Lees

Win een Relax Mama Kerstbox!

All you need for Christmas is…… een beetje meer Relax Mama in huis :)) En dat komt goed uit, want ik mag van Uitgeverij Snor drie Relax Mama Kerstboxen weggeven. Op de foto zie je welke drie pakketten het zijn. Ze vertegenwoordigen allemaal een waarde van circa €45,-. En weet je wat…. je krijgt er nog zo’n leuk Relax Mama-tasje bij ook joh!

Wat zit er in de Relax Mama Kerstbox nummer 1?
 • Een exemplaar van het boek Relax Mama!  (met 101 tips om een relaxte moeder te worden en te blijven)
 • Het Relax Mama columnboek Die andere moeders doen ook maar wat (met de 49 beste columns van de Club van Relaxte Moeders)
 • De Relax Mama gezinsagenda 2019
 • Die andere moeders doen ook maar wat – poster
En dit vind je in Relax Mama Box 2 (voor de zwangeren!):
In de Relax Mama Box nummer 3 vind je:
 • Het boek Relax Mama!
 • Het Relax Mama in de keuken kookboek met 50 recepten van andere moeders, columns en tips om relaxt te blijven in de keuken
 • Het Relax Mama kaartenboekje met 32 kaarten om naar vriendinnen te sturen, óf om zelf op de muur te hangen.
 • Die andere moeders doen ook maar wat – poster

Kun jij wel zo’n box gebruiken om de Kerst relaxed door te komen? Vertel hieronder waar jij nou echt relaxed van wordt en geef aan welke box je zou willen ontvangen. 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

64 Reacties

 • Reageer Afra Peeters-Stans 16 december 2018 at 20:38

  Ik word helemaal relaxed van een bezoekje aan de kapper. Sinds ik kinderen heb laat ik expres mijn haren verven met verschillende kleuren, zodat ik met een goed excuus gewoon 2 uur kan relaxen tijdens een kappersbezoek🙈😬! Misschien kan ik ook meer tips krijgen om meer te gaan relaxen met de artikelen uit box 1!

 • Reageer Judith 16 december 2018 at 20:46

  Ik wordt helemaal relaxed van bakken. Gezellig met mijn dochtertje van bijna 7!

 • Reageer Gera 16 december 2018 at 20:47

  Ik wordt helemaal relaxed als we een gezellige maaltijd aan tafel hebben met kinderen die genieten van het eten en het gezellig vinden. Vandaar dat ik mee doe voor pakket 3!

 • Reageer Anne-Marie 16 december 2018 at 20:53

  Ik wordt relaxed van lekker eten, maar dan wel iets wat de kinderen ook eten. Als de oudste vraagt wat we gaan eten, begint ze zelf al met:het zal wel weer vies zijn.. Daarom is het kookboek zeer welkom bij ons!

 • Reageer Eva Riemersma 16 december 2018 at 20:55

  Ik wordt relaxed van een beetje me time maar nog beter als we gewoon een hele leuk en gezellige gezinsdag hebben en wie weet straks met zn vieren
  Pakket twee past bij mij!

 • Reageer Helga van Eck 16 december 2018 at 20:55

  Ik word relaxed van tips van andere moeders! Waarom nogmaals het wiel uitvinden, toch? Dus voor mij zou pakket 3 een mooi kerstcadeau zijn: maximale tips voor een superrelaxed 2019 🎊

 • Reageer C. 16 december 2018 at 20:57

  Ik wordt relaxed van ons nieuwe huis en de gedachte aan komende zomer. Lekker een boek lezen in de tuin die we nu aan het aanpakken zijn. En….eindelijk mijn eigen paardjes in de wei naast ons huis, waar ik samen met mijn twee kinderen zeker weten veel tijd ga doorbrengen.

  Ik heb geen voorkeur voor een pakket, maar zou er heel graag 1 winnen. Om komende zomer van te genieten!

 • Reageer Linda 16 december 2018 at 20:58

  Ik word heel relaxed van chocola en (online) shoppen 😊
  Ik zou heel erg graag box 3 winnen, want ik ben niet zo’n keukenprinses. Hopelijk word ik met het kookboek een stuk relaxter in de keuken 😊

  • Reageer Miranda 17 december 2018 at 16:06

   Ik relax sinds drie weken ongeveer van een welverdiende massage bij ons in Vlaardingen van een uur..plan m vaak rond 20:00 uur zodat als ik helemaal ontspannen thuis kom, ik voor niemand meer hoef te zorgen behalve mijzelf😬😬😬 pakket 3 spreekt mij het meeste aan😉

 • Reageer Janneke 16 december 2018 at 20:58

  Eerlijk? Even een dagje geen kids en man 🙈 Alleen maar dingen doen waar ik zin in heb; kapper, massage, zonnebank, ongestoord naar de wc gaan, slapen.. veel slapen, Netflix, etc. De volgende dag, na het uitslapen, mogen kids en man weer komen 😄

  Ik ben wel nieuwsgierig naar pakket 3.

 • Reageer Stefanie 16 december 2018 at 20:59

  Ohhh box 3!
  Ik ben van mening dat we veeeeel te weinig kaartjes sturen. Terwijl het zó leuk is om te krijgen! Ik hou ervan!

 • Reageer Marlies van dijk 16 december 2018 at 21:01

  Ik word relaxed van een avondje met vriendinnen. Even lekker borrelen, lekker (uit) eten of een stuk wandelen. Bijkletsen, gezelligheid, daar krijg ik energie van!
  Ik zou ook relaxed worden van box 3 omdat daar een receptenboek bij zit. Mijn vriend werkt in de horeca waardoor ik vaak alleen eet met mijn peuter. We hebben ook een moppie van 12 weken dus inspiratie voor makkelijke en snelle recepten voor tijdens dat spitsuur, daar word ik ook relaxt van!!

 • Reageer Inez de Reuver 16 december 2018 at 21:03

  Ik word helemaal relaxed van een lekker lang warm bad, met kaarsjes aan en een glas wijn. En een goed boek of Netflix 🙂
  Pakket 1 zou ik supergraag winnen, een gezinsagenda is geen overbodige luxe met 2 jonge kinderen op 2 verschillende scholen, daardoor is af en toe verplicht relaxen wel echt nodig! 101 tips om een relaxte moeder te zijn, die heb ik nodig!! En mijn kinderen ook 🤣🤣

 • Reageer Noor 16 december 2018 at 21:10

  Ik raak relaxed als ik me kan verstoppen in een fijn boek, even de wereld buiten spel zetten, nergens anders aan denken. Ik denk dat box 1 daar heel mooi bij aansluit (hoewel ik box 2 ook heel graag cadeau zou doen aan een prille zwangere-zonder te verraden wie dat is)

 • Reageer Anita 16 december 2018 at 21:17

  Box 3 zou helemaal super zijn! Lekker relexed kunnen koken in plaats van rennen naar alle afspraken en daarna nog even snel naar de winkel moeten voor iets gezonds.

 • Reageer Saskia Hardeman 16 december 2018 at 21:19

  Box 3, 😍😍😍😍! Ik word relaxed van een heerlijk wijntje 🍷 en een avond met vriendinnen. 👩🏼‍🦰👩🏼💄👄. Maar zeker ook van wat “denk hulp“ 🤯 bij nieuwe recepten voor man en kids. Zo fijn om niet altijd zelf een recept te hoeven bedenken. 🤩😍

 • Reageer Sonja van der Pas 16 december 2018 at 21:19

  Ik wordt relaxed van lekker wandelen met de honden, een goed boek lezen en een beetje me time. Pakket 3 zou heel erg welkom zijn. Aangezien relaxed in de keuken staan mij echt ideaal lijkt. Kom maar op met die tips en recepten. Misschien dat mijn kinderen dan wel goed eten. Wordt het tijdens het avondeten ook nog eens een stuk relaxer ✌️😎.

 • Reageer Anneloes 16 december 2018 at 21:21

  Ik werd helemaal relaxed van het schrijven in m’n Snor zwangerschapsboek! Zo leuk! Nu zou ik graag box 3 winnen om ook tijdens het koken relaxt te worden!

 • Reageer Bauke Vorstenbosch 16 december 2018 at 21:26

  Helemaal relaxed word ik van een dagje Sanadome….. even niks 😬 Maar een middagje in de keuken vind ik (misschien beetje vreemd maar toch) ook heerlijk rustgevend, net zoals knutselen met mijn jongste van 4. Ik duik voor box 2, nu 13 weken zwanger van nummer 3 (oudste is 11) Zwangerschappen zijn alweer zo’n tijd geleden dat ik vergeten ben hoe heerlijk maar soms ook verschrikkelijk het kan zijn! Maar vooral genieten en relaxed de komende maanden over me heen laten komen en dan genieten van ons wondertje 😊

 • Reageer marjolijn 16 december 2018 at 21:30

  Sinds een paar maanden word ik relaxed van mijn bootcamp lesjes. Echt nooooittt verwacht! Maar pakket 1 is super welkom met de gezins agenda! Het is namelijk iets minder relaxed om de sportuurtjes van alle gezinsleden in te puzzelen….

 • Reageer Maike van Beest 16 december 2018 at 21:33

  Ik vind het relaxed om te koken, de heerlijke recepten van de club van relaxte moeders zijn hier bij een fijne inspiratiebron! Samen met de kids, maar ook heel relaxed zonder😉 Pakket 3 is hier bij zeer waardevol!

 • Reageer Jacintha Ooijevaar 16 december 2018 at 21:33

  Ik wordt relaxed van een overzichtelijke agenda, dan weet ik waar iedereen aan toe is. Dit jaar de relax mama agenda gehad, ideaal. Voor volgend jaar een andere agenda gekocht maar daar heb ik toch spijt van! Dus liefst box 1, dan kan ik weer lekker overzicht creëren.. En de poster hang ik recht voor mijn neus op kantoor!

 • Reageer Majonne Twigt 16 december 2018 at 21:36

  Ik word relaxed van mijn body en mind les in de sportschool. En hoe raar dat ook klinkt van ziek zijn en uit moeten zoeken. Geen druk over zorgtaken, huishouden en al die andere mamataken, want mama is ziek. Pakket 3 past bij mij.

 • Reageer Janneke 16 december 2018 at 21:37

  Van met z’n drietjes door het besneeuwde bos lopen ♥️
  Of met een kopje thee en een goed boek bij de open haard.
  Box 3 lijkt me heel leuk!

 • Reageer Lianne 16 december 2018 at 21:38

  Relaxed word ik als ik kan genieten van mijn gezin! Als de planning een beetje op rolletjes loopt en ik me af en toe terug kan trekken met een leuk boek. Tips zijn altijd welkom, en ik moet me er regelmatig aan herinneren dat die andere moeders om maar wat doen… Via het kookboek leerde ik de relaxte moeders club kennen, superleuk! Ik zou graag willen winnen om (meestal) een superleuke en relaxte moeder te zijn voor mijn geweldige dochter! Pakket 1 zou perfect zijn!

 • Reageer Maaike 16 december 2018 at 21:44

  Box 1, heel graag! Relaxen…als de kindjes op bed liggen met een leuk tv-programma of een ontspannend heet bad (met wijn en chocola on the side). Overdag ontspannen met 2 stoere stuiterende boys is af en toe wat lastig, maar daarom is het savonds des te fijner. En waardeer ik die momenten des te meer.

 • Reageer Monique Hendriks 16 december 2018 at 21:45

  Wat zou het voor mij een feestje zijn als ik Box 3 zou mogen ontvangen.
  De aanloop naar Kerst en Kerst zelf is als alleenstaande mama alle ballen erg intensief. Het valt niet mee in de afstemming met de kerstdagen, de voorbereidingen, de afweging wat te geven als presentjes en alle emoties die in deze periode aanwezig zijn bij zowel mijn dochter en mij te relativeren en de positieve gedachte erbij houden. Op 2e kerst gaat ze naar haar vader en zou ik met de inhoud van box 3 kunnen relaxen en ideeën opdoen voor recepten wanneer ze weer bij mij is. Relax mama recepten boek klinkt ideaal om te gebruiken bij het koken na een werkdag van mij en een schooldag van mijn dochter en voordat het avondritueel begint van het naar bed gaan.

 • Reageer Henrieke Hilse 16 december 2018 at 21:47

  Ik wordt Super relaxed van een bezoekje aan de kapper zonder kids!!! Heerlijk fat gefriemel aan mn haar!!!

 • Reageer Ingemar 16 december 2018 at 21:47

  Er zijn heel veel dingen waar ik relaxed van word, een stuk hardlopen is relaxed voor mijn hoofd. Een middag in de keuken staan om te koken met pure producten en dat je dan aan tafel zit en dat iedereen (man en 3 dochters) aan het genieten zijn en dat de schaal met 2x knipogen leeg is. Ik kan enorm relaxed worden van een beautyarrangement in de sauna, een avondje naar de film. Een middag spelletjes spelen met de meisjes.
  Dat je de kerstspullen naar beneden haalt en dat de meiden dan zelf de kerstboom klaar maken in overleg met elkaar…..Box 3 lijkt me supertof om te winnen!

 • Reageer Hillie 16 december 2018 at 22:01

  Box 2 want ik word heel relaxed van nieuwe recepten uitproberen in de keuken.

 • Reageer Jose 16 december 2018 at 22:06

  Oeeeh box 3! Ik word ontzettend relaxed van kleuren 😁 en dan niet zo’n hysterisch kleurboek voor volwassenen, maar gewoon lekker oldskool de kleurboeken van mijn kinderen ☺️ Ssst!

 • Reageer Debora de Krom 16 december 2018 at 22:07

  Ik word heerlijk relaxed van een lekker warm bad met een goed boek en een lekker glaasje wijn of kop thee natuurlijk gaat de badkamerdeur op slot zodat mijn zoontjes mij niet kunnen storen…

  Ik zou blij worden van pakket 1.. deze relaxte mama is namelijk vergeten een agenda te kopen en die column bundel kan ik heerlijk lezen terwijl ik de volgende keer in mijn bad ga ontspannen

 • Reageer Aniek 16 december 2018 at 22:24

  Ik hou helemaal niet zo van de kerstdagen. Zo veel verplichte dingen en etentjes waar we verwacht worden. Ik word dus relaxt van weinig verplichtingen en dat we zelf kunnen bepalen wat we gaan doen.. lekker naar het bos, boekje lezen of in bad liggen!

  • Reageer Aniek 16 december 2018 at 22:26

   En ik zou graag voor pakket 3 gaan!

 • Reageer Bianca van doorn 16 december 2018 at 22:29

  Ik wordt relaxt van het feit dat ik alles geordend in de relax agenda heb staan.. de goede dag gym .. en woensdag fruit en water mee.. enz. De agenda is zo goed bevallen dit jaar!! Dus box 1 is favoriet!

 • Reageer Floortje van de Kerkhof 16 december 2018 at 22:31

  Eigenlijk zijn er best wat dingen waar ik relaxed van kan worden. Een heerlijke wandeling, een warm kopje thee (moet je dan wel in alle rust op kunnen drinken haha), kijken als de kindjes heerlijk ieder voor zich aan het spelen zijn. En pas manlief die voor Sint de gedichten op zich nam (normaal denk ik alles zelf te moeten doen…)!

 • Reageer Marlot Van Der Kolk 16 december 2018 at 22:45

  Ik zou heel graag Box 1 winnen voor mijn zus én kersverse moeder. Omdat ik haar een relaxt moederschap gun en ik mij kan voorstellen dat het wel fijn is om te lezen dat de andere moeders ook maar wat doen 🙂

 • Reageer Lil vdLaan 16 december 2018 at 22:51

  Family-Relax-Time = bankhangen met mn zoon & onze 3 kattemannen…afstandsbediening/ chips en drinken binnen handbereik en een leuk filmpje startklaar.

  Moms-Relax-Time = af en toe een tattoo sessie, hierbij zorgt het stil zitten voor rust en ontspanning in mind & soul…

  Aangezien voorspelbaarheid, duidelijkheid en planning zéér belangrijke punten zijn die voor rust zorgen binnen ons leven, gaat m’n voorkeur uit naar Box 1 met de te gekke Familie agenda.. 🙂

 • Reageer Patricia 16 december 2018 at 22:51

  Morgen is mijn eerste verlofdag – we verwachten in januari ons eerste kindje. Vorige week belandde ik voor het eerst op deze website en heb het boek ‘Relax Mama!’ gelijk op m’n verlanglijstje gezet.
  Ik word heel relaxt van een tijdschrift of boek lezen met een kop thee!
  Box 1 zou ik heel graag winnen, zodat ik hopelijk een relaxte mama ga worden komend jaar 🙂

 • Reageer Lisette 16 december 2018 at 22:57

  Ik wordt relaxed van de zwemlessen van mijn dochter. Ondanks alle rumoer in het zwembad, is het heerlijk genieten op de tribune van onze waterrat. (Box 1 of 3 zijn hier zeker welkom)😊😍

 • Reageer KristA 16 december 2018 at 23:03

  Ik wordt helemaal relaxed van een avondje netflixen of bioscoopje met vriendinnen. Daar kan box 1 net de agenda goed van pas komen. Kan ik alle mooie relax momentje mooi in vast leggen.

 • Reageer Kim 16 december 2018 at 23:21

  Ik zou box 3 wel willen winnen! Ik word relaxt van een goed boek een lekker kopje thee, maar echt ontspannend vind ik een ochtend in de keuken. Op mijn gemak, ongestoord iets lekkers maken. En mijn man die dan kind en honden entertaint 😉

 • Reageer Anoniem 17 december 2018 at 00:48

  Ik ben het relaxed voelen kwijt geraakt.
  Een heftig jaar….. Waardoor je jezelf vergeet en niet echt meer kan ontspannen… Dus in 2019 moet ik dat weer gaan zoeken… (Box 1 is superleuk, misschien helpt het een handje!)

 • Reageer Tamara de haas 17 december 2018 at 06:53

  Ik word relaxed van bootcamp dat ik 2 keer in de week doe. Bij weer en wind het gaat altijd door. En als je eens minder zin hebt kom je met energie weer terug.
  En daarnaast word ik ook van bakken heel relaxed. Het geeft mij rust om in de keuken bezig te zijn en mij te kunnen focussen op 1 ding.
  Ik zou graag mede kans willen maken op box 3 😊

 • Reageer Anne van de Pol 17 december 2018 at 07:02

  Ik word relaxed van koken, en kook dan ook het liefst voor extra gasten. Mijn man houdt zich dan bezig met onze kinderen en ik heb heerlijk rust in de keuken; goed geregeld!
  Box 3 zou dan ook super welkom zijn!

 • Reageer Janet 17 december 2018 at 07:34

  Kan van alles bedenken waar ik relaxed van word: sauna, kappertje, zonnebankje, strandwandeling etc. Maar waar ik tegenwoordig pas echt relaxed van word is als mijn twee dochters (5 weken en 4 jaar) allebei tegen me aan zitten te knuffelen!

 • Reageer Editie Pul 17 december 2018 at 11:39

  Wow, box1…alleen dáár wordt ik al relaxed van,
  Het idee dat ik in de vakantie lekker lezen kan!
  Niets hoeft, alles mag…
  Ja zó besteed ik het liefste mijn dag.
  En zoonlief relaxed dan nèt zo hard mee,
  Want met een relaxte mamma is hij altijd tevree!
  Dus probeer ik een kansje te wagen…
  Maar wens jullie vooral ook: hele fijne feestdagen! 🎉

 • Reageer Erica 17 december 2018 at 12:58

  Ik word best wel relaxed als ik alles onder controle heb:) Vooruitplannen, lijstjes, vooruit koken, familieplanner, tassen klaar, bakjes gevuld, een handtas met allerlei handigs voor noodgevallen (rozijntjes bijv voor een lange wachttijd bij de huisarts, verrassend als je dat zelf niet meer wist en je kind het toch eruit vist), etc.
  Voor veel dingen heb ik inmiddels handigheden, hulp of trucjes. Ik prijs mij gelukkig met een wekelijks bezoek van onze schoonmaakster. De boodschappen worden tot in de keuken bezorgd. Op mijn vrije dag kook ik 4 maaltijden voor mijn werkdagen.
  Wat ik alleen nóóit in huis heb, is een voorraad kaartjes. Waardoor ik én vaak of altijd te laat ben om iemand een kaartje te sturen óf ik nog op een mega onhandig tijdstip een kaartje moet kopen (en ja échte post blijft het leukst dus ik ga hiermee door). Dus box 3 graag voor mijn aanvulling op mijn relaxte leven met 3 jonge kinderen en een bijna fulltime baan 😉

 • Reageer Marieke Arnts 17 december 2018 at 13:04

  Ik word helemaal relaxed van samen met mijn kinderen in de keuken bakken en koken. Verder zou ik graag mijn vriendinnen een hart onder de riem steken met een leuk kaartje op zijn tijd. Pakket 3 lijkt mij het leukste.

 • Reageer Ruth 17 december 2018 at 16:08

  Ik doe graag mee voor box 1. Met een 4-jarige meiden drieling in huis is het hier vaak verre van rustig. Thuis is er vaak van alles te doen. Ik moet het dan ook echt bewust doen maar toch merk ik dat het me wel steeds beter lukt om ook thuis te relaxen als ik echt bewust speeltijd met mijn meiden inplan. Lekker samen knutselen of een spelletje doen. Zij blij en daar laad ik ook weer van op.

 • Reageer Merel van der Ploeg 17 december 2018 at 18:48

  Ik word helemaal relaxed van een massage van mijn vriend. Gelukkig is hij daar dan ook heel erg goed in. Vooral in de laatste weekjes van mijn zwangerschap (nog 3 weken!) kan ik hier rcht van genieten. En als ik box 3 zou winnen, hoef ik me alvast geen zorgen te maken wat we straks gaan eten als de kleine meid er is!

 • Reageer Sandra 17 december 2018 at 19:38

  Ik hoop dat ik weer helemaal relaxed wordt van een paar dagen vrij na kerst en! een dagje zonder kids🤗 lekker lunchen samen met mijn man samen🥐 kan me niet heugen wanneer we voor het laatst samen op pad waren 🤨 box 3 lijkt me helemaal geweldig💓

 • Reageer Sarah 17 december 2018 at 20:27

  Ik word helemaal relaxed van ontspannings(ademhalings)oefeningen, daarna weer volop energie voor de kinderen!
  Box 1 zou echt geweldig zijn 🙂 *vol verwachting*

 • Reageer Michelle 17 december 2018 at 20:41

  Ik word kerstrelaxed van heerlijk in de sneeuw buiten zijn, bij voorkeur in de bergen! Maar ook het kerstdiner incl avondje dansen met oud studiegenootjes doet wonderen! Box 3 zou te gek zijn!

 • Reageer Tjitske 18 december 2018 at 00:31

  Favoriete serie kijken of boek lezen en dan kopje thee met chocola van mijn vriend krijgen. Of verwen momentje in sauna of bij de kapper.
  Pakket 3 klinkt erg goed!

 • Reageer Lianne 18 december 2018 at 08:25

  Wat een toffe boxen! Ik wordt altijd heel relaxed van het moment dat we op Schiphol staan om mijn man op te halen. Die is twee maanden van huis omdat hij vaart als kapitein. Na dagenlang alle ballen alleen in de lucht houden kan ik bijna gaan ontspannen. In plaats van dat ik er smorgens vroeg uit kan, kan ik hem gewoon sturen 😉.
  En gewoon even weg kunnen gaan zonder oppas te hoeven regelen. Alleen naar de supermarkt is dan al een feestje

 • Reageer Mariska van Loon 18 december 2018 at 08:35

  Ik vraag deze box niet voor mezelf,maar voor een alleenstaande moeder van een zoon van 4.Ze doet het fantastisch en ik ben trots op haar🙏.Denk dat ze deze boeken inspiratie best kan gebruiken.Daarom#verraseenander😍

 • Reageer Iris 18 december 2018 at 09:40

  Wat is er mooier dan relaxen? En hoe relax ik het liefst? Een jaar geleden zou ik heel anders geantwoord hebben op deze vraag, maar meningen mogen weleens veranderen.
  Door scha en schande leerde ik dat het relaxen niet in grootse dingen zoals een weekendje weg of een dure shoppingtrip zit. Het zit hem (voor mij dan) in tijd nemen voor mezelf en tevreden zijn met hoe het leven loopt.
  Beetje vaag? Wel, ik geniet onwijs van een diepe meditatie van twintig ongestoorde minuten, een kopje verse gemberthee, een ochtend ongestoord alleen in mijn huis rondhangen, een dikke zoen op mijn wang én ik word steeds relaxter als mijn twee kieskeurige eters met smaak een gezonde maaltijd naar binnen hebben gewerkt.
  Daarnaast is er nog iets: ik word onwijs relaxed van relaxte, tevreden vriendinnen. Daarom opteer ik graag voor box 3 omdat ik mijn vriendinnen er graag blij mee wil maken. Voor de ene een stapel opkikkerkaartjes, voor de andere een fantastisch kookboek dat ook in mijn kast ligt en voor de nieuwbakken mama wat humor met het geweldige relax mama boekje waar ik nog vaak met een grote glimlach in lees.
  Lieve groetjes en fijne relaxte feestdagen voor iedereen!
  Iris

 • Reageer Sanne 18 december 2018 at 10:24

  Een kopje thee in alle rust drinken. Ik zou graag box 3 winnen.

 • Reageer Sarah 18 december 2018 at 16:04

  Ik wordt helemaal relaxed van de weekmenu’s die ik maak met jou hulp.
  Het kookboek heb ik voor kerst gevraagd zodat ik nog meer kan experimenteren.

  Ik zou pakket nr 1 heel goed kunnen gebruiken om nog meer structuur te krijgen in mijn werkende leven met 2 kids.
  Daarbij zijn kadotjes krijgen ook heeeeeel relaxed.
  Hihihi
  Ik ben benieuwd!

 • Reageer Hanneke 19 december 2018 at 13:32

  Whaha kan dat? Een relaxte moeder? Misschien dat box 1 mij kan helpen daarbij met 3 kids onder de 2 jaar…

 • Reageer Nienke 20 december 2018 at 21:29

  Knuffelen met mijn mannen, iets lezen met een kop thee erbij op de bank en lachen samen met de jongens, dan voel ik me relaxed. Omdat een goede planning ook voor rust zorgt ga ik voor box 1.

 • Reageer Kim 21 december 2018 at 06:43

  Ultiem relaxmoment op dit moment, me nog een keer omdraaien in bed terwijl mijn vriend onze dreumes uit bed haalt.
  Box 3 lijkt me leuk vanwege de kaartenset. Ik stuur graag kaartjes naar vrienden.

 • Reageer Heske van Esch 22 december 2018 at 21:30

  Ik zou graag kans maken op box 1, ik zou de gezinsagenda graag eens uitproberen. De tips om een relaxte moeder te worden en blijven kan ik soms ook wel gebruiken. Als mijn dochterlief weer eens een nee fase heeft of als mijn zoon tijdens het eten bedenkt dat toch die Pokémon kaarten weer anders gesorteerd moeten worden…hopelijk denk ik er dan aan wat tips toe te passen..

 • Laat je reactie achter