Relax

Kun je pepernoten en schuimpjes maken met spinazie?

In de YouTube-serie Will it Spinach onderzoekt presentator Koen wat je allemaal met spinazie kunt maken. Met YouTube-ster Dylan Haegens maakte hij een Spinach-infused kinderfeestje en met YouTube Dodo (ik kende hem niet) keek hij of je spinaziebitterballen en spinaziefriet kunt maken. Die bitterballen lijken mij overigens echt heel lekker.

De YouTube-serie is van Iglo en is echt heel leuk gemaakt. Toen ze mij vroegen voor een Sinterklaas-editie van deze serie was ik dan ook gelijk blij. Vorige week zaterdag was het zo ver. Samen met Koen en met Keet gingen we spinaziepepernoten en spinazieschuimpjes maken. Of het lukte? Dat zie je in de video!

Oja, halverwege de video geeft de zevenjarige Teun ook nog een hele heldere uitleg over hoe het zit met Zwarte Pieten 😉

Onder de video vind je het recept van de spinaziepepernoten!

En voor degenen die de pepernoten ook een keer wil maken (de schuimpjes raad ik af…), hierbij het recept dat wij gebruikten!

 

Dit blog en filmpje heb ik gemaakt in samenwerking met Iglo.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter