Relax

De Relax Mama agenda is er!

Jaaaaaaa! Hij is er, de Relax Mama Gezinsagenda. Ik kondigde hem een paar maanden geleden al aan, maar nu ligt hij ook echt in de winkels en is hij online beschikbaar.

Ik ben zelf enorm blij met het resultaat. In de agenda naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En voor iedere maand een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. Hij is er met een roze voorkant (met fuchsia elastiek) en met bruine voorkant (met groen elastiek).

DIY voorkant: plak je eigen gezin

En met het idee van de voorkant ben ik helemaal in mijn nopjes. Met de stickers die je er bij krijgt, kunt je op de voorkant je eigen gezin samenstellen. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een dame over. Heeft jouw man een bril? Een baard? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda is dat dus allemaal aan te passen.

Omdat ik ‘klachten’ kreeg dat er geen kale man bij zat, heeft de vaste Relax Mama-illustrator Moniek Bouwmeester nog wat extra stickers voor ons ontworpen, die je hier gratis en voor niks kunt downloaden. Die moet je dan alleen even zelf uitprinten 😉

De agenda is hier online te koop en verder ligt hij bij de Bijenkorf, Sissy Boy en in verschillende boekwinkels zoals Bruna. De agenda kost €15,99 (dat is exclusief verzendkosten).

Schermafbeelding 2016-09-04 om 21.58.08De extra stickers

Mis je nog wat stickers? Moniek maakte dus nog wat extra voor je. Je kunt ze hier dowloaden.

 

 

 

 

 

 

Inkijkje: de binnenkant
agenda 3 agenda 2 agenda 1
Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

9 Reacties

 • Reageer Michelle Fatima 5 september 2016 at 16:55

  Wow wat leuk! Denk dat ik hem ga bestellen.

 • Reageer Suzan 5 september 2016 at 22:32

  Super leuk! Is het een A4 formaat? Dan issie voor mij incl mijn rommeltjes ; )

 • Reageer Kim 16 september 2016 at 14:10

  Op Bol.com is hij “niet leverbaar”… Kan ik hem nog ergens anders bestellen? 🙂 Levering in België 🙂

 • Reageer ilona 29 juni 2017 at 13:17

  Komt er ook nog 1 voor 2018?
  Ik kan niet meer zonder deze agenda ?

 • Reageer Sonja 10 juli 2017 at 08:09

  Ben ook opzoek na een agenda voor 2018. Die van 2017 bevalt me prima. Komt er een nieuwe?

 • Reageer Elise 7 september 2017 at 15:51

  Hallo Elsbeth,

  Ik wil de agenda graag in roze met het fuchsia elastiek. Deze lag helaas niet bij de Bruna. Kan ik die ergens anders wel krijgen?

 • Laat je reactie achter