Lees

Relax Mama, de serie!

Sanne schreef al een blog over het verlanglijstje van een moeder. Met goeie dingen daarop zoals een paar zakken geduld en kinderen die zichzelf aangekleed hebben. In vijf minuten. Maar… voor het geval je nou ook nog tastbare dingen op je verlanglijst wilt… hieronder wat suggesties 😉

Boven dit blog een stroomschema om te bepalen welk Relax Mama product het beste bij je past. Klein probleempje… het stroomschema is iets verouderd. Inmiddels hebben we natuurlijk ook ons columnboek en het kookboek erbij.

Relax Mama columnboek ‘Die andere moeders doen ook maar wat’

Dit jaar kwam natuurlijk het Relax Mama Columnboek uit! Een boek met 49 columns van de Club van Relaxte Moeders. Er staan columns in over de zwangerschapstijd, maar ook over de tijd dat je nog in de luiers zit tot en met dat je opeens schoolpleinmoeder bent. Want:  Als moeder zit je in een rollercoaster van gevoelens: het ene moment juich je voor een eerste stapje, het andere moment sta je met je handen in het haar (of in de spuitpoep). Is het weer zo’n dag? Pak dan dit boekje erbij en verstop jezelf op de wc. Lees en ontdek: die andere moeders doen ook maar wat. Echt!

RelaxMama_3DRelax Mama in de Keuken

Het kookboek Relax Mama in de keuken kennen jullie eigenlijk inmiddels allemaal wel hè. Het boek met 50 succesrecepten van andere moeders. En met vijf columns van mij, met handige tips van deskundigen, en natuurlijk met Relax Mama-spreuken en grapjes, én de kanskaarten.

Relax Mama!

Relax Mama! is natuurlijk het boek waar het allemaal mee begon jaren geleden. Maar hij is ook een beetje niet, want vorige maand kwam een herziene versie uit. Hij is nu blauw in plaats van roze en ik ben er heeeeeeeel blij mee. Relax Mama! is vooral leuk als je nog niet zo heel lang moeder bent. (Het is ook een heel fijn kraamcadeautje!) Dit boek helpt jonge moeders om af en toe dat stressventiel open te draaien. Met de 101 tips en inzichten uit Relax Mama kun je de hele wereld aan: ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Ga die dansvloer op!’ Iedere pagina in het boek is eigenlijk een cadeautje, door de toffe illustraties van Moniek Bouwmeester (Studio Pomp).

Love Mama!

Schermafbeelding 2015-11-27 om 16.58.32Love Mama! heb ik geschreven als opvolger van Relax Mama. Het is persoonlijk mijn favoriet. Het geeft 101 tips om een leuke relatie te hebben of te houden. Als er één, twee of nog meer kinderen aan je been hangen, kan het nogal lastig zijn om je wellustige ik te blijven voelen (althans… dat vond ik!). Daarom schreef ik dit boek, om je (mezelf) daar bij te helpen. Love Mama, met 101 tips en inzichten om het vlammetje brandend te houden. Ook weer met super leuke illustraties van Moniek. ‘Bevrijd je innerlijke stoeipoes’, ‘Gun en bewonder je bent beiden bijzonder’. Het is tijd voor de liefde en wat spanning in dat bed.. of.. nou ja… in ieder geval een voorzichtige poging. Love Mama

cover4

Relax Mama Zwangerschapskalender

En dan is er in de Relax Mama-serie natuurlijk ook nog de Relax Mama  Zwangerschapskalender. Een kalender met 42 hart onder de riemen, spreuken en plaatjes die ervoor zorgen dat je kunt blijven lachen om jezelf en je hormonen.

Relax Mama Kaartensetje

relax+mama+kaartenboekjeEn omdat de uitspraken uit Relax Mama zich eigenlijk heel goed lenen als kaarten, hebben we ook het Relax Mama kaartenboekje gemaakt. Om kersverse moeders een hart onder de riem te steken. Zodat je ze niet alleen lieve whatsappjes kunt sturen, maar ook kaartjes om wat nieuwe moed of inspiratie uit te putten.

De kaarten zijn samengesteld uit de leukste uitspraken en pagina’s van het boek Relax Mama! en nog wat uitspraken die ik daarna nog heb verzonnen voor de Facebook-pagina van de club van relaxte moeders. Het bestaat uit een boekje met 32 kaarten die je eruit kan scheuren.

De Relax Mama gezinsagenda

In de Relax Mama gezinsagenda heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En bij het begin van iedere maand vind je een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. Wat ik zelf nog steeds het leukste vind van de agenda is dat je op de voorkant je eigen gezin kunt samenstellen met de stickers die je erbij krijgt.

Die andere moeders – poster

En dan hebben we natuurlijk nog de poster ‘Die andere moeders doen ook maar wat.’ Prima voor op je koelkast of op de wc. Als reminder.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Cape kwijt – Club van relaxte moeders 6 september 2017 at 12:26

    […] De rest van de Relax Mama-serie zien? Kijk dan hier! […]

  • Laat je reactie achter