Leer

Gratis webinar: Relaxed de eerste duizend dagen door

Iedere ouder weet het: het ene moment is het oergezellig met z’n allen en kijk je verliefd naar je schattige baby of koddige dreumes, het andere moment wens je dat je alleen in een hutje op de hei zit. Of dat je het juist even niet alleen hoeft te doen. Het ouderschap kan pittig zijn (jaja, dat vindt 91% van de ouders). Maar hé, er zijn manieren om het relaxter te hebben. 

Hoe fijn zou het zijn als je dat stressventiel even kan opendraaien. Met de vaderlijke inzichten van Willem Bisseling die het boek Vader op komst schreef, en de 101 tips en inzichten uit de boeken Relax Mama, Love Mama en Mom You Can van Elsbeth Teeling kun je de hele wereld aan. In het webinar Relaxed de eerste duizend dagen door voor vaders én moeders gaan Willem en Elsbeth met humor, relativeringsvermogen én kennis in op het ouderschap en bespreken ze hoe het je wel kan lukken alle ballen in de lucht te houden. Aan bod komt onder andere:

  • hoe je ervoor kunt zorgen dat je minder aan het rennen en vliegen bent
  • hoe je die village uit ‘it takes a village to raise a child’ kunt creëren (en waarom dat belangrijk is)
  • hoe je leert hulp te vragen (en accepteren!)
  • hoe je voorkomt dat (je het gevoel hebt dat) alles op jou neerkomt
  • hoe je een gevoel van tekortschieten (en schuldgevoel!) kunt voorkomen
  • hoe je leukste vader of moeder van de wereld bent, blijft of wordt!

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Willem en Elsbeth, er zijn polls onder alle deelnemers, er is een quiz, je kunt vragen stellen en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders kan zijn werd al duidelijk tijdens eerdere webinars van Elsbeth. Anderhalf uur in de sfeer die je wellicht kent van de Club van Relaxte Moeders: open en eerlijk, heerlijk praktisch en met een lach. En heel misschien met een zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there! Edit! Het live webinar is inmiddels achter de rug. Je kunt hem wel terugkijken als je wilt!

Zin om terug te kijken?

Lijkt het je leuk en nuttig om dit webinar alsnog te zien of te luisteren? Meld je dan alsnog aan voor dit webinar vol tips en inspiratie. Dat kan gratis via deze link. Je kunt dan kijken wanneer je wilt.

Dit webinar word je aangeboden door de Gezonde Generatie. Een een initiatief van samenwerkende gezondheidsfondsen

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter