Relax

Kun je niet knutselen, knutsel dan mee

Ik ben op allerlei vlakken een creatieve moeder, maar knutselen is niet echt mijn ding. Gelukkig heb ik hulplijnen. Dit weekend kreeg ik wat hulp van de gratis printables van HP.

‘Mama, ik wil snel weer een keer met Mariska knutselen!’ zei Teun een paar dagen na Sinterklaas. Ik snapte hem. Onze buuf, huisvriendin, lockdown-buddy en ex-oppas Mariska is aanzienlijk handiger dan ik met karton, schaar, lijm en dat soort materialen. En de Impostor-surprise waarbij ze hielp was behoorlijk goed uitgepakt. Het is niet dat ik niet creatief ben thuis. Ik teken bijvoorbeeld op bananen en ik verzin vol overgave avonturen voor de elf on the shelf. Maar voor knippen en plakken ben ik niet in de wieg gelegd. Gelukkig kan ik voor surprises en traktaties altijd mijn hulptroepen inschakelen.

Wat ik wel heel goed kan is printen. En daar kan ik Teun ook vaak blij mee maken. Kleurplaten, poppetjes van zijn favoriete games, even googelen (dat kan ik ook heel goed) en ik scoor weer punten bij hem. Dit allemaal gezegd hebbende was ik dan ook behoorlijk trots op mijn creatieve uitspattingen van dit weekend. Teun en ik maakten een schaduwtheater en pop up kerstkaarten met een beetje hulp van de site HP printables.

Kijk dan hoe leuk (oké aan de afwerking moeten we nog even werken..)

En de popup kerstkaart ‘in the making’:

Anyway, ben je ook geen knutselwonder, of kun je wel wel wat inspiratie gebruiken en heb je wel zin om samen aan de slag te gaan. Op de HP site met gratis printables vind je vanalles (ook nog meer kerstkaarten, zoals de 1,5 meter kerstkaart van hieronder). Wij gaan komende week ook nog voor de kijkdoos.

Dit blog schreef ik in samenwerking met HP.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter