Leer

Online lezing: ‘relaxt blijven in het nieuwe normaal’

Nu onze wereld op zijn kop staat is het een soms een hele klus om je eigen relaxte ik te blijven. En niet alleen voor jou, ook je kinderen kunnen zomaar van de leg raken door alle veranderingen in hun leven. In de webinar-serie ‘relaxt blijven in het nieuwe normaal’ slaan opvoedkundige Tischa Neve en ik de handen ineen om samen met jou te kijken hoe jij en de kinderen op een relaxte manier door deze periode heen kunnen komen.

Webinar 1: Help! Alles wordt (weer) anders

11 mei gaat je kind weer naar school. Of misschien zit die van jou wel in het groepje van 12 mei. En gaan ze dan wel een hele dag of is het misschien een halve? Bij wie komt hij of zij in het groepje en is dat wel bij zijn beste vriendinnetje? Kun je het dan wel combineren met je werk en…. HOE DAN??? Het is niet gek als je je zorgen maakt over hoe het allemaal zal gaan lopen. Het is niet raar als je moeite hebt met schakelen van het ene nieuwe gewoon naar het andere. Het is al helemaal logisch als je kind ook af en toe (of vaker) uit zijn of haar plaat gaat omdat alles onduidelijk is. De vraag is alleen: hoe ga je daar mee om? Hoe houd je het een beetje leefbaar thuis met ieders emoties?

In de eerste aflevering van de webinarserie ‘Relaxt blijven in het nieuwe normaal’ geven Tischa en en ik tips over:

  • Hoe je om kunt gaan met de zorgen die je over de toekomst hebt (hoe zorg je ervoor dat je gedachten niet met je aan de haal gaan?)
  • Wat je kunt doen om je kind een stabiel gevoel te geven, hem te helpen ook de aankomende verandering goed door te komen 
  • Wat je kunt doen als je kind het allemaal niet trekt en vooral dwars wordt of juist verdrietig of angstig?
  • Wat je kunt doen om zelf relaxt te blijven ook al is deze tijd verre van relaxt.

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Tischa en mij, we doen ook een korte quiz, hebben een poll onder alle deelnemers, en je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. En dit alles in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en van de lezingen van Tischa. Heerlijk praktisch en met een lach dus. En heel misschien met zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there!

O, en na afloop krijg je een (werk)boekje om thuis aan de slag te gaan met alles wat we besproken hebben. Zodat het ook echt gaat werken zeg maar 😉

Zin om mee te doen?

De eerste aflevering van de webinar is woensdag 29 april van 20.30 tot 21.30 uur. Doe je mee? Je kunt aan deze eerste aflevering deelnemen voor de introductieprijs van €3,95. Zin in? Geef je dan op via deze link.

Kan je woensdag de 29e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname. 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter