Relax

Uitstapje: Lego Discovery Centre

Twee weken terug ging de Lego Batman-film in première. Teun had het er al weken over, dus op de eerste dag dat hij draaide zaten wij met zijn tweetjes in de bioscoop. Hij zielsgelukkig, ik was op zich wat minder enthousiast over deze pief paf poef film (ik vond de vorige Lego film eigenlijk leuker). Rondom die periode kreeg ik een uitnodiging voor het Lego Discovery Centre in Oberhausen. Kijkend naar de dolblije Teun kon ik die niet laten gaan.

Daarbij komt dat ik ook nog kaartjes mocht weggeven. Dus ik moest natuurlijk wel even testen of het de moeite waard is! Onderaan dit blog kun je lezen hoe je kaartjes voor het Lego Discovery Centre of een Lego Batman verrassingspakket kunt winnen.

Edit: de winnaars van de ticket en het verrassingspakket zijn inmiddels bekend. Zij hebben van mij een mail ontvangen!

Afgelopen zaterdag togen we met zijn vieren richting Duitsland. Op zich al een feest om met zijn vieren op pad te zijn, omdat we dat dankzij al het skateboarden van Keet eigenlijk veel te weinig doen.

Oberhausen. Het klinkt ver, maar vanaf Utrecht was die anderhalf uur rijden prima te doen. Het Lego Discovery Centre is een kleinschalig indoor park. Verwacht geen groots attractiepark als Legoland of Disneyland. Het is eerder klein en kneuterig. Maar wij hebben ons er toch prima twee uurtjes vermaakt en we hebben het gecombineerd met Sea Life. Het aquarium dat er naast zit (aanrader!).

Bij binnenkomst kom je eerst in een ruimte waar zogenaamd de Lego-fabriek is nagebouwd. Hier wordt (in het Duits) uitgelegd hoe een Lego-steen wordt gemaakt en kregen alle kinderen een Lego Batman-steen mee. Goeie binnenkomer voor Teun. Vervolgens kom je in een attractie met karretjes waarin je met een laserpistool de prinses moet beschermen, punten kunt scoren en allerlei Lego-figuren tegenkomt. Ook prima vermaak gelijk. En daarna is het rondlopen en rondkijken geblazen in een soort Madurodam-achtige hal. Je kunt de Star Wars-hal in en er was een meet & greet met Lego Batman. En daar was ook een Lego 4D film, het geluk was compleet 😉

En verder? Teun en Keet hebben samen nog wat zitten bouwen aan een Lego-auto, zijn in het Ninjago trainingscentrum over laserstralen gesprongen en we zaten met zijn vieren in een draaimolen. We aten een hotdog en een broodje mozzarella en vertrokken via de giftshop, waar het niet lukte (tja) om zonder iets te kopen door te lopen naar de uitgang.

Sea Life

Na het Lego Centre zijn we naar de buren gegaan: Sea Life. Niet het grootste en mooiste aquarium dat ik in mijn leven heb gezien, maar het was voor deze dag zeker de moeite waard. Goed, wij zijn ook wel een beetje verwend doordat we deze zomer in Californië het Monterey Aquarium hebben bezocht. Maar groot of niet, ik blijf aquariums sowieso fantastisch vinden. Samen met Keet heb ik wel een kwartier staan staren naar het grote bassin vol haaien, andere reuzenvissen en een megagroot schildpad. Het blijft toch fascineren die onderwaterwereld.

Toen we weer naar buiten stapten hadden we ernstig behoefte aan frisse lucht. Gelukkig was het zacht en droog weer. We zijn over de kleine boulevard gestruind, waar we honderden Pokémons-vangers tegenkwamen, waar Keet nog even van trapjes en stoepjes kon skaten en waar Teun en Henno dan toch maar even de data roaming aanzette om ook wat Pokémons te vangen.

Het was een superleuke dag. Ik ben blij dat ik iemand van jullie blij mag maken met vier kaartjes voor het Lego Discovery Centre óf met een Lego Batman verrassingspakket.

Kaartje winnen?

Wil jij in de Krokusvakantie daar wel heen met je kinderen? Laat het hieronder weten. Dan kies ik morgen einde dag een winnaar uit, zodat je nog de tijd hebt om er voor 6 maart heen te gaan. Naast de tickets mag ik ook nog een Lego Batman verrassingspakket weggeven met allemaal super leuke Batman gadgets (waaronder deze handdoek).
Strandtuch

Tip als je niet wint maar wel wilt gaan

Als je de kaartjes niet wint, en je wilt wel gaan, koop de tickets dan in ieder geval online. Dan zijn ze veel goedkoper (€10,50) dan bij de kassa. Je kunt ook een combinatieticket kopen waarmee je ook naar Sea Life kunt.

sealife

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

210 Reacties

 • Reageer Christy 20 februari 2017 at 11:07

  Oh, ik hoorde van een vriendin al dat het leuk is daar! Ik ga er graag heen met mijn 3 lego fans!

  • Reageer Cyrelle van Hal 20 februari 2017 at 13:42

   Leuk voor mijn dochter die as woensdag 4 wordt?? kan ze samen met dr vader een dag genieten;-) Ja, haar vader én oom zijn ook nog steeds gek van Lego?
   Ik duim ☺???

  • Reageer Joke Vermeersch 20 februari 2017 at 17:45

   Vanuit België is het dan misschien wat verder rijden maar dat zou de papa hier zeker zien zitten! Door zijn ethousiasme zijn de kindjes hier ook helemaal into LEGO en Tijsje ook al helemaal Batman fan.. zou dus ideaal zijn!
   Duimen maar.

   • Reageer Xandra 20 februari 2017 at 20:31

    Superleuk voor onze mega Legofan Jip! Zou een mooi cadeautje zijn voor zijn rapport?.

  • Reageer Teuntje 20 februari 2017 at 19:35

   Jaaaaaaa! Papa (35) is Lego fan, Lenn (6)is Lego gek, Jill (3) is Lego prinses en mama……die ruimt zorgt dat alle bouwsel netjes (zonder stuk te maken!!!) Ergens een plekje krijgen. Zo’n dagje uit is wel aan ons besteed!

  • Reageer N Haas 20 februari 2017 at 19:36

   Heel graag voor mijn lego fanaat! Hij is gisteren nog naar de nieuwste lego film geweest dus dit zou top zijn !!

  • Reageer Loes Smits 20 februari 2017 at 20:13

   Oooh leuk!! De lego batman film staat hier ook hoog op het verlanglijstje. . Hoe leuk zou een dagje Oberhausen of het batman-pakket dan wel niet zijn!?!

  • Reageer lida niezing-bos 21 februari 2017 at 04:33

   Ja! Heel graag! We zijn al bijna in Oberhausen in onze Batmobiel. ??

  • Reageer Sabrina 21 februari 2017 at 09:00

   Leuk, leuk, leuk! De lego batman film staat hier ook op het lijstje van mijn 6 jarige voor krokusvakantie. Een dagje Duitsland en een batman pakket maken van mij natuurlijk helemaal een coole mama ☺

  • Reageer Seleste 21 februari 2017 at 09:44

   Wat gaaf! Ik twijfelde om in mijn eentje te gaan met 2 kids van 6 en 2 maar zo te lezen kan dat prima ? Ik doe mee!

 • Reageer Bianca clarijs 20 februari 2017 at 11:07

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn vriendin Esther heppe. Buiten het feit dat ze 3 jongens heeft die denk ik zelfs dromen over Lego, heeft ze echt last van het lege nest syndroom nu de jongste net naar school is. Een mooie dag om weer eens met elkaar te genieten!

 • Reageer Michelle 20 februari 2017 at 11:08

  Super Leuk! Denk dat mijn jongens dat echt prachtig vinden

 • Reageer Irene Schra 20 februari 2017 at 11:08

  Ooh wat zou dit gaaf zijn!! Onze goede vrienden gaan al in de krokusvakantie en hoe leuk zou het zijn als wij met de jongens ook mee kunnen. Vrijdag worden ze 7, dus een top verjaardagscadeau lijkt mij ??

 • Reageer Linda 20 februari 2017 at 11:12

  Oja heel graag! Hier een jongen die Duuk heet en ook ook al helemaal fan is van lego en de nieuwe lego film! Dus wij kunnen deze week zeker tijd vrijmaken om naar oberhausen te gaan!! Maak ons blij!!!

 • Reageer Willemijn van der Putte 20 februari 2017 at 11:12

  Dat zou echt super leuk zijn voor de jongens!

 • Reageer Dafne 20 februari 2017 at 11:12

  Lijkt me geweldig! Samen met Joyce van Aalten en de stapelverliefde Floor en Niels….
  Verlaat valentijnscadeautje voor ons verliefde stel ( 7 jaar oud!)

 • Reageer Wendy 20 februari 2017 at 11:13

  Legoland in Denemarken staat hier voor mijn mannen van 5&7 hoog op de verlanglijst. Helaas is dat op korte termijn niet haalbaar. Maar misschien kan ik ze wel blij maken met een uitje naar Oberhausen! Is een hele goede vervanging ?

 • Reageer Jolanda Wansink 20 februari 2017 at 11:13

  Dat zullen mijn 2 meiden heel leuk vinden. Zeker toen ik las over de Ninjago. Daar zijn ze gek van (ja zelfs meisjes vinden dit leuk)

 • Reageer Ilona 20 februari 2017 at 11:14

  Ik zou de kaartjes of het verrassingspakket héél graag winnen voor mijn zoontje. Hij is groot LEGO fan, en kan niet wachten tot woensdag, wanneer we naar de bioscoop gaan voor de LEGO batmanfilm. Hoe leuk zou het zijn als ik hem daarna kan verrassen met de kaartjes of het verrassingspakket.?

 • Reageer Lotte 20 februari 2017 at 11:14

  Wat leuk een leuke tip! Super. Helaas hebben wij net de komende 2 weke n geen tijd om te gaan. Maar die Badman handdoek daar zou ik mijn zoons en dochter wel heel gelukkig mee kunnen maken 🙂

 • Reageer Anouska Gajadien 20 februari 2017 at 11:15

  Dat zou een geweldig verjaardagskado zijn voor onze oudste zoon (hij wordt 7 jaar op 9 maart)!! Ik zou er heel graag naar toe willen met mijn drie mannen van 4, bijna 7 en 38 ?!! Liefs Anouska

 • Reageer Saskia Baas 20 februari 2017 at 11:15

  Te gek cool zoals mijn oudste zoon Sam zou zeggen.(6) en mijn jongste tim loopt al weken met een batman lego poppetje rond, die zou het ook te gek vinden

 • Reageer Leonie van der pot 20 februari 2017 at 11:17

  Jaaa graag … mijn zoontje van 6 is gek op Lego en ook Batman
  Wij willen graag daarheen

 • Reageer Loes van Rijsingen 20 februari 2017 at 11:17

  Heel leuk! Staat al een tijdje op de agenda om eens heen te gaan met onze 2 Lego (Ninjago) fans! Zeker met zo’n ’trainingskamp’, dat is toch echter met laserstralen dan hier in huis draden spannen voor ze ?. Gaaf gezinsuitje om in de vakantie te doen.

 • Reageer Amanda kuyper 20 februari 2017 at 11:18

  Jaa heel graag voor m’n zoontje van 4!! Joey is een mega fan van LEGO en bouwt het liefst de hele dag door. Gave verrassing zal dit dan zijn

 • Reageer Marjolein 20 februari 2017 at 11:20

  Ik zit al vanaf vorige week te duimen ? (duimen doen er pijn van)
  En ik blijf nog even door duimen.
  Lijkt mij erg leuk om met mijn zoontje en zijn bonuspapa heen te gaan.
  En aangezien het om 4 kaartjes gaat, misschien maar een vriendje of neefje mee vragen.
  Leuk, leuk, leuk!

 • Reageer Eva van der Bleek 20 februari 2017 at 11:20

  Oh wat zullen onze lego fanaten dit leuk vinden!! En een super uitje voor de vakantie!

 • Reageer Trix Planting 20 februari 2017 at 11:21

  Ik zou er in de vakantie graag heengaan met mijn kleinkinderen!

 • Reageer Denice Dijkhoff 20 februari 2017 at 11:22

  Mijn 7jarige zoon speelt dolgraag met Lego maar wil nooit opruimen;dit moet IDEAAL voor hem zijn!

 • Reageer Sabine Joostens 20 februari 2017 at 11:23

  Ja super!!! Hier wil ik al zolang graag heen met mijn 2 kids.

 • Reageer Maresa Lamers 20 februari 2017 at 11:23

  Ik zou heel graag willen winnen voor onze zoon Quinn! Hij is een echte superhelden fan! Soms denkt hij zelfs dat hij batman is die overal heen kan rijden en vliegen, s avonds kijkt hij naar buiten in de hoop dat hij een vleermuis ziet waar hij weer hele verhalen over gaat bedenken! Een dagje uit naar lego center zou voor hem een leuke dag zijn waar hij zijn fantasieën de vrije loop kan laten gaan.

 • Reageer Shona Dittner 20 februari 2017 at 11:24

  Zeg je Lego, dan zeg je Lucas (6) en Thomas (3)! Zij hebben net heel lang gespaard, samen met papa ( de andere Lego fan in huis) om eindelijk de Lego trein te kunnen kopen. Hoe leuk zou het zijn om de vakantie dit weekend af te sluiten met een bezoekje aan dit park!

 • Reageer Rianda 20 februari 2017 at 11:26

  Wow! Wat een geweldige winactie… en een leuke review… ik denk dat dit uitstapje ook bij mijn 2 jongens in de smaak zal vallen… de film inderdaad ook al gezien en het eerste LEGO Batman pakketje is ook al binnen.. de andere pakketjes staan op zijn verlanglijstje haha…
  Dus wij gaan duimen!!

 • Reageer Nanneke mulder 20 februari 2017 at 11:27

  Wij zijn lego fans! De nieuwe batmanfilm is naast dit leuke uitstapje ook echt een aanrader. Mijn zoontje moest en zou hem dit weekend zien en we zijn dus op pad gegaan met een zakje om te spugen en een handdoek #buikgriepje
  Altijd fijn een kinderfilm waar je als ouder ook blij van wordt.
  Lang verhaal…..maarre wij willen die kaartjes wel 😉

 • Reageer Sandra Bos 20 februari 2017 at 11:28

  Dat zou super zijn!! Mijn zoon grote fan van Lego

 • Reageer Angelique Vredenburg-Grit 20 februari 2017 at 11:29

  Dat zou ontzettend leuk zijn om met mijn oudste te doen. Hij is gek op lego!
  Ook een goed excuus voor wat quality tijd samen (zijn jongere broertje is niet bij hem weg te slaan) ?

 • Reageer Danielle 20 februari 2017 at 11:29

  Super leuk voor mijn dochter en neefje van beide 6! Lego is en blijqft voor kinderen én ouders heerlijk speelgoed.

 • Reageer Teetjemineetje 20 februari 2017 at 11:29

  Dat is tof! Daar maak ik twee kleuters heel gelukkig mee! Zowel met een dagje Lego pret als met het Batman pakketje trouwens (De Lego Batman is de nieuwe god hier in huis at the moment)
  Doe eens gek, ik doe mee! 🙂

 • Reageer Liesbeth 20 februari 2017 at 11:29

  Onze jongste ademt lego. Bouwt echt van alles. De efteling is niet zijn ding. Legoland staat ook al lang op zijn verlanglijstje. Ik denk dat hij hier ook wel blij mee zou zijn.

 • Reageer Wanda 20 februari 2017 at 11:31

  Hier 2 jongens (8 en 3) die het echt fantastisch zullen vinden ?
  En papa en mama stiekem ook ?

 • Reageer DJ 20 februari 2017 at 11:33

  Ja graag mijn zoontje zou het super leuk vinden

 • Reageer Babette 20 februari 2017 at 11:33

  Het zou top zijn om daar met onze 2 jongens van 4 en 7 een keer heen te gaan.

 • Reageer Petra 20 februari 2017 at 11:33

  Jaaaa leuk! Dochter van 8 en zoon van 6 willen dolgraag mee.

 • Reageer Lia Mulderij 20 februari 2017 at 11:33

  Jaaaaa, na al 1,5 maand elk weekend rustig aan doen ivm longontsteking een uitstapje naar lego discovery. Hoe cool is dat?! Onze oudste zoon Guus van 5 is helemaal weg van lego, het liefst “boze lego” (lego ninjago)… 🙂 Zn broertje is ook al besmet met het lego-virus en laten ze nou ook nog eens dol op haaien zijn.. goeie tip die combi! Ik ga duimen..

 • Reageer Marline van Hoof 20 februari 2017 at 11:35

  Daar willen we graag naar toe! Stond sowieso op ons wensenlijstje!

 • Reageer Marijke Brouwer 20 februari 2017 at 11:36

  Oh super! Hier in huis wordt er met lego niet alleen huizen en zo grbouwd, maar ook aan een mooie relatie: sinds augustus hebben wij een pleegzoon van 3 en dat is flink wennen voor onze dochter van 6. Samen met de lego spelen is het eerste waar ze elkaar helemaal in kunnen vinden. Mijn dochter vind dat kleine broertje nog steeds irritant op zijn tijd, maar ze beginnen ook vriendjes te worden. Ze vindt het geweldig hem dingen te leren boten als grote zus en hij geniet van haar aandacht als ze samen iets bouwen. Dus ja! Graag kaartjes of een pakket!

 • Reageer Jorien 20 februari 2017 at 11:36

  Ohhh heeeel graag! Ik heb drie grote legofans in huis (waarvan 2 kinderen ?, papa vindt het ook leuk!) die ik erg blij zou maken met kaartjes. We wachten hoopvol af en duimen ondertussen ??

 • Reageer Sanne 20 februari 2017 at 11:36

  Oh wat leuk!! We zochten nog een uitje voor de carnavalsvakantie!!
  Dit zou perfect zijn!

 • Reageer Gertien 20 februari 2017 at 11:36

  Dat zou mijn zoontje van 5 super vinden! En zijn zusje zou het ook superleuk vinden, wij winnen dus graag!

 • Reageer An Neetesonne 20 februari 2017 at 11:37

  Ik doe graag mee voor het Batmanpakket! Grote fans hier van LEGO batman ?

 • Reageer Angela 20 februari 2017 at 11:37

  Mijn zoontje van 4 zou dit geweldig vinden! Lego en Batman zijn favoriet, hij zou daar een hele dag kunnen spelen.

 • Reageer Patricia van Veghel 20 februari 2017 at 11:38

  Ik wil wel gaan met die twee smurfen van mij! Vanochtend nog een lego spel op de ipad gedownload en de jongste (4) mag volgende week mee naar de batmanfilm.
  Ik denk dat ze dit uitstapje ook wel heel gaaf zullen vinden

 • Reageer Marije kremer 20 februari 2017 at 11:39

  Oh dat klinkt leuk! Wij wonen vlakbij de Duitse grens, maar verder als de dierentuin in nordhorn zijn we nog niet gekomen. Met 2 lego fans in huis is dit wel een superleuk uitstapje natuurlijk!

 • Reageer Sandra van Triest 20 februari 2017 at 11:43

  He wat gaaf! Niet alleen voor jongens, maar mijn meisjes zouden het ook geweldig vinden!

 • Reageer Hilchien 20 februari 2017 at 11:43

  Wat een leuk uitje! Ik doe graag mee.
  Groetjes Hilchien

 • Reageer Femke 20 februari 2017 at 11:45

  Heel graag met mijn twee zoontjes, allebei die-hard lego fans! Helemaal leuk omdat de oudste a.s. dinsdag jarig is en we nog op zoek waren naar een leuk uitje voor die dag ?

 • Reageer Kim Peters 20 februari 2017 at 11:45

  Heeeel graag! Hier moet Papa gewoon werken dus dat zou een perfecte uitstap-dag zijn voor de kleine Lego-fan & Mama ♡

 • Reageer Judith 20 februari 2017 at 11:45

  Zou een topuitje zijn met Fem, onze aan lego verslaafde dochter van 5!

 • Reageer Marloes Pater 20 februari 2017 at 11:45

  Dit uitje stond al op de planning voor de voorjaarsvakantie! Zou Super zijn als we hier kaarten voor zouden winnen.

 • Reageer Josien 20 februari 2017 at 11:46

  Ow wat leuk! Dit zaak mijn legoventje super leuk vinden! En zn papa en mama stiekem ook wel 🙂
  Hij is fan van batman ÉN van lego
  1+1=2!

  En is dol op zwemmen, druk bezig voor 2, zo kan hij helemaal stoer de blits maken!

 • Reageer Manon 20 februari 2017 at 11:47

  Leuke actie! Mijn zoontjes van 5 en 7 jaar zijn echte Lego fanaten, dus dit gaan ze super leuk vinden!!

 • Reageer Marjolein 20 februari 2017 at 11:47

  Wat een superleuk kado! Of de kaartjes of het verassingspakket, met beide maak ik de kleine man superblij! 4 jaar en al 2 jaar een fan van lego! Zelfs alles in elkaar zetten, hij geniet!

 • Reageer Josien 20 februari 2017 at 11:47

  Druk bezig voor B 😉

 • Reageer Maryella Peeks 20 februari 2017 at 11:47

  Oh tof! Dit gaat mijn zoon Dean echt geweldig vinden! Dat wordt een leuk uitstapje met z’n vieren denk ik. En daarna nog even shoppen in centr’o 😉

 • Reageer Els 20 februari 2017 at 11:48

  Yes, wil er graaf heen! De kinderen zitten, as we speak, bij de LEGO Batman film (ik ‘mocht’ niet mee, dit klopt) Ín Batman pak en kijken al 2 weken dagelijks de trailers van deze film dus de kaartjes zouden goed aan ze (ons) besteed zijn 🙂

 • Reageer Nienke 20 februari 2017 at 11:49

  Met 3 kids van 7 en 5 jaar sta ik iedere dag wel op een verdwaald blokje. Want 2 zijn super fan en de derde doet al heel aardig mee. Gaaf om te zien als alles mooi opgebouwd is!! Weet zeker dat dit een mega verassing zal zijn!

 • Reageer Rosalie bode 20 februari 2017 at 11:49

  jaaa dat zou super leuk zijn met mijn jongens! Dochter gaat uit logeren dus de jongens wilden graag een “jongensding” doen. Batman en Lego lijkt mij een super combi!

 • Reageer Fransje 20 februari 2017 at 11:49

  Lijkt me superleuk om met onze 2 Legoboys heen te gaan en welverdiend na een pittig half jaar!

 • Reageer Dominique Loman 20 februari 2017 at 11:49

  Supetleuk! We hadden het er vanochtend nog over! Lijkt me erg leuk voor onze drie kids.

 • Reageer Susan van Oers 20 februari 2017 at 11:51

  Voor onze legofan helemaal ideaal. We hadden al beloofd om in de vakantie naar de Batman film te gaan. Hij kijkt ook elk jaar uit naar legoworld (in herfstvakantie) en vindt het super jammer dat het alleen dan is. Dit zou een enorme verassing zijn!!!

 • Reageer Susan wit 20 februari 2017 at 11:52

  Wauw dat lijkt me onwijs leuk om te winnen!!!!!
  Mijn zoontje is gek op lego dat heeft hij van zijn vader want die spaart ook lego.
  Nu mijn zoontje iets ouder word mag hij er ook voorzichtig af en toe mee spelen
  Maar het leukste is samen mooie dingen maken.
  Ik zou graag mijn vriend en zoontje verassen met dit leuke uitstapje
  Maar het verrassingspakket zou ook al heel gaaf zijn!

 • Reageer Carolien 20 februari 2017 at 11:53

  Ohh heel graag net mijn bijna 5 jarige lego fan! En ook mijn 11 jarige pubermeid vind het stiekem nog best leuk lego (al zou ze dat nooit toegeven)

 • Reageer Tamara Selderbeek 20 februari 2017 at 11:53

  Graag ! Mijn mannetje van 5 is al heel goed met bouwen en is superfan van als papa die Afol is ! Adult fan of Lego ….duimen !

 • Reageer Mirjam 20 februari 2017 at 11:55

  Oh dit zou ik graag willen winnen voor mijn neefje die vorig weekend zijn bioscoopavond met zijn papa en mama heeft opgeofferd zodat zijn nichtjes bij hem konden spelen/slapen omdat ik op bed lag met een hersenschudding!

  Zijn hele weekend omgegooid voor zijn tante wn kaartjes voor de Lego Batman film geannuleerd! Trots op mijn 8 jarige neefje! Wat zou ik hem hier graag mee verrassen.

 • Reageer Lizette 20 februari 2017 at 11:58

  Wij vinden Lego allemaal superleuk!! En een dagje weg met ons gezin is al helemaal gezellig.

 • Reageer Arjen 20 februari 2017 at 11:59

  Dit lijkt me leuk om met onze kinderen naar toe te gaan. LEGO en Batman! Dat is goede combinatie.

 • Reageer Bianca 20 februari 2017 at 12:01

  Ik zou er zo graag met man en dochter heen gaan, als voorproefje op september, want dan gaan we op vakantie naar denenmarken en willen we natuurlijk ook naar Lego land

 • Reageer Silvia van de Pol 20 februari 2017 at 12:01

  Hier ook twee (eigenlijk 3 als we papa meerekenen ?). We zouden heel heel heel graag gaan! Nu maar duimen?. Het Batman pakket zou trouwens ook prima in de smaak vallen geloof ik?

 • Reageer Marieke van Abeelen 20 februari 2017 at 12:05

  Jaaaaaa! Daar maak ik mijn 2 kinderen superblij mee volgende week! En manlief ook want die is net zo fanatiek met de lego!

 • Reageer Renate 20 februari 2017 at 12:05

  Lijkt ons super een dagje bouwen met lego . Vinden we alle vier super leuk want lego blijft leuk hoe oud je ook bent ;).

 • Reageer AIU Zegwaard 20 februari 2017 at 12:05

  Wat een supergave win actie!! Heel graag wil ik hierheen met mijn legofan van 7. Het cadeau/ verrassingspakket is ook al een feestje!!

 • Reageer Annerie te Lindert 20 februari 2017 at 12:06

  Staat al een tijdje op ons “verlanglijstje”.
  Lijkt ons superleuk.

 • Reageer Lisette 20 februari 2017 at 12:06

  Mijn zoon Jayden van 8 is een echte Lego fan (wie niet??) Mijn dochter Siënna van 4 is inmiddels ook besmet met het Lego virus! Beide zullen ze het echt te gek vinden om kaarten voor het Lego Discovery Centre te winnen!! Nu maar hopen dat wij de gelukkige zijn!! Succes iedereen!

 • Reageer Ankie 20 februari 2017 at 12:07

  O ja heel graag, wij hebben een paar legogekken in de familie!

  • Reageer Cindy Weitgraven 20 februari 2017 at 13:36

   Wij, lego gekke zoon en dochter en mama willen wij heel graag winnen! Superleuk!
   De lego film is ook aan de beurt deze vakantie. Zou een perfecte combinatie zijn!

 • Reageer Lisette 20 februari 2017 at 12:07

  Hier zou ik graag naar toe willen gaan met ‘onze’ Teun. Helemaal gek van Lego. Zijn zussen gaan binnenkort logeren in Zeeland bij oma en opa en dan zou dit voor hem een super uitstapje zijn.

 • Reageer Barbara Steverink 20 februari 2017 at 12:08

  Wat super! Onze zoon heeft nog wel een speciaal dagje uit verdient en zou dit helemaal super vinden!

 • Reageer Mariska 20 februari 2017 at 12:16

  Deze trip hebben wij ook gepland staan. Eigenlijk voor a.s zaterdag, dan wordt onze Teun 3 jaar. Hij en zijn broer zijn complete superhelden Lego freaks dus deze kunnen we niet overslaan ?. Kaartjes of een goodiebag zou echt super zijn.

 • Reageer Danielle 20 februari 2017 at 12:17

  Wat leuk, hier kan ik once beside zoontje a heel blik me maken! Super

 • Reageer Janneke 20 februari 2017 at 12:22

  Jongste zoon heeft deze week al vakantie, maar helaas alleen maar regen voorspellingen in het voorruitzicht. Iets anders dan Monkey Town en het zwembad, zou een welkome afwisseling zijn 🙂

 • Reageer Heddy Bakker 20 februari 2017 at 12:27

  Oooh dat zou pas echt tof zijn!
  Afgelopen zaterdag zijn we naar de Lego Batman Movie geweest met mijn zoons’ legofeestje!
  Zelfs ik vond de film leuk en grappig!
  Dus met kaartjes of een leuke badlaken en zo zou ik mijn knul heeeeeeeeeeel blij maken!

 • Reageer Rachel Broeren 20 februari 2017 at 12:29

  Oh daar zou ik mijn kleine LEGO fans blij mee maken. Laatst de eerste mega door LEGO gekocht en ze spelen nergens anders meer mee. Dus wat zou het tof zijn om deze tickets te winnen!

 • Reageer Lizzy 20 februari 2017 at 12:29

  Wat een ontzettend leuk uitstapje.
  Ik zou graag willen winnen voor mijn kinderen. Ze spelen elke dag met lego. Vaak samen. Ze zijn (jongen 11 jaar) (meisje 9 jaar) en (meisje 5 jaar)

 • Reageer Mandy van Duijn 20 februari 2017 at 12:30

  O wat gaaf! beide kids zouden hier heel vrolijk en gelukkig van worden! En dat maakt nou net de papa en mama ook heel gelukkig!!!!Ik doe dus graag mee voor het hele gezin!

 • Reageer Kim Duzink 20 februari 2017 at 12:30

  Dit is wel een droomuitje voor mijn zoontje van 6!! Hij speelt elke dag met lego en vindt ALLES van lego te gek. Zijn zusje gaat zeker ook graag mee. Kunnen we mooi op papa’s verjaardag met z’n 4ren weg!

 • Reageer Sanne 20 februari 2017 at 12:30

  Ooh dit is natuurlijk te leuk!! Hier 2 lego fans en 2 ouders die heel graag meegaan! ?

 • Reageer Cindy Brink-Ockeloen 20 februari 2017 at 12:30

  Wat een leuke actie. Hier wonen drie meiden die dol zijn op Lego. De jongste wordt bijna 3 jaar, dus het zou een hele mooie verrassing zijn voor haar verjaardag. Kunnen haar oudere zussen haar mooi helpen met bouwen.

 • Reageer van der Heijden 20 februari 2017 at 12:30

  Waaah, supergaaf!! Mijn zoon Stan heeft het al weken over de nieuwe Lego-film. Elke dag bladert hij door zijn Lego boekjes om alle Lego te bekijken. Hij vind Lego het allerleukst en mooist wat er is…dus ik zou heel graag hem verrassen met kaartjes of een goodiebag. Wat zou het een geweldige dag zijn!

 • Reageer Paula 20 februari 2017 at 12:31

  Mijn 5-jarige zoon hoorde over deze actie en zei: “daar zou zelfs papa van gaan lachen, mam!”
  Zoonlief heeft gelijk: we hebben net z’n vieren een heel heftige tijd achter de rug. Een dag op stap met ons gezin zou fantastisch zijn!!

 • Reageer Nathalie van Eelen 20 februari 2017 at 12:31

  Onze 2 jongens gaan dit geweldig vinden! Met de oudste al een x in Berlijn geweest. Spruit nummer 2 (bijna 5) vind het zoooooo jammer dat hij nog niet geweest is…

 • Reageer Martine 20 februari 2017 at 12:33

  Hoe gaaf is dit! Heel graag voor mijn zoontje van 5 en zijn zusje van 2. De oudste speelt heel graag met lego en de jongste met duplo….

 • Reageer saskia peeters 20 februari 2017 at 12:36

  ja daar wil ik graag heen met mijn zoontje en zijn neefje

 • Reageer Kim Goddijn Krommert 20 februari 2017 at 12:37

  Natuurlijk doe ik mee…deze actie kan ik niet voorbij laten gaan!
  Mijn grote held is gisteren naar de Batman film geweest met zijn vader. Ik bleef met de kleine Lego fan thuis. Hoe tof als ik nu even de coole moeder uit kan hangen door dit uitje voor te stellen?
  Dat zou meer dan te gek zijn!

 • Reageer manon brouwer 20 februari 2017 at 12:37

  Super! Heel graag loot ik mee… Ze willen hier graag naar legoworld… Maar dit lijkt me een goed alternatief voorlopig.. 😉

 • Reageer Fleur 20 februari 2017 at 12:39

  Jaa! Lijkt mij heel leuk! Vorig jaar in Utrecht geweest bij LEGO World, met de oudste van 6.
  Leuk als ik nu met de jongste van 4 kan gaan!
  ???

 • Reageer Ilona 20 februari 2017 at 12:41

  Ja leuk voor onze twee jongens!!
  Maar van het verrassingspakket worden zij ook blij!

 • Reageer Jelka Matlung 20 februari 2017 at 12:42

  Een geweldig alternatief voor het te verre Lego land. Mijn zoon (5 jaar) en diens vriendje plus mama gaan graag deze vakantie daar een dagje heen. En die Batman handdoek zou alleen al een feest zijn 🙂

 • Reageer Iris 20 februari 2017 at 12:44

  Mijn kleine LEGO fan van 5 jaar zou dit te gek vinden.
  Hij heeft het niet altijd makkelijk op school en wat zou ik hem hier graag blij mee willen maken.

 • Reageer Tooske 20 februari 2017 at 12:47

  Heel graag! Mijn oudste zoon (6) doet niets anders dan bouwen óf legofilmpjes kijken (en dat weer nadoen) en zijn broertje (2) houdt vooral van alle blokjes opruimen die mijn oudste laat slingeren. Die zullen zich dus wel een tijd vermaken daar!

 • Reageer Judit klein 20 februari 2017 at 12:49

  Hoe fantastisch zou dat zijn voor onze 6 jarige legofan!!

 • Reageer Ilse 20 februari 2017 at 12:49

  Superleuk!! Net de film gezien en de kids waren superenthousiast?? wij gaan duimen???????

 • Reageer Sabine 20 februari 2017 at 12:51

  Oeh! Dat is nog eens een leuk uitje! Doe graag mee met de verloting! Bij winst zullen er 2 kids en 1 groot kind (papa) heel blij zijn!

 • Reageer Denise 20 februari 2017 at 12:52

  Voor mijn zoontje van 5 klinkt Duitsland al heel ver weg en dan ook nog eens naar Lego…..Hij zou zeggen mama dat is de allerleukste dag ?….
  Zuslief van 8 zal het ook geweldig vinden…. ik ga hard duimen.

 • Reageer Deborah 20 februari 2017 at 12:52

  Dat zou een super leuk uitje zijn voor ons! Onze dochter (5) en zoon (3,5) zijn helemaal gek van lego. Leuk om er een dagje Duitsland van te maken, daar hebben wij nog wel tijd voor in de vakantie !!!

 • Reageer Ilse 20 februari 2017 at 12:56

  Leuke actie! En zo dichtbij (nouja…vanaf Groningen iets verder natuurlijk). Zou graag een dagje uit willen met man en kids (6-4-3). Nog even voor manlief op training gaat half maart.
  Groetjes, Ilse (Mama van Famke – Sibe – Ciske)

 • Reageer Karen Herrebrugh 20 februari 2017 at 12:58

  Ons gezin is ook niet vaak samen op pad omdat papa en mama veel (moeten) werken en wisselende diensten hebben. Gelukkig deze vakantie 1 dag samen, wat zou het geweldig zijn om deze kaartjes te winnen! Twee kleine jongens die een grote fan zijn van lego, een legominded papa en zelfs mama moet toegeven dat Legoën wel heel zen is.

 • Reageer Marieke 20 februari 2017 at 13:03

  Oh wat gaaf, dat zou echt hét uitje zijn voor mijn zoon van 5! Het is hier Lego wat de klok slaat…

 • Reageer Elisabeth 20 februari 2017 at 13:04

  Jaaa ook ik doe graag mee met deze actie, 2 lego-fans in huis en nog de hele week vakantie voor de boeg!

 • Reageer Bonnie van Dijk 20 februari 2017 at 13:05

  Oeh, dat zou wel heel leuk zijn om te winnen. Hier twee lego fans van 10. 1 van hen is even een pechvogel met vinger in het verband, dus die kan wel een opkikkertje gebruiken.

 • Reageer Maaike 20 februari 2017 at 13:08

  Dat zouden mijn 2 jongens en 1 dame helemaal top vinden.
  Hier staan ze letterlijk met Lego op en gaan er mee naar bed.
  We kunnen zelfs geen maaltijd nuttigen zonder dat er een Ninjago of Nexo Knight figuurtje op de rand van het bord mee eet…

 • Reageer Claudia 20 februari 2017 at 13:15

  Wat gaaf!!
  Ik vraag me af wie de prijs leuker vindt…?
  Papa en mama of toch onze kleine legofans… ?
  Leuk!! Een dagje uit naar Oberhausen met de family. Qua afstand goed te doen. Wij hebben er zin in!!??

 • Reageer Janette 20 februari 2017 at 13:16

  Wat ontzettend leuk! Hier 3 grote Lego fans, waaronder 1 grote vent en 2 jongere uitvoeringen. Ik denk dat ik ze een heel groot plezier zou doen. En uit je verslag op te maken wordt het een erg leuke ervaring.

 • Reageer mirandaparee 20 februari 2017 at 13:17

  Jaaaa super leuk, ga heel graag heen met m’n jongens naar dit paradijs
  Of….. zwemmen met die te gekke handdoek
  Allebei leuke uitjes voor deze voorjaarsvakantie

 • Reageer Silvia 20 februari 2017 at 13:18

  Ja superleuk voor mijn vriendin. Haar zoon is echt lego fan en zou dit super vinden!

 • Reageer jolanda 20 februari 2017 at 13:21

  Wow zoveel reacties maar ik ga toch een poging doen om ze te winnen?
  Ons zoontje(5) en dochter(9) zijn allebei gek op lego en lego friends.
  En zouden het supergaaf vinden om hierheen te gaan.
  Mams heeft haar best gedaan en nu maar duimen voor dit leuke uitje?

 • Reageer Helga 20 februari 2017 at 13:21

  Ik zou een lach zien van oor tot oor als mijn zoontje zou winnen. Hij kan dagen vullen met deze magische bouwstenen.

 • Reageer Gitta 20 februari 2017 at 13:22

  Ook hier een gezin met Lego fans! Het hele huis is bezaaid met Lego….. Oberhausen staat ook op ons verlanglijstje!

 • Reageer Mathilde 20 februari 2017 at 13:23

  Dat zou gaaf zijn met onze LEGO-fan!! Kan hij meteen zijn zusje ook zo verslaafd maken?

 • Reageer Monique 20 februari 2017 at 13:26

  Ja, dat zou onze Dez heel leuk vinden. De film al gezien, hij heeft het er nog regelmatig over?

 • Reageer Miranda 20 februari 2017 at 13:34

  Wat leuk! Hier ook drie Lego fans die dat super vinden!

 • Reageer Paula van Driel 20 februari 2017 at 13:36

  Dit lijkt mij echt een super leuk uitstapje met de kids!!!! ☺

 • Reageer Heleen 20 februari 2017 at 13:37

  Hier 2 kleine Lego- én Batmanfans en 1 grote! Papa is als een kind zo blij dat hij ook weer met Lego mag spelen ?. Dus voor mijn 3 mannen zou ik graag kaartjes winnen!

 • Reageer Tanja 20 februari 2017 at 13:40

  Leuk! Ik zou er ook graag heen gaan met mijn (grote en kleine) Lego-fans! Mooi uitje voor deze vakantie!

 • Reageer Tamara Keizer 20 februari 2017 at 13:41

  Jaaaaaaaa wij willen heel graag!!! Hessel van 10 en Kick van 7 zijn er klaar voor!

 • Reageer Josanne Hoevenberg 20 februari 2017 at 13:43

  Mijn kleine Ninja zou er super blij van worden! En dan als bonus Batman en schieten en Ninjago skills krijgen!!! Blijer kan je hem niet maken denk ik…. mooie dag weg in de vakantie!

 • Reageer Susanne 20 februari 2017 at 13:48

  Graag, voor onze 4 jarige Teun! Hij wil zó graag naar naar de Lego Batman film, maar nog een beetje te jong voor zo’n pief paf poef film. Dit zou een hoop goed maken!

 • Reageer Sandrine Röell 20 februari 2017 at 13:52

  Wat een leuke actie! En het lijkt ons heel mooi om met de Lego-fans een uitstapje in de vakantie te maken! Succes met verloten en we duimen;-)

 • Reageer Jasperina Richardson 20 februari 2017 at 13:53

  Ja graag….iets wat mijn dochters van 11 en 6 samen kunnen doen…leuk!!!

 • Reageer Tine Pluym 20 februari 2017 at 13:54

  Zou SUPERMEGAFORMITASTISCH zijn voor onze oudste van 5 jaar! Hij is jarig geweest op 2 januari en krijgt dus alle cadeaus op minder dan 1 maand tijd..en daar moet hij het hele jaar mee proberen door te komen ?. Het zou dus heel leuk zijn om hem hiermee te verrassen!!!

 • Reageer Annemieke 20 februari 2017 at 14:00

  Nou dat lijkt me een superactie! Nu oma Door een operatie uit de running is en de kinderen flexibel hier en daar worden opgevangen, zijn ze toch een beetje van slag. Leuk om zo iets leuks te gaan doen en deze periode af te sluiten!

 • Reageer Marieke Kitsz 20 februari 2017 at 14:03

  Leuke review! Ik loot ook graag mee! Tof uitstapje met mijn mannenhuishouden!

 • Reageer Suzanne Emans 20 februari 2017 at 14:08

  Jaaa, dat zal mijn zoon geweldig vinden! Hij is een enorme Lego fan! Hij zit rustig de hele vakantie te bouwen. Dusse…is er ook een plekje waar je lekkere cappuccino kan halen daar??
  Succes met de loting!

 • Reageer Janneke evers 20 februari 2017 at 14:18

  Ja leuk….deze vakantie ben ik alleen met onze 3 kinderen en een uitje met LEGO zal zeker een succes zijn!!!!!

 • Reageer Claudia 20 februari 2017 at 14:20

  Mega cool !!! Daar word onze kleine superheld heel blij van en mijn grote superheld ook want dan kan hij samen met mini nieuwe lego gaan scoren ?✌?

 • Reageer Nicolle custers 20 februari 2017 at 14:27

  Wij wonen in het zuiden en hebben pas volgende week vakantie. In plaats van naar een regenachtige carnaval gaan wij liever Lego kijken met onze vierjarige knul!

 • Reageer Jill 20 februari 2017 at 14:28

  Leuk! Mijn zoontje heeft het over niets anders meer dan Lego Batman.

 • Reageer Sabine Mussert 20 februari 2017 at 14:33

  Supergaaf! Hier twee kinderen die dol zijn op Lego, en op uitjes.
  En, sinds de voorstukjes van de film, ook ineens op Batman (die hier bedmen heet).
  Met die kaartjes zou het wel goed komen! 😉

 • Reageer Joyce 20 februari 2017 at 14:44

  Klinkt als een super leuke dag!! Mijn zoontje is gek van lego, vooral nexo knights, batman en ninjago en je zou ons daarom heel gelukkig maken met deze prijs?
  We zijn nog niet naar de batmanfilm geweest maar die staat zeker ook nog op de planning!!

 • Reageer Esther 20 februari 2017 at 14:49

  Ik zat ook meteen de eerste dag dat de Batman film uitkwam in de bios met mijn zoon. Helemaal gelukkig wordt hij van LEGO. Ik zou voor hem graag de kaarten willen winnen

 • Reageer Anita Ulehake 20 februari 2017 at 14:56

  Supergraag zou ik dit willen winnen voor mijn twee stoere legofans. Duimen maar!!!

 • Reageer Bianca 20 februari 2017 at 14:58

  Super gaaf!!! Daar maak ik mijn 2 mannen heel erg gelukkig mee ?!!! De film gaan we ook zeker nog maar toe!

 • Reageer Jikke Talla 20 februari 2017 at 14:59

  Wat leuk! Daar zou ik 3 kinderen heel erg blij mee maken.

 • Reageer Mariana 20 februari 2017 at 15:26

  Ik zou er heel graag een dagje heen gaan met mijn twee Lego fans!!! Ook het verrassingspakket zouden ze geweldig vinden!

 • Reageer Claudia 20 februari 2017 at 15:31

  Superleuke actie! Zou leuk zijn om dat te winnen, leuke verrassing voor in de vakantie!

 • Reageer Lucie 20 februari 2017 at 15:36

  Jaaa….Joris en Ludo willen heel graag met de Lego komen spelen en de onderwaterwereld bewonderen!! Dat zou een super verrassing zijn voor in de vakantie! Liefs Lucie

 • Reageer Barbara Egginj 20 februari 2017 at 15:46

  Dat klinkt super leuk. We zouden hier graag naar toe willen met onze bengels. Liv van 6 en Finn van 4 gaan dit helemaal geweldig vinden. ?

 • Reageer Stephanie Vreenegoor 20 februari 2017 at 15:56

  We hadden je tegen kunnen komen. Door ons getwijfel (is legoland Oberhausen wel zo leuk?) onze kids (jongen en stoere meid) laten kiezen wat ze wilden. Bij de eerste keus (spoorwegmuseum Utrecht) waren ze meteen al zo enthousiast, dat we Oberhausen niet eens meer hebben laten zien, maar die voor een ander moment hebben bewaard?. Om te winnen zou dit dus echt top zijn??

  Ps. Whahaha, geweldig hoe je moet laten zien dat ‘ik geen robot ben’

 • Reageer Mirjam de Stigter 20 februari 2017 at 15:58

  Wij doen ook heel graag mee. Sepp van 5 wil daar best graag naar toe denk ik zo.

 • Reageer Vera Groenen 20 februari 2017 at 15:59

  Oh zoo herkenbaar… mijn zoon van net 6 helemaal dol van lego al vanaf zijn 3de verjaardag is lego het enige waar je hem altijd blij mee maakt. Hij wacht ook op de bios maar we gaan pas in de vakantie hebben we afgesproken. Bijna dus, kaartjes voor legoland zouden echt een welkome verassing zijn. Duimen ….. voor Daan

 • Reageer Simone van Iersel 20 februari 2017 at 16:02

  Het batman lego pakket lijkt me supercool voor zoontje Guus die met 2 jonge zusjes ( ook een kleine Keet als zusje) al véél te vaak met Elsa en K3-perikelen te maken krijgt! Kan hij er ook nog eens megacool bij zitten op het strand!

 • Reageer Jooske 20 februari 2017 at 16:09

  Ja leuk voor mijn mannetje van 7, maar vooral voor onze grootste lego fan, onze dochter van 9!

 • Reageer Bianca Muijzer - van Osch 20 februari 2017 at 16:12

  Mijn man zou helemaal uit zijn dak gaan als wij hier naar toe kunnen gaan tijdens onze vakantie. En eh, onze 2 kindjes Tibo en Livia staan ook te juichen als we deze kaartjes winnen ?

 • Reageer Carina 20 februari 2017 at 16:34

  Jaaaaa heel heel heel graag. Dit zou het beste medicijn en verrassing zijn voor ons mannetje van 8 jaar die met griep en koorts op de bank ligt! :(:(

 • Reageer Sofie Beeckmans 20 februari 2017 at 16:36

  Mijn jongens zouden zo een uitstap super vinden. Milo is 6 en zijn broer Rowan is 7 jaar oud en ze gaan los met Lego. Maar meer nog denk ik dat ze blij zouden zijn met het Batman pakket, want de film vonden ze fantastisch.

 • Reageer Hubertine 20 februari 2017 at 16:58

  Pffffff wat een reacties al zeg, maar ga het toch zeker proberen voor mijn dochter. Ik is zoooo dol op lego. En niet alleen de lego friends en elves voor meisjes, maar alle lego!

 • Reageer Eliza 20 februari 2017 at 17:13

  Er heen gaan gaat ons helaas niet lukken maar ik heb een lieve mini-batman in huis die lyrisch is over de film! Dus zo’n pretpakket zou heel tof zijn!

 • Reageer Merlijn Berkhout 20 februari 2017 at 17:24

  Jaa super! Wij gaan er graag heen met onze lego-fan van 6 en zijn zusje van 3. Leuk uitstapje voor de vakantie!

 • Reageer Inge ter horst 20 februari 2017 at 17:50

  Mijn zoontje van 4 zou ik donderdag (23feb) echt dolblij maken met dit cadeau voor zijn 5e verjaardag!!

 • Reageer Kirsten 20 februari 2017 at 18:06

  Dat zou vooral mijn middelste zoon Jan (7jr) geweldig vinden. Zijn oudere zus en jongere broertje vinden het vast niet erg mee te gaan.

 • Reageer Sandy Broers 20 februari 2017 at 18:12

  Wat leuk! Zou er graag heen willen met mijn zoon van 6, hij is gek van lego en Batman!

 • Reageer JW 20 februari 2017 at 18:49

  Staat al een poosje op ons verlanglijstje. Misschien is dit een reden om nu echt te gaan met onze twee lego fanatiekelingen.

 • Reageer Brenda van der Meer 20 februari 2017 at 18:51

  Jaaa dat zou leuk zijn! Mijn zoon viert eind maart zijn grote Lego verjaardagsfeest. Hij wordt 5 (en dus leerplichtig) en ik wil voor zn verjaardag nog een x ‘spijbelen’

  Maar ey.. zo’n verrassingspakket mag ook aan de deur verschijnen hoor ?

 • Reageer Daphne 20 februari 2017 at 18:51

  Ja! Voor mijn verjaardag is Lars op zoek naar Lego speciaal voor mama’s. Wie weet hebben ze dat wel in Oberhausen ?

 • Reageer Annet 20 februari 2017 at 18:52

  Mijn zoon (6) zou dit helemaal geweldig vinden, is een grote Lego-fan!

 • Reageer Nathalie 20 februari 2017 at 18:53

  Hier hebben we ook een lego fan…en een klein zusje die probeert mee te doen met duplo 🙂 dus ja ook wij willen heel graag kaartjes winnen !!!

 • Reageer Letje van Rhijn 20 februari 2017 at 19:20

  Twee grote Lego fans hier in huis (en ik zelf ook wel een beetje :)), die heel blij zouden worden van een van deze prijzen!

 • Reageer Corine 20 februari 2017 at 19:27

  Hier ook zeker interesse. Onze zoon Cas van 5 helemaal gek van Lego, dus…. leuk!!!

 • Reageer Marjolijn van Lierop 20 februari 2017 at 19:44

  Ooh dat zal inderdaad wel heel leuk zijn. Wij zullen ook voor de combi gaan met SeaLife. Zoonlief blij met ochtendje Lego en dochterlief met haaien kijken ?.
  ? Leuk ? leuk ? leuk ?

 • Reageer M. ten Brinke 20 februari 2017 at 20:06

  Mijn zoontje Jesper zou heel graag het verrassingspakket winnen! Die handdoek vindt hij supercool, zoals hij zelf aangeeft.

 • Reageer Ingrid 20 februari 2017 at 20:18

  Ja, heel graag! Hier een grote Ninjago fan en inmiddels ben ik zelf ook weer lekker aan het bouwen. Dat is toch wel een van de leukste dingen van moeder zijn: weer alles opnieuw kunnen beleven door de ogen van je kind!

 • Reageer Marjolein 20 februari 2017 at 20:18

  Mijn zoon Stan van 5 jaar zou het fantastisch vinden. Sinds kort groot fan van Lego en wil zelfs met zijn oma alleen nog maar met Lego spelen. Leuk dat je zo’n leuk uitje deelt!

 • Reageer Hanneke josemanders 20 februari 2017 at 20:32

  Dat vinden mijn zoon en zijn papa super leuk en gaaf.
  Dit zijn zo’n grote legofans. Bouwen samen wat af en bladeren de boekjes wat door op zoek naar nieuwe ideeën om te bouwen of te sparen.
  Zijn gister naar de Batman film geweest, ze waren super enthousiast. Dus je kunt wel raden wat hun nieuwe lego thema wordt…… Batman.
  Dus ik zou hun hier een heel groot plezier meedoen?

 • Reageer anne de jager 20 februari 2017 at 20:40

  Dat zou een mooie afsluiting van de vakantie zijn…… even genieten van de quality time als gezin tussen de lego…… wat wil een mama nou nog meer… ?HEERLIJK

 • Reageer Kim 20 februari 2017 at 20:41

  Lijkt me helemaal te gek. En mijn twee jongens van 5 en 7 ook. Nu had ik net vanochtend woensdag vrij genomen voordat ik dit gelezen had. Was dat faith of puur geluk ?.

 • Reageer Evelien Peetsold 20 februari 2017 at 20:43

  Jaaa graag! In de kerstvakantie waren we een weekje in Denemarken, o.a om naar Legoland te gaan…bleek ie dicht te zijn? Dus we gaan graag voor een miniherkansing in duitsland!

 • Reageer Sandra 20 februari 2017 at 20:48

  Ja!! Wij willen gaan!

 • Reageer Rianne Vos 20 februari 2017 at 20:51

  Gaaf voor onze kleuter zoon die morgen 5 wordt. Dit weekend al zijn lego-verjaardagsfeest gevierd. Incl legotaart. Morgen is oma ook jarig dus altijd aandacht delen op zijn echte verjaardag. Dan zou dit wel een superkado zijn?

 • Reageer Yvonne Gerritsen 20 februari 2017 at 21:04

  Ooow super! Dit vinden mijn zoontje Stijn en zijn buurjongetje Roman helemaal fantastisch!!! Grotere legofans ken ik niet, ze spelen er elke dag mee. Zo leuk ook die handdoek ❤️

 • Reageer Diriël van Lienden 20 februari 2017 at 21:19

  Voor Timo van vijf die zaterdag zijn a-diploma haalde en nu van mama nog B moet halen.. Die handdoek is dan wel toepasselijk. Hij is met papa ook al naar de film geweest.
  Natuurlijk ook leuk voor zijn grote zus van 7 en broertje van drie die ook wat af bouwen.

 • Reageer Bianca 20 februari 2017 at 21:20

  Leuk!!! Wie niet waagt wie niet wint ?

 • Reageer Henriette 20 februari 2017 at 21:40

  Wat een gaaf badlaken, ik zie onze zoon er deze zomer al op liggen!!

  Stijn wordt aanstaande zondag 26 februari 9 jaar! hij is nu al zenuwachtig welke kado’s hij krijgt…. misschien het badman pakket? Je moet dromen blijven houden, he?

  Hij is al jaren altijd druk met lego en heeft de film gezien. Nu Batman fan!

 • Reageer Jeanne 20 februari 2017 at 21:48

  Zoon (7) en dochter(4), beide groot ninjago-fan, kwijlden nog net mijn beeldscherm niet onder bij het horen en zien van deze actie….dus ja, die willen wel! (En ik ga, samen met paps heus gezellig mee hoor! 😉

 • Reageer Linda Bouwsma 20 februari 2017 at 21:57

  Wat een Lego gave actie. Ik heb hier in huis 3 Lego fans (4, 6 en 32) er worden hier hele Lego bouwwerken gemaakt, aangevallen en door helden gered. De Lego Batman film vonden ze dan ook geweldig. En ik doe als mama overal aan mee, Lego bouwen en ermee spelen, Lego spelletjes en mee naar de Lego films. Stiekem vindt ik het ook erg leuk. We staan er letterlijk mee op en gaan ermee naar bed. Ik ga zo hard duimen dat ik mijn Lego fans blij mag maken. Duim duim duim 😉

 • Reageer Kalle 20 februari 2017 at 22:33

  Ik wil graag dit winnen. Ookvoor mijn broertju en zusje. Groetjes kalle

 • Reageer Nienke 20 februari 2017 at 22:43

  Wauw dat zou leuk zijn!
  We hebben legoland al geboekt voor mei.
  Een voorproefje zou zeer welkom zijn.
  Gelukkig heb ik volgende week ook lekker vakantie dus tijd genoeg om te gaan en mijn Teun een dag van zijn leven te bezorgen.

 • Reageer Esther van Helvert 20 februari 2017 at 22:46

  Heel graag! Niet voor mij maar voor een relaxte vader met z’n zoons!

 • Reageer Angelique de Groot 20 februari 2017 at 23:44

  Ik doe heel graag mee met deze actie. Alle drie onze kinderen vinden spelen met lego geweldig en onze jongste zoon is helemaal gek van alle filmpjes!

 • Reageer Judith Veltstra 20 februari 2017 at 23:59

  Wat een geweldige teksten schrijf je toch altijd! Ik zag mijzelf al helemaal in Oberhausen staan. Wat een leuk uitje. We doen graag mee!
  Groetjes Judith

 • Reageer Ingrid 21 februari 2017 at 00:29

  Superleuk uitje voor de voorjaarsvakantie voor mijn zoontje Daan van 5. Net zo’n blond mannetje als jouw zoontje Teun en ook een echte LEGO fan! Ik loot graag mee ?.

 • Reageer Audrey 21 februari 2017 at 06:50

  Mijn 3 LEGO natics van 6, 7 en 12 jaar zouden dit echt te gek vinden. Van LEGO City tot LEGO Friends, en niet te vergeten alle LEGO filmpjes op Netflix. Dit zou een tof dagje voor ze worden!

 • Reageer Lucienne Kepser 21 februari 2017 at 07:32

  ? zou echt te gek zijn voor mijn zoontje Levi (7) en neefjes Lucas (7) & Timme (2). Van hier maar een uurtje rijden. ?

 • Reageer Lydia 21 februari 2017 at 08:23

  Mijn grote man zou het supergaaf vinden om daar een keer naar toe te gaan. Heeft maar 1 droom…..later wordt ik batman! Aangezien wij nu midden in onze krokusvakantie zitten, zouden de kaartjes deze week al ‘verzilverd’ worden.
  En voor dochterlief, die fanatiek haar broer in alles nadoet, zal dit ook een fantastisch uitje zijn! Lekker bouwen met de lego, een draaimolen, prinsessen tegenkomen……dubbel genieten dus!

 • Reageer Laura Hoekema 21 februari 2017 at 09:22

  Wauw, uh, ja, natuurlijk wil ik naar oberhausen! Komende woensdag staat de film op het programma met zoonlief en en vriendje van hem. Superspannend, zo vaak gaan we niet naar de film. Maar lego is helemaal hun ding dus deze konden we niet laten gaan. Uren spelen Pim en Jori met lego aan de grote tafel. Soms bij ons, soms bij hem… Je snapt dat vanwege de rust die jongen met zich meebrengt Jori ook mama’s favoriete vriendje is om hier te komen spelen. Dus, ja graag, wij willen wel!

 • Reageer Anne-marijn Granneman 21 februari 2017 at 09:40

  Ja!!!! Ik maak dolgraag kans op de kaartjes. Het klinkt echt geweldig!!!

 • Reageer Jelle 21 februari 2017 at 10:27

  We zijn al 2 keer naar de Lego Batman film geweest en de derde keer staat al op de planning, dus we doen bij deze een poging om te winnen, want nooit genoeg Lego activiteiten in één vakantie ?
  Maar het allerliefst zou ik het Lego pakket winnen om de nieuwe kamer van m’n oudste mee op te leuken ?

 • Reageer Marijke Brouwer 21 februari 2017 at 14:17

  Hé ik dacht gisteren al gereageerd te hebben, maar zie mijn reactie niet terug. Dus bij deze voor de zekerheid:ja ik win graag voor mijn dochter en pleegzoon! Met lego bouwen ze niet alleen allemaal mooie dingen, maat ook aan hun relatie. Ze moeten nog erg wennen aan elkaar, maar in het bouwen met lego vinden ze elkaar helemaal!

 • Reageer Susan de Lange 21 februari 2017 at 14:50

  Heel graag! Net terug van de winkel voor een LEGO Batman broek bij z’n LEGO batman shirt zodat hij morgen in vol ornaat met papa naar de film kan. Groot fan hier dus..

 • Reageer Froukje van Ballegooijen 21 februari 2017 at 21:07

  Leuk! Mijn oudste zoon (7 bijna 8) is helemaal fan van lego en batman dus lego batman is bij hem absoluut favoriet!

 • Reageer Willeke Seelen 21 februari 2017 at 22:44

  Wat zou dat een leukere verrassing zijn! Onze zoon en dochter zijn helemaal gek van Duplo en “kleine” lego, zoals ons zoontje het altijd noemt ?

 • Reageer marloes 22 februari 2017 at 08:21

  Cool! Gezellig met dochterlief en haar bff. En kleine neef. En lekker dichtbij. Leuk! Win ze graag!

 • Laat je reactie achter