen 25 december 2018 at 07:05

  Super tof! Ik vind het altijd enorm genieten een date met een van de kinderen. Mijn dochter Liselore is wel weer toe aan een date met mama. Ik doe daarom graag mee voor de kaartjes in Sneek!

 • Reageer helma streefkerk 25 december 2018 at 07:29

  wat leuk! ik doe graag mee voor de kaartjes voor spijkenisse.

 • Reageer Judith Nagel 25 december 2018 at 07:38

  2 januari in A’dam zou perfect zijn, precies voor ik met mn 7 jarige zoon weer naar Engeland terug ga, waar we wonen. Theater in het Nederlands en een van zn favoriete verhalen! Zou super zijn! Zijn ‘trap’ voor Santa was helaas niet gelukt vannacht😂

 • Reageer Carolien 25 december 2018 at 07:39

  Wat leuk! Ik zou graag met mijn meisje van 9 naar de voorstelling gaan in Roosendaal. Ze is dol op theater, helaas is het al erg lang geleden dat we samen op ‘date’ geweest zijn

 • Reageer Manella 25 december 2018 at 07:51

  Ik zou graag met mijn zoontje Abel (9 jaar) in Amsterdam gaan. Hij is gek op Home Alone films en dan maken we er meteen een gezellig dagje van met z’n 2’en zonder zijn 2 broertjes.

 • Reageer Deirdre Giesen 25 december 2018 at 07:52

  Kaartjes voor de voorstelling in Heerlen zouden erg leuk zijn! Klinkt als een heel fijn uitje samen.

 • Reageer Kirsten Van Zijp 25 december 2018 at 07:56

  Ja dit zou supertof zijn voor mij en Luuk, hij is nog maar zes maar de grappen en grollen vliegen ons thuis om de oren 😄. Ben erg benieuwd wat hij van de voorstelling in Rijswijk of Spijkenisse gaat vinden. Wij doen dus graag mee aan de winactie!

 • Reageer Bauke Saaltink 25 december 2018 at 07:58

  Wat ontzettend gaaf. Hier 2 jongens in huis van 8 en 6 die het hele jaar graag kijken naar filmpjes van Home Alone.
  Hoe gaaf zou t zijn om 1 van hen te verrassen met een voorstelling.
  Graag op 12 januari in Almelo.
  Ik zou dan mn oudste uitkiezen omdat zijn laatste theatervoorstelling door omstandigheden niet doorging.

 • Reageer Fiet van Mourik 25 december 2018 at 08:08

  Vroeger keek ik de film altijd al met mijn vriendin Pam. We waren toen een jaar of 12. We zijn nog steeds vriendinnen 😳🥰 en nog steeds fan van Home alone. Dus ik zou het leuk vinden om haar kaartjes voor Venray cadeau te geven zodat ze met haar dochter kan lachen zoals wij vroeger (en nog steeds regelmatig) lachten.

 • Reageer Angela 25 december 2018 at 08:22

  Oh wat zou ik graag met mijn dochter naar Amsterdam gaan. Ze is de dochter van een gescheiden papa en mama. Ook al zijn we 7 jaar verder. Dit blijft een hele nare tijd voor haar. Ze verdient een leuk uitje om even haar zorgen weg te lachen en gewoon even kind te zijn. Dat heeft de scheiding haar zeker ontnomen en dat had ik als moeder moeten voorkomen.

 • Reageer Birgit 25 december 2018 at 08:22

  Mijn partner kent ‘home alone’ letterlijk uit zijn hoofd. Benieuwd wat hij van de musical vindt.
  Daarnaast zijn we nog nooit met zijn viertjes (onze zoon Flynt en dochter Philou mogen natuurlijk ook mee) naar het theater geweest. Almelo licht het dichtst in de buurt, maar stiekem ben ik wel benieuwd naar het ‘de La Mar theater’ Wàt een wensen zo met kerst hè 😇
  Fijne feestdagen met je mooie gezin🍀

 • Reageer Romy 25 december 2018 at 08:27

  Ik zou heel graag kaartjes winnen voor de voorstelling in het La Mar theater Amsterdam, zodat ik de date met mijn zoon kan combineren met een treinreisje, de ultieme jongens date!

