Lach

Relaxed huishouden in 15 tweets

Ik dacht vroeger dat als ik later groot zou zijn, en een moeder en zo, dat ik het dan wel onder de knie zou hebben, dat huishouden. Inmiddels ben ik de veertig een behoorlijk eind gepasseerd, en ik vind het nog steeds een ding. Toch altijd fijn om via Twitter te constateren dat ik niet de enige ben die hier nooit helemaal volwassen in zal worden. Voor types als ik daarom hier 15 Relax Mama-huishoudtweets op een rij.

Soms denk je dat je het allemaal op orde hebt maar dan…


Oké, dat je zelf weet dat het niet jouw ding is, hoeft niet te betekenen dat anderen dat moeten bevestigen…

Als blijkt dat je kind het wel leuk vindt…

… of erger, als je kind toch hetzelfde genenpakket blijkt te hebben….

Dat je moe wordt van je eigen hardleersheid…

En dat je zeker weet dat je het gewoon nooit leuk gaat vinden…


Dus als je een klusje dan geklaard hebt, dan moet je er ook slim mee omgaan…

Gelukkig denken de fabrikanten ook nog met je mee…

En staat het je vrij om tijdig te pauzeren…

En als je dan iets gedaan hebt waar je trots op bent, wees dan ook niet te bescheiden en vier het!

Maar vergeet niet wat een bekende schrijver uit de 21e eeuw ooit in haar boek Relax Mama! schreef: ‘Relax! Je kind zal zich later niet herinneren dat je de vloer zo goed hebt gedweild.’

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter