Kleuter, Lees, Peuter

Verlanglijstje van een moeder

Lieve Sinterklaas,

Hier heeft u mijn verlanglijstje. Natuurlijk, u bent er voor de kinderen, dat weet ik, maar ik probeer het toch maar. Ik was altijd zo gek op u en ik heb zo veel kunstwerken voor u gemaakt, misschien wilt u nog even kijken of u het volgende in uw pakhuis heeft liggen voor mij:

 1. Een nacht doorslapen.
 2. Wakker worden met een ontbijttafel die al door de kinderen gedekt is.
 3. Mijn koffie in alle stilte op kunnen drinken. En dat die dan nog warm is.
 4. Kinderen die zichzelf aangekleed hebben. In vijf minuten.
 5. Een outfit die net voordat je de deur uitgaat alle vlekken doet verdwijnen.
 6. Een speciaal stereosysteem in de auto dat ervoor zorgt dat mijn kinderen Op een grote paddenstoel horen terwijl ik mijn eigen muziek kan luisteren.
 7. Een waar-zijn-mijn-schoenen/wanten/sjaal/muts-antwoordengenerator.
 8. Een maaltijd kunnen koken terwijl mijn kinderen lief spelen en dingen zeggen als ‘mama, wat ben je toch weer heerlijk voor ons aan het koken, het ruikt nu al lekker, ik heb er veel zin in, zal ik alvast de tafel dekken?’
 9. Een kinderen-naar-bedmachine die ervoor zorgt dat ze in een paar tellen gedoucht, tanden gepoetst en geplast hebben. En hun pyjama aan. En dat het niet uitmaakt welke pyjama. Bijvoorbeeld die ene die wél net uit de was is.
 10. Dat alle cadeautjes voor pakjesavond gekocht en ingepakt zijn. En dat ik uw dichtpiet even mag lenen.
 11. Michiel Huisman met een strikje erom.
 12. Michiel Huisman zonder strikje. Mag ook.
 13. Een paar zakken geduld.
 14. Een paar extra uren in een dag. Of een extra dag in een week.
 15. Een persoonlijke masseur die 24/7 beschikbaar is.
 16. Een persoonlijke taxichauffeur voor school/zwemles/opvang/boodschappen.
 17. Dat mijn kinderen samen kunnen spelen zonder ruzie te maken. Al is het maar één dag.

En mocht u nu denken: zo te horen moeten die kinderen van Sanne mee naar Spanje, dat hoeft nu ook weer niet. Ze zijn ook heel erg lief. Maar voor mij zou zo’n weekje Madrid wel een goed idee zijn. Is er nog plek op de boot?

Dank u Sinterklaasje!

Liefs,

Sanne

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

 • Reageer Relax Mama, de serie! - Club van relaxte moeders 30 november 2018 at 11:36

  […] schreef al een blog over het verlanglijstje van een moeder. Met goeie dingen daarop zoals een paar zakken geduld en kinderen die zichzelf aangekleed hebben. […]

 • Laat je reactie achter