Lees

De tablet-test

Onze single mom Lisa is moeder van een zoon van 10 en een dochter van 6. Soms komt ze voor situaties te staan die ze misschien wel met een partner had willen delen. Gelukkig deelt ze het dan hier.

“Mama wanneer komt ie nou?”
Ongeduldig kijken vier ogen met mij mee terwijl ik mijn mail open en ’t track and trace nummer intik.
“Hij ligt bij het afleverpunt!” zeg ik.
Fietsen is ineens leuk als je een nieuwe tablet krijgt, zo blijkt.

Eenmaal thuis komt er weinig beleid te pas aan het uitpakken van de doos en alles wijst zich vanzelf. De tablet, een oplader en een hoes. Super easy.

Na het opladen hebben de kids de tablet in een mum van tijd helemaal zelf ingesteld en ook dat blijkt super makkelijk te gaan.

De kritische blik van de zeven en negenjarige meldt dat de kleur van de hoes wat minder fel mag. (Hoewel de felle kleuren voor kleine kinderen natuurlijk waanzinnig zijn, is dat voor de semi-pre-pubers hier in huis juist een beetje te opvallend). De standaard om de tablet rechtop op tafel te zetten is volgens dochterlief wel echt amazing.

Wanneer het bedtijd dreigt te worden ontdekken we dat de nachtstand ingaat, wat betekent dat het scherm minder fel schijnt én er een ouder toestemming moet geven tot het langer tabletten. Is dit een werkwoord?

En, last but not least, er is heel goed getest op de duur van de batterij en deze gaat dagen mee!

Lisa kreeg deze Nokia T10 Kids Edition cadeau om uit te proberen. Meer informatie over deze kindvriendelijke tablet vind je hier.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter