Kook

Extra! Relax Mama-Weekendmenu met Zonnatura

Morgenochtend staat er weer een nieuw Relax Mama weekmenu voor jullie klaar. Mijn weekmenu bestaat altijd uit vijf dagen. Tja, een week bestaat uit zeven dagen, maar voor een niet-planner als ik, is een vijfdaags weekmenu al een behoorlijke stap. Van tevoren bedenken wat we in het weekend eten, dat kan ik meestal niet aan. Vooral omdat bij ons geen weekend hetzelfde is. Omdat we dan zomaar ergens anders kunnen belanden. Omdat we vaak weg zijn, omdat de borrels uitlopen en vooral… omdat we dan sowieso relaxter zijn.

Maar! Een vraag van Zonnatura om hun ideeën over voedsel uit de natuur te delen, leek mij een goed excuus om een keer een speciale weekendeditie van het Relax Mama-menu te maken. Daarom, dit weekend bij ons drie gerechten op tafel die ik maak met behulp van Zonnatura. Een behoorlijk puur weekendmenu. Want Zonnatura heeft tot doel om in hun producten het beste uit de natuur te verwerken. In een zo min mogelijk bewerkte vorm, zodat de smaak van de natuur zo veel mogelijk behouden blijft.

Het zijn drie gerechten die ik graag via het scherm met jullie deel, maar ook in de vorm van maaltijdboxjes. Want, omdat Zonnatura het belangrijk vindt om een verantwoorde en duurzame manier van eten gemakkelijk te maken én ‘sharing = caring’ hun devies is, mag ik drie Relax Mama-Zonnatura-weekendboxen weggeven. Onderaan dit blog kun je zien hoe je daar kans op maakt.

Edit: De winnaars van de weekendbox zijn inmiddels bekend en hebben van mij een mail ontvangen! 

Zaterdag: borrelplateau en pastasalade met spinaziespread

Eerlijk is eerlijk: ik ken Zonnatura vooral van de muesli en van de thee. Maar ze hebben dus ook van alles voor andere momenten op de dag (verantwoorde tussendoortjes, sappen, broodbeleg) met als belangrijk uitgangspunt dat het verantwoorde alternatieven zijn met de best mogelijke smaak.

En ze hebben dus ook dingen voor het avondeten! Voor mijn weekendmenu liet ik me inspireren door recepten op hun site. Voor zaterdag houd ik het simpel met deze pastasalade en dit borrelplateau (bij ons noemen we dat ‘lekker bordje’). De tomatenspread en de spinaziespread uit deze recepten zijn eigenlijk in eerste instantie bedoeld als spreads voor op brood, maar lijken mij dus eigenlijk juist lekker in gerechten.

Schermafbeelding 2017-05-08 om 11.37.29

Zondag: Courgette linten pasta met quinoa en linzensoep

Op zondag ga ik wat meer experimenteren. Zoals jullie misschien in mijn weekmenu’s al is opgevallen eten wij eigenlijk nooit quinoa. Terwijl de halve wereld daar al op is overgegaan, is quinoa bij ons nog onontgonnen terrein. Voor dit Zonnatura-weekendmenu wil ik het toch maar eens gaan uitproberen en ik begin met een gerecht waar hun biologische Mediterraanse Quinoa met tomaat en olijf in gaat (die al bijna kant en klaar is). Je doet courgette, wat citroen en peterselie erbij en klaar is kees. Je vindt het snelle en makkelijke recept hier.

Schermafbeelding 2017-05-11 om 10.27.12

Ik maak er een soep bij uit Relax Mama in de keuken. Het is een recept dat Maud (moeder van Tom en Daan) instuurde voor het boek: linzen-pompoensoep.

Dit heb je nodig:

 • 1⁄2 pompoen
 • 2 el olijfolie
 • 1 ui, gesnipperd
 • 1 teen knoflook, fijngehakt
 • 1 el rode currypasta (potje)
 • 300 g rode linzen
 • 1 liter groentebouillon
 • 1 blik kokosmelk (400 ml)
 • evt. een handvol verse koriander, fijngehakt

Zo maak je hem:

Verwijder bij de pompoen de zaden en snijd hem met schil en al in blokjes. Verwarm de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de pompoen en currypasta toe en roerbak ca. 4 minuten. Voeg de rode linzen en bouillon toe. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat 30 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met een staafmixer en voeg de kokosmelk toe. Warm nog 2-3 minuten door. Als je de soep iets dunner wilt, voeg dan nog wat extra bouillon toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep in kommen en garneer eventueel met verse koriander.

Relax Mama-Zonnatura-weekendbox winnen?

Ik mag drie boxen weggeven! Wat daar in zit? Het is een Zonnatura – Relax Mama samenwerking, dus uiteraard zitten daar de Zonnatura-producten uit deze gerechten in én mijn kookboek. En de overige ingrediënten uit deze recepten, met uitzondering van de verse producten (dat durf ik niet aan). Die moet je dus zelf nog even halen bij de groenteboer. Wil je zo’n box winnen? Geef je reactie onder dit blog! Volgende week vrijdag kies ik drie winnaars.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

110 Reacties

 • Reageer Centa 19 mei 2017 at 16:04

  Ik wil wel zo’n box en de maaltijden uitproberen! Groet Centa

 • Reageer Quirine 19 mei 2017 at 16:06

  Ohh wat een leuke box!!! En heerlijke gerechten! Ik kijk nu al uit naar de borrelplateau met Zonnatura dip! Leuk geschreven weer!

  • Reageer Bianca van heeswijk 25 mei 2017 at 05:30

   Wat leuk. Ik wil graag eten uit de natuur! De recepten zien er eenvoudig en heerlijk uit. Ik weet wat wij eten volgende week: gezond uit de box.

 • Reageer Kirsti 19 mei 2017 at 16:08

  Nou wat ideaal. Lijkt me heerlijk zo’n weekendbox. Hoef ik eens niet na te denken wat we gaan eten van het weekend ?. Hoe relaxed ? Ik doe graag mee.

 • Reageer Annette 19 mei 2017 at 16:12

  jaaa, yes please! met een baby en peuter aan (en zo nu en dan een volwassen exemplaar als kind nr 3 ?) altijd hard op zoek naar lekkere en verantwoorde inspiratie!

 • Reageer Lisette 19 mei 2017 at 16:13

  Weer heerlijke ideeen opgedaan, borrelplateau ga ik zeker ook proberen, dank je voor de moeite iedere week. De box ziet er super uit en met de verse groente komt het wel goed. Groetjes

 • Reageer Tineke 19 mei 2017 at 16:19

  Gaaf, wat een heerlijke, gezonde recepten. Ideale combi van twee leuke dingen: Relax Mama & Zonnatura! Die maaltijdbox probeer ik graag uit!

 • Reageer Anke 19 mei 2017 at 16:24

  Lijkt me leuk deze kant van Zonnatura eens uit te proberen. En dan gelijk jouw boek erbij voor inspiratie op vele andere dagen!

 • Reageer claudia 19 mei 2017 at 16:30

  Dat ziet er heerlijk uit allemaal! Ik gebruik regelmatig zonnatura producten, maar zo creatief ben ik er nog nooit mee geweest. Zou het dus graag eens willen uitproberen in ons gezin dat erg van gezond en puur eten houdt. In elk geval al bedankt voor de inspiratie!

 • Reageer Emma Bosman 19 mei 2017 at 16:35

  Een zonnige inspiratie box. + Ik kan wel een beetje Relax Mama! in de keuken gebruiken 😉 Leuk

 • Reageer José Top 19 mei 2017 at 16:37

  Ja ik zou de box heel graag willen hebben!!! Ik lees altijd de blogs en probeer altijd verantwoord te eten met m’n Kids. ?

 • Reageer Kim Vrugteveen 19 mei 2017 at 16:38

  Super leuk zeg! Ik probeer met ons gezin ook zoveel mogelijk onbewerkt te eten en gebruik regelmatig de bekendere zonnatura producten, maar lijkt me heerlijk om met deze box nog meer te proberen en te koken uit het boek natuurlijk!

 • Reageer Alida 19 mei 2017 at 16:40

  Dat ziet er goed uit. Ik zou het graag proberen hier, want met 3 schatjes van 9,7 en 1 kan ik alle inspiratie goed gebruiken.

 • Reageer Mandy van de Wiel 19 mei 2017 at 16:44

  In het kader van gezonder eten doe ik graag mee om het uit te proberen, lijkt me lekker!

 • Reageer Judith 19 mei 2017 at 16:49

  Leuk! Vooral de quinoa, hier ook nog nooit geprobeerd..

 • Reageer Mariska Petray 19 mei 2017 at 16:50

  Jammie! Graag, Elsbeth. Lijkt me lekker zo’n box, hopelijk smullen m’n jonge kinderen mee.

 • Reageer Helga van Eck 19 mei 2017 at 16:51

  Ja, dat wil ik wel eens proberen! Es kijken of het dan een echt relaxed weekend wordt, want daar ben ik wel aan toe 😉

 • Reageer Marloes 19 mei 2017 at 16:56

  Yes! Wij houden van gezond en lekker! Bedankt voor de inspiratie! Gooi die box maar onze kant op 😉

 • Reageer Esther 19 mei 2017 at 16:56

  Oh heerlijk wij zijn bezig om over te stappen naar meer natuurlijk eten met onze twee boys. Gelukkig kunnen we met deze recepten weer wat proberen en hoe lekker en fijn als de box dan afgeleverd wordt.
  Super!
  Lieve groetjes Esther

 • Reageer Kim de Vries 19 mei 2017 at 17:00

  Lijkt me erg handig zo’n pakket! Gewoon, zodat ik zelf niet naar de winkel hoef ?

 • Reageer Dainamo 19 mei 2017 at 17:02

  Klinkt allemaal lekker, wij zijn al zonnatura-fan thuis. Vooral mijn zoon van twee, hij is dol op de zonnestroop op alles ?

 • Reageer Ilse 19 mei 2017 at 17:04

  Wow relaxmama en gezond bezig is een top combi! Vanaf de eerste hapjes van de kids (Famke 6 – Sibe 5 – Ciske 3) koken wij zonder pakjes en zakjes en proberen wij zoveel mogelijk vers te eten. Zonnatura kennen wij idd hoofdzakelijk van de thee en rijstewafels… Zo benieuwd wat de kids van deze menu’s vinden. Misschien alvast op ons boodschappenlijstje zetten dit weekend.
  Fijn weekend. Groetjes, Ilse

 • Reageer Aniek 19 mei 2017 at 17:06

  Ik loot graag mee voor een van die geweldige boxen. Net als jouw weekmenu hoef ik met zo’n box even niet meer zelf na te denken wat ik nu weer op tafel ga zetten. Alles gezond en vers en makkelijk te bereiden.

 • Reageer Wietske 19 mei 2017 at 17:07

  Super dit. Ik probeer wat gezonder te eten. Dit pakket zou daarom perfect uitkomen. Sowieso bedankt voor de drie geweldige recepten. Geniaal.

 • Reageer Wilma Oosterhuis 19 mei 2017 at 17:13

  Jaaaah! Doe mij zo’n box en kookboek! Volgende week wordt ik waarschijnlijk mama van kindje twee. Dus voor in die kraamweek kunnen wij wel wat gezonde inspiratie gebruiken!

 • Reageer Lydia Clarisse 19 mei 2017 at 17:24

  Ja leuk zeg! Wij willen de box graag winnen. Leuk om alles uit te proberen.

 • Reageer Sigrid 19 mei 2017 at 17:33

  Het ” tapas ” concept was hier al populair, evenals corgettelasagna ( zonder deeg dus) ben benieuwd naar de rest en in hoever dit in ons dieet past

 • Reageer Danielle Ricke 19 mei 2017 at 17:34

  Hier zijn we in t weekend ook altijd van de “lekkere bordjes”. Goede manier ook om restjes uit de koelkast op te maken en er ongemerkt wat extra rauwkost in te krijgen. Lijkt me heel eeg leuk om dat eens met de Zonnatura producten te doen. Vooral omdat we in onze gewone maaltijden ook steeds vaker proberen toegevoegde ‘rotzooi’ te vermijden!

 • Reageer Petra 19 mei 2017 at 17:35

  Wat een leuke gerechten. Hier zijn de kinderen dol op een apenbordje ? Maar een beetje afwisselin kan natuurlijk geen kwaad.

 • Reageer Loulou Albers 19 mei 2017 at 17:35

  Lijkt me hartstikke leuk om zo’n box te winnen! De producten van Zonnatura vallen hier altijd goed in de smaak ?

 • Reageer Kim Tersteeg 19 mei 2017 at 17:48

  Ik ken Zonnatura eigenlijk alleen van de maiswafels en pakjes groente/vruchtensap. Verder nooit geprobeerd. Lijkt me leuk en lekker deze recepten eens te proberen.

 • Reageer Annemiek Regter 19 mei 2017 at 17:48

  Lijkt me ideaal! Meestal kom ik niet verder dan een planning van drie dagen ?

 • Reageer Kelly van Amerongen 19 mei 2017 at 17:57

  Ja! Leuk! Mijn man en ik zijn op de gezonde toer om wat overtollige kilootjes kwijt te raken.
  En onze 4 dochters eten graag mee!

 • Reageer pauline 19 mei 2017 at 17:57

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Ik heb je blog pas net ontdekt, en snap niet onder welke steen ik al die tijd heb gelegen. Wat een fijne recepten, en ook nog te vinden bij de netto en aldi waar ik (ook) vlakbij woon.

 • Reageer Nitsa 19 mei 2017 at 18:00

  Oh lekker hoor! Ik ken de Zonnatura producten al en die vallen hier erg in de smaak. Ik doe graag mee voor het boek 🙂 Met drie kleine kinderen zijn “relax recepten” geen overbodige luxe!

 • Reageer Carolien 19 mei 2017 at 18:01

  Wat een super leuke actie lijkt me super leuk om te gebruiken voor mijn gezinnetje en zo een relaxe mama te zijn? en nieuwe producten uit te proberen boor misschien wel heerlijke maaltijden ?

 • Reageer Wendy Hartgers 19 mei 2017 at 18:12

  De combinatie is heerlijk. Het boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. En Zonnatura producten gebruik ik graag. Dus ik die mee!

 • Reageer marloes brokers 19 mei 2017 at 18:15

  JA!!! Leuk! Ik ken Zonnatura ook vooral van de theetjes en Muesli’s , ben dan ook zekers benieuwd naar andere producten van hen. En natuurlijk het kookboek!

 • Reageer Heleen 19 mei 2017 at 18:20

  Ja heerlijk… Ik kijk er nu al naar uit! En mijn kleine snacker ook:) dus kom maar op .. Wij willen graag dat borrelplateu gaan proberen 🙂 en daarna de pastasalade hmm ziet er goed uit 🙂 🙂

 • Reageer Kirsten 19 mei 2017 at 18:20

  Wij zijn sinds kort weer wat bewuster gaan eten maar de inspiratie ontbreekt als we achter de laptop de boodschappen bestellen. Wat overigens wel geheel in het thema relax mama past. Of in ons geval ook relax papa want die doet meestal de boodschappen ;-). We doen dus graag mee!

 • Reageer Elise van Rossum 19 mei 2017 at 18:22

  Wat een mooi pakket! Wij doen graag mee

 • Reageer Imke 19 mei 2017 at 18:26

  Ohw ik ken zonatura ook alleen van de thee en gezonden repen. Ik wil dit met mijn gezinnetje ook wel eens uitproberen. Ding graag mee??

 • Reageer Fiet van Mourik 19 mei 2017 at 18:27

  ‘Natuurlijk’ 😉 wil ik die box ook wel winnen van Zonnatura!

 • Reageer Leana 19 mei 2017 at 18:34

  Hmmmmm, dat klinkt wel heel erg lekker! Ik win ook heel graag een pakket! Groetjes, Leana

 • Reageer Sabine Mussert 19 mei 2017 at 18:35

  Zou een goede reden zijn om mijn quinoa- maagdelijkheid op te geven.
  Het is geen onwil, ik heb me er alleen nog niet toe gezet.
  En met de zomer in aantocht, en dus meer courgettes uit de tuin dan we opkunnen, is een nieuw courgette recept erg welkom.

  Graag dus!

 • Reageer Lindy 19 mei 2017 at 18:35

  Leuke box! Ik ken de producten nog niet dus lijkt me super om uit te proberen!

 • Reageer Alieke 19 mei 2017 at 18:46

  Oooh heel graag. Ik loop altijd met grote belangstelling langs het schap met de zon natura producten maar heb eigenlijk nog nooit iets van ze geprobeerd…..met deze tips zou ik graag de uitdaging aan gaan. 🙂

 • Reageer Rebecca van vloten 19 mei 2017 at 18:49

  Ja graag! Leuk om weer eens wat anders op tafel te zetten.

 • Reageer Sonja 19 mei 2017 at 18:52

  Tof! Ik wil graag je kookboek! En ik ben dol op de Zonnatura poducten dus dat komt goed uit!

 • Reageer Anne van de Pol 19 mei 2017 at 18:55

  Super leuk, ik loot graag mee!

 • Reageer Erika 19 mei 2017 at 19:00

  ‘Ik ken het alleen van de muesli en de thee.’ Herkenbaar!
  En… hoogste tijd om mijn geitenwollensokkenbeeld van deze producten bij te stellen!
  De weekendrecepten beloven veel goeds!

 • Reageer Linda 19 mei 2017 at 19:11

  Oh wat een leuke mannier om eens andere producten van zonnatura uit te proberen! Wij kennen zonnatura eigenlijk ook vooral van de thee maar lijkt me erg leuk om de andere producten ook te proberen!
  Onze peuter en kleuter zijn dol op spinazie dus die moeten we sowieso maar eens proberen :-)!
  Fijn weekend met deze heerlijke gerechten!
  Ben benieuwd hoe de quinoa in de smaak gaat vallen bij jullie… Wij moeten dat ook nog gaan ontdekken!

 • Reageer Lotte 19 mei 2017 at 19:17

  Heerlijk, helemaal nu dochterlief (2 jaar) eindelijk iets meer begint te eten dan alleen maar tomaatjes, brood (zonder korsten off course) en pap ben ik op zoek naar nieuwe inspiratie voor een kieskeurige peuter, een vega man en een drukke moeder. Ik kan niet wachten om in het boek te neuzen en manlief lekker te laten koken :).

 • Reageer Vera 19 mei 2017 at 19:26

  Heel graag wil deze box winnen! Vanaf volgende week starten mijn dochter van 2 en ik een nieuw leven, namelijk met z’n tweetjes, daar past een andere (lees; meer bewuste) levensstijl bij. Dit pakket kan ons daar goed bij helpen:)

 • Reageer Nathalie 19 mei 2017 at 19:27

  Oh wat een leuke box!
  Ik probeer voor ons gezin zo natuurlijk (zonnatura :-D) mogelijk te koken maar een (extra 😉 ) kookboek en ingrediënten heloen altijd een beetje extra!

 • Reageer Celesta 19 mei 2017 at 19:37

  Klinkt heerlijk Elsbeth: ik doe heel graag mee! Groetjes Celesta

 • Reageer Patricia 19 mei 2017 at 19:48

  Yes, leuk! Verantwoord borrelen is altijd goed dus 😉 #borreltijd #keepupthegoodwork

 • Reageer Danielle van der Schaft 19 mei 2017 at 19:49

  Super. Een box met gezond en lekker eten. Ik wil hem heel graag uitproberen. Zeker op dit moment want nu zitten mijn kinderen in een experimenteerfase ?

 • Reageer Paula 19 mei 2017 at 20:06

  Ik wil dit zo graag winnen, omdat ik gewoon echt niet meer weet wat ik elke avond weer in elkaar moet flansen voor man, peuter en dreumes. Nieuwe inspiratie is very welcome! ?

 • Reageer Sab 19 mei 2017 at 20:10

  Oh jaaaa. Ben wel erg benieuwd naar de producten en je recepten. Altijd op zoek naar nieuwe gezonde recepten.

 • Reageer Kim van calis 19 mei 2017 at 20:17

  Graag maak ik kans op deze prijs. Met 2 grote jongens van 9 en 8 en twee meisjes van 16 maanden en 6 maanden is koken en verzinnen altijd een uitdaging.

 • Reageer Frederike Snel 19 mei 2017 at 20:19

  Lijkt me super leuk om te proberen, met onze minifoodie van 18 maanden! Deze mama kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken. 😉

 • Reageer Esther 19 mei 2017 at 20:25

  Super leuk! En de gerechten klinken erg lekker! Het kookboek heb ik natuurlijk al, maar dat kan ik dan cadeau geven aan mijn zus. Dus als ik win zijn er twee mensen erg blij:)

 • Reageer Marjolein 19 mei 2017 at 20:32

  Ook ik wil wel graag een box winnen! Op dit moment ben ik niet zo relaxed…
  Hou wel van puur natuur, dus zal dit graag uit willen proberen.

 • Reageer Jenneke Blanken 19 mei 2017 at 20:32

  Leuke inspiratie!! Ik ben zondag jarig en ben dol op culikadootjes 😉

 • Reageer Marjolein Otten 19 mei 2017 at 20:39

  Oooooeeeh! Eindelijk weer nieuwe inspiratie voor in het weekend! Leuk ga het uitproberen. De borrelplank zal bij dochterlief zeker in de smaak vallen, zonder borrel dat dan wel ?. Het quinoa recept ga ik ook uitproberen. De Zonnatura box komt zeer van pas zoals je leest.??? Groetjes Marjolein

 • Reageer Elaine 19 mei 2017 at 21:08

  Ja! Dit wil ik heel graag, ik ben dol op koken, nieuwe recepten en kookboeken. Ik ben van zonnatura tot nu toe alleen fan van de thee en de rijstwafels ? dus ik ben benieuwd naar andere producten. Misschien dat zelfs dochter van 5 iets gaat op eten ?.

 • Reageer Justlisette 19 mei 2017 at 21:10

  De komende vijf dagen alleen met twee kinderen en een hond zonder mijn lief! Dan zou het gemak en toch gezond een uitkomst zijn..

 • Reageer Pauline Schonewille 19 mei 2017 at 21:32

  Ik sta op het punt om te bevallen en ben dol op gezond eten. Zou heel graag deze box willen winnen om alvast een lekkere start te hebben, voor de eerste dagen zonder kraamhulp straks.

 • Reageer Demelza van den Heuvel 19 mei 2017 at 21:32

  Ja hoor, dat wil ik wel graag proberen! Voor onze kindjes met verschillende voedsel allergieën is puur natuur eten belangrijk! Dus kom maar op met die zonnatura box 😀

 • Reageer Koppers 19 mei 2017 at 21:32

  Ja super graag! Wij starten onze dag altijd met de zonnatura muesli met Griekse yoghurt …..heerlijk. We proberen bewuster te leven en houden van producten die ons daarbij helpen. De notenrepen van zonnatura zijn mijn favoriet, ik ben heel benieuwd naar nog meer lekkere producten van zonnatura. Samen kokkerellen met nieuwe ingrediënten….super leuk! 🙂

 • Reageer Hanna 19 mei 2017 at 21:54

  Ja super leuk! Het klinkt weer heerlijk. Zelfs voor mijn partner met houding ‘wat de boer niet kent….’ eet hij toch heel goed mee. De gerechten zijn vaak een succes.
  Je boek zou een uitkomst zijn… Nu nog 2x per week een inspiratieloze maaltijd zoals kant en klaar soep (echt? Ja echt!) of pannenkoeken. Met jouw boek kunnen we daar vast iets creatievers en lekkerders van maken.

 • Reageer Evita 19 mei 2017 at 22:16

  Dat lijkt me zeker leuk! Je kookboek heb ik al, maar ik geef je boek dan graag kado aan een lieve vriendin.
  Lekker vooruitzicht, zo’n kist vol lekkers ?

 • Reageer Am 19 mei 2017 at 22:24

  Ik doe graag mee! Vooral ook om je boek te kunnen winnen 🙂

 • Reageer Elske 19 mei 2017 at 22:46

  Ik ken Zonnatura ook alleen van de thee. Benieuwd of de andere producten net zo lekker zijn. (Vast wel 🙂

 • Reageer Stephanie van der Staal 19 mei 2017 at 23:08

  Ja graaag!!! Zwanger van een tweeling is gezond eten natuurlijk een grote must! Dit pakket is dus zeer welkom!

 • Reageer Leanne Cuijpers 20 mei 2017 at 05:41

  Ik zou het heel graag willen proberen! Ons derde zoontje verwachten we over een paar weken en het koken voor onze andere 2 zoontjes (3,5 En 1,5) wordt een stuk makkelijker met jouw weekmenu’s!

 • Reageer Sascha 20 mei 2017 at 06:09

  Wat een leuke box!
  Die zou ik graag winnen voor mijn twee dochters en mij. ???

 • Reageer Mirjam Hagoort 20 mei 2017 at 06:23

  Zonnatura, dát zijn lekkere producten! Ik wil ze heel graag proberen!

 • Reageer Babs 20 mei 2017 at 06:38

  Wij doen graag mee als gezin! Vader, moeder, Des(3) en Bo(2). De maaltijden zien eruit als een feestje op het bord en daar houden wij wel van? Gezond en smaakvol! En dan krijgt mama als toetje het leuke boek? Voor nog meer inspiratie.

  Duimen maar……..

 • Reageer Minke 20 mei 2017 at 07:01

  Wat een leuke box! Die wil ik wel proberen met mijn kinderen. Zouden ze verschil merken en ik echt relaxer zijn? We hopen het te testen haha.

 • Reageer Marjolijn 20 mei 2017 at 08:01

  Wauw!
  Dat zal wel heel erg leuk zijn ? om dit te winnen.
  Elke week nemen we de blog en het weekmenu door. Dit is standaard de zaterdag ochtend voor ik ons eigen weekmenu samenstel en het boodschappen lijstje maak. Stiekem steel ik dus ideetje bij je weg voor ons avond eten…… soms tot grote vreugde van onze kids …. maaruh soms dus ook echt niet ? “Mam…. iehww …. waarom eten we dit?” Hihi …. vooral de jongste hier wil wel mopperen als er
  (weer) courgette, prei of aubergine in zit.

 • Reageer Wiesje 20 mei 2017 at 11:43

  Zo’n lekker bordje ziet er heerlijk en gezellig uit! Quinoa is bij ons ook nog onbekend, maar zou het graag willen proberen! We zijn langzaam onze eetgewoontes aan het veranderen / verbeteren en we denken dat zonnatura daar bij kan helpen!

 • Reageer Jolanda 20 mei 2017 at 16:44

  Heb dankzij je weekmenu’s ons “repertoire” gelukkig weten uit te breiden. Hahaha iedere keer vertel ik de meiden (twee van 7) dat het de “lievelings” is van iemand van de club (want vaak zet je er een naam bij of dat jouw eigen kids t lekker vinden). Niet alles is succes maar zo fijn om wat inspiratie van je te krijgen waarbij je niet 80 exotische ingrediënten nodig hebt en 2 uur in keuken moet staan! Dus ik maak graag kans op deze box om weer eens iets nieuws te proberen!

 • Reageer Tamara 20 mei 2017 at 20:23

  Wat een leuke win actie! Ik zou graag de box willen winnen omdat ik houd van healtyy en gezonde gevarieerde maaltijden…
  Elke week probeer ik weeer andere recepten uit en mijn twee kinderen leren zo van alles te eten.
  Nu ben ik ook weleens inspiratieloos dus zou daarom deze box willen winnen om ook kennis te maken met de rest van de zonnatura producten! Ik ga duimen groetjes Tamara

 • Reageer Helen van der Naald 20 mei 2017 at 21:21

  Ik zou graag winnen. Ben op de gezonde tour gegaan en inmiddels vier kilo kwijt. Lijkt me heerlijk om deze verantwoorde Zonnatura producten te proberen en de recepten uit het kookboek.

 • Reageer Joella Marsman 22 mei 2017 at 09:19

  Deze box is hier héél erg welkom! Ik kan namelijk wel wat hulp gebruiken, met een peuter van bijna 2 die lekker grenzen aan het verkennen is vliegen mijn gezonde creaties soms letterlijk door de kamer. Beetje inspiratie om iets gezonds op tafel te zetten dat we allemaal lekker vinden komt dus goed van pas!

 • Reageer Vanessa Raffaela Sibma 22 mei 2017 at 16:42

  Geweldig! Ik kan als mama van een dreumes en newborn wel wat relaxedheid gebruiken 🙂

 • Reageer Anita H. 22 mei 2017 at 19:18

  Ik ding heel graag mee!

 • Reageer Yvonne Sanders 22 mei 2017 at 20:43

  Wat een leuke actie! Ook ik als hardwerkende mama wil graag gezond en lekker koken en ervoor zorgen dat mijn gezin genoeg vitamines ed binnenkrijgt en zo min mogelijk schadelijke stoffen. En dat is best een uitdaging in mijn leuke maar soms hectische leven. Dus ik zou heel graag deze box winnen om weer nieuwe inspiratie op te doen en nog meer lol te hebben in het bereiden van lekkere gezonde gezinsmaaltijden.

 • Reageer Marjon 22 mei 2017 at 20:48

  Mmm vooral de quinoa pasta lijkt me erg lekker e zo te lezen ook erg makkelijk om te maken! Ga dit zeker een keer proberen

 • Reageer Angelique 23 mei 2017 at 08:25

  Ik zou zo’n box wel willen proberen. Ik ken Zonnatura wel, maar heb nog nooit hele menu’s meegemaakt.

 • Reageer Heleen van Buuren 23 mei 2017 at 12:33

  Lijkt me heerlijk om te eten en te proberen… mijn dochter is in ieder geval al fan van quinoa…

 • Reageer Hester Snijders 23 mei 2017 at 19:13

  Graag. Ik heb het boek al in mijn bezit, dus die ga ik zeker cadeau doen aan een vriendin die ook druk is om alle ballen de lucht in te houden. Maar de box, zou ik dolgraag willen winnen

 • Reageer Loes 23 mei 2017 at 20:36

  Wat een heerlijke box en gezonde inspiratie! Daar wil ik wel relaxed van genieten!

 • Reageer Gea van der Kooi 23 mei 2017 at 20:41

  Wauw, wat een heerlijke, gezonde recepten. Ideale combinatie van twee leuke dingen: Relax Mama & Zonnatura! Die maaltijdbox probeer ik heel graag uit!

 • Reageer Irena 23 mei 2017 at 21:11

  Wat een cadeau zou dat zijn! Ben dol op maaltijdboxen die me vertellen wat ik ga koken vanavond ;-)!

 • Reageer Wendy Evers 23 mei 2017 at 22:23

  Klinkt goed! En hopelijk smaakt het net zo lekker! Hier ook nog nooit Zonnatura gebruikt voor maaltijden dus zou kennis maken, wellicht word ik dan ook eindelijk een relaxte moeder 😉

 • Reageer Maebel Floors 24 mei 2017 at 06:16

  Binnenkort ga ik met mijn jongens verhuizen en wat zou het fijn zijn als we na een dag sjouwen en uitpakken een gezonde maaltijd op (onze nieuwe) tafel kunnen zetten?

 • Reageer Sanne 24 mei 2017 at 06:35

  Ik ben dus van het type complete weekplanning. Wat een luxe 3 dagen niets te hoeven bedenken, ik doe graag mee ?

 • Reageer Kirsten 24 mei 2017 at 13:56

  Wij willen dat graag uitproberen. Gezond en afwisselend eten blijft een uitdaging met een gezin met drie kinderen en bijna elke dag iemand die sport.

 • Reageer Annemarie de Graaff 24 mei 2017 at 20:05

  Ik loot graag mee voor deze box om mij en mijn gezin te verwennrn en te laten genieten van weer eens andere maaltijden dan er doorgaans op tafel staan! Leuke actie!

 • Reageer Kelly Ummels-Schmitz 24 mei 2017 at 23:03

  Het water loopt al uit mijn mond, mmm! Ik zou de box heel graag proberen!

 • Reageer Ivonne 25 mei 2017 at 06:41

  Oh wat ziet het er lekker uit ??. Eten wil nog wel eens een uitdaging zijn voor de kinderen, maar deze gerechten durf ik wel te maken. Het borrelplateau valt zeker in de smaak. Kom maar op met deze box ?

 • Reageer Sabine 25 mei 2017 at 17:16

  Ja! Enorme fan van Zonnatura! Heb al best wat producten geprobeerd maar nog niet alles? Dus zou natuurlijk enorm graag zo’n mooi pakket winnen!

 • Reageer Yvonne Vogels 26 mei 2017 at 10:30

  Ja deze box (en kookboek) wil ik heel graag winnen zodat ik verder kan gaan met mijn gezonde levensstijl. En hem ook bij de rest van het gezin beter kan implementeren haha. Die zijn, op de jongste na, allemaal bang om nieuwe dingen te proberen.

 • Reageer Thamar 26 mei 2017 at 12:39

  Oh hier wordt elke moeder blij van! Zou deze box en natuurlijk het kookboek graag winnen! Want zo kan ik nog meer genieten van mijn kids en ze een verantwoord diner voor zetten!

 • Reageer Manon 26 mei 2017 at 16:03

  Ik heb je boek al, maar win de zonnatura box & boek graag. Geef ik het boek aan mijn schoonzusje! Lekker die producten van zonnatura. Laat maar komen?

 • Reageer Nienke 26 mei 2017 at 18:06

  Jammie ik krijger honger van! Deze box willen wij graag eens testen om onze culinaire kookkunsten uit te breiden!

 • Reageer Maaike B 27 mei 2017 at 07:56

  Oeoehh lekker!!! In de laatste weken van mn zwangerschap is gezond eten natuurlijk extra welkom!!!

 • Laat je reactie achter