Lees

Sexy summer

Sanne is moeder van Lieve en Pepijn. En ze is er maar druk mee.

Tijdens de vakantie heb je alle tijd. Een perfect moment dus om romantisch in elkaars armen wakker te worden, uitgebreid boodschappen te doen en samen te koken. Lekker in je sexy zomerjurkje hem zwoel aankijken terwijl je eieren staat te kloppen. Oeh la la.

Ondertussen perfectioneer je in het zwembad hoe je gracieus uit het water komt. Eerst je handen op de rand, dan je armen strekken en je hoofd een beetje naar achter zodat de druppels precies van je kin je decolleté in stromen. Daarna moet je lief even wegkijken, want het laatste stukje kan bijna niet anders dan drie keer je been omhoog zwiepen, wegglijden en uiteindelijk zijwaarts rollend aan land komen als een potvis die in zee wordt geduwd, maar dan andersom.

Tot zover de sexy summer.

Tot zover de sexy summer. We worden ook niet in elkaars armen wakker, want het is warm en plakkerig. We gaan niet uitgebreid samen een eenpanspasta maken en net als ik hem een beetje zwoel wil aankijken, wil er een kind nog een potje rummikub spelen.

Trouwens, als ik hem wel weet te verleiden, begint de volgende uitdaging: seks op de camping. Is er iemand die het geheim daarvoor weet? In de afgelopen twintig jaar heb ik amper goede ervaringen. Het luchtbed wiebelt, de vouwwagen kraakt zo hard dat je vreest dat het hele Franse dorpje straks komt kijken en ieder kreuntje moet gesmoord omdat je kinderen niet wakker worden van de dreunende campingdisco, maar wél van een ontsnapte zucht.

Ik hoor anderen ook nooit. Wat betekent dat? Dat iedereen dus celibatair kampeert of dat je elkaar toch minder hoort dan je denkt? Want dat laatste geloof ik gewoon niet. Het bed kraakt, mijn gewrichten ook en tentdoek staat niet bekend om z’n isolerende kwaliteiten. Er is geen goede optie: of je doet het niet of je doet het wel, maar met onderbrekingen en ingehouden adem. En inhouden, dat is gewoon niet zo mijn stijl.

We gaan bijna naar huis. Fijn.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter