In de media

Wat.Een.Weekend.

Ik zit nog te stuiteren achter mijn bureau van dit weekend. Grootse boeklancering, radio-optreden, bekendmaking van dit blog en een televisieoptreden op zondag. Ik heb saaiere weekenden gehad. Hier een fotoverslag en wat linkjes naar de media-optredens.

Vrijdag Radio 1

Op vrijdag mochten Roos, Miloe en ik bij Tijs van den Brink aan tafel schuiven bij het radioprogramma Dit is de Dag. Vind je het leuk om het fragment terug te horen, dan kan dat hier (wij komen na 48 minuten aan het woord).

Zaterdag de grote Ontploetermoederavond
IMG_2957En zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Onze boeklancering tijdens de grote Ontploetermoederavond. Wat was het leuk! Zo veel bekenden en onbekenden in de zaal. Bloggers Jessica en Martine van de Fantastic Moms kwamen op de avond en lazen vervolgens de halve nacht door en schreven als eerste dit blog over de avond en ons boek.

IMG_2954

Zondag NPO1 WNL op Zondag

VisagieNog hyper van de avond ervoor rolde ik zondag om kwart voor zeven mijn bed uit om naar Amsterdam te rijden voor de opnames van WNL op Zondag. Overigens helemaal geen straf om met een slaperig hoofd aan te komen en dan in de visagie te mogen. Dat is nog eens relaxt wakker worden.

Roos en ik zaten in de uitzending met Vigo Waas, Sybrand Buma en Leon de Winter.

De uitzending is hier terug te kijken.

 

Wat.Een.Weekend. Vrijdagavond op radio 1, zaterdagavond een fantastische ontploetmoederavond in de Rode Hoed met @evabronsveld @miloevanbeek en @roosschlikker. En vanmorgen vroeg met Roos op de bank bij Rick Nieman bij WNL op Zondag. Met Vigo Waas, Leon de Winter en Sybrand Buma. Ik heb saaiere weekenden gehad. En nu stort ik in.

@roosschlikker en ik vlak na de uitzending van WNL op zondag. Als je onze gezichten hier ziet, lijkt het alsof er een driedubbele espresso in die bekers zit, maar ik geloof dat hier sprake is van een dubbele shot adrenaline (goed spul trouwens).

Roos en ik vlak na de uitzending van WNL op zondag. Als je onze gezichten hier ziet, lijkt het alsof er een driedubbele espresso in die bekers zit, maar ik geloof dat hier sprake is van een dubbele shot adrenaline (goed spul trouwens).

En als je dan als klap op de vuurpijl ook nog te horen krijgt dat de eerste druk van je boek binnen een week al bijna is uitverkocht, dan kan zo’n weekend eigenlijk helemaal niet meer stuk.

Maar stuk moe…. dat was ik wel na deze rollercoaster.

In de top 100 van Bol dus nu zonder verzendkosten

foto staand boekVan achter het behang tot over je oren is een boek over relaxed opvoeden en moederschap, met columns, tips en ieder hoofdstuk sluiten we af met een bingo of uitspraak zoals je gewend bent op de Club van Relaxte Moeders. Het boek is binnen een week in de top 100 van Bol.com gekomen. Dat betekent dat als je hem bestelt, je geen verzendkosten hoeft te betalen. Het boek kost  €17,50. Je vindt hem hier.

 

 

 

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

6 Reacties

 • Reageer marianne 30 november 2015 at 18:27

  Wat fantastisch dat het boek zoveel al verkocht is. Helaas heb ik hem nog niet!!
  Wanneer mogen we de tweede druk verwachten?

  • Reageer Elsbeth Teeling 10 december 2015 at 13:13

   Sorry! Zie je bericht nu pas. Hij is inmiddels weer voorradig!

 • Reageer Sac Longchamp Pliage Soldes 29 januari 2016 at 08:35

  [url=http://premisg.costabrava.org/wp-content/uploads/Longchamp-SevN9/5-soldes-9m.html]Sac Longchamp Pliage Soldes[/url] kappa Longchamp internationale citations [url=http://premisg.costabrava.org/wp-content/uploads/Longchamp-9orNf/1-main-soldes-Fi.html]Sac Longchamp France Soldes[/url] delta kappa

 • Reageer Lurlene 29 januari 2016 at 09:18

  I used to be recommended this web site by way of my
  cousin. I am not positive whether or not this post is written by means of him as no one
  else understand such special about my trouble. You are wonderful!
  Thanks!

 • Reageer google 29 januari 2016 at 12:50

  Samsung Feeling: The Impression is often a globetrotting phone,
  which is a GSM phone that supports the 850, 700,
  1800 and 1900 range of wavelengths Nobody would need
  to go anywhere for the endorsement, just by simple online application form, one can get this
  approval for your loan within no time and will fill the desire undertaking

 • Reageer Ingeborg 29 januari 2016 at 14:23

  Thanks for sharing your thoughts on moncler. Regards

 • Laat je reactie achter