 • Reageer Danielle 25 december 2018 at 08:34

  Ooh dat lijkt mij super leuk om met mijn dochter van 8 naar toe te gaan. @ Rijswijk

 • Reageer Kim Huys 25 december 2018 at 08:34

  Ik zou supergraag met mijn 8-jarige dochter naar deze voorstelling Alone@Home in Venray gaan. Ze kent de film Home Alone uit haar hoofd en kan er smakelijk om lachen. Ook is ze dol op prankfilmpjes op YouTube. Dit lijkt me het ideale avondje we-time voor mijn dochter en mij.

 • Reageer Saskia de Waart 25 december 2018 at 08:42

  Een van de 1e keren dat ik naar de bioscoop ging… Home Alone! Nu wellicht voor de 1e keer samen met mijn zoon naar het theater in Spijkenisse. Blijft dochter gewoon Home Alone…

 • Reageer Monique Cooijman 25 december 2018 at 08:42

  Klinkt als een geweldige voorstelling om net mn 3 kids naar toe te gaan in Roosendaal!

 • Reageer Laura Jonker 25 december 2018 at 08:48

  Ik de kerstvakantie met mijn 2 zonen van 8 en 10 naar Amsterdam. Dat lijkt me een geweldig uitje. En deze 2 kanjers hebben het ook keihard verdiend!!!

 • Reageer Mar 25 december 2018 at 08:50

  Heel graag en het liefst in Spijkenisse!
  Kunnen we een keer samen lachen i.p.v. kibbelen over ‘home alone zijn’ en of ze daar dan wel of niet oud genoeg voor is.
  (Ze wil niet meer naar de BSO en ik vind haar nog te jong om alleen thuis te zijn!)

 • Reageer Heleen Branf 25 december 2018 at 08:51

  Ik ga heel graag een avondje onbekommerd lachen in Roosendaal. Lekker even een relaxte mama zijn, mijn hoofd ‘uit’ en genieten samen met onze kinderen!

 • Reageer Daniëlle 25 december 2018 at 08:56

  Heel graag naar Winterswijk. Home Alone is vaste prik met Kerst en de kinderen (7, 12 en bijna 14) vinden het alledrie leuk. Dat is echt uniek, het lijkt me daarom heel leuk om hier met ze naartoe te gaan!

 • Reageer Lindsay Hesselberth 25 december 2018 at 08:59

  Ik ga heel graag samen met me dochter van 6. Samen een moeder dochter uitje.
  Even ontspannen aangezien me schoonmoeder/oma van ons meisje ongeneeslijk ziek is. En we daar heel veel mee bezig zijn. We zouden graag naar Venray gaan

 • Reageer Andrea Dekker-Schop 25 december 2018 at 09:14

  Jeugdsetiment overbrengen aan onze dochter die in maart 8 wordt. Ze heeft inmiddels The Grinch gezien, leest Madelief en boeken van Roald Dahl. Daar mag natuurlijk deze theatervoorstelling, gebaseerd op Home Alone, niet in ontbreken. Zou heel leuk zijn in Spijkenisse!

 • Reageer Patricia 25 december 2018 at 09:15

  Wat lijkt me dit een gave voorstelling voor ons gezin! Papa, mama en twee meiden van 12 en 9. Had ik het maar geweten dan had ik een leuk kerstcadeautje gehad 😉 Dan maar even zo proberen om een cadeautje te winnen…. Amsterdam lijkt het dichtste bij dus heel graag!

 • Reageer Judith Hellema-Juurlink 25 december 2018 at 09:17

  Ja!!!!

  Geweldig!

  Ik zou graag op 12 januari met mijn zoontje Hidde naar de voorstelling in Almelo willen gaan. Perfect verjaardagscadeau voor zijn 11e verjaardag,11 januari.

  Lijkt me super gaaf!!!

 • Reageer Wendy 25 december 2018 at 09:31

  Mijn kinderen zijn heel erg van de bioscoop. Het lijkt me leuk om met man en twee kinderen naar een van deze voorstellingen in Utrecht te gaan om ze te laten zien dat toneel ook leuk is.

 • Reageer Marieke Steunenberg 25 december 2018 at 09:33

  Ik zou graag naar Almelo gaan met mijn dochter van 10, leuk meiden uitje! Home Alone heb ik in mijn jeugd eindeloos gekeken en doordat hij met kerst jaarlijks herhaald wordt ook voor onze kinderen elk jaar weer leuk familie moment voor de tv.

 • Reageer Hanneke van Rijn 25 december 2018 at 09:37

  Fantastisch zo’n musical! Ik zou er graag heengaan met mijn dochter Imke (7 jaar). Zij vraagt al vanaf augustus wanneer de film van Home Alone weer op tv komt. De film ‘in het echt’ zien op 11 januari in Venray zou dan ook een geweldig toetje zijn na de kerstvakantie! 🌲❤

 • Reageer Yasmin 25 december 2018 at 09:48

  Merry X-Mass🎄

  Dit lijkt mij een super leuk uitje met mijn zoon die net 10 is geworden!
  Mijn adhd-er is gek op lachen en we laten dan ook geen kans onbenut om nieuwe herinneringen te maken samen. Single mom life bestaat uit rennen en vliegen, ook al zijn we veel samen is een uitje pas echte quality time❤️ We zouden dan graag keihard willen lachen in Spijkenisse!

  Fijne dagen!!

 • Reageer Renate 25 december 2018 at 09:48

  Heel graag met mijn dochter van 8. Ze gaat heel graag naar het theater. Graag in theater de Storm in Winterswijk.

 • Reageer Nicole 25 december 2018 at 09:51

  Ik zou graag kaartjes willen winnen voor Venray. Ik ga geregeld met onze dame alleen op stap. Nu is papa een keer aan de beurt. Een papa-dochter-uitje. Daarmee zou ik ze wel kunnen verrassen!

 • Reageer Chantal 25 december 2018 at 10:05

  Dat zou helemaal te gek zijn, om samen met mijn zoon van 10 te gaan.
  Hij heeft de film echt al tig keer gezien en hij blijft erom in een deuk liggen. Om de film nu in een theater voorstelling te bekijken lijkt hem dan ook helemaal te gaaf!
  Maken we er een moeder./zoon uitje van. Spijkenisse is dan ook waar we graag naar toe zouden gaan.

 • Reageer Sharon 25 december 2018 at 10:14

  Supergaaf! Met mijn 2 zoons! Heerlen of Rijswijk of…… we willen er best ff voor rijden vanuit oss.

 • Reageer Mirande 25 december 2018 at 10:27

  Venray!! Ik wil graag mijn dochter Annelou verrassen; dat heeft ze wel verdiend omdat moeders de laatste maanden iets teveel met haar neus in de studieboeken heeft gezeten.

 • Reageer Hester Meindertsma 25 december 2018 at 11:11

  Ik zou graag naar theater Sneek willen met mijn dochter en zoon. Zelf vond ik de film fantastisch en gelukkig delen mijn kinderen deze humor ook! Ik ben benieuwd naar de theater voorstelling, wij laten ons graag verassen 😇

 • Reageer Lon Reedijk 25 december 2018 at 12:08

  Graag in Roosendaal, lijkt me geweldig om samen met mijn zoon naar toe te gaan☺️

 • Reageer Natasja Broekhuijsen 25 december 2018 at 12:27

  Wat zou Jonas het fantastisch vinden om met ons naar deze voorstelling in Gouda te gaan. Home alone is zijn absolute favoriete film. Zo leuk om keihard met hem te kunnen lachen! Duimen maar. Fijne kerstdagen allemaal!🌲

 • Reageer Marjolein 25 december 2018 at 12:35

  Naar Rijswijk met mijn grote knul Sjoerd! Als oudste kind moet hij vaak rekening houden met zijn broertje en zusje. Hij verdient wel wat tijd samen met mij.

 • Reageer Danielle 25 december 2018 at 13:24

  Ik zou graag met mijn oudste dochter van 8 naar de voorstelling in Roosendaal gaan. Sophie zit nu in groep 5 als een van de jongste kinderen in haar klas. Ze vindt het soms best lastig om voor haarzelf op te komen en iets voor de klas te vertellen terwijl dat wel steeds meer gevraagd wordt. Binnenkort gaan we met een weerbaarheidstraining beginnen. Ik hoop dat ze door het zien van de voorstelling alvast een klein beetje mag proeven dat het leuk en fijn kan zijn om voor jezelf op te komen. Daarnaast is een 1 op 1 uitje met mijn oudste iets wat al lang op mijn verlanglijstje staat, maar er nooit van komt. Laat het een goede start van 2019 zijn …

 • Reageer Mechteld 25 december 2018 at 13:48

  Jaa!! De perfecte date met mijn zoon Jonas van 7 in Amsterdam op 4 januari na mijn nachtdiensten! In de club van relaxte moeders-stijl 🙂

 • Reageer Cynthia 25 december 2018 at 14:38

  Naar Sneek!! Met mijn leukste zoon Thijs 😊 (heb gelukkig maar 1 zoon 😜)

 • Reageer Cindy 25 december 2018 at 15:14

  Ik wil heel graag naar Zaandam in februari. Zodat mijn zoon ziet dat er ook buiten onze woonplaats Amsterdam heel leuke dingen te doen zijn :-). Een dubbel avontuur dus!

 • Reageer Cindy 25 december 2018 at 15:42

  Graag met mijn neefje in Venray….🍀

 • Reageer Suzan versteeg 25 december 2018 at 16:16

  Graag voor de jongens in venray. Gisteravond gekeken naar home alone en vanavond weer. Ze vinden het zo leuk.

 • Reageer Marloes 25 december 2018 at 18:16

  Met mijn dochter naar Roosendaal, even een date met mijn oudste…. dat zou voor ons zó leuk zijn! En als oudste van drie, heeft ze dat ook wel eens ècht verdiend!!!! Duimen maar voor ons!!!

 • Reageer Suzanne 25 december 2018 at 19:18

  Winterswijk graag! Lijkt me geweldig deze voorstelling. Schouwburg naar mijn hart, dus yes please

 • Reageer Brenda van der Meer 25 december 2018 at 19:34

  Ahh ik zou heel graag met mn oudste van 6 op 6 februari in Rijswijk gaan!
  Zijn broertje van 2 heeft nogal wat zorg en aandacht nodig en hoe hard ik mn best ook doe.. soms lijkt de Qtime met de oudste niet genoeg.
  Dit zouden we beide heerlijk vinden!

 • Reageer Chantal Strijbos 25 december 2018 at 20:37

  Ik zou dolgraag kaartjes winnen voor het theater in Venray. Zou ik samen met onze oudste zoon van 8 gaan. Vind hij vast geweldig.

 • Reageer Marieke 25 december 2018 at 20:39

  Graag in Amsterdam of Roosendaal, met mijn twee jongens

 • Reageer Fiona 25 december 2018 at 20:46

  Perfecte date voor mij en mijn zoon die uitvinder wil worden en me enorm aan Kevin doet denken. Het lukt hem nog net niet goed genoeg om ondertitels bij een film te lezen dus dit zou een perfect alternatief zijn voor home alone.
  Liefst in Amsterdam

 • Reageer Hanneke Kruijenaar 25 december 2018 at 20:55

  Het hele jaar wordt hier al gevraagd wanneer home alone op tv komt. Gisteren deel 1 gekeken en nu wordt deel 2 opgenomen. Kunnen we morgen kijken.
  Alle scenes worden geanalyseerd (mam, hoe blijft die handdoek bij Kevin zitten? Dat wil ik ook) en de liedjes die in de film zitten moeten harder op de radio. Behoorlijke fans dus hier. Ik zou heel graag met onze zoon van 9 naar Amsterdam willen.

 • Reageer Wendy Broeke en Tygo de Zeeuw 25 december 2018 at 21:29

  Jaa dat lijkt mij heel leuk! We (Tygo en ik) zitten nu deel 2 te kijken van Home Alone op de tv en hij ligt nu al in een deuk en hij verstaat het niet eens, laat staan als hij t wel verstaat. En dan waar, uhm ja ik gok dat amsterdam het dichtste bij is…

 • Reageer Ellen Maas 25 december 2018 at 21:31

  In spijkenisse!
  Een leuk moeder zoon uitje, 1 op 1, zonder z’n jongere broertje.

 • Reageer Anneleen 25 december 2018 at 21:35

  Ik waag graag mijn kansje voor Roosendaal, elke kerst weer komen de home alone kriebels boven, ook al is mn zoon net 13.

 • Reageer Romana Van de flier 25 december 2018 at 21:53

  Ohh ja, dit is een mooie date voor mij en mijn 7 jarige die vind dat ze al home alone mag blijven. We gaan elke maand samen ‘op date’, zou super zijn als ik over de volgende date niet na hoef te denken 🤭

 • Reageer Suzanne 25 december 2018 at 21:59

  Super! Locatie Rijswijk graag 😉
  We gaan graag samen op pad, steeds iets nieuws, avontuurlijks, deze voorstelling is wel heel anders dan dat we tot nu hebben gezien en gedaan… #nieuwefase.

 • Reageer Anja 25 december 2018 at 22:36

  Ik zou graag kaartjes winnen voor Tilburg of Breda voor mij en mijn dochter van 10. Ze krijgt de leeftijd dat zo nu en dan alleen thuis zijn wel zou kunnen, maar ik vind het nog best spannend. En een moeder-dochter uitje is natuurlijk altijd erg leuk!!

 • Reageer Sanne Laurijsen 25 december 2018 at 22:56

  Mijn zoon Sep (8) vroeg de laatste keer in het theater waarom ik hem altijd meeneem naar van die rare voorstelling…….
  Misschien deze voorstelling in Amsterdam om het goed te maken?!

 • Reageer Marjolein de Roos 25 december 2018 at 23:01

  Ik zou heel graag kaartjes winnen voor mijn zoon en mij. Vanavond hebben we de film Home Alone gekeken en omdat hij zwaar dyslectisch is, moeten wij alle ondertiteling voorlezen. Hoe leuk zou het dan zijn om hem te kunnen verrassen met kaartjes voor de Nederlandse theater versie. #clubvanrelaxtemoeders #datenightmetmijnzoon #dyslectie #alone@home

 • Reageer Angelique Laureij 25 december 2018 at 23:02

  Ik zou heel graag kaartjes voor rijswijk winnen voor mij en mijn dochter van 7. Een super- uitje voor mijn dochter (en mijzelf :)) en om te kunnen lachen om de slechteriken.

 • Reageer Danny 26 december 2018 at 06:28

  Roosendaal, graag. Vroeger altijd de traditie om met mijn moeder jaarlijks op pad te gaan maar helaas is dat niet meer mogelijk. Naar vorig jaar de ‘traditie’ voortgezet met de jongste naar de lion king. Dus het zou super zijn om ons uitje voor volgend jaar al in januari te doen.

 • Reageer Sandra 26 december 2018 at 08:37

  Ik zou graag kaartjes willen winnen voor het De la Mar theater. Lijkt me een erg leuk uitje om met mijn zoon heen te gaan.

 • Reageer Bianca 26 december 2018 at 08:41

  Jaaaaaaaaaa leuk ik zou graag met mijn eigen aapje van 6 jaar die vol zit met apenstreken deze leuke voorstelling gaan bekijjen. Graag in Amsterdam

 • Reageer Yvette 26 december 2018 at 09:25

  Oh..wat wil ik graag de kaartjes (voor Amsterdam) winnen! Buiten een leuk uitje voor mama (De La Mar!!) weet ik zeker dat mijn dochter een dag blijft gillen als ze hoort dat er een theatherstuk is over Home Alone. Dé kerstfilm onder de 10. Zelfs de versie van De Zoete Zusjes wordt hier grijs gedraaid. En ik ga graag een keer op date night met haar. Hebben we verder niet de middelen voor dus wie weet… 😄😊😇

 • Reageer Suzanne 26 december 2018 at 21:10

  Ik zou heel graag met mijn 9-jarige dochter Puck gaan. Zij heeft het niet makkelijk op school op sociaal vlak. Ondanks dat blijft zij zichzelf en blijft ze haar best doen. Een avondje alleen met mama zou quality time betekenen aangezien er thuis nog een zus van 12 is en een zusje van 3 jaar. Theater de Storm in Winterswijk zou het handigst zijn☺️

 • Reageer Lindsay wolfsen 26 december 2018 at 21:11

  Wat een super leuk en orgineel uitje om te doen. Mijn zoontje van 7 zou het geweldig vinden (en zijn mama dus ook)
  Graag in Amsterdam! Super leuk!

 • Reageer Felicia Blok 26 december 2018 at 23:40

  Daar gaan we heel graag voor:
  Een avondje Home alone voor papa 😉 en een gezellig avondje uit in de Rijswijkse Schouwburg voor mama en onze oudste dochter. 🤩🤩🤩

 • Reageer Patricia de Ruiter 27 december 2018 at 00:35

  Dat klinkt echt superleuk! Ik doe elk jaar een moeder-zoon uitje maar door een ongelukje is het tot nu toe nog niet gelukt om samen op pad te gaan. Dit klinkt top! Doe maar Amsterdam!

 • Reageer Nicole 27 december 2018 at 00:43

  Oehh.. dit zou ik heel heel erg graag met mijn mannetje van 11 ; Kick , beleven. Aankomende dagen veel bij zijn pa en ik moet gewoon werken dus toch even samen quality time n avond in Amsterdam zou super zijn! ❤️

 • Reageer Antsje 27 december 2018 at 03:11

  Theater Sneek!!! Mijn twee meiden hebben de film ook wel 100x gezien, alone@home lijkt me hilarisch!

 • Reageer Kim 27 december 2018 at 09:58

  Ik weet zeker dat onze jongste zoon dit fantastisch gaat vinden dus doe graag mee! Ook hij is groot fan van de film en bedenkt na het kijken de meest ingewikkelde boobytraps voor in ons eigen huis haha.
  Rijswijk is voor ons het dichtstbijzijnde theater.

 • Reageer Mariette 27 december 2018 at 13:20

  Wat leuk voor mijn jongste zoon.. die kan zo genieten van het theater.. graag maken wij kans op kaartjes voor de voorstelling in hët spant in bussum. Groetjes!

 • Reageer Monique 27 december 2018 at 22:04

  Het zou super zijn als ik mijn dochter kan verrassen om hier samen heen te gaan. Samen een dagje naar Amsterdam als afsluiting van de vakantie. Graag maak ik kans op kaartjes voor de la mar in Amsterdam. Groetjes Monique

 • Reageer Esther 27 december 2018 at 23:16

  Zou heel leuk zijn voor mijn oudste zoon (11). Deze kerst alle home alone films met hem gekeken. Echt lachen. Lijkt me leuk om in Rijswijk met hem te gaan naar deze voorstelling. Ook. Het theater gevoel laten meemaken!

 • Reageer Lianne 28 december 2018 at 15:22

  Spijkenisse zou heel leuk zijn voor een vriendinnetje (en haar moeder) omdat ze kerst moest afsluiten met een gebroken arm. Ze verdient wel een leuk uitje!

 • Reageer Marianne 28 december 2018 at 16:19

  Heel graag …. moeder-zoon uitje omdat mijn oudste volgende week 11 jaar wordt 😊!

 • Reageer Carine 28 december 2018 at 22:40

  Almelo! Voor mijn nichtje die na jarenlang studeren volgende maand aan een nieuwe baan begint en haar zoon die net begonnen is op de middelbare school. Tegen die tijd kunnen ze wel een ontspannen uitje gebruiken!

 • Reageer Sophia 29 december 2018 at 00:22

  Mijn 7 jarige zoon heeft sinds kort de sterke wens ‘ook eens even ALLEEN thuis te blijven’
  En vraagt regelmatig of ik niet even boodschappen moet doen ofzo. Of ‘mama, jij mag wel even koffie gaan drinken bij de mama van……’

  Ik kijk wel uit 🙂
  Dé home alone film was ook hier een hit. 🙂

  Graag zou ik mijn Bengel meenemen naar het theater in Rijswijk.

 • Reageer Sarah 29 december 2018 at 00:41

  De film was voor ons de hit tijdens de kerstdagen en de musical een gaaf vervolg. zou graag op date gaan met mijn dochter in Amsterdam of Rijswijk.

 • Reageer Saskia 29 december 2018 at 07:05

  Wat Tof, ik zou heel graag met mn dochter naar de voorstelling in Venray gaan. Lijkt me heel erg gaaf om haar mee te nemen naar het theater en de magie te ervaren. Ik ben als kind nooit naar theater geweest en wil het mn dochter wel graag meegeven.

 • Reageer Annamarie Jone Lunda 29 december 2018 at 09:59

  Kan het nog? Ik zou heel graag met mijn twee jongens (8 en 10) willen gaan in Amsterdam. Ze zouden het super geweldig vinden.

 • Reageer Marily 29 december 2018 at 10:36

  Ik zou heel graag samen met mijn zoontje (6) gaan omdat we nog nooit een uitje met zijn tweeen hebben gedaan en heb beloofd dat we een samen een weekendje op pad gaan, dit zou een mooi onderdeel van het programma zijn. Liefst in Spijkenisse of Rijswijk 🤗🤞🏻

 • Reageer Matty 29 december 2018 at 17:43

  Dat zou supertof zijn om samen met m’n lieve zoon Seth (8) te doen in Sneek. Als oudste van vier heeft hij wel wat alone time verdiend.

 • Reageer Jildou dijkstra 30 december 2018 at 23:07

  Super gaaf ! Met Mn zoon in Almelo bijna 6 en vindt zichzelf Kevin !!
  Lijkt me te gek!

 • Reageer Emelie 5 januari 2019 at 06:52

  Jouw dochters grote passie is mijn dochters grote ramp geworden. Ze heeft met kerst een skateborad gekregen en is er binnen een half uur mee gevallen. Ze heeft haar arm gebroken en moest de volgende dag geopereerd worden omdat het een gecompliceerde breuk was. Onze vakantie is dus heeeeel anders verlopen dan gehoopt. We zouden graag naar Spijkenisse gaan!

 • Laat je reactie achter