Relax

8 moederdagcadeaus voor op jouw verlanglijstje

Het kan zijn dat, met Moederdag in zicht, er al geheimzinnig geknutseld wordt in huis of op school. Kunstwerken van klei, kettingen van pasta en ondefinieerbare tekeningen zijn natuurlijk pareltjes, maar hoe hartverwarmend die knutsels in combinatie met warme croissantjes ook zijn, in dit blog vind je een negen ideeën voor op je moederdagcadeau verlanglijstje. Voor het geval er toch nog geld wordt uitgegeven zeg maar ;). Dan kun je er maar beter wat invloed op uitoefenen toch? Want hé, een echte relaxte moeder word je pas met nummer 4 aan op de bank. En met nummer 8 wordt je bad-sessie extra relaxt!

Moederdagcadeau #1: Het relaxte Moederdag-duo

Speciaal voor moederdag hebben we nu het Relax Mama in de Keuken-pakket: Het kookboek Relax Mama in de keuken (met 50 succesrecepten van andere moeders) in combinatie met ons fijne denimschort speciaal voor moederdag met 15% korting! Omdat we weten dat koken met kinderen niet altijd relaxt is. Maar met dit duo wordt het misschien nét iets relaxter…. Bestel hier het moederdag-duo voor € 25,45.

Moederdagcadeau #2: Jubileum-editie Club van Relaxe Moeders hardloopshirt

Who run the world? MOMS! Dit fijne hardloopshirt maakten we dit jaar omdat het Club van Relaxte Moeders hardloopteam alweer vijf jaar bestaat. Maar ook als je niet bij die groep bent, of als je niet van hardlopen houdt, maar liever een andere sport doet, dit shirt is gewoon hartstikke fijn. Het shirt is hier te bestellen voor € 28,95.

Moederdagcadeau #3: Die andere moeders doen ook maar wat-tas

Een fijne biotas, voor alle boodschappen (en je fles wijn), de grote of de wat kleinere variant die we ook in een fijn blauw kleurtje hebben! De tassen zijn allemaal te bestellen in onze webshop. Klik hier. De grote (bio)tas kost €24,95, de kleine €14,95 en de blauwe €19,95.

Moederdagcadeau #4: Die andere moeders doen ook maar wat-hoodie!

Lekker chillen in je roze, zwart of grijze die-andere-moeders-doen-ook-maar-wat-hoodie. Als je daar niet relaxed van wordt! Het blijkt dat onze kinderen er ook fantastisch uit zien in de hoodie 😉 De hoodie is voor € 44,95 te bestellen in onze webshop.

Moederdagcadeau #5: Die andere moeders doen ook maar wat-mok

Een stenen mok of een emaille beker, allebei met met diezelfde vintage uitstraling, en allebei ook nog eens met die fijne spreuk erop. Om je elke dag bij jouw bakkie koffie of thee eraan te herinneren dat die andere moeders ook maar wat doen. Deze fijne mokken zijn hier te bestellen voor € 14,95.

Moederdagcadeau #6: Denim keukenschort

Relax Mama in de keuken! Omdat we weten dat koken voor en met kinderen niet altijd relaxt is. Maar met dit schort wordt het misschien nét iets relaxter…. Verkrijgbaar met clublogo of met onze lijfspreuk, te bestellen in onze webshop voor € 19,95.

Moederdagcadeau #7: Club van Relaxte Moeders t-shirt

Natuurlijk ben jij een relaxte moeder. Of wil je het zijn. Of blijven. Vandaar dit t-shirt. Met logo of met de de ‘die andere moeders’-spreuk. Opdat we dat we dat niet vergeten met zijn allen. Ze kosten € 19,95 per stuk. Klik hier voor meer info!

8. Een fijn boek om dat moment voor jezelf compleet te maken

Onderhand kan de Club van Relaxte Moeders een boekenkast vullen. Je vindt de boeken hier in onze webshop. Natuurlijk met Relax Mama! (waar het allemaal mee begon) en met de laatste telg: Mom You Can.

Het laatste boek, Mom You Can, voor meer geluk in werk en moederschap, is een positief boek over de combinatie moederschap en werk. Hoewel de media bol staan van negatieve berichten over dit onderwerp, bewijst de praktijk vaak het tegendeel. Ik interviewde tientallen vrouwen die gelukkig zijn in werk en moederschap en dook in onderzoek en psychologie. Door al die interviews ontdekte ik negen succesfactoren voor een betere balans tussen werk en moederschap. Zo word je niet alleen een gelukkigere moeder, maar ook een gelukkigere werknemer of ondernemer. Mom You Can kost €20,00 en is verkrijgbaar in alle boekwinkel, of hier online.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter