Lach

11 écht originele cadeaus voor vaderdag

Een lekker luchtje, een paar sokken, een barbecueschort. De vaderdagcadeaus die ons in allerlei folders en ander reclamemateriaal worden gesuggereerd blinken niet echt uit in originaliteit. Jammer, want jouw unieke vent en vader van je kinderen verdient een net zo uniek cadeau. Voor dit jaar is het nu helaas te laat, maar hier volgt wat inspiratie voor volgend jaar. 

1. Deze slippers


Vaders en gekke kledingstukken: het is een match made in heaven! Voor de vissende vaders koop je deze kekke visslippers. Leuk voor op de camping bijvoorbeeld. Zie je hem al lopen? Je weet meteen weer waarom je ooit zo voor ‘m gevallen bent. Vet sexy.

2. Deze scheerslab


Wie zegt dat slabbetjes alleen voor baby’s zijn? Kijk deze man zich eens supermannelijk scheren met zijn supermannelijke slab! Waarom zou je die haartjes gewoon opvegen en in de prullenbak wapperen als je ook in de weer kunt met zuignappen? Deze Waterproof Moustache Shaving Apron Gathers Cloth Bib Face Hair Trim Catcher Cape Sink Cleaning Tool Men Male Fashion Accessories Hot Sales is dé must have voor iedere zichzelf respecterende man!

3. Deze uitdeuker


Wordt papa een beetje zenuwachtig van de kinderen die maar om de auto heen fietsen met hun zwabberende zijwieltjes? Koop dan deze Car Dent Damage High Quality Easy Repair Puller Suction Cup Bodywork Panel Sucker Tool Mini with 9 Colors Optional Reparation De Ventouse! Een auto uitdeuken is vakwerk en je bent al snel een paar honderd euro kwijt. Waarom zou dat niet met dit plastic dingetje van 1 euro kunnen? Fantastisch! Smijt er tien in je mandje, huppekee.

4. Dit romantische pasje


Na zo veel jaren samen, is het belangrijk om nog regelmatig te zeggen waarom je zo gek op hem bent. Dat hij de vader is die je altijd gewenst hebt voor je kinderen. En hoe zeg je dat nou beter dan met een volledig voorgedrukt kaartje met universele tekst? Kan hij altijd bij zich dragen en kun jij ondertussen The Notebook kijken op Netflix. Echte liefde.

5. Deze kruisboogtandenstoker

Loesje schreef het al: echte mannen eten geen honing, die kauwen op bijen. En echte mannen flossen niet met een lullig draadje, maar stoken met een kruisboog. Rrrrraaawwhh. Superstoer, supermannelijk en superhygiënisch.

6. Deze anti-snurkclip

Ja schat, ik hou van je, maar het zou zo fijn zijn als je de kinderen niet wakker snurkt en mij ook niet. Geef je geliefde daarom deze schattige 4pcs Practical Transparent Anti Snoring Device Snor Apnea Nose Clip Stop Snoring Breathe-Easy Congestion Aid Tools. Je ziet er bijna niks van en je voelt er vast ook niets van. En dat voor maar 1 euro!

7. Dit scheerapparaat

Gilette, a best a man can get? Ik dacht het niet! Weg met die miezerige mesjes, een echte man scheert zich met een mes ter grootte van een stofzuiger. Stuk origineler, toch?

8. Dit eh ding

De beste cadeaus zijn toch die waarbij je na het uitpakken heel hard ‘wtf!?’ roept. Am I right? Volgens mij zijn dit een soort waxstaafjes voor het verwijderen van neushaar. Sowieso opvallend hoeveel haarverwijderproducten er verkocht worden. Suggestie voor een slogan: ‘Omdat je niet van haar houdt, maar wel van hem!’

9. Deze handjes

Waarom zou je je vader met één of twee handen uitzwaaien als je hem ook met twaalf handen uit kunt zwaaien? Bestel voor ieder kind een set en zwaai hem met elkaar uit als hij naar z’n werk vertrekt ’s ochtend. Superlief en helemaal niet creepy!

10. Deze vleesstempel

Laat een stempel maken met ‘van papa’ erop. In het vuur houden tot het warm is en dan op je biefstuk drukken. Nooit meer ruzie over het laatste stukje vlees. Voor de kinky moeders: druk op je bil.

11. Dit tuinpak


Voor de tuinierende vader die maar niet aan tuinieren toekomt. Dit is dé oplossing. Trek het pak aan, ga lekker in je border zitten en duik in elkaar als er weer een koter op je afkomt. I-de-aal.

En? Welk cadeau ga jij meteen aanschaffen voor volgend jaar?

 

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter