Relax

Relax mama pakjesdagen winactie 3: de relax mama-serie!

Dag drie van de Relax Mama Pakjesdagen! Vandaag gaat het om mijn eigen Relax Mama serie, die zo fijn is vormgegeven en geïllustreerd door Moniek Bouwmeester (Studio Pomp). Ik mag van Uitgeverij Snor drie exemplaren van het Relax Mama-boek weggeven, drie Relax Mama-kwartetspellen, drie Relax Mama agenda’s, drie exemplaren van Relax Mama in de keuken én drie Relax Mama Zwangerschapskalendertjes.

Edit: de winactie is gesloten. De gelukkige winnaars hebben inmiddels een mailtje van mij ontvangen!

Relax Mama- het boek

cover_Relax mamaRelax Mama! is een boek met 101 tips om een relaxte moeder te worden , te zijn en te blijven. Het is vooral leuk als je nog niet zo heel lang moeder bent. (Het is ook een heel fijn kraamcadeautje!) Als je net moeder bent geworden lijkt het wel eens of de hele wereld op zijn kop staat. Dit boek helpt je om af en toe dat stressventiel open te draaien. Met de tips en inzichten uit Relax Mama kun je de hele wereld aan: ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Ga die dansvloer op!’ De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Relax Mama-kwartetrelax-mama-kwartetspel

In het najaar van 2014 ontstond op Facebook op de Club van Relaxte Moeders het idee voor een kwartetspel. Saskia schreef: “Ideetje voor een relax mama kwartetspel? Ik heb het kapselkwartet: poep in je haar, spuug in je haar, baby trekt aan je haar en nu ook snot in je haar. Kwartet!” En zo geschiedde. Moniek en ik gingen aan de slag en september kwam het kwartet uit. Speel het Relax Mama kwartetspel en deel je schuldgevoel, slaapgebrek en geluk met collegamoeders. Ontdek dat je heus niet de enige bent met eten in je haar, een geheugen als een zeef en een tablet als oppas.

RelaxMama_3DRelax Mama in de Keuken

Vorig jaar verscheen mijn boek Relax Mama in de keuken. Een boek met 50 succesrecepten van andere moeders. En met vijf columns van mij, met handige tips van deskundigen, en natuurlijk met Relax Mama-spreuken en grapjes, én de kanskaarten.

De Relax Mama  Zwangerschapskalender

cover4Afgelopen jaar kwam de Relax Mama  Zwangerschapskalender uit. Het is een kalendertje om neer te zetten met 42 hart onder de riemen, spreuken en plaatjes die ervoor zorgen dat je kunt blijven lachen om jezelf en je hormonen.

Relax Mama Gezinsagenda

In de Relax Mama Gezinsagenda heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En bij het begin van iedere maand vind je een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. Wat ik zelf nog steeds het leukste vind van de agenda is dat je op de voorkant je eigen gezin kunt samenstellen met de stickers die je erbij krijgt.

Boek, kwartet, kalender of agenda winnen?

Wil je kans maken op één van deze 15 prijzen? Vertel onder dit blog welke van de drie jij het liefste wint. Ik kies 27 november de winnaars!

Het boek Relax Mama is ooit de aanleiding geweest om de Club van Relaxte Moeders te beginnen. Nieuwsgierig naar hoe de club uiteindelijk de club is geworden? Dat schreef ik vorig jaar allemaal op in dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

256 Reacties

 • Reageer Marlo 22 november 2017 at 10:47

  Heeeeel graag de agenda.. Quinn gaat vanaf Maart naar de basisschool en mijn man en ik krijgen onze agenda soms al niet eens op elkaar afgestemd laatstaan met een stoer kereltje wat nu ook de agenda gaat vullen! Vandaar heel graag 1 agenda voor het hele gezin.🎉 Lijkt me heerlijk overzichtelijk🙏🏻

  • Reageer Zjos Dekker 22 november 2017 at 13:21

   Ik zou het kwartet willen! Dan word spelletjes spelen met het kind voor mij wat leuker 😉

  • Reageer Kim Verbong 22 november 2017 at 15:47

   Alle producten zijn even leuk! Maar als werkende moeder ga ik voor relax mama in de keuken! Ik hou van koken, maar het moet wel passen in ons drukke leven en gezond en lekker zijn. Ik doe graag met dit kookboek inspiratie op.

  • Reageer Judith 22 november 2017 at 18:26

   Met uitzondering van de agenda, zou ik vraag één van de andere kadootjes willen voor een lieve collega. Ze heeft een hele zware en nare zwangerschap waardoor ze heel ziek is en niet voor haar 1e kindje kan zorgen. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken!

  • Reageer Nicole 22 november 2017 at 19:02

   Zooooooo graag het kookboek. Ik kom net uit een langdurig revalidatie traject. Eindelijk ben ik weer voldoende opgeknapt om weer eens af en toe voor mijn gezin te koken. Het is een enorme mijlpaal voor mij! Dus hoe cool zou het zijn om juist nu een kookboek te winnen vol inspiratie?

  • Reageer Hedy 22 november 2017 at 19:53

   Oe, super! De agenda💛. Veel over gehoord en gelezen. Erg benieuwd of hij practisch is! 🌸

  • Reageer Rianne Lockefeer 23 november 2017 at 00:35

   Relax mama in de keuken!

   • Reageer Saskia 23 november 2017 at 21:56

    In de keuken! Heel graag. Met vier, op onmogelijke tijden sportende kinderen is het vaak zoeken naar gezonde, lekkere, en op te warmen gerechten. Dus inspiratie is heel erg meer super veel welkom.

  • Reageer Karlijn 23 november 2017 at 06:46

   Drie blagen met eetvoorkeuren, mijn man lust ook niet alles en (eerlijk waar) ik ook niet. Soms zit ik met m’n handen in het haar en is er van ‘relax’ weinig sprake. Een kookboek met beproefde recepten lijkt me een uitkomst!

  • Reageer Laura 23 november 2017 at 09:06

   Het boek! De quotes in het kookboek vind ik zo herkenbaar en toveren een grote lach op mijn gezicht, heerlijk alles relativeren. Ben benieuwd naar het boek.

  • Reageer Caroline 23 november 2017 at 18:25

   Graag de agenda voor deze werkende mama met 3 kids (zoon van 6 en tweelingmeisjes van 3) die het ontzettend lastig vindt om een goede balans te houden tussen privé en werk. Hiermee word ik hopelijk een wat relaxtere mama! En wat liever voor mezelf.

  • Reageer Carlijn Tempels 25 november 2017 at 15:44

   Heel graag het kookboek. Ideaal voor het drukke gezinsleven, samen met man, dochter van 2 en in 2018 onze 2de wonder…

 • Reageer Maike Douglas 22 november 2017 at 10:52

  Superleuk! Ik vind de zwangerschapskalender fantastisch, moet er zo om lachen. Ik zou graag het boek winnen. Want ook al ben ik al moeder, ik kan vast nog wel wat humor en tips gebruiken straks bij de tweede.

 • Reageer Joyce 22 november 2017 at 11:04

  Oh ik zou graag Relax Mama in de keuken krijgen van de Sint! Ik wil graag ook op mijn werkdagen normaal gezond eten op tafel zetten! I try!!!!

 • Reageer Charel 22 november 2017 at 11:24

  Ja het relax mama kookboek! De enige die nog ontbreekt in mijn relax mama collectie. Al denkt deze mama en gelukkig ook haar man dat ze top maaltijden kookt onze dreumes denkt daar net iets anders over. Wat extra variatie en inspiratie is wat mama nodig is om relaxt te blijven 🙈

 • Reageer Esther Ent 22 november 2017 at 11:27

  Oooooh…’Relax mama in de keuken’ zou echt als geroepen komen! Dochter van 2,5 luste voorheen werkelijk alles….maar sinds ze haar gevoel voor drama heeft ontdekt, spring ik soms wel door 3 brandende hoepels met bijbehorende, Epke Zonderland geïnspireerde, salto’s om haar toch eens iets te laten eten 😜

 • Reageer Luana 22 november 2017 at 11:58

  Het Relax Mama boek! Omdat ik denk dat ik soms wel iets relaxer mag zijn haha

 • Reageer Stephanie 22 november 2017 at 12:37

  Relax mama in de keuken zou ik helemaal geweldig vinden . Ik ben een echte foodie en probeer mijn kids steeds nieuwe dingen te leren eten . Dus recepten van moeders voor moeders zijn hier altijd welkom .
  We zouden er zeker heel veel plezier aan beleven !
  ~xxx~

 • Reageer Tooske 22 november 2017 at 12:50

  Het boek!

 • Reageer Griet Soenen 22 november 2017 at 12:59

  Super graag het boek! Een beetje tips zijn welkom!!!

 • Reageer Marijke 22 november 2017 at 13:00

  Het relax mama boek staat op mijn lijstje. Want poe, wat kan het moederen soms zwaar aanvoelen. Voor zulke momenten dus, het boek.

 • Reageer Brigit 22 november 2017 at 13:00

  Heel graag het kookboek, die heb ik nog niet in mijn verzameling van dik 2 metee kookboeken! 😋

 • Reageer Chantal Oosterhuis 22 november 2017 at 13:01

  Ik ga duimen voor relax mama in de keuken. Ik kijk iedere week reikhalzend uit naar de weekmenu’s, dus zo’n boek als back-up plan is alleen maar kei fijn! Daarbij zijn ze ook nog eens makkelijk te koken, zodat ook manlief aan de slag kan😉

 • Reageer Barbara 22 november 2017 at 13:02

  Relax mama in de keuken zou ik heel leuk vinden! Met een onregelmatig werkende vader, een sportende bijna 10er, en een parttime werkende ikzelf, vind ik het soms lastig om gezond makkelijk en lekker te koken!

 • Reageer Rosan Visser 22 november 2017 at 13:02

  Relax mama in de keuken zou ik heel graag willen winnen. Ik ben gek op koken en lekker eten en vind het leuk om nieuwe recepten te proberen om steeds wat anders op tafel te zetten 🙂

 • Reageer Peggy 22 november 2017 at 13:02

  Heel graag het kookboek…met een dreumes van één en een klein meisje op komst kan ik een beetje relaxt in de keuken wel gebruiken!

 • Reageer Lizzy Valentine Blekxtoon 22 november 2017 at 13:03

  Lieve Relaxde Sint

  Al lange tijd zit ik te denken,
  want ik aan de Sint zou vragen om mij te schenken.

  Helaas zit het ons dit jaar even niet mee,
  dus letten we extra goed op de portomonee.

  Samen met jouw hulp & (budget) menu’s,
  heb ik niet langer een excuus,

  Om veel geld aan de boodschappen uit te geven!
  En veel gerechten zijn er lekker ingebleven!!

  Ik vind je een hele toffe inspiratie,
  hopelijk verleend deze Relaxde Sint mij deze gratie.

  Van het genieten van wat ik normaal op je site opzoek,
  alleen dan fysiek in de vorm van een kookboek!

  Heel veel liefs,

  Lizzy

 • Reageer José 22 november 2017 at 13:04

  Wat heerlijk ook al die kado’s voor de ouders!!!!!Ohhh voor mijzelf het kookboek! Maar voor vrienden de kalender…een prille zwangerschap na veel ongeluk eerder en hopelijk kan de kalender ze ook een beetje wijzen op de bijzondere momenten ipv alleen de spanning te ervaren…

 • Reageer Annelies Laureys 22 november 2017 at 13:04

  Ik zou heel erg blij zijn met het relax mama in de keuken boek. Met een dochtertje van 1 in huis zijn alle tips om lekker en gezond te koken meer dan welkom! Alvast bedankt!

 • Reageer Hilje 22 november 2017 at 13:04

  Het kookboek! Ben benieuwd of dat kan: koken+kids+eind van de middag=relaxt!

 • Reageer Monique 22 november 2017 at 13:05

  Ik zou heel graag de agenda winnen. In het nieuwe jaar moet ik weer gaan werken na mijn verlof en kan dan de agenda goed gebruiken 😁

 • Reageer Joyce van Tol 22 november 2017 at 13:05

  Ik doe graag mee voor de gezinsagenda. Met de tweede op komst heb ik straks heel wat te plannen en te onthouden…Hoe leuk is het dan met zo’n mooie en handige agenda!

 • Reageer Leonie 22 november 2017 at 13:07

  De gezinsagenda! Met onze 2 kleine meiden, school, BSO en kinderopvang en allebei een drukke baan is het oh zo fijn om alle afspraken te kunnen opschrijven in zo’n heerlijke agenda. Met af en toe een leuke uitspraak en een leuke spreuk wordt de agenda bijhouden een super leuk klusje! Ik gun mijzelf wel zo’n leuk cadeautje!

 • Reageer Miranda 22 november 2017 at 13:08

  Heel graag het kwartet spel, heb wel wat mama vriendinnen en gelijk een goeie gelegenheid om weer eens bij elkaar te komen :-p

 • Reageer Sandra Harmsen 22 november 2017 at 13:08

  Ik zou heel graag het kookboek winnen. Waarom? Omdat mijn kinderen ( 4 kornuiten) alles eten en ik wel eens wat anders wil klaarmaken op een manier wat zij nog niet kennen. 😊

 • Reageer Suzanne 22 november 2017 at 13:08

  Wat een leuke actie weer! Ik zou heel graag de agenda willen winnen. Sinds de oudste naar school is, zijn de afspraken nog meer geworden en verlang ik terug naar een papieren agenda. Deze gaat het worden voor volgend jaar, en winnen zou helemaal top zijn!

 • Reageer Vin 22 november 2017 at 13:10

  Hoi Elsbeth! Om de collectie compleet te maken zou ik de zwangerschapskalender erg graag winnen 🙂 Lekker voor mezelf want ben inmiddels alweer 25 weken zwanger.

 • Reageer Kirsten 22 november 2017 at 13:10

  Leuke actie!
  Graag de gezinsagenda, het hele jaar plezier van.

 • Reageer Antonette van den Brink 22 november 2017 at 13:12

  Super leuke actie!! Heel graag de agenda!!

 • Reageer Sandra Zwart 22 november 2017 at 13:12

  Leuke actie!
  Graag loot ik mee voor de ‘relaxt mama in de keuken’ Dan kan ik samen met het gezin, vrienden en familie ontspannen in de keuken staan.

 • Reageer Laura 22 november 2017 at 13:12

  Heeeeeel graag de mama relax in de keuken!!! Ik heb 3 jongens in huis en ze lusten uiteraard niet allemaal hetzelfde. De een lust vis, de anderen niet. Een lust pasta en de ander gruwelt ervan. De een wil rijst de ander ziet dat liever op de vloer uitgesmeerd. De een wil elke dag pizza, de ander wraps en de derde weer nuggets. De een drinkt melk, de ander water en de derde limonade….. elke avond weer hetzelfde als ik iets op tafel zet: een vindt het heerlijk en een vind het smerig en een ander kijkt en roert in zijn bord en volgt een van de andere broers.. je kunt dus best zeggen dat het avondeten wat stress met zich medebrengt.. wat zou het fijn zijn om eens andere recepten te proberen en inspiratie op te doen voor een stressvrij eetmoment voor mama 😉

 • Reageer Annemarie 22 november 2017 at 13:13

  Leuk!! Aangezien ik over 4 weekjes al ben uitgerekend is de zwangerschapskalender van weinig nut meer helaas… had ik het eerder geweten…!
  Maar de agenda, daar doe ik graag aan mee!! Heel tof!

 • Reageer Annette 22 november 2017 at 13:13

  Heel leuk! Ik zou heel graag de agenda willen winnen.

 • Reageer Nicole Pegels 22 november 2017 at 13:13

  Ik heb agenda net twee weken in huis omdat we al dingen voor het nieuwe jaar moesten noteren, sportwedstrijden vooral. Nu al heel blij mee! Ik hou erg van koken en lees ook graag kookboeken dus ik wil relax mama in de keuken graag winnen voor nog meer inspiratie!

 • Reageer Rebecca van vloten 22 november 2017 at 13:18

  Ik zou graag het relax mama in de keuken winnen. In alle hectiek kan ik zeker wat extra inspiratie in de keuken gebruiken voor een lekkere en gezonde maaltijd. Duim, duim, duim

 • Reageer Nynke 22 november 2017 at 13:18

  Heel graag het kookboek. Voor wat nieuwe inspiratie!

 • Reageer Kelly Daanen 22 november 2017 at 13:19

  Heel leuk ik zou heel graag het boek relax mama willen winnen.
  Als ADHD moeder mag ik af en toe wrl wat relaxter zijn en mezelf niet zoveel druk opleggen.

 • Reageer Marieke 22 november 2017 at 13:23

  De agenda😃 misschien word alles dan wat relaxter🤗

 • Reageer Martine van luijk 22 november 2017 at 13:28

  Heel graag de agenda! Met een druk gezin met 5 kinderen in de leeftijd van 14 tm 4 is er altijd iets te doe en te regelen waar een kind heen moet. Zo kan ik handig alles ordenen en opschrijven en blijft het in mijn hoofd een stuk rustiger😁

 • Reageer Manon Hakkennes 22 november 2017 at 13:29

  De Relax Mama Gezinsagenda is voor mij onmisbaar! Na twee zwangerschappen is het met mijn geheugen nooit meer helemaal goed gekomen….

 • Reageer Marije 22 november 2017 at 13:30

  Hét boek zou ik heel graag eens lezen!

 • Reageer Annelies 22 november 2017 at 13:34

  Het boek! Met een dreumes en een peuterpuber in huis mag het wel eens wat relaxter…..

 • Reageer Ester 22 november 2017 at 13:36

  relax mama koken zou ik graag willen hebben. kook graag maar de kids vinden het niet altijd lekker… 😂

 • Reageer Janneke 22 november 2017 at 13:37

  Het kookboek zou leuk zijn!
  Onze dreumes is op zich een goede eter, maar ik blijf “met de pot mee” toch soms wat lastig vinden. Maar hij vindt het zo gezellig als hij hetzelfde heeft als wij 😍

 • Reageer Karen Mathijs 22 november 2017 at 13:37

  Die gezinsagenda lijkt me super! Zo kan ik de Italiaanse mama’s hier in Firenze eens laten zien hoe wij mama’s uit het Noorden “overleven” met 3 kids! 😜

 • Reageer Ida 22 november 2017 at 13:38

  De agenda is hier al in huis, het kookboek of het boek is heel erg welkom!!

 • Reageer Heidi Hammers 22 november 2017 at 13:38

  Op mijn verlanglijstje staat ‘Relax mama in de keuken’! Daar kan ik als moeder van een zestien-jarige vast nog wel iets uit leren 😉😄

 • Reageer Laura 22 november 2017 at 13:39

  Ohhhh het relax mama boek of relax mama in de keuken! Jeeeejjj!!!

 • Reageer Tessa 22 november 2017 at 13:42

  Ook al ben ik al over de helft, de zwangerschapskalender lijkt me zo leuk! Geef ik hem daarna gewoon door aan de volgende zwangere in de omgeving 😉

 • Reageer Boukje 22 november 2017 at 13:44

  Het kookboek past prima in de nieuwe kast in de keuken! Onlangs de agenda gekocht en ik ben fan!

 • Reageer Miriam Sonneveldt 22 november 2017 at 13:45

  Ik zou supergraag de agenda willen hebben!! <3 😀

 • Reageer Marleen 22 november 2017 at 13:46

  26 oktober is ons eerste kindje geboren! Olivier is al bijna een maand bij ons. Veel verschillende meningen om ons heen. Het relax mama boek past goed bij ons nieuwe gezin!

 • Reageer Miranda 22 november 2017 at 13:47

  Uhm… Klinkt het hebberig als ik ze allemaal wel zou willen🙈

  Als ik moet kiezen ga ik voor het kwartet. Ik ben niet zo van de spelletjes, maar met kerst en oud en nieuw voor de deur is het een leuke afwisseling tijdens de gebruikelijke familiebezoekjes her en der 😁

 • Reageer Maartje Visser 22 november 2017 at 13:54

  Graag het kookboek, wat nieuwe inspiratie is welkom.

 • Reageer Anouk 22 november 2017 at 13:55

  Ik zou het allerliefst het relax-kookboek willen hebben. Mijn man kookt altijd. Maar sinds kort werkt hij 4 van de 5 dagen aan de andere kant van het land en overnacht daar ook. Dat betekent dat ik plots weer in de keuken sta. En als extra taak erbij voor mij voel ik me vaak verre van relaxed. Helemaal wanneer mijn dochters zeuren dat het niet lekker is. Ik kan wel wat tips en goede recepten gebruiken.

 • Reageer Alída 22 november 2017 at 13:55

  Leuke actie! Ik ga voor het boek!

 • Reageer Alice Ermes 22 november 2017 at 13:55

  Ik zou graag 1 van de items winnen, kan alleen niet kiezen! Dan kan mijn dochtertje het aan haar juf geven. Juf betrekt de klas leuk bij haar zwangerschap. Vanmorgen hadden ze zelfs een reveal party.
  Juf krijgt haar eerste, en ze moet nog leren: Die andere moeders doen ook maar wat…..

 • Reageer Moniek 22 november 2017 at 13:56

  Oh, wat leuk! Relax mama in de keuken staat op mijn lijstje want dat kan ik wel gebruiken 😅

 • Reageer Monique 22 november 2017 at 14:02

  Wat een leuke actie, Elsbeth!
  Ik doe graag mee voor Relax Mama in de Keuken. Wat inspiratie in menu’s, met name mbt de kinderen, lijkt mij heel fijn.
  Hartelijke groet, Monique

 • Reageer Renee 22 november 2017 at 14:05

  Heel graag het relax mama kwartet!!!

 • Reageer Serena 22 november 2017 at 14:06

  Wat een leuke actie! Het mama relax kookboek zou ik best willen winnen. Met een moeilijke eters blijven we proberen om gezonde en nieuwe maaltijden op tafel te zetten. Zo af en toe eet onze moeilijke eters een 2e hap dus we blijven volhouden😁

 • Reageer Femke 22 november 2017 at 14:08

  Ik zou graag relax mama in de keuken willen. Met een puberende peuterjongen en een klein meisje dat tegen de kerst wordt verwacht kan ik wel wat hulp gebruiken bij de kookstress. Het relax mama boek lag 2 jaar geleden onder de kerstboom en echt enorm van genoten!

 • Reageer Sarah 22 november 2017 at 14:10

  Het kookboek zou hier heel goed van pas komen met een dreumes die vaak weigert te eten!

 • Reageer Anita Groot 22 november 2017 at 14:15

  We zijn hier echte spelletjes spelers en dit kwartet ontbreekt nog. Wij hopen dus op het kwartet.

 • Reageer Marijke Brouwer 22 november 2017 at 14:16

  Het kwartet!!! We zijn gek op spelletjes hier thuis en ik ken ook een aantal moeders in mijn buurt die het ook(dus net als ik!) nodig hebben af en toe samen te relativeren. Want als ik eens samen met vriendinnen kan lachen om de dagelijkse dingen en me niet schuldig voel dat ik niet die mama van de reclame ben, dan ben ik een veel leukere mama!

 • Reageer Tineke 22 november 2017 at 14:17

  Het receptenboek, staat al maanden op mijn verlanglijstje. Maar elke keer koop ik toch weer iets voor mijn zoontje en niet voor mijzelf…. het wordt tijd dat ik eens aan mezelf denk.

 • Reageer Neeltje van de Laar 22 november 2017 at 14:33

  Heel graag de agenda! Die is afgelopen jaar ook echt mijn redding geweest en is heilig voor me. Vooral de borrelstickers 😊

 • Reageer Annabel 22 november 2017 at 14:35

  De agenda lijkt mij super om te winnen! Drukke boel, zo’n gezin runnen dus een agenda zal wel helpen met het overzichtelijk maken van alle activiteiten!

 • Reageer Marlies 22 november 2017 at 14:36

  Wat een leuke reacties van iedereen! Het kookboek staat hier op het lijstje, want de gebakken aardappeltjes met kipburger en spinazie a la crème staan hier nu wel erg vaak op het menu. Ik heb domweg geen inspiratie meer aan het einde van de dag. Maar aangezien de liefde van de man door de maag gaat en ik hier 5 mannen in huis heb, valt daar wel wat te winnen 😀

 • Reageer Willy-Anne van Zwienen 22 november 2017 at 14:46

  Ik doe graag mee voor ‘Relax Mama in de keuken’. Als moeder van 2 peuters die ik vaak inspiratie op uit je weekmenu’s. Dit kookboek is een leuke aanvulling waar ik zeker veel lekkers uit zal maken.

 • Reageer Shanna 22 november 2017 at 14:47

  Wat een leuke actie!! Het kookboek zou zeer zeker welkom zijn!

 • Reageer Marije Falger 22 november 2017 at 14:52

  Leuke actie. Het kookboek zou ik wel willen winnen. Staat al even op mijn verlanglijstje.

 • Reageer Merel Maiburg 22 november 2017 at 14:52

  Heel leuk het Relax Mama in de keuken kookboek! Dan ga ik eens kijken of ik er (ook) een Relax Papa in de keuken van kan maken!

 • Reageer Joan de Jonge 22 november 2017 at 14:52

  Zou heel graag het kookboek winnen!
  Elke week wacht ik met smart op je Weekmenu.
  Vooral de luie huisvrouwen roti doet het hier erg goed😋
  Met de gerechten uit het kookboek gaat ik hier
  thuis vast ook punten scoren.
  En laten we wel wezen ik ben dit jaar best lief geweest.. dus de Sint gunt mij dat vast ook😁

 • Reageer Susanne Ruiter 22 november 2017 at 14:57

  Heeeeel graag de agenda! Met drie kinderen die ook steeds meer afspraken krijgen, is het elke week weer een uitdaging om de puzzel in elkaar te krijgen. Wie breng wie waarheen en wanneer? Een overzichtelijke agenda zal daar zeker bij helpen en helemaal mooi dat er ook soms een gerecht in staat… 1 ding minder om over na te hoeven denken 😉

 • Reageer Chantal 22 november 2017 at 14:58

  Super leuk de relax mama gezinsagenda. Need it! 😂

 • Reageer Helene Kuijpers erven 22 november 2017 at 14:58

  Het kookboek zou ik graag willen winnen.
  27 nov ben ik jarig, zou een mooi verjaardagscadeau zijn.

