Relax

7 last minute moederdagcadeaus!

Bijna Moederdag! Mocht je nog wat hints willen geven aan het thuisfront, misschien brengt dit onderstaande rijtje ze wel op ideeën….

Moederdagcadeau #1: Die andere moeders doen ook maar wat-beker

Een emaille beker met vintage uitstraling, met die fijne spreuk erop (dé hardloper van de Shop van relaxte Moeders) Om je elke dag bij jouw bakkie koffie of thee eraan te herinneren dat die andere moeders ook maar wat doen. Deze fijne mok is hier te bestellen voor € 14,95. (ook leuk voor op de camping!)

Moederdagcadeau #2: Denim keukenschort

Relax Mama in de keuken! Omdat we weten dat koken voor en met kinderen niet altijd relaxt is. Maar met dit schort wordt het misschien nét iets relaxter…. Verkrijgbaar met clublogo of met onze lijfspreuk, te bestellen in onze webshop en tegenwoordig dik vet afgeprijsd, voor maar voor € 9,98.

Moederdagcadeau #3 :Club van Relaxte Moeders hardloopshirt

Heb je soms ook wel zin om gewoon even weg te rennen van je gezin, nou dat kan dan mooi in één van onze Club-shirts😉
Who run the world? MOMS! Er is dit jaar een nieuwe, neon-koraalrode! En die is helemaal leuk. Het shirt is hier te bestellen voor € 25,90.

Al eerder maakten we voor het Club van Relaxte Moeders hardloopteam ook een blauwe en een zwarte. Vind je die leuker? Daar zijn er nog maar een paar van op voorraad, dus check hier even of jouw maat er nog bij zit.

Moederdagcadeau #4: maaltijdplanner en/of dagplanner

Leuk en ook bijzonder handig cadeautje voor een klein prijsje: de Relax Mama Maaltijdplanner voor €8,99 of de Relax Mama Dagplanner voor €7,99. Omdat je leven er net iets overzichtelijker van wordt 😉

Moederdagcadeau #5: Die andere moeders doen ook maar wat-hoodie of crewneck!

Lekker chillen in je roze hoodie of je groene trui. Als je daar niet relaxed van wordt! Vind je deze leuk? Ze zijn er alleen nog maar in een paar maten en kleuren. De hoodie is € 25,00 en de crewnecks zijn €35,00. Kijk voor jouw maat hier in onze webshop.

Moederdagcadeau #6: De Relax Mama verjaardagskalender

Je kunt natuurlijk elke keer op Facebook spieken of iemand jarig is, of het in je digitale agenda noteren. Maar hé, is zo’n old school verjaardagskalender niet veel gezelliger? De Relax Mama Kalender bijvoorbeeld! Hij is onder andere hier te koop voor €14,95.

moederdagcadeau #7. Een fijn boek om dat moment voor jezelf compleet te maken

Onderhand kan de Club van Relaxte Moeders een boekenkast vullen. Je vindt de boeken hier in onze webshop. Natuurlijk met Relax Mama! (waar het allemaal mee begon), met Mom You Can (voor meer geluk in werk en ouderschap) en met de laatste telg… Hot & Happening.

Die laatste, Hot & happening is een boek met 101 tips om relaxed te blijven tijdens de overgang. Met oneliners zoals die je ook kent uit bijvoorbeeld Relax Mama!, te gekke illustraties van Ilse Weisfeld en informatieve pagina’s met dingen die je echt wilt weten. Oja, en met wat pagina’s speciaal voor partners. Want die hebben het ook heus niet makkelijk met een vrouw in deze fase. Hot & happening ligt nu overal in de boekwinkels en is online bijvoorbeeld hier te koop voor €15,99.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter