Relax

Het club van relaxte moeders hardloopshirt!

Yes! De t-shirts voor het Club van Relaxte Moeders hardloopteam zijn in de maak. We laten hem maken voor de dames die met ons de Marikenloop lopen, maar hij is nu ook beschikbaar als je de 27e niet mee doet. Wil je ook zo’n shirt? Dat kan. Lees hieronder meer over het shirt en hoe je er aan komt. Zit je nog niet bij ons virtuele hardloopteam, maar begint het door dit shirt wel te kriebelen? Lees hier meer over ons superfijne hardloopteam (voor ieder niveau).

Het shirt

We hebben gekozen voor een getailleerd hardloopshirt in de kleur King Blue. Op de voorzijde het logo van onze club en op de achterzijde de spreuk: ‘Who run the world? Moms.’

Het shirt is verkrijgbaar in de maten: S, M, L en XL. Weet je niet zeker welke maat voor jou geschikt is? Kijk dan even in deze tabel:

Verdere kenmerken van het shirt: stretch stof, raglan mouwen, contrasterende nekband (cyber yellow), decoratieve platte naden, zijnaden, grammage: 140 g/m², materiaal: 100% polyester (gaatjesstof).

De prijs

Voor iedereen die aan de Marikenloop meedoet kost het shirt €20,-. Je ontvangt het shirt ter plekke op het festivalterrein.

Loop je mee met de Marikenloop? Dan bestel je hem zo

Als je meedoet met de Marikenloop dan kun je het shirt bij mij bestellen door €20,00 over te maken op mijn bedrijfsrekening. Dat is rekeningnummer NL60 INGB 0006 0193 42 t.a.v. Helder Verhaal (mijn bedrijfsnaam). Noteer bij het betalingskenmerk: Hardloopshirt Marikenloop + welke maat je wilt + je naam zoals wij je op Facebook kennen. Je ontvangt het shirt 27 mei tijdens de Marikenloop als je je bewijs van betaling (je afschrift of je afboeking op je telefoon) laat zien.

Loop je niet mee met de Marikenloop? Dan bestel je hem zo

Loop je niet mee, maar wil je hem toch graag ontvangen, dan kun je het shirt bij mij bestellen door €24,75 (dus inclusief verzendkosten) over te maken op mijn bedrijfsrekening. Dat is rekeningnummer NL60 INGB 0006 0193 42 t.a.v. Helder Verhaal (mijn bedrijfsnaam). Noteer bij het betalingskenmerk: Hardloopshirt + welke maat je wilt + je naam en adres. Je ontvangt het shirt thuis in de laatste week van mei.

Voor beiden geldt: je kunt het geld uiterlijk tot en met 6 mei overmaken. Dan weten wij in de week van 7 mei hoeveel shirts we moeten bestellen.

Ik heb er enorm veel zin in en hoop heel veel van jullie te zien op de 27e!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

11 Reacties

 • Reageer Harma 13 april 2018 at 19:59

  Ik zou heel graag dit shirt willen ?

 • Reageer Wendy 13 april 2018 at 20:03

  Te gek shirt! ? Ik loop niet mee met de Marikenloop, maar zou wel graag een shirt willen bestellen. Is er een verzendoptie?

 • Reageer Marijke 13 april 2018 at 20:36

  Gaaf shirt! Ik kan niet meedoen met de marikenloop maar wil wel graag andere loopjes in dit shirt rennen. Laat je t weten als dat mogelijk is?
  Lijkt me top! Relaxte Moeders run the world!

  • Reageer Elsbeth Teeling 23 april 2018 at 13:44

   Ik heb de verzendoptie opgenomen in het blog!

   • Reageer Marijke 2 mei 2018 at 11:28

    Ik heb m besteld! Dankjewel!

 • Reageer Charissa van den Brom 14 april 2018 at 06:00

  Super gaaf! Loop niet mee maar zou hem ook graag bestellen!

 • Reageer Bo 15 april 2018 at 00:43

  Yes….ben tijdens Marikenloop al bij Alpe d’HuZes, maar wil m graag bestellen ?

 • Laat je reactie achter