Lach

Nieuwe-woorden-bingo!

Voor iedereen die voor het eerst zwanger is: ja, je gaat er een heleboel nieuwe woorden bijleren de komende tijd. En ja, iedereen vraagt zich in het begin af wat een hydrofiele luier is 😉 Deze Bingo-kaart was eigenlijk te klein voor de hele lijst. Woorden die je ook nog kunt gaan tegenkomen zijn:
voedingsbeha, inlegluiers, kraamverband, lactatiedeskundige, reflux, spruw, strippen, combinatietest, toucheren, borstvoedingsmaffia, moederkoek, placenta,, navelstrengbandje, stuitligging, prematuur, inknippen, sudocreme, meconium, luieremmer.
Doe er je voordeel mee 😉 In de nieuwe Relax Mama Zwangerschapskalender staat de hele lijst trouwens genoemd in de rubriek ‘Zwangerschapslessen voor mannen.’ Meer over de kalender weten? Kijk hier!

Nieuw! De Relax Mama  Zwangerschapskalender!

cover4 Deze week is de Relax Mama  Zwangerschapskalender verschenen. Een kalender met 42 hart onder de riemen, spreuken en plaatjes die ervoor zorgen dat je kunt blijven lachen om jezelf en je hormonen. Het kalendertje is verkrijgbaar vanaf 3 mei en kost €14,99. Hij is te krijgen in de boek- en cadeauwinkels of hier online.

Alvast een inkijkje in de kalender? Kijk hier.

Kalender winnen?

Bij een lancering van een nieuwe kalender hoort natuurlijk ook een winactie. Kalender winnen? Ik mag er tien weggeven. Doe mee aan de winactie op Facebook. Maandag 8 mei kies ik tien winnaars.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter