Lees, relatie

Rosie Tindert 7: Rambo

Na mijn scheiding verhuisde ik samen met mijn kroost naar mijn nieuwe huis. Toen ik dat op orde had, maakte ik een Tinder-account aan. In deze zomerserie kun je meegenieten van mijn verhalen. Mijn vorige avonturen vind je hier.

Misschien moet ik toch maar eens die veelbesproken rebound seks proberen. Even de zinnen verzetten, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt. Badoo begin ik niet meer aan dus ik zet Tinder weer aan. Ik heb geen zin om lang te wachten en voor deze keer gooi ik mijn zelfopgelegde swipe-regels overboord. Maar één foto? Geen bio? Taalfouten? Maakt allemaal niet uit, ik swipe ruimhartig naar rechts. Snorren, vissen en vogels sla ik over, er zijn grenzen.

Daar verschijnt Boudewijn op mijn telefoon, een goed gebouwde sportman van 1.95. Donkere krullen, lachende ogen, volle lippen. Ver weg, 50 kilometer uit de buurt. Bio: “alleen voor de sex.”

Yo. Like. Match.

“Hallo Boudewijn, alles goed? Ga je lekker van het mooie weer genieten vandaag?” stuur ik de chatbox in. Om mijn kansen te spreiden swipe ik verder en terwijl ik match met iemand anders krijg ik antwoord van spierbundel Boudewijn. “Hallo Rosie, mooi haar heb je zeg. Leuk dat we matchen. Ik heb nog geen plannen vandaag, jij?”

“Dank je. Ik heb een heleboel plannen, en eigenlijk maar zin in één ding,” type ik terug. Mijn telefoon plingt meteen en met een glimlach lees ik: “En dat is?”

“Hallo? Rosie? Ben je daar nog?” vraagt hij. Mooi. Hij is er nog, ongeduldig en nieuwsgierig. Ik wacht nog een paar minuten en type: “Was even weg, kreeg een telefoontje van het werk maar nu ben ik er weer.” “Van het werk? Op zondag?” vraagt hij. “Ja man, lang verhaal, niet interessant,” antwoord ik. Hij vraagt: “wat is het nou, waar je zin in hebt vandaag, Rosie met de mooie haren?” “Seks met een goedgebouwde sportman van 1.95. Kom je hierheen?” antwoord ik vrijmoedig. Hij stuurt direct zijn telefoonnummer en ik app hem mijn adres. “Tot zo. Zin om je te zien, Rosie met de mooie haren.” “Tot zo spierbundel Boudewijn” app ik terug.

Ik loop zenuwachtig heen en weer en zeg tegen mezelf het allemaal heel normaal is, dat ik ook maar een mens ben en dat ik dit niemand hoef te vertellen. Het geluid van de bel gaat door merg en been en mijn hart zit in mijn keel. Ik kan nog terug. Door de brievenbus roepen: “neeeee toch maar niet, sorry!” Mijn libido wint en ik doe de deur open. De aanblik van de zongebruinde, hippe sportman met goddelijk lijf laat mijn twijfel als sneeuw voor de zon verdwijnen. “Hallo Rosie, aangenaam. Mag ik binnenkomen?” vraagt hij met prettig stemgeluid. “Natuurlijk Boudewijn, kom verder,” nodig ik hem uit. Apart, zo’n handshake waar je borsten van schudden.

Onze lippen vinden elkaar bij het overgaan van de ene naar de andere wang en hij zoent me. Althans. Ik stik half van die plotseling achter in mijn keel geramde tong. Ik verschuif mijn lippen naar zijn hals voor wat zuurstof. Nog steeds kan ik terug. Gewoon zeggen “nah, ik vind je toch niet zo leuk.” Weer wint mijn libido want wat zegt zoenen nou helemaal? Hij mompelt en gromt en zonder zich aan de leuning vast te houden draagt hij mij de trap op. Alsof ik niks weeg. Weg twijfel nummer twee.

“Lekker muziekje heb je opgezet,” zegt hij en ik verwelkom het zachte matras. Zijn handen zitten overal en in de slaapkamer is de tong beter op zijn plek.

Al mag het hier ook wel iets zachter want het gaat niet de goede kant op. Wat doet ie toch? Ik kom omhoog voor wat beter zicht. Als een heipaal dringt ie zijn lange tong bij me naar binnen. “Kom ’s hier,” zeg ik terwijl ik hem aan zijn hoofd omhoog trek en hem een condoom geef. In drie seconden rolt ie een condoom om en binnen een minuut komt hij klaar.

“Geef dat condoom maar even,” zeg ik met het badkamerprullenbakje onder mijn arm. “Ik gooi het gelijk buiten in de kliko, weet ik tenminste zeker dat de kinderen het niet vinden.” Hij haalt het condoom van zijn korte piemel en inspecteert zijn zaakje van alle kanten. “Weet jij eigenlijk tot waar je moet scheren?” vraagt hij ineens. “Geen idee,” zeg ik. “Maar ga jij je zaakje maar even wassen, hier is een handdoek. Ik laat even de hond uit hoor, trek de deur maar achter je dicht als je weggaat.”

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Laura 26 augustus 2018 at 14:35

    Heerlijke blog Rosie! En wat een lekker lef heb je! ??

  • Laat je reactie achter