Lees

Tietenpraat

Het lingeriemerk Triumph vroeg mij of ik iets wilde schrijven voor hun Magic Boost-campagne SS16 collectie. Jaaaaaa, een nieuwe bh dacht ik! En ik mag er ook nog twee weggeven. Deze vraag inspireerde mij om mijn vriendinnen eens te ondervragen over hun borsten. Er verandert van alles aan borsten als je moeder wordt. Hoe erg is dat eigenlijk? En verandert je bh eigenlijk mee?

Edit: de winactie is nu gesloten. De twee gelukkigen hebben een mail van mij ontvangen.

‘Die van mij zijn opgegeten en ik heb ze op mijn rug geplakt,’ aldus vriendin één aan wie ik vroeg of haar borsten veranderd zijn sinds de komst van haar kinderen. Alhoewel ik met mijn vriendinnen over van alles en nog wat praat, waren onze borsten eigenlijk niet eerder serieus onderwerp van gesprek. Terwijl ze in alle jaren dat we elkaar kennen toch best aan verandering onderhevig zijn geweest.

Vriendin één vertelt verder: ‘Ik heb een paar jaar geleden eindelijk een hele goeie bh gekocht, net twee handjes die mijn overtollige vel omhoog en in de juiste richting duwen! Voor mijn bevalling had ik mooie volle exemplaren. Nu moet ik een bh dragen wil ik nog op een vrouw lijken.’ Vriendin twee, die nog niet aan de kinderen is, ziet al haar hoop op grotere borsten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar als we de groep afgaan lijkt het toch dat er nog hoop is voor haar. Bij ongeveer de helft van de groep is het inderdaad minder geworden, de andere helft heeft er, net als ik zelf, juist wat volume bij gekregen.

Ingepakt zijn ze wat leuker

Uit onderzoek van het lingeriemerk Triumph* blijkt dat 40% van de moeders minder tevreden is met hun borsten na het krijgen van kinderen. Dat ze het gevoel hebben dat ze de perfecte vorm hebben verloren. 60% van de moeders geeft aan dat hun borsten meer zijn gaan hangen. Goed, mijn vriendinnen zijn zo te horen ook wel wat minder tevreden, maar ze lijken zich er niet al te druk over maken. Vriendin nummer vier: ‘Ik ben in tien jaar van 75B, via een 75A naar 80B gegaan. Ik ben er best blij mee, al zijn ze ingepakt net iets leuker dan los.’ Vriendin vijf bevestigt dat: ‘Mijn tieten zijn eigenlijk nog best prima, maar ik ben vooral blij met de bh-revolutie die heeft plaatsgevonden in de afgelopen twintig jaar. Je hebt eigenlijk geen goede tieten meer nodig, maar vooral een goede bh.’ ‘Ja joh,’ zegt nummer zes, ‘ik prop gewoon al dat losse vel in een cup C en er is niets aan de hand.’

En ook dat sluit aan bij het onderzoek dat ik onder mijn neus kreeg. Zeven van de tien vrouwen voelen zich zekerder als ze een goed passende bh dragen. Ik moet bekennen dat mijn bh-behavior iets minder goed is dan dat van mijn vriendinnen. Het lijkt of zij allemaal onlangs nog een goed zittende nieuwe bh hebben gekocht. Voor mij is het een eeuwigheid geleden. Mijn la ligt vol oude vale bh’s waarvan velen ook nog eens slijtageplekken vertonen. Er liggen nog net geen voedings-bh’s meer tussen.

Ik dacht dat ik best goed zat met mijn 80C. Maar niets was minder waar.

De vraag van Triumph om een bh uit hun shapewear collectie uit te proberen kwam dan ook op een heel goed moment. Om de juiste bh te kiezen laat ik mijn maten opnemen. Want het blijkt ook dat zes van de tien vrouwen niet de goede maat kennen. Ik dacht dat ik best goed zat met mijn 80C. Maar niets was minder waar. Ik blijk een echte 70E te hebben.

De Magic Boost Campagne draait om drie modellen uit de SS16 Collectie. De Push Up die de boel lift en een echt decolleté creëert, de Lift Up die wat mee bolling geeft en perfect is voor een net iets vollere levendigere look (vooral goed als je wat volume kwijt bent geraakt) en de Shape Up waar ik voor ga, die de boel wat mooier verdeeld, de borst een beetje omhoog haalt (zoals ze vroeger waren) zodat hij weer iets voller toont, zonder een (ouderwetse) metalen beugel.

Vriendin nummer zeven vertelde dat ze toen ze onlangs een nieuwe bh had gekocht de hele dag over haar borsten liep te aaien en geen spiegel of ruit miste, omdat ze zo verbaasd was wat het deed. Ik ben benieuwd of ik er de komende dagen ook zo blij bijloop!

Ben jij net als ik ook wel toe aan een nieuwe bh? Ik mag twee tegoedbonnen van de Triumph SS16 Collectie weggeven (met opmeet-sessie) ter waarde van €60,00 per stuk. Schrijf hieronder op waarom je meedoet en ik kies aanstaande vrijdag een winnaar!

Edit: de winactie is nu gesloten. De twee gelukkigen hebben een mail van mij ontvangen.

* Bron: Triumph Female Confidence Report

* Bron: Triumph Female Confidence Report

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

213 Reacties

 • Reageer Regina 22 maart 2016 at 08:37

  Ja ok, dit kan ik niet laten passeren. Ik heb al geen grote borsten en inderdaad na de kids, wel iets minder perky 🙂
  Wie weet kan ik de vent eens van zijn stoel laten vallen met zo’n nieuw exemplaar 🙂

  • Reageer chantal homburg 22 maart 2016 at 21:28

   Nu ruim twee jaar gestopt met borstvoeding wat ik een dikke 43 maanden heb gegeven in totaal, het besef dat ze écht niet meer verder krimpen (de dames gingen van 75d naar een flinke 80h weer terug naar 80 e en hebben dus een flinke evolutie en regressie doorgemaakt), ik ga die tien kilo die ik graag kwijt wilde óók niet kwijt raken want ik vind mezelf wel prima zo. Moet dát niet gevierd worden met een mooie, goed passende bh? Ja toch!

  • Reageer Denise 22 maart 2016 at 22:44

   Jaaa graag om mezelf een beetje te verwennen. Beloning voor 19 weken bv and counting …..

 • Reageer Marianne 22 maart 2016 at 09:01

  Ja dat wil ik wel! Jongste is vijf maanden en de botstvoeding is bijna verleden tijd!

 • Reageer Joyce 22 maart 2016 at 09:02

  Ik zou heel graag eindelijk eens een mooie passende bh willen die ook nog eens lekker zit. Vaak gaan die twee dingen helaas niet samen 🙁 . Na 2 zwangerschappen zijn al mijn bh’s in de kast beland en draag ik alleen nog voedingsbh’s omdat dit de enigste zijn die nog passen. Ik vind dat het hoog tijd is voor deze mama om de voedingsbh’s vaarwel te zeggen en een mooie goed passende bh te winnen!

 • Reageer Anne zonderop 22 maart 2016 at 09:02

  Jaaaaaaaaa een nieuwe bh hoe fijn zou dat zijn! Ik loop al 8 maanden alleen nog maar in m’n suffe voedings bh’s! En als ik is een avondje kindloos op pad ga, passen m’n oude bh’s dus ook niet meer! Dus die nieuwe bh, is zeeeeeeer welkom!

 • Reageer Janneke 22 maart 2016 at 09:03

  Ik ontdekte ruim een half jaar geleden dat ik ongeveer 2 maten verkeerd zat met mijn dames;-)
  Inmiddels ben ik 12 kilo kwijt, joehoe! En hoort daar ook een nieuw(e) maat(je) bij….wat dan weer een beetje jammer is….niet alleen voor mij, m’n man is het ook nog aan het verwerken haha!
  Een mooie BH zullen m’n dames en mijn man vast zeer waarderen!

 • Reageer caat 22 maart 2016 at 09:03

  Ik zoekende ben naar een nieuwe bh….ook lastiger vindt sinds de laatste zwangerschap. En dress to impress yourself begint bij goede onderkleding! Mezelf extra wil verwennen als cadeautje voor mijn naderende verjaardag in mei.#to be happy 40.

 • Reageer Amanda 22 maart 2016 at 09:04

  Dit gokje wil ik ook wel wagen!
  Door mijn brandwonden heb ik helaas a symmetrische borsten, een mooie goede bh vinden om dit zo min mogelijk te laten opvallen is echt een no go!
  ik hoop dat deze bh lijn past bij mijn wensen

 • Reageer Felicia 22 maart 2016 at 09:05

  Oh man het Was al een drama om überhaupt een beha met goede pasvorm in 65E te vinden voordat ik mijn twee apenkinderen op de wereld zette. Als ik nu mijn blakend gezonde kleine Buddha’s bekijk ben ik immens trots, maar met een blik naar beneden op weg naar wat vroeger borsten waren kan ik alleen maar concluderen dat de vette jaren gevlogen zijn. Nu ben ik bijna 32 en is er uiteraard geen rede te verzinnen waarom ik de tietjes van een 60 jarige hoef te accepteren. Dus tja, eigenlijk moet ik er gewoon zo een van triumph. Omdat een 30 nogwat mamma gewoon rete-sexy mag zijn. 🙂

 • Reageer Berdien 22 maart 2016 at 09:05

  Haha dat stukje versleten bh”s wat Een herkenning maar nog erger heb nog voedingsbeha en de kleine krijgt al bijna half jaar geen borstvoeding meer plus nog van de oudste en dat is 4.. Kan mijn favo bh niet vinden. Lingerie winkel bezoeken met kinderen is geen suc6:(

 • Reageer Eva 22 maart 2016 at 09:06

  Ik doe graag mee. Ik heb eerlijk gezegd een soort van hekel aan mn borsten. Vind ze gewoon niet mooi en heb dat nooit gevonden. Sinds de zwangerschap en (mislukte) borstvoeding zijn ze ook niet veel mooier geworden, maar erg slap. Maar waar ik vroeger vooral vond dat ze te klein waren is dat nu wel over, gelukkig na zwangerschap van een a/b naar c gegaan! Ik geef eigenlijk weinig om lingerie dus ben best benieuwd hoe een mooie goed passende beha me staat!

 • Reageer Jacintha 22 maart 2016 at 09:07

  Haha na kind nr 1 braaf naar de bh winkel geweest, na nr twee doe ik gewoon maar wat. Hij is nu 3,5 dus op zich had ik wel eens wat andere gekunt. Mooie gelegenheid nu ?

 • Reageer Jelka van Nunen 22 maart 2016 at 09:07

  Nou graag! Twee kinderen, twee keer theezakjes. Ik geef nr. twee nu nog borstvoeding (nr. een kreeg 11 maanden) maar daarna kan ik het héél goed gebruiken! Leuk voor mij, èn leuk voor m’n man!

 • Reageer Maaike Corver 22 maart 2016 at 09:08

  Oh! Dit zou echt een uitkomst zijn! Ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede BH post borstvoeding(2 kids). Ik zou me heel veel zekerder over mezelf voelen met een goedpassende BH.

 • Reageer Charlotte 22 maart 2016 at 09:08

  Omdat grote borsten na twee zwangerschappen vooral slappe borsten worden..

 • Reageer Gerda 22 maart 2016 at 09:08

  Ja! Ik ben nu 14 weken zwanger. Van cup b75 naar c in ieder geval. Een stukje bewustwording omdat mijn bh’s nog niet mee veranderen. Ik kan de nieuwe bh dus wel gebruiken. Mvg Gerda.

 • Reageer cherish 22 maart 2016 at 09:09

  Jaa dat wil ik wel heel graag. Het is ook echt nodig. Ik had altijd een volle c. Tijdens en net na de zwangerschap was ik net pamela anderson. Nu.. de kleine is 8 maanden.. is het drama.. zoals je vriendin beschrijft.. loshangend vel. Daardoor weet ik niet meer wat ik aanmoet met mn lichaam. Voel me geen vrouw en voel me niet meer de moeite waard. Een bh van truimph lijkt me geweldig… ik hoop dat het mij een beetje uit de knoop zal halen

 • Reageer Angela 22 maart 2016 at 09:09

  Mijn borsten lijken elke dag wel van maat te veranderen! Dat is natuurlijk niet zo… Ik heb de afgelopen 8 (ssssssht) jaar gewoon allemaal verschillende maten BH’s verzamelt die nu niet meer passen. Degene die het beste passen hebben nu gaatjes in het kant of van die priemende beugels die ik telkens terug moet duwen. De minder fijne BH’s zorgen voor 4 ipv 2 tetten. Aaarg. Met de smoes dat ik eerst nog 15 kg wilde afvallen kan ik na 2,5 jaar ook niet meer mee aankomen zeker? 😉

 • Reageer Jacqueline 22 maart 2016 at 09:09

  Zo herkenbaar! Vooral de opmerking prop t losse vel in een bh en dan lijkt t heel wat hahaha
  Wat ik alleen na t krijgen van kids merk is dat ik steeds mee last heb van die nare beugels maar om die sport bh’s te dragen die ik tijdens mijn zwangerschappen 24/7 droeg zie ik ook niet zo zitten. Dus ik zou graag zo’n mooie bh willen met pas sessie , happy mommy pretty mommy….. ik ben voor!

 • Reageer Jessica 22 maart 2016 at 09:09

  Tsja, ik ben 27, mama van Thijs die vandaag negen maanden is. Mijn borsten zijn altijd al van het volle soort geweest, met de nadruk op geweest.. Nu hangen ze heel prachtig bij mijn navel zonder bh. Goede bh’s hier voor vinden is een hele opgave, al dan niet een hele studie bij de meeste lingeriewinkels. Heb ik nou F? Of heb ik toch een E? Is het een 75 of een 70? Of toch een 80? Niemand die die vraag echt kan beantwoorden. Misschien als ik meedoe dat dan eindelijk die vraag beantwoord kan worden!

 • Reageer Denise 22 maart 2016 at 09:09

  Ja! Graag!
  Ik kan wel een boobboost gebruiken! Na twee bijzondere zwangerschappen wil ik nu wel wat trotser op mijn lijf zijn. Een goede bh kan wonderen verrichten, hopelijk kan het mijn kijk op mijn lijf positiever maken!
  Groetjes

 • Reageer Sanne 22 maart 2016 at 09:09

  Voor mijn bevalling maat 70e, was te vreden. Tot een paar weken terug, ons meisje is ondertussen 9 weken oud.
  Mijn bhs zijn te groot en hangen compleet “leeggezogen” naar beneden, vreselijk ! Voel me niet mooi meer. Zal een goede bh daar verandering in kunnen brengen ? ben benieuwd. #sanne22jaar

 • Reageer Carla 22 maart 2016 at 09:11

  Ben nu zwanger van de 2e… En ik kan straks echt wel een goede lekker zittende bh gebruiken. Straks als voedende vrouw voel ik me een gebruiksvoorwerp en geen vrouw. Dus een mooie bh zal mij m’n vrouwelijke gevoel weer terug geven..

 • Reageer Corine 22 maart 2016 at 09:11

  Nadat ik op mijn 18e een borstverkleining heb ondergaan is het altijd stoeien geweest met mijn borsten, mooi met goede bh en shirt maar man man wat een littekens… op mijn 25e kreeg ik mijn eerste wezentje, gelukkig geen last van stuwing, jetsers, enorme jopen maar gewoon mijn eigen borsten. Helaas geen borstvoeding want melkleiders zijn met de operatie doorgesneden maar 3maanden na de bevalling merkte ik toch dat mijn borsten aan de zijkant uit mijn bh wilden vluchten….
  Na wezentje 2 op mijn 26e werd het niet heel veel beter, nu hangt het gewoon te hangen met littekens en al!
  Tijd voor actie, daarom zou ik graag willen winnen. Ik wil mijn eigen borsten terugwinnen, mijn sexy look! Daar word ik blij van!

 • Reageer Corine 22 maart 2016 at 09:11

  Ook tijd voor nieuw spul hier. De vooroorlogse eh voorzwangerschapse bh’s kunnen niet echt meer. Het leven na een baby draait wat minder om jezelf, dus stellen we het nieuwe bh kopen steeds uit. Misschien dat het stimuleert als je er niet voor hoeft te betalen 😉

 • Reageer Merel 22 maart 2016 at 09:13

  Toe aan een nieuwe BH, dat kun je wel zeggen! Ik heb m’n dames altijd maar voor lief genomen, en ze behoorlijk verwaarloosd na mijn bevalling.. Na ruim een jaar mijn tweeling voeden hangen ze er maar treurig bij. Ze kunnen dus wel een beetje liefde gebruiken!

 • Reageer Suzanne 22 maart 2016 at 09:13

  Ook ik loot graag mee, na 2 kids, kilo’s erbij/eraf/erbij/eraf en langdurig borstvoeding wordt het tijd om weer een sexy mama te worden! Gaat vast goedkomen met die mooie beha’s!

 • Reageer Kathleen 22 maart 2016 at 09:14

  Ik ben op dit moment 18 weken zwanger en heb hyperemesis graviderum dus ik zie er ook vaak niet uit. Soms doe ik niet eens de moeite om een bh aan te doen, en toch blijft manlief me complimentjes geven. Het lijkt me fijn om tussen het braken door hem te kunnen verrassen met een mooie pronte boezem 🙂

 • Reageer arnica 22 maart 2016 at 09:15

  Now dat zou super zijn! Na 2 kids in 1,5 jaar en 2 keer borstvoeding, ging ik van 75D voor mn zwangerschap naar een 70B nu. Dus voel me behoorlijk plank. Aangezien t geld eerst naar de kinderkleding en daarna naar nieuwe shirtjes voor mij ging, want shirts waren te groot, is het nu tijd voor een mooie bh. Zal mijn man ook blij mee zijn, mijn gezeur over theezakjes is hij wel een beetje zat…

 • Reageer Irma 22 maart 2016 at 09:15

  Nou… Heel graag.
  Mijn boobs zijn na twee x borstvoeding en (op dit moment) een afvalronde toe aan een mooi goed passend en meer naar het noorden liftend exemplaar (.) (.)

 • Reageer Julia 22 maart 2016 at 09:16

  Goedemorgen, heel graag zou ik willen winnen, ik ben met 2 zwangerschappen in 2013/2015 van 75b naar 90e gegaan , en helaas geen mooie volle stevige borsten aan over gehouden:-( behas in deze maat zijn zo duur en eerlijk gezegd heb ik nog steeds geen beha gevonden die echt lekker zit en ik me comfortabel en mooi in voel. Groetjes Julia

 • Reageer Linda 22 maart 2016 at 09:16

  In mei de bruiloft van mn zus en hoe cool zou t zijn om dan een mooi decolleté te hebben in een mooi jurkje. Ik doe namens mij en mijn vriend graag mee ?

 • Reageer Sharlene 22 maart 2016 at 09:18

  Oh wat zou dit fijn zijn! Na de twee leukste kindjes van de wereld borstvoeding te hebben gegeven, is er helaas niet veel overgebleven van mijn twee ‘sterke punten’ 😉 Een keer écht goed advies en een mooie bh heb ik wel behoefte aan!

 • Reageer Kim 22 maart 2016 at 09:18

  na twee keer borstvoeding is er weinig overgebleven en op andere plekken meer aangekomen. Met een 90b, en eentje meer een 90a, is het heel lastig om een bh te vinden. En als je er dan eentje vind, nemen ze hem uit productie ?. Als dit zo een perfecte bh is, wil ik hem wel uitproberen.

 • Reageer kaat je 22 maart 2016 at 09:21

  Oh ja daar doe ik een moord voor, voor een goed zittende bh die ook nog zorgt dat het lijkt of ik borsten heb! Had al niet veel en helaas zijn ze niet groter geworden sinds ik een kindje heb, dit was wel mijn hoop!
  Ben te bang voor een borstvergroting dus een nieuwe goede bh is dan misschien mn redding

 • Reageer Jennifer 22 maart 2016 at 09:21

  Ik heb nu enorm de balen van mn borsten…
  Na bijna 3 jaar eindelijk alle zwangerschapkilo’s kwijt geraakt… ? Helaas alles wat mooi was aan mn borsten is ook kwijtgeraakt. ?
  Heb nu 2 theezakjes hangen ? Wellicht dat een leuke verpakking het leed wat verzacht ?

 • Reageer Tes 22 maart 2016 at 09:22

  Van een nette D naar een enorme E tijdens mijn zwangerschappen, naar theezakjes in een D gepropt naar (ik denk) een C nadat 15 kg afgevallen was… Ben nog een beetje aan het zoeken naar mijn maten. Een mooie, goed passende (!) BH is de basis, daar zou ik erg blij mee zijn! (En mijn man natuurlijk ook 🙂 )

 • Reageer Kim 22 maart 2016 at 09:22

  Mijn borsten zijn alleen maar gegroeid en gegroeid. Ze waren altijd al groot maar na mijn 2 zwangerschappen eindigde ik met cup g/ h terwijl mijn shirt maar gewoon een m is. Totaal uit proportie dus. Toen dochterlief 7 maanden was heb ik het balletje laten rollen en 6 weken geleden ging mijn wens in vervulling. Ik heb eindelijk kleine borsten! !! In 2.5 uur tijd verloor in 1.5 kilo!! Haar 1e verjaardag vierde ik met behulp van familie want ik kon en mocht niet zoveel.
  Ik ben zo blij dat ik dit heb laten doen, en voor het eerst in zeker 10 jaar ( ik ben net 30 geworden ) kan ik gewoon een bh kopen bij gangbare winkels. Ik verheug me er zo op!
  Ik heb vorige week bij de hunkemoller een bh gekocht, mijn eerste! En ik moet wennen dat het feit dat ik keuze heb, minder stof en anders van vorm dan de bh’s die ik gewend was. Ik kocht gelijk een rode.
  Terwijl ik typ heb ik een glimlach op mijn mond… ik heb nieuwe kleine tieten en ik ben er zo trots op!

 • Reageer Loes 22 maart 2016 at 09:22

  Jaaa! Mijn ‘nieuwste’ BH is meer dan 4 jaar oud. Sinds toen was het zwanger, jaar borstvoeding, weer zwanger, weer jaar borstvoeding. Dat is nu net klaar en mijn borsten kunnen wel een boost gebruiken. Voor mijn zwangerschappen had ik 75b (denk ik, want nooit echt goed gemeten) en nu ben ik via een 70e tijdens de borstvoeding gereduceerd tot een maatje dat zelfs die oude BHs niet kan vullen. Hoog tijd voor een boost dus 🙂

 • Reageer Lydia 22 maart 2016 at 09:23

  Jaaa die heb ik nodig! Na bijna 2 jaar borstvoeding en 12 kilo lichter loop ik nog steeds in een verkeerde cupmaat. Ik moet van mijzelf binnen 2 maanden stoppen met bv geven omdat ik er klaar mee ben. Maar zoek nog wat moed. En omdat ik dus ga stoppen wil ik geen nieuwe voedingsbh meer kopen. Dus een nieuwe gewone bh? Ik zeg ja!

 • Reageer Lisette de Jonge 22 maart 2016 at 09:24

  Heel graag zou ik de BH winnen….waarom?? Omdat ik voor, tijdens en na het krijgen van mijn zoontje ( van nu bijna 3?) nog nooit een goede BH heb gehad…… Schaam schaam…..best een aardige voorgevel dus zo even een setje bij de HEMA wordt m niet…..?…..met zo’n goed passende BH kan ik dus,als ik mocht winnen, rustig een gat in de lucht springen?…..

 • Reageer Kim 22 maart 2016 at 09:25

  Gewoon even een tip voor andere mama’s
  Goede bh’s en fijne pasvorm en service vind je bij donna piu in Doetinchem! Helaas ook rete duur.
  Ik heb nog een gloednieuwe donkerroze 70g liggen voor een liefhebber
  En een zwarte body 75 g
  Dus wie wil…. ik pas ze niet meer ( hoera)

 • Reageer Anouk 22 maart 2016 at 09:27

  Mijn 80A-borsten zijn op zich prima. Er is alleen geen bh-fabrikant die er een leuke bh omheen maakt. Ik ben dus terug naar de ‘ik ben 12 en draag halve hemdjes’. Ik voel me er jong bij. ?
  Mocht Triumph de uitdaging aannemen om ook voor mijn coupe een vrouwelijke bh te maken, dan hou ik me aanbevolen. Maar eigenlijk geloof ik er niks van.

 • Reageer Eefje 22 maart 2016 at 09:27

  Tijdens de zwangerschap en de borstvoeding was ik blij met mijn volle borsten. Ik verheugde me al op een maatje groter na de zwangerschap. Helaas is er na de borstvoeding weinig van het mooie volle overgebleven en ben ik weer terug bij mijn ‘oude’ bh maat 🙁

 • Reageer Iris 22 maart 2016 at 09:28

  Dat lijkt me echt heel fijn! Nu ik klaar ben met de borstvoeding hangen ze er een beetje droevig bij. De bh’s van voor de zwangerschap doen ook niet echt wat ze moeten doen helaas.

 • Reageer Yvonne Meijer 22 maart 2016 at 09:29

  Vanmorgen stond ik in de spiegel te staren naar mijn slappe borsten die pas halverwege mn ribbenkast lijken te beginnen. Hoe krijg ik daar weer vorm in?
  Een lief meisje heeft bijna 8 maand lang heerlijk gedronken en de melk gaf een mooie vorm, maar nu ik gestopt ben lijkt t niets meer. Nog gehuld in te grote voedingsbh s, want mn oude kunnen dat extra vel niet aan 😉 Komt dit nog goed?
  Wat zou ik het fijn vinden om gehuld in een goede bh weer wat vrouwelijke vorm te toveren 🙂 Soooo pick me! ?

 • Reageer Roos 22 maart 2016 at 09:31

  Ooh ik ben hetzelfde! laatste x dat ik een bh heb gekocht is 5 jaar geleden. Zelfs in mijn zwangerschappen, 3 stuks in 4.5 jaar?, heb ik altijd bhs geleend en gekregen.

  Ik ben nu 30..3 kindjes, 6 bh maten verder en als ik lig lijk ik weer 13? ik kan wel wat Magic gebruiken!!! ???

 • Reageer Geke 22 maart 2016 at 09:32

  Ik had de nieuwe lijn van Triumph gezien en was meteen geinteresseerd, maar ja…. Welke maat?? Geen idee meer nadat ik van 70A ging naar 80D naar 75B naar 80DD naar… ik weet het eigenlijk niet. Ik gok 75B. Ik draag nu afwisselend mijn BH van tijdens de zwangerschap (foei) en die van ervoor (twijfelachtig). Tijd voor een update en waarschijnlijk ook een lift up!

 • Reageer Dorien 22 maart 2016 at 09:37

  O dit zou voor mij echt een mooie boost zijn! Drie jaar geleden voor het laatste een BH gekocht, een meegroei-bh. Ik draag deze nog steeds elke dag. Omdat na 22 maanden borstvoeding een hersteloperatie nodig is voor mijn borsten vanwege een verschil van twee maten kan ik geen mooie sexy bh meer aan. Ik had een akkoord liggen voor deze operatie toen ik er achter kwam dat ik zwanger was, dus deze BH draag ik nog maar eens een jaar, ook al zit hij eigenlijk al niet meer zo fijn. Veel te strak. Ik durf niet naar een BH-winkel want ik schaam mij rot voor de borsten waar ik ooit ape-trots op was….

  • Reageer Inge 22 maart 2016 at 09:45

   Het is ook beter voor je rug en alles om een goede BH te kopen. En in een lingerie zaak zien ze alle soorten en maten moet je maar denken. En weet zeker dat ze dit vaker zien, want ik ken meer mensen die dit hebben.

   Daarnaast geeft een nieuwe BH je ook een goed gevoel als die lekker en goed zit. Wees niet bang en gewoon doen. Verwen je zelf!!

 • Reageer Karen 22 maart 2016 at 09:38

  Ja, ik wil een bh!
  Ik ben nu bijna klaar met borstvoeding geven en mijn borsten duidelijk ook :$.

 • Reageer Suzanne Spanjaard 22 maart 2016 at 09:39

  Die la vol oude BH’s met verschillende maten is heel herkenbaar!
  De jongste is nu 15mnd en ben weer op mijn oude gewicht. Alleen passen mijn oude BH’s niet lekker.
  Denk dat door de zwangerschappen mijn omvang groter is geworden en de cup kleiner. Maar goed, misschien heb ik het wel mis.
  Een nieuwe BH kan dus geen kwaad!

 • Reageer Inge 22 maart 2016 at 09:42

  Voor de zwangerschappen dacht ik een 90D te hebben. Nu naar twee zwangerschappen slaag ik toch echt niet meer bij een Hema of Zeeman voor een BH.

  Mijn borsten lijken echt wel gegroeid. En blijk na meten 80G of 85F afhankelijk van de pasmaat van de BH te hebben. Nu is de keuze erg klein geworden in wat ik kan halen.

  Ja ze zijn niet meer zo strak en hangen iets, maar met een BH zijn ze mooi gevormd, al mag het best weer 2 cuppen kleiner van mij.

 • Reageer Erica 22 maart 2016 at 09:44

  Ik heb 80E dat wil zeggen dat bh’s kopen nogal een flinke uitgave is… En nog steeds als ik naar beneden kijk m’n shirt in denk ik: hmmm hangen jullie lekker daar op mijn navel… Daarom dus 🙂

 • Reageer Anouk 22 maart 2016 at 09:45

  Wat herkenbaar!
  Ik ben zeker toe aan een nieuwe bh. Na de zwangerschappen zijn me borsten niet meer wat het is geweest. Ze waren perfect, was er erg tevreden over?. Een potlood bleef er niet onder hangen, nu helaas wel?.

  Dus kom maar op nieuwe bh!
  Laat me versteld staan van wat jij kan!!

 • Reageer Aldy 22 maart 2016 at 09:45

  Nou graag. Zeker als er geen beugel in zit. Na 3 zwangerschappen verdraag ik geen beugel meer. En kleine borsten….nee echt niet. Ze zijn juist groter geworden. Leuke bh’s in grote cupmaten zijn er ook niet…

 • Reageer Marleen 22 maart 2016 at 09:45

  Ja! Lijkt me erg leuk om weer eens wat ‘sexy’ in de kast te hebben inplaats van de standaard voedingsbeha & de normale zwarte beha. Manlief wordt daar denk ik ook wel erg blij van! 😉

 • Reageer Barbara 22 maart 2016 at 09:46

  Ik kan nu heel goed zo’n bh gebruiken! Na 3 kinderen zijn mijn borstel 2 maten groter geworden( van D naar E) maar ze hangen oom inmiddels tot op mijn navel :(. Niet echt goed voor mijn nek, laten we maar niet spreken of wat voor moeite ik heb om geschikte truitjes te vinden waar ik geen megafoon decolleté in heb, en mijn zelfverzekerdheid…. Dus plas! Graag zo’n nieuwe bh, want ik heb super moeite om goed passende te vinden!!

 • Reageer Saskaya 22 maart 2016 at 09:49

  Momenteel zwanger van een tweede, en het is alwéér tijd voor een grotere bh. Die bon zou dus als geroepen komen!

 • Reageer Miriam 22 maart 2016 at 09:50

  Kind 1 januari 2015, kind 2 mei 2016 en tussendoor borstvoeding dus je snapt dat mijn man echt geen idee meer heeft hoe een echte bh er uit ziet 🙂
  Ik maak me niet druk hoe ze straks uit de strijd komen. Ze zijn niet mega groot maar wel gezond en dat is heel veel waard. Een mooi kadootje om ze in te pakken en dat te vieren lijkt me wel op z’n plaats 😉 #triumph

 • Reageer Anne Kramer 22 maart 2016 at 09:50

  Na de zwangerschap van mijn dochter ( anderhalf jaar geleden ) zijn mijn borsten niet meer als voorheen. Een beha dragen is echt een must!! Heb ik die niet aan dan is het ook echt niks. Echt behoorlijk veranderd sinds de zwangerschap. Maar het is mij alles waard wat ik heb nu eindelijk een gezinnetje, en daar heb ik heel lang op moeten wachten!!! ( 4,5 jaar ) Maar ik zou graag een nieuw setje winnen want in mei dit jaar trouwt mijn schoonzusje en dan krijg ik een mooie jurk aan op maat gemaakt door mijn moeder, dan zou het mooi zijn als ik wat meer volume heb dan wat ik nu in mijn beha heb zitten. En ik denk dat ik er manlief ook een plezier mee doe, als ie er nu ook blij mee. En het allerbelangrijkste is…ik voel me die dag zelfverzekerd en de dagen erna ook. Daarnaast ben ik ook vorig jaar net voor de feestdagen meer dan 10 kilo kwijt geraakt dus dat zal er allicht ook mee te maken hebben, al weet ik dat niet zeker. Kortom een beha met de juiste maat en pasvorm zou mij echt onwijs Happy maken!!!

 • Reageer Marjolein 22 maart 2016 at 09:51

  “Mama jij hebt geen borsten meer he”

  Oeps

  Klopt

  Je ziet mijn ribben er bijna doorheen. Ben enorm benieuwd of er nu dan echt een bh is die het nog wat laat lijken.

  Die dikke mega push up dingen slaan dan nergens op. Dan liggen er gewoon 2 stoffen meloenen op.

  Ooit heb ik een water bh gehad maar die kan ik nergens meer vinden 😉 :p

 • Reageer Elina 22 maart 2016 at 09:52

  Ik ben ook al aan mij zoveelste andere maat toe sinds ik zwanger werd. Ik heb nu, sinds kort, 1 goede bh die heerlijk zit en die is van Triumph, zonder beugels. Ik kan dus nog wel een aanvulling gebruiken. En met mijn 80A (denk ik nu tenminste) kan ik wel wat push up/shapewear gebruiken, ziet er onder je kleding toch net wat netter uit.

 • Reageer Kim van Calis 22 maart 2016 at 09:52

  Hoi, ik heb 3 kindjes van 8 en 6 jaar en 8 weken. Mijn borsten zijn niet gegroeid tijdens de zwangerschappen maar ze zijn slapper geworden en hangen naar de zij kant, als ik ooit de loterij win wil ik ze graag laten liften, maar als deze bij doet wat het belooft is dat een hele goede tussen oplossing en dat zou ik heel graag willen uitproberen.
  Ik ben behoorlijk wat afgevallen en dit is het laatste stukje om me nog mooier te voelen ☺️

 • Reageer Annelotte 22 maart 2016 at 09:55

  Nou, doe mij die bon maar! 🙂 Tijd voor een nieuwe bh, omdat: Ik er sinds mijn bevalling (alweer 3,5 jaar geleden…) maar twee bezit. Een daarvan heeft het zojuist begeven (beugel stuk), en de ander is eigenlijk gewoon veel te krap..

 • Reageer Jessica 22 maart 2016 at 10:00

  Goh, where to begin.. Als jong en mager ding had ik maar net een 75A. Met ouder worden kwamen er met de jaren verschillende (lees 20) kilo’s bij. Wist toen mijn maat al niet, kocht maar wat.
  Met de zwangerschap ging ik me nog eens laten helpen bij een lingerieketen. Dacht dat ik iets goed had gedaan, maar toch.. Niet helemaal tevreden mee.
  Na de bevalling toch nog eens een poging gedaan, maar niet alle verkoopsters trekken aan dezelfde koord waardoor ik nu een paar bh’s heb maar toch denk dat het beter kan.
  Mijn borsten hebben heel veel fut verloren, hoewel ik thans maar 5 weken afgekolfd heb. Waren ze nog maar zoals vroeger.. 🙁

 • Reageer Sil 22 maart 2016 at 10:01

  Omdat ik na 9 maanden borstvoeding geven wel weer toe ben aan een flitsend exemplaar. De voedingsbh’s in maat 75F waren nou niet reuze spannend… Ook nu Het Grote Slinken is begonnen zijn buste en kont toe aan een sexy verpakking.

 • Reageer Bianca 22 maart 2016 at 10:02

  Dat is echt een geweldige prijs om te winnen zeg!
  Waarom… nou, omdat ik na het krijgen van mijn kinderen geen goede fatsoenlijke en mooie BH meer heb kunnen vinden die ook echt lekker zit. Ik doe het momenteel maar met de “sport”BH van HEMA :-/
  Dus zo’n meet/pas sessie EN een nieuwe BH zou geweldig zijn! 🙂

 • Reageer Wendy 22 maart 2016 at 10:04

  Na 3 kinderen, aardig wat kilo’s minder en behoorlijk wat tijdgebrek zijn mijn borsten en bh’s niet helemaal meer in evenwicht met elkaar. Geen idee welke maat ik heb. Alleen het feit al dat ik mezelf als ik win een middagje bh’s passen gun, is al geweldig!

 • Reageer Annemiek Vogel 22 maart 2016 at 10:06

  Ik zou heel graag een nieuwe BH uitkiezen! Na 3 zwangerschappen en borstvoeding is er weinig meer over? De afgelopen 7 jaar zijn ze te vaak enorm geworden en weer gekrompen dat het er nu maar zielig bij hangt? De jongste is nu bijna een jaar dus nu is het wel tijd voor een nieuwe en goed passende BH.

 • Reageer Kelly 22 maart 2016 at 10:08

  Dit komt als geroepen! Na mijn zwangerschap is er niets meer van de oorspronkelijke vorm van mijn borsten over; ze hebben alle stevigheid verloren en ik kan maar niet de juiste maat en model vinden waar ik al dat losse vel in kwijt kan.
  Ik heb er ontzettend de balen van, slaap zelfs niet meer naakt en durf ook niet meer voor de spiegel te staan en mijn laatste BH-pas-sessie eindigde in een huilbui….

 • Reageer Karin 22 maart 2016 at 10:12

  Ja, heel herkenbaar. Sinds ook ik 2 lieve, stoute maar vooral allerleukste kindjes heb gekregen ben ik toch ook soms best onzeker over mijn lijf. Een perfecte bh, zou helpen om in kleding er weer wat meer als mijzelf (of zoals ik mijzelf graag zou willen zien?) laten zien.
  Duimen. En wat een leuke actie ook.

 • Reageer Anouk 22 maart 2016 at 10:16

  Na 2 zwangerschappen, vervolgt door een mislukte borstverkleining is bh’s kopen erg slecht geworden voor mijn zelfvertrouwen.
  Ik hoop dat als ik straks een bh zou mogen uitzoeken die wel mooi en goed zit ik toch eindelijk weer een zelfvertrouwen boost kan krijgen en weer eens durf te shinen voor mijn man!

 • Reageer Anita Hendriks 22 maart 2016 at 10:18

  Ik ben sinds mijn zwangerschap (3 jaar geleden) een volle maat gegroeid. Van een 80D naar 90E. En die maat is heel moeilijk te krijgen. Een goede bh is met zo’n volle boezem echt onmisbaar maar helaas ook heel zeldzaam te krijgen. Daarbij zou mijn man het ook wel leuk vinden om me eens in iets anders te zien dan een zwarte t-shirt bh.

 • Reageer Margreet 22 maart 2016 at 10:22

  Een goede bh kan ik maar niet meer vinden na de geboorte van mijn dochtertje. En al voor de zwangerschap had ik een klein buikje waar veel aandacht naar gaat:( Het zou fijn zijn als de aandacht bij m’n borsten ligt en niet bij m’n altijd aanwezige ‘zwangerschapsbuikje’. Ook leuk voor manlief;)

 • Reageer Danielle Wolders 22 maart 2016 at 10:22

  Oh, die moét ik hebben! Mijn jongste dochter is inmiddels een jaar oud, en na het verlies van de zwangerschapskilo’s, en nog heel veel kilo’s meer, ben ik van een 80E naar 75B gegaan, en zonder BH kijken ze erg treurig de wereld in. Of, beter gezegd: naar de grond. Een gebruikt theezakje is nog voller. 🙁

  Pleeeeaaaaase! Let me win!

 • Reageer Marianne 22 maart 2016 at 10:24

  Ik zou hier heel blij van worden! Herken veel van de verhalen. Ik heb wel 2 fijne bh’s maar zou er nog wel graag een bij willen want op de een of andere manier geef ik vooral eerst geld uit aan kleding voor mijn dochter dan aan mijzelf. En dan komt lingerie helemaal op de laatste plaats…

 • Reageer Deborah 22 maart 2016 at 10:26

  Omdat Truimpf een van de weinige merken is waar mn borsten niet uitvallen. Ik hoor bij de groep met huid te veel na de zwangerschap. Truimpf is helaas niet het voordeligste merk (ook niet het duurst gelukkig) dus winnen zou geweldog zijn. Bovendien heb ik amper tijd om te shoppen voor een goede bh met fulltime baan en peuter.

 • Reageer Anne 22 maart 2016 at 10:26

  Jaaaa, die wil ik wel winnen!! Om 1 of andere reden staat bh kopen nooit bovenaan mijn lijstje, terwijl ik na het voeden van 2 kinderen er toch echt 3 letters op achteruit ben gegaan.. Soms denk ik dat het nog wel kan zonder bh, tot ik mezelf dan in een raamweerspiegeling zie. Die tijd is duidelijk voorbij..

 • Reageer Marijke 22 maart 2016 at 10:26

  Nou ik doe ook graag mee. Heb volgens mij 80 DD. Maar dat verschilt per winkel. Onze Hunkemoller verkoopt mijn maat in mooie bh’s niet eens meer. Sta je dan. Dus ik doe graag mee. Zou graag proberen of deze bh’s wel lekker zitten. En ben erg benieuwd of ik mijn maat goed heb.

 • Reageer Pauline 22 maart 2016 at 10:29

  Ik had als tiener amper borst daarbij was ik ook enorm slank. Als 20-er kwam de push up in en voor het eerst stond ik met schouders naar achteren en borst vooruit.
  Voor mijn vrijgezelle party kreeg ik een lingerie party omdat mijn familie wist hoe ongemakkelijk ik mij voel in lingeriezaken. En kreeg er zowaar lol in het passen.

  3 kindjes en vele kilo’s later zijn de wipneusjes 70 AA veranderd in 80 E, met maatverschil mijn ene borst is groter dan mijn andere borst. Na een passessie geloof 2 jaar geleden is dat verschil minder te zien. Kreeg een Triumpf BH aangemeten met een extra bandje over de buste. Heb m toen gelijk in 3 kleuren aangeschaft. 1 op de bast 1 in de kast en 1 in de was.

  Helaas komen de baleinen er nu door en heb er al 1 weg moeten doen. 2e is ook aan vervanging toe. Dus 2 nieuwe zou fantastisch zijn…al zie ik wel op tegen een passessie.

 • Reageer Heidi 22 maart 2016 at 10:33

  Ik geef al 2,5 jaar borstvoeding. Draag nog steeds handige, maar lelijke voedingsbh’s en al een tijdje op zoek naar een ‘gewone’ kan ik mijn maat gewoon niet vinden.
  Ik vind dat mijn melkfabriekje eindelijk weer eens mooi ingepakt mag worden.

 • Reageer Bianca Bezzina 22 maart 2016 at 10:34

  Mijn man wilde me onlangs een lingeriesetje geven, ben ik blij dat hij me mee nam om iets uit te zoeken, ik kon namelijk nergens ‘de’ perfecte BH vinden. Hoe had hij in z’n uppie überhaupt kunnen slagen! Zelfs in 1 winkel door 2 verschillende dames 2 maten laten aanmeten. 70C en 75A. Ik ben het spoor een beetje bijster wat mijn 2 vriendinnetjes betreft. Ik zou echt heel graag weten wat mijn maat is, en mijn man met die maat zelf een mooi setje laten kopen.
  En wat betreft de winactie: mijn vriendinnetjes kunnen een Magic Boost wel gebruiken na 2 zwangerschappen!

 • Reageer Leonie 22 maart 2016 at 10:34

  Omdat ik op het punt sta nieuwe bhs op te meten omdat klaar ben met mn voedingsbhs en wel weer eens iets leuks aan wil om me goed en sexy te voelen 🙂
  T verbaasd me hoe je borsten heel je zwangerschap, na je bevalling en na de borstvoeding veranderen.. Alsof ze niet van jou zijn die grote knoepers bij de stuwingsdag vol met voeding, maar ook zo leeg nu daarna..

 • Reageer Sandra 22 maart 2016 at 10:37

  Ik doe graag mee omdat ik op eigen kracht 40 kilo ben afgevallen en wel een Mooie, goedpassende bh kan gebruiken.

 • Reageer Claudia 22 maart 2016 at 10:38

  Waarom? Komt ie: 2 kinderen beide 3 maanden borstvoeding gegeven, net gestopt met het voeden van onze jongste. Ik ben blij dat ik geen voedingsbeha’s meer hoef te dragen, maar mijn oude beha’s zitten niet meer zoals ze horen te zitten ?. Tijd voor wat nieuws!

 • Reageer The Rebel 22 maart 2016 at 10:40

  Tja, mijn eerste gedachte was: welke tieten? Er is hier ook helaas weinig meer van over. Wat een leuke en herkenbare blog! Ook hier een lade volop oude bh’s die eigenlijk niet meer passen, maar wanneer ga ik nou weer met (of beter zonder) die drie kleintjes eens even uitgebreid bh’s passen? Het losse vel prop ik er dus ook gewoon elke dag maar weer in. Maar ik denk dat mijn man het wel zou kunnen waarderen als er door een nieuwe bh weer wat meer sexy vibes door de kamer zouden vliegen, dus ik zeg: pick me, pick me!!

 • Reageer Esther Spek-ter Mors 22 maart 2016 at 10:41

  Ik voed al 9 maanden… Ben toe aan een mooie nieuwe bh die ook eens een keer mooi staat ipv alleen maar gedragen wordt vanwege het voeden… Ik heb flinke borsten, en die zijn een beetje slap ?? geworden na de bevalling en voeden. Ik zou het ook wel weer een beetje in “shape” willen met zo’n bh ?

 • Reageer Marlies 22 maart 2016 at 10:43

  En is er een een broeje bij die mijn billen als twee kleine biljartballetjes doen lijken? 😉
  Een goede BH is het halve werk en ik zou heel graag weer ‘dag-3-na-de-bevalling’ volume willen hebben. Of zoiets.

 • Reageer Celine 22 maart 2016 at 10:45

  Er zijn al heel veel reacties gegeven, maar ik neem ook een gokje.
  Na 2 kids en borstvoeding is er weinig over van lipjes getuit, borstjes vooruit! Trek mn oude bh’s nu wel aan, maar merk dat ze niet goed zitten. Tijd voor een nieuwe!

 • Reageer Judith 22 maart 2016 at 10:48

  Ja! Ik wil! Ik hoopte zo dat twee kinderen ook twee grotere borsten betekenden… maar niets is minder waar! Mijn bescheiden B-cup is geen millimeter gegroeid ?! Deze wonder BH is dus meer dan welkom!

 • Reageer miranda heeren 22 maart 2016 at 10:51

  Nou dat kan je wel stellen JA,, pffff THEEzakjes!!! en dan zegt je dochtertje doodleuk, mama alle melk is op ze zijn zo leeg

 • Reageer Anna-Eva 22 maart 2016 at 10:53

  Oh BH’s kopen. De horror! Soms loop ik maanden lang met maar 1 goede BH rond omdat ik het gewoon vertik een BH winkel in te lopen. Bij de hunkemoller probeer ik het al niet eens, de dames daar zijn allesbehalve behulpzaam. Ik kwam er een keer en zei: “Ik zoek een goede BH, ik vrees dat ik niet meer weet welke maat ik tegenwoordig heb.” Mevrouw haalde haar schouders op en zei: “Tsja, dan kan ik je ook niet helpen hoor.”
  Haha, ok, ik dacht dat jullie daar voor waren, voor maten opnemen.

  De enige winkel waar ik prima BH’s kon winkelen was de V&D. Lekker ruim, niet te druk, groot assortiment. Maar he, de V&D heeft haar deuren gesloten. Dus zeg maar dahaagg tegen relaxt BH’s passen. Waar moet ik nou terecht? Online?

  Toen ik zwanger was groeide mijn borsten als kool, mooi dat ze waren! Maar ik moest wel elke 2 maanden een nieuwe BH. Ik besloot voor BH’s te gaan zonder beugel. Mijn borsten stonden toch wel mooi recht overeind en een setje van 2 bij de H&M was lekker goedkoop. Maar ja, op een gegeven moment was de koek op. Ze gaan namelijk niet hoger dan maat D. En mijn borsten besloten nog even een beetje door te groeien naar een mooie cup F. Hellup!!

  Prachtig waren ze, toen mijn dochter net geboren was en besloot dat ze niet uit mijn borsten wilde drinken (vijf dagen ellende, frustratie en verdriet). Twee mooie, strakke, ronde, giga-borsten in twee te kleine BH’tjes gepropt, waar mijn vriend hunkerend naar keek wanneer hij niet vertederend naar onze dochter aan het staren was. Ik was helemaal in mijn nopjes. Wat een decolleté!! Hoezee!

  Helaas, aan alles komt een einde. Zo ook aan mijn mooie pronte borsten. Ze zijn een beetje verdrietig. En waar ik vroeger faalde met de potloodtest kan ik er nu wel een etui onder kwijt. Waar vroeger een decolleté zat is nu een gapend zwart gat waar mijn jeugdigheid zich ooit liet zien.

  Deze Triumph BH heb ik nu al een paar keer langs zien komen, mijn ogen begonnen te glinsteren. Deze zou ik maar al te graag willen en zeer goed kunnen gebruiken.

 • Reageer Belinda 22 maart 2016 at 10:57

  Ha! Ik denk dat ik met los vel inbegrepen ook twee maten ga groeien 😉 tijd voor een nieuwe BH dus. Na 7 jaar bijna onafgebroken borstvoeding geven aan mijn twee jongsten is het ook wel tijd om wat terug te doen voor mijn meisjes 😉 Het zou heel tof zijn als Triumph dat mede mogelijk gaat maken!

 • Reageer Daantje 22 maart 2016 at 10:59

  Ooh! Zo herkenbaar dit blog! Na twee kinderen zijn ze absoluut toegenomen in volume maar ook meer gaan hangen… Van C naar E, maar wie weet wat voor verrassing een opmeetsessie zou opleveren! En bij mij liggen de meegroeibeha’s zelfs nog in m’n la (*bloos*) dus beetje vernieuwing kan geen kwaad!

 • Reageer Emma 22 maart 2016 at 11:00

  Jaaaahhh!!! Na vier kids borstvoeding geven geen idee meer welke maat ik moet kopen…
  En zwaartekracht doet helaas ook zn werk?

 • Reageer Nikki 22 maart 2016 at 11:00

  Na 14 maanden bv zijn mij theezakjes opzoek naar een mooi bh zodat ze weer enig sinds op de goede hoogte kunnen hangen ?

 • Reageer ingeborg 22 maart 2016 at 11:07

  Borsten??? Wat waren.dat ook alweer???
  Oh die hangende gevalletjes aan de voorkant!! Was al niet veel voor de kids , maar is nu idd erg weinig van.over. neem vaak de moeite niet een mooie goede beha te kopen, vooral omdat ze zo duur zijn.
  Dus het zou mijn borstjes een plezier zijn zich in iets moois te mogen hullen. Ze vielen zich een beetje verwaarloosd, terwijl.ze zoo hard gewerkt hebben om mijn kindjes te voeden.

 • Reageer Daphne van Bree 22 maart 2016 at 11:07

  In juli 2015 bevallen van mijn 2e dochter en heb nu 80B, althans, dat vermoed ik omdat deze het beste past. Ik moet eigenlijk nog wel 3 nieuwe bh’s maar opmeten lijkt me eerst een beter idee. Ook mijn bikini’s zijn te groot geworden en ik merk het verschil van mijn niet even grote borsten meer dan ooit. Wat ook geflikt voor mijn sportbh. Een mooi decolleté, met goede ondersteuning en een beetje liftend effect klinkt als de ideale bh.

 • Reageer Jolijn Veerman 22 maart 2016 at 11:11

  Ja ik doe heel graag mee! Na twee zwangerschappen en inmiddels 26 maanden borstvoeding is er van mijn voorgevel niet veel meer over… Ik puil inmiddels uit bijna al mijn oude bh’s. En van de voedingsbh’s is ook niet veel over (en voor de vorm doen die ook niet echt meer veel…). Zou heel graag weer eens echt een mooie bh hebben en me er weer mooi in voelen. Het is er gewoon nog niet van gekomen…

 • Reageer bianca lieverse 22 maart 2016 at 11:11

  Na 3 kinderen is er niet zo veel meer over van wat ooit mijn borsten waren 😉 dus kom maar op met een revolutionaire bh die de boel weer een beetje opleukt 🙂

 • Reageer Inge 22 maart 2016 at 11:13

  Net gestopt met de borstvoeding van mijn jongste…. Maar, met schaamrood beken ik, nog steeds voedings-BHs aan die bij dochter nummer 1 zijn aangeschaft. Een nieuwe goedpassende BH zou niet verkeerd zijn. Fijn voor mezelf en dan heeft mijn man ook weer iets leuks om naar te kijken 😉

 • Reageer Kiki 22 maart 2016 at 11:20

  Wauw, alleen dat kleurtje al! Erg gave collectie! en ja, ook mijn borsten zijn veranderd na mijn zwangerschap… Beetje opgegeten, zeg maar… Heb vorig jaar een (mega) push up BH gekocht en herken mezelf wel een beetje in het verhaal wat je schrijft over vriendin nummer 7….. ;). Een goede BH kan je zo blij maken! En zo ziet deze er wel uit! 🙂

 • Reageer Mieke 22 maart 2016 at 11:22

  Als single mom van een zoontje van 2 net aan een nieuw hoofdstuk in de liefde begonnen. Om fabulous voor de dag te komen en me wat zekerder te voelen over mijn borsten die niet ongeschonden uit de (zwangerschaps- en borstvoedings)strijd zijn gekomen zou een nieuwe, goed passende BH heel welkom zijn!

 • Reageer Loes van Rijsingen 22 maart 2016 at 11:28

  Na 2 bevallingen is het inderdaad toch allemaal wat gaan ‘hangen’. De jongste ging vorige week voor het eerst naar de peuterspeelzaal dus ik had ineens 2!! uur voor mezelf. Hoera! Ik ging shoppen voor een bikini (zonder kids kon dat ineens zomaar) en toen maar eens alles juist op laten meten en ook ik blijk een verkeerde maat te dragen (helaas zijn bijna al mijn bh’s nu de verkeerde maat) Een nieuwe is dus zeer welkom ?.

 • Reageer Marina 22 maart 2016 at 11:29

  Ik kan me sexy voelen in de vale bh’s die in mijn kast liggen ….maar of ze altijd lekker zitten is een tweede. Een lesje juiste bh passen is voor mij wel besteed, bijna 30 wordt het dan misschien ook wel eens tijd. 🙂
  Kleine man 9 weken…

 • Reageer Bianca foppen 22 maart 2016 at 11:33

  Zoonlief is bijna 3.5. In die tussentijd ben ik 25 kg afgevallen. En ik draag nog steeds mn oude bh’s van 25 kg terug. Eigenlijk kan het niet meer. Maar vind een goede bh vinden nu zo moeilijk terwijl het eerder veel beter lukte.
  Het zou een mooie beloning zijn en heaven om eindelijk weer eens een goede bh te hebben/vinden

 • Reageer Martine 22 maart 2016 at 11:36

  Mijn kast maar eens opgeruimd en de voedingsbh’s eruit gegooid! Na vijf borst gevoede kinderen ben ik wel toe aan een nieuwe, goedpassende bh. Ik kan de tijd niet meer heugen dat ik een nieuwe heb gekocht! Ik zou graag een mooie bh winnen. Iets wat de boel weer iets lift zeg maar, de SHAPE UP dan.

 • Reageer Claudia Toonen 22 maart 2016 at 11:41

  Het zou voor mij een wereld van verschil zijn om de juiste BH te krijgen! Na de bevalling nieuwe BH’s gekocht (stom stom stom gelijk nieuwe te kopen) vanwege een nieuwe maat maarrrr, ook deze zitten niet zoals ze horen te zitten! Daar zit ik dan, met nieuwe BH’s die niet goed passen en een lege portemonnee 🙁 Niets is zo onderhevig aan verandering als je borsten na de bevalling en daar mogen we best wat hulp bij krijgen! Het zou een eyeopener zijn, zo’n pas-sessie. Ik ben héél benieuwd.

 • Reageer Esther Ent 22 maart 2016 at 11:43

  Na de zwangerschap van mijn dochtertje zijn mijn borsten behoorlijk “gegroeid”. Ik weet dat veel vrouwen dat graag willen maar toch ben ik er niet heel blij mee. Cup F is me toch echt een beetje teveel van het goede?. (Zware krengen zijn het geworden ?) En een goed passende bh vinden, die de boel er ook nog een beetje leuk uit laat zien, lijkt wel onmogelijk. Dus ja! Ik doe heel graag mee met deze winactie! ✌

 • Reageer Esther 22 maart 2016 at 11:44

  Een lesje “leer-je-eigen-boobies-kennen” en een mooi exemplaartje krijgen is wel aan mij besteed! Na 1e zwangerschap, 6 mnd borstvoeding gegeven, toen direct weer zwanger en nu na 6 mnd borstvoeding toe aan een normale en sexy BH. Na 2,5 jaar zwangerschaps- en voedings BH’s gedragen te hebben wel behoefte aan een mooie, sexy en goed passende BH (het is niet meer wat het geweest is, zeg maar?).
  Goed voor mijn zelfvertrouwen en niet te vergeten ook wel leuk voor manlief?

 • Reageer kristy 22 maart 2016 at 11:44

  Na 3 jaar zwangerschapsbh’s (bah wat zijn die dingen onsexy zeg!) gedragen te hebben, ben ik wel toe aan een goede meetsessie en bijbehorende goed passende bh! Ook mijn borsten zijn veranderd na 2 zwangerschappen en bijna 2x 12 maanden borstvoeding. Mijn ‘oude’ bhs van voor de zwangerschappen passen niet meer, en die zwangerschapsbh’s gaan gelijk de deur uit zodra ik klaar ben met de borstvoeding van de jongste (waarschijnlijk over een paar weken). Ik ben blij met mijn prachtige kinderen, heb het graag gedaan (zou het zo weer doen) en vind het ook niet erg dat mijn lijf en mijn borsten zijn veranderd. Toch zou het ook wel leuk zijn om me weer eens echt een mooie vrouw te voelen ipv mama!

 • Reageer mer 22 maart 2016 at 11:50

  Het is zo lastig om een goede bh te vinden! Personeel is niet kundig en zelf kom ik er niet meer uit. Voor de zwangerschappen had ik dat probleem niet, ik bestelde zelfs online!
  Nu zit ik in de D-cup of groter en dat maakt het niet mooier en makkelijker.

 • Reageer Karijn 22 maart 2016 at 12:02

  Ik ben door allerlei omstandigheden na mijn bevalling erg afgevallen. Nu daar ook de ziekte van Pfeiffer bij is gekomen ben ik een gratenpakhuis en van mijn borsten is niet veel meer over. Ik krijg ook steeds te horen dat ik er zo moe en dun uitzie dus ik heb wel zin in een oppepper om er wat beter uit te zien!

 • Reageer Marit 22 maart 2016 at 12:17

  Zin in een fris nieuw kleurtje en een goed passend model met advies!

 • Reageer Jolanda verbeek 22 maart 2016 at 12:22

  Ik zou em wel willen proberen. Mijn borsten zijn ook veranderd na 3 kids. Iets groter en ik ben daar nog steeds niet helemaal aan gewend.

 • Reageer Sandra 22 maart 2016 at 12:25

  Ja, graag! Ik heb gisteren de bh ’s in mijn kast geteld : 13 stuks!!! (Inclusief niet -gebruikte voedingsbh ?). Wil helaas niet zeggen dat ze ook alle 13 zo geweldig zitten?. En nu mijn borstvoedingsdagen voorbij zijn (ècht, ècht ècht, 5 kinderen is genoeg ???), kunnen “de dames” wat serieuze ondersteuning wel gebruiken, zeg maar. ?

 • Reageer Marije 22 maart 2016 at 12:36

  Hai,
  Ik ben een jonge moeder (29) van 2 kids 3 en 5 waar ik allebei borstvoeding aan heb mogen geven! Voor de zwangerschap had ik een 75B en daar was ik tevreden mee, ben slank dus paste bij m’n figuur. Maar wat er van overgebleven is… Om te janken! (75AA) Ik ben een paar x voor advies bij een lingerie winkel geweest, waar ze 2x iets anders gezegd hebben. Ik wil nu wel is echt weten welke maat ik heb en wat het beste bij m’n borsten passen. Ik zou hier erg blij van worden.

 • Reageer agnes 22 maart 2016 at 12:49

  Ik ben (helaas) precies als je vriendin, mijn kinderen hebben mijn borsten (of borstjes) opgegeten. Voor mijn zwangere happen had ik eindelijk geaccepteerd dat ze nooit groot zullen worden en dat het oke is. Maar nu….ben net een jongetje. Maakt me allemaal erg onzeker. Dus een mooie nieuwe bh die me misschien weer wat zekerder maakt zou erg fijn zijn 😀

 • Reageer Ester 22 maart 2016 at 12:53

  Oh dolgraag…! Na twee zwangerschappen, pogingen tot borstvoeding & kolfen is er van mijn kleine doch stevige B cup niets over. Platter dan plat, vreselijk! Ben me sinds mijn zwangerschappen veel vrouwelijker gaan voelen en kleden en voel me hartstikke mooi, alleen werkt die voorgevel niet aan dat plaatje én gevoel mee. Een mooie, vrouwelijke, liftende bh zodat het nog wat lijkt, klinkt dan ook geweldig 🙂

 • Reageer Brenda 22 maart 2016 at 13:04

  Oh wat ben ik toe aan een goed passende bh.
  Ik had altijd 70 c tenminste dat denk ik heb het nooit oplaten meten. En nu? Ik prop ze nog in de 70 c beha die ouder is dan menig pop zangeres.
  Ik zeg altijd …vroeger had ik druifjes en nu. ..heb ik rozijntjes.

 • Reageer Babette 22 maart 2016 at 13:04

  Dit komt als geroepen!! Een keer wat anders dan de elastieke ‘one size fits all’ van Zeeman *geval; zelf geen tijd nemen om een juiste bh aan te laten meten* 🙂

 • Reageer Marleen 22 maart 2016 at 13:24

  Ik heb zes weken geleden een borstverkleining ondergaan. Na de komst mijn jongste van 2 jaar en ik eindelijk weer op mijn oude gewicht was na anderhalf jaar had ik veel pijn met sporten. Ik had nog steeds 80e -f en nu waarschijnlijk een 80c. Ik moet nog naar de winkel om opgemeten te worden!!ik heb al mijn oude bh en ja bij mij lagen er nog wel voedings bh s tussen weggegooid en draag al zes weken dag en nacht een sport bh….

 • Reageer Marieke 22 maart 2016 at 13:52

  Deze kans kan ik niet laten schieten. Ook hier een mega verandering sinds 2 zwangerschappen en helaas niet ten goede. De ‘potloodtest’ die faal ik jammerlijk 🙂 doe mij maar zo’n goede bh om ook weer flink te pronken!

 • Reageer Dianne 22 maart 2016 at 13:57

  3 kids verder…en nu wil het oog ook nog wel wat maar er is nog maar zo weinig over helaas…! Dus…wil ik heel graag zo’n gave BH winnen!!

 • Reageer Florianne Kruijt 22 maart 2016 at 14:02

  Eh voordat ik kinderen had was het een schamele A, tijdens de zwangerschap ‘schoot’ ik door naar een hele B en voor ik het wist was ik weer terug bij A. Maar ach ik denk maar zo: tegen de tijd dat ik 80 ben en in een verzorgingshuis zit staan die van mij nog fier overeind terwijl bij de groot geschapen dames hun borsten op de knieën liggen hahaha. Maar ik ben benieuwd of er met zo’n bh bij mij ook nog wat van te maken valt.

 • Reageer Zijntje 22 maart 2016 at 14:17

  Jaaa, dat zou fijn zijn. Twee kids 5 en7 jaar.. Inmiddels kilo’s eraf… Dan hebben mn boobys wel wat steun nodig 😉

 • Reageer Mar 22 maart 2016 at 14:28

  Drie kindjes later (10,4 en 1jaar) kan ik zeggen dat m’n “meisjes” er nog best aardig bij staan. Maar schommelend in maten de afgelopen 10 jaar blijft t verdorie erg lastig een goed passend exemplaar boobyhouders te vinden.

  De jongste is net een jaar en in een tergend langzaam tempo zie ik mijn oude eigen figuur zo nu en dan bovendrijven. m’n “meisje” krimpen in dit proces mee en passende bhs zijn ineens weer niet passende bh’s
  Maar lang verhaal kort te maken een nieuwe bh zou een heeeeel welkome verrassing zijn voor de meisjes

 • Reageer Merel 22 maart 2016 at 14:43

  Ik doe mee voor mijn goede vriendin die mij (en een andere vriendin in de groepsapp) het volgende appte: ‘Jullie trouwens iets als een zwangerschaps-bh gekocht en zo ja waar? Een duimschroef zit comfortabeler dan mijn eigen beugel-bh’s… ik draag voor nu niet te strakke yoga-sportbeha’tjes maar ik moet dus nog even op zoek naar wat degelijkers…’ Het is nog te vroeg voor een voedingsbh, maar het zou wel fijn zijn als ze de komende maanden een fijn zitten exemplaar zoals de ‘shape up’ zou kunnen dragen. En ikzelf: Ik ben net moeder geworden en na een periode van borstvoeding zijn ‘de jongens’, niet meer wat ze geweest zijn en met grote borsten was het altijd al moeilijk bh-winkelen…

 • Reageer Sitie 22 maart 2016 at 15:25

  Graag! Met al die bv bh’s die nu in de afrondende fase zitten, ben ik wel toe aan wat nieuws 🙂

 • Reageer Yuksel Bernoster 22 maart 2016 at 15:33

  wauw wauw wauw, wat een heerlijke blog. Ik herken er veel in, mijn borsten zijn ook zo veranderd! Ik zit op een G cup sinds mijn bevalling en daardoor is een goede BH superbelangrijk. Al die dagelijkse pijn in de rug is niet fijn met een vlotte kleuter erbij! Daarom doe ik super graag mee, voor een mooie goede BH die naar mijn idee ook nog eens een tijdje mee gaat! Ik ga duimennn!

 • Reageer Mirjam 22 maart 2016 at 16:12

  Zo dat zou welkom zijn. Net gestopt met de borstvoeding na 2 jaar (geen flessenmeisjes hier maar alleen maar mamameisjes pfff) en nu ruim 15 kg afgevallen maakt dat mijn borsten echt wel wat aandacht verdienen!

 • Reageer Patricia 22 maart 2016 at 16:16

  Met zo’n mooie tegoedbon MOET ik wel weer een keer gaan shoppen voor mezelf 🙂 Vandaag de hele middag in de stad geweest om (zoals altijd) te shoppen voor m’n zoontje Raaf, die over een weekje alweer 1 jaar wordt. Een jaar niet voor mezelf shoppen, daar moet verandering in komen. Kom maar op met die bon!

 • Reageer Véronique 22 maart 2016 at 16:39

  Twee kinderen verder, na flink wat kilo’s minder, diverse keren opgemeten te zijn waarbij er elke keer een andere maat uit kwam…heb ik nog steeds niet de perfecte/goede beha gevonden.
  Dus ik zou hier heel blij van worden!

 • Reageer Yvonne 22 maart 2016 at 16:42

  Zou zeer welkom zijn. Ben in het verleden 50 kg afgevallen en daarna hield ik alleen maar slappe huid over.
  Daarover heen kwamen 3 zwangerschappen waarvan er eentje een tweeling zwangerschap was.
  Het zijn nu echt slappe theezakjes geworden voel me alles behalve sexy en dat zou ik mij graag weer eens willen voelen.

 • Reageer Lydia 22 maart 2016 at 16:49

  Ik heb zo ongeveer alle maten BH’s in mijn kast liggen, behalve de goede, na 2 zwangerschappen! Het lijkt me ontzettend leuk om een mooie BH te winnen, omdat het kopen van een leuke nieuwe iedere keer nét buiten mijn to-do lijstje valt ?

 • Reageer Marijke 22 maart 2016 at 16:57

  27 weken zwanger van onze 3e spruit en geen enkele BH zit meer lekker. Wat zou het fijn zijn om straks een heerlijke (goed passende) voedings BH aan te kunnen trekken na de bevalling!

 • Reageer Sherida 22 maart 2016 at 17:04

  Ik ben van een E naar een F cup gegaan.
  Voor kleine maten zijn er altijd hele leuke bh’s. De grote maten zijn al snel saai of kosten je een rib uit je lijf.
  Helaas heb ik de centen niet om van die dure merken te kopen.?

 • Reageer Kirsten 22 maart 2016 at 17:29

  Jaa! Net van de borstvoeding af weet ik even niet wat ik met ze aan moet. Ben druk m’n garderobe weer aan het aanvullen, maar vind BH’s het moeilijkst. Kan wel wat hulp gebruiken.

 • Reageer Tirza Veldhuis 22 maart 2016 at 17:30

  Ik ben van 75C via 75 D via 75 B nog een tijdje op 75 C nu naar 75 E gegaan.. het is haast niet bij te houden. Mijn bh mand ligt vol met verschillende maten, zelfs dezelfde bh’s in verschillende maten! Ik durf ze niet meer weg te doen als ze te groot of te klein zijn, omdat ik ze zomaar weer nodig zou kunnen hebben.. Op het moment draag ik meestal die voedingshemdjes van de H&M, dan hoef ik me tenminste even niet druk te maken om een bh maat..

 • Reageer Sabeth 22 maart 2016 at 18:35

  Alle vrouwen verdienen een mooie BH. Na het krijgen van twee kinderen en een borstsparende operatie hul ik mijn borsten met veel plezier in prachtige lingerie. Ik voel me graag mooi! ?

 • Reageer Hanna 22 maart 2016 at 19:07

  Ik kan wel een maat groter gebruiken. Mijn dochter van twee roept namelijk vaak: Mama, jij joote (lees grote) tietjes…! ?

 • Reageer Esther 22 maart 2016 at 19:09

  Ooihhhh, ik wil al zó lang echt een goede bh! Ik.wil.het.
  Tieten!
  Met cupC heb ik tóch net niks, gek he?!

 • Reageer Adri 22 maart 2016 at 19:10

  Heel herkenbare blog!
  Na drie kinderen in drie jaar (maart 2013, september 2014 en oktober 2015) had ik onlangs onder de douche een ‘evaluatiemomentje’. Normaal gesproken duurt mijn doucheritueel drie haastige minuten, nu had ik iets langer de tijd om mijn lijf nog eens goed te bekijken. Je kent het wel 🙂
  Wat mij ineens opviel (maar eigenlijk toch niet zo’n verrassing zou moeten zijn): mijn ooit zo pronte borstjes hebben dan nog wel dezelfde maat als drie jaar geleden, maar helaas kijken ze niet meer vrolijk omhoog! Nu was ik toch al niet zo’n nudist/naturist en ingepakt ziet het er inderdaad niet zo dramatisch uit (en manlief is er nog steeds gelukkig mee), maar goede beha’s doen wonderen. Ik doe dus graag mee!!!

 • Reageer Monique Heijmen-Verberk 22 maart 2016 at 19:24

  Ik zou dolgraag een nieuwe passende bh willen winnen. Loop al jaren in de voedings bh’s. Door al vroeg in de zwangerschap geconfronteerd te zijn met maagzuur en het enige dat hielp was een voedingsmiddelen bh. Dus al sinds eind 2010 constant deze bh’s aan (2 zwangerschappen). Nu de jongste bijna 2,5 is wordt het tijd voor iets anders, iets nieuws!

 • Reageer Janneke 22 maart 2016 at 19:51

  Ja, ik do graag mee. Na drie kinderen en jaren borstvoeding ben ik nog steeds trots op mijn boezem en ik ben gewoon dol op lingerie.
  Geen slappe boezem of alleen maar slechte bh’s. Gewoon het plezier van mooi en luxe.

 • Reageer Wendy 22 maart 2016 at 20:00

  Cupmaat is hetzelfde gebleven, maar die mooie prompte borsten zijn verleden tijd na 2 keer borstvoeding. Mis volume en ze zijn gaan hangen 🙁 Alleen met een Goede BH is het nog wat. Ik zou graag weer eens een mooie Truimph willen hebben.

 • Reageer Yvette 22 maart 2016 at 20:14

  Met een wat grotere cupmaat die haar stevigheid en volheid heeft verloren is het lastig om een goede, laat staan perfecte bh te scoren. Daarom hoop ik dat een bh van Triumph mij wel kan bekoren!

 • Reageer Suzan 22 maart 2016 at 20:18

  Ben nu zwanger… M’n borsten zijn van klein naar een maatje Lola Ferrari gegaan… Die zullen straks best weer teruggaan naar klein… Maar ja welke maat?? En hoe ze er dan bij staan/hangen???? Geeeeen idee. Dus dit is perfect voor mij! ?

 • Reageer willemijn 22 maart 2016 at 20:21

  Omdat ik een heftige ruzie wil goedmaken:
  Twee maanden geleden ben ik bevallen van een prachtige dochter, maar volgens mij hebben mijn borsten afgesproken om elkaar vanaf dat moment nooooooit meer aan te kijken. Wie weet dat zo’n mooie bh de gezusters weer dichter bij elkaar kan brengen 😉

 • Reageer Annelies 22 maart 2016 at 20:21

  Wat een heerlijk artikel!!
  Mijn borsten zijn veel groter gebleven, de rest van mijn lichaam overigens ook….
  “Als het gaat om goeie bh’s mag je altijd mijn creditcard gebruiken” zegt mijn man (en voor goeie schoenen voor de kinderen:-))
  Alleen wil ik daar voor mezelf niet het geld aan uitgeven….en weet ik niet wat een goeie bh is.
  Dus hoop ik dat Triumph mij uitkomst kan bieden.
  4 mensen blij….mijn man met mooie (ingepakte) borsten de Kids met nog meer schoenen en ik?
  Dat mag je raden:-)

 • Reageer Elaine 22 maart 2016 at 20:28

  Ik zou heel graag een nieuwe bh erbij willen hebben. 2 Maanden geleden ben ik gestopt met borstvoeding en heb toen meteen 2 nieuwe bh’s aangeschaft, heerlijk! Ik zou erg blij zijn met een goeie 3e bh, die mijn net zo grote maar echt wat slappere borsten, er weer iets mooier uit laten zien.

 • Reageer Katrien 22 maart 2016 at 20:31

  Na twee zwangerschappen en een pijnlijke scheiding, zit mijn zelfvertrouwen ver onder nul! Wie weet kan een goede bh me hier wat bij helpen!

 • Reageer Maartje 22 maart 2016 at 20:32

  Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een nieuwe bh gekocht heb, afgezien van mijn voedingsbh’s… Ik wil ook graag eens laten meten welke maat ik nu eigenlijk precies heb want ik koop nog steeds dezelfde maat als 10 jaar geleden.. pfff… kan natuurlijk nooit meer kloppen! Ik koop bijna alleen maar kleertjes voor mijn lieve meisje, maar zou zelf ook nog eens graag een mooie bh willen hebben!! Ik gun mezelf dat gewoon niet… manlief zou het ook erg kunnen waarderen als hij mijn dames nog eens in een leuk nieuw pakje zou zien!! 🙂

 • Reageer jolande 22 maart 2016 at 20:50

  Waarom ik graag zou willen winnen…. Omdat ik mijn borsten weer als mijn borsten wil laten voelen..
  (Kan nog veeeeel meeeerrr uitleg geven over de hoe en waaromsmaar je hebt al zoveel te lezen ;-)!

 • Reageer Samira 22 maart 2016 at 20:50

  Kijk, dat lijkt me nou fijn.
  Met zowel een moeder als een zus met ‘nieuwe borsten’ steek ik toch een beetje af. Gek, want eigenlijk zijn mijn meisjes de (niet al te perky) norm.
  met een goed bh-tje ben ik al heeeel tevreden; voor mij een beter alternatief dan een operatie.
  Dan ga ik wel naar de sauna met een vriendin en laat ik mn familie thuis 🙂

 • Reageer Gracia 22 maart 2016 at 20:54

  Ik ben erg benieuwd naar deze bh’s en of ze mijn meisjes weer iets vrouwelijker kunnen maken. Ze vinden het iets te fijn daar in het zuiden. We hebben alledrie een beetje een hekel aan beugels, die knellen zo. Ik schafte al eens een goede aan zonder beugel, maar de dames komen er nog niet weer terug voor naar het noorden. Nu hoeven ze ook niet perse helemaal naar de noordkaap, maar een iets vrouwelijkere verschijning zou deze mama wel blijer stemmen.

 • Reageer Manon 22 maart 2016 at 21:13

  Das nou weer een leuke winactie. Wil zeker een nieuwe mooie bh winnen en ben niet de enige zo te zien. (Moest nl heel ver naar beneden scrollen;-)
  Waarom? Ben best tevreden met mijn borsten, maar ingepakt in een mooie en vooral fijn zittende bh zien ze er toch beter uit.

 • Reageer Elise 22 maart 2016 at 21:16

  Ik denk ook wel dat ik goed zit. Maar misschien ist net zoals bij jou. Dus ik doe graag mee.

 • Reageer Steintje 22 maart 2016 at 21:19

  Ik heb kleine, wat slapper borstjes 🙂 Ik zou graag een bh hebben die toch een leuk uitzicht creëren. Alsof er kleine, stevige borsten onder mijn truitje zitten. Daar zou ik vast veel meer zelfvertrouwen van krijgen!

 • Reageer Natacha 22 maart 2016 at 21:21

  Inmiddels 4 kids verder en 2 à 3 cupmaten gegroeid. Mijn kast ligt vol met oude bh’s met het idee dat ik ze misschien ooit nog aandoe. Maar inmiddels ivertuigd dat de veranderingen wel behoorlijk definitief zijn. Met een cupmaat e of f heb je wel echt een goede bh nodig. Met een vloddertje kon ik vroeger nog wel wegkomen, maar dat kan echt niet meer.

 • Reageer chantal homburg 22 maart 2016 at 21:29

  Stond mn antwoord óók nog op de verkeerde plek!
  Nu ruim twee jaar gestopt met borstvoeding wat ik een dikke 43 maanden heb gegeven in totaal, het besef dat ze écht niet meer verder krimpen (de dames gingen van 75d naar een flinke 80h weer terug naar 80 e en hebben dus een flinke evolutie en regressie doorgemaakt), ik ga die tien kilo die ik graag kwijt wilde óók niet kwijt raken want ik vind mezelf wel prima zo. Moet dát niet gevierd worden met een mooie, goed passende bh? Ja toch!

 • Reageer Marjolein de Jong 22 maart 2016 at 21:54

  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik ben van 75C naar 75D gegaan sinds de kids. Ik ben wel tevreden, maar draag idd goede lingerie en dat is duur. Inmiddels heb ik al lang niets meer gekocht. Ik stond toevallig laatst bij Triumph naar deze set te kijken en hij is echt prachtig mooi.

  Dus ik ga duimen dat ik een keertje iets win.

 • Reageer Aly 22 maart 2016 at 22:00

  Laat ik het zo zeggen, als er een maat bestond ónder 75A, dan koos ik die waarschijnlijk.

  Vroeger leek het nog iets met een kleine B, maar twee kinderen later heb ik wat vel en een bobbeltje vet over. En dat met 28 jaar!

  Oh to be young again…

 • Reageer Karin 22 maart 2016 at 22:18

  Omdat ook ik een verschil heb gemerkt na de bevalling (4,5 jaar geleden alweer). Mijn kast ligt vol met BH’S in mijn ouderwetse maat, maar geen van allen zit echt lekker. Een passessie zou fantastisch zijn! ? hopelijk heb ik dan meteen de goede maat te pakken en een goede bh. Nog niet zo lang een nieuwe vriend, komt hem ook ten goede als ik een goede en sexy bh draag ?

 • Reageer Marloes Henderikx 22 maart 2016 at 22:24

  Omdat ik een beetje bang ben voor hoe mijn borsten er bij hangen/staan oid als ik straks stop met borstvoeding geven… En het me ook heerlijk lijkt om weer eens een normale, fijne bh te dragen na die niet zo fijne voedingsbh’s. (Heb al een keer oude bh’s gepast van voor mijn zwangerschap, maar die pas ik niet meer…help!)

 • Reageer Marijke de meijer 22 maart 2016 at 22:28

  Oh! Yes please! Ik heb inmiddels maat D E, Douwe Egberts, a.k.a. theezakjes van Pickwick…! Ik zou erg blij worden van een nieuwe, goede bh!

 • Reageer Iedje 22 maart 2016 at 22:29

  “Nou ja, mama! Jouw borsten hangen echt op half zeven!” aldus onze oudste zoon van 4,5. ” Nou lieve schat, ik kan je verzekeren dat er genoeg mannen zijn die het half zeven willen zien worden”, zei mama.
  Ik ben zelf eigenlijk best tevreden met de dames. Ja, ze zijn inderdaad best aanwezig, maar ik geloof toch echt niet dat ze op half zeven hangen. Tijd voor een goede BH dus!! 🙂

 • Reageer Lieke 22 maart 2016 at 22:35

  Ik ben na mijn twee zwangerschappen afgevallen en weeg minder dan voorheen. Daarnaast heb ik beide keren borstvoeding kunnen geven. Dus in vele opzichten een gezegend mens. Maar als ik naar mijn borsten kijk, ben ik echt ongelukkig. Er zijn twee theezakjes overgebleven. Slappe, lege flapjes huid. Totaal onaantrekkelijk, vind ik dan. De eerste keer dat ik de tijd en moed had om een lingeriezaak binnen te lopen, stond ik zo weer buiten met de tranen stromend over mijn wangen. De tweede keer heeft de verkoopster me een totaal verkeerde maat aangemeten. 🙁 Komt dit ooit goed? Ben erachter dat mijn theezakjes lastig te temmen zijn. Cry for help!

 • Reageer Annuska Jongmans 22 maart 2016 at 22:45

  Super grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die een bh nodig heeft om het erop te laten lijken dat ik tieten heb.
  Na twee zwangerschappen ben ik van een volle C cup teruggesmeten naar 2 Erwtjes op een plankje en heb ook echt voorgevormde cups om het ergens op te laten lijken,
  Maar wie wil er niet een mooie bh winnen
  Cupmaat AA- in ieder geval wel

 • Reageer marloes 22 maart 2016 at 22:49

  Ooit heeft mij een lingerieverkoopster vertelt dat je borsten nog zeker twee maten groeien. Ik wacht nog steeds op die dag;) En na twee maal borstvoeding heb ik slechts een bescheiden maatje. Dus graag een goede bh en mooie borsten voor de lente! Groetjes Marloes

 • Reageer Hilde 22 maart 2016 at 22:58

  Ik heb al jaren geen nieuwe lingerie gekocht. Tenzij je een setje t-shirt beha’s van de Hema meetelt ;). Dus ja, ik zou enorm graag mijzelf verwennen met een mooie nieuwe bh. Lijkt me geweldig!

 • Reageer Marike 22 maart 2016 at 22:58

  5 maanden geleden de voedings bh’s eruit gegooid (gaf al een jaar geen borstvoeding meer maar ze zaten zo lekker, dacht ik) en een stel nieuwe aangeschaft. Spontaan van de rugklachten af!
  Waardoor meer gaan sporten en ook maar eens op mijn eten gaan letten en ja hoor, 14 kilo kwijt. Dus alle bh’s te groot. Toch maar een paar nieuwe terwijl op die andere amper gebruikssporen zaten. Vorige week begonnen met hardlopen en je raadt misschien het probleem al. Alle nieuwe bh’s in ruim een week tijd weer te groot. Hardlopen is dus erg slecht voor mijn tieten, al vindt de rest van mijn lijf het fantastisch! Zou toch leuk zijn als ik straks met de Marikenloop een passende bh aan kan zodat het allemaal wat minder klotst.
  Alleen hopen nu dat ik niet met 85AA ga eindigen.

 • Reageer Suzanne 22 maart 2016 at 23:01

  Ik ben benieuwd of je zover komt met lezen 🙂 jeetje wat een reactie lokt dit uit! Ik zal het kort houden.
  Je wilt niet weten (en ik wil hier niet schrijven) wat mijn kinderen over mij zeggen als ik onder de douche sta.
  Het is (altijd) tijd voor een goeie bh met goed advies 🙂

 • Reageer Judith 22 maart 2016 at 23:12

  Na 16 maanden is de borstvoeding verleden tijd. En daarmee mijn eindelijk eens vollere borsten ook… dus de inmiddels te grote en versleten voedingsbh’s zijn wel aan vervanging toe?.

 • Reageer Susanne 22 maart 2016 at 23:37

  Ik ben 21 maanden geleden weduwe geworden op mijn 39ste. Wij hadden geen kinderen maar ik ben alleenstaande crisis pleegouder geworden vandaar dat ik bij de relaxte moeders zit ?.
  Helaas heb ik ruim anderhalve cupmaat verschil met als gevolg dat een goede bh kopen een echte crime is.
  Ik vind zelf dat ik wel eens een meevaller verdien vandaar dat ik graag in aanmerking kom voor deze bh..

 • Reageer Bianca 22 maart 2016 at 23:42

  De dames hebben al een hoop beleefd inmiddels, eerst een verkleining, daarna twee zwangerschappen en vervolgens een eeuwigheid (and counting) aan het voeden. Ze hebben wel weer eens een nieuwe bh verdiend dacht ik zo :).

 • Reageer Arianne 22 maart 2016 at 23:53

  Al borstvoedend, ik voed nog 2x per dag, je borstenverhaal gelezen. Heerlijk herkenbaar. Hangend en minder vier als eerst stop ik ze graag in een goed zittende bh. Zo’n mooie bh is gewoon welkom, voel ik me zeker weer meer vrouw door !

  En ga alsjeblieft verder met je leuke schrijfsels!@

 • Reageer Liesbeth Silvius 22 maart 2016 at 23:57

  Jaaaaaa! Ik zou ook zeker blij zijn met een nieuwe Bh,maar alleen de opmeet sessie zou al welkom zijn. Ik
  Ik heb dat nog nooit gedaan en zou best wel eens willen weten of ik wel de juiste maat draag. Voor mijn zwangerschap had ik al niet hele grote borsten maar erna zijn ze ook nog eens, net als vriendin 1,opgevreten. Zou dus erg leuk zijn om dit te krijgen….
  ?

 • Reageer Katrien Adams 23 maart 2016 at 00:09

  Ik ben net 28kg vermagerd. Mijn volle borsten zijn ondertussen net 2 platte pannenkoeken… 🙁 Vroeger droeg ik dagelijks een decolleté, maar nu zie je soms echt amper borsten hangen…

 • Reageer Habets 23 maart 2016 at 00:27

  Jaarlijkse tietencheck al aantal jaren. Altijd spannend (runs in the family). Afgelopen week na 2 kinderen waarvan nu nog steeds 1,5 jaar borstvoeding , bedacht ik me: ik moet een nieuwe bh, hop die tieten weer omhoog. Dusssss.

 • Reageer Disja 23 maart 2016 at 02:02

  ik zou zo graag weer een Decolleté willen hebben, na mijn bevalling is het me niet meer gelukt(3 jaar geleden alweer schaam schaam)

 • Reageer Alexandra van hal 23 maart 2016 at 05:11

  Alweer 10 jaar geleden bevallen van nr 3. Het mag allemaal wel wat meer steun krijgen nu..?

 • Reageer Marieke 23 maart 2016 at 06:35

  Ja dat zou fijn zijn zeg! Na twee keer zwanger en borstvoeding zijn ze ‘opgegeten’ zoals je het noemde. Kleiner, afgezakt. Prima, maar inderdaad ingepakt mooier. En ik heb eigenlijk maar een goed passende bh. Al 10 jaar die ene, nog van voor de kinderen… Hij is een beetje sjofel geworden… Dus relax mama, en doe mij maar zo’n mooie Triumph.

 • Reageer Daniëlle 23 maart 2016 at 09:16

  Ja, een nieuwe BH is altijd welkom.
  En ik denk dat een meetsessie ook geen overbodige luxe is, gezien ik het nog nooit op heb laten meten.
  Ik ben alle kanten op gegaan. Ik begon met een B aan het begin van mijn zwangerschap, aan het eind zat ik op D. En nu, 6.5 jaar later zit ik op C (tenminste, dat denk ik).

 • Reageer Carlijn 23 maart 2016 at 09:54

  Er is niet veel meer overgebleven van het kleine beetje wat ik had….. en zou het erg leuk vinden mijn vriend weer eens te verrassen met een mooi en goed passend setje

 • Reageer Lisette de Graaf 23 maart 2016 at 10:42

  Ik zou graag willen winnen omdat na mijn zwangerschap mijn borsten zijn gaan hangen. Ik vind het lastig om een goede bh te vinden waar mijn borsten mooi in zijn en die lekker zit. Ik wil eruit zien zoals ik er uit mag zien als 25 jarige moeder.

 • Reageer Melanie Michel 23 maart 2016 at 10:45

  Natuurlijk doe ik ook mee, wie wil dat nou niet, een bh waarbij je fatsoenlijke tieten krijgt!
  Ik heb nog nooit volle borsten gehad.
  Schijnbaar ben ik in de pubertijd zo hard gegroeid dat er striae onder is kom te zitten. Cupje 75B. Hardstikke prima. Toen werd ik zwanger van de eerste en had ik eerst een cupje D, toen een borstontsteking na de bevalling waarbij ze het dubbele waren en nogmeer striae en toen binnen een maand tijd 11 kilo afgevallen door stress. Na dat doet het ook niet goed. Daarna weer een cupje 75B maar dan theezakjes.
  Tweede zwangerschap werd het een E en inmiddels is het een D gebleven maar zijn nog meer gaan hangen.
  Draag vaak pushup zodat het lijkt alsof het heel wat is.
  Dus ja ik zou wel dolgraag een goede pushup bh willen die mijn ‘sexy’ kant weer omhoog haalt, ipv alleen mijn moeder kant. Ik ben al een tijger, mag ik dan op z’n minst nog een beetje fatsoenlijke theezakjes hebben hahahah

 • Reageer NH 23 maart 2016 at 11:01

  De nieuwe Triumph BH lijkt mij heerlijk!! De borstvoeding heb ik nu eindelijk afgebouwd. Hoera, cyclus terug, hoera, libodo terug!! (En zodoende driewerf hoera voor mijn relatie) Helaas is mijn pronte borstpartij niet teruggekomen. Dus om mijn hernieuwde libido te vieren zou ik superblij zijn met zo’n mooie BH van Triumph 🙂

 • Reageer Astrid van der Hoek 23 maart 2016 at 14:15

  Triumph is een merk dat ik bijna niet draag. Blijf hangen in het bekende. Ben benieuwd naar de pasvorm. Na drie kinderen hangt de boel een beetje. Qua grootte heb ik niks te klagen met mij 70e. Merk wel dat de bh’s de laatste tijd niet lekker meer zitten. Waarschijnlijk door afvallen en sporten.
  Daar komt bij dat ik mezelf dan een leuk verjaardagscadeau kan geven. Ben maandag jarig

 • Reageer JK 23 maart 2016 at 14:46

  Een jaar na de bevalling en een half jaar na de borstvoeding, kom ik dan toch echt tot de conclusie dat ik ‘ze’ niet meer terug krijg. ‘Ze’ waren niet groot, maar keken tenminste wel de goede kant op. Accepteren dat mijn borsten een paar verdiepingen zijn gezakt is de enige oplossing, èn goed zittende bh’s uiteraard! Aan dat laatste ontbreekt het helaas nog, dus een mooie Triumph is welkom! En daar zijn ‘ze’ het roerend mee eens.

 • Reageer patricia tops 23 maart 2016 at 15:10

  Yes, yes shape it up!!!
  Haha 75e en dat shape up modelletje wil ik graag uitproberen ?

 • Reageer cheurida Pratt 23 maart 2016 at 15:16

  Ik dacht dat alles wel oké zat met mijn borsten totdat mijn nichtje aan mij vroeg of ze later ook zulke lange tieten als mij zou krijgen! Ja je leest het goed. LANGE! Dus een goede Bh kan ik zeker wel gebruiken. Hopen dat er nog wat van te maken is. Hahaha

 • Reageer Leonie 23 maart 2016 at 15:17

  Ja heel graag.. Na drie kinderen is er behoorlijk wat verandert.. ben van 75e naar 80i en nu naar ongeveer 75f gegaan.. maar heb eigenlijk geen idee wat mijn goede maat is..

 • Reageer Vera 23 maart 2016 at 15:44

  Jaa graag.. Ik herken mezelf helemaal in jou verhalen!!
  Na 6 maanden bv is er niet heel veel veranderd behalve dat m’n huid was losser is.
  Ik zou het super tof vinden om een keer te winnen ☺️

 • Reageer Henriëtte 23 maart 2016 at 16:11

  Heel herkenbaar!!
  Oude bh’s in mijn la, met bijpassend ondergoed (vaak verwassen en ondertussen ook anders van kleur dan de bh uit hetzelfde setje) 🙁
  Op de één of andere manier gun ik het mezelf niet… Komt wel… Of “even” een goedkoop exemplaar scoren terwijl je weet dat er best wat komt kijken bij een goed passend exemplaar!
  Niet dat ik ze nooit heb gehad hoor, de betere zeg maar…(meestal een kadootje van manlief!) Maar ook daar moet je op den duur afscheid van “durven” nemen, haha!
  En wat zeker ook telt… Het mag mooi zijn, en je mag je er mooi door voelen, het kan zo veel voor je doen ook al ziet de rest van de wereld er nauwelijks iets van!
  Dus kom maar op, surprise me! <3

 • Reageer iris vd mark 23 maart 2016 at 16:32

  Ben vooral benieuwd of die liftende bhs ook in grotere omvang maten zijn! Daar zou ik voor willen pleiten 🙂 Ben nu nog Borstvoedende en heb een volle Bos maar na kind 1 werd het 90A (voorheen 80/85B) en da’s een verdomd lastige maat kan ik je vertellen. Gek genoeg is mijn borstomvang toegenomen na het hebben van kids, alsof mijn ribben gewoon een stukje verder uit elkaar zijn gegaan omdat mijn hart is gegroeid met al die liefde 😉

 • Reageer Bo 23 maart 2016 at 17:54

  Wat herkenbaar! Erg leuk om te lezen en wat een mooie prijs mag je weggeven.
  Ik doe mee! Zou graag gebruik maken van de meet-sessie, want de maat…….geen idee.

 • Reageer Bianca 23 maart 2016 at 17:59

  Yeah! Borstenpraat. Mooi dat je hier over schrijft. Na mijn zwangerschappen was alles, zoals bij de meesten van ons, uitgezakt en uit model. En als kersverse moeder is het moeilijk heel veel tijd aan jezelf te besteden. Ik heb toen met mezelf de afspraak gemaakt dat hoe weinig tijd ik ook aan mezelf zou kunnen besteden, als ik een BH koop, dan kan ik maar beter een goeie kopen. Maar die zijn weer vaak heel prijzig. Vente Exclusief bood op dat moment uitkomst waar ik drie prachtige Marlies Dekkers kon aanschaffen voor de prijs van 1. Sindsdien ben ik fan van goede bh’s. En mag ik er elk jaar eentje bij kopen. Want jemig wat ziet je hele figuur er daardoor beter uit. En zo voel je je ook beter. Mooier. Dus voor mij thumbs up voor goeie bh’s. En als je weet waar je moet zoeken, is het voor iedereen betaalbaar.
  Maar dit prachtexemplaar zou ik graag ‘de mijne’ van dit jaar maken!

 • Reageer CJ de Best 23 maart 2016 at 18:04

  Jaaaaaa hoe herkenbaar! Wat leuk dat je er over schrijft. zo moeilijk een goede te vinden, maar zo fijn als je die dan eindelijk hebt. Ik zoek nog…dus zou graag winnen.

 • Reageer Yvette 23 maart 2016 at 20:20

  4 zwangerschappen
  3 koters
  2 borsten
  1 goedzittende BH yeahhh!!

 • Reageer Bo van gurp 23 maart 2016 at 20:56

  Waarom ik zou moeten winnen…..? Ik heb mama borsten prima maar Saggy en fluffy ik ben dol op een goede bh wie niet! Heerlijk een goede bh als ze niet meer echt zitten waar ze zaten maar ze hebben daar van mij nooit echt hebben gezeten. Anyway ik wil winnen!!

 • Reageer Nanette 23 maart 2016 at 20:57

  Omdat mijn borsten na goed voor m’n dochter gezorgd te hebben ook goede verzorging verdienen en ik mezelf de tijd niet gun om eens goede bh’s te kopen!!

 • Reageer Minou 23 maart 2016 at 21:17

  Meestal ben ik niet van de winacties, maar deze vind ik toch de moeite waard. Ik merkte na mijn eerste zwangerschap al dat mijn bh’s van voordien niet meer paste maar gelijk na de borstvoeding weer zwanger geraakt. Ik loop nu dus al 2,5 jaar in voedingsbh’s… Een maand geleden gestopt en flink wat kilos minder, ben echt toe aan iets nieuws. Maar om in 1 keer heel mijn gaderobe aan te pakken red ik niet. Flink aan het sparen dus. Dit zou een welkome aanvulling worden.

 • Reageer Steffie 23 maart 2016 at 22:10

  Wat een fantastische winactie. Stiekem ben ik best wel toe aan een bh die eindelijk eens goed zit. Borsten is idd zo’n onderwerp waar je nauwelijks over praat maar stiekem heeft het best veel impact op je leven. Ik ben op het moment enorm onzeker over mijn borsten, of theezakjes zoals ik ze zelf noem. Voor mijn zwangerschap was ik heel trots op mijn boezem. Een prachtige natuurlijke ronde cup E. Tijdens m’n zwangerschap werd dat al snel een flink opgeblazen cup F en na afloop van je zwangerschap heb je natuurlijk ook nog die stuwing. Inmiddels is onze kleine jongen twee en zit ik hier met twee leeg gelopen ballonnen in cup C. Het ziet er niet uit, met of zonder bh. Ik heb al wel andere bhs geprobeerd maar echt mooi ziet er het niet meer uit. Het zijn twee verdrietige hoopjes op mijn borst die er maar bij hangen. Wie weet kan zo’n mooie triumph bh mijn boezem weer zijn oorspronkelijke ‘flair’ terug geven en krijg ik hopelijk weer een beetje zelfvertrouwen terug! Of dat ik nou win of niet, ik ga zeker eens informeren bij de lingerie winkel!

 • Reageer Dorien 23 maart 2016 at 23:20

  Oh ja een mooie nieuwe beha met meting, ik doe graag mee! Mijn borsten…theezakjes na 2 kinderen ? Grappig dat je het nooit met je vriendinnen over borsten hebt, wij heel vaak, zelfs of we nieuwe gaan kopen… Maar nu een zus van een vriendin borstkanker heeft, ben ik blij dat ze gezond zijn…dus een mooie goede beha zou heel goed van pas komen ?

 • Reageer Marieke 24 maart 2016 at 11:19

  Kleine toevoeging: Omdat mijn zoontje vanmorgen in de badkamer zei: mama je borsten zien er moe uit, ze hangen een beetje…

 • Reageer Lief lijf – Club van relaxte moeders 24 maart 2016 at 16:44

  […] je meer lezen over hoe je lichaam verandert? Elsbeth schreef van de week voor Triumph de blog Tietenpraat over de borsten van haar […]

 • Reageer Demelza 24 maart 2016 at 20:10

  Ja, graag! Vandaag met zwangerschapsverlof gegaan voor de 2e; 6 mei uitgerekend. Na het bevallen toch wel weer fijn om een niet-meegroei bh te dragen (ook voor mijn man, want zo sexy zijn de meeste meegroeibhs niet!).
  Helaas is borstvoeding niet mogelijk, dus over 1,5 maand een mooie nieuwe bh: graag!!

 • Reageer Marlies Vd Biggelaar fransen 24 maart 2016 at 22:09

  Tja waarom wil ik die bh wel winnen, na mijn 2 zwangerschappen en 2 keizersnedes is ook hier niet alles strak meer, gelukkig is de slijtage slag mijn borsten voorbij gegaan maar die soufflé buik tja die heb ik wel. Na heel wat blessures ben ik nu weer gaan sporten, kort daarna voelde ik wat knobbeltjes in mijn beide borsten nu na een jaar controles blijken de (gelukkig goedaardige) gezwellen wat geslonken te zijn mede dankzij het harde sporten naar het schijnt. Maar de vorm is wel wat verandert dus een nieuwe bh zou erg van pas komen.

 • Reageer Teresa 25 maart 2016 at 06:14

  Ik zou graag meedoen met deze winactie! Ik ben 2 weken geleden volledig gestopt met de borstvoeding en mijn lijf is volledig aan het ontzwangeren. Mijn mooie volle borsten zijn slappe theezakjes, verlies haren en krijg spontaan pukkels. Ja mijn kleine man is dan wel al 9 maanden oud, maar net als na baby 1 ontzwanger ik pas echt na stoppen met borstvoeding. Geen enkele BH van voor mijn zwangerschap zit echt lekker meer, en heb dus geen flauw idee wat mijn maat nou is. Dus een BH met passessie zou echt als geroepen komen!

  O ja en mijn favoriete kleur is paars, dus die lila BH vind ik echt prachtig!

 • Reageer Mijn eigen lijf – Club van relaxte moeders 29 oktober 2016 at 11:19

  […] dit jaar schreef Elsbeth een blog met de naam ‘tietenpraat‘. Een blog naar aanleiding van een gesprek dat ze met haar vriendinnen had over hun […]

 • Laat je reactie achter