Relax

De Relax Mama agenda 2018 is er!

Ik ben heel blij hier te kunnen vertellen dat de Relax Mama Agenda 2018 er is! Na het succes van de agenda van 2017 kon ik er voor 2018 weer één maken. De agenda heeft dezelfde opzet, maar nieuwe inhoud en wat verbeteringen ten opzichte van de agenda van vorig jaar. Hij ligt  door het hele land in allerlei winkels en is hier online verkrijgbaar.

In de agenda heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En bij het begin van iedere maand vind je een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. Die allemaal weer fijn zijn vormgegeven door de vaste Relax Mama-illustrator Moniek Bouwmeester.

DIY voorkant: plak je eigen gezin

Wat ik zelf nog steeds het leukste vind van de agenda is dat je op de voorkant je eigen gezin kunt samenstellen met de stickers die je erbij krijgt. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een dame over. Ben je alleenstaand? Plak een glas wijn of snoepje over die partner. Heeft jouw man een bril? Een baard? Of is hij kaal? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda is dat dus allemaal aan te passen.

En zo ziet de binnenkant er uit:

De agenda is hier online te koop en verder ligt hij bij allerlei boek- en kantoorwinkels, zoals bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera en de Bijenkorf. Je kunt hem ook vinden bij Sissy Boy. De agenda kost €17,99 (dat is inclusief verzendkosten).

Schermafbeelding 2016-09-04 om 21.58.08Extra stickers

Mis je nog wat stickers? Moniek maakte vorig jaar wat extra stickers die je hier kunt dowloaden.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

4 Reacties

 • Reageer Guadalupe Gomez 11 november 2017 at 00:52

  Dit is mijn tweede jaar met deze agenda. Ik wil geen andere, zo leuk en handig!

 • Reageer Caroline 11 januari 2018 at 16:35

  Hoi Elsbeth,
  Ik vroeg me af of je agenda voor dit jaar nog ergens verkrijgbaar is. Hij lijkt overal uitverkocht te zijn…

  Groetjes Caroline

  • Reageer Elsbeth Teeling 12 januari 2018 at 09:53

   Ik weet het inmiddels ook niet meer. Geloof dat hij echt overal op is. Misschien nog ergens in een Bruna of Primera. Of dat je in een Bruna-filiaal kunt vragen of ze hem daar nog kunnen bestellen. Die tip gaf laatst iemand door. Groetjes, Elsbeth

 • Reageer Attje 18 juni 2018 at 19:48

  Komt er voor 2019 weer zo een te gekke agenda??

 • Laat je reactie achter