Lees, relatie

Belofte

Ik sneed broccoli en dopte boontjes en vroeg aan hem of we nog rijst hadden. Hij keek niet naar de rijst, maar verlekkerd naar mij en ik kreeg het warm. Door het open raam hoorde ik de wieltjes van het skateboard van dochter Keet. Ik weerde hem af met een schalks lachje en knikte naar buiten. Hij schonk een glas wijn voor me in. Er hing een belofte naar de avond in de lucht. Het ging regenen en Keet kwam binnen.

Na het eten ging hij onverwacht en spontaan naar een concert. Ik dacht aan de belofte, maar wilde ook slapen. Na twee slechte nachten met de peuter wilde ik die nacht wat uren inhalen. En niet wachten op de man die thuis komt na een concert. Dus ik beloof hem voor vertrek een seksdate op zondag.

‘Verpak je afwijzing een beetje feestelijk’, schrijf ik in Love Mama!

Vandaag is het zondag.

Voor Love Mama interviewde ik seksuoloog Winnie Hendriks. Een van haar tips was: ‘Denk seks: verleid jezelf om gedurende de hele dag af en toe positieve gedachtes over seks te hebben. Kijk naar mooie mensen of fijne dingen en sta open voor seksuele prikkels.’ Een blog schrijven erover helpt ook. Ik ben vanavond even niet bereikbaar!

 

Ik schreeCover_LoveMama_profielfotof het boek Love Mama! omdat ik ervaren heb dat het niet altijd makkelijk is om je wellustige ik te blijven voelen als je één, twee of nog meer kinderen aan je been hebt hangen. In Love Mama! kun je lezen dat dat niet zo vreemd is en dat je daar niet van hoeft te schrikken. Als je net vader en moeder bent geworden gebeurt er zo veel, dat je relatie misschien even niet op één staat. En dat is prima. Als je de draad ook maar weer oppakt. Love Mama geeft 101 tips en inzichten om het vlammetje brandend te houden. “Bevrijd je innerlijke stoeipoes”, “Gun en bewonder je bent beiden bijzonder”. Het is tijd voor de liefde en wat spanning in dat bed.. of.. nou ja… in ieder geval een voorzichtige poging. Love Mama!
De illustratie komt uit Love Mama! en is van net als alle andere illustraties van Moniek Paus.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

2 Reacties

 • Reageer Sac Longchamp France Soldes 29 januari 2016 at 07:15

  [url=http://premisg.costabrava.org/wp-content/uploads/Longchamp-N55yk/v-portefeuille-femme-soldes-Ag.html]Sac Longchamp France Soldes[/url] hobo Longchamp en [url=http://premisg.costabrava.org/wp-content/uploads/Longchamp-SevN9/5-soldes-9m.html]Sac Longchamp France Soldes[/url] cuir la maroquinerie de coach

 • Reageer Google.net 29 januari 2016 at 12:14

  In addition to that, the sbi nri home mortgage can also be made use of to purchase established flats or
  land intended for constructing a residence The
  available today Income-based Repayment Plan would reduce
  this debtor’s payment for you to $171

 • Laat je reactie achter