Relax

Relax Mama miniworkshop

Op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni is de eerste editie van Love for Life, in Jaarbeurs Utrecht. Ik geef daar twee keer de Relax Mama miniworkshop. En mag vijf keer twee kaarten weggeven voor het event (zie onderaan dit blog).

Een klein uurtje relativeren en lachen over het moederschap? In mijn workshop houd ik een spiegel voor met een quiz, lees ik je voor en doen we grappige oefeningen om je aan het denken te zetten. Dit alles met een flinke ‘feel good’-factor zoals je gewend bent van mijn boeken en van de Club van Relaxte Moeders.

En… degene die de quiz wint is de meest relaxte moeder in de zaal en wint een Relax Mama-product.

Relax Mama op Love for Life 2016

Love for Life is een nieuw tweedaags event in de Jaarbeurs in Utrecht. Het gaat bij Love for Life om positiviteit en vriendschap, gezond eten, nieuwe recepten uitproberen, sporten, balans vinden tussen werk en privé en carrière maken. Er zijn workshops, lezingen en een markt. Mijn workshops zijn tussen 15.00 en 16.00 uur in het in theater Blauw.

13705 JAA LFL datum

Interesse in twee kaarten voor Love for Life?

Ik mag vijf setjes van twee kaarten voor dit nieuwe event weggeven. Vind je het leuk om daar heen te gaan op zaterdag of zondag (en dan natuurlijk wel even naar mijn workshop komen!)? Geef dan hieronder aan  op welke dag en met wie je daar heen zou willen.

Ik hoop je daar te zien!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

61 Reacties

 • Reageer Michelle 10 mei 2016 at 13:47

  Lijkt me leuk samen met mijn eigen moeder!

 • Reageer Manita 10 mei 2016 at 13:48

  Ik zou graag kans willen maken op kaartjes voor zondag 5 juni. Eindelijk eens de deur uit zonder kind en man en eens even relaxen….. langer dan 10 minuten zonder “mama, mama, mama” te horen 🙂

 • Reageer Martine 10 mei 2016 at 13:48

  Tuurlijk wil ik daar bij zijn. Samen met mn vriendin met wie ik ook altijd heel relaxed een weekje op vakantie ga. Samen genieten van de rust. Love 4 life past bij ons.

 • Reageer Heleen van der Laan 10 mei 2016 at 13:49

  Hoi Elsbeth, ik zou graag naar je workshop komen op zondag 5 juni samen met mijn zusje, Barbara. Onlangs voor Moederdag ‘Relax Mama’ gekregen en ‘Van achter het behang, tot over mijn oren’ heb ik ook al verslonden. Ben fan van je!?
  Hopelijk tot gauw!

 • Reageer Sara 10 mei 2016 at 13:53

  Als trouwe Utrechtse fan lijkt het me super om met mijn schoonzus je workshop bij te wonen! Bij elkaar opgeteld hebben we 6 kinderen en willen nog relaxter worden

 • Reageer Danielle Koudijs 10 mei 2016 at 13:54

  Zowel 4 als 5 juni zou kunnen. Samen met een goede vriendin van mij inspiratie op doen om relaxter te worden, te lachen om hoe wij als moeder zijn en om nieuwe ideeën te krijgen voor onze body, wat hand in hand gaat met food… 😉

 • Reageer natasja 10 mei 2016 at 13:56

  Leuk leuk!! Graag, zou een tof dagje weg zijn! Welke dag maakt me niks uit!

 • Reageer Loes 10 mei 2016 at 13:59

  5 juni met Gaby! Super relaxte moeder!

 • Reageer Denise 10 mei 2016 at 14:04

  Met mijn zus Wendy, een dagje samen weg zonder onze gezellige kids is op zijn tijd ook nodig 🙂

 • Reageer Corien 10 mei 2016 at 14:16

  Ik zou graag op 5 juni willen samen met mijn vriendin Marije! Balans met ons gezin en het verdere leven 😉 en gezondheid zijn voor ons belangrijke items!

 • Reageer Chantal 10 mei 2016 at 14:18

  Lijkt me leuk om op zondag met een vriendin te gaan, even relaxen zonder man en kids!

 • Reageer Andrea 10 mei 2016 at 14:30

  Ik zou graag op zaterdag naar je komen luisteren met mijn lieve schoonzusjes! We kopen er wel een kaartje bij ?

 • Reageer Angela van der Fange 10 mei 2016 at 14:31

  Het lijkt me erg leuk om dit met mijn moeder te doen. Ikzelf ben herstellende van een burnout, moeder van 2 meiden, bonusmoeder van 2 kindjes. Naast mama ook werknemer en alle andere petten die een mama draagt. Dus een beetje relativatie en luchtigheid kan ik wel gebruiken 😉

 • Reageer Angela van der Fange 10 mei 2016 at 14:32

  Aanvulling: dan zou ik graag zaterdags willen komen met mijn moeder

 • Reageer Marieke 10 mei 2016 at 14:35

  De zaterdag zou ik graag gaan. Ben aan het proberen mijn leven wat beter te plannen beetje hulp zou lekker zijn. Dagje mezelf zijn ook.

 • Reageer Judith 10 mei 2016 at 14:37

  Dit lijkt me heel erg leuk! Als tweelingmoeder van twee prematuurtjes heb ik het afgelopen jaar heel wat meegemaakt en kan ik echt nog wel wat tips gebruiken om relaxter te worden! Ik zou dan graag een mede-tweelingmama meenemen :).

  • Reageer Judith 10 mei 2016 at 14:38

   En dat zou dan voor de zondag zijn, 5 juni!

 • Reageer Elma 10 mei 2016 at 14:38

  Leuk! Ik ben 5 maanden geleden voor het eerst moeder geworden en ga graag een keer een dagje op pad zonder kind en man. En aangezien ik een drukke carrière met mijn nieuwe gezin probeer te combineren klinkt dit evenement en zeker ook jou workshop als een perfecte match!

  • Reageer Elma 10 mei 2016 at 14:40

   Leuk! Ik ben 5 maanden geleden voor het eerst moeder geworden en ga graag een keer een dagje op pad zonder kind en man. En aangezien ik een drukke carrière met mijn nieuwe gezin probeer te combineren klinkt dit evenement en zeker ook jou workshop als een perfecte match! Dag maakt niet uit.

 • Reageer Annemiek 10 mei 2016 at 15:03

  Lijkt me heerlijk, op zondag even wat tijd voor mezelf met mijn zus… zonder kids ?. Voel me bijna schuldig als ik het zo zeg. Bijna…

 • Reageer Lonneke 10 mei 2016 at 15:08

  Ik zou graag een vriendin, voor wie moeder zijn niet altijd relaxed is, verwennen met een dagje uit. Een beetje meer Love4Life verdient zij wel! Dag maakt niet uit.

 • Reageer Jelka van Nunen 10 mei 2016 at 15:12

  Ik zou daar 4 juni heel graag heen gaan met m’n beste vriendinnetje Carijn, die heeft geholpen bij de geboorte van mijn tweede! Voor mij een middagje relaxen zonder de kinderen, voor haar een middagje vrij van de afstudeerstress van haar laatste fase verpleegkundigeopleiding! Zou ons beide erg goed doen, en het lijkt me erg leuk!

 • Reageer Liesbeth 10 mei 2016 at 15:26

  Lijkt me leuk! Samen met een goede vriendin. Beide houden we allemaal ballen hoog maar portie lol en relativeringsvermogen is ook niet verkeerd! Hoogste tijd! Zondags heeft mijn voorkeur.

 • Reageer Corien 10 mei 2016 at 15:34

  Dat lijkt me een leuke beurs! Ik zou graag 4 juni gaan met m’n beste vriendin. Zij al 5 jaar moeder en ik snap sinds een jaar ook hoe dat is.

 • Reageer Anja 10 mei 2016 at 15:38

  Samen met mijn zusje, ze is een relaxte mama, veel relaxter dan mij. Ik kan dus wel wat leren van deze workshop. En mijn zusje, tja ook relaxte mama’s kunnen altijd weer wat leren toch!?
  Ik denk dat dan zaterdag het beste uit komt, onze ouders zijn zondag 41 jaar getrouwd!!

 • Reageer Marloes 10 mei 2016 at 15:43

  Lijkt me heeeel erg leuk om heen te gaan
  Heel veel vriendinnen-moeders die ik kan uitkiezen om mee te gaan…
  1 vriendin is gescheiden en heeft niet zoveel uitjes, haar man is op zondag is haar huis met de kinderen…
  neem ik haar een dagje mee om een relax mama te zijn! Lijkt me tof.

 • Reageer anie 10 mei 2016 at 15:44

  Wat een goede reden om te otsnappen aan een weekendje schoonfamilie.. ik zou samen met mijn vriendin gaan, op zaterdag, want op zondag is ze jarig! Perfect cadeau toch

 • Reageer Jessica 10 mei 2016 at 15:48

  Heel graag samen met mijn vriendin op zondag 5juni. En komen ook graag naar jouw workshop maar of wij zo relaxed zijn als mamas haha ben benieuwd

 • Reageer Marije 10 mei 2016 at 16:39

  De dag maakt niet uit….9 weken geleden hersenbloeding gehad..gelukkig veel goed weinig klachten maar sinds die tijd ben ik het relaxed zijn kwijt en ben ik er weer naar opzoek…Samen met een vriendin.

 • Reageer Monique Postma 10 mei 2016 at 16:49

  Ik zou het super gaaf vinden om mee te doen aan je workshop!
  Ik lees je artikelen altijd met veel plezier en zou dolgraag meer willen leren over de dingen die nu een grote rol spelen in mijn leven: hoe combineer in werk en privé met twee kleine kids en wat zet ik elke avond weer voor ze op tafel? Ik zou graag met mijn vriendin Sharon gaan!

 • Reageer Monique Rijnders 10 mei 2016 at 16:55

  Dit komt helemaal als geroepen! Voor zowel mij als mijn beste vriendin met wie ik graag zou komen op 4 juni. We zitten nu allebei middenin allerlei levensvragen (carrière, balans werk/privé, moederschap en gezond leven) en kunnen wel wat inspiratie en humor daarbij gebruiken 😀

 • Reageer Karin de graaf 10 mei 2016 at 17:23

  Ja leuk samen met mijn zusje zaterdag 4 juni. Kijken of we nog een beetje kunnen lachen om ons en onze kids van 9 en 7.

 • Reageer Leonie van den Burg 10 mei 2016 at 17:43

  Ik zou heel graag komen samen met mijn vriendin op 4 juni. Een dagje weg van 4 kids en lekker samen lachen en dingen leren. Een heerlijk vooruitzicht.

 • Reageer Monique Jonas 10 mei 2016 at 17:44

  Super leuk! Samen met een vriendin!

  • Reageer Monique Jonas 10 mei 2016 at 17:44

   Ow dag vergeten ?
   Graag op zondag!

 • Reageer marianne 10 mei 2016 at 17:51

  lijkt me een heerlijk plan voor onze zussendag.beiden moeder van twee kleine troublemakers … ..beetje relativering kan geen kwaad!

  • Reageer marianne 10 mei 2016 at 17:52

   oja…De zondag graag

 • Reageer Eveline 10 mei 2016 at 17:56

  Heel erg leuk! Zaterdag of zondag kan allebei! Ik zou gaan met een vriendin die net moeder is dus die nog moet toetreden bij de ‘relaxte’ moeders ?

 • Reageer Letty 10 mei 2016 at 18:01

  Oh dat zou super zijn! Zou graag op de zondag met mijn vriendin Angela komen. Wij kunnen nog wel een lesje relaxen gebruiken 🙂

 • Reageer Angelique de klein 10 mei 2016 at 18:02

  Lijkt me geweldig om op zaterdag samen met mijn beste vriendin te gaan. Allebei single mama en kunnen wel wat relativeren en lachen gebruiken!

 • Reageer Sonja 10 mei 2016 at 18:21

  Ja dat zou super zijn, op 5 juni samen met mijn zusje die wel wat relaxen kan gebruiken!

 • Reageer Susan de Lange 10 mei 2016 at 18:48

  Op m’n verjaardag 2 juni ga ik mee op schoolreisje. Niet verkeerd om dan zondag 5 juni wat relaxed te gaan doen! M’n zus kan ook wel wat relax tijd gebruiken.

 • Reageer Laura lubbers 10 mei 2016 at 19:39

  Lijkt me heerlijk om wat tips en ideeën te krijgen om balans te vinden…. blijft moeilijk! Een dagje relativeren lijkt me fantastisch samen met mijn zusje

 • Reageer Mirella van Denderen 10 mei 2016 at 20:04

  Wauw dat zou leuk zijn, een keer een moment tijd voor mijzelf en horen hoe dat bij andere mama’s gaat. Hopen op tips/ ideeen. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op m’n werk. Als juf ben je tenslotte ook een soort moeder maar dan wel van veel kinderen.

 • Reageer Fleur 10 mei 2016 at 20:12

  Dat lijkt me echt iets voor mijn vriendinnetje Mariette en mij op zaterdag. Wij verzamelen de wijsheden van – en we willen een selfie met Elsbeth!

 • Reageer Jantine 10 mei 2016 at 20:31

  Lijkt me super leuk om met mijn zusje op zondag heen te gaan die de dag er voor de slachtermarathon loopt en dan wel wat relaxen kan gebruiken dus.

 • Reageer Karin 10 mei 2016 at 20:38

  Super leuk! Ben 5 maanden geleden voor de derde keer moeder geworden en ben wel weer toe aan me-time. Ook de nieuwe verhoudingen kunnen nog wel wat meer relaxte momentjes gebruiken? 5 juni lijkt me prima om hiermee te starten ?

 • Reageer magriet 10 mei 2016 at 21:50

  Oh ja leuk. Daar mijn verjaardag vieren op 4 juni. Samen met mijn moeder?

 • Reageer Eveline 10 mei 2016 at 21:58

  Lijkt me super fijn om weer een relaxte mama te zijn en vooral te blijven!!! Samen met mijn vriendinnetje komen we graag op zondag 5 juni luisteren en beleven wat jij ons te leren hebt! ?

 • Reageer Daniéla 10 mei 2016 at 22:21

  Het lijkt mij een heerlijke beurs om eens rond te struinen, kijken of er nog goede tips zijn voor het alleenstaand moederschap, of het juist even vergeten 😉 En natuurlijk een workshop volgen om een relaxte mama te worden. En dit alles met mijn allerbeste vriendin!

 • Reageer Natalie 10 mei 2016 at 22:34

  Dat lijkt me heerlijk! Even zonder 4 kids (onder de 7 jaar), maar met vriendinnetje naar Love for Life! Echt aan toe 🙂 samen Me-Time ervaren, wat relativeren, meenemen van goede tips&adviezeb en bedenken ‘die andere moeders doen ook maar wat’! Het liefst zaterdag, maar ook zondag beschikbaar!

 • Reageer Marita 10 mei 2016 at 22:42

  Oh dat lijkt me enig! Daar moet ik bij zijn! Samen met mijn vriendin Sandra, een dagje voor onszelf! Allebei de dagen moet te regelen zijn, en het lijkt me ook super jou daar te zien!

 • Reageer Kelly 11 mei 2016 at 07:13

  Heel graag de zondag om een heerlijk dagje samen met mijn moeder door te brengen. Even geen man en prachtige dochter om ons heen, maar totale zen stand voor ons!♡

 • Reageer Kimberly 11 mei 2016 at 13:10

  Ik zou super graag kaartjes voor de zondag winnen! Gezellig samen met mijn beste vriendinnetje op stap. Zodat we vervolgens voel goeie moed nog even door kunnen werken aan onze summer body! 😀

 • Reageer janneke 11 mei 2016 at 17:46

  Ik zou het super leuk vinden om voor zaterdag 4 juni kaartjes te winnen en samen met mijn zus je Relax Mama workshop te volgen.

 • Reageer Silvia 11 mei 2016 at 18:19

  Graag zou ik zaterdag 4 juni naar je workshop komen met mijn buurvrouw. Zij heeft een zoontje van anderhalf en verdient het om in het zonnetje gezet te worden en even tijd voor haar zelf te hebben. Het lijkt me erg leuk om haar hiermee te verrassen en er samen een leuke dag van te maken.

 • Reageer Cecile Kremer 11 mei 2016 at 21:27

  Ik zou heel graag zondag 5 juni mijn lieve vriendinnetje meenemen naar Love for life! Zij kan wel wat positiviteit gebruiken gezien haar situatie en hiermee kan ik haar ook bedanken dat ze ondanks al haar heftige dingen toch nog onvoorwaardelijk voor mij klaar staat! Altijd!

 • Reageer joyce backx 11 mei 2016 at 22:36

  Wat leuk! Ik kom heel graag samen met mijn lieve vriendinnetje Nancy op zaterdag 4 juni. Dit jaar wordt, na alle ellende die we hebben meegemaakt, eindelijk weer een jaar met veel leuke vooruitzichten (40 worden, trouwen met de Love-of-her-life, voor jezelf beginnen). We wonen ver uit elkaar en zijn beiden drukke mama’s maar weten elkaar al ruim 12,5 jaar te vinden, met een lach en een traan. Zou superleuk en relaxed uitje zijn om ons vriendinnen-jubileum te vieren. En héél leuk om jou te ontmoeten (ja,ja echte fans ;-))

 • Reageer Dorien pouw 12 mei 2016 at 10:03

  Jahaaaa,.. Dat lijkt me tegek past heel goed in de switch die ik wil maken naar een betere balans. Samen met m’n lieve vriendin hierheen gaan zou echt een kadootje zijn.
  Ik ga duimen ✌?️

 • Reageer Gita van der Heijden 13 mei 2016 at 16:58

  Leuk! Ik doe ook graag mee.
  Graag voor zondag en dan neem ik mijn beste vriendin Esther mee.

 • Reageer Marleen 23 mei 2016 at 10:31

  Zaterdag 4 juni wil ik graag gaan met een lieve vriendin. Zou heel leuk zijn om de kaartjes te winnen!

 • Laat je reactie achter