  De relax gezind agenda 2018 is hier al vol in gebruik👌

 • Reageer Bianca 22 november 2017 at 15:00

  Ik zou heel graag de gezinsagenda willen winnen. Kan ik al onze afspraken duidelijk noteren en niets door elkaar halen.

 • Reageer Rox 22 november 2017 at 15:05

  Heel graag het relax mama kookboek, kan ik eens wat vaker de keuken in duiken ipv mijn lief 😉

 • Reageer Jedidja 22 november 2017 at 15:12

  Wat een super leuke actie! De agenda lijkt mij erg leuk!

 • Reageer Suzanne Strootman 22 november 2017 at 15:13

  De agenda of het kookboek!!! Zien er super uit! En kan ik goed gebruiken als studerende moeder 🙂

 • Reageer Krista 22 november 2017 at 15:16

  Oh ja ik zou heel graag de agenda winnen. Heb er vorige week bij AH mee in mijn handen gestaan en vol enthousiasme op mijn verlanglijstje gezet 🙂

 • Reageer Annelies Vanderstichele 22 november 2017 at 15:17

  Graag het kookboek!

 • Reageer Mariël 22 november 2017 at 15:21

  Graag de agenda. In januari uitgerekend van de tweede. Ik denk dat een agenda dan heel goed van pas komt.

 • Reageer Sarah 22 november 2017 at 15:26

  Relax mama gezinsagenda! Misschien gaat het plannen van alles naast elkaar beter (never to late to give up)

 • Reageer Michelle Peeters 22 november 2017 at 15:27

  Wat een coole actie!!! Zelf wil ik héél graag het boek lezen; als (bonus)mama van een dreumes en twee grote(re) broers is die “relaxte” modus soms ver te zoeken 😉 Maar mocht er ook een ander blij gemaakt worden; vriendinnetje Suus is in verwachting van hun derde spruit en ach…. zou ze graag nóg een beetje blijer maken!

 • Reageer Ilja Huisman 22 november 2017 at 15:30

  Relax mama in de keuken! Lijkt me ideaal, vaak is het niet zo relaxed 😁

 • Reageer Yvette 22 november 2017 at 15:33

  Wat leuk! Het kookboek zou een uitkomst zijn voor zowel mijn werk als thuis. Inspiratie ontbreekt nog wel eens.

 • Reageer heidi 22 november 2017 at 15:38

  Ooow de gezinsagenda 😍😍 Beetje overdreven om die te kopen omdat we maar met z’n tweeën zijn, maar ik vind hem zo leuk!!

 • Reageer Geeske 22 november 2017 at 15:43

  Het kookboek! Hopelijk vallen deze recepten wel in de smaak!

 • Reageer Rianne 22 november 2017 at 15:47

  De agenda zou alle hectiek hopelijk wat meer structureren!

 • Reageer Rosalinda 22 november 2017 at 15:53

  De agenda! Als alleenstaande mama wel fijn om alles op een rijtje te kunnen zetten 😉

 • Reageer Suzanne 22 november 2017 at 15:54

  Het kookboek zou ik heel tof vinden… Mijn man gaat meer koken want dichterbij werken en ik ben juist meer van huis in 2018.

 • Reageer linda de Moor-Moen 22 november 2017 at 16:16

  Het kookboek zou heel fijn zijn. Met 3 kids & met alle 3 ‘dit-lus-ik-niet’ uitspraken is dit boek voor mij goede inspiratie…wie weet word ik er relaxt van!

 • Reageer Sanne 22 november 2017 at 16:17

  Heel graag de agenda! Ik bibber al bij het idee dat die van 2017 bijna niet meer gebruikt kan worden. Ik schrijf nu steeds alles op een kladje omdat ik geen andere agenda wil als de relax mama agenda hihi

 • Reageer Nienke de Waal 22 november 2017 at 16:18

  Ik zou het kookboek ook heel leuk vinden om te winnen. Over een weekje krijgen we onze tweede erbij en mijn oudste dochter is niet echt een bijster goede eter. Misschien dat het boek uitkomst biedt!

 • Reageer Lisette Tromp 22 november 2017 at 16:28

  Ooooh heel graag “Relax mama in de keuken”! Zodat deze mama heel wat relaxter in de keuken staat én wat meer inspiratie heeft!

 • Reageer Fiona 22 november 2017 at 16:29

  Mijn leven alleen met 3 kindjes is heel chaotische… zou die één agenda voor ons vier drukke levens ons redding zijn?! Ik kan het maar proberen, ik beloof niks haha

 • Reageer Marleen 22 november 2017 at 16:37

  Heul heul heul graag het boek! X

 • Reageer Patricia 22 november 2017 at 16:41

  Dan zou ik heel graag kans maken op de Relax Mama agenda, als werkende mama met 2 kindjes op de basisschool, met alles wat daarbij komt kijken, en een hubby met ook een druk sociaal leven ben ik die wel nodig.. 🍀

 • Reageer Brenda 22 november 2017 at 16:45

  Oehh de agenda!
  Het kwartetspel heb ik nl al in bezit (zo relaxed ben ik dus al) en de kalender is niet nodig (ik ben al een zeer relaxte mama dus)
  De agenda zou top zijn! Zo relaxt als dat mama is… Zo onrelaxt is het huishouden en de gezinamanagement 😂

 • Reageer Nikki 22 november 2017 at 16:45

  Deze chaoot kan de gezinsagenda heel erg goed gebruiken! Dit jaar staat die van jou op mijn verlanglijstje. 🤞🏽

 • Reageer Rinske 22 november 2017 at 16:46

  Het relax mama in de keuken zou ik superleuk vinden! Heb al geregeld cadeaus gegeven uit de serie en zou nu zelf wel eens iets willen. Keukenboek zal me inspireren met nieuwe, gezonde en lekkere maaltijden!

 • Reageer Michelle vd Laan 22 november 2017 at 17:03

  Heel graag het kookboek!

 • Reageer Esther 22 november 2017 at 17:04

  Wat een leuke actie zeg.
  Heeeeel graag de agenda, die is straks wel weer hard nodig met al die gastkindjes over de vloer hier.
  Kwartet en boeken hier natuurlijk al in huis en zwangerschapskalender is niet meer nodig omdat ons gezinnetje net compleet is geworden ❤

  Liefs van Esther

 • Reageer marije 22 november 2017 at 17:05

  De agenda lijkt me super!

 • Reageer Annelie 22 november 2017 at 17:09

  Voor mij graag het boek! Ik ben een kersverse moeder, pas 6 weken, en ik moet nogal wennen. Op de spaarzame momenten op een dag dat ik even rust heb, volg ik graag op Facebook de geweldige club van relaxte moeders om even te ontspannen. Wat fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die nogal moet wennen aan het moederschap. Ik put kracht uit de verhalen en probeer elke tip goed op te slaan. Een boek vol met meer van dat…..dat zou zorgen voor een grote glimlach op zijn gezicht, elke dag weer! Help deze zoekende moeder de winter door 😉

 • Reageer Martine 22 november 2017 at 17:09

  Heel graag het relax mama boek.
  Ik wil zo graag veel relaxter worden.

 • Reageer Ryanka Hazekamp 22 november 2017 at 17:10

  Ik zou graag een agenda winnen voor mijn vriendin. Zelf heb ik ‘m al gekocht en ik gun haar ook dit gezellige boekje!

 • Reageer Nele Van Broekhoven 22 november 2017 at 17:29

  Ik zou graag de agenda winnen zodat ik hem kan schenken aan mijn schoonzusje. Ze heeft 4 kindjes en runt dit gezelschap reuzegoed maar een goede agenda maakt het net iets makkelijker!

 • Reageer Doreen de Jong 22 november 2017 at 17:32

  Wat een leuke winactie!! Ik zou graag in aanmerking willen komen voor het kookboek ‘relax mama in de keuken’. Mijn schoonzusje attendeerde mij op de werkmenu’s. Sinds dien probeer ik elke week een aantal recepten uit. Het heeft mij geleerd om anders te gaan koken en ik heb hierdoor meer plezier gekregen in koken. En ons gezin geniet altijd weer van de maaltijden!!

 • Reageer Sandra 22 november 2017 at 17:49

  Het kwartet staat op mijn wishlist dus dat zou fantastisch zijn. Ik vind hem echt hilarisch!
  X

 • Reageer Monique Verkooijen 22 november 2017 at 17:59

  Heel benieuwd of de agenda zo goed werkt als hoe leuk hij er uit ziet!

 • Reageer Els Van Daele 22 november 2017 at 18:02

  Het boek ‘Relax mama in de keuken’ omdat ik zo een hekel heb aan koken en dus altijd gesprek aan inspiratie, en omdat ik héél graag nog veel zwangerschapskilo’s kwijt speel.

 • Reageer Laura van de Kuit 22 november 2017 at 18:05

  Oh wat een supergave kans! Relax Mama in de keuken is een ware lifesaver hier in huis! Die heb ik dus al. 😉
  Wij zouden heel graag meedoen voor de gezinsagenda!!
  Groot fan! Van paniekmama naar relaxmama! 💜

 • Reageer dieuwertje klein tank 22 november 2017 at 18:06

  Leuk! Ik wil de agenda wel winnen. vorig jaar het kookboek van de sint gehad 😉

 • Reageer Lianne Buddingh 22 november 2017 at 18:20

  Heeeeel graag de zwangerschapskalender! Vond hem al erg leuk, een paar keer op 2wmn voorbij zien komen en nu ik zelf weer zwanger ben van baby nr 2 en dat hele zwanger zijn een hele kunst is met een rondrennende peuter, kan ik af en toe wel wat relativering gebruiken 😉

 • Reageer Berber Oldenbeuving 22 november 2017 at 18:33

  Oooh, ik hou heel erg van koken! Graag je kookboek met relaxte recepten!

 • Reageer Anniek de Boer 22 november 2017 at 18:33

  Ik zou graag de gezinsagenda winnen.

 • Reageer Annemiek van der Kloet 22 november 2017 at 18:35

  Relax mama in de keuken graag! Mijn zoon is zo’n moeilijke eter. Dus hoop dat er goede tips en recepten in staan, zodat het weer wat gezelliger wordt aan tafel!

 • Reageer S bootsman 22 november 2017 at 18:39

  Het kwartet staat hoog op mijn verlanglijstje!

 • Reageer Ingeborg 22 november 2017 at 18:48

  Leuk, ik doe graag mee voor het kookboek!

 • Reageer Linda Steehouwer 22 november 2017 at 18:59

  Leuk leuk! Dan kies ik voor ‘relax in de keuken’ zodat ik lekker relax word, maar die kleine vent van me natuurlijk ook!

 • Reageer Ingemar 22 november 2017 at 19:04

  Hier ga ik graag voor het kookboek! Met drie
  meisjes en een drukke baan, kan ik zeker wel inspiratie gebruiken om lekker, snel en gezond te koken. Ik heb al een flink aantal dingen uit de weekmenu’s gehaald met groot succes😃😃😃

 • Reageer Tine 22 november 2017 at 19:06

  Het kookboek. Relax koken met kinderen in de buurt is me nog niet gelukt. Misschien met je boek wel 🙃.

 • Reageer Dominique 22 november 2017 at 19:11

  De Relax Mama Agenda ziet er superhandig uit!!

 • Reageer Alida 22 november 2017 at 19:22

  Ik zou graag de gezinsagenda willen hebben. Met 3 kinderen die naar school/peuterspeelzaal gaan en allemaal andere activiteiten hebben (sporten, buitenschoolse culturele activiteiten, speelafspraken etc) en een in wisseldiensten werkende man is deze mama echt toe aan het creëren van overzicht in een gezinsagenda.

 • Reageer Marieke 22 november 2017 at 19:23

  Heel graag de relax gezinsagenda! Dit jaar voor het eerst gebruikt en die móet echt in de herhaling. Maar hoe leuk zou het zijn als ik dit als cadeau mag krijgen!!!..

 • Reageer Bauke Vorstenbosch 22 november 2017 at 19:26

  Wat is het relax mama kookboek welkom hier! Met een peuter en pre puber is het af en toe erg hectisch in huis, om dan nog maar niet te spreken over wat de een heel lekker vind en de ander juist helemaal niet lust! Hoop hier recepten in te vinden waar ik iedereen blij mee maak

 • Reageer Linda 22 november 2017 at 19:27

  Ohhh zo leuk allemaal!!! De agenda zou hier wel het meeste van pas komen! Manlief en ik werken allebei in de zorg en hebben dus allebei onregelmatige werktijden en dus is het altijd een heel geplan en geregel met schooltijden, zwemles, kinderdagverblijf, opa’s en oma’s die oppassen…. ook een hele kunst om dan relaxed te blijven ;-)!

 • Reageer Marieke Geijsels 22 november 2017 at 19:30

  Voor mij super graag het boek. Ik ben zelf mama van drie en werk als huisarts en zie zo erg veel moeders met pf zonder hun kroost. Dagelijks probeer ik ze (uit eigen ervaring) tips te geven om die moeilijke jaren te baas te blijven en hou ik ze voor dat het zal beteren (ja toch???!?). Alle extra inspiratie is dus meer dan welkom!

 • Reageer Heleen 22 november 2017 at 19:31

  Ik zou heel graag relax mama in de keuken willen winnen. Geweldig bruikbaar in ons drukke gezin met 5 kinderen

 • Reageer Marloes Tremour 22 november 2017 at 19:31

  Oeh heel erg leuk! De agenda zou supergoed van pas komen!

 • Reageer Lysanne 22 november 2017 at 19:36

  Het kookboek is hier erg welkom! Ik ben toe aan nieuwe inspiratie en vind het erg lastig om steeds maar weer te bedenken wat we weer gaan eten. Het kookboek is dus zeer welkom!

 • Reageer Fiona 22 november 2017 at 19:40

  Ik zou graag relax mama in de keuken winnen. Ik ben sinds 4 weken mama van 3 dus mijn vriezer is inmiddels wel leeg. Tijd voor nieuwe simpele gezonde gerechten.

 • Reageer Annemiek Broekhuis 22 november 2017 at 19:46

  Op mijn verlanglijstje staat het boek relax mama in de keuk.
  Lijkt me erg handig op mijn werkdagen….dan is het altijd druk druk druk rond etenstijd😱

 • Reageer Elvira Visser 22 november 2017 at 19:49

  Wij zouden graag het kookboek willen krijgen Relax Mama in de Keuken want met een 5 jarige autistische jongen die steeds meer weigert en erg kieskeurig is door sensorische overprikkeling is mijn inspiratie en wilskracht ff op. # Superkado

 • Reageer Marie-Louise van de Ven 22 november 2017 at 19:57

  heel graag de agenda. Die lijkt me ontzettend mooi en praktisch!

 • Reageer Irene van Veen 22 november 2017 at 20:19

  Aangezien ik graag gezond én afwisselend eet maar mijn kook inspiratie op begint te raken zou ik heeel blij worden van het Relax Mama kookboek!

 • Reageer Mireille 22 november 2017 at 20:30

  Ik sla de zwangerschapskalender maar over…. een 4e zou voor ons niet zo relaxed meer zijn 😂

 • Reageer Sara 22 november 2017 at 20:34

  Mij kan je heel blij maken met het kwartet! Leuk om eerst wat in te snuisteren en daarna aan de ouderraad van de peuterspeelzaal te schenken. Kunnen ze nog jaren lang een ouderavond mee opvrolijken!

 • Reageer Maaike 22 november 2017 at 20:43

  Het Relax Mama Kookboek zou zeer van pas komen! Een relax momentje in de keuken, met twee drukke bengels op de achtergrond. Een toffe toevoeging aan mijn nieuwe kookboekenkast!

 • Reageer Mandy 22 november 2017 at 20:46

  Ik zou het relaxmama boek willen winnen voor Tanika zij kan op veel momenten een relaxmama opsteker gebruiken. Ennnn omdat zij het het meeste verdient! 😘

 • Reageer Tanika 22 november 2017 at 20:48

  Heel graag het boek. Het word tijd om een relaxe mama te worden. Me zoontje is 2 en echt nog niet relax geweest en wil niks liever dan relax worden. Ga niet me hele privé leven neer zetten maar het boek zou weer een stukje zijn wat me misschien extra kan helpen.

 • Reageer Alexandra Veenstra 22 november 2017 at 20:55

  Oooooh heel graag het Love Mama boek! En het kwartet!! Agenda en Kookboek zijn echt een succes. Zooo gaaf!!

 • Reageer Alma 22 november 2017 at 20:56

  Relax mama in de keuken lijkt me leuk voor nieuwe tips en ideeën. Want wat is het moeilijk om steeds iets nieuws/ lekkers op tafel te zetten.

 • Reageer Anouk 22 november 2017 at 20:58

  Oeh, ik ga voor de agenda!

 • Reageer Mariska 22 november 2017 at 21:07

  Graag het relax mama boek! Kookboek heb ik recent zelf aangeschaft en is een echte aanrader.

 • Reageer Wendy 22 november 2017 at 21:09

  Oooh heel erg graag de agenda! Ik heb er dit jaar ook zoveel plezier van! Met ons 5- koppige, samengestelde gezin, is de agenda echt een uitkomst! 😃

 • Reageer Maaike 22 november 2017 at 21:10

  Het kookboek! Lijkt me een mooie aanvulling op de agenda van 2018 (die ligt al deels beschreven klaar…).

 • Reageer Sonja 22 november 2017 at 21:14

  Wat leuk! Een relax mama in de keuken zou super zijn. Ik kan wel wat inspiratie en tips gebruiken. Vooral het eten is op dit moment drama. Misschien dat deze recepten wonderen kunnen verrichten.

 • Reageer Wendy 22 november 2017 at 21:19

  Heel graag het relax kookboek. Ook na lange werkdagen nog een verantwoorde maaltijd op tafel zetten, ideaal!

 • Reageer Karen 22 november 2017 at 21:20

  Met een tweede die er bijna aan komt zou het boek relax mama in de keuken perfect zijn!

 • Reageer Pauline 22 november 2017 at 21:22

  Ooooohjeeeee allemaal leuke cadeaus!! Wij gaan voor het kookboek 🍽
  Waarom? Ik werk sindskort weer dus sindskort staat mijn held, “de man”, weer in de keuken, en de tweeling van 2,5 ernaast. Zelfs bij een simpel pasta’tje moet ik precies uitleggen wat je eerst bakt, wat erin moet en hoelang alles op moet staan. Iets met; ‘Geen-tijd-voor’ en ‘geen-zin-in’. Dus hoe handig is dan een kookboek met relaxte recepten! Ik hoef smorgens alleen nog maar een briefje neer te leggen met een bladzijde nummer, top! We zullen er allemaal blij mee zijn 🤗

 • Reageer Elise van Rossum 22 november 2017 at 21:44

  Ik zou graag het kookboek winnen. Niet voor mezelf, maar voor mijn man. Hij is vaak degene die toch ook na zijn zware werkdag weer gaat koken voor mij en onze 2 kids van 3 en 5. Met dit boek kan hij als een relaxte papa koken en dan hopelijk ook eens te horen krijgen: Lekker papa! Ipv dat lust ik niet…

 • Reageer Josine 22 november 2017 at 21:55

  Relaxed in de keuken, dat lijkt me wel wat 😊 Altijd een hele toer om met 3 aandacht vragende ukkies een maaltijd in elkaar te flansen en het vooral ook gezellig te hebben aan tafel. Inspiratie is welkom!

 • Reageer Majella 22 november 2017 at 22:02

  Heel graag relax mama in de keuken voor mijn gezin met drie kleine kindjes!

 • Reageer Sophie 22 november 2017 at 22:15

  Kiezen is moeilijk maar toch heeft het boek mijn voorkeur. Ik ben 4 maanden geleden mama geworden van ons tweede kindje en binnen enkele weken ga ik terug werken. Tips om dan een relaxte mama te blijven zijn erg welkom 😊.

 • Reageer Wis 22 november 2017 at 22:18

  Ja, die agenda staat dus al een tijdje op mijn verlanglijstje 👍🏼

 • Reageer Marjolein 22 november 2017 at 22:21

  Het relax mama boek staat hier al in de kast! Maar merk dat ik echt wel wat inspiratie kan gebruiken in de keuken, doe dus graag mee om relax mama in de keuken te winnen! 🤞🏻

 • Reageer Tanja 22 november 2017 at 22:27

  De agenda! Zodat ik hopelijk onze afspraken niet steeds vergeet!

 • Reageer Janine 22 november 2017 at 22:28

  Ik zou helemaal relaxed worden van het kookboek!!

 • Reageer Wendy 22 november 2017 at 22:29

  Het kwartet lijkt me heel geestig, weet ik (nu 38 weken zwanger) wat me te wachten staat 🙂

 • Reageer Marga van den Berg 22 november 2017 at 22:45

  Eigenlijk kan ik niet kiezen, allemaal leuk!
  Het liefst heb ik dan wat inspiratie voor in de keuken. Dus ik zou graag het kookboek winnen!

 • Reageer Annelies 22 november 2017 at 22:46

  Leuk!! De Relax mama in de keuken! Ben geen keukenprinses en kan wel wat inspiratie gebruiken!

 • Reageer Birgit 22 november 2017 at 22:50

  Ik wil graag de agenda! Morgen na een jaar terug aan het werk, zal plannen worden!

 • Reageer Chantal Blomsteel 22 november 2017 at 22:58

  Ohwww bij mij staat op nummer 1 op mijn verlanglijstje DE gezinsagenda!! Vorig jaar mijzelf kado gedaan and I LOVE IT.
  Als chaotische moeder van 3 kids is dit mijn redding😛❤

 • Reageer Laura Hornikx 22 november 2017 at 23:18

  Ik wil erbij! Bij de club!
  Was in het begin nog zo niet relaxed en nu, 14 weken later begin ik het te leren.
  Als producer is m’n enige houvast slaap-, eet- en koffieschema’s opstellen dus ik word heel blij van de agenda!

 • Reageer Christa Klok 22 november 2017 at 23:33

  Ik wil heel graag de agenda.ik heb hem al in de winkel bekeken. Ik heb hem met stip op mijn verlanglijstje staan. Hij is echt leuk

 • Reageer Isa 23 november 2017 at 00:13

  De gezinsagenda! Die vind ik zo leuk! En zou heel erg goed van pas komen nu we (heel) binnenkort een gezinnetje van vier zijn.

 • Reageer Meike 23 november 2017 at 03:20

  Ik zou heel graag de agenda winnen. Ons dochtertje wordt volgende week 6 jaar en merk dat ik het superleuk vind om moeder te zijn maar ook dat ik het erg zwaar vind. Ik voel me vaak geen relaxte moeder en een agenda met opbeurende teksten die zelfvertrouwen geven lijkt mij super !

 • Reageer Maaike 23 november 2017 at 06:47

  Het boek met de 101 tips!

 • Reageer Esli 23 november 2017 at 06:47

  Het recepten boek voor de inspiratieloze drukkere dagen met 2 kids

 • Reageer Heske van Esch 23 november 2017 at 06:57

  Ik zou graag de gezinsagenda willen winnen. Hopelijk vergeet ik dan niet (weer) de studiedagen van de kids…

 • Reageer Elma 23 november 2017 at 08:05

  Ik zou heel graag het boek willen winnen. Begin dit jaar is mijn dochtertje vlak na de bevalling overleden (vroeggeboorte). Gelukkig ben ik nu zwanger van haar broertje of zusje, maar zit al weken thuis omdat ik rustig aan moet doen. De moeilijkste en spannendste weken komen nu (nu 21 weken zwanger) en het winnen van het boek zou een heel fijn lichtpuntje zijn!

 • Reageer Colinda 23 november 2017 at 08:56

  Zoveel reacties! Maar ik doe toch een poging… 😊 Ik zou heel graag het kookboek willen winnen. Heb hem zelfs al op mijn verlanglijstje staan voor kerst. Sinds deze zomer onze 2de geboren is, schiet het variërend koken er behoorlijk bij in. Verder als aardappelen, groente en vlees of een vlugge pasta komen we vaak niet. En als het het eens wat anders is, zijn het vaak van die knorr wereldgerechten. Dus was meer variateit zou best mogen!

 • Reageer Margriet goemans 23 november 2017 at 09:15

  Heel graag het kookboek!! Na hectische en chaotische tijd weer helemaal zin om te koken en de Kids vinden je recepten heerlijk

 • Reageer Charlotte Trippenzee 23 november 2017 at 09:16

  Allereerst wat een leuke winactie en zeker zo in deze feestmaanden! Ik zou dolgraag het relax mama kookboek willen winnen. Met een huishouden met alleen maar mannen (twee heerlijke boys van 5 en 4 jaar oud) is het altijd gezellig druk. Soms zo druk dat er tijd tekort is om een lekker recept te verzinnen. Met dit prachtige kookboek zal er vast iedere avond iets lekkers op tafel komen te staan! 🍀

 • Reageer Sarah Guennec 23 november 2017 at 09:19

  Super leuk als werkende alleenstaande mama met een voorkeur voor lekker bewust en gezond eten maar ook graag niet te ingewikkeld ivm weinig tijd en een kieskeurige zoon zou ik heel graag het kookboek willen winnen.
  Een ideaal kado voor mezelf onder de kerstboom.

 • Reageer Anneke Scholten 23 november 2017 at 09:31

  Heeeeel erg graag zou ik de agenda winnen. Het exemplaar van 2017 is me erg goed bevallen! Mocht ik hem niet winnen dan staat deze agenda wel op mijn verlanglijstje om aan te schaffen.

 • Reageer Yoni lodewijk 23 november 2017 at 09:31

  Wat een leuke winActie! Ik zou heel graag de agenda willen winnen. Als onregelmatig werkende en deeltijd studerende moeder van 2 prinsessen , Zoë van 5 en Eva van 3 , die sinds kort allebei een sport gekozen hebben. Turnen en dansen:) en vanaf maart beiden naar school gaan. En met een man die door het hele land werkt valt er hier nogal wat te plannen! Daarnaast plan ik graag zo veel mogelijk leukedingendoedagen in voor het hele gezin! En aangezien ik shef planning ben in dit gezin 😉 zou deze mooie agenda heel goed van pas komen.

 • Reageer Tri van Schagen 23 november 2017 at 09:59

  Relax mama in de keuken

 • Reageer Eva van Eden 23 november 2017 at 10:12

  Oh, heel graag het boek! Momenteel zwanger van de tweede en had het boek graag na de bevalling van de eerste al willen lezen. Had ik die eerste drie maanden waarschijnlijk een stuk relaxter doorgekomen.
  Om nu dus niet in dezelfde valkuilen te vallen, hierbij poging 2 om je boek voor de bevalling in huis te hebben…

 • Reageer Dafne Thielking 23 november 2017 at 10:12

  Ooh heel graag de relax mama agenda! Met een puberzoon, een pre-puber dochter en een peuterpuber zou ik heeeel graag deze willen winnen…misschien kan ik tussendoor dagen van relaxen inplannen🙈

 • Reageer Dinande 23 november 2017 at 10:32

  Ik zou heel graag de gezinsagenda willen winnen. Met een nieuw gezin van 4 personen is het goed plannen en bijhouden van alle afspraken echt een must!

 • Reageer Marlies Nieuwkoop 23 november 2017 at 10:36

  Lijkt me tof om het kookboek te winnen! Ik kan wel wat inspiratie in de keuken gebruiken voor mijn 5 schatteboutjes!

 • Reageer Joyce anthonio 23 november 2017 at 10:38

  Heel graag het agenda had hem dit jaar ook gekocht en ik heb nog nooit zo’n fijne agenda gehad !!

 • Reageer Emily 23 november 2017 at 11:02

  Leuk de relax mama agenda 😀

 • Reageer Mirjam 23 november 2017 at 11:10

  Het kookboek of de agenda. Daar zou je mij ontzettend blij mee maken!

 • Reageer Sarai 23 november 2017 at 11:27

  Eigenlijk alles wel! Ik ben niet zwanger, maar weet wel iemand fff ie ik blij kan maken met de zwangerschapskalender.
  Een agenda gebruik ik altijd. (Chaotisch kippenhok hier). Zo houd ik overzicht. Meestal dan.
  Maar mocht ik niks winnen, koop ik het zelf, omdat ik het verdien.😁

 • Reageer Esther van der Steeg 23 november 2017 at 11:35

  Heel graag de agenda. Omdat ik zwanger ben van onze derde en dus straks wel wat hulp kan gebruiken bij het plannen en organiseren 😉

 • Reageer Iris 23 november 2017 at 11:42

  Het relax mamaboekje om aan mn vriendinnetje te geven met Sinterklaas, het kookboek voor mijn zusje en de agenda voor mezelf! De rest heb ik zelf al, maar het zijn zulke toffe boeken dat weggeven zeker leuk is!

 • Reageer Vanessa de Knegt-Loendersloot 23 november 2017 at 11:49

  Jaaaaaaaaa! Ik zou heel graag de agenda willen winnen! Ik heb hem nu ook en het werkt fantastisch; de kids helpen mee invullen, het recept van de Spaanse aardappel me spiegelei valt hier erg in de smaak en de teksten in de agenda zorgen voor een relativerende moeder (-:
  Erg blij met de agenda, ook in 2018!

 • Reageer Paola van thiel 23 november 2017 at 11:54

  Oh het kookboek of agenda😊.. ik las pas dat sommige ouders het elke dag schoonmaken van de bakjes en drinkbekers een vervelend klusje vinden terwijl ik dat veeeeeel liever doe dan elke dag maar weer bedenken wat we potverdorie weer moeten eten… maar de agenda is helemaal welkom want door alle zwemlessen, voetbal, turn en hobbyclubjes en daarnaast ook nog zelf een leven heb met theater of eten, soms jet overzicht kwijt ben.. de agenda lijkt me ook leuker staan dan elke maand maar weer een uitgeprint blad van de maand met daarop alles geschreven wat voor die maand gepland staat.

 • Reageer Erica webers 23 november 2017 at 12:12

  Graag zou ik een gezinagenda winnen…4 mannen hier in huis en 1 mama die alles in goede banen moet kunnen leiden qua planning :school, werk, sporten en oppas ,komt hij heel goed van pas. Het kwartet spel heb ik al, zorgt voor hilarische ontspannen avondjes met mede moeders…
  Liefs
  Erica

 • Reageer Jessica 23 november 2017 at 12:31

  Heel graag het kookboek, zo fijn om na opperdepop (een van de basics thuis) een goede opvolger te hebben! Daar zijn de kids in elk geval aan toe 😉

 • Reageer Anneke 23 november 2017 at 12:44

  Heel graag de gezinsagenda. Mijn agenda en planbord puilen uit met alle verschillende afspraken. Mijn oudste is 4 jaar dus daar komen behalve de gewone afspraken ook nog de schoolactiviteiten en zwemles bij en daarnaast ook de kinderfeestjes. De jongste is bijna 6 maanden dus met alle afapraken van de oudste moet het consternatiebureau er ook nog bij gepland worden. En dan ook nog mijn werkafspraken.met deze agenda denk ik straks hopelijk telax t komt goed

 • Reageer Nele Lauwers 23 november 2017 at 12:46

  Ik zou heel graag het kookboek winnen. Telkens het menu van de week online komt, ben ik benieuwd hoe jullie er weer een relaxte eetweek van maken.

 • Reageer Suzanne Vermeer 23 november 2017 at 12:47

  Relax mama in de keuken ❤

 • Reageer Madi 23 november 2017 at 12:48

  Ik wil al een lange tijd jouw boek! Helaas heeft Sint of de kerstman deze hint nooit begrepen.. Daarom doe ik een poging om mijzelf blij te maken.. Duim, duim, duim!
  Het lijkt mij heerlijk om even uit de drukte vam 3 kids en bijna fulltime job te vluchten en te verdrinken in een boek.

 • Reageer Lianne Kemp 23 november 2017 at 13:15

  Ik zou heel graag het relax mama kookboek willen. Wat ideeen en inspiratie om mijn gezin voor te schotelen. Want de ideeen zijn schaars momenteel.

 • Reageer Sarah veeckman 23 november 2017 at 13:29

  Super actie … Ik ga voluit voor de agenda !!! Mijn hoofd is nog altijd niet hersteld van zwangerschap en bevalling 😉😂

 • Reageer Centa 23 november 2017 at 13:39

  Hey, mijn commentaar van gisteren is weg? Graag het kookboek om dat tijdstip ook wat relaxter te maken bij ons.

 • Reageer Tessa van der Poel 23 november 2017 at 13:40

  Wat een moois. Met kids van 3 en 6 zijn we elk jaar weer op zoek naar een manier om afspraken goed te plannen zodat alles goed loopt. Nu een krabbelkalender aan de muur zou deze agenda misschien toch de oplossing zijn?!?

 • Reageer Elise 23 november 2017 at 13:41

  Hallo!

  Ik krijg al de nieuwsbrief met daarin de weekmenu’s, maar hoe relaxed is dat wanneer het boek op het aanrecht ligt en je gewoon kan bladeren in plaats van de telefoon gebruiken. Ik ga voor het kookboek. Lijkt me super leuk!

  Groetjes Elise

 • Reageer Ilona 23 november 2017 at 14:00

  Ik zou graag de relax mama gezinsagenda willen winnen. Een handige agenda waar alle ruimte is om alles in te zetten

 • Reageer Ruth 23 november 2017 at 14:23

  Suuuper graag de agenda! Ik begin in januari weer te werken en aangezien er een nieuw kindje bijgekomen is zou de agenda enorm van pas komen om ons nieuwe ritme tussen werk, school en chreche bij te houden!!

 • Reageer Manuela de Groot 23 november 2017 at 14:45

  Relax mama in de keuken. Hopelijk wordt mijn dagelijkse keukenstress daarmee gereduceerd!

 • Reageer Maartje Jager 23 november 2017 at 15:03

  Wat een toffe actie, alle producten zien er gaaf uit! Ik maak graag kans op het ‘relax mama in de keuken’-boek! Altijd weer een uitdaging om tussen werk/kdv/fles/bad/bed ook nog een fatsoenlijke maaltijd op tafel te toveren..

 • Reageer Esther Verschuren 23 november 2017 at 15:04

  WoW wat een leuke winactie weer vandaag daar worden we he blij van. Graag de agenda aangezien we het kookboek en het kwartet al hebben. Ook erg fijn aangezien mijn twee boefjes een druk leventje hebben met school sporten en zwemles. Naast mijn werk als gastouder is het wel handig om alles overzichtelijk te hebben.

 • Reageer Eva 23 november 2017 at 15:07

  Met 3 (bonus)kinderen tussen 1,5 en 11 jaar en een zwangere buik (ja, nummer 4 op komst dus), weet ik soms écht niet meer wat we nu eens moeten eten (dat iedereen blij maakt en waarmee ze ook nog wat vitamines binnenkrijgen). Die verzameling succesrecepten is hier dus heel erg welkom! 🙂

 • Reageer Tessa 23 november 2017 at 16:27

  Wat een leuke actie ik zou heel graag de Relax Mama Gezinsagenda willen winnen en daarmee hopelijk wat structuur te kunnen brengen in ons chaotische gezin 😂😱

 • Reageer Jo-Anne 23 november 2017 at 16:57

  Oeee de relax mamma in de keuken ☺ leuk!

 • Reageer Hanneke 23 november 2017 at 18:24

  Het boek of de agenda graag! Met een tweeling in huis kan ik wel wat relax tips gebruiken 🙂

 • Reageer Marlies 23 november 2017 at 19:18

  Heel graag de agenda! Met een tweeling van 7 valt er voldoende te plannen. En superleuk om als (bewust) alleenstaande moeder de voorkant zelf in te kunnen richten!

 • Reageer Marlies 23 november 2017 at 19:34

  Het relax mama boek staat al een tijdje om mijn wensen lijstje, leuk!!

 • Reageer Michelle 23 november 2017 at 20:40

  We zijn zo blij dat we een neefje of nichtje krijgen dus die zwamgerschapskalender hebben natuurlijk al cadeau gegeven! Dus dan om mijn eigen leven wat relaxter te maken in de keuken graag!

 • Reageer Myrthe Kooistra 23 november 2017 at 20:46

  Jippie! Wat een blije actie! De gezinsagenda is super leuk en handig. Ik heb deze ook voor 2017. Zou deze erg graag weer in 2018 gaan gebruiken. Probeer ik het eerst hier en anders koop ik de agenda weer.

 • Reageer Anja 23 november 2017 at 20:53

  Relax mama in de keuken! Perfect voor deze mama die ook savonds werkt en graag relaxt wil koken

 • Reageer Linda van Heusden 23 november 2017 at 21:16

  Relax mama in de keuken! 😇
  Het is elke dag weer een uitdaging iets lekkers/ leuks op tafel te serveren. Ik moet bekennen dat de originaliteit en variatie de laatste tijd ver te zoeken is……🍵🙈

 • Reageer Nienke 23 november 2017 at 22:50

  De agenda zou hier een uitkomst zijn. Ik ben afgelopen week op mijn verjaardag ten huwelijk gevraagd. Om volgend jaar door te komen samen met onze zoons en alle voorbereidingen is een agenda onmisbaar.

 • Reageer Nicole 23 november 2017 at 23:23

  Het boek is erg welkom, ben altijd op zoek naar nieuwe gemakkelijke recepten…

 • Reageer Linda Klaucke 24 november 2017 at 00:38

  Relaxe mama in de keuken staat echt bovenaan mijn verlanglijstje. Ik heb de agenda al en die is super handig en ook al in gebruik.

 • Reageer Daantje 24 november 2017 at 01:11

  Een beetje meer Relax tijdens het avondeten is wel welkom… het Relax Mama kookboek staat dan ook hoog op m’n lijstje!

 • Reageer Jocelijn Pleumeekers 24 november 2017 at 05:48

  Ik zou graag het boek willen winnen!! Mijn inspirstie in de keuken raakt een beetje op en dan komt dit wel goed van pas!! 😍

 • Reageer Esther 24 november 2017 at 07:29

  Ik zou graag het boek, relax mama in de keuken willen winnen.
  Vindt het soms een hele uitdaging om weer te bedenken wat we gaan eten en hier staan vast veel leuke en lekkere recepten in!

 • Reageer Rienke van Roekel 24 november 2017 at 07:34

  De agenda, kwartetspel of de relax mama in de keuken lijken me fantastische items om een relaxe mama te worden…!! Want ik ben een mama van 3 geweldige kinderen, maar door alle drukte is ‘relax’ bij mij even ver te zoeken!

 • Reageer Marjan 24 november 2017 at 10:15

  Relax mama in de keuken lijkt me echt heel erg leuk. Als moeder van drie bonuskinderen is dit een geweldige uitkomst.

 • Reageer Inge 24 november 2017 at 12:27

  Hi, ik heb de agenda op mijn kerstlijstje staan, maar met onze pasgeboren tweeling denk ik dat we vooral Kadootjes voor de tweeling krijgen ipv voor mezelf. Zou dus graag voor mij en ons gezin van 5 (ipv 3) je leuke familie agenda willen winnen!

 • Reageer Evelien 24 november 2017 at 12:57

  Hoi! Mijn man kookt tegenwoordig vooral, dus geen kookboek nodig. De agenda doen we digitaal. Dus doe mij een kwartetspel. Kan ik tijdens het koken wat anders gaan doen!

 • Reageer Imke 24 november 2017 at 13:11

  Graag zou ik het boek willen winnen. Mwt een zoontje van ruim 2 en een dochter van 4 maanden is het af en toe lastig om relaxed te blijven. 101 tips zijn dus zeker welkom hier!

 • Reageer Nina Tuuk 24 november 2017 at 15:35

  Het kookboek lijkt me echt super leuk! Sinds ik moeder ben van 3 kids onder de 3 schiet het koken er steeds bij in, terwijl ik het super leuk vind. Tijd voor nieuwe inspiratie! 🍀

 • Reageer Mandy 24 november 2017 at 16:19

  Heel graag de agenda!!!! Die staat sowieso al op mijn verlanglijstje! Maar alle producten vind ik er super tof uitzien! Erg origineel en spreekt alle moeders aan!

 • Reageer Menekse Yanmaz 24 november 2017 at 21:36

  Ik win het liefst Relax Mama in de Keuken, omdat ik niet zo een ster ben in de keuken. Zou wel wat inspiratie kunnen gebruiken om niet iedere dag hetzelfde menu op tafel te zetten voor mij en mijn dochter. Ik zou heel graag dit boek willen winnen 🙈

 • Reageer Femke Van Oppen-Lington 24 november 2017 at 23:28

  Oh heerlijk het kookboek!

 • Reageer Jenneke van der ploeg 25 november 2017 at 06:33

  Heel graag het kookboek. Met 3 niet zo relaxte eters en nummer 3 onderweg is ondersteuning welkom!

 • Reageer Jordi Lapidaire-Becx 25 november 2017 at 07:16

  De relax mama gezinsagenda komt erg van pas in ons gezinnetje met een werkende papa en mama en drie (kleine) meiden (die overigens fan zijn van het relax mama kookboek)!

 • Reageer Annemarie Bulten 25 november 2017 at 07:16

  Ik zou heel graag de Relax mama in de keuken willen winnen 😄 Elke zaterdag wacht ik altijd op mailing vh weekmenu om zo m’n eigen lijstje te maken, dus hoe handig zou het zijn als ik het receptenboek al in huis heb 👌🏻😄

 • Reageer Mieke 25 november 2017 at 07:32

  Heel graag het relax mama boek!!! Die staat al zo lang op mijn verlanglijstje 🤩🤩😬😬

 • Reageer Anouk 25 november 2017 at 07:55

  Ik zou graag het kookboek relax mama in de keuken willen winnen. Als beuwst alleenstaande mama van een meisje van 6 maanden is koken bijna een onmogelijke missie geworden. Misschien kan dit kookboek mij weer zin geven in koken.

 • Reageer Kathleen 25 november 2017 at 08:01

  Oe de agenda lijkt me geweldig! ❤️

 • Reageer Lies 25 november 2017 at 13:50

  Het kookboek lijkt mij erg leuk!!!

 • Reageer Natasja 25 november 2017 at 14:56

  Als ik dan moet kiezen, kies ik voor het kookboek.

 • Reageer Natasja van Zon-Jacobs 26 november 2017 at 06:55

  Heel graag de agenda zodat we meer structuur kunnen aanbrengen in ons gezinnetje.

 • Reageer Joyce 26 november 2017 at 16:14

  Ik zou heel graag de agenda winnen! Het boek heb ik al dus die agenda zou een leuke aanvulling zijn!

 • Reageer Isaura van der Zande 28 november 2017 at 09:40

  Ik zou heel graag de mama agenda willen winnen. Ik heb nu de 2017 agenda en ben er heel erg fan van!

 • Laat je reactie achter