Relax

De Relax Mama agenda 2020 is er. En nu ook een planner!

De Relax Mama gezinsagenda 2020 is er! En op veler verzoek is er nu voor het eerst ook een planner. De agenda heeft een nieuwe inhoud en nieuwe kleurtjes, maar dezelfde opzet als de vorige agenda’s. De planner maakte ik dit jaar voor het eerst. Handig om op te hangen op een centrale plek in huis, zodat iedereen de planning van de week kan zien. De agenda en de planner liggen door het hele land in allerlei winkels en zijn ook online verkrijgbaar. 

In zowel de agenda als de planner heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. In de agenda vind je bij het begin van iedere maand ook nog een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. ‘Onze’ Sanne hielp me dit jaar met alle teksten!

DIY voorkant: plak je eigen gezin

Net als bij de vorige agenda’s kun je ook nu weer op de voorkant je eigen gezin samenstellen met de stickers die je erbij krijgt. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een dame over. Ben je alleenstaand? Plak een glas wijn of snoepje over die partner. Heeft jouw man een bril? Een baard? Of is hij kaal? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda en de planner is dat dus allemaal aan te passen. En dan heb je ook nog een vel met stickers die je kunt gebruiken voor de tandarts of voor een date met een vriendin.

Zo ziet de binnenkant van de gezinsagenda er uit:

Met de handige lintjes (die er vorig jaar per abuis niet inzaten) kun je bijhouden in welke week je zit. (En wat een fijne kleurtjes zijn die lintjes hè.)

En dit is de binnenkant van de planner:

Insteekhoesjes

Als klap op de vuurpijl hebben zowel de agenda als de planner ook nog insteekhoesjes waar je briefjes of kaartjes in kunt bewaren. Nou… als dat niet handig is ;).

De gezinsagenda en de planner liggen vanaf nu bij verschillende boek- en kantoorwinkels (bijvoorbeeld bij Bruna) en ze zijn natuurlijk ook online te koop: de agenda vind je hier, en de planner hier. Beiden kosten ze €16,95 (dat is exclusief verzendkosten).

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter