Relax

Relax Mama Zomeravond 1 juni

Op vrijdagavond 1 juni vieren we een Club van Relaxte Moeders-feestje: de Relax Mama Zomeravond! Omdat er een nieuw boek uit is. Omdat we al zes jaar zo’n leuke club zijn samen. Omdat het leuk is om elkaar eens in het echt te zien en niet alleen online en gewoon… omdat het vrijdag is.

Wat gaan we doen?

Samen met het hele bloggersteam van de club gaan we er een toffe vrolijke avond van maken. We gaan columns voorlezen, we doen de grote Relax Mama-quiz (met prijzen!), er zijn wijn en sapjes, muziek en een heleboel gezelligheid. We hebben het programma in grote lijnen rond, maar de details die volgen de komende weken.

Waar?

Het feestje is in Utrecht in De Stadstuin. Dit is een locatie die aan de rand van stad ligt, makkelijk bereikbaar met trein en OV en we hebben er een klein strandje. We rekenen dus op een zwoele zomeravond.

Kaartje?

De tickets voor de Relax Mama zomeravond kosten €15,00. Dit ticket is goed voor je entree, een welkomstdrankje en het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat. Je kunt de tickets hier bestellen.

Ben jij er bij?

Het lijkt ons te gek als je erbij bent! Op de hoogte blijven van alles rondom het event? Geef hier in het FB-event aan dat je komt of geïnteresseerd bent. Tot 1 juni!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter