Relax

Snor festival en Relax Mama workshop

Op 24 en 25 september is het jaarlijkse Snorfestival. Hét festival rondom de lancering van de nieuwe boeken van Uitgeverij Snor. Net als vorig jaar zijn er allerlei workshops, lekker eten en drinken, een snorwinkel (met al mijn boeken en de agenda) en een feestelijke boeklancering. Ik loop allebei de dagen rond, en op zondag geef ik mijn workshop (met kans op prijzen!). Lijkt me superleuk als ik een aantal van jullie daar zie. Ik mag drie gezinskaarten weggeven voor het festival. Zie onderaan dit blog.

Wat is het Snorfestival?

Het Snorfestival is hét festival van Uitgeverij Snor: de uitgever van mijn Relax Mama-boeken (en de kaarten, posters en kwartetspel). Ieder jaar organiseren ze een festival rondom hun leuke boeken. Dit jaar doen ze dat in hun spiksplinternieuwe onderkomen: de Snorfabriek. Een heel coole leegstaande fabriekshal in Utrecht die vanaf half november echt gaat draaien.

snorfabriekTijdens het Snorfestival zijn er onder andere de volgende workshops te volgen: de Flow papierworkshop, een borduurworkshop of een theaterworkshop voor kinderen. Je kunt ook een portret van jezelf of je kinderen laten maken of je kunt de bloggersmarkt bezoeken. Kijk hier voor het hele programma

Relax Mama workshop zondag 25 september 12.00 uur

Op zondag geef ik de Relax Mama workshop in de roze Kwantumkeet. In deze workshop met een flinke Workshop Relax Mama Soest 300520015-006‘feel good’-factor houd ik een spiegel voor, heb je tijd om ervaringen te delen, doen we oefeningen en een quiz om je aan het denken te zetten. Dit alles in de toon zoals je van mijn boeken van de Club van Relaxte Moeders bent gewend. Degene die de quiz wint is de meest relaxte moeder en wint een Relax Mama-product. En o ja, ik lees ook nog voor uit eigen werk.

Kaartje winnen?

Een kaartje voor het Snorfestival kost €8,75 per persoon en een gezinskaartje voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost €21,25. Je kunt ze hier kopen (via Ticketmaster). Mijn workshop is daarna gratis bij te wonen.

Openingstijden: zaterdag van 10 tot 18 uur, zondag van 11 tot 18 uur.

Edit: Ik heb de kaartjes voor het festival inmiddels verloot. Dank voor jullie leuke reacties!

Ik mag drie gezinskaarten voor het festival weggeven. Wil je die wel winnen? Geef dan onderaan dit blog aan met wie je graag het Snorfestival wilt bezoeken!

Hoe kom je er?

Het adres van de Snorfabriek is Tweede Daalsedijk 14A in Utrecht, het ligt tegenover huisnummer 151. Gebruik dat huisnummer, anders vind je het niet. Wij adviseren om zoveel mogelijk met de (OV-)fiets of het OV te komen. Als je je OV-kaartje laat zien krijg je een cadeautje! Er is voldoende ruimte om je fiets te stallen. Vanaf Utrecht Zuilen kun je bus 3 richting Overvecht pakken, en op de Concordiastraat uitstappen. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Kijk op http://www.slimutrechtin.nl/ voor de locaties, tarieven en bussen of trams vanaf de P&R.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

7 Reacties

 • Reageer Marieke 16 september 2016 at 08:56

  Lijkt mij een superleuk festival en zeker een mooie kans om dan jouw workshop te volgen! Groot fan van jouw boeken en de ‘het is een fase, het is een fase, het is een fase’ poster is bij ons thuis een regelmatig terugkerende uitspraak geworden ;). Inmiddels ook het Relax-mama kookboek én de agenda voor 2017 in huis, maar er is natuurlijk nog veel meer leuks aan te schaffen, haha. Uiteraard neem ik die dag mijn man en zoontje van 4 mee (lijdend voorwerp van de uitspraak, alhoewel… wij zijn natuurlijk meer lijdende voorwerpen 😉 ). Ik denk dat we ons onwijs zullen vermaken die dag als ik het programma zo lees!

 • Reageer Marijke Brouwer 16 september 2016 at 12:16

  Samen met mijn man Jos, dochter Nadia van 6 en pleegzoon van 3(moet anoniem blijven) die sinds 3 weken bij ons is. Ons hele gezin is aan het wennen aan de nieuwe situatie en alle hulp daarbij is van harte welkom. De eerste dagen hadden we een stuiterbal in huis die flink stoom moest afblazen, maar langzaam komt hij tot rust en wij gelukkig ook. In deze achtbaan van wennen, verkennen, elkaar uitproberen en balans vinden kunnen we wel een dagje uit samen gebruiken!

 • Reageer Kati Delikát 16 september 2016 at 12:50

  Ik zou graag met mijn lieve vriendin Annemarie gaan, zij moet binnenkort voor de 2de keer geopereerd worden aan een klacht die maar niet overgaat. Hierdoor komt haar gezinsleven weer voor een korte tijd stil te liggen. Hoe leuk zou het zijn om voor die tijd samen nog naar zo een bijzonder event te gaan met als hoogtepunt jouw workshop! Succes met de voorbereidingen!

 • Reageer Ans 16 september 2016 at 17:15

  Lijkt me een superleuk festival! Ik zou graag gaan met mijn dochter van 6 en zoon van 3 jaar. Een gezellig mama-uitje omdat papa dat weekend z’n allereerste marathon gaat lopen.

 • Reageer Saskia wolters 16 september 2016 at 21:11

  Lijkt mij een super leuk, tof en gezellig festival om bin te zijn samen met mn man en dochtertje!

 • Reageer Yvette 17 september 2016 at 21:49

  Dit lijkt me een heel leuk uitje met m’n gezinnetje. Nu dochterlief bijna 1 wordt merken we allebei dat we toch echt aan de slag ‘moeten’ met opvoeden, grenzen, etc. Met onze pittige tante kan dit best nog wel eens een leuke tijd worden, een workshop om wat kennis op te doen over hoe dan een relaxmama (en relaxpapa) te blijven is dus van harte welkom 🙂

 • Reageer Jane 19 september 2016 at 22:44

  Leuke kans om jouw workshop te volgen! Ik kom graag een dagje relaxen en neem mee mijn man (vraag wel even of hij zijn snor laat staan) en zoontje van twee (nog zonder snor).

 • Laat je reactie achter