Relax

Z贸 krijg je je kind naar buiten dit najaar

OERRR lanceert speciaal voor dit najaar samen met ING de Boswachterchallenge. Een challenge waarbij je samen met Boswachter Ruben (via berichten en filmpjes op WhatsApp) een egel gaat redden en waarmee je kind uiteindelijk zijn of haar Boswachtersbadge verdient. Ik probeerde de challenge alvast voor jullie uit en ontdekte negen redenen waarom hij tof is om te doen!

  1. Deze challenge kan jouw kind overal doen: of je nou thuisblijft, of toch nog op pad gaat, of je nou op een flat of in een vrijstaande villa woont. De opdrachten uit deze challenge kun je op allerlei plekken doen en zijn nog corona-proof ook!
  2. Deze challenge geeft je kind elke dag een goed excuus om naar buiten te gaan. Weer of geen weer. Met of zonder jou. En als je de opdrachten goed uitspreidt kunnen ze er zomaar de hele week mee zoet zijn (maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon in 茅茅n dag ‘bingen’).
  3. Deze challenge wordt geleid door Boswachter Ruben. En die is niet alleen heel leuk voor de kinderen 馃槈
  4. Deze challenge verleidt je kinderen om even weg te gaan van hun scherm. Dat de challenge dat doet met behulp van berichtjes en filmpjes op een scherm maakt hem ook aantrekkelijk voor grote schermfans.
  5. Deze challenge zorgt ervoor dat je kinderen een katoenen onderbroek gaan ingraven.
  6. Deze challenge is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je leert bijvoorbeeld hoe je je tuin egelvriendelijk maakt en je traint je boswachterskills.
  7. Deze challenge leert kinderen dat boswachter zijn misschien wel net zo’n leuk beroep is als voetballer, juf of influencer.
  8. Deze challenge zorgt ervoor dat je ook echt fysiek iets bijdraagt aan de leefomgeving van de egel.
  9. En uuuh, had ik al iets over die boswachter gezegd?

Meer weten over deze challenge?

Je kunt meedoen met de ING Boswachterchallenge via deze pagina. Je krijgt dan een link, of je scant een QR-code en start je WhatsApp-gesprek met Boswachter Ruben. Je kunt de challenge met meerdere kinderen doen, maar Ruben spreekt maar 茅茅n kind aan. Je ontvangt in je eigen tempo berichten en filmpjes waarin Ruben nieuwe dingen uitlegt en spannende opdrachten geeft.
Het gaat er in de challenge om dat je de zoekgeraakte Moeder Egel helpt om veilig thuis te komen. Alleen zo kan ze de winter overleven! Je kind verzamelt tijdens de speurtocht Egelzegels, die je krijgt bij het voltooien van de opdrachten. Bij 5 Egelzegels heb je een 鈥榲olle kaart鈥 en verdien je een Boswachtersbadge en word je een 茅chte boswachter van OERRR.

Allemaal de natuur ontdekken!

ING is al sinds 2015 hoofdsponsor van OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, omdat ING het belangrijk vindt dat alle kinderen z茅lf de natuur ontdekken. De natuur in gaan is hartstikke leuk en spannend en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. Slootje springen en in een boom klimmen zijn bijvoorbeeld de perfecte manieren om motoriek te trainen, en alle kleuren, vormen en veranderingen in de natuur stimuleren de creativiteit. En dat zijn dus eigenlijk zomaar nog twee redenen om mee te doen met deze challenge 馃槈

Dit blog is geschreven in samenwerking met ING en OERRR

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter