Lach

Rihanna’s zwangerschap in 11 tweets

Ik volg op Instagram en Twitter nogal veel accounts die iets doen met moederschap. Dus toen ik maandag mijn ogen opende én mijn socials, werd me al snel duidelijk dat Rihanna tijdens de Super Bowl Halftime Show niet alleen spectaculair was, maar ook overduidelijk zwanger. Toen ik lag te slapen was Amerika (en Twitter en Insta) in rep en roer.

Want… wat? Zagen ze het nou goed?

Ondertussen draaide Google overuren…

Ook in Nederland was er verwarring…

Ongeloof ging langzaam over in verontwaardiging want serieus, hoe kunnen we zwangerschap nu ooit nog als smoes gebruiken om ergens onderuit te komen. Dank Rihanna…

Maar goed, eigenlijk was dit ons al eerder onmogelijk gemaakt door Serena Williams die een grand slam speelde toen ze zwanger was.

Het moge duidelijk zijn dat niet iedereen zich kan identificeren met Rihanna…

Met haar outfit misschien wel. Zo’n dekbed is natuurlijk heerlijk als je zwanger bent (en lekker op de bank ligt)…

Eerlijk is eerlijk, niet iedereen is blij met de zwangerschap…

Het optreden van Rihanna maakte het voor sommige mensen wel duidelijk dat vrouwen toch echt het sterke geslacht zijn..

Iets wat de schrijver van Lord of the flies (William Golding) al heel lang geleden concludeerde…

Ach laten we er geen wedstrijd van maken, maar gewoon concluderen dat moeder zijn en werken soms best een badass combinatie is. Mom you can!

Meer geluk in werk en ouderschap: Mom You Can!

Mooi moment om mijn boek Mom You Can weer eens te pluggen! Mom You Can is een positief boek over de combinatie werk en gezinsleven. Je leest zoveel negatieve berichten over de combinatie van werk en moederschap, terwijl de praktijk vaker het tegendeel bewijst. Ouders ervaren dat ze beter kunnen plannen, creatiever worden, meer gefocust zijn en betere keuzes maken. Voor Mom You Can interviewde ik tientallen vrouwen die gelukkig zijn in werk en moederschap, en ik dook in onderzoek en psychologie. Ik ontdekte negen succesfactoren die voor een uitstekende balans tussen werk en moederschap zorgen. Zo word je niet alleen een gelukkiger moeder, maar ook een gelukkiger werknemer of ondernemer.

Het boek kost €20,00 en is online hier te koop. Wil je de eerste hoofdstukken alvast lezen? Kijk dan hier voor het voorproefje. Oja hij is er ook als luisterboek!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter