Lees, relatie

Rosie Tindert 8: Swish

Na mijn scheiding verhuisde ik samen met mijn kroost naar mijn nieuwe huis. Toen ik dat op orde had, maakte ik een Tinder-account aan. In deze zomerserie heb je kunnen meegenieten van mijn verhalen. Dit is voorlopig mijn laatste… Mijn vorige avonturen vind je hier.

Alex arriveert op tijd op het afgesproken terras, fijn. Het vrolijke gezicht met de enorme krullenbol bevalt me direct. Kennelijk is het wederwijds want ik zie een grote lach op de prachtige lippen verschijnen. “Hi Alex, leuk je te ontmoeten,” zeg ik. “Likewise!” hoor ik. Zag ik daar nou een knipoog?

Het gebeurt me niet zo vaak maar de blik van deze welgevormde sterveling maakt me verlegen. Het is ineens helemaal niet erg dat mijn date een stukje kleiner is dan ik. We kletsen over werk, muziek en film en komen erachter dat we behoorlijk wat raakvlakken hebben. “Hé je rilt, heb je het koud?” vraagt Alex. “Ja, eigenlijk wel. Vlakbij is een leuke tent, zullen we opwarmen op de dansvloer?” vraag ik.

We dansen best lekker samen, al is het nog wel een beetje onwennig. “Ik haal even wat drankjes, zo terug,” zeg ik en baan me een weg door de dansende menigte. Ik bestel bier en wijn en terwijl ik wacht op de drankjes hoor ik de hit van Katy Perry. De halve dansvloer struikelt over het dansje maar Alex blijkt een volleerd swish-er. Knap. Ik vind het niet heel erg dat ik hier bij de bar sta en niet op de dansvloer.

“Alsjeblieft, en proost!” zeg ik en dansend hef ik mijn glas. De alcohol maakt me losser en op het moment dat ik even mijn ogen dicht heb om totaal van de muziek te genieten voel ik een arm om mijn middel en een zachte wang tegen mijn wang. Langzaam laat ik mijn armen zakken en heel even dansen we lijf tegen lijf. Ik kijk in een lachend gezicht met ondeugende ogen. Het groene licht is gegeven en we raken elkaar vaker aan. Subtiel, voorzichtig en steeds brutaler. “Wat een leukerd ben jij,” schreeuwt Alex fluisterend en kijkt me veelbetekenend aan. Gelukkig is het donker op de dansvloer en ziet niemand mijn vuurrode wangen.

“Hé you,” hoor ik ineens dwars door mijn oordoppen heen, “zullen we nog wat drinken?” “Graag,” antwoord ik. We lopen naar de cocktailbar achterin de zaak, weg van de harde muziek. “Ik neem een Mojito, wat wil jij?” vraagt ze. “Gin Tonic,” antwoord ik. “Maar zonder al die bende erin.” Ze schiet in de lach om mijn geïrriteerde blik. “Ik vind je echt prachtig,” zegt ze, draait een lok van mijn haar om haar vingers en neemt met de andere hand haar drankje aan van de geamuseerde ober. “Proost,” zegt ze en heft haar glas. “Mag ik proeven?” vraagt ze. “Nee, niet je drankje. Jou.”

“Heel graag swish girl,” zeg ik.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter