Lees, relatie

Seks voor moeders

Hoi! Hier is je grote vriendin en moedercollega Sanne weer met een stukje over seks. Sprak ik en tijd terug nog vol lof over een noviteit als het stiften van je schaamlippen, laten we het nu eens ouderwetsch over ons seksleven hebben. En ja, ik zeg ‘ouderwetsch’, want jongens jongens, dat lijkt toch soms ook iets uit een ver verleden, of niet dan?

Dus. In plaats van al je energie te stoppen in het boenen van je tuinset, het regelen van een tandartsafspraak voor jou en je koters of alvast de back to school outfit voor je kinderen te regelen, zou je ook de glansdoek over je libido kunnen halen. Uiteindelijk word je daar blijer van dan het Marie- Kondoën van je kasten. Ik wel in ieder geval.

Ik verzamel wat tips voor je om er (alsnog) een zinderende zomer van te maken.

Ochtendseks, hoe was het ook alweer?
Het is weer licht ’s ochtends! Dus negeer die wekker komend weekend en negeer je kinderen. Gooi de avond van tevoren wat brood en beleg op de keukentafel en laat ze lekker een berg hagelslag ter grootte van de Mount Everest op hun brood gieten. Smijt eventueel een iPad of ander scherm naar binnen om er zeker van te zijn dat ze niet je slaapkamer in komen. Een stoel tegen de deurklink werkt ook.
Ook jij hebt af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Huppekee.

Kinky Lego
Een klap op je kont, trekken aan je haar, bijten in je tepel of hardcore zweepjes en touwen. Pijn is fijn. En je kunt het wat dat betreft zo gek maken als je wilt. Maar, heb jij al eens geprobeerd om speelgoed in te zetten? In je rug prikt de punt van een ridderkasteel en onder zijn knieën leg je wat van de klassieke vierkante blokjes. Vergeet fifty shades of grey, hier is fifty shades of Lego! Hoef je niet op te ruimen ook.

De keuken is om te…
In films ziet het er altijd zo gemakkelijk uit. Ze zoenen, hij tilt haar op alsof ze een pak suiker is en zet haar op het aanrecht. Daar slaat zij haar benen om hem heen en zonder enig gefrunnik of een sleutelbos die in haar billen prikt, zetten ze hun liefdesspel voort. Dat kun jij ook! Hijs wel voor de zekerheid jezelf en je postnatale kilo’s maar op het Belgisch hardsteen, door je rug gaan is zo on-sexy. En veeg van tevoren alle halfleeg gegeten kommen cornflakes, de insectentatoeages en de glazen melk met klonten aan de kant. Die broek met riem moet hij trouwens ook zelf even doen. Wacht, dit moest sexy zijn, toch?

Ritje
Oké, misschien is het aanrecht niet de beste plek. Verplaats je naar de auto. Je hebt niet voor niets ooit je schattige koekblik vervangen voor zo’n degelijk gezinsexemplaar. Dan kun je er ook best een ritje horizontaal in rijden. Waar is anders al die beenruimte voor?
Handrem erop, stoelen plat en die Woezel en Pip-raamschermen komen nu ook mooi van pas. Negeer de lege snoeppapiertjes, de bergen zand en dat je net op je lievelingszonnebril gaat zitten die je vanochtend in alle haast af deed terwijl je kind bijna onder de auto van de buurman rende. En hoe werkt dat kinderslot ook alweer? En…

Laat maar.

Ga maar gewoon naar bed. En droom van een vakantie naar een hutje op een eiland met zandstrand en naar lang vervlogen tijden. Misschien komt het ooit nog goed.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter