Leer

Online cursus: word de ouder die je graag wilt zijn

Schrijf je nú in voor deze cursus 

Lijkt plezier in ouderschap en opvoeden soms een onmogelijke opgave? Baal je soms van jezelf als je geen zin in je kinderen hebt, en vraag je je regelmatig af of je niet te streng bent, juist te makkelijk of misschien te vaak ontploft?

In 15 lessen met video’s en oefeningen, en een werkboek bespreken opvoedkundige Tischa Neve en auteur Elsbeth Teeling hoe je meer grip krijgt op jouw rol als vader of moeder, én vooral: hoe je er weer meer lol in krijgt. In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe voorkom je dat je je alleen maar ‘die zeurende ouder’ voelt?
  • Hoe help je je kinderen om beter mee te werken en te luisteren?
  • Hoe kun je liefdevol maar duidelijk grenzen aangeven?
  • Hoe zorg je ervoor dat je al je rollen kunt combineren?
  • Hoe blijf je zélf relaxed en overeind blijft als je kind stormachtig of brutaal is?
  • Hoe maak je afspraken met elkaar die het leven voor iedereen fijner maken?
  • Hoe creëer je een omgeving waarin je kind kan opbloeien en waarin je zelf een fijne ouder bent?

Zo zit de cursus in elkaar

Tijdens 15 lessen loop je met opdrachten, videolessen en een werkboek door verschillende onderwerpen waar je in het ouderschap en gezinsleven tegenaan loopt. Je bekijkt de video’s en past de opdrachten uit het werkboek toe zodat je een spiegel voorgehouden krijgt, én inzichten en handvatten krijgt waarmee je aan de slag kunt. En dit kan allemaal in je eigen tempo. Wel starten we gezamenlijk met een openingswebinar, organiseren we tussentijds een webinar voor vragen en sluiten we gezamenlijk af met een lunchwebinar.

Drie live sessies

Je doet de cursus dus individueel, op je eigen tempo, maar we bieden je wel drie contactmomenten: tijdens het openingswebinar, het tussentijdse Q&A-webinar en bij de gezamenlijke afsluiting heb je alle mogelijkheden om je vragen aan ons te stellen. Ook kun je daar zien waar de andere cursisten tegenaan lopen, en kun je tips van elkaar krijgen. Want hoe fijn het is om met elkaar te delen hebben we al in andere webinars ervaren.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is voor iedere ouder die minder strijd en meer ontspanning zoekt in het gezinsleven. Voor iedereen die het gevoel heeft dat opvoeden (soms) te veel energie kost en voor degenen die twijfels hebben of ze het wel juist aanpakken. Dit kan zijn als je kinderen nog klein zijn, maar ook met pubers of pre-pubers in huis kun je deze zoektocht hebben.

We starten 15 mei! Je doorloopt deze cursus in je eigen tempo, alleen of samen met je partner.

Schrijf je nu alvast in en maak gebruik van de early bird korting

Schrijf je nu in voor deze cursus en maak gebruik van de vroegboek korting. De cursus kost €169,00 maar nu met vroegboek korting €119,-. Inschrijven kan hier!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter